WPEngine Preiting 2020

imaginea prezentată a evaluării prețurilor wpengineÎnainte de a vă înscrie la WPEngine, trebuie să știți câteva lucruri cheie. În principal, cât sunt planurile sale de preț? Sunt o valoare bună? Și care este cea mai potrivită pentru tine? Lăsa’arunc o privire.


WPEngine este un furnizor de hosting pentru site-uri WordPress – peste 90.000 de site-uri WordPress, a fi mai specific!

WPEngine oferă găzduire pe site-uri de toate dimensiunile, dar îl recomandăm pentru întreprinderile mari cel mai mult datorită caracteristicilor sale grele și prețurilor ridicate. daca tu’nu folosiți WordPress, atunci ați câștigat’nu mai scot din această recenzie, deoarece WPEngine găzduiește doar site-uri web WordPress. Pentru cei care nu utilizează WordPress, există o mulțime de alte opțiuni – citiți recenzia noastră despre cele mai bune furnizori de găzduire pentru început!

De fapt, WPEngine nu face asta’nu trebuie doar să găzduiești site-ul tău – merge mai mult și mai mult gestionează totul pentru tine, inclusiv backup-uri automate, actualizări automate și protecție împotriva hack-urilor.

Deci, ce plătiți pentru acest serviciu? WPEngine îl păstrează simplu, cu patru planuri de preț și fără taxe ascunse.

planuri de prețuri wpengineWPEngine are patru planuri de prețuri care vă ajută să vă extindeți afacerea și vă oferă o garanție de returnare de 60 de zile.

După cum puteți vedea, WPEngine’planurile de preț nu sunt’este cel mai ieftin de pe piață. Acest articol se va scufunda în detaliile fiecărui plan, astfel încât să puteți vedea exact ce obțineți pentru banii dvs..

1

Cât de mult sunt WPEngine’s Planuri?

WPEngine are patru planuri de prețuri, variind de la 35 USD pe lună pentru un plan personalizat de stabilire a prețurilor. Spre deosebire de prețurile oferite de majoritatea furnizorilor de hosting, WPEngine doesn’nu derulați oferte promoționale – prețurile sale pot părea scumpe, dar cel puțin, ceea ce vedeți este ceea ce obțineți.

Puteți compara aceste planuri și caracteristicile lor cheie în tabelul de mai jos.

StartupGrowthScaleCustomPreț lunarPret anualDepozitareLățime de bandă
/lunăVizitele site-ului web
/lunăNumărul de site-uri
$ de 35$ 115 alineatul$ 290Ofertă personalizată
$ 350 de

$ de 1,150

$ 2900 de

Ofertă personalizată
10GB20GB30GBPână la 1 TB
50GB200GB400GB400GB+
25.000100.000400.000milioane
151525

Un lucru important de știut este că WPEngine are un Garanție de returnare de 60 de zile în planurile sale de pornire, creștere și scară, ceea ce înseamnă că vă puteți înscrie complet fără riscuri. daca tu’nu ești fericit, poți să îți recuperi banii atâta timp cât’s în acea perioadă de 60 de zile.

Tu’Vom observa că’Am inclus atât prețurile lunare, cât și cele anuale – deși prețurile anuale arată oarecum ochiul, ea’merită să știți că obțineți eficient două luni libere prin înscrierea la planul anual.

2

Planul de pornire

35 de dolari pe lună sau 350 $ pe an

Planul Startup este cel mai ieftin dintre WPEngine’planurile de preț și este conceput pentru a sprijini a mic site web sau blog. Este dotat cu caracteristici de bază, inclusiv stocare de 10 GB și un singur site web, dar are și câteva instrumente de lux, aruncate gratuit.

Acest plan poate’nu susțineți un site web mare, deci o recomandăm pentru întreprinderile mici, sau cele care încep doar. WPEngine recomandă acest plan pentru bloguri, dar în realitate, acesta’nu este o alegere ideală – 35 de dolari pe lună este destul de abrupt, mai ales dacă tu’nu câștigi bani de pe site-ul tău.

Vă puteți face o idee despre cât de efectiv este WPEngine în comparație cu alți furnizori în recenzia noastră despre Cele mai bune mici companii gazdă.

Caracteristici

În afară de caracteristicile de stocare de bază și de lățime de bandă, planul de pornire este dotat și cu o serie de caracteristici tehnice și avansate pentru a ajuta micul dvs. site să aibă succes. Aici’este o privire uimitoare la funcțiile pe care le obții când te înscrii la planul de pornire:

 • Un site web inclus
 • 10 GB stocare
 • 50 GB lățime de bandă pe lună
 • Certificate SSL automatizate
 • 35+ teme StudioPress
 • Site-uri transferabile
 • Cadrul Genezei
 • Medii de dezvoltare, de organizare și de producție
 • PHP 7.3 gata
 • LargeFS
 • CDN global
 • Performanța paginii

Unele dintre aceste caracteristici vor avea începători care își zgârie capul, iar noi putem’nu le învinovăți – dacă vrei doar elementele de bază, tu’Voi obține mai bine pentru tine în altă parte. Cu toate acestea, dacă aveți cunoștințe tehnice, aceste instrumente vă vor oferi un control mai mare asupra rulării site-ului.

Ajutor si sustinere

Toate planurile vă oferă acces la WPEngine Support Center – de fapt, nu’chiar nu trebuie să vă înscrieți pentru a răsfoi articolele, videoclipurile și instrucțiunile sale. Cu planul Startup, veți avea acces și la WPEngine’s Suport pentru chat live 24/7, care este o caracteristică utilă de ajutor.

Când am testat suportul pentru chat-ul live, am primit răspunsuri destul de rapide – Carly a citit și a răspuns la întrebarea noastră aproape instantaneu.

wpengine exemplu live chatObțineți asistență la chat live în planul Startup, care este de obicei rapid și util. 3

Planul de creștere

115 USD pe lună sau 1.150 USD pe an

Planul de creștere este mai generos decât planul Startup cote mai mari la funcții cum ar fi lățimea de bandă și spațiul de stocare. Are resurse pentru a-ți alimenta site-ul’creștere, fără a vă agăța de caracteristicile pe care le oferiți’încă nu aveți nevoie.

După cum puteți ghici din nume, acest plan este potrivit pentru site-urile de afaceri care se dezvoltă. Oferă dubla stocare și peste dubla lățime de bandă a planului Startup, ceea ce îl face un punct de plecare mai bun pentru majoritatea site-urilor web existente.

Caracteristici

Pentru un plus de 80 USD pe lună, planul Creștere ridică limitele din planul Startup, oferind site-ului dvs. mai mult spațiu pentru a respira – și, bine, crește! Modernizarea planului de creștere deblochează următoarele caracteristici, pe deasupra celor găsite în Planul de pornire:

 • Cinci site-uri web incluse
 • Stocare de 20 GB
 • Lățime de bandă de 200 GB pe lună
 • Certificate SSL importate

Aceste caracteristici vă oferă instrumentele pentru a rula un site web mai profesional, și stabilește-ți obiectivele mai ambițioase pentru afacerea ta. Planul de creștere susține până la 100.000 de vizite pe luna! Site-ul dvs. poate gestiona acest trafic crescut din cauza creșterii în lățimea de bandă, care este esențială pentru un site web în creștere.

Ajutor si sustinere

În timp ce mai aveți acces la chat-ul live și la Centrul de asistență, cu ajutorul planului Creștere, veți obține de asemenea Asistență telefonică 24/7. Acest lucru este util mai ales dacă aveți probleme mai complexe sau unice pe care trebuie să le rezolvați sau să le discutați cu un agent de asistență.

4

Plan de scară

290 USD pe lună sau 2.900 USD pe an

Planul Scale este anunțat ca WPEngine’s cel mai bun plan de preț, cu o capacitate și mai mare de creștere decât planul de creștere.

Acest plan este cel mai bun pentru site-uri mari și cu creștere rapidă – tu nu’nu veți obține nicio caracteristică extravagantă, așa că și voi’reînnoire în mare parte pentru alocări suplimentare de stocare, lățime de bandă și site.

Caracteristici

Planul Scale face ceea ce spune pe staniu – îți ridică limitele și îți oferă resursele pentru a-ți îmbunătăți site-ul pe măsură ce crești. În acest plan, site-ul dvs. se poate ocupa până la 400.000 de vizite pe lună – dacă tu’ești atât de popular, te aplaudăm!

Aici’este ceea ce obțineți cu planul Scale, alături de aceleași caracteristici ca și planul de creștere:

 • 15 site-uri incluse
 • 30 GB stocare
 • 400 GB lățime de bandă pe lună

Tu nu’nu mai deblochez “tehnic” funcțiile din planul Scale – lucruri precum certificatele SSL importate și temele StudioPress rămân la fel – dar veți obține o creștere a resurselor dvs. cu dublați lățimea de bandă a planului de creștere. Acest lucru înseamnă că aveți puterea și spațiul pentru a vă îmbunătăți cu adevărat funcționarea și a împinge site-ul la nivelul următor!

Ajutor si sustinere

Vei primi același nivel de ajutor și suport în planul Scale, așa cum faceți în planul Creștere, ceea ce înseamnă că aveți acces la Centrul de asistență, chat live și asistență telefonică 24/7.

5

Plan personalizat

Ofertă personalizată

Planul personalizat este cel mai avansat de WPEngine’planuri de preț și are caracteristicile pentru a sprijini întreprinderile foarte mari. Acest plan nu face’nu am stabilit prețuri – în schimb, contactați un specialist în vânzări pentru a primi o ofertă personalizată.

Acest plan este construit pentru întreprinderile mari și site-urile critice pentru misiune. Deci daca tu’câștigi câștiguri mari sau te bazezi total pe site-ul tău pentru supraviețuirea afacerii tale, atunci planul personalizat este pentru tine.

Caracteristici

Puteți saluta o gamă impresionantă de funcții atunci când vă înscrieți la planul personalizat. La fel de bine toate instrumentele din planurile de nivel inferior, de asemenea, veți avea acces la unele funcții chiar mai amuzante pentru a oferi site-ului dvs. tratamentul premium:

 • 25 de site-uri incluse
 • Stocare de la 100 GB la 1 TB
 • 400 GB + lățime de bandă
 • WordPress multisit
 • GeoTarget
 • Performanța conținutului
 • Gateway SSH

Nu numai că aceste funcții înseamnă că obțineți un serviciu de calitate superioară pentru site-ul dvs. web, dar înseamnă că vizitatorii de pe site-ul dvs. obțin și un nivel mai bun de interacțiune. De exemplu, GeoTarget vă permite să identificați de unde vizitează cineva și să le arătați conținutul respectiv’sunt relevante pentru locația lor.

Acest lucru înseamnă că puteți oferi mai mult servicii personalizate și relevante prin intermediul site-ului dvs. web, care este deosebit de valoros pentru întreprinderile mari.

Ajutor si sustinere

Cand tu’veți naviga pe o navă mai mare, aveți nevoie de mai multe mâini pe punte și, cu siguranță, mai multe bărci de salvare în cazul în care ceva nu merge bine. Acea’de ce are planul personalizat multiple opțiuni de ajutor și asistență disponibil pentru clienții săi.

Aveți acces la WPEngine’sunt resurse obișnuite de asistență, dar primești și tu la bord consultativ și a lansare evaluare pregătire, pentru a vă asigura că totul este format și este gata de a merge înainte de a apuca publicarea.

Dacă doriți un plus de securitate, puteți plăti suplimente precum gestionarea succesului clienților și asistența biletelor 27/7, care nu sunt’nu este disponibil pentru a cumpăra în orice alte planuri.

6

Costuri suplimentare WPEngine

Toate WPEngine’Planurile sunt dotate cu o serie de funcții incluse gratuit, care sunt integrate în planul dvs. automat. Cu toate acestea, pentru fiecare plan, există și o selecție de suplimente care vă sunt disponibile pentru a fi achiziționate cu un cost suplimentar.

Aceste suplimente sunt complet opționale, așa că’vă place dacă doriți să plătiți un pic în plus pentru ei. Noi’Am aruncat o privire prin ele și cât costă, astfel încât să știi exact ce ești’mă înscriu la.

Site-uri suplimentare

Există limite pentru numărul de site-uri incluse în planul dvs. – Planul de pornire permite automat un site, de exemplu – dar ce se întâmplă dacă aveți nevoie de mai mult? Trebuie să faceți upgrade la următorul plan?

Raspunsul este nu! Puteți adăuga site-uri suplimentare la planul dvs., adică dvs.’nu ești blocat de planul tău’s limita pana la tine’sunt gata să faceți upgrade. Aceste site-uri suplimentare costă 20 USD pe lună fiecare – poti adăuga până la 24 din planul Startup, în timp ce numărul tu’am permis să adăugați merge pe planuri mai avansate.

completarea prețurilor wpengineAceasta’e super ușor să-ți alegi suplimentele – bifează pur și simplu opțiunile pe care le ai’as vrea! Aici noi’Am adăugat un site suplimentar și totalul este adăugat în bara laterală din dreapta.

Performanța conținutului

adăugare ‘Performanța conținutului’ la planul tău îți dă Date Google Analytics specifice WordPress pentru a analiza direct din tabloul de bord de admin. Acest lucru vă poate oferi informații valoroase despre site-ul dvs.’performanța și aduceți îmbunătățiri conținutului dvs. pe baza acestor rezultate.

Don’nu-ți face griji – nu ești’nu trebuie să fiți un expert Google Analytics pentru a beneficia de acest lucru!

Adăugarea performanței conținutului la costurile planului tău 25 USD pe lună în partea de sus a abonamentului dvs. obișnuit.

performanța conținutului wpenginePerformanța conținutului vă oferă o perspectivă asupra performanței articolelor și autorilor dvs., ceea ce este esențial pentru îmbunătățirea site-ului dvs. și câștigarea mai multor cititori.

GeoTarget

Aceasta este inclusă gratuit în planul personalizat, dar dacă doriți GeoTarget pentru propriul site, atunci dvs.’ai noroc – îl poți cumpăra cu ușurință pentru site-ul tău. Cu GeoTarget, puteți detectați unde se află un vizitator, și să le furnizeze conținut personalizat.

gepenarget wpengineGeoTarget costă 15 dolari pe lună și vă permite să livrați conținut vizat, relevant, vizitatorilor dvs., în funcție de locația lor.

Fie’afișează moneda locală sau reclame relevante pentru zona lor, GeoTarget vă permite să creați conținut mai personalizat pentru utilizatorii dvs..

Vestea bună este că’nici nu este prea scump – GeoTarget vă va întoarce doar 15 USD pe lună, făcând-o cel mai ieftin supliment pe care îl puteți alege.

Global Edge Security

Securitatea Global Edge include o serie de caracteristici de securitate, incluzând Cloudflare CDN, un firewall pentru aplicații web (WAF) și protecția Distribuției Denial of Service (DDoS)..

Wpengine securitate la nivel globalDacă doriți o protecție suplimentară online, puteți adăuga Global Edge Security pe site-ul dvs. pentru 30 de dolari pe lună.

Pe scurt, adăugarea acestei funcții îmbunătățește site-ul’securitatea cu aceste instrumente tehnice și vă salvează câteva dureri de cap pe parcurs!

Protecția nu face’nu vin ieftin la 30 $ pe lună, dar în funcție de dimensiunea afacerii tale, tu’Probabil că economisești mai mult decât ai putea pierde dacă site-ul tău ar fi coborât de la un atac urât.

WordPress Multisite

WordPress Multisite este un add-on la îndemână care vă permite să rulați mai multe site-uri WordPress dintr-o singură instalare. Acest lucru vă permite să creați o rețea de site-uri care toate împărtășesc aceleași teme și pluginuri.

Acest lucru vă poate face viața mai ușoară dacă’re gestionarea multor site-uri web – aceasta’este eficient și poate fi mult mai ușor decât instalarea WordPress din nou și din nou și gestionarea tuturor site-urilor dvs. în locuri separate.

Aceasta’nu este pentru toată lumea, dar dacă decideți că WordPress Multisite s-ar potrivi nevoilor dvs., atunci voi’Am nevoie de o rezervă 20 USD pe lună pentru a-l activa prin WPEngine.

wisengine wordpress multisitePuteți afla mai multe despre utilizarea WordPress Multisite și dacă este cazul’este potrivit pentru tine, în WPEngine’s articol util “Ce este WordPress Multisite?”

Prețuri WPEngine: rezumat

Noi’am explorat, examinat și perfecționat în WPEngine’s planuri de prețuri, comparându-le cot la cot și apoi dezvăluind separat detaliile fiecăruia. Am acoperit chiar și costurile suplimentare pe care le-ați dori să faceți buget – sau să evitați – atunci când vă înscrieți la WPEngine.

Rezultatele sunt în: WPEngine’Planurile de preț sunt destul de scumpe și, în general don’nu oferim o valoare uimitoare pentru bani. Furnizorul este cel mai potrivit pentru întreprinderile mari, dar pentru majoritatea site-urilor web, puteți găsi o valoare mult mai bună în altă parte.

Dacă WPEngine este furnizorul potrivit pentru tine, atunci tu’Aveți patru planuri de preț din care să alegeți – acestea variază de la 35 – 290 USD pe lună, cu un plan personalizat pentru stabilirea unor prețuri mai adaptate.

Cu toate acestea, dacă WPEngine pare să depășească bugetul dvs., sau pur și simplu nu merită investiția, atunci aveți și alte opțiuni. Vă putem recomanda Bluehost ca cel mai bun furnizor de hosting WordPress, cu prețuri începând de la 2,95 USD pe lună pentru găzduirea sa partajată WordPress.

A2 Gazduire oferă, de asemenea, un serviciu de calitate pentru utilizatorii WordPress, prețurile începând de la 3,93 USD pe lună pentru planurile sale comune de găzduire WordPress.

La sfârșitul zilei, dacă vrei doar elementele de bază și ai un buget, WPEngine a câștigat’nu-ți dau valoarea pentru bani’caut. Dar dacă doriți să o încercați, are o garanție de returnare a banilor destul de generoasă de 60 de zile și fără taxe ascunse – puteți face mai rău!

Prețuri WPEngine: întrebări frecvente

Pot trece de la facturare lunară la cea anuală sau invers?

Da! Puteți schimba planul dvs. de facturare lunară la anuală în Portalul utilizatorului sau dacă doriți să schimbați de la an la lunar, atunci’Trebuie doar să e-mail

Pot face upgrade mai târziu?

Da! Unii utilizatori vor trebui să trimiteți prin e-mail echipei de facturare pentru o actualizare, în timp ce alții pot face upgrade pur și simplu conectându-vă la Portalul dvs. de utilizatori. Odată ajuns acolo, trebuie doar să faceți clic “modifică-ți planul” pentru a alege ce plan doriți să treceți. Puteți chiar să selectați suplimente pentru site-ul dvs. în această zonă dacă doriți să adăugați în continuare planul dvs..

Pot declasa sau elimina suplimentele?

Da! Cu toate acestea, ar putea dura ceva mai mult decât să le adăugăm. Trebuie să trimiteți un e-mail

Ce se întâmplă dacă site-ul meu primește mai mulți vizitatori decât îmi permite planul meu?

Don’nu vă faceți griji, WPEngine a câștigat’nu vă reduceți site-ul – dacă obțineți un ritm brusc în trafic, voi’Voi primi doar o taxă de 2 USD pentru 1.000 de vizitatori lunari în plus. Acest sistem este conceput pentru a permite site-ului dvs. să gestioneze traficul crescut, fără a vă scurge contul bancar.

Care plan WPEngine este cel mai bun?

Acolo’nu este un răspuns cert pe care plan este cel mai bun – acesta’este exact ce plan este cel mai potrivit pentru tine. WPEngine etichetează planul său de scară drept cel mai bun plan de valoare, dar pentru majoritatea site-urilor mici și mijlocii, noi’Aș recomanda începerea planului de creștere. Totul depinde de bugetul dvs. și de nevoile dvs. specifice!

WPEngine are prețuri promoționale?

Nu, WPEngine nu face’nu oferiți un preț redus pentru utilizatorii noi. Acest lucru este neobișnuit, întrucât majoritatea furnizorilor de găzduire vor percepe un preț foarte mic pentru primul termen, care apoi se reînnoiește în mod regulat. WPEngine doesn’Nu fac acest lucru, însemnând că în timp ce’e mai scump, don’nu veți primi surprize atunci când va veni timpul de reînnoire.

WPEngine are planuri de găzduire mai ieftine?

Nu – în timp ce alți furnizori de hosting oferă o gamă de tipuri diferite de găzduire la o gamă de prețuri, WPEngine oferă doar găzduire WordPress gestionată. Acest lucru înseamnă că are doar aceste patru planuri de preț, mai degrabă decât să ofere mai multe planuri, cum ar fi partajare, VPS și hosting dedicat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map