A2 Gazduire Revizuire | Este cel mai potrivit pentru site-ul dvs.?


Cel mai bun pentru

Cel mai bun pentru serviciul clienți


Rating general

4 din 5 stele

A2 Hosting este un furnizor cu asistență și securitate excelentă pentru clienți. Dacă acestea sunt prioritățile voastre, atunci nu căutați mai departe. Citiți mai departe în măsurarea punctelor forte ale A2 Hosting față de slăbiciunile sale.

Furnizorul de gazduire primul client

Vă întrebați dacă A2 Hosting ar putea fi cel mai bun furnizor pentru site-ul dvs.? Aveți bun gust – din cei 12 furnizori de hosting pe care i-am studiat în cercetarea noastră, A2 Hosting se află pe un loc al patrulea respectabil.

În timpul căutării celui mai potrivit furnizor de hosting, acesta’e ușor pentru fiecare opțiune să înceapă să sune la fel. Noi’reveniți aici pentru a reduce zgomotul și pentru a vă oferi faptele, astfel încât să puteți lua cea mai informată decizie posibilă – până la urmă, aceasta este o mișcare importantă pentru site-ul dvs. web!

Înainte de a intra în buruieni, aici’s A2 Gazduire dintr-o ochire:

grafică de explicație de stele

Pro-uri & Contra

Pro-uri

 • În orice moment, garanția de returnare a banilor: puteți obține o rambursare completă în primele 30 de zile de la înregistrare pentru un cont și o rambursare proporțională oricând după aceea. Acest lucru stabilește masiv A2 Hosting în afară de concurenții săi
 • Serviciu clienți responsabili: A2 Gazduire’s “Guru Crew” echipa de servicii pentru clienți este foarte apreciată și întotdeauna în preajmă pentru a vă ajuta
 • Servere super securizate: A2 Gazduire ia măsuri suplimentare pentru a vă asigura că serverele sale – și, prin urmare, site-ul dvs. web – sunt atât securizate digital cât și fizic

Contra

 • Proces de înregistrare ușor greoi: o pagină principală aglomerată și o dezvăluire lentă a informațiilor despre prețuri fac ca înregistrarea contului să fie mai grea decât trebuie
 • Nu cel mai competitiv uptime de pe piață: A2 Gazduirea are un nivel de funcționare excelent, dar va fi bine, dar dacă uptime este prioritatea dvs., alți furnizori precum HostGator și Bluehost vă pot garanta un procent și mai bun.

A2 Gazduire’garanția de restituire a banilor este un avantaj major și o parte din motivul pentru care oferim acestui furnizor o valoare de 3,9 / 5 în valoare. Acea’Cu siguranță nu este o categorie de ignorat – 88% dintre persoanele chestionate au numit prețurile drept cel mai important factor atunci când alegem un furnizor de hosting.

Informatii suplimentare:

Principalii furnizori de găzduire web – recenzia noastră comparativă de HostGator, Bluehost și GoDaddy Hosting

A2 Gazduire pe scurt

A2 Gazduire a început sub numele de Inquinet într-un birou mic, cu două camere, în Ann Arbor, Michigan, în 2001. Compania este încă o operațiune independentă cu sediul în Ann Arbor, dar s-a extins pentru a include centre de date din America de Nord, Europa și Asia.

Clasament general# 4 din 12 furnizori de hosting
PrețuriÎncepând de la 1,98 USD / lună (reînnoiește 5,99 USD / lună)
Planuri de găzduirePartajat, WordPress, VPS, Cloud, Dedicat și Reseller
Ajutor & A sustineEchipa de servicii pentru clienți 24/7
CaracteristiciPanou de control cPanel, certificat SSL, migrare site gratuit
Uptime99,90% garanție

Uptime & Viteză

Uptime nu este’t A2 Gazduire’s “Wow” factor, dar acest furnizor acoperă în continuare toate bazele necesare pentru a oferi un serviciu standard. Practic, A2 Gazduire’s uptime nu va părăsi site-ul dvs. in spate curba – ea’este doar medie.

A2 Gazduire solicită 99,90% uptime, ceea ce se traduce la puțin sub nouă ore de oprire pe an. Din ceea ce noi’Am văzut, furnizorul a avut o performanță și mai bună, cu o durată medie de utilizare de 99,95%. Ambele sunt cifre impresionante, dat fiind faptul că timpul de funcționare 100% este imposibil de realizat și niciun furnizor de hosting nu poate promite acest lucru.

a2 găzduire angajare uptime

Cu toate acestea, cele mai competitive perioade sunt în intervalul 99.97-99.99%, astfel încât A2 Gazduire este destul de mijlocul pachetului în acest domeniu. Dacă timpul de funcționare este prioritatea ta’merită să aflați mai multe despre HostGator, care oferă 99,99% uptime.

Viteza de încărcare este un alt factor de luat în considerare atunci când alegeți un furnizor de hosting. Aceasta’este una importantă, deoarece puțin peste jumătate din vizitatori vor părăsi o pagină care durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca.

Pentru a asigura o viteză mare de încărcare, A2 Gazduire oferă o configurație simplă Cloudflare de la panoul de control al cPanel. Cloudflare este rețeaua de livrare a conținutului (CDN) recomandată de A2 Hosting și puteți alege între aceasta “Liber” și “premiu” nivele în funcție de nevoile tale.

Tipuri & Caracteristici

A2 Gazduire oferă șase tipuri diferite de găzduire: Partajat, WordPress, VPS, Cloud, Dedicat și Reseller. Poate fi copleșitor să încerci să decizi ce tip este cel mai potrivit pentru site-ul tău, așa că noi’am prezentat elementele de bază ale fiecărui tip de mai jos:

 • Gazduire partajata este cel mai accesibil și cel mai prietenos tip de găzduire, dar dacă intenționați să vă extindeți site-ul, voi’În cele din urmă, o voi depăși. A2 Gazduire’Planurile partajate au avut o medie de 99,95% în timpul cercetării noastre. Prețurile încep de la 1,98 USD / lună.
 • Gazduire WordPress este adaptat la site-urile și blogurile WordPress, așa că dacă aveți deja un site cu WordPress sau doriți să creați unul, aceasta este cea mai bună opțiune. A2 Gazduire’s Planurile VPS au avut o medie de 99,95% în timpul cercetării noastre. Prețurile încep de la 1,98 USD / lună.
 • Gazduire VPS este excelent pentru site-urile de afaceri mici. Aceasta depășește elementele de bază ale găzduirii partajate, dar nu este’este la fel de scump ca planurile dedicate. A2 Gazduire’s Planurile VPS au avut o medie de 99,95% în timpul cercetării noastre. Prețurile încep de la 5 USD / lună.
 • Gazduire cloud este excelent pentru scalabilitate și flexibilitate. Website-ul dvs. este stocat pe mai multe servere, ceea ce înseamnă că puteți trage resurse dintr-o varietate de locuri diferite. Acest lucru îl face perfect dacă site-ul dvs. experimentează creșteri în scufundări în lucruri precum traficul. Prețurile încep de la 5 USD / lună.
 • Gazduire dedicata este cel mai scump, dar și cel mai scalabil și mai puternic tip de găzduire. A2 Gazduire’Planurile dedicate au avut o medie de 99,94% în timpul cercetării noastre. Prețurile încep de la 99,59 USD / lună.
 • Gazduire revânzători înseamnă că închiriați spațiul de pe hard disk și lățimea de bandă de la A2 Hosting, dar spre deosebire de orice alt plan de găzduire, nu’nu mă opresc aici. Ați închiria apoi acel spațiu unui terț (de exemplu, unei întreprinderi mici), ca și cum ați fi furnizorul de hosting. Gazduirea revânzătorilor este necesară numai pentru companii sau dezvoltatori aspiranți web. Prețurile încep de la 9,80 USD / lună.

Doriți mai multe informații despre diferitele tipuri de găzduire?

 • VPS vs Comparatie de gazduire partajata
 • VPS vs Comparatie Gazduire Dedicata
 • Comparație de gazdă Cloud vs WordPress

Caracteristici de găzduire A2

Fiecare plan de găzduire A2 vine cu un panou de control cPanel gratuit și certificat SSL. Tu’De asemenea, voi avea întotdeauna opțiunea de migrare gratuită a site-ului, care este destul de generoasă, având în vedere că unii furnizori percep mai mult de 100 USD pentru acest serviciu! A2 Gazduire oferă, de asemenea, eco-friendly “gazduire verde” soluții și reduceri speciale pentru întreprinderile non-profit.

Ca și în cazul tuturor furnizorilor, alte funcții variază în funcție de tipul de găzduire și de planul de prețuri. A2 Hosting obține un scor de 4,3 / 5 în cercetarea noastră pentru caracteristici, ceea ce o plasează în mijlocul pachetului – tu’Veți avea cu siguranță ceea ce aveți nevoie, dar poate fi necesar să plătiți un pic în plus pentru a vă duce site-ul la nivelul următor.

Toate de A2 Gazduire’S planurile partajate și WordPress includ stocare și transfer nelimitat SSD, precum și un panou de control cPanel. Acestea sunt includeri destul de standard în întreaga industrie. Pe măsură ce avansați nivelul de preț al planurilor partajate și WordPress, dumneavoastră’Voi primi și conturi de e-mail nelimitate și copii de rezervă automate ale site-ului.

A2 Gazduire’s trei planuri VPS și patru planuri dedicate oferă un mix-and-match de acces root, panou de control cPanel și management complet HostGuard.

Prețuri

Când vă înscrieți la un plan cu hosting A2, dumneavoastră’voi avea opțiunea de a:

 • Plătește lunar
 • Plătește cu un an în avans
 • Plătește cu doi ani în avans
 • Plătește cu trei ani în avans

Trei ani pare un angajament imens – deci ce’este apelul? Cu cât vă angajați mai mult, cu atât prețurile sunt mai mici. De exemplu, planul Lite Shared începe de la 1,98 USD / lună când plătiți în avans timp de trei ani, față de 3,30 USD / lună atunci când plătiți pe lună. Încă credem că doi sau trei ani este un timp foarte lung pentru a ne angaja în avans, dar primăvara pentru un plan facturat anual este probabil cel mai înțelept pentru portofelul dvs..

Aceasta’De asemenea, este important de menționat că furnizorii de găzduire tind să aibă prețuri promoționale confuze, iar A2 Hosting nu face excepție. Prețurile promoționale sunt prețurile din primul an care se reînnoiesc la rate semnificativ mai mari. De exemplu, acel 3,30 USD / lună de care am menționat anterior devine 9,99 USD / lună după primul an. Acest lucru poate fi frustrant, dar odată’ești conștient de asta, tu’Voi fi mai bine echipat pentru a alege cel mai sensibil plan pentru bugetul dvs..

Tipul de găzduire reînnoiește gama de prețuri promoționale la Impartit

WordPress

VPS

Nor

dedicat

reseller

$ 1.98-6.27 / luna $ 5.99-18.99 / luna
$ 1.98-6.27 / luna $ 5.99-18.99 / luna
$ 5-25 / luna $ 5-99.99 / luna
$ 5-15 / luna
$ 99.59-141.09 / luna $ 119.99-192.99 / luna
$ 9.80-30.38 / luna $ 19.99-61.99 / luna

daca tu’căutați cea mai ieftină modalitate de a intra online, verificați:

 • Cele mai bune furnizori ieftine de găzduire
 • Cel mai bun Gazduire WordPress ieftin
 • Cel mai bun Gazduire VPS ieftin
 • Cel mai bun gazduire dedicată ieftină

A2 Gazduire’Prețurile sunt destul de standard pentru industrie și se află pe locul patru în topul celor 12 “Valoare pentru bani” categorie a cercetării noastre (i-am dat un 3,9 / 5). Pentru referință, concurenții de top precum Bluehost și HostGator au o gamă de prețuri de 2,95-119,99 USD / lună, respectiv 2,75-148,98 USD / lună..

Alți furnizori, cum ar fi 1&1 IONOS, sunt mai ieftine decât A2 Hosting, dar primești ceea ce plătești. În acest caz, a investi ceva mai mulți bani în A2 Hosting înseamnă un serviciu mai bun pentru clienți și o varietate mai largă de tipuri de găzduire din care să alegeți.

Cea mai bună parte a găzduirii A2’Prețul este orice garanție de returnare a timpului. Alți furnizori de găzduire oferă, de obicei, numai rambursări de până la o lună, astfel A2 Hosting depășește cu mult concurența cu această politică. Acestea fiind spuse, garanția de returnare a banilor vine cu tipăritul obișnuit: a câștigat’Nu fii onorat dacă încalci compania’termenii serviciului și nu’acoperiți taxe de înregistrare a domeniului, taxe de configurare și migrare. Veți obține o rambursare completă pentru primele 30 de zile și o rambursare proporțională oricând după aceea.

Securitate

Pe lângă certificatul SSL gratuit inclus în fiecare plan, A2 Hosting și-a creat propria inițiativă de securitate perpetuală, care este mai presus de toate pentru a vă păstra site-ul în siguranță. Ca parte a inițiativei, contul dvs. este prevăzut cu protecție HackScan gratuită, care lucrează 24/7 pentru a preveni atacurile pe site-ul dvs. A2 Gazduire Perpetual Security include un întreg gazdă (obțineți-l?) de alte măsuri, de la virusul care vă scanează’Aștept lucruri mai excepționale, cum ar fi:

 • Firewall de gazduire dublă: pe lângă un firewall general de rețea, contul dvs. de găzduire A2 include un firewall de server suplimentar pentru a bloca utilizatorii neautorizați.
 • Acces limitat la server: în loc de parole, Gazduire A2’Membrii personalului folosesc chei pentru a accesa serverele. Tastele sunt mai sigure decât parolele, deoarece funcționează ca o conversație între computer și server, mai degrabă decât ca un simplu cod (parolă) pe care oricine ar putea ghici.
 • Întărirea serverului: aceasta înseamnă consolidarea setărilor rețelei și întărirea controlului de acces pentru a crește serverul’securitatea.
 • Protecție DDoS consolidată: Atacurile de refuz de distribuire (sau DDoS) distribuite apar atunci când un volum mare de trafic fals este trimis către un server web, folosind serverul’resurse, astfel încât traficul legitim să nu poată accesa.

Dar securitatea fizică? Tu’Probabil deja m-am gândit un pic la digital măsuri de securitate ale potențialului dvs. furnizor de hosting. Dar’este de asemenea important să ia în considerare fizic securitatea site-ului dvs.’serverul s. Vizitatori de găzduire A2’Centrul de date necesită două carduri de securitate diferite pentru a intra în spații, care sunt îmbunătățite cu supraveghere video. În plus, fiecare server este complet închis de cuști, unde sunt necesare chei pentru a accesa serverul.

Cu toate aceste măsuri în vigoare, A2 Hosting’serverele s sunt bine securizate atât la modul online cât și offline.

A sustine

A2 hasn de gazdă’nu am câștigat “Cel mai bun pentru serviciul clienți” titlu fără niciun motiv! Furnizorul primește 5/5 perfecte în cercetarea noastră pentru asistență pentru clienți. Echipa Guru – ca A2’s-ar putea numi asistenți unu-la-unu – sunt disponibili 24/7 pentru a vă asigura că site-ul dvs. funcționează fără probleme. De asemenea, obțineți o serie de opțiuni de asistență – A2 Gazduire oferă bilete online, o bază de cunoștințe care poate fi căutată, linii telefonice globale și o caracteristică de chat în direct, unde puteți auzi direct de la Guru Crew.

a2 care găzduiește baza de cunoștințe

Din recenziile pe care noi’am citit, utilizatorii sunt mulțumiți de A2’asistența clienților în special. Un client pe nume Shizane a explicat:

“eu’am întrebat totul, de la întrebări de bază până la mai avansate, iar acestea răspund imediat sau în câteva ore.”

Un utilizator pe nume Antonia a avut o experiență similară:

“Sprijinul lor este rapid și foarte util pentru noi, care lucrăm într-un mediu rapid.”

Cu toate acestea, credem că John a rezumat-o cel mai bine:

“A2 are cel mai bun serviciu pentru clienți pe care l-am experimentat într-un serviciu de găzduire web. Sunt informați și rapid pentru a rezolva problemele. eu’ma bucur ca am trecut la ele pentru toate site-urile mele web.”

În timp ce A2 Hosting strălucește în serviciul pentru clienți, acesta rămâne ușor în urmă pentru ușurința în utilizare. Odată ce alegeți planul de găzduire vă’Aș dori să vă înscrieți, A2 Gazduire vă solicită fie să înregistrați un domeniu, să folosiți un domeniu existent, să vă transferați domeniul dintr-un alt registrator sau să folosiți un subdomeniu de găzduire A2. Această secțiune nu face acest lucru’menționați prețul pe care îl va percepe pentru un domeniu nou – acesta este mai puțin decât ideal, deoarece este posibil să intrați în profunzime în procesul de înregistrare înainte de a realiza că’ești plătit în exces pentru un domeniu.

verificator de domenii de găzduire a2

În timpul procesului de înscriere, dumneavoastră’Voi fi confruntat cu tot felul de suplimente (poreclite “Opțiuni configurabile”) a alege din. Spre deosebire de cele mai populare companii de găzduire web, A2 Hosting nu face acest lucru’Nu selectați automat opțiunile plătite pe care trebuie să le debifați manual, ceea ce este convenabil. Dar asta înseamnă și lucrurile bune câștigate’Nu trebuie să fi verificat. De exemplu, nu uitați să selectați nivelul liber de A2’este propriul constructor de site-uri dacă asta’e un serviciu pentru tine’sunt interesat.

O altă opțiune configurabilă la îndemână este instalarea automată pentru aplicații precum WordPress sau Drupal. Pregătirea acestora în procesul de înscriere înainte de a ajunge chiar și la panoul de control este o opțiune excelentă care elimină un pas suplimentar – un mare ajutor pentru noii utilizatori.

Citiți integral Recenzie WordPress pentru a afla mai multe despre platformă

Află de la ce să te aștepți numele de domeniu costă

Vedeți cum sunt tarifele A2 Hosting în clasamentul nostru Cele mai bune furnizori de PHP

Gânduri finale

Poti’Chiar nu greșesc cu A2 Hosting, dar asta nu’Nu mă refer’este cel mai bun furnizor pentru toată lumea. În general, A2 Gazduire’scorul de 4,3 din 5 în clasamentul nostru este bine meritat și are anumite puncte forte.

A2 Gazduire este pentru dumneavoastră dacă…

 • Asistența pentru clienți este foarte importantă pentru dumneavoastră
 • Securitatea este foarte importantă pentru tine
 • Tu’sunteți interesat de găzduire cloud sau revânzători

A2 Gazduire isn’pentru tine dacă…

 • Timpul uptor este prioritatea dvs. 1 – pentru aceasta, poate doriți să consultați HostGator

daca tu’nu sunteți sigur cum vă simțiți în legătură cu A2 Hosting, garanția de returnare a banilor în orice moment o face un furnizor de riscuri reduse să încerce de prima dată.

daca tu do aveți păreri puternice de găzduire, lăsați un comentariu și anunțați-ne ce apreciați cel mai mult la un furnizor!

Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me