8 най-добри алтернативи на BigCartel: Какво друго е там?

лого на голям картелТази статия ще ви покаже осем алтернативи на BigCartel и ще ви помогне да решите коя платформа ще бъде най-подходяща за вас.


BigCartel е единственият създател на уебсайтове за електронна търговия, който ви позволява да продавате безплатно. В този смисъл, то’е уникален продукт. Въпреки това, той вкара наистина лошо в нашите изследвания и тестване на потребителите – толкова лошо, всъщност, че завърши последно като цяло.

От всички платформи, които тествахме, той’s е най-трудната за използване и изисква известни знания за кодиране. Уебсайтът също липсва качество, така че вече можете да видите защо BigCartel може да не е за вас.

Това се казва, BigCartel е най-подходящ за малки фирми, които искат да останат малки, и то’е добър за продажба на отделни продукти като произведения на изкуството.

Как се сравнява с други платформи за електронна търговия? Е, за да улесним нещата, ние’направихме нашето изследване и помолих някои ежедневни хора да пробват всяка платформа. И така, ние’наистина попаднах под кожата на всеки създател на уебсайт и намерих осем от най-добрите алтернативи на BigCartel там. Това са:

 1. Shopify – най-добрата цялостна платформа за електронна търговия
 2. Wix – голяма стойност за парите
 3. BigCommerce – най-добрите вградени функции
 4. Squarespace – най-добре проектирани шаблони
 5. Weebly – този за гледане
 6. Volusion – страхотни аналитични функции
 7. GoDaddy – най-бързо да се изгради онлайн магазин
 8. 3dcart – добре, но там’е по-добре там

ние’Ще ви отведа на турне със свирка на всяка платформа, ви дава бърз поглед върху всеки един и в крайна сметка ви помага да изберете най-добрата алтернатива.

Вълнуваш се да учиш? Отличен. Позволявам’Започнете обиколката…

Contents

Най-добрите алтернативи на BigCartel

Нашите независими изследвания откриха най-добрите платформи за електронна търговия на пазара. Тук’s списък на най-добрите алтернативи на BigCartel.

Най-добрите алтернативи на BigCartel са:

 • Shopify – най-добрата цялостна платформа за електронна търговия
 • Wix – голяма стойност за парите
 • BigCommerce – най-добрите вградени функции
 • Squarespace – най-добре проектирани шаблони
 • Weebly – този за гледане
 • Volusion – страхотни аналитични функции
 • GoDaddy – най-бързо да се изгради онлайн магазин
 • 3dcart – добре, но там’е по-добре там

Трябва да изясним, че докато някои от тези платформи са специално за електронна търговия, други са създатели на уебсайтове с функционалност за електронна търговия. Последното е най-добре, ако искате първо да създадете готин уебсайт, след което да продадете няколко продукта, но за по-големите онлайн магазини платформите, специфични за електронната търговия, са това, от което се нуждаете.

Shopify

Най-добрата всестранна платформа за електронна търговия

Shopify е нашият най-високо оценен строител на уебсайтове за електронна търговия. Той грабна първото място за продажбени функции и оценка на клиентите и оцени високо в други области като Лесна употреба и Помощ и поддръжка. Накратко, Shopify е най-доброто решение за вашия онлайн магазин.

Ценообразуване: $ 21,75 / месец – $ 299 / месец

Wix

Голяма стойност за парите

Най-доброто ‘родов’ създател на уебсайтове на пазара, Wix определено не е бързо решение, когато става въпрос за изграждането на онлайн магазин. Благодарение на своя дизайн за влачене и пускане, вие също имате най-креативния контрол на всяка платформа.

Ценообразуване: $ 15,00 / месец – 45,90 $ / месец

BigCommerce

Най-добрите вградени функции

BigCommerce има всичко необходимо за изграждането на империя за електронна търговия, всичко на едно място. То’s най-добрата платформа за бързо развиващ се бизнес, предлагайки най-мащабируемите инструменти. Ако имате големи амбиции за електронна търговия, BigCommerce може би е точно това, от което се нуждаете.

Ценообразуване: $ 29.95 / месец – $ 249.95 / месец

Squarespace

Най-добре проектирани шаблони

Squarespace създава лъскави и разкошни онлайн магазини, осигуряващи най-добрите шаблони на пазара. Естествено, че’s е най-добрият избор за фотографи и собственици на фирми, които продават визуално впечатляващи продукти. Той също има някои блестящи инструменти за електронна търговия, така че’не е просто хубаво лице.

Ценообразуване: $ 18,00 / месец – $ 46,00 / месец

Weebly

Този за гледане

Пари на ума си? Weebly е не само лесен за използване, но и’е голяма стойност за парите. Създайте своя страхотен онлайн магазин бързо, без да нарушавате банката. Weebly isn’t доста до марката в сравнение с конкурентите си за електронна търговия, но това’е добър избор навсякъде.

Ценообразуване: $ 5,00 / месец – $ 46,00 / месец

Volusion

Страхотни аналитични функции

Обичайте да разбивате числа? Volusion има всички функции за анализ, за ​​да ви забавлява. Докато създаването на вашия уеб сайт Volusion може да не е най-гладкото возене, наистина можете да потопите зъбите си в някои вкусни инструменти за инвентаризация, шлюзове за плащания и отчети за данни.

Ценообразуване: $ 13,50 / месец – $ 299,00 / месец

GoDaddy

Най-бързо да се изгради онлайн магазин

дон’нямате време да щракнете, влачите и изграждате? GoDaddy е най-лесният начин да започнете кариерата си в електронната търговия. Използвайки GoCentral, инструмент за ADI (Artificial Design Intelligence), можете да имате онлайн магазин GoDaddy, готов да излезе на живо до няколко минути.

Ценообразуване: $ 19.99 / месец

3dcart

Добре, но там’е по-добре там

3dcart може да се класира доста слабо в нашите изследвания, но има наистина впечатляващ бекенд. Инвентаризацията ви дава много контрол и вие се възползвате от подканите за SEO (оптимизация за търсачки), когато добавяте продукти. Разбира се, че’е труден за използване, но ако обичате данни, бихте могли да направите много по-лошо.

Ценообразуване: $ 17.10 / месец – $ 229.00 / месец

ние’Сега ще се спра на повече подробности за всяка алтернатива на BigCartel…

# 1 Shopify

Най-добрата всестранна платформа за електронна търговия

Shopify е най-добрата платформа за изграждане на вашия онлайн магазин. Не само, че разполага с най-пълния набор от инструменти за продажби, но и с него’е наистина лесен за използване.

Всъщност Shopify маркира всички кутии. Той осигурява денонощна поддръжка на клиенти и ви позволява да продавате в множество канали като Facebook, Instagram и Pinterest. Платформата губи точки за налагане на такси за транзакции, ако не го направите’не използвайте собствен шлюз за плащания, но като цяло можете’наистина не се справям много по-добре от Shopify.

shopify най-добрата алтернатива на bigcartelShopify е мощен и лесен за използване, което го прави най-добрият избор за вашия онлайн магазин

Shopify ProsShopify минуси
 • Многоканална продажба
 • Блестяща система за инвентаризация
 • Няма безплатен домейн за първата година
 • Увеличава таксите за транзакциите при използване на алтернативни методи на плащане

Защо да изберете Shopify вместо BigCartel?

 • Най-добрата цялостна платформа за електронна търговия
 • По-изчерпателен набор от инструменти за продажби
 • По-лесен за използване

# 2 Wix

Голяма стойност за парите

Wix е преди всичко създател на уебсайтове – всъщност най-доброто от тях – но’s сега една от по-добрите възможности за уебсайтове за електронна търговия. Неговият интуитивен дизайн с влачене и пускане прави изграждането на вашия онлайн магазин полъх и може да помогне и за развитието на имиджа на вашата марка.

Може да липсват някои функции за електронна търговия – като изоставено възстановяване на количката, което изпраща имейл до клиенти, които напускат сайта ви преди финализиране на покупката – но като цяло изживяването с електронната търговия на Wix е приятно.

Wix също беше на първо място в нашето тестване за поддръжка на клиенти и съотношение цена / качество, така че можете да видите защо’е толкова популярен.

wix bigcartel алтернативаWix е подходящ за начинаещи техники, тъй като ви дава творческа свобода със своя дизайн за плъзгане и пускане

Wix ProsWix минуси
 • Наистина лесен за използване
 • Добавете видеоклипове за продукти
 • Няма изоставена функция за възстановяване на количката
 • Не може да се продава във Facebook, Instagram или Pinterest

Защо да изберете Wix вместо BigCartel?

 • Много по-лесен за използване
 • Най-креативен контрол на всяка платформа
 • По-добра поддръжка на клиенти

# 3 BigCommerce

Най-добрите вградени функции

Както подсказва името, BigCommerce е за големи онлайн магазини. То’s най-мащабируемата платформа на групата, предлагаща всички функции, необходими за бързо разрастване на вашия бизнес, всичко на едно място.

BigCommerce е по-труден за използване от Shopify или Wix. Интерфейсът му е покрит с жаргон, но това’s да се очаква от такава мощна платформа.

Там’няма мобилно приложение, така че можете’не управлявайте магазина си в движение. Въпреки това, след като се изкачите над първоначалната крива на обучение за BigCommerce, можете да се потопите в нейната дълбочина на функциите: те включват многоканална продажба, шлюзове за плащане 40+ и възможност за продажба на цифрови, физически и базирани на услуги продукти.

начална страница на bigcommerceBigCommerce има всичко необходимо за успешен вграден онлайн магазин, спестявайки пари от интегриране на приложения

Професионалисти на BigCommerce ProsBigCommerce
 • Най-добри и вградени функции
 • Фантастични функции на SEO
 • Интерфейсът за редактиране е труден за навигация
 • Няма мобилно приложение

Pssst! Просто искахме да Ви уведомим, че BigCommerce в момента предлага до три месеца безплатно, когато се регистрирате в нов план. Отидете на уебсайта на BigCommerce, за да видите тази оферта на живо!

Защо да изберете BigCommerce вместо BigCartel?

 • Най-добрите вградени инструменти на пазара
 • Най-добро за фирми, които търсят мащаб
 • Само платформа ви позволява да продавате продукти, базирани на физически, цифрови и услуги

# 4 Квадратно пространство

Най-добре проектирани шаблони

С магазините на Squarespace вашите продукти заемат централно място. Строителят има най-добре проектираните шаблони на всяка платформа, значи вие’Ще има красив уебсайт, който да отговаря на вашите продукти.

Квадратното пространство е трудно да се използва в сравнение с други създатели, които не са електронна търговия. Той няма магазин за приложения, но като цяло има реална сила и дълбочина в своите функции. Някои от любимите ни включват интеграция на социалните медии и задълбочени доклади за анализи.

То’s не е най-евтиният вариант там, wПлановете с цена започват от $ 18 на месец, но строителят осигурява безплатен пробен период от 14 дни.

електронна търговия на квадратSquarespace ви позволява да изградите красив магазин за електронна търговия с най-добре проектираните шаблони наоколо

Пространства на квадратите ProsSquarespace минуси
 • Най-добре проектирани шаблони
 • Страхотна система за инвентаризация
 • Липсват множество възможности за плащане
 • Няма магазин за приложения

Защо да изберете Squarespace вместо BigCartel?

 • Най-добре проектирани шаблони
 • По-добро качество на функциите
 • Интеграция на социалните медии

# 5 Weebly

Този за гледане

Разходи съзнателно? Можете да спрете да харчите време и усилия за търсене на благоприятен за бюджета уебсайт строител, защото Weebly е този за вас.

С месечните ценови планове, започващи от едва 5 долара, може да се притеснявате, че на Weebly липсва реална силано не се страхувай. След като наскоро беше купена от платежни процесори Square, тя’става все по-добър играч в областта на електронната търговия и предлага някои от най-добрите функции за блогове на пазара.

Това каза, Weebly не’не предоставяте големи инструменти за данни, така че можете’не управлявайте запасите си в магазина или актуализирайте нивата на запасите. Можеш’също не продавате в социалните медии.

От положителната страна, Weebly е наистина лесен за използване строител. И благодарение на тази класическа комбинация от лесна употреба и голямо съотношение цена / качество, Weebly се представя като добър избор за повечето малки фирми.

електронна търговияWeebly е най-добрата платформа на съотношението качество / цена, идеална за собственици на бюджетни бизнес-услуги

Weebly ProsWeebly Cons
 • Наистина лесен за използване
 • Най-добра цена / качество
 • Не можете да персонализирате страницата за плащане
 • Не може да се продава в няколко канала

Защо да изберете Weebly вместо BigCartel?

 • Много по-лесен за използване
 • По-добре за блогове
 • Потребителите не са’t, необходими за кодиране на интеграции на приложения

# 6 Volusion

Страхотни аналитични функции

Volusion седи някъде по средата на парка на платформата за електронна търговия. Той има някои наистина добри характеристики за данни и инструменти за анализи и осигурява много шлюзове за плащания, но няма истинска ниша. То’също е трудно да се използва.

Там’няма функция за блогове и можете’не продавате цифрови продукти, което означава, че Volusion може’не отговаря на харесванията на Shopify или BigCommerce по отношение на функциите.

въпреки това, тя предлага изобилие от аналитичен поглед, за да ви помогне да разширите бизнеса си по-лесно, и има мобилно приложение, така че можете да продавате в движение. Като цяло Volusion е среден продукт с някои функции за изкупуване.

начална страница на volusionVolusion ви дава много информация за данните, така че можете лесно да следите вашия сайт’s изпълнение

Volusion ProsVolusion Cons
 • Много шлюзи за плащане
 • Страхотна анализа на данни
 • Дигиталните продукти не могат да се продават
 • Без ниша функция

Защо да изберете Volusion вместо BigCartel?

 • Повече шлюзове за плащане
 • По-добри инструменти за данни
 • По-ясна система за инвентаризация

# 7 GoDaddy

Най-бързо да се изгради онлайн магазин

Имаш нужда от скорост? GoDaddy е най-бързият начин за изграждане на магазин за електронна търговия. Използвайки ADI за създаване на уебсайт с бърза гепардова скорост, наистина може да се почувства като изневяра, но това е така’s най-добрият вариант за потребителите, които знаят време.

GoDaddy жертва креативната свобода за скорост, така че ако имате силно око за дизайн, трябва да погледнете към Wix или Squarespace. Платформата също липсва качество в своите функции (там’s няма блогове или интеграция на социални медии), но за цялостно улеснение, GoDaddy прави изграждането на дете на уебсайт’играе.

Там’също няма объркване по отношение на плащанията. С равна цена от 19,99 долара, то’е лесно да управлявате вашите фактури и чекове в края на всеки месец. Той също така предлага едномесечна безплатна пробна версия.

godaddy електронна търговияБлагодарение на своя ADI, GoDaddy е идеален за собственици на бизнес, които искат да се свържат онлайн възможно най-бързо

GoDaddy ProsGoDaddy Против
 • Най-лесен за използване
 • Поддържа повечето индустрии на всяка платформа
 • Някои функции нямат качество
 • Дигиталните продукти не могат да се продават

Защо да изберете GoDaddy вместо BigCartel?

 • Най-лесната за използване платформа
 • Най-бързият начин за изграждане на магазин за електронна търговия
 • Поддържа по-широк спектър от индустрии

# 8 3dcart

Добре, но там’е по-добре там

3dcart е айсбергът от нашия списък. То’е сложно да се движите наоколо и не’не изглеждате много на повърхността, но се гмурнете малко по-дълбоко и там’е много повече за него. Накратко, 3dcart има наистина впечатляващ бекенд, но това’е наистина труден за използване.

Въпреки лошите си класирания в нашето тестване, 3dcart всъщност има фантастична система за инвентаризация. Можете да променяте теми по всяко време, което ви дава много гъвкавост, и се предлага с отличен инструмент за инсталиране на приложения на трети страни, наречен Zapier.

Начална страница на 3dcart3dcart има някои от най-добрите SEO функции на всяка платформа, помага на повече хора да намерят вашия онлайн магазин

3dcart Pros3dcart Минуси
 • SEO подкана при добавяне на продукти
 • Много контрол на управлението на запасите
 • Труден за използване
 • Няма мобилно приложение

Защо да изберете 3dcart вместо BigCartel?

 • По-добре за SEO
 • По-лесно да се интегрират приложения
 • По-обширен бекенд

Ами платформите за електронна търговия с отворен код?

Строителите на уебсайтове не са’t единствената опция за създаване на онлайн магазин. Има и платформи с отворен код, които също трябва да вземете предвид.

Известен също като самостоятелно домакин на софтуер, тези платформи ви дават много повече свобода от създателите на уебсайтове, но те’отново е по-трудно да се използва. Защо толкова трудно? Там’просто трябва да направите и те изискват стабилно разбиране на технологиите – за начало трябва да кодирате уебсайта и сами да организирате уеб хостинг.

Две от най-популярните платформи с отворен код са Magento и WooCommerce. И двете ви предлагат неограничена персонализация, защото можете да кодирате магазина си до сърце’Съдържание, което ги прави идеални за техни умели перфекционисти.

Въпреки че можете да изградите всеки тип магазин за електронна търговия с Magento, WooCommerce е малко по-различен. То’s плъгин за WordPress, така че, изненадващо, вие’Ще ви трябва WordPress сайт, за да го използвате.

Как да изберем алтернатива на BigCartel

Когато търсите алтернатива на BigCartel, трябва да вземете предвид няколко неща:

 • По-лесно ли е да се използва?
 • Има ли повече вградени функции?
 • Трябва ли да кодирам нещо?
 • Колко е скъпо?
 • Добре ли изглеждат шаблоните?

Ние го разбираме’е труден избор, особено с толкова много опции там. Така е’струва си да знаете, че всяка платформа в нашия списък от осем има безплатен план или безплатна пробна версия, така че можете да опитате преди да купите.

Подходящ ли е BigCartel за вас?

Все още не сте решили? Няма голяма работа – BigCartel може дори да е най-добрият вариант за вас! В крайна сметка той има над 250 000 доверени потребители по целия свят.

BigCartel има блестяща ниша: то’s единствената платформа на пазара, която ви позволява да продавате безплатно. За разлика от това, докато строител като Wix ви позволява да изградите магазин без разходи, за да продавате продукти в действителност, трябва да надстроите до платен план.

Има обаче причини, поради които BigCartel е последен в нашето независимо изследване. Някои от тях включват:

 • Най-трудната платформа за използване
 • Необходими са знания за кодиране
 • Лоши дизайни на теми
 • Функциите нямат качество

Въпреки тези недостатъци, BigCartel е добър вариант за малки фирми, които искат да останат малки. Още по-добре, ако имате някои знания за кодиране, можете да гледате как вашия магазин на BigCartel разцъфтява в нещо по-красиво.

Най-добрите алтернативи на BigCartel: Обобщение

Вие’търсим алтернатива на BigCartel и ние’представих осем кандидати. Вече трябва да разбирате по-добре какво още има и кои други платформи са най-добри.

Дано да е така’още е свеж, но нека’s бързо обобщете най-добрите алтернативи на BigCartel:

 1. Shopify – най-добрата цялостна платформа за електронна търговия
 2. Wix – голяма стойност за парите
 3. BigCommerce – най-добрите вградени функции
 4. Squarespace – най-добре проектирани шаблони
 5. Weebly – този за гледане
 6. Volusion – страхотни аналитични функции
 7. GoDaddy – най-бързо да се изгради онлайн магазин
 8. 3dcart – добре, но там’е по-добре там

За по-цифров поглед разгледайте окончателните оценки на всяка платформа според нашите независими изследвания.

Рейтинг на платформата

Shopify

Wix

BigCommerce

Squarespace

Weebly

Volusion

GoDaddy

3dcart

BigCartel

94%

85%

84%

83%

83%

78%

75%

74%

57%

Можеш’t не основавайте решението си само на проценти. Когато избирате алтернатива на BigCartel, трябва да вземете предвид ценообразуването, лекотата на използване, дизайна и качеството на наличните функции. Всеки онлайн магазин е различен, както и платформите.

Не забравяйте, че всяка платформа в нашия списък има безплатен план или безплатна пробна версия, което означава, че можете да тествате всяка, преди да похарчите един долар.

Разбира се, BigCartel ви позволява да продавате безплатно, но в крайна сметка качеството му може да ви струва.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map