Revizuirea prețurilor HostGator 2020

Ar trebui să încercați HostGator’s Planuri?

hostgator a prezentat o imagine micăHostGator este un furnizor popular de găzduire care își propune să facă gazda ușoară și accesibilă pentru utilizatorii săi.


Am pus-o prin procesul nostru riguros de cercetare pentru a vedea cât de bine a trăit până la reputația sa și’e sigur să spun că HostGator ne-a arătat, venind ca al doilea cel mai bun furnizor de hosting din clasamentul nostru, chiar în spatele Bluehost.

Dar, a făcut HostGator’Prețurile reușesc să ne impresioneze și pe noi?

HostGator oferă șase tipuri diferite de găzduire și fiecare tip de găzduire oferă trei planuri de preț diferite. Acea’este foarte mult din care să alegeți – cu atât de multe planuri, prețuri, reduceri, caracteristici și tipuri de găzduire oferite, cum doriți să știți care este cel mai bine pentru dvs.?

Prețuri HostGator: Prezentare rapidă

Planurile HostGator încep cu doar 2,75 USD pe lună pentru găzduire partajată – oferă, de asemenea, VPS, WordPress, cloud, revânzători și planuri dedicate de găzduire. Gazduirea dedicată este cea mai scumpă, începând de la 118,99 USD pe lună. Acestea sunt prețuri reduse, așa că aveți grijă la costurile de reînnoire, plus orice taxe suplimentare, cum ar fi domenii, backup-uri CodeGuard și alte suplimente.

Noi’sunt aici pentru a ajuta. Acest articol va descompune fiecare HostGator’planuri de găzduire și prețuri, aruncați o privire bună la orice costuri suplimentare pe care le puteți aștepta, plus precizați exact cum se măsoară lângă concurenții.

Pentru a începe, aici’este o defalcare sumară rapidă a HostGator’planuri de prețuri:

 • Gazduire partajată: 2,75 USD până la 5,95 USD pe lună
 • Gazduire în cloud: 4,95 USD până la 9,95 USD pe lună
 • Gazduire WordPress: 5,95 USD până la 9,95 USD pe lună
 • Gazduire pentru distribuitori: 19,95 USD până la 24,95 USD pe lună
 • Gazduire VPS: 29,95 USD până la 49,95 USD pe lună
 • Gazduire dedicata: 118,99 USD până la 148,98 USD pe lună

Informatii suplimentare

 • Citiți-ne Revizuire HostGator pentru o privire completă la HostGator’performanța în cercetarea noastră, de la funcții la asistență pentru clienți
 • Comparaţie cei mai buni furnizori de găzduire web în revizuirea noastră aprofundată
 • Comparați peste 50 de planuri în revizuirea noastră aprofundată a Cele mai ieftine furnizori de găzduire web

1

Cât costă planurile HostGator?

HostGator’Planurile de prețuri s încep cu planul său de găzduire partajată Hatchling, care costă doar 2,75 USD pe lună pentru primul mandat și se reînnoiește cu 6,95 USD pe lună după aceea. După aceea, prețurile cresc pe măsură ce îți faci treaba prin planuri și diferite tipuri de găzduire.

Consultați tabelul de mai jos pentru o defalcare completă:

De bază Mai bine Impartit

Nor

WordPress

reseller

VPS

dedicat

$ 2,75 $ 3,95 $ 5,95
$ 4,95 $ de 6,57 la $ Pret: 9.95
$ 5,95 $ 7,95 $ Pret: 9.95
$ 19.95 $ 24.95 $ 24.95
$ 29.95 $ 39.95 $ 49.95
$ 118.99 $ 138,99 $ 148,98

Aceasta este o prezentare sumară a fiecărui pachet de găzduire, pentru a vă face o idee despre cât costă fiecare. Aceste prețuri reflectă planuri reduse pentru utilizatori noi – noi’Vom acoperi asta mai detaliat în continuare, apoi scufundați-vă în detaliile HostGator’mai multe tipuri de găzduire și costurile lor de mai jos.

Nu sunteți sigur ce tip de găzduire aveți nevoie? Aici’este o defalcare rapidă pentru a vă ajuta să alegeți:

 • Gazduire partajată: cel mai bun pentru site-urile mici, de bază, cu trafic redus, cum ar fi blogurile cu o singură pagină.
 • Gazduire în cloud: cel mai bun pentru site-urile care se confruntă cu creșteri și scufundări în trafic, cum ar fi magazinele care efectuează vânzări online.
 • Gazduire WordPress: cel mai bun pentru site-urile WordPress de toate dimensiunile.
 • Gazduire pentru distribuitori: cel mai bun pentru cei care își încep propria afacere de hosting.
 • Gazduire VPS: cea mai bună alegere pentru majoritatea site-urilor web standard – it’este un upgrade încurajat de la hostingul comun.
 • Gazduire dedicata: cel mai bun pentru site-uri web foarte mari și magazine online care au nevoie de personalizare avansată și securitate.

2

Cum funcționează prețul HostGator

Tu’Am observat că HostGator’Prețurile sunt destul de accesibile. Wow! Doar 2,95 USD pe lună pentru găzduire, s-ar putea să vă gândiți la asta’e uimitor! Ce mai trebuie să știu când’e ieftin?!

Ei bine, există un lucru important de știut – HostGator, la fel ca majoritatea furnizorilor de hosting, oferă reduceri pentru utilizatorii noi. Aceste prețuri de reducere sunt cele afișate pe HostGator’site-ul web, pentru că’este un mod minunat de a începe cu planul tău.

Această reducere durează pentru primul dvs. termen. Asta înseamnă că dacă vă înscrieți la un plan de un an, primiți primul an la prețul actualizat; dacă vă înscrieți la un plan de doi ani, primiți primii doi ani cu reducere. Aceasta’De asemenea, merită să știți că plătiți suma totală în avans atunci când v-ați înscris prima dată.

Deci, ce se întâmplă odată ce primul dvs. termen este încheiat? Bine, planul dvs. se va reînnoi în mod regulat – aceasta este cât costă de obicei planul fără reducere. De exemplu, HostGator’s Planul Hatchling costă 2,75 USD pentru a începe, dar se reînnoiește la 6,95 USD odată ce primul termen se termină.

Planificați cel mai ieftin preț cu reducere Prețul de reînnoire cel mai ieftin% Economii pe lună Impartit

Nor

WordPress

reseller

VPS

dedicat

$ 2,75 $ 6,95 60%
$ 4,95 $ 8,95 45%
$ 5,95 $ Pret: 9.95 40%
$ 19.95 $ 29.95 33%
$ 29.95 $ 89.95 67%
$ 118.99 $ 189 37%

Aceasta este o practică obișnuită în rândul gazdelor web și poate lucra cu adevărat în favoarea dvs., oferindu-vă o sumedenie în primul plan de găzduire. Cu toate acestea, înseamnă că trebuie să țineți ambii ochi deschiși și să verificați întotdeauna prețul regulat înainte de a sări picioarele – sau mai bine zis, cardul de credit – mai întâi într-un plan.

Acest lucru vă va ajuta să evitați prețurile ridicate de reînnoire mai târziu!

Încă confuz? Don’nu vă faceți griji – de acum înainte’Voi discuta atât despre prețurile cu reduceri, cât și despre prețurile obișnuite, astfel încât să știți exact ce aveți’mă înscriu la!

Beneficiezi cel mai mult de HostGator’s reduceri dacă vă înscrieți pentru un ciclu de facturare mai lung. Cu toate acestea, tu’am o mulțime de alegeri – HostGator oferă o varietate de lungimi de abonament:

 • 1 lună
 • 3 luni
 • 6 luni
 • 12 luni
 • 24 de luni
 • 36 de luni

daca tu’sunt fericit “încuie” pentru o lungă perioadă de timp, atunci economisiți cei mai mulți bani alegând un ciclu de facturare mai lung – planurile lunare pot părea atrăgătoare pentru că’sunt mai puțin de un angajament, dar ei’sunt, de asemenea, mai scumpe pe termen lung.

HostGator afișează prețurile pentru ciclul de facturare de 36 de luni pe site-ul său. Deci, pentru a vă întoarce la planul Hatchling, voi’Vei primi cel mai ieftin preț de 2,75 USD doar dacă te înscrii timp de 36 de luni. Același plan va costa 10,95 USD dacă alegeți planurile pentru una, trei sau șase luni.

3

Costul de gazduire partajat de HostGator

Gazduirea în comun este cea mai de bază formă de găzduire – ea’este foarte limitat, dar acest lucru îl face extrem de accesibil. Principalul beneficiu al găzduirii partajate este cât de ieftin este – site-ul dvs. partajează un server cu alte site-uri, adică resursele sunt distribuite între voi.

Dacă alte site-uri folosesc prea multe dintre resursele comune, atunci site-ul dvs. suferă – de exemplu, s-ar putea să se prăbușească dacă un alt site primește un pic în trafic.. Astfel, găzduirea partajată este cea mai bună pentru site-uri web foarte mici, simple, cu trafic redus.

HostGator’s Planuri de gazduire partajate

HostGator are trei planuri de găzduire partajate, de la 2,75 USD la 5,95 USD pe lună (pentru un ciclu de facturare de 36 de luni și cu reducerea inițială). Planurile încep de la:

 • Planul Hatchling: 2,75 USD, se reînnoiește la 6,95 USD pe lună
 • Planul copilului: 3,95 USD, reînnoiește la 9,95 USD pe lună
 • Plan de afaceri: 5,95 USD, reînnoiește la 14,95 USD pe lună

hostgator a distribuit prețurile de hostingHostGator’Planurile de găzduire partajate variază între 2,75 și 5,95 USD pe lună, ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru a începe online.

Aici’e o privire mai atentă asupra modului în care caracteristicile lor se acumulează – noi’Voi intra în detalii mai jos sub tabel:

Hatchling Plan Baby Planul de afaceri Prețul reducerii inițiale

Preț obișnuit

% economii de reducere

Spatiu pe disc

Lățime de bandă

Nr. De domenii

IP dedicat gratuit

Funcție de rezervă

SSL gratuit

$ 2,75 $ 3,95 $ 5,95
$ 6,95 $ Pret: 9.95 $ 14.95
60% 60% 60%
necontorizat necontorizat necontorizat
necontorizat necontorizat necontorizat
1 Nelimitat Nelimitat
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Analizând caracteristicile disponibile, s-ar putea să vă întrebați care este diferența dintre acestea nelimitat și nelimitat. Lăsa’arunc o privire rapidă pentru a elimina orice confuzie.

Nespectat înseamnă că tu’nu sunteți taxat pentru cantitatea de resurse pe care o utilizați – dar există încă o limită la cât poți folosi. Aceasta’este foarte puțin probabil ca site-ul dvs. să se apropie de aceste limite, totuși, iar HostGator vă va trimite un e-mail dacă se pare că puteți depăși limitele lor.

Nelimitat înseamnă cu adevărat acolo’nu are nicio limită – deci poți atâtea domenii cât vrei!

O altă caracteristică’Voi vedea multe este SSL (Secure Sockets Layer). Aceasta criptează informațiile care trec între vizitatorii dvs. și site-ul dvs. web, protejarea datelor împotriva hackerilor sau a scurgerilor. Google avertizează vizitatorii atunci când’reintrați pe un site nesecurizat, astfel încât să aveți SSL este într-adevăr o caracteristică esențială.

Vă recomandăm doar planul Hatchling pentru site-uri foarte mici – după cum sugerează și numele, caracteristicile sale sunt cele mai bune pentru site-urile care abia încep online. Puteți găzdui un singur domeniu și puteți’nu actualizați certificatul SSL pentru o protecție suplimentară.

Planul Baby este un mijloc de bază bun pentru 3,95 USD pe lună – puteți găzdui un număr nelimitat de domenii, iar dacă doriți să faceți upgrade la SSL privat, atunci puteți. Aceasta face o alegere mai bună dacă’rulează mai multe site-uri web sau ai nevoie de o mai bună securitate.

Planul de afaceri are cele mai avansate caracteristici, oferind site-ului dvs. mai mult spațiu pentru a crește. Aceasta’este, de asemenea, cel mai bun plan dacă’rulează un mic magazin online. Obțineți un upgrade gratuit la un SSL pozitiv (care oferă un nivel mai mare de securitate decât versiunea de bază) și instrumente SEO pentru a ajuta oamenii să găsească site-ul dvs. online.

Deci, ce plan ar trebui să alegeți? Dacă trebuie să găzduiești mai multe domenii, planul Baby este cea mai bună alegere. Dacă doriți să rulați un mic magazin online, atunci voi’Am nevoie de planul de afaceri. Pentru pur și simplu găzduirea unui singur site care’abia începem, planul Hatchling te va pune pe picioare.

Informatii suplimentare

 • Căutați găzduire partajată ieftină? Căutarea dvs. se încheie aici cu recenzia noastră aprofundată a documentului 6 cei mai buni furnizori de găzduire partajată ieftin
 • Citiți recenzia noastră despre 8 cele mai bune servicii de gazduire partajate pentru a găsi găzduire partajată de cea mai bună calitate pe piață

4

HostGator Cloud Web Hosting Cost

Găzduirea în cloud este locul dvs.’datele s sunt stocate pe mai multe servere virtuale, în loc de servere fizice, precum utilizările normale de găzduire partajată. Aceasta înseamnă că dacă un server eșuează, site-ul dvs. va câștiga’nu cobor, deoarece un alt server va prelua automat. Găzduirea cloud foarte scalabilă, fiabilă și versatilă.

Dacă aveți nevoie de o găzduire extrem de flexibilă pentru a face față creșterilor în trafic, atunci hostingul cloud este o alegere excelentă – it’De obicei sunt favorizate de magazinele online care se confruntă cu vârfuri mari de trafic ca urmare a vânzărilor și a tendințelor sezoniere.

HostGator’s Planuri de gazduire cloud

HostGator are trei planuri de găzduire în cloud, cuprinse între 4,95 și 9,95 USD pe lună:

 • Planul Hatchling: 4,95 USD, reînnoiește la 8,95 USD pe lună. Obțineți un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL, lățime de bandă neschimbată și puteți găzdui un site.
 • Planul copilului: 6,57 USD, reînnoiește la 11,95 USD pe lună. Aveți aceleași caracteristici ca și planul Hatchling, dar pot găzdui site-uri nelimitate.
 • Plan de afaceri: 9,95 USD, reînnoiește la 17,95 USD pe lună. Aveți aceleași caracteristici ca și planul Baby, plus instrumente SEO și un certificat SSL mai bun.

Cea mai mare limitare la cel mai ieftin plan Hatchling este că puteți găzdui doar un site web și are o alocație de memorie mică. HostGator recomandă în schimb planul său de 6,57 USD pe lună pentru bebeluși, ceea ce îți oferă mai mult spațiu pentru creștere, păstrând prețul destul de rezonabil.

planuri de găzduire cloud hostgatorHostGator’Planurile de găzduire în cloud încep de la 4,95 USD pe lună și oferă mai multe resurse decât planurile sale normale de găzduire web.

HostGator’Planurile de găzduire web cloud promit viteze, fiabilitate și resurse mai bune decât găzduirea comună comună. Dar ce primești de fapt pentru banii tăi? Tabelul de mai jos prezintă fiecare plan’Caracteristici:

Hatchling Plan Baby Planul de afaceri Prețul reducerii inițiale

Preț obișnuit

% economii de reducere

Spatiu pe disc

Lățime de bandă

Nr. De domenii

IP dedicat gratuit

Funcție de rezervă

SSL gratuit

Memorie

Număr de nuclee CPU

$ 4,95 $ de 6,57 la $ Pret: 9.95
$ 8,95 $ 11.95 $ 17.95
45% 45% 45%
necontorizat necontorizat necontorizat
necontorizat necontorizat necontorizat
1 Nelimitat Nelimitat
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4GB 6GB
2 4 6

Tu’Voi observa o similitudine între caracteristicile de aici și cele furnizate pe planul de găzduire partajat. Atunci de ce creșterea prețului? Ei bine, hostingul cloud vă oferă performanțe mai bune, deoarece aveți acces la mai multe servere.

Aceasta’merită să știți că resursele sunt încă partajate, mai degrabă decât să fie dedicate contului dvs. – dar tu’controlezi mai mult resursele tale și cât de mult’reutilizați, facilitând gestionarea.

Principala diferență aici este adăugarea de memorie și nuclee de procesor. Cu cât aveți mai multă memorie, cu atât site-ul dvs. va fi mai performant în perioadele cu trafic ridicat – recomandăm ca planul Baby să fie în siguranță, cu excepția cazului în care site-ul dvs. este într-adevăr mic.

CPU reprezintă unitatea centrală de procesare, și este partea unui computer care efectuează majoritatea acțiunilor importante pentru ca lucrurile să funcționeze fără probleme.

Din fericire, nu’nu trebuie să vă faceți griji prea multe despre ce este nucleul procesorului. Trebuie doar să știți că cu cât aveți mai multe nuclee de procesor, cu atât mai multe date pot gestiona sistemul dvs. și o performanță mai bună va primi site-ul dvs. Pur și simplu: cu cât aveți mai multe nuclee, cu atât mai bine!

Pentru majoritatea site-urilor web, între două și patru nuclee de procesor ar trebui să fie bine – tu’o să ai nevoie de mai mult decât atât, dacă tu’rulează programe complexe (cum ar fi jocuri avansate) prin intermediul site-ului tău.

În general, planul Hatchling este în regulă pentru site-urile de începători cu trafic redus, dar planul pentru 6,57 USD pe lună Baby merită cu siguranță plătit. Oferă instrumentele pentru a gestiona mai mult trafic, oferind spațiului dvs. site să crească. Majoritatea oamenilor au câștigat’nu aveți nevoie de accesorii care vin cu planul de afaceri, dacă nu’rulează un site web complex.

Informatii suplimentare

 • Ești după cel mai bun dintre cei mai buni? Citiți recenzia noastră despre Cele mai bune furnizori de cloud hosting pentru a vă asigura că veți primi un serviciu de primă clasă

5

Cost de gazduire WordPress HostGator

Există fani WordPress acolo? Șansele sunt, tu’Am folosit – sau cel puțin auzit de – WordPress, văzând cum este puterea 34% din internet! Și de ce au nevoie toate acele site-uri WordPress? Ai primit – au nevoie de găzduire.

Găzduirea WordPress răspunde nevoilor specifice care vin cu funcționarea unui site web WordPress. De exemplu, de obicei include o mai bună securitate și protecție, servicii de migrare și actualizări pentru a vă păstra site-ul WordPress în siguranță și să funcționeze fără probleme.

HostGator’s Planuri de gazduire WordPress

HostGator are trei planuri de găzduire WordPress – cel mai ieftin începe de la 5,95 USD pe lună, în timp ce cel mai scump vine cu 9,95 USD pe lună:

 • Plan de pornire: 5,95 USD, reînnoiește la 9,95 USD pe lună. Găzduiește un site, cu SSL gratuit și nume de domeniu incluse. Acceptă până la 100k de vizite pe lună.
 • Planul standard: 7,95 USD, reînnoiește la 15,95 USD pe lună. Gazduiește până la două site-uri, cu SSL gratuit și nume de domeniu incluse. Acceptă până la 200k de vizite pe lună.
 • Plan de afaceri: 9,95 USD, reînnoiește la 22,95 USD pe lună. Gazduiește până la trei site-uri, cu SSL gratuit și nume de domeniu incluse. Acceptă până la 500 de vizite pe lună.

Bine de stiut… prețul planului dvs. va fi afectat de numărul de site-uri pe care doriți să le găzduiți. De exemplu, puteți găzdui cinci site-uri pe planul de afaceri, dar acest lucru pune prețul până la 11,95 USD pe lună în loc de prețul arătat mai sus.planuri de găzduire wordpress cu prețuri de hostgatorHostGator are planuri de găzduire special concepute pentru site-uri WordPress, începând cu doar 5,95 USD pe lună.

Planul pe care îl alegeți depinde în mare măsură de numărul de site-uri web pe care le aveți – de exemplu, dacă aveți mai multe site-uri atunci’Am nevoie de cel puțin 7,95 USD pe lună Plan standard. Aruncați o privire la tabelul de mai jos pentru a vă ajuta să decideți:

Starter Plan Standard Plan de afaceri Plan Prețul reducerii inițiale

Preț obișnuit

% economii de reducere

Spatiu pe disc

Lățime de bandă

Vizite pe lună

Nr. De site-uri

Domeniu gratuit

SSL gratuit

Copii de rezervă gratuite

Depozitare de rezervă

Eliminarea automată a programelor malware

Actualizări automate WordPress

$ 5,95 $ 7,95 $ Pret: 9.95
$ Pret: 9.95 $ 15.95 $ 22.95
40% 50% 57%
necontorizat necontorizat necontorizat
necontorizat necontorizat necontorizat
100.000 200,000 500.000
1 2 3
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1GB 2GB 3GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Toate planurile includ, de asemenea, un serviciu gratuit de migrare pentru utilizatorii care au nevoie să-și transfere site-ul WordPress existent pe HostGator’serverele s.

Dacă aveți un singur site WordPress, atunci planul Starter de 5,95 USD pe lună are toate caracteristicile esențiale pe care le aveți’va trebui să reușesc. Sunt incluse copii de rezervă gratuite de până la 1 GB, un nume de domeniu gratuit și actualizări automate pentru a vă face viața cât mai ușoară posibil.

Dacă site-ul dvs. primește în medie peste 100.000 de vizite pe lună sau dacă aveți mai multe site-uri de găzduit, dumneavoastră’Am nevoie de un plan mai avansat.

Principalele avantaje ale planului Standard sunt că poate gestiona de două ori cantitatea de trafic decât planul Starter și își dublează și spațiul de rezervă. Aceasta’este un plan bine rotunjit care se potrivește celor mai multe site-uri WordPress obișnuite, indiferent dacă’reîncărcați sau pur și simplu bifați constant. Puteți găzdui până la două site-uri web pe acest plan – o alegere bună dacă’rulează mai multe proiecte!

Planul de afaceri înregistrează o creștere mare a numărului de vizitatori pe care îi poate trata pe lună – până la 500.000! Acest lucru este cel mai bun dacă tu’sunteți cu adevărat uimitoare pentru creșterea în timp mare și aveți nevoie de planul dvs. pentru a susține cantități mari de trafic.

HostGator include toate cele mai importante caracteristici pentru ca toți utilizatorii să se bucure, astfel încât alegerea ta se reduce într-adevăr la două lucruri principale:

 • Numărul de site-uri pe care trebuie să le găzduiești
 • Cât de mult trafic generează aceste site-uri pe lună

Bazează-ți decizia pe acești factori și ar trebui să termini cu planul perfect de găzduire WordPress pentru tine!

Informatii suplimentare

 • Vă întrebați dacă puteți obține o afacere mai bună în altă parte? Vezi recenzia noastră asupra Cel mai bun Gazduire WordPress ieftin a descoperi!
 • Citiți comparația noastră cu 8 furnizori de găzduire WordPress cel mai bine gestionați daca tu’după un serviciu cu adevărat profesional

6

Cost de gazduire a revânzătorului HostGator

daca tu’încercați să vă creați propria afacere de hosting, Dvs.’Am nevoie de găzduire pentru revânzători. Aici plătiți pentru găzduire și apoi revindeți-le propriilor clienți pentru a face bani. Aceasta’este un mod minunat de a începe o afacere de hosting, pentru că nu’nu trebuie să plătiți pentru cheltuieli generale, cum ar fi întreținerea serverului.

HostGator vă oferă puterea și tehnologia și vă oferiți clienților dvs. servicii de găzduire, servicii, asistență și multe altele. Aceasta’este o opțiune populară cu designeri web, freelanceri și gazde web în devenire – găzduirea revânzătorilor este modul în care au început o mulțime de nume mari din industria de hosting!

HostGator’s Planuri de gazduire a revânzătorilor

HostGator are trei planuri de găzduire pentru distribuitori, variind între 19,95 și 24,95 USD pe lună:

 • Plan de aluminiu: 19,95 USD, reînnoiește la 29,95 USD pe lună. Obțineți spațiu pe disc de 60 GB și lățime de bandă de 600 GB.
 • Plan de cupru: 24,95 USD, reînnoiește la 41,95 USD pe lună. Obțineți spațiu pe disc de 90 GB și lățime de bandă de 900 GB.
 • Plan argintiu: 24,95 USD, reînnoiește la 59,95 USD pe lună. Obțineți spațiu pe disc de 140 GB și lățime de bandă de 1400 GB.

Acestea sunt mult mai scumpe decât planurile noastre’Am privit până acum, deoarece includ multe alte funcții. Acesta este un caz în care trebuie să analizați cu atenție costurile de reînnoire – prețurile cu reducere înseamnă că puteți obține planul Silver pentru același preț ca și planul Copper, dar prețurile lor de reînnoire reflectă valoarea lor obișnuită.

planuri de găzduire a revânzătorilor de la hostgatorGazduirea revânzătorilor este construită pentru cei care au nevoie să vândă găzduire către clienți, iar prețurile încep de la 19,95 USD pe lună.

Gazduirea revânzătorilor are caracteristici destul de tehnice – este de la sine înțeles că dacă ai nevoie doar de găzduire pentru site-ul tău personal, atunci acest tip de găzduire nu este’pentru tine.

Plan de aluminiu Plan de cupru Plan argint Prețul reducerii inițiale

Preț obișnuit

% economii de reducere

Spatiu pe disc

Lățime de bandă

Nr. De domenii

SSL gratuit

Software gratuit WHMCS

Copii de rezervă automate

Număr de baze de date MySQL

Panoul de control WHM

panoul de control cPanel

$ 19.95 $ 24.95 $ 24.95
$ 29.95 $ 41.95 $ 59.95
33% 41% 58%
60GB 90RO 140 GB
600GB 900 GB 1.400 GB
Nelimitat Nelimitat Nelimitat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Nelimitat Nelimitat Nelimitat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Principala diferență între planuri este cantitatea de spațiu de stocare și lățimea de bandă pe care o obțineți cu fiecare – acesta este cel mai simplu mod de a decide care plan este cel mai potrivit pentru dvs..

Bine de stiut… Alegeți întotdeauna planul care să răspundă nevoilor dvs. cele mai mari. De exemplu, chiar dacă aveți nevoie de 900 GB lățime de bandă, dar nu’nu aveți nevoie de stocare de 90 GB, ar trebui să mergeți în continuare cu limita superioară și să alegeți planul Copper. În caz contrar, te limitezi din prima zi!

Cel mai ieftin plan din aluminiu este cel mai bun pentru cei care abia încep sau pentru freelanceri care vând un număr mic de clienți. Poate fi, de asemenea, o potrivire pentru cei care au nevoie de mai multe servere, deoarece poate rezulta mai ieftin și mai ușor de gestionat decât achiziționarea mai multor pachete de găzduire web.

Pentru o afacere de dimensiuni standard care vinde către o mână mai mare de clienți, planul Copper ar trebui să fie unul potrivit. Are mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă, lăsându-ți loc pentru a-ți dezvolta afacerea.

Pentru și mai multe resurse, planul Silver este alegerea evidentă – cu toate acestea, acesta poate obține destul de scump odată ce perioada de reducere este terminată, așa că asigurați-vă că afacerea dvs. are într-adevăr nevoie de funcții suplimentare înainte de actualizare.

În caz că tu’Vă aflați în întuneric despre câteva dintre aceste caracteristici tehnice, aici’este o privire de ansamblu rapidă:

 • WHMCS este un software de management al clienților care vă ajută să gestionați procesul de facturare
 • cPanel este un panou de control popular în care îți administrezi site-ul și setările de sistem – aceasta este ceea ce vor utiliza clienții pentru a rula găzduirea’le-am vândut.
 • WHM Panoul de control (Web Hosting Manager) vă permite să creați cPanels pentru fiecare dintre clienții dvs. Aceasta este ceea ce utilizați pentru a vă gestiona toți clienții’ conturi.
 • MySQL este un sistem de gestionare a bazelor de date care vă facilitează adăugarea și gestionarea conținutului

Planul de aluminiu este un loc bun pentru a începe dacă’Nu sunteți sigur de câte resurse aveți nevoie – deși este posibil să nu doriți să vă blocați într-un plan pe termen lung pentru care să începeți. HostGator face upgrade-ul gratuit și ușor, astfel încât să puteți începe cu cea mai mică cantitate de stocare și lățime de bandă și să crească de acolo.

Informatii suplimentare

 • Asigurați-vă că alegeți cea mai bună gazdă pentru acest loc de muncă cu analiza noastră 5 cele mai bune servicii de găzduire a revânzătorilor.

7

Cost de gazduire HostGator VPS

De obicei, odată’ați depășit găzduirea partajată, următorul pas este găzduirea VPS. Acesta este un tip de găzduire în care site-urile partajează încă un server, dar le împărtășiți cu mai puține site-uri, astfel încât fiecare să aibă propriul său set de resurse. Aceasta’este un tip de hosting mai rapid, mai sigur și mai fiabil, care oferă performanțe mai bune decât găzduirea partajată.

Acest lucru este cel mai bun pentru site-urile obișnuite sau de dimensiuni medii care au nevoie de găzduire mai consistentă decât le pot oferi planurile partajate. daca tu’reexecutați un site web de afaceri, de exemplu, apoi găzduirea VPS este o alegere inteligentă.

HostGator’s Planuri de gazduire VPS

HostGator are de ales trei planuri de găzduire VPS, de la 29,95 USD la 49,95 USD pe lună:

 • Planul Snappy 2000: 29,95 USD, reînnoiește la 89,95 USD pe lună. Obțineți 2 GB RAM, 120 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 1,5 TB.
 • Plan Snappy 4000: 39,95 USD, se reînnoiește la 129,95 USD pe lună. Obțineți 4 GB RAM, 165 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 2 TB.
 • Plan Snappy 8000: 49,95 USD, reînnoiește la 159,95 USD pe lună. Obțineți 8 GB RAM, 240 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 3TB, plus 2 nuclee suplimentare de procesor.

Noi’nu o să mint – aceste prețuri sunt destul de scumpe în comparație cu alți furnizori de pe piață!

planuri de găzduire hostgator vpsHostGator’s Planurile VPS vin la pachet cu caracteristici, ceea ce îl face o alegere puternică – singura captură este prețurile mari.

De ce se taxează HostGator atât de mult pentru planurile VPS? Lăsa’arunc o privire la caracteristicile pe care le obții pentru a vedea dacă este’merită banii câștigați cu greu:

Plan Snappy 2000 Plan Snappy 4000 Plan Snappy 8000 Plan Prețul reducerii inițiale

Preț obișnuit

% economii de reducere

Spatiu pe disc

Lățime de bandă

Nr. De domenii

SSL gratuit

Copii de rezervă gratuite

Memorie (RAM)

Număr de nuclee CPU

Acces rădăcină

Adrese IP dedicate

$ 29.95 $ 39.95 $ 49.95
$ 89.95 $ 129.95 $ 159,95
67% 69% 69%
120GB 165GB 240GB
1.5TB 2TB 3TB
Nelimitat Nelimitat Nelimitat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4GB 8GB
2 2 4
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 2 2

Acolo’nu e nimic în neregulă cu HostGator’s caracteristici – vă oferă tot ceea ce vă’ar trebui să rulați cu succes site-ul dvs. Singurul loc în care se încadrează aici este valoarea pentru bani, din cauza prețurilor sale scumpe.

Din fericire, cel mai ieftin plan este un bun punct de plecare – obțineți o cantitate uriașă de lățime de bandă pentru a permite vârfuri de trafic, plus o cantitate decentă de memorie și spațiu de stocare pentru a păstra site-ul dvs.’s performanță lină.

Motivul principal pentru actualizarea la planul Snappy 4000 ar fi o nevoie mai mult spațiu de stocare, întrucât restul rămâne cam la fel. Lățimea de bandă se ridică până la 2 TB, dar tu’Voi simți avantajul numai dacă ați izbucnit cu adevărat din lățimea de bandă pe cel mai ieftin plan.

În ceea ce privește planul Snappy 8000, acesta’este greu să-l recomand, știind că costă 49,95 USD pe lună cu reducere. Totuși, dacă tu’iubesc fiabilitatea și puterea care vin cu HostGator’caracteristicile și don’Nu te gândești să te despăgubești’O să mă bucur de o lățime de bandă masivă de 3 TB – care ar trebui să gestioneze cât mai mult trafic pe care îl puteți arunca pe site-ul dvs.!

Toate planurile vin cu acces complet la rădăcină, care vă oferă acces la site-ul dvs.’serverul s. Aceasta înseamnă că aveți un control total asupra site-ului dvs.’setări s – puteți personaliza serverul pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Informatii suplimentare

 • Citiți recenzia noastră despre Cele mai bune furnizori de găzduire VPS pentru a vedea dacă HostGator face lista
 • HostGator’planurile VPS nu sunt’t cel mai ieftin – pentru prețuri mai accesibile, citiți recenzia noastră despre Cele mai bune furnizori de gazduire VPS ieftine

8

HostGator Costuri de gazduire dedicate

Gazduirea dedicată este cel mai avansat tip de găzduire – și cel mai scump! Acesta este locul în care site-ul dvs. primește un server întreg, oferindu-vă nivelul final de performanță, viteză și securitate.

Majoritatea site-urilor don’nu am nevoie de acest nivel extrem de găzduire, dar este necesar’e cu siguranță potrivit dacă’rulați un magazin online imens, un site cu niveluri de trafic care vizionează sau au cerințe de securitate foarte sensibile.

HostGator’s Planuri de gazduire dedicate

HostGator a ieșit ca cel mai bun furnizor de hosting dedicat în cercetarea noastră. Are trei planuri dedicate de găzduire, de la 118,99 USD la 148,98 USD pe lună:

 • Planul serverului valoric: 118,99 USD, se reînnoiește la 189 USD pe lună. Aveți 4 nuclee de procesor și 8 GB RAM.
 • Planul Power Server: 138,99 USD, reînnoiește la 249 USD pe lună. Aveți 8 nuclee CPU și 16 GB RAM.
 • Planul Enterprise Server: 148,98 USD, reînnoiește la 289 USD pe lună. Aveți 8 nuclee de procesor și 30 GB RAM.

După cum puteți vedea, acesta este un hosting mare, conceput pentru site-uri web cu bugete mari!

planuri de găzduire dedicate prețurilor pentru hostgatorGazduirea dedicată este o soluție avansată, prețurile începând de la 118,99 USD pe lună.

Dacă nu’nu aveți prea multe cunoștințe tehnice, puteți lupta pentru a profita la maxim de găzduire dedicată – funcțiile sale sunt avansate, iar dumneavoastră’Am nevoie de ceva experiență pentru a intra în contact cu ei. Vă recomandăm soluția administrată de găzduire întrucât face viața mult mai ușoară!

Plan de valoare de plan Plan de server de serviciu Enterprise Server Plan Prețul reducerii inițiale

Preț obișnuit

% economii de reducere

Spatiu pe disc

Lățime de bandă

SSL gratuit

Memorie (RAM)

Număr de nuclee CPU

Acces rădăcină

Adrese IP dedicate

$ 118.99 $ 138,99 $ 148,98
$ 189 $ 249 $ 289
37% 44% 48%
HDD de 1 TB HDD 2TB
sau
SSD de 512 GB
SSD 1TB
necontorizat necontorizat necontorizat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
8GB 16 GB 30GB
4 8 8
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
3 4 5

Bine de stiut… tu nu’nu primiți copii de rezervă gratuite cu oricare dintre aceste planuri – acesta’sunt oferite ca un plus opțional, deci tu’Probabil că vreau să adăugați acest lucru atunci când vă înscrieți.

Planul de server de valoare de 118,99 USD pe lună este un bun punct de plecare – nu’nu te înot cu caracteristici, făcându-l o alegere ușor de gestionat. 8 GB RAM conține multă memorie și patru nuclee de procesor ar trebui să fie suficiente pentru a menține site-ul dvs. funcționează fără probleme.

Singurul dezavantaj al celui mai ieftin plan este că folosește spațiu de stocare HDD (Hard Disk Drive). Aceasta nu este’nu este rău, dar a castigat’Nu va fi la fel de rapid ca noul spațiu de stocare SSD (Solid State Drive) asta vine cu planuri mai avansate.

HostGator recomandă planul Power Server și dacă’Am primit bugetul să se întindă la 138,99 dolari pe lună’este o alegere solidă. Trebuie să alegeți între stocarea HDD și SSD pentru un lucru, ceea ce înseamnă că puteți alege opțiunea mai rapidă dacă doriți.

Majoritatea utilizatorilor au câștigat’nu aveți nevoie de planul Enterprise Server și, cu siguranță, nu imediat – acest plan este ceva la care să lucrezi. Opt nuclee și stocare SSD de 1 TB ar fi pierdute “normal” site-uri web – asigurați-vă că’obțineți valoare pentru banii dvs. alegând planul care’voi lucra cel mai mult pentru tine!

Informatii suplimentare

 • Aruncă o privire la Cel mai bun hosting dedicat serverului în revizuirea noastră aprofundată a furnizorilor de top
 • Gazduirea dedicată este cel mai scump tip, dar puteți totuși obține o valoare excelentă pentru bani – vă dezvăluim Cel mai bun serviciu de gazduire ieftin dedicat în recenzia noastră detaliată

9

Planuri de găzduire HostGator vs Planuri de găzduire pentru concurenți

Noi’ne-am uitat la fiecare HostGator’planuri de găzduire în detaliu, așa că ar trebui să aveți o idee destul de bună despre care l-ați alege pentru propriul site. Dar înainte de a face acest lucru, probabil că doriți să știți dacă puteți obține o afacere mai bună în altă parte, nu?

HostGator’Prețurile se potrivesc destul de bine cu principalii săi concurenți, InMotion și Bluehost. Aceasta’nu este cel mai ieftin, dar, în general, pune câteva oferte atrăgătoare pe masă. În toate planurile de găzduire, aici’s cum variază prețul acestor trei concurenți de top:

 • HostGator’s prețurile variază de la 2,75 USD la 289 USD pe lună
 • Bluehost’Prețurile s sunt cuprinse între 2,95 și 209,99 USD pe lună
 • In miscare’s prețurile variază de la 3,99 USD la 589,99 USD pe lună

HostGator se află destul de aproape de Bluehost în gama sa globală de prețuri și puteți vedea clar că oferă prețuri mult mai ieftine decât InMotion când vine vorba de planurile lor la prețuri de top. Dar cum se compară de la un plan la altul? Lăsa’aruncați o privire (toate prețurile prezentate în tabel sunt doar prețuri de reducere):

HostGator Bluehost InMotion Impartit

Nor

WordPress

reseller

VPS

dedicat

2,75 USD – 5,95 USD 2,95 USD – 13,95 USD 3,99 USD – 13,99 USD
4,95 USD – 9,95 USD N / A 21,04 USD – 69,34 USD
5,95 USD – 9,95 USD 2,95 USD – 49,95 USD 4,99 USD – 10,99 USD
19,95 USD – 24,95 USD N / A 15,39 USD – 89,94 USD
29,95 USD – 49,95 USD 18,99 USD – 59,99 USD 29,19 USD – 69,34 USD
118,99 USD – 148,98 USD 79,99 USD – 119,99 USD 105,69 USD – 519,49 USD

Deși HostGator nu poate oferi cele mai ieftine prețuri de pe piață, are tendința de a avea o limită superioară mai accesibilă pentru planurile sale de preț.

HostGator oferă o valoare mai bună pentru bani decât InMotion, iar planurile sale comune vă oferă o valoare mai bună decât Bluehost’s. Noi’Am văzut deja că HostGator nu este’nu este cea mai bună alegere a valorii pentru gazduirea VPS, dar în afară de aceasta, planurile sale sunt destul de bine adaptate cu concurenții săi.

Informatii suplimentare

 • A făcut InMotion’Prețul vă atrage atenția? Dacă da, citiți integral Revizuire InMotion Hosting pentru a afla mai multe despre acest furnizor de top
 • Bluehost este renumit pentru găzduirea sa WordPress – află de ce în cadrul nostru Bluehost Review
 • Bluehost oferă prețuri destul de competitive – consultați planurile sale în cadrul nostru Evaluarea prețurilor Bluehost
 • HostGator și Bluehost sunt rivalii de top – vezi cine câștigă în al nostru Comparatie Bluehost vs HostGator

10

Alte costuri de gândit

Când vă înscrieți la găzduire, dumneavoastră’O să găsesc acolo’este o serie întreagă de alte lucruri pe care ar trebui, ar putea, sau cu siguranță trebuie să le obțineți. Unele elemente suplimentare sunt chiar selectate automat atunci când ajungeți la checkout’consultați ce alte costuri vă puteți aștepta de la HostGator dacă vă înscrieți.

hostgator preț cu plata costurilor suplimentareTu’Voi găsi servicii suplimentare disponibile pe pagina de checkout când vă înscrieți pentru găzduire. Unele vin selectate automat, așa că întotdeauna verificați-vă cu atenție planul!

1. Nume de domeniu

Unele din HostGator’Planurile s – hostingul WordPress, de exemplu, includ un nume de domeniu gratuit. Acesta este un bonus extraordinar, dar nu toate planurile includ un domeniu gratuit. Din fericire, puteți cumpăra numele dvs. de domeniu direct de la HostGator – dar cât costă?

HostGator’s prețurile de domeniu funcționează într-un mod similar cu costurile de găzduire ale acestuia – în acest caz primul an este actualizat și apoi plătiți prețul regulat după aceea. Aici’e o privire la unele dintre prețurile sale:

 • .com: 12,95 USD pe an, reînnoiește la 17,99 USD
 • .org: 12,95 USD pe an, reînnoiește la 17,99 USD
 • .site-ul: 9,95 USD pe an, reînnoiește la 15 dolari
 • .net: 12,95 USD pe an, reînnoiește la 17,99 USD
 • .pe mine: 15 dolari pe an, reînnoiește la 19,95 dolari

Acestea sunt prețuri destul de mari de reînnoire, dar vin cu avantajul de a avea numele dvs. de găzduire și nume de domeniu într-un singur loc!

2. Certificate SSL

HostGator include un Let gratuit’s Criptați certificatul SSL pe toate planurile sale de găzduire. Aceasta vă oferă o protecție de bază, dar dacă doriți un nivel mai avansat de securitate, atunci puteți cumpăra certificate SSL premium prin HostGator.

Există trei SSL-uri din care să alegeți:

 • SSL pozitiv: 19,99 USD pe an (reînnoiește la 39,99 USD pe an)
 • SSL cu mai multe domenii: 79,99 USD pe an
 • SSL de validare extinsă: 269,99 USD pe an

Tu nu’nu trebuie să cumpăr unul dintre acestea – acesta’s mai ales pentru site-uri care au un nivel suplimentar de încredere și securitate, cum ar fi magazinele online.

Bine de stiut… Puteți cumpăra SSL pozitiv la checkout când vă înscrieți pentru găzduire, dar apoi nu’nu obțin reducere pentru început.

3. CodeGuard

CodeGuard este un software de rezervă și securitate care vă oferă protecție împotriva lucrurilor care nu merg bine. Acesta rulează zilnic copii de rezervă automate pentru site-ul dvs., vă permite să știți despre orice modificări neautorizate și vă permite să restaurați site-ul dvs. la o versiune anterioară, în cazul în care orice nu mergeți la planificare.

Prețul începe de la 2 USD pe lună pentru primul mandat, apoi se reînnoiește la 23,95 USD pe an. Puteți adăuga acest lucru ca un plus la checkout când vă înscrieți la un plan de găzduire. Încălzire – adesea vine deja selectat, deci dacă nu’Nu vreau să vă caracterizeze’Mai bine să vă asigurați că această cutie nu este’am bifat.

4. Monitorizare siteLock

Aceasta este o caracteristică utilă care monitorizează zilnic site-ul dvs. și vă avertizează dacă site-ul dvs. este hacked sau injectat cu cod rău intenționat. Lucruri destul de înfricoșătoare, nu? Acea’de ce HostGator o listează ca “foarte recomandat” supliment la checkout.

Monitorizarea SiteLock costă 24,99 USD pe an – acest lucru este adăugat în planul dvs. de găzduire și este preselectat de HostGator. Verificați dublu pentru a vă asigura dacă’a bifat sau nu pentru a evita surprize la plată.

5. Alte accesorii

Alte elemente suplimentare pe care le puteți găsi la finalizare includ o adresă de e-mail profesională, care costă 6 dolari pe lună, și Instrumente SEO HostGator, care costă 35,40 USD pe an. Acești don’de obicei sunt selectate automat, deci dacă le doriți ca suplimente, trebuie doar să le bifați pe cele dorite!

Bine de stiut… HostGator’s garanție de returnare de 45 de zile se aplică planului său de găzduire și confidențialității domeniului. Nu face asta’nu vă puteți extinde la orice nume de domeniu pe care l-ați cumpărat. Dacă planul dvs. include un domeniu gratuit, HostGator deduce o taxă de 15 USD pentru a vă putea menține domeniul.

Preț HostGator: Recapitulare

Noi’Am acoperit punctele de plecare ale HostGator’s planuri de prețuri, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe pachete, cum se compară cu cei mai buni concurenți ai acestuia și au marcat costurile suplimentare pe care ar trebui să le aveți de grijă.

Până acum, ar trebui să știți dacă HostGator’planurile de găzduire sunt potrivite pentru dvs. și la care doriți să aruncați o privire mai atentă. Noi’Am vorbit despre o mulțime de planuri diferite, totuși, da’au o recapitulare rapidă a HostGator’planurile…

Rezumatul prețurilor HostGator

 • Gazduire partajata: 2,75 USD – 5,95 USD pe lună.
 • Gazduire cloud: 4,95 USD – 9,95 USD pe lună.
 • Gazduire WordPress: 5,95 USD – 9,95 USD pe lună.
 • Gazduire revânzători: 19,95 USD – 24,95 USD lunar.
 • Gazduire VPS: 29,95 USD – 49,95 USD pe lună.
 • Gazduire dedicata: 118,99 – 148,98 USD pe lună.

Gazduirea în comun, WordPress și VPS sunt cele mai des alese tipuri de gazduire, dar depinde cu adevărat de nevoile dvs. individuale – și de bugetul dvs.!

Nu uitați că reducerea inițială a fost câștigată’nu va dura pentru totdeauna, deci verificați întotdeauna prețurile de reînnoire înainte de înscriere. Aveți grijă și la costuri suplimentare la finalizare – Hostgator oferă tone de accesorii opționale pe care le puteți alege și alege, cum ar fi nume de domeniu, servicii de backup și instrumente SEO – așa că aveți grijă să consultați planul dvs. înainte de a finaliza achiziția..

Verdictul nostru final al HostGator’Prețurile sunt pozitive. Aceasta’este un furnizor de hosting extrem de puternic, așa că, deși planurile sale nu sunt’întotdeauna este cel mai ieftin, te știu’obțineți un serviciu de bună calitate pentru banii dvs. Găzduirea partajată oferă în special o valoare excelentă pentru bani.

Întrebări frecvente

Ofera HostGator încercări gratuite?

Din păcate, nu – furnizorii de găzduire nu’nu oferă încercări gratuite pentru planurile lor de găzduire. Cu toate acestea, acestea oferă o garanție de returnare a banilor, astfel încât să puteți încerca planurile lor de găzduire total lipsite de riscuri. HostGator are o garanție de înapoiere de 45 de zile, care este destul de generoasă!

Îți poți anula contul HostGator în orice moment?

da! Dacă anulați în HostGator’s 45 de zile de returnare a banilor perioada, dumneavoastră’Voi primi o rambursare completă a planului dvs. de găzduire. Dacă anulați după această perioadă, planul dvs. va fi anulat la următoarea dată de reînnoire, cu excepția cazului în care solicitați în mod specific contul dvs. să se închidă mai devreme. Aceasta’merită să spun asta anularea planului dvs. nu’nu vă anulați numele de domeniu.

Obțineți un domeniu gratuit cu HostGator?

Da, dar numai pe anumite pachete – așa că aveți grijă și verificați înainte de înscriere. Totul depinde de tipul de gazduire ales. De exemplu, WordPress și planurile sale de găzduire partajate oferă un domeniu gratuit, dar planurile sale VPS nu’T.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me