Recenzie HostGator: Este potrivit pentru dvs.?


Cel mai bun pentru

Cel mai bun pentru Uptime


Rating general

5 din 5 stele

HostGator este unul dintre furnizorii noștri de găzduire de top, din motive temeinice. Timpul de funcționare, asistența clienților și caracteristicile planului partajat sunt (literalmente) al doilea! Citiți mai departe pentru a afla dacă HostGator este cel mai bun furnizor pentru site-ul dvs..

Este HostGator cel mai bun furnizor pentru site-ul dvs.?

Deci tu’Vă gândim să începeți sau să treceți la HostGator. Aceasta’este cu siguranță un furnizor de gazduire extrem de popular – 46% dintre persoanele chestionate știau despre HostGator. Poti’nu greșim cu adevărat cu acest furnizor de hosting, dar noi’te voi lasa pe bune și raul, astfel incat sa poti face cea mai informata alegere.

Pentru început, aici’s HostGator dintr-o ochire:

explicația sistemului de rating de stele

HostGator marchează 4,7 / 5 stele în cercetarea noastră, ceea ce îi câștigă un loc foarte apropiat chiar în spatele Bluehost – deci tu’cu siguranță voi fi pe mâini bune. Citiți mai departe pentru a cântări HostGator’s pozitive și negative și să decidă dacă’este cel mai bun furnizor pentru tu.

Pro-uri & Contra

Pro-uri

 • Uptime: HostGator oferă o garanție imbatabilă de funcționare de 99,99%
 • Caracteristici: HostGator oferă mai multe funcții pe planurile sale partajate decât majoritatea furnizorilor de găzduire, inclusiv software gratuit de marketing prin e-mail pentru a vă duce site-ul la nivelul următor
 • Ajutor si sustinere: HostGator’baza de cunoștințe de asistență pentru clienți este o comoară de căutare, iar funcția de chat live este rapidă și de încredere

Contra

 • HostGator’planurile s sunt puțin mai scumpe decât cele ale altor concurenți de top
 • HostGator’Panoul de control și designul site-ului sunt puțin datate, ceea ce face o experiență de utilizator neplăcută

HostGator pe scurt

HostGator a avut începuturi umile într-o cameră de dormitor la Florida Atlantic University în 2002 (ceea ce explică acest lucru “Gator,” în caz că te întrebi). De atunci, compania și-a deschis birouri în întreaga lume și găzduiește peste 8 milioane de domenii.

Clasament general# 2 din 12 furnizori de hosting
PrețuriÎncepând de la 2,75 USD / lună (reînnoiește 6,95 USD / lună)
Planuri de găzduirePartajat, WordPress, VPS, Dedicat și Cloud
Ajutor & A sustine24/7 chat live, telefon și e-mail
CaracteristiciCertificat SSL, lățime de bandă nelimitată, software de marketing prin e-mail
Uptime99,99% garanție

Uptime

HostGator oferă un 99,99% garanție uptime, ceea ce echivalează cu cel mai bun de pe piață (acesta’este imposibil să garantezi uptime 100%). Aceasta înseamnă că site-ul dvs. se va confrunta cu mai puțin de o oră de oprire pe an. daca tu’căutați fiabilitate, HostGator este crema culturii – acest tip de consistență este ideal pentru orice site, dar mai ales dacă’Caut să înființez un magazin de comerț electronic. Timpul înseamnă bani, până la urmă!

Apropierea perfectă este unul dintre motivele pentru care HostGator ocupă primul loc în cadrul programului nostru de cele mai bune furnizori de servicii de comerț electronic..

Caracteristici

HostGator oferă cinci tipuri diferite de găzduire: WordPress, VPS, Dedicat și Cloud partajat, gestionat. Aici’este o defalcare de bază pentru fiecare tip:

 • Gazduire partajata este cea mai ușoară și mai accesibilă opțiune de găzduire, în care partajați un server și resursele sale cu alte site-uri. Prețurile încep de la 2,75 USD / lună.
 • Găzduire WordPress gestionată este cel mai rapid și integrat mod de a găzdui un site WordPress. Acest tip vine cu migrare gratuită, așa că dacă aveți un site WordPress existent, îl puteți transfera gratuit la HostGator. Prețurile planului încep de la 5,95 USD / lună.
 • Gazduire VPS (Virtual Private Server) este mai scump, dar primești ceea ce plătești – sau în acest caz, mai multe resurse de server special pentru site-ul tău. VPS merită luat în considerare pentru întreprinderile mici, în timp ce site-urile personale / non-e-commerce au câștigat’nu trebuie să cheltuiți banii în plus. Prețurile încep de la 29,95 USD / lună.
 • Gazduire dedicata este cel mai scump tip de găzduire și’este necesar doar pentru întreprinderile mari de comerț electronic. Cu toate acestea, dacă acest lucru sună ca tine, atunci scalabilitatea și puterea oferită de găzduirea dedicată nu sunt de neegalat. Prețurile încep de la 118,99 USD / lună.
 • Gazduire cloud este o formă reînnoită de găzduire partajată care promite o viteză, fiabilitate și resurse mai bune. Gazduirea în cloud este considerată mai sigură decât găzduirea partajată și, din aceste motive, aceasta’e ceva mai scump. Prețurile încep de la 4,95 USD / lună.

Informații suplimentare despre tipurile de găzduire

 • Cel mai bun gazduire comună
 • Cel mai bun hosting VPS
 • Cel mai bun hosting dedicat
 • Cel mai bun cloud hosting

Caracteristici HostGator

Fiecare plan HostGator vine cu un certificat SSL gratuit și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, primiți un domeniu gratuit pentru primul an (după aceea, voi’Va trebui să plătesc pentru a reînnoi numele de domeniu). Aceste caracteristici nu sunt’Nu este neobișnuit, dar HostGator se remarcă prin oferirea de conturi de e-mail nelimitate, subdomenii și conturi de protocol de transfer de fișiere (FTP) (care vă permit să transferați fișiere de la un computer la o rețea). HostGator include, de asemenea, stocare nelimitată în planurile sale de găzduire partajate, pe care majoritatea furnizorilor le păstrează până când faceți upgrade la o găzduire mai avansată.

HostGator vă oferă opțiunea de a folosi propriul său build-site web pentru a-ți crea site-ul. Constructorul oferă un număr mare de șabloane din 20 de categorii, inclusiv fotografie, restaurante și portofolii personale. Cu toate acestea, în timp ce aceste șabloane sunt personalizabile, ele’nu este foarte ușor de navigat – deci dacă’mai degrabă nu angajează timpul, nu’T avea pentru a utiliza HostGator’Proprietarul de site-uri web!

Dacă intenționați să creați un site web folosind un sistem CMS, dvs.’Voi fi încântat să aflu că HostGator’Opțiunea de găzduire WordPress vine cu o instalare convenabilă cu un singur clic. De asemenea, oferă suport pentru Joomla și Drupal și pentru platforma de comerț electronic Magento.

Vedeți defalcarea noastră completă a WordPress.org pentru a vedea cum puteți profita la maxim.

caracteristică standout pe HostGator’Planul de bază este software-ul gratuit de marketing prin e-mail pe care îl oferă prin Constant Contact. Această caracteristică este incredibil de valoroasă, deoarece vă permite să construiți o audiență prin buletine informative și campanii automate de e-mail. La fel ca uptime-ul puternic, email-ul de marketing este un atu pentru orice site, dar acesta’este deosebit de util pentru site-urile de comerț electronic.

Prețuri

Vă puteți înscrie la un plan HostGator cu perioade de timp care variază de la o lună la trei ani. Cu cât vă angajați mai mult în avans, cu atât va fi mai ieftin prețul lunar echivalent. De exemplu, let’aruncă o privire la HostGator’cel mai de bază plan comun:

Interval de timpCost
O luna$ 10.95 / luna
Trei luni$ 10.95 / luna
Șase luni$ 10.95 / luna
Un an$ 5,95 / lună
Doi ani$ 3.58 / luna
Trei ani$ 2,75 / lună

Credem că trei ani este un angajament uriaș, de aceea vă recomandăm să respectați opțiunea de facturare anuală – dvs.’Încă mai economisesc bani, dar ai câștigat’nu te blochezi prea mult timp. Tu’Va trebui să plătiți în avans cele douăsprezece luni în avans, iar majoritatea furnizorilor de hosting își organizează astfel planurile de plată.

Heads up: prețuri promoționale!

Fiecare furnizor de găzduire web va încerca să vă atragă cu prețuri promoționale de chilipir. Dacă vedeți un asterisc lângă un plan de prețuri la orice furnizor’site-ul web, asta înseamnă’Vei plăti mai mult decât prețul publicizat după primul termen.

În tabelul de mai jos, noi’am rezumat atât prețurile promoționale, cât și cele de reînnoire facturate anual pentru fiecare dintre HostGator’planurile, astfel încât să puteți compara:

Tip de gazdă Preț de reînnoire a intervalului de prețuri, facturat anual Impartit

WordPress gestionat

VPS

dedicat

Nor

$ 2.75-5.95 / luna $ 6.95-8.95 / luna
$ 5.95-9.95 / luna $ 7.95-11.95 / luna
$ 29.95-49.95 / luna $ 49.95-69.95 / luna
$ 118.99-148.98 / luna $ 138.99-199.01 / luna
$ 4.95-9.95 / luna $ 7.95-11.95 / luna

HostGator punctează 3,5 / 5 în cercetarea noastră pentru valoare pentru bani, ceea ce o plasează în mijlocul pachetului (locul 6 din 12, ca să fie exact). HostGator’s intervalul de preț introductiv de 2,75-148,98 USD / lună este puțin mai scump decât concurenții de top precum Bluehost și A2 Hosting, care variază între 2,95-119,99 USD / lună și respectiv 1,98-141,09 USD / lună..

pagina de prețuri distribuite de hostgator

Deși HostGator este ceva mai scump, obțineți ceea ce plătiți. Aceasta’s-a clasat pe locul doi în general (din aceiași 12 furnizori), deoarece această ușoară creștere a prețului vine cu o mulțime de caracteristici și un timp de funcționare imbatabil. O mulțime de oameni tind să aprecieze caracteristicile față de bani, de asemenea – de oameni în căutarea de a schimba furnizorii de hosting, cel mai important factor dintre cei chestionați a fost “caracteristici de găzduire” la 32%. “Prețuri” de fapt a venit ca o a doua prioritate, la 27%. Acest lucru arată că persoanele care au deja experiență care găzduiește un site web au descoperit că le faci deseori “obține ceea ce plătești,” si el’merită să cheltuiți un pic în plus pentru planul și sprijinul adecvat.

Cât costă găzduirea unui site web?

HostGator oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 45 de zile, care se extinde peste standardul industriei de o lună. Cu toate acestea, tipărirea amendă obișnuită se aplică: restituirea nu’Se aplică planurilor dedicate de server, iar planurile plătite prin cec, ordine de bani sau transfer bancar sunt, de asemenea, neeligibile.

Citiți revizuirea noastră extinsă de prețuri HostGator pentru o privire mai detaliată asupra costurilor acestui furnizor.

Securitate

Pe lângă certificatul SSL gratuit care vine cu fiecare plan, HostGator se protejează de asemenea împotriva atacurilor distribuite de refuz de serviciu (DDoS), care apar atunci când un volum mare de trafic fals inundă un server web și supraviețuiește resursele sale, astfel încât vizitatorii obișnuiți să poată’nu accesați site-ul. HostGator’centrele de date pot permite protecția împotriva inundațiilor pentru a evita atacurile DDoS. Furnizorul promite, de asemenea, că centrele sale de date în sine (adică acolo unde sunt găzduite serverele fizice) sunt facilități extrem de sigure, cu acces restricționat.

Dacă doriți să vă asigurați că site-ul dvs. este în siguranță, HostGator oferă un supliment de securitate SiteLock începând de la 1,94 USD / lună. SiteLock este un instrument care scanează site-ul dvs. web pentru eventuale amenințări și vulnerabilități și, de asemenea, poate remedia multe dintre problemele de securitate pe care le detectează. Când o scanare SiteLock găsește ceva suspect pe site-ul dvs., dumneavoastră’Voi fi alertat prin e-mail și pe panoul de control HostGator.

hostgator sitelock securitate

Acolo’nu există nicio îndoială că SiteLock este un instrument excelent pentru a avea în arsenalul tău. Dar sus: prețurile promoționale încă se aplică aici. Acea valoare de 1,94 USD / lună se aplică numai atunci când cumpărați un pachet de trei ani, în timp ce cel mai ieftin plan SiteLock îl puteți cumpăra prin facturi HostGator la 2,08 USD / lună timp de un an. Cele mai scumpe facturi de plan la 41,67 USD / lună pentru un an – deși majoritatea site-urilor web mai mici au câștigat’nu trebuie să vă faceți griji pentru a cheltui atât de mult pentru protecție.

A sustine & Ușurință în utilizare

HostGator punctează 5 din 5 în cercetarea noastră pentru ajutor și asistență. Furnizorul oferă servicii de chat și telefon live 24/7 (fără taxă), dar asta’Nu este locul unde iese în evidență de mulțime. HostGator’s baza de cunoștințe extinsă vă oferă câteva clicuri distanță de toate informațiile de care aveți nevoie’e un tezaur virtual și ai câștigat’nu trebuie să vă deranjați niciun ton de apelare sau transferuri de apeluri pentru a-l accesa.

bara de căutare a bazei de cunoștințe hostgator

Baza de cunoștințe care poate căuta acoperă totul, de la domenii la proiectare și oferă, de asemenea, forumuri unde puteți auzi direct de la alți utilizatori HostGator. Desigur, HostGator’De asemenea, chat-urile live și asistența telefonică sunt active. Un utilizator pe nume Michael spune despre experiența sa de chat live:

“Au răspuns și au încercat să mă ajute în toate felurile. Ei chiar au răspuns la întrebări care nu au legătură cu găzduirea lor sau cu vina lor.”

Și aceasta a fost experiența noastră. Când am testat HostGator’chat-ul live, am fost conectați imediat la o persoană reală și la toate întrebările noastre au fost primite în câteva minute de la întrebare. Viteza isn’nu este singurul factor care face acest serviciu excelent – toate răspunsurile pe care le-am primit au fost detaliate și utile.

Când vine vorba de asistență pentru clienți, HostGator performează foarte bine. Dar când vine vorba de ușurința de utilizare, HostGator’s design-ul este puțin datat.

Aspectul paginii portalului hostgator

În partea de sus a ferestrei se află file pentru toate componentele de care aveți nevoie pentru găzduirea site-ului: Contul meu, facturare, găzduire, domenii, asistență, și Marketing. Toate acestea sunt ușor accesibile, ceea ce este cel mai important lucru. Dar aspectul s-ar putea face cu o revizuire modernă. Vestea bună este doar tu va vedea paginile dvs. de administrare a site-ului pe HostGator – aceste pagini câștigate’nu afectează modul în care vizitatorii percep site-ul dvs.!

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont atunci când utilizați HostGator este că, la fel ca majoritatea furnizorilor de hosting, HostGator va include automat anumite suplimente în coșul dvs. la finalizare. Asta înseamnă că dacă tu’cumpărați, să spunem, partajat “hatchling” planificați timp de un an, apoi suplimente neesențiale precum protecția SiteLock și copiile de rezervă CodeGuard vor fi adăugate în coș. Acest lucru este ușor de anulat – tot ce trebuie să faceți este să desfaceți aceste cutii – și HostGator include aceste elemente, deoarece acestea’aduc suplimente grozave la orice plan de găzduire. Dar ai grijă să te asiguri că nu faci’nu știu să plătești pentru orice extra!

Recenzie HostGator: Este potrivit pentru tine?

HostGator ocupă locul doi în general în calificările noastre din motive întemeiate – într-adevăr, garanția sa uptime imbatabilă doar face o opțiune puternică. În plus, o bună asistență pentru clienți și o mulțime de funcții (chiar și pe planuri partajate) fac din HostGator o opțiune am recomanda catre oricine.

Asa ca poti’Nu greșesc cu HostGator, dar nu’nu este singura cale de a merge corect. daca tu’sunteți preocupat în special de integrarea WordPress, atunci Bluehost poate fi cel mai bun pariu. Dacă te cunosc’sunteți gata să săriți planurile partajate și să mergeți direct la VPS, atunci InMotion merită să vă uitați. Lasă un comentariu mai jos și anunță-ne care sunt prioritățile tale principale!

9

Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me