Recenzie SiteGround: Serviciu solid, Asistență de calitate

Când te gândești la produse la comandă, produse artizanale ai tendința să te gândești la olărit, îmbrăcăminte și poate chiar cafea, dar gazduire web? Ce fel de vorbă nebună este asta? SiteGround oferă ceea ce numește găzduire web “artizanat cu grijă.” Spune că viteza este pasiunea sa, soluțiile de securitate specialitatea ei, iar tehnic își susțin mândria.


Asta sună frumos, dar cum se agită toate discuțiile de marketing în realitate? Acea’Este ceea ce își propune să afle acest articol pe măsură ce îți parcurgi alegerile interminabile ale serviciilor de găzduire web. De unde știți care dintre dvs. este potrivit pentru dvs. sau vă oferă serviciile de care aveți nevoie? Ce este un preț rezonabil și ce’este o sumă nebună de bani sau depinde??

Lăsa’vă aruncați în detaliile SiteGround pentru a răspunde la unele dintre aceste întrebări și vă vor ajuta să luați o decizie mai bună despre găzduirea web. SiteGround ocupă locul 5 în clasamentul nostru de găzduire web, punctând un 80% solid. Lăsa’intru de ce.

Pro:

 • Copii de rezervă automatizate zilnic gratuit
 • Actualizări automate WordPress pentru toți utilizatorii
 • Pagini de bază excelente de cunoștințe

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină găzduire web din jur

SiteGround: o scurtă istorie

Cu sediul în Bulgaria, SiteGround a fost fondată în 2004 de un grup de prieteni din camerele lor de cămin universitare. Compania are trei birouri în Europa și unul în Statele Unite, care angajează peste 400 de angajați. Acesta spune că găzduiește mai mult de un milion de domenii.

Fiabilitate & Performanţă

SiteGround are o pagină dedicată problemei uptime, care este o măsură (exprimată în procente) de cât de des este activă și online.

SiteGround revendică o durată de utilizare de 99,99 la sută; Cu toate acestea, cercetarea noastră a înregistrat acest număr un pic mai mic, la 99,98 la sută. Oricum ar fi’este un procent mare pentru perioadele de oprire. Pe parcursul unui an, ambele procente se ridică la mai puțin de două ore de oprire.

Aceasta’e pur și simplu imposibil să menții o rețea care funcționează fără probleme 100% din timp. În cele din urmă, vor exista probleme care provoacă scurte întreruperi – chiar și Google scade ocazional.

Totuși, doriți ca acest număr să fie cât mai aproape de 100 la sută posibil, iar SiteGround oferă acest lucru.

Caracteristici

Dacă începeți cu un site bazat pe WordPress, SiteGround poate fi locul potrivit pentru dvs.. Compania oferă găzduire WordPress administrată pe toate planurile sale, ceea ce înseamnă că compania gestionează servicii esențiale precum actualizări automate pentru WordPress. SiteGround acceptă, de asemenea, gestionarea liniei de comandă WordPress (WP-CLI) pe toate planurile, ceea ce nu este atât de comun.

Acea’să nu spunem că SiteGround este doar pentru WordPress; acceptă toate tipurile de sisteme de gestionare a conținutului, precum și site-uri statice pe servere generice. Deoarece WordPress este o opțiune populară pentru milioane de site-uri web din întreaga lume, totuși, SiteGround dedică câteva avantaje speciale clienților care merg cu platforma de blog open source.

Dacă vii de la o altă gazdă web și dorești să-ți aducă site-ul cu tine, SiteGround oferă transferuri gratuite de site-uri pe toate planurile în care un agent al companiei se va ocupa de transferul pentru tine.

SiteGround’de bază Lansare Planul de găzduire partajat acceptă un singur site web, 10 GB spațiu pe disc, transfer nemodificat de date, un constructor gratuit de drag-and-drop site-uri, conturi de e-mail gratuite, backup-uri automate gratuite zilnice, panoul de control de găzduire cPanel și un instalator cu un singur clic pentru WordPress.

În timp ce SiteGround oferă un transfer de date neschimbat, pachetul StartUp acceptă doar aproximativ 10.000 de vizite pe lună. Acea’nu este foarte mult, dar’este mai mult decât suficient pentru un site care abia începe.

GoGeek, planul său de nivel superior, adaugă și punerea în scenă WordPress, ceea ce facilitează testarea modificărilor pe site-ul dvs. înainte de a le lansa live. Pachetul de top oferă și sistemul de control al versiunii Git preinstalat. Git este un instrument pentru înregistrarea și controlul tuturor modificărilor de codare și este coloana vertebrală a popularului site de dezvoltatori, GitHub. Git este o funcție avansată de utilizator și este util dacă ai o echipă de dezvoltatori care lucrează pe site-ul tău.

SiteGround oferă, de asemenea, un produs de găzduire cloud pentru cei care trebuie să își extindă site-urile în funcție de cerere. Acest nivel de servicii este cel mai potrivit pentru site-urile cu trafic ridicat, cum ar fi întreprinderile și destinațiile sau serviciile populare online.

Există patru niveluri pentru pachetele de hosting cloud: Intrare, Afaceri, La care se adauga, și Super Putere. Aceste planuri sunt legate de hardware și lățimea de bandă. Entry oferă un container Linux (sistem de operare virtualizat) cu 2 nuclee de procesor, 4 GB memorie, 40 GB stocare SSD și 5TB de transfer de date. Planul Super Power de nivel superior oferă 8 nuclee de procesor, 10 GB memorie, 120 GB stocare SSD și aceeași 5TB de transfer de date.

SiteGround oferă, de asemenea, soluții personalizate de găzduire pentru întreprinderi.

SiteGround este ușor de utilizat?

Înregistrarea la SiteGround este relativ ușoară. După alegerea pachetului dorit de găzduire, SiteGround oferă fie înregistrarea unui nou domeniu .COM pentru 16 USD pe an, fie vă permite să utilizați unul dintre propriile dvs. domenii.

Noi’v-aș recomanda să vă aduceți propriul dvs. domeniu, chiar dacă nu donați’încă nu am unul. Cert este că puteți găsi un registrator de domenii cu prețuri mai ieftine decât SiteGround. Cu toate acestea, dacă nu’Nu doresc o problemă suplimentară de configurare a unui domeniu de la un furnizor extern, atunci costul suplimentar poate merita.

Odata ce tu’parcurgeți secțiunea de domeniu, SiteGround necesită toate detaliile contului dvs. – nume, e-mail, parolă, informații de plată și așa mai departe.

Spre partea de jos a acestui ecran în Informații de achiziție în secțiune, SiteGround oferă două suplimente pentru clienții pachetului StartUp. Primul este transferul site-ului, care este gratuit, și SiteGround’propriul scaner de site alimentat de compania Sucuri de securitate a site-urilor cu sediul în SUA. Acest ultim supliment costă automat 20 USD pe an, ceea ce crește considerabil prețul dacă’nu ești atent la checkout. Aceasta’e mereu revigorant pentru a vedea o gazdă web care nu’nu fac asta.

Relații Clienți

SiteGround’Opțiunile de asistență încep cu paginile sale de cunoștințe multiple. Principalul este unul este site-ul generic de bază de cunoștințe, cu răspunsuri la întrebări generale organizate de subiecte precum hosting, cPanel, aplicații, facturare etc..

Fiecare secțiune conține articole scrise de companie care ajută la multe dintre cele mai frecvente probleme. Dacă nu’Pentru a vedea problema dvs. în pagina de destinație a bazei de cunoștințe, puteți utiliza caseta de căutare din partea de sus pentru a exersa mai adânc.

Baza de cunoștințe de revizuire SiteGroundBaza de cunoștințe SiteGround este una dintre cele mai bune din jur. Chiar dacă nu folosiți serviciul lor, este o resursă valoroasă pentru toate serviciile de găzduire web

Dincolo de baza principală de cunoștințe, există și tutoriale dedicate pentru WordPress, Joomla, Magento și Drupal.

Dacă ruta DIY nu este’Funcționează pentru tine, SiteGround oferă, de asemenea, suport telefonic 24/7 și chat live, precum și bilete cu probleme.

Prețuri & Valoare pentru bani

Pentru clienții noi, SiteGround necesită un angajament de minim un an pentru a obține cel mai bun preț. Prețul pentru pachetul StartUp începe de la 4 dolari pe lună și vă puteți angaja cu un plan de serviciu de 1, 2 sau 3 ani la acest preț. În mod alternativ, puteți alege un singur proces de o lună pentru 4 dolari plus un “taxa de instalare” de 15 $.

Acea’este o opțiune drăguță pentru oricine nu este’nu sunt siguri că vor să-l lipească cu SiteGround pentru un transport lung. Dezavantajul este însă că, după acea primă lună, trebuie să plătiți prețul regulat nu atât de special de 10 dolari pe lună..

SiteGround’s alte niveluri de prețuri au opțiuni similare. Pachetul GrowBig este următorul nivel și oferă mai multe site-uri de găzduire, 20 GB spațiu pe disc și aproximativ 25.000 de vizite pe lună pentru 6 dolari pe lună – prețul obișnuit este de 15 dolari pe lună..

Planul de top cum am spus mai devreme se numește GoGeek și are un preț inițial de 12 dolari pe lună. Acest plan oferă mai multe site-uri de găzduire, 30 GB spațiu pe disc și aproximativ 100.000 de vizite lunare. De asemenea, primiți mai multe “geeky” caracteristici avansate dintre care am menționat mai sus. Prețul obișnuit pentru GoGeek este de 34,95 USD pe lună.

Pentru găzduire în cloud, prețul pachetului de intrare este de 80 USD pe lună, Business este de 120 USD pe lună, Business Plus este de 160 USD pe lună, iar Super Power este de 240 USD pe lună.

SiteGround’s Loc în universul gazduitor

SiteGround este un serviciu frumos, cu câteva plusuri importante pentru a-l recomanda, cum ar fi actualizări automate de WordPress pentru toată lumea. În timp ce alte gazde fac asta, aceasta’este rar să vedeți acest lucru la nivelurile de găzduire a subsolului cu chilipiruri. Aceasta’este de asemenea grozav pentru a vedea o altă companie de găzduire web care este în față cu prețurile sale și una care nu’nu vă veți opta automat pentru accesorii la prețuri ridicate.

Cu toate acestea, SiteGround nu face acest lucru’aveți aceleași avantaje pentru clienții de nivel inferior, cărora le place gazdele web mai mari HostGator și Bluehost do. Mulți dintre ei, de exemplu, don’nu puneți limite la numărul de vizitatori pe care îi primiți în fiecare lună, cel puțin la un punct. Companiile vor restricționa accesul la site-ul dvs. dacă utilizați o lățime de bandă prea mare pentru a nu dăuna altor clienți folosind același server ca și dvs. Dar nu există limite grele, așa cum există cu SiteGround.

Concluzie: SiteGround este potrivit pentru tine?

SiteGround este un serviciu bun care oferă o valoare decentă pentru bani. Dacă problema dvs. majoră este prețul, puteți găsi cu siguranță alternative mai ieftine, dar’este destul de comună pentru majoritatea ofertelor de preț inițiale care necesită un angajament de 3 ani. SiteGround, în schimb, vă va oferi prețul său special pentru un singur an sau chiar o lună – deși tu’Voi plăti marfă completă după luna inițială. Acest lucru vă permite să obțineți avantajele unui preț mai ieftin fără un angajament incredibil de lung.

Dincolo de preț, unele dintre serviciile de bază gestionate pe care le oferă, cum ar fi actualizările automate de WordPress sunt un avantaj, iar backup-urile zilnice gratuite sunt un avantaj mare. Limitarea la o lățime de bandă reprezintă un dezavantaj cert, dar SiteGround este în mare parte competitiv. Cea mai mare întrebare cu SiteGround este dacă doriți să renunțați la funcțiile adăugate în favoarea unui preț mai ieftin în altă parte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map