GoDaddy Gazduire Recenzie: Solid All-in-One Web Hosting

logo-ul godaddy


Rating general

4 din 5 stele

GoDaddy este un furnizor de hosting bine rotunjit, care oferă patru tipuri diferite de hosting (partajat, VPS, Dedicat și WordPress) și o serie de caracteristici strălucitoare. Planurile sale de prețuri nu sunt ieftine, dar toate accesoriile fac GoDaddy un pic special. Alături de găzduire, are un constructor de site-uri și este cel mai mare registrator de domenii din lume.

De zeci de ani acum, Hai tăticu a rămas în top ca unul dintre cele mai mari nume în hostingul web, înregistrarea domeniilor și marketingul online. GoDaddy oferă o mulțime de servicii și își propune să fie un magazin unic pentru toate nevoile dvs. de pe Internet.

Gazduire web și înregistrare nume de domeniu nu’sună ca o afacere interesantă, de fapt, sună corect. Chiar și așa, GoDaddy a reușit să rămână în ochii publicului cu infamele sale reclame Super Bowl și obiceiurile de agrement ale fondatorului său.

Dar ce găzduiește? GoDaddy a venit pe locul 6 în cercetarea noastră de găzduire web cu un rating de 77%. În timp ce GoDaddy nu este’cea mai ieftină companie din jur, cu siguranță obțineți mulți bani pentru serviciile sale.

De fapt, începătorii pot găsi un anumit avantaj în alegerea GoDaddy, deoarece vă puteți gestiona domeniul cu ușurință cu un registrator de domenii dedicat, precum și să vă îndepliniți nevoile de găzduire web cu un serviciu capabil.

Prețuri mai mari don’întotdeauna mă refer la tine’sunt dezbrăcat și GoDaddy este un exemplu fin. Serviciile sale de găzduire sunt la fel de bune ca oricine’s, și suplimentele lor gratuite sunt printre cele mai bune din afaceri. Aceasta’este o întrebare de a găsi un plan care să se potrivească perfect cu nevoile tale. Convenabilitatea și liniștea sufletească își au și valoarea, și asta’s unde GoDaddy strălucește.

Preturi de gazduire GoDaddy

Hai tăticu’Prețurile s încep de la doar 2,99 USD pe lună pentru găzduirea partajată. Gazduirea WordPress costă 4,99 USD pe lună, iar găzduirea VPS începe de la 19,99 USD pe lună. Cel mai scump plan GoDaddy este pentru găzduire dedicată, care costă minimum 89,99 USD pe lună.

Informatii suplimentare:

Furnizori de top de găzduire web – revizuirea noastră comparativă a celor mai buni furnizori de hosting de pe piață, inclusiv GoDaddy.

Pro și contra GoDaddy

Pro-uri

  • Creator de site-uri web bazat pe șabloane excelente
  • Email gratuit Office 365 cu găzduire partajată

Contra

  • Prețurile sunt mai mari decât alte companii majore de găzduire de site-uri web
  • Hai tăticu’Ofertele nelimitate necesită o citire atentă a tiparului fin

GoDaddy Gazduire pe scurt

Fondat în 1997 ca Jomax Technologies, GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii din lume. Aceasta’nu este clar câte site-uri web găzduiește, dar compania gestionează peste 76 de milioane de domenii. Are 14 facilități în întreaga lume și peste 17,5 milioane de clienți din întreaga lume.

Înainte ca majoritatea oamenilor din întreaga lume să fi înțeles chiar ce este un nume de domeniu sau de ce dumneavoastră’Aș dori unul, GoDaddy a devenit un nume de familie. Acest lucru s-a datorat în mare parte reclamelor Super Bowl care au început în 2005. În ultimii ani, GoDaddy a renunțat la anunțurile Super Bowl.

Dincolo de reclamele sale memorabile, GoDaddy a continuat să crească și să ofere din ce în ce mai multe servicii până a devenit magazinul web cu servicii complete pe care îl are astăzi. Prețurile sale nu sunt la fel de competitive ca unele alte gazde web; cu toate acestea, obțineți câteva avantaje frumoase, cum ar fi e-mailul Office 365, un constructor de site-uri și un suport puternic pentru clienți.

Dacă tot ce ai nevoie este un site WordPress începător, noi’Ați sugera că prețul ar trebui să fie preocuparea dvs. principală. Nu pentru a fi prea flipant despre asta, dar experiența utilizatorului WordPress este cam aceeași odată’revin în platforma blogului’Sistemul de gestionare a conținutului (CMS).

Informatii suplimentare:

Recenzie WordPress – defalcarea noastră completă a WordPress.org și cum să obțineți la maximum.

Fiabilitate & Performanţă

GoDaddy spune că promite 99,99 la sută uptime, ceea ce se ridică la mai puțin de o zi de oprire pe an. Acum, dacă GoDaddy performează de fapt la acest nivel este o altă întrebare. Un test recent realizat de Down.com, un site web care efectuează teste uptime pe gazdele web, spune că GoDaddy are o durată medie de utilizare de 99,97 la sută. Aceasta echivalează cu puțin mai puțin de trei zile de oprire pe an, ceea ce este încă excelent.

Un timp de funcționare 100% pur și simplu nu este’este posibil din cauza unor probleme tehnice inevitabile care pot apărea. Dar aproape de 100 la sută, așa cum oferă GoDaddy, este ceea ce ar trebui să vă așteptați realist.

Caracteristici GoDaddy

GoDaddy are toate caracteristicile fundamentale de care ai nevoie într-o gazdă web. Planul său de bază oferă un domeniu gratuit atunci când vă înregistrați pentru un an sau mai mult. GoDaddy restricționează oferta sa gratuită la domenii specifice de nivel superior, inclusiv .CLUB, .COM, .NET, .XYZ, .ORG, .CO și .CN.

Aceasta’merită menționat că trebuie să plătiți, de asemenea, taxa ICANN de 18 cenți pe domeniu pe an pentru durata angajamentului dumneavoastră.

Pe planul de bază de găzduire partajat, GoDaddy oferă un an gratuit’abonament la e-mail de afaceri Microsoft Office 365, de obicei un cost anual de 60 USD. Găzduirea GoDaddy oferă, de asemenea, lățime de bandă neschimbată, care include stocare nelimitată și lățime de bandă a site-ului. Deși lățimea de bandă nelimitată este tipică pentru serviciile de găzduire web de bază, stocarea nelimitată este mai puțin frecventă.

Acestea fiind spuse, GoDaddy are anumite limite specifice planurilor sale nelimitate. daca tu’utilizând găzduirea Linux, sunteți limitat la 250.000 de inode – fișiere, directoare și așa mai departe – pe cont. În găzduirea bazată pe Windows limita este de 500.000 de fișiere și foldere pe cont.

Dacă ți se pare complex, tu’nu este probabil să fie afectat. GoDaddy oferă o mulțime de spațiu de stocare pe care va dura o perioadă de timp pentru a completa cele mai multe site-uri.

Dincolo de planul de bază al economiei, există mai multe niveluri la prețuri mai mari. Deluxe are toate elementele de bază ale economiei, dar vă oferă un număr nelimitat de site-uri web și subdomenii. Planul Ultimate crește puterea de procesare a serverului, plus că veți primi HTTPS gratuit timp de un an, iar dincolo de acea găzduire comună de afaceri adaugă mai multe resurse de calcul.

Este GoDaddy Hosting ușor de utilizat?

Alegerea planului dvs. de găzduire este foarte simplă cu GoDaddy. Alegeți planul dorit și apoi există oferte bine marcate pentru mai multe suplimente opționale. Singurul add-on ales în mod implicit este backup-ul site-ului. Celelalte suplimente posibile includ securitatea site-ului și un certificat SSL pentru HTTPS.

După configurarea pachetului, ajungeți pe o interfață simplificată. De aici puteți configura e-mailul dvs., construi un site web și accesa site-ul dvs.’s Panou de control cPanel. Totul din această secțiune a site-ului este foarte curat și simplu – ideal pentru utilizatorii noi.

Odată intrat în secțiunea cPanel, lucrurile pot deveni ceva mai confuze, dar designul este încă foarte clar. În partea stângă vedeți statistici pentru site-ul dvs. web, cum ar fi utilizarea fișierelor, stocarea și așa mai departe. Acest lucru poate fi util dacă doriți să vedeți cerințele pe care site-ul dvs. le pune pe server și dacă sunteți’îți maximizezi alocațiile.

Partea principală a ferestrei cu diferite categorii de cPanel, cum ar fi Fișiere, Preferințe, Baze de date, Aplicații Web, domenii, E-mail, Valori, Securitate, Software-ul, și Avansat.

Panoul de bord GoDaddyPanoul de bord GoDaddy este curat și ușor de utilizat. Este ideal pentru utilizatorii fără experiență

daca tu’rulați un site WordPress sau un alt sistem dedicat de gestionare a conținutului, atunci cPanel a câștigat’nu va fi o preocupare uriașă. Dar daca tu’Voi petrece mult timp în cPanel, atunci puteți compara GoDaddy cu Bluehost pentru a vedea ce design simplificat preferați.

GoDaddy are propriul său constructor de site-uri drag-and-drop. Începe prin a vă cere să selectați o categorie și un nume pentru site-ul dvs. web. Apoi selectează automat un șablon de bază pentru a începe. Creatorul de site-uri web vă ghidează prin procesul de creare, inclusiv posibilitatea de a schimba tema aleasă automat.

Informatii suplimentare:

Recenzie de constructor de site-uri GoDaddy – recenzia noastră despre GoDaddy’s constructor de site-uri interne și caracteristicile sale necesare.

Aceasta’este un instrument excelent pentru începătorii care doresc să-și construiască propriul site, dar nu sunt’nu sunt sigur de unde să începi. În procesul nostru cu instrumentul, ne-a lăsat să alegem dintre opt șabloane de bază și apoi ne-a dat libertatea de a regla culorile și fonturile. De acolo am putea personaliza totul și schimbarea oricărui element a fost la fel de simplă ca să faceți clic pe el, apoi să efectuați modificarea în bara laterală din dreapta.

În timp ce acest lucru nu este’nu este gratuit cu planul de bază’este o opțiune excelentă dacă’Caut să construiți un site rapid și ușor.

Relații Clienți

Dacă aveți probleme cu site-ul dvs. GoDaddy, există numeroase opțiuni oficiale și neoficiale deschise pentru a găsi o soluție.

Hai tăticu’centrul de cunoștințe ar trebui să fie prima ta oprire. Aceasta’Probabil că problema dvs. nu este atât de unică și că este disponibilă o soluție comună. În mod surprinzător, acest lucru economisește adesea mai mult timp decât așteptarea unui reprezentant de asistență.

Hai tăticu’site-ul de ajutor este bine organizat cu cele mai comune categorii de probleme reprezentate de pictograme mari; acestea includ întrebări despre domenii, cPanel, Windows Gazduire, certificate SSL, e-mail Office 365 și gestionarea contului. Făcând clic pe butonul Mai multe produse linkul dezvăluie alte categorii potențiale de probleme dintr-o listă exclusiv text.

După selectarea unei probleme, GoDaddy vă ajută să descărcați până găsiți un articol’este specifică problemei dvs. Majoritatea soluțiilor se găsesc însă în postările de pe forum, unde clienții se ajută reciproc.

Baza de cunoștințe de revizuire de găzduire GoDaddyCentrul de cunoștințe GoDaddy este bine organizat, dar pentru răspunsuri aprofundate este posibil să te uiți mai bine pe forumuri

Există câteva sfaturi de bază în partea de sus a fiecărei pagini specifice, dar GoDaddy de obicei nu face asta’nu am articolele de suport îndelungate pe care unele gazde web le creează de la sine. Acea’nu este neapărat un lucru rău, deoarece postările pe forum tind să păstreze soluțiile de problemă mai actuale, dar este’nu este pentru toată lumea, deoarece, de obicei, necesită puțină cercetare.

În cazul în care ruta bazei de cunoștințe nu reușește, rețineți că o căutare obișnuită Google obișnuită ar putea ajuta și ea. GoDaddy este atât de mare și popular încât multe site-uri și canale YouTube scriu articole cu corecții pentru probleme specifice GoDaddy.

Când acest tip de cercetare nu este’În cărți, GoDaddy oferă și chat în direct, asistență telefonică 24/7 și răspunsuri la problemele de asistență pe social media.

Prețuri & Valoare pentru bani

GoDaddy are vânzări frecvente, unde prețurile pentru găzduirea partajată cu planul Economic încep de la un nivel cât mai scăzut 2,99 USD pe lună când vă înscrieți timp de 3 ani. După această perioadă inițială, prețul se ridică la 7,99 USD pe lună. Planul Deluxe are un preț introductiv de 4,99 USD pe lună, iar Ultimate este de 5,99 USD.

Acea’este ceva mai scump decât Bluehost sau HostGator, unde prețurile încep de la 3 $. Acest cost suplimentar ar putea merita totuși pentru oricine dorește să utilizeze GoDaddy’s user friendly website builder.

Hai tăticu’găzduirea WordPress dedicată blogurilor cu trafic mai mare are un preț introductiv de 4,99 USD pe lună (9,99 USD după perioada inițială) și planuri Deluxe și Ultimate, cu prețuri inițiale la 7,99 USD, respectiv 9,99 USD. Acolo’s, de asemenea, un plan Ultimate pentru două site-uri web, care începe de la 9,99 USD pe lună, și planul Pro 5+ pentru 5 până la 50 de site-uri web, care începe de la doar 24,99 USD pe lună..

Gazduirea serverului privat virtual (VPS) începe de la 19,99 USD pe lună pentru un VPS cu 1 GB de memorie, 40 GB stocare, lățime de bandă neschimbată, 3 IP-uri dedicate și un certificat SSL gratuit pentru un an. Prețul de reînnoire se ridică până la 30 USD pe lună după perioada inițială. Există alte trei planuri VPS cu prețuri cuprinse între 24,99 USD pe lună și 74,99 dolari pe lună, la rata introductivă.

Gazduirea dedicată, unde practic închiriați un server de la GoDaddy, începe de la 89,99 USD pe lună și se ridică la 179,99 USD. Totuși, acestea sunt prețurile introductive. După această perioadă inițială, prețurile cresc de la 169,99 USD la 349,99 USD pe lună. Acea’sunt niște bani serioși și merită doar pentru întreprinderile mici și blogurile cu traficul și afacerile care să-l susțină.

Concluzie: GoDaddy Hosting este potrivit pentru dvs.?

GoDaddy este o alegere excelentă pentru găzduirea de site-uri web, deși tu’Va trebui să plătesc puțin mai mult decât ai face cu alte companii majore de găzduire. Asta ar putea merita să obțineți unele dintre aceste oferte gratuite oferite de GoDaddy, precum e-mailul gratuit Microsoft Office 365, un certificat SSL gratuit pe planuri mai mari și un domeniu în mare parte gratuit..

GoDaddy a câștigat’Nu va fi pentru toți, cum ar fi cei cu un buget sensibil la preț. Cu toate acestea, cu mai multe regiuni din centrul de date din care să alegeți, o interfață foarte ușor de utilizat și tot felul de opțiuni de asistență, GoDaddy merită să fie uitat pentru noi utilizatori și proprietari de site-uri cu experiență. Când un plan GoDaddy se potrivește, se potrivește cu adevărat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me