3dcart срещу Shopify: Несъответствие или честна игра?

3dcart vs shopify чертано изображениеНай-добрите платформи за електронна търговия правят повече от това просто да продават вашите продукти – те правят изграждането на вашия онлайн магазин лесно, приятно и достъпно. А що се отнася до 3dcart vs Shopify, един от тях го прави много по-добре.


Shopify е нашият най-високо оценен строител на уебсайтове за електронна търговия. Защо? Защото, като всички добри платформи, той прави повече от просто предоставя отлични инструменти за продажби.

Той предлага блестяща поддръжка на клиенти, достъп до много приложения, страхотни теми и представлява голяма цена / качество.

Знаем обаче, че всеки онлайн магазин е различен. Докато Shopify подхожда почти на всеки бизнес, той’не е за всички. И така, ние’Направих го срещу 3dcart, за да видя как те сравняват.

3dcart има наистина силна система за инвентаризация, някои удобни функции за продажба и то’е сравнително евтино. Има обаче една основна клопка: тя’е доста труден за използване.

Като цяло ние вярваме 3dcart е за потребители, които търсят достъпен, мощен бекенд, който не’Имайте предвид случайни технически предизвикателства.

Като се казва, ние го знаем’s предизвикателство да вземете решение за правилния уебсайт строител за вашия онлайн бизнес. Че’е защо ние’не само тествахме всяка платформа сами, но помолих хора като вас също да ги изпробвате.

Комбинирайки констатациите от нашите експертни изследвания и потребителски тестове, получаваме най-справедливите и точни резултати. И тези резултати са тук…

3dcart и Shopify: плюсове и минуси

3dcart професионалисти:

 • Фантастичен инвентар
 • SEO подкани
 • 1000+ налични приложения

3dcart минуси:

 • Труден за използване
 • Няма мобилно приложение
 • Най-малко вероятно да се препоръча

Покупка плюсове:

 • Най-високо оценена платформа за електронна търговия
 • 24/7 грижа за клиентите
 • Продайте в няколко канала

Shopify минуси:

 • Разходите се добавят с приложения
 • Такси за транзакции при външни методи на плащане
 • Трябва да преформатирате теми, ако превключите

3dcart или Shopify: Кой е най-лесен за използване?

Платформите за електронна търговия са там, за да ви помогнат да продавате онлайн преди всичко. Лесно ли го правят обаче? С други думи, загуби ли се UX (потребителското изживяване) в голямата кутия с инструменти за продажби?

3dcart не прави лесно изграждането на магазин. Той отбеляза 3/5 в нашето тестване, поставяне на седмо място за лесна употреба. Да, той предоставя хубав, голям инвентар, но го’е прекалено сложен, за да използва всъщност.

Защо тогава толкова трудно? Нашите участници не’T като непоследователните шрифтове и цветова схема, там’s не ‘Отмяна’ бутон и няма’не предоставете всички клавишни комбинации. Накратко, то’не е рационализиран.

Един потребител каза това за опита си в 3dcart:

Не бих’не мога да кажа, че този строител беше невероятен и не беше’t прост за използване или.

От друга страна, Shopify се справи много добре в нашето изследване, отбелязвайки 4.1 / 5 и следващото второ място за ‘лекота на използване’. В крайна сметка, за да бъдат най-добрият създател на електронна търговия, хората трябва да се насладят на използването, нали?

За разлика от 3dcart, Shopify поддържа цялата типография една и съща, предлага an ‘Отмяна’ бутон и има много клавишни комбинации. Освен това има лесно разпознаваеми икони за всичките си предложения. Още по-добре, никой участник не е дал по-малко от 4/5 за ‘вероятно да препоръчам’.

Един от нашите тествани потребители намери Shopify за особено лесен за използване, коментирайки:

Бях приятно изненадан. Определено мога да видя защо хората избират този строител.

3dcart срещу Shopify – Лесна употреба: Присъдата

Shopify е много по-лесен за използване от 3dcart. Той доставя огромен набор от отлични функции за електронна търговия и всеки може да ги използва. За разлика от 3dcart, Shopify използва последователна цветова схема и типография, има ‘Отмяна’ бутон и предоставя клавишни комбинации, за да улесни нещата.

Който има най-добрите характеристики на продажбите?

Естествено, за всяка платформа за електронна търговия, инструментите за продажби са важни. ние’обсъдих колко лесни са 3dcart и Shopify за използване, но коя платформа улеснява реално правенето на пари?

Докато 3dcart е трудно да се ориентирате, той има някои силни функции на продажбите. Входът е обширен като цяло, с място за 100 неограничени продукти и предварителна интеграция с големи транспортни компании като UPS и FedEx.

Освен това, за разлика от други платформи, 3dcart има SEO (оптимизация за търсачки) функции, видими в целия сайт, като същевременно предоставя подкани, за да помогне на вашия уеб сайт да се класира по-високо в търсачките. Тя обаче няма мобилно приложение, ограничаващо потребителите, които винаги са в движение.

Shopify не предоставя реални ограничения, когато става въпрос за продажба на вашите акции. Предлага се с неограничени продукти на всички планове, вградено възстановяване на изоставена количка, мобилно приложение и достъп до огромен набор от интеграции на трети страни, за да помогнете продажбите на Shopify да бъдат още по-безпроблемни.

3dcart срещу Shopify – Характеристики на продажбите: Присъдата

Shopify е най-пълната платформа за електронна търговия, предлагаща най-добрите инструменти за продажба на пазара. Въпреки 3dcart’Силните функции, които включват подканите за SEO и обширен бекенд, Shopify все още предлага повече – особено когато имате предвид огромния му магазин за приложения, който ви позволява да оптимизирате вашата доставка, счетоводство, маркетинг и други.

Което има по-добър дизайн?

За да бъде успешен всеки магазин – онлайн или не – вашите клиенти трябва да се насладят на действителното му посещение. Изглежда чисто и професионално? И лесно ли е да намерите това, което ви трябва? Е, за създателите на уебсайтове въпроси като тези се свеждат до дизайна на шаблони.

3dcart предлага 91 безплатни шаблона – повече от всяка друга платформа за електронна търговия – с премиум опции, които струват от 99 до 199 долара. Въпреки че повечето дизайни са гладки и маркови, някои от тях нямат основни функции, като навигационни менюта, които се превъртат надолу с вас. Също така, няма мобилен редактор, така че можете’не бъда креативен в движение.

3dcart теми3dcart предлага най-много шаблони на всяка платформа за електронна търговия, като ви дава много гъвкавост

Shopify има по-малък избор от 3dcart, като само 10 безплатни теми и 50+ премиум опции струват от 140 до 180 долара, но като цяло имат елегантен дизайн. Те също така се предлагат със специфични за индустрията функции, което ви спестява още повече време и усилия за вашия магазин.

шопирайте шаблони

Там, където Shopify наистина печели, е с мобилното си приложение. Можете да редактирате уебсайта си в движение от вашия смартфон, което е идеално за съвременния собственик на бизнес.

3dcart срещу Shopify – Дизайн: Присъдата

Въпреки че предлага по-малко теми, Shopify все още осигурява по-добър дизайн от 3dcart. Това се дължи на неговите специфични за индустрията функции и елегантен дизайн като цяло. Също така, някои от 3dcart’на шаблоните липсват основни функции и той не предлага мобилен редактор, докато Shopify предоставя солидни всестранни теми.

Което има по-добрата поддръжка на клиенти?

Да имаш добри нива на поддръжка на клиенти е важно за всяка платформа за електронна търговия. Той ви помага да коригирате проблеми бързо и лесно, като свежда до минимум всяка сума пари, която може да изгубите.

Shopify има цялостна помощ за клиенти, за да съответства на впечатляващите си инструменти за продажби. Той осигурява денонощна поддръжка по телефона и чат на живо, поръчан център за знания и специализиран агент за поддръжка на своите плюс ценови планове.

3dcart се гордее с това, че има 24/7 поддръжка. Въпреки това, в нашето тестване открихме, че е имало моменти, когато функцията за чат на живо е била ограничена. Те могат’няма да бъдете достигнати по имейл, така че, препоръчваме ви да ги позвъните директно.

3dcart срещу Shopify – Поддръжка на клиенти: Присъдата

Shopify предоставя далеч по-цялостна грижа за клиентите от 3dcart. Той предлага не само поддръжка по имейл и социални медии, но и 24/7 помощ за телефон и чат на живо. Сравнете това с 3dcart’s ограничена функция за чат на живо и то’е ясно коя платформа може да коригира проблемите по-лесно.

3dcart срещу Shopify: Ценови планове

3dcart има четири месечни ценови планове:

 • Магазин за стартиране ($ 19 p / m)
 • Основен магазин ($ 29 p / m
 • Магазин плюс ($ 79 p / m)
 • Pro Store ($ 229 p / m)

Ако искате да се складирате и продавате повече от 100 продукта, вие’Ще трябва да изберете поне основния магазин, който ще ви позволи да продавате неограничен брой артикули.

Как се сравняват двамата строители? 3dcart е средно по-евтин от Shopify. Това го прави добър вариант за потребители, които искат силни продажни функции на сравнително ниска цена.

Shopify може да е по-скъп, но характеристиките му са отлични и представляват добра цена / качество.

Ценовите планове на Shopify са:

 • Основни Shopify ($ 29 p / m)
 • Shopify ($ 79 p / m)
 • Разширено Shopify ($ 299 p / m)

дон’не забравяйте, Shopify има по-добра поддръжка на клиенти, повече интеграция на приложения и по-силни инструменти за електронна търговия. Така че, ако имате място в бюджета си, Shopify определено си струва няколко допълнителни долара. Освен това предлага 14-дневна безплатна пробна версия, така че можете да опитате преди да купите.

3dcart срещу Shopify – Ценови планове: Присъда

Докато Shopify струва средно повече от 3dcart, това’струва допълнителните пари. Shopify представлява отлична стойност със силните си инструменти за продажби, 24/7 поддръжка на клиенти и мобилно приложение. За всеки амбициозен собственик на онлайн бизнес, който търси мащаб, Shopify е най-добрият избор.

Извод: Кое е по-добро, 3dcart или Shopify?

Както 3dcart, така и Shopify предоставят широки функции в задния ред, така че вземането на решение между тях всъщност се свежда до всичко извън кутията с инструменти. ние’говорим за дизайн на шаблони, грижа за клиентите, цени и лекота на използване.

Shopify е нашият най-високо оценен строител на уебсайтове за електронна търговия. Следователно, то’е перфектен за всеки собственик на бизнес, който търси мащаб лесно. Огромната му гама от полезни инструменти, като множество канали за продажба и изоставяне на възстановяване на колички, го правят подходящ за всеки онлайн магазин.

Но’s в другите отдели, където Shopify наистина превъзхожда 3dcart. Той има по-пълна поддръжка на клиенти, по-добре проектирани теми и най-важното – тя’с много по-лесен за използване.

В другия ъгъл 3dcart е добре. Въпреки ниското си класиране от нашите тестове, той има богата инвентаризация’е сравнително евтино и ви дава достъп до 1000+ приложения за подобряване на вашия сайт’s изпълнение. цялостен, то’s за потребители, които искат мощна платформа, но не’Имайте предвид някои сложни, сложни неща.

Въпреки това открихме, че 3dcart е твърде трудно да се използва в действителност и беше оценен като наш ‘най-малко вероятно да се препоръча’ строител за причина.

Всичко това показва: можете да имате всички инструменти за продажби в света, но ако клиентите могат’не ги използвате, вероятно са спечелили’не използвайте вашата платформа.

Присъда: Shopify

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map