1 & 1 IONOS Gazduire: Este furnizorul potrivit pentru dvs.?


Cel mai bun pentru

Gazduire în cloud


1 & 1 IONOS

Rating general

4 din 5 stele

1&1 IONOS este un furnizor de hosting de încredere. Are o durată de utilizare impresionantă de 99,8%, în timp ce pachetele sale de găzduire vin cu copii de rezervă zilnice ale site-ului, protecție anti-spam și multe alte funcții utile. Unele dintre ofertele sale sunt mai puternice decât altele. Citiți mai departe pentru a afla dacă’este furnizorul potrivit pentru nevoile tale.

Care sunt avantajele și contra de la 1&1 IONOS?

Pro-uri

 • Unul dintre cei mai ieftini furnizori de hosting de pe piață
 • Fiecare client primește un asistent de asistență dedicat

Contra

 • Panoul de control pentru backend datat și neintuitiv
 • Nu este foarte prietenos pentru începători
 • Unele costuri ascunse / neașteptate
 • Recenziile online sugerează că ajutorul și suportul sunt adesea scurte

Prezentare generală a 1&1 IONOS

1&1 tranzacționează din 1988. A devenit 1&1 IONOS în 2018, avansând în misiunea sa de a consolida întreprinderile prin intermediul unei tehnologii puternice.

Acesta oferă cinci tipuri diferite de găzduire de site-uri web:

 • Partajat (web hosting)
 • VPS
 • dedicat
 • WordPress
 • Nor

Cu o gamă atât de largă de găzduire oferită, nu este surprinzător faptul că 1&1 IONOS reușește 12 milioane de domenii și ține 8 milioane de contracte cu clienții la nivel mondial.

Acea’este multă lume. Dar 1&1 IONOS nu este’este potrivit pentru toată lumea. La fel este potrivit pentru tine?

Vă recomandăm acest furnizor de hosting pentru întreprinderile mici cu guler alb. Acest lucru este din cauza lui pachete complete, prețuri relativ ieftine și accentul puternic pe securitate și fiabilitate.

Acestea au spus: 1&1 IONOS’ Recenziile online sunt o geantă mixtă. O mulțime de oameni își cântă laudele, dar un număr îngrijorător se plânge de serviciile slabe pentru clienți, de accesorii complicate și de debitări directe greu de anulat..

Lăsa’sapa putin mai adanc pentru a afla daca 1&1 IONOS’ punctele slabe depășesc punctele sale forte și dacă un alt furnizor vi se poate potrivi mai bine:

Informatii suplimentare

 • Vrei să afli mai multe despre cloud hosting? Citiți articolul nostru despre Cele mai bune furnizori de cloud hosting pentru a găsi cele mai bune opțiuni pentru tine
 • Ești chiar după ce este mai bun din cele mai bune? Vezi recenzia noastră asupra Cele mai bune furnizori de găzduire web, unde comparăm primii trei furnizori de pe piață

Fiabilitate și performanță

Tu nu’Nu vreau o mașină care’te descompun constant – mai ales dacă trebuie să-l folosești în fiecare zi pentru a ajunge la și de la muncă. Același lucru este valabil și pentru furnizorul dvs. de găzduire. Aveți nevoie de un serviciu fiabil care să vă mențină site-ul fără probleme.

Aici intră timpul de funcționare și dezactivare. Uptime arată cât timp funcționează și funcționează un site web, iar timpul de oprire este cât de des merg site-urile. “jos” și sunt inaccesibile pentru vizitatori.

Primul lucru de spus este, acolo’nu este de 100% uptime. Actualizările și corecțiile înseamnă că vor exista întotdeauna cazuri când timpul de oprire este inevitabil. Dar doriți furnizorul dumneavoastră’timpul de funcționare trebuie să fie cât mai aproape de scorul perfect.

1&1 IONOS are scoruri uptime mari. Pe site-ul său, acesta susține că are “aproape 100% uptime”, și când l-am testat noi înșine, acest lucru s-a dovedit corect: 1&1 IONOS a ieșit cu 99,98% uptime.

1 & 1 fiabilitate ionos1&1 IONOS oferă viteză plus securitate pentru utilizatorii săi, combinând mai multe centre de date cu copii de rezervă și protecție firewall.

Deci’am stabilitatea, dar ce zici de viteză? Astazi’viteza site-ului web este foarte importantă – în special pe mobil. Dacă site-ul dvs. durează doar una și trei secunde pentru a încărca pe mobil, Acolo’este o șansă de 32% din acel vizitator renunțând!

Vizitatorii sunt nerăbdători, iar timpul de încărcare a paginii poate face sau rupe site-ul dvs. web. Acolo’nu are niciun rost să ai un conținut uimitor dacă nimeni nu atârnă suficient de mult ca să-l vadă. 1&1 IONOS nu este’este cel mai rapid furnizor de găzduire din vest, dar nu’nici nu fac prea rău.

1&1 IONOS are 15 centre de date – tu’de obicei este dat cel situat cel mai aproape de tine, cu excepția cazului în care’reluați un plan în care vă puteți alege centrul de date. Performanța va varia în funcție de care dintre cele 15 centre de date utilizate.

În general, 1&1 IONOS nu face’Nu mă duc mai repede pe dungi de un rival ca HostGator. Dar’nu sunt lăsate total în praf. Site-ul dvs. web ar trebui să se încarce destul de repede și să nu lase vizitatorii să atingă picioarele și să ajungă la butonul din spate.

Informatii suplimentare

 • Fiabilitatea și performanța sunt deosebit de importante pentru întreprinderi: citiți recenzia noastră despre Cel mai bun Web Hosting pentru Întreprinderi Mici pentru a vedea o defalcare a primelor trei gazde pentru afaceri mici

Caracteristici de găzduire

Când vine vorba de caracteristici, 1&1 IONOS este o geantă mixtă; planurile sale de hosting și cloud dedicate sunt destul de puternice, în timp ce găzduirea partajată și hostingul VPS sunt destul de sărace. În cercetarea noastră, 1&1 IONOS a marcat 3/5 pentru funcții, ocupând locul 11 ​​din 12 furnizori pe care i-am analizat în detaliu.

Mai jos puteți vedea unele dintre principalele caracteristici – inclusiv stocare – pentru planurile de găzduire partajate, Cloud și VPS:

Plan de gazduire VPS Cloud Shared Linux sau Windows

SSL

Depozitare

Trafic

Conturi de e-mail

Domeniu

Gazduire Linux Gazduire Linux Gazduire Linux, găzduire Windows opțional
Certificat SSL Wildcard Certificat SSL Wildcard Certificat SSL Wildcard
Spațiu web de 100 GB până la 500 GB 50 GB la 160 GB stocare SSD 50 GB la 160 GB stocare SSD
Trafic nelimitat Trafic nelimitat Trafic nelimitat
25 – 500 de conturi de e-mail 10.000 de conturi de e-mail 250 de conturi de e-mail
1 domeniu gratuit timp de 12 luni 1 domeniu gratuit timp de 12 luni

Caracteristici de găzduire partajată Defalcare

Când vine vorba de funcții de găzduire partajate, 1&1 IONOS practic bombe. Pentru început, nu face asta’nu aveți tabloul de bord cPanel standard al industriei, folosind în schimb propria sa alternativă neplăcută. Deoarece mulți oameni încep cu găzduirea partajată, acest lucru face ca întreaga experiență să fie mai dificilă pentru cei care au nevoie să fie cea mai ușoară. Noi’Am acoperit acest lucru mai detaliat în secțiunea de ușurință în utilizare.

1&1 IONOS’ Planurile de găzduire partajate sunt ieftine, dar primești ceea ce plătești. Stocarea, alocațiile de trafic și puterea (nucleele procesorului) sunt un amestec de în regulă și destul de dezamăgitor. Prețul său scăzut poate atrage, dar sincer, pentru 3,99 dolari în plus pe lună’este mai mult decât merită primăvara pentru un plan InMotion (cel mai bun furnizor de hosting partajat).

Caracteristici de gazduire VPS Defalcare

Principala noastră acceptare din planurile de găzduire VPS este că ei’sunt doar un pic… slab. Au, în medie, mai puține nuclee de procesare (putere) și mai puțină memorie RAM (memorie) decât concurenții, astfel încât s-ar putea să vă găsiți că site-ul dvs. este mai lent decât dacă ar fi găzduit cu un alt furnizor. Din nou, ei’planuri ieftine și asta’e compromisul. Pentru o găzduire puternică VPS, vă recomandăm să aruncați o privire spre InMotion sau Bluehost dacă aveți un site WordPress.

Prezentarea funcțiilor de gazduire cloud

Gazduirea în cloud este ceva 1&1 IONOS se descurcă foarte bine. Forța sa constă în scalabilitatea sa; cu opt planuri diferite disponibile’e super ușor de actualizat ca și când trebuie. Începeți cu ajutorul planului Cloud M pentru doar 10 USD / lună, apoi ușurați-vă până la planul Cloud Flex (350 $ / lună) pe măsură ce traficul se ridică..

Caracteristici ionos 1 & 11&Cel mai puternic serviciu al hostingului cloud al IONOS este cel mai puternic serviciu

Caracteristici de hosting dedicate

Aceasta’este o poveste similară cu 1&1 IONOS’ plan dedicat de găzduire Acolo’multă putere oferită; dacă site-ul dvs. web primește trafic serios, acesta’s în mâini foarte sigure. 1&1 IONOS are 15 centre de date disponibile pe glob – mai mult decât dublul numărului celui mai apropiat concurent. Posibilitatea de a alege un centru de date care’este aproape de publicul dvs. este vital pentru păstrarea site-ului dvs. cât mai rapid posibil.

Informatii suplimentare

 • Comparați cei mai buni furnizori de hosting și funcțiile lor cheie în Graficul nostru de comparație de gazduire web

Ușurință în utilizare

Găzduirea poate fi un lucru descurajant de abordat, mai ales dacă ești’ești nou la ea. Vestea bună este că, într-adevăr, nu’nu trebuie să fie! Un furnizor bun de găzduire vă va face viața cât mai ușoară. Deci, cum se face 1&1 IONOS avansează pentru ca clienții lor să se simtă ca acasă?

Unul dintre aspectele cheie care trebuie luate în considerare este interfața cu clientul. Panoul de control este locul în care vă gestionați site-ul și contul dvs., iar interfața este modul în care este prevăzut panoul de control și cum interacționați cu acesta.

Panoul de control este locul unde puteți urmări analizele, configura campanii de marketing sau gestiona conturile de e-mail. Dar cât de ușor este să navigați? La urma urmei, ea’este foarte importantă interfața isn’nu vă va oferi o migrenă de fiecare dată când deschideți panoul de control.

Majoritatea furnizorilor de hosting, precum HostGator și Bluehost, folosesc cPanel, care este un panou de control popular și de încredere. 1&1 IONOS încalcă această tendință utilizând propria configurație personalizată.

Aceasta’Toți sunt foarte bine, dar adevărul este, 1&1 IONOS ar putea face actualizarea panoului de control. Aceasta’este destul de datat și nu este cea mai intuitivă interfață de acolo. Poate fi confuz și să te obișnuiești.

Având în vedere 1&1 IONOS vizează proprietarii de afaceri mici și toată lumea, de la începători până la tehnologii, ar putea face mult mai mult pentru ca serviciul său să fie mai ușor de utilizat. Pentru primii cronometri sau cei nervoși, nu donăm’nu recomand 1&1 IONOS.

Relații Clienți

Asistența excelentă pentru clienți poate face toată diferența și asta’este deosebit de important pentru companiile de găzduire. Dacă ceva nu merge bine cu site-ul dvs. web, îl doriți înapoi online cât mai rapid.

1&1 IONOS oferă asistență telefonică 24/7 365 de zile pe an, precum și o bază de cunoștințe clare unde puteți găsi întrebări frecvente și ghiduri de instruire. Acolo’este o opțiune de chat live, dar nu este întotdeauna un agent disponibil. Unele planuri, cum ar fi hosting dedicat și VPS, oferă, de asemenea suport gratuit prin e-mail.

Aceste servicii sunt în regulă, dar pot fi mai degrabă lovite și ratate. Este posibil ca problema dvs. să nu fie întotdeauna rezolvată la fel de rapid sau de eficient’d like, care este atunci când utilizatorii găsesc 1&1 IONOS cel mai frustrant.

Din fericire, de când compania a devenit 1&1 IONOS, acolo’este acum o caracteristică suplimentară de asistență. Acum primiți asistență individuală de la propriul consultant personal, gratuit.

1 & 1 agent de suport ionos1&1 IONOS vă oferă acum propriul dvs. consultant personal pentru a vă ajuta să răspundeți la orice întrebări pe care le-ați putea avea. Acest lucru este util în special atunci când configurați site-ul

1&1 IONOS a pus în mod clar o mulțime de resurse pentru clienți, dar acest lucru se traduce într-un serviciu bun? Nu intotdeauna. Si el’nu este doar o întrebare despre viteza de răspuns…

După cum am menționat mai sus, 1&1 IONOS are multe recenzii minunate – și, hai’nu uitați, milioane de clienți presupuși mulțumiți care nu au lăsat niciodată recenzii. Cu toate acestea, există câteva teme recurente în recenziile negative pe care le-am găsit puțin.

În primul rând, există mai multe mențiuni ale asistenților nepoliticos de servicii pentru clienți, iar clienții sunt atârnați. Don’nu ne înșelăm – mulți dintre noi au lucrat în serviciul pentru clienți și știm prea bine că clientul ISN’nu este întotdeauna corect. Dar totuși’este o tendință îngrijorătoare.

O mare parte din această frustrare atât pentru consumatori, cât și pentru asistenți pare să provină de la unii ușor schițat Termeni și condiții în jurul anulării contractului dvs., pe care noi’am acoperit în secțiunea de mai jos.

Planuri de prețuri

Banii fac lumea sa se miste. De asemenea, vă face capul să se întoarcă și să se întoarcă atunci când’încercați să comparați toate prețurile diferite ale găzduirii partajate, pachetelor Pro și suplimentelor de e-mail.

1&1 IONOS este unul dintre cei mai ieftini constructori de acolo. Desigur’nu este cel mai ieftin – în medie, planul său de găzduire partajat costă cu 36% mai mult decât HostGator – dar are cu siguranță anumite prețuri pentru a îndrepta capul (într-un mod bun).

Planuri de prețuri defalcate

Aici’este o defalcare a diferitelor planuri de prețuri de găzduire oferite de 1&1 IONOS. Majoritatea planurilor, cu excepția serviciului de gazduire cloud, au promoții pe termen lung, pe care noi’am inclus mai jos.

Gazduire comună

 • Esenţial: 4 dolari pe lună
 • Afaceri: 8 dolari pe lună (Promo: 1 USD pentru prima lună)
 • Expert: 14 dolari pe lună

Gazduire VPS

 • VPS S: 2 dolari pe lună
 • VPS M: 10 USD pe lună
 • VPS L: 20 USD pe lună (Promo: 2 USD pe lună timp de 6 luni)
 • VPS XL: 30 $ pe lună
 • VPS XXL: 40 USD pe lună

Gazduire dedicată

Planuri SSD / NVMe:

 • SSD A8i: 75 USD pe lună (Promo: 55 USD pe lună timp de 3 luni)
 • L-16 SSD: 90 USD pe lună (Promo: 70 USD pe lună timp de 3 luni)
 • XL-32 NVMe: 140 USD pe lună (Promo: 120 USD pe lună timp de 3 luni)
 • XL-64 NVMe: 170 USD pe lună (Promo: 150 USD pe lună timp de 3 luni)

Planuri HDD:

 • A8i HDD: 70 USD pe lună (Promo: 50 USD pe lună timp de 3 luni)
 • HDD L-16: 80 USD pe lună (Promo: 60 USD pe lună timp de 3 luni)
 • HDD XL-32: 110 USD pe lună (Promo: 90 USD pe lună timp de 3 luni)
 • HDD XL-64: 140 USD pe lună (Promo: 120 USD pe lună timp de 3 luni)

Gazduire WordPress

 • Esenţial: 9 dolari pe lună (Promo: 1 USD pe lună timp de 12 luni)
 • Afaceri: 11 dolari pe lună (Promo: 5 USD pe lună timp de 12 luni)
 • Pro: 15 USD pe lună (Promo: 9 USD pe lună timp de 12 luni)

Gazduire în cloud

 • Cloud Gazduire M: 15 USD pe lună
 • Cloud Gazduire L: 25 USD pe lună
 • Cloud Hosting XL: 35 USD pe lună
 • Cloud Gazduire XXL: 65 USD pe lună

Acestea sunt oferte extrem de atractive. Cu 1&1 IONOS, poți începe doar 1 dolar pe lună! Amintiți-vă doar când se termină promoția, veți începe să plătiți prețul obișnuit, deci asigurați-vă că știți cât de mult’Voi fi taxat mai departe.

Cea mai bună valoare pentru bani

Pentru majoritatea oamenilor, găzduirea partajată este locul de început. În acest caz, planul de afaceri de 8 dolari pe lună oferă cea mai bună valoare pentru bani pentru site-uri web obișnuite.

Pentru doar 4 dolari pe lună în plus pe lună, comparativ cu planul esențial, obțineți un spațiu de stocare suplimentar de 90 GB și încă 15 baze de date și conturi de e-mail. În acest plan, site-ul dvs. poate gestiona aproximativ 100 de vizitatori pe minut.

Planul de afaceri este potrivit pentru până la cinci site-uri web. daca tu’reîncerci o întreprindere serioasă și ai nevoie de mai mult decât atât, planul de 14 dolari pe lună îți oferă un efect real și pentru buck. Acest plan include spațiu de stocare de 500 GB, 500 de baze de date și 500 de conturi de e-mail – deblocați chiar și protecția împotriva site-urilor SiteLock pentru a menține orice amenințări urâte..

În timp ce planul de afaceri este potrivit doar pentru aproximativ 100 de vizitatori pe minut, planul Expert se poate ocupa de aproximativ 300. Asta’nu e rău pentru 6 dolari în plus pe lună!

Costuri ascunse

1&1 IONOS este în avans cu prețul său. Atâta timp cât acorde atenție atunci când’îți alegi planul, nu ar trebui’nu sunt prins de orice costuri neplăcute.

Cel puțin, în teorie. Am găsit mai multe recenzii online care se plâng de acuzații neexplicate. După ce s-a zguduit 1&1 IONOS’ Termeni și condiții, trebuie să presupunem că acest lucru este în eroare, mai degrabă decât în ​​orice lucru în curs. Acestea fiind spuse, anularea contractului este destul de complicată – noi’Mă uit la asta în scurt timp.

Este un Taxa de 50 $ înființată pe planul de găzduire dedicat. Dacă doriți să utilizați 1&1 Creatorul de site-uri web IONOS sau software-ul de marketing prin e-mail, va trebui să înscrieți-vă la un plan și plătiți suplimentar pe lună. Unele planuri percep și o sumă mică pentru copii de rezervă.

Acesta este ușor dezavantajul de 1&1 IONOS oferind atât de multe servicii diferite sub un singur acoperiș. Marea parte este că ei’Sunt ușor de integrat și de lucrat perfect împreună. Dezavantajul este că oamenii se așteaptă ca totul să fie inclus într-un singur pachet de prețuri, iar toate acestea nu sunt la fel de ieftine cum te aștepți prima dată.

1&1 IONOS oferă și un fără politici de risc pe ea planuri partajate și VPS care vă permite anulați în orice moment, deci daca tu’nu sunteți mulțumit de serviciul său, nu’nu pierd un cent.

În general, 1&1 IONOS a câștigat’nu-ți sparge contul bancar. Aceasta’este unul dintre cei mai ieftini furnizori de găzduire de pe piață, iar promoțiile sale sunt consistente și oferă o valoare decentă. Există suplimente pe care le puteți achiziționa, dar ele’nu ești forțat pe tine. Doar don’Nu va fi surprins atunci când va reveni timpul de reînnoire și prețurile revin la ratele obișnuite.

Anularea contractului

După cum am indicat în secțiunile de mai sus, anularea contractului dvs. nu este’nu este întotdeauna un proces ușor cu 1&1 IONOS. Aici’este un citat direct de la companie’Termeni și condiții:

“4.2 Puteți anula contractul cu noi fie prin telefon, prin Panoul dvs. de control, prin scrisoare și e-mail. Odată ce acceptăm solicitarea dvs. de anulare, vi se va primi o confirmare scrisă a anulării. Cererile de anulare prin scrisoare și e-mail trebuie să fie primite cu cel puțin trei zile lucrătoare înainte de data reînnoirii. Solicitările de anulare nu vor fi considerate primite și acceptate până nu vă vom transmite confirmarea noastră scrisă.”

Confirmare scrisă’? Nici o problema. ‘Cu cel puțin trei zile lucrătoare înainte de data reînnoirii’? Destul de corect. ‘Solicitările de anulare nu vor fi considerate primite și acceptate până nu vă vom transmite confirmarea noastră scrisă’?

Stai sus – așa că nu’Nu pot să-mi anulez contractul până când decideți să aprobați solicitarea mea? Și acolo’nu există niciun interval de timp prevăzut pentru asta? Asta pare puțin oprit, nu?

În conformitate cu acești termeni și condiții, un e-mail de solicitare de anulare ar putea ipotetic sta fără răspuns – fie din greșeală, fie prin alegere – iar clientul ar avea puterea oficială zero pentru a-l aplica.

Enes de la Rancho Cordova, CA a scris:

“Solicit o anulare pentru serviciu în luna februarie. Văd că tot mă taxează în martie și aprilie. I-am contactat și mi-au spus, “Da, ați solicitat anularea, dar nu a fost anulată.” Apoi, mi-au anulat contul, dar nu au rambursat facturile din martie și aprilie.”

În practică, cele mai multe solicitări de anulare sunt tratate probabil în mod profesionist și în timp util’Nu uitați că aceasta este o companie cu câteva milioane de clienți. Dar 1&1 IONOS a lăsat cu siguranță o mulțime de spațiu pentru a-și acoperi spatele în aceste situații și nu’nu ne umple cu o tonă de încredere.

Informatii suplimentare

 • v-’nu găsiți prețurile pe care le căutați? Citiți articolul nostru despre cei mai buni furnizori de găzduire web ieftine pentru a găsi servicii de calitate la prețuri accesibile

1&1 IONOS față de concurenții săi

Oricine caută un furnizor de găzduire știe că există o mulțime de companii acolo, toate făcând jalnic pentru poziție și atenție. 1&1 IONOS a fost destul de lung pentru a câștiga un loc în pachet – dar exact unde stă?

În cercetarea noastră, am găsit 1&1 IONOS se află pe locul 9 din cei 12 furnizori de hosting pe care i-am testat. S-ar putea merge mai bine atunci când vine vorba de ușurința de utilizare și servicii pentru clienți, dar oferă o gamă largă de tipuri de găzduire, precum și o valoare bună pentru bani.

Faptul oferă mult mai mult decât doar găzduire într-adevăr face 1&1 IONOS ies în evidență din mulțime.

Când se iau în considerare rivalii săi, 1&1 IONOS ar putea afla câteva lucruri de la HostGator despre asistența clienților. Noi’Recomand, de asemenea, Bluehost pentru orice utilizator WordPress.

HostGator a obținut note complete pentru ajutor și asistență în cercetarea noastră, ocupând locul doi în clasament. Bluehost este recomandat chiar de WordPress ca furnizor de hosting, din cauza găzduirii sale de top WordPress. Bluehost a fost cel mai mare furnizor general în cercetarea noastră, și este un furnizor de hosting bine stabilit.

Informatii suplimentare

 • Pentru fiecare furnizor de găzduire, priviți cot la cot, consultați graficul nostru de comparație de gazduire web
 • Doriți să aflați mai multe despre HostGator? Citiți recenzia noastră completă pentru a afla de ce o recomandăm atât de puternic
 • Interesat de Bluehost? Vezi revizuirea noastră aprofundată Bluehost și vedeți dacă’este alegerea perfectă pentru dvs.
 • Aveți un site WordPress? Citiți recenzia noastră despre cel mai bun furnizor de gazduire WordPress și descoperă cea mai bună opțiune azi

1&1 IONOS Hosting Review: Rezumat

Cu o gamă largă de planuri și software suplimentar, cum ar fi marketingul prin email, înregistrarea domeniilor și platforma de construire a site-urilor, 1&1 IONOS bifează multe casete.

Mai are lucruri de lucru – interfața sa este depășită și confuză, în timp ce asistența sa pentru clienți este afectată (mai ales în comparație cu alți furnizori, cum ar fi HostGator.) Cu toate acestea, 1&1 IONOS a arătat-o’fac pași mari în direcția corectă de la rebrandul său din 2018.

Recomandăm acest furnizor pentru întreprinderi mici și persoane fizice, dar nu și pentru începători. Are planuri bune de găzduire în cloud și planuri dedicate de găzduire, dar oricine, după ce este distribuit sau hosting VPS, ar trebui să se uite în altă parte.

1&1 IONOS are suficiente funcții și intenționează să extindă într-adevăr o afacere și oferă prețuri competitive, care sunt excelente pentru cei care pornesc de la un buget. Cu toate acestea’nu este potrivită pentru începători datorită interfeței sale provocatoare.

Ar putea 1&1 IONOS fi cel care tu vrei? Încercați astăzi sau aruncați o privire la graficul nostru de comparație pentru mai mulți furnizori de top.

Am găsit 1&1 recenzie IONOS de ajutor?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me