Revizuirea DreamHost 2020

Să aveți nopți nedormite în găzduirea dvs. web? Citiți recenzia noastră detaliată despre DreamHost și vedeți dacă este’este furnizorul potrivit pentru a vă ajuta să vă odihniți ușor.


DreamHost găzduiește în prezent peste 1,5 milioane de site-uri web în întreaga lume. Aceasta’este cunoscut pentru oferirea tuturor tipurilor de găzduire web sub soare și pentru spațiul său generos de stocare.

logo-ul dreamhost

Chiar daca tu’aveți nevoie de distribuire partajată, VPS, dedicată sau cloud hosting, puteți fi sigur că DreamHost are un plan care’Te-am acoperit. Dar adevărata întrebare este că aceste planuri sunt bune?

Ei bine, noi’revin aici pentru a răspunde.

La Website Builder Expert, noi’nu te-ai angajat doar să te ajute să obții online – dorim să te stabilim pentru cea mai bună șansă posibilă de succes odată ce ai’sunt acolo. Acea’de ce cercetăm independent o gamă largă de furnizori de găzduire web.

Echipa noastră de cercetare internă a lucrat din greu, cercetând cele mai bune servicii de găzduire de pe piață, astfel încât să vă recomandăm cea mai bună potrivire pentru nevoile dvs..

Mai jos, puteți arunca o privire spre ceea ce am făcut din DreamHost; ratingul său general și modul în care a marcat în anumite domenii cheie:

Citiți mai departe în timp ce discutăm despre toate lucrurile DreamHost. Până la sfârșitul acestei recenzii, dumneavoastră’Voi ști exact cât de bine este DreamHost și dacă este’este furnizorul perfect pentru tine.

1

Argumente pro şi contra

PROS DE DREAMHOST# 1

# 2

# 3

Excelent pentru găzduire ieftină

DreamHost oferă planuri de găzduire partajate cu doar 4,95 USD / lună. Aceasta’este cel mai ieftin furnizor de calitate’ați testat (excluzând tarifele actualizate la termen).

Limite excelente de spațiu de depozitare

Cantitatea minimă de spațiu de stocare pe care îl primiți pe orice plan este de 30 GB, în timp ce mulți oferă spațiu de stocare nelimitat. Acest lucru este ideal pentru site-urile site-uri web grele.

Acceptă site-uri WordPress

DreamHost oferă hosting dedicat WordPress care vine la pachet cu funcții utile, cum ar fi instalările cu un singur clic și actualizările automate ale WordPress.

DREAMHOST CONS# 1

# 2

# 3

# 4

Fără asistență telefonică directă

Spre deosebire de mulți dintre concurenții săi, poți’nu sună direct la DreamHost. Puteți solicita un apel înapoi sau puteți contacta prin chat live, trimițând un bilet sau utilizând centrul de ajutor online.

Timpul de funcționare mediu

DreamHost’timpul de funcționare este de 99,95%. Acest lucru nu este în niciun caz teribil, dar nu este’în aceeași ligă ca furnizorii precum HostGator, care garantează o durată de utilizare 99,99%.

Rău pentru gazduire dedicată

daca tu’ești o afacere mare care are nevoie de propriul său server dedicat, tu’uitați-vă mai bine la branduri precum HostGator, Bluehost sau InMotion, care oferă funcții mult mai bune.

Personalizare slabă pe planurile de gazduire cloud

Cu siguranță nu am vrea’nu recomand DreamHost pentru găzduire în cloud. Poti’nu îți stabilești chiar propriile limite de resurse.

2

Cât de ușor este de utilizat DreamHost?

Configurarea găzduirii dvs. web cu DreamHost este ușoară. Înainte de a intra în asta, totuși’va trebui să alegeți ce tip de găzduire aveți nevoie.

Acest lucru depinde în mare măsură de site-ul dvs. web și de care sunt cerințele acestuia. În cele mai multe cazuri, site-urile personale și start-urile vor fi bine folosind găzduire partajată. Este posibil ca întreprinderile mai înființate să dorească să se uite la gazduirea VPS, în timp ce companiile la nivel de întreprindere vor avea nevoie de un plan dedicat de găzduire.

După ce știi ce tip de găzduire ai nevoie, înscrierea la un plan DreamHost este o briză.

pagina de pornire dreamhostDreamHost are un proces de configurare simplu și un tablou de bord intuitiv, personalizat.

În primul rând, tu’Voi fi prezentat cu o listă de accesorii opționale. Lucruri precum înregistrarea unui nume de domeniu, securitatea sporită și găzduirea prin e-mail pot fi adăugate în planul dvs. în această etapă.

Dupa tine’sunteți fericit și plata dvs. a fost procesată, dumneavoastră’Voi intra în DreamHost’s tablă de bord. Spre deosebire de majoritatea furnizorilor de hosting de top, DreamHost nu face’nu folosiți un tablou de bord cPanel.

In schimb, DreamHost are propriul său tablou de bord personalizat’este ușor de utilizat și super receptiv.

daca tu’sunt obișnuit să lucrez pe un cPanel, va dura puțin pentru a obișnui. Dar, cu o mulțime de tutoriale, acolo’este o curbă de învățare destul de blândă.

3

Ce este DreamHost’s Fiabilitate și performanță?

Uptime este un număr care este plutit aproximativ o mulțime. În esență, înseamnă că timpul funcționează și funcționează online.

Dar ce constituie un timp de funcționare bun? Aren’t 99,00% și 99,99% ambele cu adevărat bune? Și de ce niciun furnizor nu are o durată de funcționare de 100%? Toate acestea sunt întrebări valide, deci permiteți-ne să explicăm.

Majoritatea serviciilor de găzduire oferă 99,9% procent de utilizare. Numai din acest motiv, ceva mai puțin decât atât este considerat sărac. Niciun furnizor nu poate avea fizic 100% uptime, pur și simplu datorită naturii internetului.

DreamHost garantează uptime de 99,95% pentru site-urile pe care le găzduiește. Asta înseamnă, în medie, site-ul dvs. va fi online și în stare de funcționare bună pentru toate, cu excepția a patru ore și jumătate în fiecare an. Asta echivalează aproximativ cu cinci minute în fiecare săptămână.

Deși acest lucru nu este în niciun caz rău, există furnizori de acolo care pot oferi un timp de funcționare și mai bun. HostGator, de exemplu, are cel mai bun timp de funcționare al oricărui furnizor’ai testat, venind la 99.99%.

În context, asta înseamnă că site-urile găzduite de HostGator au scăzut mai puțin de o oră pe parcursul unui singur an.

UptimeIntreruptie anuală Diminuție săptămânală99,90%

99,95%

99,99%

8,75 ore10,1 minute
4,38 ore5,04 minute
52,6 minute1,01 minute

Cred că noi’spun că este acesta: DreamHost oferă uptime perfect adecvate, dar ele’nu sunt cel mai bun de pe piață.

Dacă nu’reîncărcați ceva de importanță vitală – cum ar fi un site de votare – cantitatea de timp de dezactivare pe DreamHost nu este într-adevăr’nu este o problemă.

4

Ce tipuri de gazduire oferă DreamHost?

DreamHost este adesea etichetat pe nedrept ca un jack al tuturor meseriilor. Aceasta’s a spus că, în timp ce acoperă toate tipurile majore de găzduire – partajat, VPS, dedicat, WordPress și cloud – nu reușește să strălucească cu adevărat în oricare dintre ele.

Ei bine, din testarea noastră independentă, a devenit curând clar că de fapt, DreamHost oferă găzduire excelentă și hosting WordPress partajat excelent.

De asemenea, are propriul său constructor de site-uri, un instrument online care ajută oamenii non-techy să-și creeze propriul site web – dar mai multe despre asta mai târziu.

tipuri de hosting de visareDreamHost oferă o gamă largă de servicii de găzduire, precum și propriul constructor de site-uri.

Pe partea flip, tu’ar fi mai bine servit căutând în altă parte dacă aveți nevoie de un VPS, dedicat sau un plan de hosting de cloud. Pentru aceia, consultați ghidurile noastre de expertiză pentru fiecare:

Mai jos, noi’Voi parcurge fiecare tip de găzduire pentru a vă oferi o imagine rapidă a ceea ce vă puteți aștepta de la DreamHost.

Gazduire comună DreamHost

Cel mai bun pentru site-uri personale și startup-uri

După cum puteți vedea, DreamHost’Serviciul de găzduire partajat a ieșit foarte bine. Și oferă cel mai ieftin preț de pornire neactualizat al oricărui furnizor de top.

Gazduire DreamHost VPS

Cel mai bun pentru IMM-uri

DreamHost are și un serviciu VPS solid. Diferența este că nu’Nu ies ca cel mai bun furnizor pentru orice am testat. Problema principală a fost aceea că tu nu ești’nu obțineți acces root. În afară de asta, aceasta’este o alegere robustă.

Gazduire dedicată DreamHost

Cel mai bun pentru întreprinderile mari

Gazduirea dedicată este departe de DreamHost’s forte. De fapt, aceasta’este o slăbiciune destul de mare. Prețurile sale intermediare și lipsa caracteristicilor concurențiale îi fac atractivitatea puțin mai atrăgătoare.

Gazduire DreamHost WordPress

Cel mai bun pentru site-urile WordPress

Gazduirea WordPress este împărțită în două servicii: distribuite și gestionate. Și într-adevăr este o poveste cu două jumătăți cu DreamHost – serviciul său de hosting de WordPress este unul dintre cele mai bune de pe piață, în timp ce planurile sale gestionate sunt relativ lipsite de caracter.

DreamHost Cloud Gazduire

Cel mai bun pentru site-urile în creștere

Gazduirea în cloud este poate DreamHost’e cel mai mare defect. Cea mai mare problemă este că poți’personalizați-vă pachetul pentru a adapta limitele resurselor la nevoile dvs..

5

Ce caracteristici oferă DreamHost?

Funcțiile oferite de DreamHost sunt în mare măsură consecvente în toate planurile sale, dar pot varia uneori. Aceasta depinde de două aspecte: tipul de găzduire pe care îl aveți și nivelul de planificare a prețurilor pe care îl aveți’reîncep.

Pentru a vă ușura, noi’Am descompus o parte din DreamHost’Caracteristicile cheie, discutând despre ce sunt ele și ce obțineți.

Copii de rezervă și nume de domeniu

DreamHost oferă tuturor clienților săi copii de rezervă gratuite zilnice, indiferent de ce plan aveți’reîncep. Aceasta este o caracteristică strălucitoare și îți oferă cu adevărat liniște sufletească în cazul în care ceva nu merge bine.

Dacă mai trebuie să achiziționați un nume de domeniu, asta’s, de asemenea, gratuit pentru primul an. Pentru a te califica pentru asta, tu’Va trebui să înregistrați un domeniu care se încheie în oricare dintre următoarele: .com, .org, .club, .net sau .info.

Certificat de securitate SSL

Un certificat SSL (Secure Sockets Layer) vă ajută să vă protejați vizitatorii’ informatii personale. Aceasta’s simbolizate printr-o pictogramă cu lacăt de lângă URL-ul dvs., care le spune oamenilor că site-ul dvs. este în siguranță pentru a naviga.

Aceasta’De asemenea, sunt utile pentru SEO (optimizarea motorului de căutare), deoarece site-urile nesigure sunt de obicei pedepsite de Google în clasamentul rezultatelor căutării. DreamHost oferă un certificat SSL gratuit fiecărui site pe care îl găzduiește.

Lățime de bandă

pentru că DreamHost nu face’pentru a urmări lățimea de bandă sau traficul, fiecare plan este livrat cu un transfer nemodificat. Acest lucru înseamnă că nu există nici o limită de lățime de bandă.

Desigur, este posibil să te confrunți cu alte probleme dacă experimentezi un vârf uriaș în trafic, dar nu’e un mare bonus pe care nu-l dai’nu trebuie să vă faceți griji pentru limitele de lățime de bandă.

Berbec

Memoria de acces aleatoriu, sau RAM, este modul în care site-ul dvs. este complet’Informațiile sunt stocate pe serverul său. Cu cât este mai mare site-ul dvs., cu atât este nevoie de mai multă memorie RAM pentru a o stoca și încărca.

Dacă optați pentru un pachet de găzduire cloud, vă puteți aștepta la limite de RAM cuprinse între 512 MB și 16 GB. Cu toate acestea, pe un plan dedicat de găzduire, care se ridică la între 4GB și 64 GB.

Pentru a vă oferi un context, acele limite de RAM pentru găzduire dedicată sunt chiar acolo cu cei mai buni furnizori din jur. Limitele RAM care găzduiesc, însă, sunt destul de medii.

Instalări cu un singur clic și actualizări automate

Aceste caracteristici sunt specifice site-urilor web WordPress și acționează ca un salvator de timp real. Instalările cu un singur clic vă permit să configurați contul dvs. DreamHost cu site-ul dvs. WordPress exact în asta – un singur clic.

De asemenea, DreamHost păstrează automat file pe orice actualizări software lansate de WordPress, adică tu don’nu trebuie să-mi fac griji pentru a fi la curent. Nu face asta’Totuși, nu puteți face același lucru pentru pluginurile WordPress, așa că va trebui să le gestionați singur.

6

Ce este DreamHost’s Ajutor clienți & Asistență Like?

DreamHost oferă asistență prin apeluri de apel, chat live, bilete, forumuri și centrul de ajutor. Nu puteți contacta DreamHost direct prin telefon, dar având în vedere toate celelalte modalități prin care puteți obține ajutor’nu este o problemă.

Asistența live chat este disponibilă de la 5:30 am la 9:30 pm ora Pacificului, șapte zile pe săptămână. Dacă engleza nu este’prima ta limbă, puteți vorbi, de asemenea, cu personalul de asistență spaniolă.

Avertizare corectă – timpii de așteptare pot fi destul de lungi atunci când DreamHost este inundat de cereri de asistență. Totuși, de cele mai multe ori, tu’Voi primi un răspuns în câteva minute.

livehost chat liveDreamHost’chat-ul live este multilingv și destul de sensibil.

Sistemul de ticketing funcționează prin ridicarea unei probleme și trimiterea acesteia ca bilet. DreamHost’Personalul de asistență poate apoi să investigheze problema dvs. și să răspundă. Tu’Voi fi trimis alerte când vi s-a răspuns biletul, deci ați câștigat’nu trebuie să pierdeți timp reînnoind constant pagina.

suport bilet de visBiletele dvs. sunt ușor de urmărit și de gestionat.

DreamHost’centrul de ajutor este o resursă online în care puteți căuta orice întrebări – un pic ca să introduceți o întrebare în Google.

Există articole dedicate de ajutor și ghiduri care vin la pachet cu informații utile pentru a vă învăța cum să faceți anumite sarcini. Acesta ar trebui, în mod normal, să fie primul tău port de apel, pentru a evita să blocați solicitările de chat live și să vă economisiți ceva timp!

Același nivel de ajutor și asistență este oferit tuturor clienților. Acest lucru este grozav dacă’reîncepeți un plan de găzduire ieftin, dar’e un fel de enervant că tu’nu ești văzut ca o prioritate dacă plătești un pic în plus.

Serviciul de asistență generală nu este’este la fel de bun să spui, A2 Gazduire – în cazul în care personalul său este pregătit riguros pentru a se asigura că oferă cea mai bună calitate posibilă a ajutorului – dar’este mai mult decât rezonabil și nu ar trebui’nu îți provoacă dureri de cap.

7

Cât costă DreamHost?

În toate planurile sale, DreamHost’s prețurile variază de la 2,59 USD / lună la 399 USD / lună.

planuri de fixare a prețurilor la viseDreamHost are în total 26 de planuri, întinse pe cinci tipuri diferite de găzduire.

Cea mai ieftină formă de găzduire web este hostingul partajat, în timp ce DreamHost’Cele mai scumpe planuri sunt pentru găzduire dedicată.

Aceasta’este important să știți că, cu cât vă angajați mai mult în planul dvs. de găzduire, cu atât va fi mai ieftin. De exemplu, plata unui an’Valoarea taxelor de găzduire în avans rezultă mai ieftin decât plata lunară pentru anul. Gândiți-vă la el ca la reducere de loialitate.

Pentru a vă oferi o imagine de ansamblu a ceea ce vă puteți aștepta, noi’am observat prețul lunar al fiecărui plan, împreună cu reducerea pe care o puteți economisi dacă vă angajați la o afacere pe termen lung.

Prețuri de gazduire partajate

Denumirea Planului Preț lunar Economie de preț pe 3 ani Economie de preț pe 3 aniIncepator

20%

48%

Nelimitat

37%

46%

$ 4,95$ 3,95$ 2,59
$ 10.95$ 6,95$ 5,95

Prețuri de gazduire VPS

Denumirea Planului Preț lunar Economie de preț pe 3 ani Economie de preț pe 3 aniDe bază

8%

33%

Afaceri

8%

33%

Profesionist

8%

33%

Afacere

8%

33%

$ de 15$ 13.75$ de 10
$ de 30$ 27.75$ de 20
$ 60 la$ de 55$ de 40
$ 120 de$ de 110$ 80 la

Preț dedicat gazduire

DreamHost’serviciul dedicat este ușor diferit, prin faptul că’s-a făcut pe bază personală de ofertă. Fiecare punct de preț este denumit după Lună – ca Luna Albastră sau Super Luna – și acestea sunt situate de la 169 USD / lună la 300 USD / lună. DreamHost’S-ar putea ca planurile să fie de altă lume, dar ea’e bine să știu acolo’este o limită când vine vorba de stabilirea prețurilor.

Preturi de gazduire WordPress

Denumirea Planului Preț lunar Economie de preț pe 3 ani Economie de preț pe 3 aniIncepator

(impartit)

20%

48%

Nelimitat

(impartit)

37%

46%

DreamPress

(gestionate)

15%

n / A

DreamPress Plus

(gestionate)

17%

n / A

DreamPress Pro

(gestionate)

10%

n / A

$ 4,95$ 3,95$ 2,59
$ 10.95$ 6,95$ 5,95
$ 19.95$ putînd 16.95n / A
$ 29.95$ 24.95n / A
$ de 79.95$ 71.95n / A

Prețuri de gazduire în cloud

Gazduirea în cloud este un serviciu mai modern, mai flexibil, în care plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați – un pic ca un SIM de plată pentru telefon. Aceasta’este acuzat la un an tarif pe oră, care variază de la un minim de 0,0075 USD la un maxim de 0,16 USD, în funcție de lucruri precum cantitatea de lățime de bandă și memoria RAM’folosesc.

8

Ce alte servicii oferă DreamHost?

Este posibil ca DreamHost să nu fie cel mai bun furnizor de caracteristici generale, dar poate pretinde că este gazda cu cel mai mult.

Pe lângă oferirea a cinci tipuri diferite de găzduire, puteți achiziționa, de asemenea, oricare dintre aceste trei servicii.

Domeniu

Dacă nu’nu aveți deja unul, are sens să achiziționați numele dvs. de domeniu cu DreamHost. În felul acesta, totul’sunt ținute sub un acoperiș și tu nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru facturile care provin din multe locuri diferite.

Gazduire prin e-mail

De asemenea, companiile își pot găzdui emailurile cu DreamHost. Orice peste planul său de bază de găzduire partajat vă va oferi acces la conturi de e-mail nelimitate, pe care le puteți conecta la domeniul dvs. De exemplu, dacă domeniul dvs. a fost sitebuilderexpert.com, puteți configura e-mailuri precum site-ul dvs.’vizitatorii de contact.

Site Web Builder

Doar începe și don’nu aveți încă un site web de găzduit? Nici o problema. Puteți crea și personaliza unul folosind DreamHost’este constructorul de site-uri DIY, Remixer. Există o mulțime de șabloane proiectate profesional pentru a putea fi rezolvate, iar editorul său ușurează și începătorii tehnici.

Există două planuri de preț pentru Remixer – Standard (4,95 USD / lună) și Acces complet (7,95 USD / lună). Ambele planuri includ costurile de găzduire, vin cu un domeniu gratuit și suport 24/7 și sunt optimizate pentru mobil. Puteți exporta chiar site-ul dvs. către WordPress, în cazul în care depășiți platforma.

9

DreamHost este potrivit pentru tine?

DreamHost are anumite puncte forte și puncte slabe. Cu toate acestea, cu o bază de clienți în continuă creștere de 1,5 milioane, aceasta’se îmbunătățește doar.

Acolo’este încă o cale de urmat înainte de a putea fi luată în considerare la fel cu HostGator și InMotion, dar DreamHost este un gigant adormit – atât în ​​nume, cât și în serviciu.

Recapitulare DreamHost Recapitulare

AreaSummaryUșurință în utilizare

Fiabilitate

Tipuri de gazduire

Caracteristici

Ajutor si sustinere

Cost

Alte servicii

Procesul de înscriere este la fel de simplu pe cât se poate, dar poate dura unii pentru a te obișnui cu DreamHost’s tablou de bord personalizat.
Garantează un timp de utilizare de 99,95%, ceea ce este aproximativ mediu în rândul furnizorilor de top.
Ofera cele mai mari cinci tipuri de hosting: partajat, VPS, dedicat, WordPress și cloud hosting.
Copii de rezervă gratuite și domeniu de un an, securitate SSL încorporată, lățime de bandă nemodificată, stocare și RAM generoase și actualizări automate de instalare și clic pentru WordPress.
Disponibil prin apeluri de apel, chat live, bilete și centrul de ajutor. Nici un serviciu direct de telefon.
Tarifele lunare variază de la 4,95 USD la 399 USD la toate cele șase tipuri de găzduire. Reducere este disponibilă dacă vă angajați să planificați pe termen mai lung.
Puteți achiziționa un nume de domeniu, găzdui conturi de e-mail nelimitate și chiar crea site-ul dvs. cu DreamHost’Proprietarul de site-uri web.

Noi’d Recomandă DreamHost Dacă…

DreamHost este ideal pentru oricine are nevoie de un plan de gazduire web ieftin, dar nu’Nu vreau să sacrific prea multă calitate. Serviciul său de găzduire partajat – atât pentru WordPress, cât și în general – este acolo cu cei mai buni de pe piață.

De asemenea, vine cu o garanție de returnare a banilor de 97 de zile, așa că dacă ai’nu sunteți mulțumit de serviciu, puteți primi banii înapoi în întregime în primele trei luni. Așadar, de ce nu vă transformați visul într-o realitate și dați-i drumul lui DreamHost?

10

Întrebări frecvente

Puteți utiliza DreamHost gratuit?

Dacă sunteți o organizație non-profit, DreamHost oferă găzduire partajată complet gratuit. Există, de asemenea, reduceri suplimentare pentru nonprofit la planurile sale de găzduire VPS. Din păcate, pentru restul dvs., 2,59 USD / lună este cel mai ieftin tarif’voi primi!

Ce este DreamHost’cel mai bun serviciu?

Din cercetările și testările noastre independente, DreamHost este cel mai bun pentru găzduirea partajată. Oferă cele mai ieftine prețuri nedescontate ale oricărui furnizor de top și are toate caracteristicile de care ai nevoie. Gazduirea sa WordPress nu este’nu este rău, cu instalări cu un singur clic și actualizări automate ale software-ului WordPress.

Care sunt cele mai bune alternative DreamHost?

Bluehost este cel mai bun furnizor general de hosting. Bluehost excelează pentru găzduirea WordPress și este o valoare excelentă pentru bani, oferind în același timp ajutor și asistență de top. HostGator și InMotion sunt alți furnizori de top. InMotion este specializată în găzduire partajată și VPS, în timp ce HostGator are un serviciu de găzduire excelent dedicat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me