Evaluarea prețurilor Bluehost 2020

Contents

Sunt Bluehost’s Planuri de prețuri în valoare de banii tăi?

Preț albastru imagine prezentatăBluehost este un furnizor popular de hosting care’este renumit pentru găzduirea sa WordPress – și nu este de mirare, dat’este găzduire recomandată numărul unu furnizor de WordPress în sine!


Dar ce face Bluehost’preturile arata? Merită banii câștigați cu greu? Și are costuri de reînnoire costisitoare?

Noi’sunt aici pentru a dezvălui totul despre Bluehost’planuri de găzduire, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pentru bugetul dvs..

Bluehost oferă șase tipuri diferite de găzduire, cu multiple planuri și prețuri pentru fiecare. Acest lucru se poate confunda destul de repede, motiv pentru care noi’o să descompunem fiecare tip de gazdă unul câte unul, astfel încât să puteți arunca o privire bună asupra planurilor, prețurilor și funcțiilor oferite..

În primul rând, totuși’aruncați o privire rapidă asupra prețurilor generale pe care le puteți aștepta de la Bluehost.

Prețuri Bluehost: aspect rapid

Cel mai ieftin plan Bluehost este găzduirea partajată, care începe de la 2,95 USD pe lună și apoi se reînnoiește cu o rată obișnuită de 7,99 USD pe lună. Cea mai scumpă opțiune este găzduirea dedicată, care începe de la 79,99 USD pe lună. Toate planurile Bluehost vin cu o garanție de înapoiere de 30 de zile și reduceri pentru clienții noi. De fapt, poți economisiți până la 64% pe lună cu Bluehost’s preturi promotionale!

Mai jos puteți vedea prețurile de pornire pentru fiecare tip de găzduire, de la cel mai ieftin la cel mai scump:

 • Gazduire partajata: 2,95 USD pe lună, reînnoiește la 7,99 USD pe lună
 • Gazduire WordPress partajata: 2,95 USD pe lună, reînnoiește la 7,99 USD pe lună
 • Gazduire WooCommerce: 6,95 USD pe lună, reînnoiește la 13,99 USD pe lună
 • Gazduire VPS: 18,99 USD pe lună, reînnoiește la 29,99 USD pe lună
 • Găzduire WordPress gestionată: 19,95 USD pe lună, reînnoiește la 29,99 USD pe lună
 • Gazduire dedicata: 79,99 dolari pe lună, reînnoiește la 119,99 dolari pe lună

Noi’Voi fi cu totul ascendent: Bluehost’prețurile nu sunt’este cel mai ieftin de pe piață. in orice caz, oferă o valoare excelentă pentru bani. Acea’de ce am notat-o ​​4.6 / 5 în acest domeniu. Bluehost oferă mult mai multe planuri de bază decât mulți dintre concurenții săi, așa că citiți mai departe pentru a afla dacă este cazul’este furnizorul potrivit pentru tine.

Atenție la: prețuri promoționale

La fel ca majoritatea altor furnizori de hosting, Bluehost oferă prețuri reduse pentru clienții noi. Acest preț redus durează pentru primul termen, apoi se reînnoiește la prețul obișnuit odată ce această perioadă este terminată.

Prețurile pe care le vedeți pe Bluehost’site-ul web și prețurile discutate mai jos sunt prețuri lunare pentru un contract de 36 de luni.

Noi’Voi face mereu tot posibilul pentru a clarifica cât de mult vă puteți aștepta să plătiți în fiecare etapă de găzduire.

Acea’de ce enumerăm Bluehost’s prețuri de reducere pentru clienții noi, precum și afișarea costurilor de reînnoire odată ce se încheie perioada de reducere. Mai târziu, noi’Voi discuta despre orice taxe suplimentare pentru a te uita și ce include Bluehost gratuit.

Informatii suplimentare

 • Citiți integral Bluehost Review pentru o privire detaliată asupra caracteristicilor sale, fiabilității și altele – inclusiv modul în care s-a desfășurat în cercetarea noastră!
 • Comparaţie cei mai buni furnizori de găzduire web în revizuirea noastră completă
 • Cauți o afacere bună? Comparați peste 50 de planuri în timp ce examinăm Cele mai ieftine furnizori de găzduire web

1

Prețuri Bluehost: Cât costă Bluehost pe lună?

Bluehost oferă șase tipuri de găzduire: distribuit, VPS, dedicat, partajat WordPress, gestionat WordPress și găzduire WooCommerce. Fiecare dintre acestea vine cu propriile planuri și caracteristici de prețuri – cu cât este mai avansat hostingul, cu atât veți obține mai multe funcții și cu atât costă mai mult, după cum puteți vedea în graficul de mai jos.

defalcare prețuri albastre infograficeBluehost oferă șase tipuri de găzduire – aici puteți vedea prețurile la început de pornire pentru fiecare.

Aruncați o privire la tabelul de mai jos pentru a vă face o idee despre cât costă fiecare tip de găzduire:

Planul de preț Planul cel mai ieftin: prețul cu reducere Planul cel mai ieftin: economii la reducerea prețurilor obișnuite pe lună Impartit

WordPress partajat

WooCommerce

VPS

WordPress gestionat (Pro)

dedicat

$ 2,95 $ 7,99 63%
$ 2,95 $ 7,99 63%
$ 6,95 $ = = 13,99 50%
$ 18.99 $ 29.99 36%
$ 19.95 $ 29.99 33%
$ de 79.99 $ 119,99 33%

Tu’Voi observa că fiecare plan Bluehost vine atât cu o reducere, cât și cu un preț regulat. Cât de mult economisiți depinde de planul pe care îl alegeți și de durata abonamentului. De exemplu, vine cel mai ieftin plan de găzduire partajat 63% din prețul său lunar când te înscrii trei ani – asta’sunt în total aproximativ 180 $ economii!

Bluehost’s costurile de găzduire partajate sunt cuprinse între 2,95 și 13,95 USD pe lună pentru a începe și variază între 7,99 și 23,99 USD pe lună după reînnoire. Același lucru este valabil și pentru Bluehost’s-au împărtășit planurile de găzduire WordPress. Găzduirea în comun este cel mai de tip tip de găzduire, din acest motiv’e cel mai ieftin.

La celălalt capăt al scării vă’Am o găzduire dedicată, care este foarte avansată și este concepută pentru a sprijini site-urile cu trafic mare. Chiar și cu o reducere, prețurile încep de la 79,99 USD pe lună – fără reducere, prețurile obișnuite încep de la 119,99 USD pe lună. Aceasta este găzduirea site-urilor web cu bugete mari!

Cu atât de multe opțiuni diferite, trebuie să alegeți un plan Bluehost care nu numai că se potrivește bugetului dvs., dar oferă și funcțiile pentru a beneficia de site-ul dvs. web.

Noi’Voi explora fiecare dintre Bluehost’planuri de găzduire, începând cu cele mai de bază găzduire și ne îndreptăm către planurile mai avansate și specializate – începând cu planurile sale de găzduire partajate. Dar mai întâi, hai’aflu care tip de găzduire este potrivit pentru dvs.!

2

Care plan Bluehost este potrivit pentru dvs.?

Este de la sine înțeles că numai tu poți ști ce’este cel mai potrivit pentru site-ul dvs. web – nevoile sale specifice, cât de mult trafic are, cât de mult spațiu de stocare aveți nevoie, indiferent dacă’re planificați creșterea mare sau păstrați lucrurile mici.

Cu toate acestea, vă putem ajuta să vă orientați în direcția corectă. Noi’Am enumerat diferitele tipuri de găzduire din tabelul de mai jos, cu indicii pentru cine este cel mai bine… și cine ei’nu sunt pentru.

Noi’Am pus tipurile de găzduire în ordine de preț, începând cu cele mai ieftine, pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru bugetul dvs..

Cel mai bun pentru nu pentru cel mai ieftin preț / lună Impartit

WordPress partajat

WooCommerce

VPS

WordPress gestionat (Pro)

dedicat

– Noile site-uri web care coboară din sol
– Bloguri mici, statice sau site-uri de brosuri
– Site-uri cu trafic foarte redus
– Oricine are un buget restrâns
– Site-uri cu niveluri de trafic în creștere
– Site-uri de comerț electronic
– Site-uri interactive sau complexe
– Site-uri cu fișiere media mari
$ 2,95
– Site-uri WordPress la scară mică
– Utilizatorii WordPress începând online, sau cu un buget restrâns
– Site-uri non-WordPress
– Site-uri mari și complexe WordPress
– Site-uri WordPress-trafic intens
$ 2,95
– Magazinele online
– Utilizatorii WordPress construiesc cu WooCommerce
– Începători și vânzători profesioniști deopotrivă
– Site-uri non-e-commerce
– Magazinele online de dimensiuni mega
– Oricine nu construiește cu WooCommerce
$ 6,95
– Cel mai “regulat” site-uri web de dimensiuni
– Mai bună securitate, performanță și caracteristici decât găzduirea partajată
– Site-uri în creștere și / sau profesionale
– Oricine are nevoie de WordPress
– Utilizatori cu bugete extrem de stricte
– Total începători tehnologici
$ 18.99
– Site-uri profesionale WordPress
– Utilizatorii WordPress cu obiective mari pentru site-ul lor web
– Cei care doresc performanțe îmbunătățite, comoditate și caracteristici prin găzduirea WordPress partajată
– Site-uri non-WordPress
– Utilizatorii WordPress începători caută să păstreze lucrurile mici
$ 19.95
– Site-uri web cu trafic ridicat, puternic
– Marile magazine online cu venituri enorme
– Utilizatorii care au nevoie de control, securitate și performanță pentru site-ul lor web
– Site-uri web mici, cu trafic redus
– Oricine încearcă să reducă costurile
– Începători tehnici sau care găzduiesc începători
$ de 79.99

Sperăm că acum aveți o idee bună despre tipul de găzduire care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și bugetului dumneavoastră. Asigurați-vă că găsiți un echilibru între ambele – don’Nu depășiți funcțiile pe care le oferiți’nu trebuie, dar și don’nu vă limitați site-ul’resurse pentru a economisi câțiva dolari!

3

Planuri Bluehost: Cost de gazduire partajat

Obțineți o găzduire partajată pentru 2,95 USD / lună (în mod normal 7,99 USD)

O privire rapida: Gazduirea partajată este cel mai ieftin tip de găzduire pe care îl puteți găsi. Aceasta’este foarte de bază, ceea ce este cel mai bun pentru site-urile de broșuri cu trafic foarte redus. Cu Bluehost, găzduirea partajată începe de la 2,95 USD pe lună, reînnoindu-se la 7,99 USD pe lună după ce se încheie perioada de reducere – această reducere te scutește 63% pe lună! Există patru planuri de găzduire partajate din care să alegeți în total.

daca tu’reveniți la un buget strict și aveți nevoie de găzduire de bază pentru un singur site, apoi hostingul partajat este o alegere excelentă. Aceasta’este un tip foarte limitat de găzduire, dar acest lucru îl face extrem de accesibil – aceasta’este ideal pentru a menține costurile reduse și site-ul dvs. web la o dimensiune gestionabilă.

Bluehost are patru planuri de găzduire partajate din care să alegeți, oferind fiecare niveluri diferite de performanță și caracteristici. Cu cât plătiți mai mult, cu atât planul este mai avansat, dar nu uitați: găzduirea partajată este concepută în mare parte pentru a sprijini site-uri personale, hobby și broșuri.

Bluehost prețuri planuri de găzduire partajateBluehost’s planurile de găzduire partajate variază în preț de la 2,95 USD la 13,95 USD pe lună, cu patru planuri pentru a alege.

Planuri de gazduire partajate Bluehost

 • De bază: 2,95 USD pe lună, reînnoiește la 7,99 USD pe lună
 • La care se adauga: 5,45 USD pe lună, reînnoiește la 10,99 USD pe lună
 • Choice Plus: 5,45 USD pe lună, reînnoiește la 14,99 USD pe lună
 • Pro: 13,95 USD pe lună, reînnoiește la 23,99 USD pe lună

Dacă aveți nevoie doar de găzduire pentru un singur site web, atunci planul de bază de 2,95 USD pe lună ar trebui să fie bine pentru nevoile dvs. la nivel de bază. Caracteristicile acestui plan includ stocarea de 50 GB, lățimea de bandă neschimbată și un certificat SSL gratuit. Nu donăm’nu recomand prea mult planul Pro – dacă aveți nevoi avansate, ar trebui să vă uitați la găzduirea VPS.

Aruncați o privire la tabelul de mai jos pentru a compara fiecare plan’Caracteristici cheie:

Caracteristici Basic Plus Choice Plus Pro Preț inițial / lună

Preț regulat / lună

Economii / luna

Număr de site-uri web

Stocare SSD

Lățime de bandă

SSL gratuit

Performanţă

domenii

Confidențialitatea domeniului

Copie de rezervă a site-ului Codeguard

Adresa IP dedicată

$ 2,95 $ 5,45 $ 5,45 $ 13.95
$ 7,99 $ 10.99 $ 14.99 $ 23.99
63% 50% 64% 42%
1 Nelimitat Nelimitat Nelimitat
50GB Nelimitat Nelimitat Nelimitat
necontorizat necontorizat necontorizat necontorizat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Standard Standard Standard Înalt
1 Nelimitat Nelimitat Nelimitat
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

După cum puteți vedea, acolo’este un salt mare între planurile Basic și Plus în ceea ce privește caracteristicile pe care le obțineți, dar nu un salt masiv al prețului. Acest lucru poate face planul Plus o alegere sensibilă dacă aveți nevoie de mai mult de 50 GB stocare sau mai multe domenii.

Planurile Choice Plus și Pro mai avansate vin cu caracteristici mai serioase. Confidențialitatea domeniului ascunde informațiile de contact din registrul domeniului public, în timp ce copiile de rezervă zilnice vă oferă o pătură de siguranță în cazul în care orice nu merge bine.

Aceasta’merită să știți că Bluehost face backup site-ului dvs. pe cel mai ieftin plan de bază – dar acesta’s numai în planul Choice Plus și mai sus că primiți gratuit CodeGuard, care este un serviciu de backup mai avansat și adaptat. Dacă doriți controlul asupra site-ului dvs.’backup-uri, apoi Choice Plus este opțiunea mai bună.

Nu donăm’nu recomand adesea planul Pro – dacă nevoile dvs. sunt mai avansate, voi’Vei obține o valoare mai bună pentru bani, trecând la un plan de găzduire VPS în schimb. La sfârșitul zilei, un plan de găzduire partajat nu este’valorează aproape 25 USD pe lună!

Bluehost’s Gazduire partajată: Este potrivit pentru dvs.?

Începeți doar online cu un site web foarte mic și de bază?
Doriți să mențineți costurile scăzute și accesibile?
Site-ul dvs. va primi cantități foarte mici de trafic?

Dacă răspunsul la toate acestea este “da”, atunci vă recomandăm să începeți pe planurile Basic sau Pro, în funcție de nevoile dvs..

Dacă aveți nevoie să vindeți online, vă așteptați la un nivel moderat de trafic, aveți o mulțime de materiale de încărcat sau aveți un site interactiv (mai degrabă decât un site de broșură statică, de exemplu), atunci hostingul isn nu este’pentru tine. Citiți mai departe pentru a afla despre găzduirea VPS, care ar putea fi mai potrivită.

Informatii suplimentare

 • Adunăm toate cele mai bune oferte în analiza noastră 6 cei mai buni furnizori de găzduire partajată ieftin
 • daca tu’sunteți în căutarea specială pentru găzduire partajată, ar trebui să consultați recenzia noastră despre Cele mai bune servicii de gazduire comună

4

Planuri Bluehost: Cost de gazduire VPS

Obțineți găzduire VPS pentru 18,99 USD / lună (în mod normal 29,99 USD)

O privire rapida: VPS reprezintă Virtual Private Server și este o versiune mai avansată a hostingului partajat – obțineți o mai bună securitate, mai multe resurse și viteze de încărcare mai rapide. Bluehost are trei planuri de găzduire VPS, cu cel mai ieftin plan începând de la 18,99 USD pe lună și reînnoind la 29,99 USD pe lună – asta’e o economie de reducere de 36% pe lună! Majoritatea site-urilor web de dimensiuni normale folosesc găzduire VPS.

Gazduirea VPS este următorul pas de la hosting-ul partajat atât din funcții, cât și din preț – costă mai mult, dar vine cu o mai bună securitate, viteză și performanță. Acolo’nu are niciun risc ca alte site-uri să-și folosească resursele, astfel încât să le faci o alegere mult mai fiabilă.

Dacă aveți un site web obișnuit, acesta este de obicei cel mai bun tip de găzduire pe care să îl alegeți, combinând prețuri sensibile cu caracteristici solide.

Bluehost are trei planuri de găzduire VPS, cu prețuri de pornire de la 18,99 USD până la 59,99 USD pe lună. Tu nu’nu aveți nevoie de un site mare pentru a alege găzduirea VPS – puteți alege planul care se potrivește cel mai bine bugetului și site-ului dvs.’nevoile s.

bluehost prețuri vps planuriExistă trei planuri VPS Bluehost de găzduire, începând de la 18,99 USD pe lună.

Planuri de gazduire Bluehost VPS

 • Standard: 18,99 dolari pe lună, reînnoiește la 29,99 USD pe lună
 • Îmbunătățit: 29,99 USD pe lună, reînnoiește la 59,99 USD pe lună
 • Final: 59,99 dolari pe lună, reînnoiește la 119,99 dolari pe lună

Dacă aveți un site mic, dar doriți fiabilitatea găzduirii VPS în loc de găzduirea partajată, 18,99 USD lunar Plan standard e cel mai bine. Vine cu stocare de 30 GB și lățime de bandă de 1 TB – această cantitate de lățime de bandă este mult mai mare decât tine’Aș lua un plan comun și înseamnă că nu’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prăbușirea site-ului dvs. din cauza vârfurilor de trafic.

Bluehost recomandă un plan mediu, îmbunătățit, pentru 29,99 USD pe lună – acest lucru vă oferă spațiu de stocare de 60 GB și lățime de bandă de 2 TB, ceea ce îl face perfect dacă’re extinderea site-ului dvs..

Pentru a decide care dintre Bluehost’s Planurile VPS sunt cele mai bune pentru dvs., aruncați o privire la caracteristicile lor de mai jos:

Caracteristici Standard Enhanced Ultimate Preț inițial / lună

Preț regulat / lună

Economii / luna

Numărul de nuclee

Stocare SSD

Lățime de bandă

SSL gratuit

Berbec

Domeniu gratuit

Panou de control îmbunătățit

Copii de rezervă gratuite

Nr. De adrese IP

$ 18.99 $ 29.99 $ 59.99
$ 29.99 $ 59.99 $ 119,99
36% 50% 50%
2 2 4
30GB 60GB 120GB
1TB 2TB 3TB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4GB 8GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1 2 2

Puteți vedea imediat că aceste funcții sunt mai avansate și sunet mai tehnice decât cele pe care le obțineți cu hostingul partajat. Gazduirea VPS este de asemenea mult mai scalabil – cu fiecare upgrade, obțineți dublul cantității de memorie RAM (memorie) și stocare, oferindu-vă mult spațiu pentru a vă dezvolta site-ul.

Dacă site-ul dvs. are nevoie de o creștere a vitezei și a puterii, atunci caracteristicile de calcul care vin cu hostingul VPS (cum ar fi unitățile de bază ale procesorului și memoria RAM) vor vedea că site-ul dvs. se ridică la noi niveluri de performanță..

Chiar dacă nu’nu aveți nevoie de aceste caracteristici specifice, dvs.’Voi ști dacă gazduirea VPS este potrivită pentru dvs. prin cantitatea de trafic pe care o primește site-ul dvs. Un număr moderat de mare de vizitatori sunt prea mult pentru ca hostingul comun să se ocupe, dar don’nu aveți nevoie de ceva la fel de scump ca găzduirea dedicată. Gazduirea VPS este locul tău de mijloc fericit!

Cu cât site-ul dvs. primește mai mult trafic, cu atât este mai mare lățime de bandă – trebuie să vă luați întotdeauna cerința maximă și să alegeți planul pe baza acestuia.

De exemplu, este posibil să aveți nevoie de lățime de bandă de 2 TB, dar să utilizați doar pentru stocarea de 30 GB. În acest caz, ar trebui să alegeți în continuare planul superior, în loc să vă limitați site-ul’resurse.

Planul îmbunătățit vă oferă o cantitate confortabilă de lățime de bandă, stocare și memorie – dacă aveți bugetul să se întindă până la 29,99 USD pe lună, atunci’este o alegere bună. daca tu’încercăm să menținem costurile scăzute, apoi Bluehost’cel mai ieftin plan VPS ar trebui să vă ofere mai multe funcții decât suficiente pentru a vă crește site-ul, cu mai puțin de 20 USD pe lună.

Bluehost’s Gazduire VPS: Este potrivit pentru tine?

Majoritatea site-urilor web au nevoie de găzduire VPS și nu de găzduire partajată sau dedicată. Dacă nu’nu aveți restricții bugetare stricte sau nevoi specifice pentru site-ul dvs. web, atunci șansele ca gazduirea VPS să fie bine.

Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. este extrem de mare și trebuie să gestioneze cantități uriașe de trafic – sau să vă ofere un control total asupra serverului dvs., găzduirea dedicată este o opțiune mai bună.

Informatii suplimentare

 • Am creat o revizuire în detaliu a Cele mai bune furnizori de cloud hosting pentru a-ți găsi furnizorul perfect

5

Planuri Bluehost: Cost de gazduire dedicat

Obțineți o găzduire dedicată pentru 79,99 USD (în mod normal 119.99 USD)

O privire rapida: Gazduirea dedicată este cea mai avansată (și mai scumpă) opțiune de găzduire, oferindu-vă acces la un singur server, totul singur! Acest lucru este ideal pentru site-uri uriașe cu tone de vizitatori care au nevoie de o gamă completă de servicii tehnice pentru a continua să funcționeze. Prețul Bluehost începe de la 79,99 USD pe lună pentru găzduire dedicată, care se reînnoiește la 119,99 USD pe lună. Asta inseamna economisești 33% pe lună în planul tău pentru primul mandat – nu este rău! Ar trebui să vă cunoașteți drumul în jurul unui server sau să vă stăpâniți complet gazduirea VPS, înainte de a aborda aceste planuri.

Gazduirea dedicată este cel mai mare impact al lumii de găzduire. Aceasta’este conceput pentru site-uri care au nevoie de orice – performanță, securitate, control, viteză și caracteristici tehnice.

Sunt trei planuri dedicate de găzduire Bluehost, variind de la prețuri de la 79,99 USD la 119,99 USD pe lună (notă: acestea sunt încă prețuri inițiale cu reducere).

planuri dedicate de stabilire a prețurilor albastreDacă aveți nevoie de găzduire dedicată, există trei planuri Bluehost din care să alegeți, începând de la 79,99 USD pe lună.

Planuri de gazduire dedicate Bluehost

 • Standard: 79,99 USD pe lună, reînnoiește la 119,99 USD pe lună
 • Îmbunătățit: 99,99 USD pe lună, reînnoiește la 159,99 USD pe lună
 • Premium: 119,99 USD pe lună, reînnoiește la 209,99 USD pe lună

daca tu’căutați pur și simplu controlul complet asupra site-ului dvs., cel mai ieftin plan standard va face treaba bine. Dacă aveți nevoie de un plan pentru a gestiona valurile de trafic de tsunami uriași – de exemplu, dacă magazinul dvs. online rulează o vânzare sau dacă’iei rezervări pentru un eveniment – apoi tu’reveniți cel mai bine cu planul îmbunătățit sau chiar cu cel mai scump plan premium.

Planul îmbunătățit este cel recomandat de Bluehost și vă oferă caracteristici generoase, fără prețurile ridicate ale cerului planului Premium. Aceasta’este, de asemenea, o alegere bună dacă’livrezi o mulțime de videoclipuri sau rulează un joc, de exemplu, deoarece are puterea, stocarea și hardware-ul de înaltă performanță pentru a gestiona medii grele.

Pentru a vă ajuta să decideți ce plan este cel mai potrivit pentru dvs., aruncați o privire la tabelul de mai jos pentru o defalcare a Bluehost’planurile și caracteristicile cheie care vin cu fiecare:

Caracteristici Premium Enhanced Premium Preț inițial / lună

Preț regulat / lună

Economii / luna

Numărul de nuclee

Depozitare

Lățime de bandă

SSL gratuit

Berbec

Domeniu gratuit

Acces la rădăcină

Copii de rezervă gratuite

Nr. De adrese IP

$ de 79.99 $ de 99,99 $ 119,99
$ 119,99 $ 159.99 $ 209,99
33% 38% 43%
4 4 4
500 GB (oglindit) 1 TB (oglindit) 1 TB (oglindit)
5TB 10TB 15TB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
4GB 8GB 16 GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
3 4 5

S-ar putea să vă întrebați ce stocare în oglindă este – asta înseamnă pur și simplu că stocarea dvs. este salvată, astfel încât conținutul dvs. este în siguranță dacă ceva nu merge bine.

Accesul rădăcină vine cu toate planurile – acest lucru vă oferă acces complet la serverul dvs. și vă oferă un control final asupra site-ului și a setărilor acestuia. Puteți instala și dezinstala programe și puteți efectua alte personalizări pentru a vă asigura că totul funcționează exact așa cum doriți.

Ca toți Bluehost’planurile de găzduire, aceste planuri dedicate vin cu suport 24/7. Chiar și așa, ea’merită să spun că tu’Am nevoie de un anumit nivel încredere tehnică pentru a beneficia de găzduire dedicată.

Bluehost’s Gazduire dedicată: Este potrivit pentru tine?

Gazduirea dedicată este cel mai avansat tip de hosting oferit. Bluehost’Planurile de prețuri sunt de fapt unele dintre cele mai accesibile, în comparație cu concurenții de top ai acestuia, dar’încă nu este ideal pentru bugete mai mici. Înainte de a vă înscrie, întrebați-vă:

 • Site-ul dvs. generează niveluri uriașe de trafic?
 • Rulează un site mare de comerț electronic?
 • Aveți nevoi specifice sau complexe? (de exemplu, setări personalizate, fișiere media mari sau programe, cerințe de securitate ridicate)

Dacă da, găzduirea dedicată sună ca un apel bun. Fiecare site web este diferit, deci trebuie să alegeți planul care vă satisface cel mai bine nevoile.

Vă conduceți site-ul pe WordPress? Bluehost are planuri de găzduire personalizate pentru utilizatorii WordPress… pe care noi’Voi explora în continuare!

6

Planuri Bluehost: Costuri de hosting WordPress partajate

Obțineți o găzduire partajată WordPress pentru 2,95 USD / lună (în mod normal, 7,99 USD)

O privire rapida: Există trei planuri de găzduire Bluehost care sunt adaptate special pentru utilizatorii WordPress – hosting comun, administrat și WooCommerce. Gazduirea WordPress partajată costă exact la fel ca și “normal” găzduire partajată la 2,95 USD pe lună, dar include funcții, cum ar fi instalarea automată a WordPress și actualizări pentru a vă ușura viața. Economisiți 63% la cel mai ieftin plan cu Bluehost’sunt reduceri generoase, așa că’e și bugetar. Acest plan este cel mai bun pentru site-urile WordPress foarte mici!

WordPress a recomandat Bluehost utilizatorilor săi din 2005, descriind-o ca fiind “platforma supremă de WordPress” – si el’e ușor de văzut de ce. Înglobează o sumă incredibilă de caracteristici în planurile sale care vă ajută să vă construiți și să creșteți site-ul dvs. WordPress.

recomandare bluehost wordpressBluehost este recomandat oficial de WordPress ca cel mai bun furnizor de hosting pentru site-uri WordPress – ei’e un meci făcut în ceruri!

Bluehost’Planurile de găzduire WordPress partajate costă exact la fel ca planurile comune obișnuite, începând cu doar 2,95 USD pe lună (pret redus). Aceste planuri oferă de fapt o valoare mai bună pentru bani decât găzduirea comună comună – includ funcții precum un domeniu gratuit pentru un an și instalarea și actualizarea automată a WordPress.

Sunt trei planuri WordPress comune, variind de la 2,95 USD la 5,45 USD pe lună (prețuri promoționale).

Prețuri bluehost planuri de wordpress partajateBluehost’Prețurile pentru planurile WordPress partajate variază de la 2,95 USD la 5,45 USD pe lună și include funcții suplimentare adaptate utilizatorilor WordPress.

Planuri de gazduire WordPress partajate de Bluehost

 • De bază: 2,95 USD pe lună, reînnoiește la 7,99 USD pe lună
 • La care se adauga: 5,45 USD pe lună, reînnoiește la 10,99 USD pe lună
 • Choice Plus: 5,45 USD pe lună, reînnoiește la 14,99 USD pe lună

Toate planurile WordPress partajate includ:

 • Instalare automată WordPress
 • Actualizări automate WordPress
 • Un domeniu gratuit pentru un an
 • Un mediu de înscenare WordPress
 • Configurare sigură a detaliilor de autentificare
 • Credit de marketing de 200 USD (dacă cheltuiți 25 USD pentru un nou cont Microsoft Advertising și Google Ads)

Acum știți caracteristicile de bază, aruncați o privire la tabelul de mai jos pentru a compara fiecare plan cot la cot și decideți ce resurse se potrivesc cel mai bine site-ului dvs.:

Caracteristici Basic Plus Choice Plus Preț inițial / lună

Preț regulat / lună

Economii / luna

Număr de site-uri web

Stocare SSD

Lățime de bandă

Domeniu gratuit

Subdomenii

SSL gratuit

Instalări automate WordPress

Actualizări automate WordPress

Copie de rezervă a site-ului Codeguard

Cutie poștală Office 365

$ 2,95 $ 5,45 $ 5,45
$ 7,99 $ 10.99 $ 14.99
63% 50% 64%
1 Nelimitat Nelimitat
50GB necontorizat necontorizat
necontorizat necontorizat necontorizat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
25 Nelimitat Nelimitat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Pentru site-urile mici WordPress care abia încep, planul de bază de 2,95 USD pe lună ar trebui să răspundă nevoilor dvs. – puteți găzdui un singur site web, beneficiați de un domeniu gratuit timp de un an și folosiți spațiul de stocare de 50 GB. Acest plan include, de asemenea, securitate SSL gratuită și funcții specifice WordPress.

daca tu’reproiectați creșterea site-ului dvs., planul Pro este opțiunea mai bună. Puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri, deblocați spațiul de stocare nemodificat și puteți accesa Office 365 Mailbox gratuit timp de 30 de zile.

Asta a spus, Planurile de găzduire partajate WordPress vă vor duce doar până acum – pentru instrumente profesionale și creștere serioasă, ar trebui să aruncați o privire spre Bluehost’s-a gestionat WordPress hosting în schimb.

Bluehost’s Gazduire WordPress partajată: este potrivit pentru tine?

Aveți un nou site WordPress strălucitor’tocmai pleci de pe pământ? Încercați să economisiți bani alegând găzduire ieftină, dar aveți nevoie și de anumite caracteristici de calitate? Bluehost’s hostingul WordPress partajat este o alegere perfectă.

Începând de la doar 2,95 USD pe lună, vă oferă elementele de bază, oferind în același timp câteva caracteristici specifice WordPress pentru a vă face viața ușoară și site-ul dvs. în siguranță și de succes.

La fel ca în cazul tuturor găzduirilor partajate, cu toate acestea, dacă aveți planuri mari pentru site-ul dvs., dumneavoastră’De asemenea, am nevoie de găzduire mai mare și mai bună… salutați în schimb găzduirea WordPress administrată!

Informatii suplimentare

 • Bluehost poate fi cel mai bun, dar cum se compară prețurile sale? Aflați în recenzia noastră despre Cel mai bun Gazduire WordPress ieftin
 • Descoperă Cele mai bune gazde WordPress din 2019 (spoiler: Bluehost vine primul)!
 • Tocmai începi? Citiți ghidul nostru pe Cum se instalează WordPress cu Bluehost pentru o mână de ajutor

7

Planuri Bluehost: Costuri de gazduire WordPress gestionate

Obțineți găzduire WordPress administrată pentru 19,95 USD / lună (în mod normal 29,99 USD)

O privire rapida: Găzduirea WordPress gestionată este mai avansată decât planurile WordPress partajate, oferindu-vă instrumentele pentru a gestiona mai mult trafic și pentru a crește dimensiunea site-ului dvs. web. Pentru ca’este o platformă administrată, vă puteți așeza, relaxa și pune toată energia pe site-ul dvs., în loc să vă faceți griji pentru găzduire. Restul este îngrijit de Bluehost!

Planurile WordPress gestionate încep de la 19,95 USD pe lună, reînnoirea la prețul obișnuit de 29,99 USD pe lună – adică Bluehost’reducerea de s te economisește 33% în fiecare lună!

Dacă doriți să construiți un site WordPress cu adevărat profesional, aruncați o privire la WordPress Pro, Bluehost’s-a gestionat soluția de găzduire WordPress. Acest tip de găzduire se referă la a vă oferi instrumentele pentru a vă dezvolta site-ul și a gestiona toate lucrurile tehnice, astfel încât să vă puteți concentra pe construirea site-ului dvs..

Tu nu’nu trebuie să ai un site minunat pentru a utiliza WordPress Pro. Aceasta’s pentru utilizatorii nou-marcați, precum și pentru vechile cronometre WordPress – oricine dorește să meargă pro cu site-ul lor web.

Bluehost are trei planuri WordPress gestionate, variind de la 19,95 USD până la 49,95 USD pe lună la prețuri de pornire reduse. Aceste planuri sunt cele mai bune pentru utilizatorii WordPress care doresc să meargă pro!

Bluehost prețuri planuri wordpress gestionateBluehost’Planurile WordPress gestionate încep de la 19,95 USD pe lună, oferind utilizatorilor resurse generoase și funcții profesionale.

Planurile de gazduire WordPress administrate de Bluehost

 • Construi: 19,95 USD pe lună, reînnoiește la 29,99 USD pe lună
 • Se dezvolta: 29,95 USD pe lună, reînnoiește la 39,99 USD pe lună
 • Scară: 49,95 USD pe lună, reînnoiește la 59,99 USD pe lună

19,95 USD pe lună Plan de construire este perfect dacă tu’abia începi, dar ai visuri mari pentru site-ul tău WordPress. daca tu’vizând profesioniști din prima zi, are toate instrumentele pentru a vă vedea să reușiți. Tot Bluehost’Planurile WordPress administrate includ alocații de trafic nelimitate, stocare web nelimitată, domenii și site-uri web nelimitate și un centru de marketing încorporat.

Aceasta’este ușor să fii măturat de toate funcțiile oferite, așa că nu uitați să vă gândiți cu greu la ce are nevoie site-ul dvs. și cât de mult vă puteți permite în fiecare lună. Acolo’este un salt mare în funcții pentru fiecare plan, așa că aruncați o privire la tabel pentru a vedea care plan se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

Caracteristici Build Scale Grow Preț inițial / lună

Preț regulat / lună

Economii / luna

Stocare SSD

Lățime de bandă

Nr. Domenii

Actualizări server

SSL gratuit

Instalări automate WordPress

Actualizări automate WordPress

Backup-uri zilnice

Cutie poștală Office 365

Confidențialitatea domeniului

Detectarea programelor malware & îndepărtare

Instrumente de revizuire a afacerilor

Instrumente SEO Bluehost

Integrare PayPal

$ 19.95 $ 29.95 $ 49.95
$ 29.99 $ 39.99 $ 59.99
33% 25% 17%
Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Nelimitat Nelimitat Nelimitat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Planul Build este mai mult decât suficient pentru un site web WordPress de succes. Include versiunea de bază a Jetpack Site Analytics și Bluehost’s-un centru de marketing all-in-one, unde poți monitorizați-vă cu ușurință traficul dintr-un singur tablou de bord.

Planul Grow vă oferă totul din planul Build, plus încă o tonă, inclusiv Bluehost’Instrumentul SEO integrat, integrarea anunțurilor Jetpack și Bluehost’s “Cer albastru” suport pentru bilete, care oferă asistență practică pentru orice probleme pe care le puteți întâmpina.

Planul Scale vă oferă totul din planul Grow, plus instrumente și mai avansate. Copii de rezervă și restaurări nelimitate, integrare PayPal, compresie video nelimitată și suport pentru chat-ul albastru promit un nou nivel de servicii și performanțe pentru site-ul dvs..

Pentru majoritatea utilizatorilor, vă recomandăm planul Build, dar daca tu’te-ai configurat deja și doresc să-ți crești audiența, Bluehost’Cel mai recomandat Plan de creștere este o alegere excelentă.

Bluehost’s Gazduit WordPress Gazduire: Este potrivit pentru tine?

Găzduirea WordPress administrată este cea mai bună opțiune pentru orice utilizator WordPress serios. Aceasta’nu este conceput pentru hobbyisti, dar poate fi folosit de orice site WordPress dimensionat, care are nevoie de caracteristici profesionale și de creștere constantă și neaprobată.

Dacă doriți să eliminați limitele plasate pe site-ul dvs. prin găzduire partajată, acesta este răspunsul la problema dvs.!

Planul Build este cel mai ieftin la 19,95 USD pe lună (preț inițial actualizat), dar asta nu’Nu mă refer’vă voi limita creșterea. De fapt, aceasta’este foarte generos – vă recomandăm să începeți acest plan și să vă îndreptați drumul până la nivelurile mai avansate odată ce sunteți’sunt gata.

Dar dacă eu’Vând online? daca tu’creezi un site dedicat comerțului electronic, atunci planul final de găzduire Bluehost merită să îl verifici…

Informatii suplimentare

 • Vezi lista noastră completă 8 furnizori de găzduire WordPress cel mai bine gestionați și vezi cum se compară Bluehost cu concurenții săi

8

Planuri Bluehost: Cost de gazduire WooCommerce

Obțineți găzduire WooCommerce pentru 6,95 USD / lună (în mod normal 13,99 USD)

O privire rapida: Această opțiune de găzduire este pentru orice persoană care rulează un magazin online folosind WordPress. Simplu!

Bluehost a făcut parteneriat cu WooCommerce, o companie terță parte specializată în crearea de magazine online folosind WordPress. Bluehost are trei planuri, începând de la doar 6,95 USD pe lună (reînnoirea la 13,99 USD pe lună) – ceea ce înseamnă că economisești 50% pe lună cu Bluehost’reducere.

Construiți un magazin online folosind WordPress? Șansele sunt, tu’recurgeți la WooCommerce pentru a configura și conduce afacerea dvs. Dacă da, Bluehost’s Planurile de găzduire WooCommerce ar putea fi răspunsul la toate speranțele și visele dvs. de găzduire. Aceasta’găzduire s-a conceput special pentru dumneavoastră!

Aceasta este cea mai bună opțiune dacă aveți’vindeți articole online și veștile bune sunt că ați câștigat’nici nu trebuie să stropiți cu banii câștigați cu greu. Bluehost are trei planuri de găzduire WooCommerce, cu prețuri de la 6,95 USD până la 11,95 USD pe lună (prețuri de reducere inițiale).

Bluehost prețuri planuri de găzduire woocommerceCu mai puțin de 10 dolari pe lună puteți configura găzduire pentru magazinul dvs. online, cu stocarea de 100 GB și confidențialitatea domeniului inclusă în planul dvs..

Planuri de gazduire Bluehost WooCommerce

 • Incepator: 6,95 USD pe lună, reînnoiește la 13,99 USD pe lună
 • La care se adauga: 7,95 USD pe lună, reînnoiește la 17,99 USD pe lună
 • Pro: 11,95 USD pe lună, reînnoiește la 31,99 USD pe lună

Planul Starter de 6,95 USD pe lună este cel mai de bază, oferindu-vă instrumentele pentru a rula un singur magazin online mic. Planul Plus este mai bine rotunjit, oferindu-vă mai multe caracteristici generoase, încă pentru mai puțin de 10 USD pe lună, cu reducere pentru început. Principalul beneficiu al celui mai scump plan Pro este că vine cu funcția Bluehost SEO Tools.

Consultați tabelul de mai jos pentru o privire completă asupra caracteristicilor cheie ale fiecărui plan:

Caracteristici Starter Plus Pro Preț inițial / lună

Preț regulat / lună

Economii / luna

Nr. De magazine online

Stocare SSD

Lățime de bandă

SSL gratuit

Domeniu gratuit

Instalarea temei pentru magazin

Confidențialitatea domeniului

Apel gratuit la configurare

WooCommerce Auto-instalare

Adresa IP dedicată

Cutie poștală Office 365

Backup de bază CodeGuard

Instrumente SEO Bluehost

$ 6,95 $ 7,95 $ 11.95
$ = = 13,99 $ 17.99 $ 31.99
50% 56% 63%
1 Nelimitat Nelimitat
100GB necontorizat necontorizat
necontorizat necontorizat necontorizat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Aceste planuri sunt cele mai bune pentru magazinele mici și mijlocii – întreprinderile cu adevărat mari ar face mai bine să se uite la găzduire dedicată, dar pentru majoritatea site-urilor de comerț electronic, aceste planuri ar trebui să ofere mult spațiu pentru creștere.

Securitatea este acoperită chiar și în cel mai ieftin plan – SSL gratuit este vital pentru păstrarea clienților’ informații sigure și confidențialitatea domeniului este importantă pentru protejarea propriilor detalii online.

daca tu’abia acum începi, Bluehost face efortul să începi să construiești – chiar ai un apel gratuit de configurare de două ore cu un expert WooCommerce pentru a vă ajuta să începeți. În plus, tema dvs. de magazin și WooCommerce sunt instalate pentru dvs., astfel încât să vă puteți descurca mai repede în afaceri.

La fel ca în cazul tuturor planurilor de găzduire Bluehost, găzduirea WooCommerce vine cu o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Bluehost’s Gazduire WooCommerce: Este potrivit pentru tine?

daca tu’vindeți online folosind WordPress și WooCommerce, acesta’s a no brainer – Bluehost’s Planurile de găzduire WooCommere sunt un meci ideal. Si el’este un meci ieftin la asta, cu două din trei planuri venite sub 10 USD pentru perioada inițială!

Chiar daca tu’ești un vânzător de prima dată, la scară mică sau o afacere în creștere, acolo’e un plan aici pentru tine. Aceasta’e doar dacă tu’administrezi un magazin online uriaș, pe care ar trebui să-l iei în considerare o găzduire mai puternică, precum un plan dedicat.

Informatii suplimentare

 • Căutați să începeți propriul dvs. magazin online? Consultați ghidul pornit Cum să creezi un site web de comerț electronic WordPress pentru a incepe

9

Prețuri Bluehost și prețuri pentru concurenți

Bluehost este un furnizor de hosting extrem de popular, dar este’nu este singurul din bloc. Am testat cei mai buni furnizori de hosting de pe piață, le-am notat pentru funcții, asistență, uptime și multe altele – Bluehost a ocupat locul doi în ceea ce privește valoarea pentru bani, scorând 4,6 stele din 5!

Primii trei furnizori în general au fost Bluehost, HostGator și InMotion – dar cum se compară doar în preț? Aruncați o privire la tabelul de mai jos pentru prețurile lor cu reduceri de pornire (pe lună) pentru fiecare tip de găzduire.

Furnizor Gazduire Partajată VPS Gazduire Gazduire Dedicată Gazduire WordPress Bluehost

HostGator

In miscare

$ 2,95 $ 18.99 $ de 79.99 $ 2,95
$ 2,75 $ 29.95 $ 119 $ 5,95
$ = 6,39 $ 29.19 $ 105,69 $ 6,99

Puteți vedea că Bluehost iese din această comparație destul de bine. Aceasta’nu este cel mai ieftin furnizor de pe piață – acesta’este mai ieftin decât furnizorii ca 1&1 IONOS și iPage, de exemplu – dar încadrează o mulțime de caracteristici în planurile sale, adică tu’v-am garantat o mare lovitură pentru buck.

Informatii suplimentare

 • A făcut HostGator’planurile de preț vă atrag atenția? Citiți-ne Revizuirea prețurilor HostGator pentru o privire aprofundată asupra planurilor, caracteristicilor sale și multe altele
 • Sau aruncați o privire mai amplă asupra HostGator și vedeți cum a funcționat în cercetarea noastră – dezvăluim toate în cadrul nostru Revizuire HostGator
 • Aruncă o privire asupra noastră Revizuire InMotion Hosting pentru o privire completă asupra serviciului pe care îl oferă

10

6 Costuri ascunse despre care ar trebui să știți înainte de înregistrare

Poate fi dificil să calculați costurile de găzduire – de la reduceri inițiale la suplimente opționale și suplimente care apar la finalizare,’e ușor să vezi creșterea prețurilor în fața ochilor tăi. Aceasta’cel mai bine să fii cât mai pregătit, așa că știi exact ce faci – și don’t – trebuie să plătească.

Bluehost oferă multe suplimente diferite, inclusiv nume de domeniu, certificate SSL și servicii de rezervă. Unele dintre acestea sunt pur și simplu opțiuni pentru a vă adăuga, în timp ce altele sunt incluse în planul dvs..

Noi’Am pus laolaltă o listă cu cele mai comune șase suplimente’Voi întâlni, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptați la final.

costuri ascunse bluehost graficIată un "dintr-o privire" rezumatul costurilor suplimentare pe care le puteți găsi atunci când vă înscrieți la Bluehost.

1. Extrasele de plată

Primele lucruri în primul rând: atunci când selectați un plan, voi’voi fi dus la pagina de checkout. Aici puteți selecta durata contractului, introduceți detaliile de plată și creați un cont. Aceasta este, de asemenea, pagina în care vă revizuiți informațiile despre pachet și selectați suplimentele pentru pachet.

Sfatul nostru cel mai important este să vă faceți timp să parcurgeți această pagină. Bluehost este puțin amețitor atunci când vine vorba despre suplimentele de pachete și verifică automat unele dintre cutii. Dacă accesați această pagină, s-ar putea să ratați aceste suplimente și să ajungeți cu o factură mai mare decât vă așteptați.

De exemplu, am selectat cel mai ieftin plan de găzduire partajat, planul de bază pentru 2,95 USD pe lună.

Începeți să treceți în revistă “Informații despre pachet” secțiune. Tu’Voi observa că Bluehost vă stabilește automat contractul pe 36 de luni – acest lucru vă oferă cel mai ieftin preț, dar dacă nu’nu vreau un contract atât de mult, tu’Va trebui să-l schimbați folosind lista verticală.

Bluehost prețuri de partajare a gazdelor partajateBluehost vă oferă automat cel mai lung abonament de 36 de luni, deoarece vă oferă cel mai ieftin preț. Pur și simplu folosiți lista derulantă pentru a alege un contract pe o durată diferită.

Cea mai scurtă durată a abonamentului este de 12 luni – în acest caz, asta crește prețul la 4,95 USD pe lună. Contractul dvs. este facturat în avans, mai degrabă decât lunar, care este un alt domeniu care uneori surprinde oamenii.

Sub această secțiune se află dvs. “Extras pentru pachet.” Dacă doriți să adăugați funcții care nu sunt’este inclus în planul dvs., aici puteți să le selectați și să le adăugați în cont. Orice accesorii incluse în planul dvs. vor avea cuvântul “Liber” lângă ei, mai degrabă decât o casetă de selectare.

În acest exemplu, Bluehost a verificat deja trei din cele cinci suplimente:

suplimente pentru pachetul de prețuri albastrePuteți adăuga funcții suplimentare planului dvs., ceea ce este excelent pentru personalizarea găzduirii dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs. Cu toate acestea, poate crește rapid și prețul facturii, așa că aveți grijă atunci când alegeți!

Asigurați-vă că debifați orice caracteristică pe care nu o oferiți’nu vreau să plătesc – aceste suplimente nu sunt incluse în planul dvs., astfel încât acestea să fie adăugate la factura dvs. pe deasupra costului planului dvs. de găzduire. Gândiți-vă la asta ca la comandarea mâncării într-un restaurant – vă comandați principalul, apoi plătiți în plus pentru orice părți doriți.

Beneficiul de a avea această secțiune suplimentară este că vă puteți adapta planul de găzduire pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. De exemplu, puteți alege cel mai ieftin plan de găzduire partajat, dar apoi adăugați confidențialitate domeniului, dacă aveți nevoie.

Bluehost vă ajută calculând costul pentru dvs. și afișându-l dedesubt, etichetat “Total” – această sumă se va modifica în funcție de opțiunile selectate. Acesta este totalul planului dvs. de găzduire plus toate suplimentele dvs. – urmăriți-l pentru a vă asigura’rămâi la buget.

În cele din urmă, citiți renunțarea la răspundere și orice termeni și condiții înainte de a confirma plata. Unul dintre lucrurile cheie de remarcat este că abonamentul dvs. de găzduire se va reînnoi automat dacă nu anulați – această reînnoire va avea aceeași durată cu contractul inițial, dar acesta’Voi reînnoi la rata regulată mai degrabă decât prețul actualizat.

termeni și condiții bluehostAsigurați-vă întotdeauna că vă alocați timp pentru a citi termenii și condițiile – Bluehost le face ușor de găsit, așa că încercați să le treceți cu atenție înainte de a continua cu plata.

Aici’s o listă a extrasului comun’Voi găsi la checkout și cât costă:

 • Confidențialitatea domeniului & protecţie: 0,99 USD lunar (facturat anual la 11,88 USD pe an)
 • Securitate SiteLock – Găsiți: 1,99 USD lunar (facturat anual la 23,88 USD pe an)
 • CodeGuard Basic: 2,99 USD lunar (facturat la sfârșitul termenului de găzduire; 35,88 USD pe an)
 • Instrumente SEO Bluehost Start: 1,99 USD lunar (facturat anual la 23,88 USD pe an)
 • 1 cutie poștală Office 365: 30 de zile de încercare gratuită

2. Certificate SSL

Toate planurile de găzduire Bluehost vin cu un certificat SSL (Secure Sockets Layer) gratuit. Aceasta criptează informațiile care trec între site-ul dvs. și orice vizitatori și este esențială pentru orice site web – dacă nu faceți acest lucru’nu au securitate SSL, vizitatorii primesc un avertisment că’reintra pe un site nesigur!

Tu nu’nu trebuie să plătiți un sută pentru certificatul dvs. SSL – este într-adevăr gratuit și este inclus în planul dvs. de găzduire. Tu’Voi vedea acest lucru în defalcarea planului dvs. ca fiind “Lăsa’s Criptați SSL,” care este cea mai de bază versiune de securitate SSL.

Cu toate acestea, dacă doriți un un nivel mai avansat de securitate, atunci puteți cumpăra un certificat SSL premium.

Faceți acest lucru prin panoul dvs. de control Bluehost și vă va costa cel puțin 49,99 USD pe an. Aceasta’merită să te cunosc’Am nevoie, de asemenea, de adresa IP dedicată pentru a achiziționa unul dintre aceste certificate premium.

3. Costul numelui de domeniu

Domeniul dvs. este numele site-ului dvs. web și acționează ca identitatea sa unică pe web – de exemplu, site-ul nostru este sitebuilderexpert.com!

În funcție de planul de găzduire pe care îl alegeți, Bluehost vă poate oferi un domeniu gratuit timp de un an. (Verificați detaliile planului pentru a afla dacă acest lucru este valabil pentru dvs.) Odată ce primul an a terminat, domeniul dvs. se va reînnoi în mod regulat.

“Care este rata regulată a unui nume de domeniu?”, s-ar putea să vă întrebați. Din păcate, acolo’nu este un răspuns drept, deoarece depinde de domeniul de nivel superior ales. Domeniul de nivel superior, sau TLD, este pur și simplu partea .com sau .net a adresei site-ului.

Puteți cumpăra domeniul dvs. direct de la Bluehost. Aici’s o listă a celor mai comune TLD și a prețurilor acestora:

 • .com – 11,99 USD pe an
 • .org – 8,99 USD pe an
 • .net – 12,99 USD pe an
 • .tech – 4,99 USD pe an
 • .co – 9,99 USD pe an
 • .site web – 11,99 dolari pe an

Puteți căuta domeniul dvs. ideal și puteți compara prețurile pentru diferite opțiuni, la fel ca în exemplul de mai jos:

Prețul bluehost extinde căutarea domeniuluiBluehost simplifică achiziționarea propriului nume de domeniu, majoritatea prețurilor ajungând între 5 și 12 USD pe an.

Tu’Voi observa că Bluehost aruncă automat confidențialitate domeniu pentru 11,88 USD pe an – puteți elimina această opțiune debifând caseta.

Dar ce este intimitatea domeniului? Chiar am nevoie? Confidențialitatea și protecția domeniului ascund ca datele dvs. personale să apară în registrul public – fără ca numele, numărul și adresa dvs. de e-mail să fie disponibile în registrul de domeniu WHOIS.

Așadar, în timp ce confidențialitatea domeniului nu este’nu este o necesitate, vă protejează datele. De asemenea, ajută la reducerea șanselor de a primi spam și permite site-ului dvs. să fie scanat pentru alerte malware și securitate.

4. Copii de rezervă: CodeGuard Basic

CodeGuard este un software de securitate și backup care rulează copii de zi cu zi pentru site-ul dvs. Monitorizează eventualele modificări, oferă o opțiune de restaurare cu un singur clic și stochează copii ale copiilor de rezervă în mai multe locații sigure.

Pe scurt, acesta’este o pătură de siguranță tehnică și bine armată pentru site-ul dvs. web.

CodeGuard este inclus gratuit în unele planuri, caz în care vă puteți așeza și bucura, știind că site-ul dvs. este sigur și solid. Dacă planul tău nu face asta’nu aruncați această funcție gratuit, dar doriți totuși acest sentiment de securitate, voi’Va trebui să achiziționați CodeGuard ca supliment.

Puteți alege să adăugați CodeGuard Basic în planul dvs. în timpul procesului de finalizare. CodeGuard Costuri de bază 2,99 USD pe lună, și este adăugat ca o sumă forfetară planului tău. De exemplu, dacă tu’am ales un abonament de 12 luni, apoi un cost de $ 35.88 va fi adăugat la factura de găzduire.

5. Office 365 – Gratuit sau nu?

Planurile de găzduire Bluehost includ adesea 30 de zile de încercare gratuită a Office 365. Dar ce se întâmplă după acea perioadă de 30 de zile de fericire gratuită? Răspunsul nu este’Este imediat evident.

Cu toate acestea, după un pic de săpat, am descoperit că există trei planuri pentru Office 365, pe care îl puteți plăti fie lunar, fie anual.

Termeni Email Essentials Business Plus Business Pro 1 lună

12 luni

$ 4,99 / lună
(59.88 $ / an)
$ 9.99 / luna
($ 119,88 / an)
$ 14.99 / luna
($ 179.99 / an)
$ 2,99 / lună
(35.88 $ / an)
$ 5,99 / lună
(71.88 $ / an)
$ 9.99 / luna
($ 119,88 / an)

Aceasta’e important să știi asta toate reînnoirile sunt percepute la tarifele de o lună, care sunt mai scumpe decât abonamentele anuale – ceva de care trebuie să ții cont atunci când timpul se reînnoiește!

6. Caracteristici suplimentare: Politica de rambursare

Toate planurile Bluehost vin cu o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce este excelent pentru încercarea planurilor sale de găzduire fără riscuri. daca tu’nu ești mulțumit 100%, îți primești banii înapoi – simplu!

Acestea fiind spuse, ar trebui să știi asta această garanție nu’nu se aplică numele dvs. de domeniu. Deci, dacă planul dvs. include un nume de domeniu gratuit și vă anulați în termen de 30 de zile, voi’Îți voi primi înapoi banii – dar Bluehost va deduce taxa de domeniu de 15,99 USD.

Această taxă are două scopuri principale: în primul rând, acoperă Bluehost’costă, dar înseamnă și ai castigat’nu-ți pierde numele de domeniu (tu’sunteți liber să-l transferați în altă parte).

Garanția de 30 de zile înapoi nu face asta’Nu se poate extinde la majoritatea suplimentelor, deoarece acestea nu se încadrează în planul principal de găzduire. În ansamblu, cu toate acestea, atât timp cât anulați în termen de 30 de zile, nu ar trebui’nu aveți probleme.

Prețuri Bluehost: Concluzie

Bluehost este furnizorul nostru de hosting de top și oferă o serie de planuri de prețuri și o mulțime de funcții, ceea ce înseamnă că există cu adevărat ceva pentru toată lumea. Planurile sale specifice WordPress sunt cele în care Bluehost strălucește cu adevărat, oferind opțiuni super scalabile pentru utilizatorii WordPress.

De la partajare la hosting dedicat, Bluehost are multe de oferit. Lăsa’au o recapitulare rapidă a planurilor și prețurilor sale.

Planuri de prețuri Bluehost: Recapitulare

 • Gazduire partajata: 2,95 USD pe lună, reînnoiește la 7,99 USD pe lună
 • Gazduire WordPress partajată: 2,95 USD pe lună, reînnoiește la 7,99 USD pe lună
 • Gazduire WooCommerce: 6,95 USD pe lună, reînnoiește la 13,99 USD pe lună
 • Gazduire VPS: 18,99 USD pe lună, reînnoiește la 29,99 USD pe lună
 • Găzduire WordPress gestionată: 19,95 USD pe lună, reînnoiește la 29,99 USD pe lună
 • Gazduire dedicata: 79,99 dolari pe lună, reînnoiește la 119,99 dolari pe lună

Fiecare tip de găzduire are cel puțin trei planuri și include o serie de accesorii opționale pentru care puteți alege. Fii atent la prețul de plată atunci când ești’selectați aceste caracteristici suplimentare, deoarece numărul total se poate adăuga rapid!

Fiecare plan Bluehost vine cu o reducere pentru clienții noi și vă recomandăm să profitați la maxim de aceste prețuri promoționale. Puteți economisi până la 64% pe lună dacă alegeți un plan de trei ani, în funcție de pachetul de găzduire pe care îl alegeți – în cazul celui mai ieftin plan de găzduire partajat, puteți economisi aproximativ 180 USD în total.

Totuși, rețineți că prețurile de vânzare nu sunt’nu durați pentru totdeauna – verificați întotdeauna și prețurile obișnuite, pentru a evita surprizele la momentul reînnoirii.

Înainte de a decide cu privire la planul dvs., acesta’este important să înțelegeți care sunt nevoile dvs. în ceea ce privește bugetul, stocarea fișierelor și lățimea de bandă. Executați-vă necesitățile goale de care aveți nevoie și plecați de acolo – odată ce sunteți’Ai găzduit totul, ai câștigat’nu mă uit înapoi!

Întrebări frecvente

Cât este Bluehost pe an?

Totul depinde de ce fel de plan de găzduire aveți nevoie pentru site-ul dvs. web! Aceasta’merită să știți că prețurile pe care le vedeți pe Bluehost’site-ul web sunt prețuri lunare pentru contracte de 36 de luni. Știm că acest lucru este destul de obraznic, dar da’este o tactică comună pe site-urile de găzduire!

Pentru un an de găzduire partajată, prețurile încep de fapt de la 4,95 USD pe lună, facturate anual – ceea ce face 59,40 dolari pentru întregul an. daca tu’nu sunteți sigur cu ce plan să mergeți, alegeți planul de bază de găzduire partajat și vedeți dacă acesta corespunde nevoilor dvs. pentru a începe.

Bluehost se încasează lunar sau anual?

Bluehost prețuri lunare toate planurile sale, dar prețurile introductive necesită, de obicei, cel puțin un an de angajament pentru a obține prețul mai mic.

Îți poți anula contul Bluehost în orice moment?

Da, dar cât de mult tu’Voi reveni depinde de cât timp’am fost client. Majoritatea planurilor au o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce reprezintă o perioadă bună de timp pentru a vă da seama dacă Bluehost nu este serviciul pentru dvs. Dacă, totuși, decideți să anulați Bluehost după aceea, dumneavoastră’Voi primi o rambursare proporțională pentru restul angajamentului dvs. de serviciu.

Este gratuit WordPress?

Doar instalarea WordPress pe oricare dintre planurile sale de găzduire este absolut gratuită. Acolo’este chiar o caracteristică de configurare cu un singur clic care vă permite să vă deplasați cu WordPress în doar câteva minute.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me