9 най-добри алтернативи на Weebly: Други чудесни строители на уебсайтове

Weebly не работи за вас? Присъединете се към нас, докато преглеждаме девет алтернативни създатели на уебсайтове, които всеки се специализира в нещо различно.


Weebly е безспорно популярен създател на уебсайтове. Вградените му функции и базирани на услуги бизнес шаблони правят тази платформа да се откроява.

Но Weebly’не е за всички. Някои критикуват неговия дизайн; другите го усещат’не е достатъчно лесен за използване. Звучи ли ви познато? Ако ти’мислите да създадете уебсайт с Weebly или вече имате акаунт и искате да превключите на платформи, тогава това ръководство е за вас.

ние’прекарали години в проучване и тестване на строителите на уебсайтове, и сега сте в чудесна позиция да ви помогнем да съвпаднете с правилното решение. ние’оценихте най-добрите най-добри строители на уебсайтове на пазара (които можете да видите тук), но най-добрата платформа не е така’не винаги е най-подходящият за вас. Че’е защо ние’Съставих тази статия.

Contents

9 най-добри алтернативи на Weebly

 1. WixНай-добрият създател на уебсайтове.
 2. SquarespaceНай-подходящ за дизайн и рекламни послания.
 3. SITE123Най-добра поддръжка за чат на живо.
 4. поразителноНай-добра цена / качество.
 5. ДудаНай-доброто за творческа помощ.
 6. GoDaddyНай-бързо да се изгради уебсайт на.
 7. WordPress.comНай-добро за блогове.
 8. Jimdo CreatorПриятелска платформа за прости онлайн магазини.
 9. 1&1 IONOSНай-добро за бизнеса с бели якички.

Wix е на първо място (и побеждава Weebly) заради впечатляващите инструменти, които можете да използвате за подобряване на вашия Wix сайт. Squarespace наистина блести за своите стилни шаблони, а SITE123 е чудесен избор за начинаещи, които търсят много използваема платформа. За малко повече подробности вижте нашата разбивка на рейтинга на първите три:

По-долу ние’Ще прегледам тези девет страхотни алтернативи на Weebly, като се съсредоточим върху това, което те’най-добре в. Това не само ще ви даде усещане за всяка платформа, но и ясна идея, ако е така’s създателят на уебсайта, от който се нуждаете.

Най-добрите алтернативи на Weebly

Ако ти’не сте сигурни какво представляват създателите на уебсайтове, позволете ни да обясним. Създателят на уебсайт е онлайн инструмент, който ви позволява да създадете свой собствен уебсайт на ниска цена, без да е необходимо никакво познание за кодиране.

От тестване и проучване на тонове платформи, ние’успях да намеря кои създатели на уебсайтове са най-добрите в различни области.

Нашите изследвания бяха фокусирани около пет ключови области: функции, дизайн, помощ и поддръжка, съотношение цена-качество и лекота на използване. Всички играят важна роля при вземането на решение кой строител на уебсайтове да се използва.

От това създадохме ясна структура за оценяване, която класира всяка платформа. Това ни даде наистина ясен поглед върху това, което най-добре е даден всеки създател на уебсайт и кой е най-подходящ.

Сравнение отстрани на най-добрите алтернативи на Weebly

Уебсайт строителФункции ОценкаДизайн оценкаРезултат за помощ и поддръжкаОценка за съотношение цена / качествоОценка за лесна употреба

Обща оценка на WBE

(/ 5)

Wix

Squarespace

SITE123

поразително

GoDaddy

WordPress.com

Jimdo Creator

1&1 IONOS

Дуда

81%71%100%90%86%4.7
78%92%80%52%67%4.3
62%57%75%62%80%4
56%68%90%90%75%4
48%45%55%54%75%3.8
83%52%80%86%65%3.7
66%49%45%66%73%3.5
70%47%65%42%70%3.5
64%94%80%28%81%4.0

Че’s много данни, които да вземем на борда, така че да помогнем ние’поставям печелившата оценка за всяка област смел. От бърз поглед’Ясно е, че Wix е топ кучето, доминиращо в три от петте области, докато Squarespace е ненадмината доайен на дизайна.

По-долу ние’Ще предоставя някакъв контекст на тези резултати, като преглежда всеки отделен конструктор на уебсайтове. ние’Ще обсъдим всички горепосочени области и ще ви кажа какъв тип уебсайт работи най-добре за всеки създател на уебсайт.

# 1 Wix

Най-добрият създател на уебсайтове

Плюсове на WixWix минуси
 • Лесен и интуитивен редактор за плъзгане и пускане
 • Мащабируеми инструменти, които ви помагат да постигнете успех онлайн
 • Мога’t променяйте шаблоните, след като сайтът ви е на живо
 • Липсва място за съхранение на сайтове с много големи размери на файлове

Wix задава стандарта, когато става въпрос за строителите на уебсайтове. Той предлага над 510 красиво проектирани шаблона, от които да избирате, и интуитивен редактор за плъзгане и пускане, за да стартирате. Що се отнася до функциите, Wix има някои от най-добрите, поддържащи всичко – от блогове и електронна търговия, до базирани на услуги фирми и многоезични сайтове.

Ако можеш’не намерите функция, която ви е необходима, Wix разполага и с богат магазин за приложения, в който можете да се докоснете, за да намерите това, което искате’търсите и го инсталирате. Изграждането на уебсайтове също може да бъде улеснено с опция за подпомагане на дизайна, Wix ADI. Това работи, като ви зададе поредица от въпроси, преди да проектирате вашия уебсайт за вас – услуга Weebly не’не предлагам.

Плановете варират от напълно безплатно до $ 35 / месец в зависимост от вашите нужди и там’е дори двуседмична гаранция за връщане на парите.

Защо да изберете Wix вместо Weebly?

 • По-добро цялостно създаване на уебсайтове
 • По-добри инструменти, които да ви помогнат да развивате и популяризирате уебсайта си

# 2 Квадратура

Най-подходящ за дизайн и рекламни послания

Плюсове на квадратното пространствоПротивоположни минуси
 • Най-добре проектираните шаблони на всеки строител на уебсайтове
 • Функциите имат истинско качество за тях
 • Скъпи ценови планове
 • Първоначално е трудно да се захванете с начинаещи

Squarespace е платформа, която изолира класа. То’специално създаден за творчески индустрии, с толкова божествени шаблони, че всеки би ви помислил’отново уеб разработчик. Там’s повече за Squarespace, отколкото просто изглежда – все пак не’нямам същия брой функции, които Wix и Weebly правят, но Squarespace внася премия върху качеството.

Говорейки за премиум, Squarespace’Плановете отразяват екстравагантната му външност, като цените варират от $ 12 – $ 40 / месец. Двата най-добри планове ще ви позволят да създавате онлайн магазини и има двуседмична безплатна пробна версия, така че можете да прекарате известно време да се занимавате, преди да се ангажирате с платформата.

Защо да изберете квадратна зона вместо Weebly?

 • Невероятни шаблони, идеални за фотографи, дизайнери и художници
 • Характеристики с по-високо качество, които да помогнат на вашия сайт да се откроява

# 3 САЙТ23

Най-добра поддръжка за чат на живо

SITE123 плюсовеSITE123 минуси
 • Невероятно полезна поддръжка за чат на живо
 • Лесен за използване пазар на приложения
 • Функциите нямат реално качество
 • Мога’не променяйте шаблоните след вашия уебсайт’отиде на живо

SITE123 е малко по-назад, отколкото другите строители на уебсайтове в този списък, като се фокусира върху простотата и потребителското изживяване. Неговата невероятна помощ и подкрепа, особено чрез чат на живо, е свидетелство за SITE123’s усилия да направи платформата си възможно най-лесна за използване. Освен това ви предоставя помощ при проектирането, което прави създаването на сайт лесно.

Както всички добри създатели на уебсайтове, SITE123’s шаблоните са напълно мобилни отзивчиви. което означава, че се адаптират да отговарят на всички размери на екрана. Предлагат се само два плана, което прави избора ви прост: безплатно, или $ 10,80 / месец. Премиум планът ви предоставя повече пространство за съхранение и честотна лента, както и премахване на реклами и ви позволява да използвате функции за електронна търговия.

Защо да изберете SITE123 вместо Weebly?

 • По-лесен за използване, с голяма подкрепа за начинаещи
 • По-добре за изграждане на основни сайтове с дизайнерска помощ

# 4 поразително

Най-добра цена / качество

Поразително плюсовеПоразително минуси
 • Фантастична стойност на парите
 • Блестящ помощен център и 24/7 поддръжка
 • Не е проектиран за бизнес уебсайтове
 • Може да създава само уебсайтове с една страница

Поразително е друг създател на уебсайтове, който поставя скоростта и простотата в основата на всичко, което прави. Ако трябва да проектирате голям, иновативен или сложен сайт, го’не е платформата за вас. Поразително е блестящо за основни лични сайтове като блогове, онлайн резюмета или събития като парти или сватба.

Започването е лесно, както и свързването на всички акаунти в социалните медии, които може да имате. Вашият уеб сайт поразително може да действа като център за вашето онлайн присъствие. Цените варират от своите безплатен план точно до $ 49 / месец. Колкото по-дълго се регистрирате (между една и десет години), толкова по-отстъпка става, което представлява голяма цена / качество.

Защо да изберете поразително вместо Weebly?

 • По-подходящ за прости или основни сайтове
 • По-добра помощ и подкрепа

# 5 Дуда

Най-доброто за творческа помощ

Дуда плюсовеДуда против
 • Страхотни вградени подсказки, които ви дават препоръки при създаването на вашия уебсайт
 • Няма ограничения за креативността
 • Скъпи ценови планове
 • Не са много насоките за SEO (оптимизация за търсачки)

Duda е идеален за вас, ако искате добре проектиран уебсайт, но ви липсва креативният усет, който да вдъхне визията ви. Шаблоните му ви осигуряват чудесна начална база, а по пътя има полезни съвети, предлагащи съвети и насоки как да изградите перфектния уебсайт. Можете също да поставите всичко, навсякъде, така че и вие’не се ограничава до твърд шаблон.

Всичко това идва на цена, но без свободен план и цени, вариращи от $ 14 – $ 74 / месец. Там’също липсва SEO поддръжка, така че, докато може да се нуждаете от помощ при проектирането, вие’Ще трябва да се включи, когато става въпрос за оптимизиране на вашия уебсайт.

Защо да изберете Дуда вместо Weebly?

 • Полезно за дизайнерско вдъхновение
 • Няма ограничения за това къде нещата могат да бъдат поставени на вашите уеб страници

# 6 GoDaddy

Най-бързо да се изгради уебсайт на

Плюсове на GoDaddyGoDaddy Cons
 • Можете да изградите сайт за минути
 • Автоматично преформатира вашия уебсайт при смяна на теми
 • Функциите нямат дълбочина и качество
 • Не е страхотно за блогове

GoDaddy е марка, синоним на онлайн света. Дали сте’търсите да създадете уебсайт, хост или просто да купите име на домейн, GoDaddy ви покри. Създателят на уебсайтове GoCentral основно се фокусира върху скоростта. Той помага да създадете първоначалния дизайн на вашия уебсайт за вас, като задавате поредица от въпроси за сайта’s цел.

Ако имате нужда от нещо по-скоро ASAP, GoDaddy е най-добрият ви залог. Там’s двуседмичен безплатен пробен период и плановете варират от $ 5,99 до $ 29,99 / месец. GoDaddy работи най-добре за лесен бизнес или лични сайтове, но това е така’е изненадващо умел в създаването на елегантни и функционални онлайн магазини.

Защо да изберете GoDaddy вместо Weebly?

 • Супер бърз за създаване на уебсайт
 • Лесен за промяна дизайн, ако искате да актуализирате уебсайта си

# 7 WordPress.com

Най-добро за блогове

Професионалисти на WordPressПротивопоказания на WordPress
 • Известен като един от световните’s най-голямата блог платформа
 • Изобилие от функции
 • Трудно се използва, ако сте’Re не са технологични
 • Целенасочено само за блогове

Ако то’блог ти’след това, WordPress.com е идеалната платформа за вас. Може да е по-техничен от останалите в този списък, но всички шаблони са пригодени за блогове. Не забравяйте да объркате WordPress.com с WordPress.org, която е самостоятелно хоствана платформа с отворен код, която не е’наистина подходящ, ако можете’t код.

WordPress.com предлага безплатен план, при който имате достъп до основните му функции и получавате поддомейн в WordPress. Премиум плановете отиват от $ 5 до $ 25 / месец, но имайте предвид, че вие’Ще трябва да доплащате за всички инсталирани приставки за неща като SEO.

Защо да изберете WordPress вместо Weebly?

 • Идеален, ако искате да създадете блог
 • Идеален, ако искате по-напреднал контрол над уебсайта си’s код

# 8 Създател на Jimdo

Приятелска платформа за прости онлайн магазини

Джимдо професионалистиJimdo Cons
 • Неограничено пространство за съхранение във всички премиум планове
 • Кратък и точен център за помощ
 • Ограничен избор на шаблони
 • Няма опция за възстановяване

Jimdo Creator има своите позитиви, но честно казано, не е така’не си извая ниша във всяка област. То’не е лошо за личните сайтове, но има’е по-добре там – същото важи и за рекламните и бизнес сайтовете. Истината е, че Jimdo е прилична платформа, която е в средата на пътя’е напълно способен, но едва ли вдъхновяващ.

Jimdo’Инструментът за подпомагане на дизайна обаче – Jimdo Dolphin – може да бъде много ефективен за хора с ограничено време и / или дизайнерски умения. Цените и за двете варират от безплатно до 39 долара. Подобно на Squarespace, най-добрите две многопластови планове са запазени за електронна търговия, където можете да създадете солиден онлайн магазин.

Защо да изберете Джимдо вместо Weebly?

 • Ако искате да използвате инструмент с дизайн, като Jimdo Dolphin
 • Ако нямаш’не прочетох останалата част от този списък и скочих право към Джимо

# 9 1&1 IONOS

Най-добро за бизнеса с бели якички

1&1 Плюсове на IONOS1&1 IONOS против
 • Специфични инструменти, предназначени за мащабиране на бизнес
 • Шаблоните обхващат много различни индустрии
 • Дизайнът изглежда малко датиран
 • Няма наличен безплатен план

1&1 IONOS е видът, който създава уебсайт, с който вашите родители биха се горделили. Умно, спретнато и здраво’s е проектиран предимно за малки предприятия, които се нуждаят от пространство онлайн за своята компания, базирана на услуги. Инструментите подчертават това с различни функции, които ви помагат както да популяризирате, така и да развивате бизнеса си, като маркетинг по имейл и интеграция на социални медии.

Подобно на заседателната зала от 1950 г., 1&1 IONOS’ шаблоните изглеждат малко датирани и сериозни, въпреки че това не бива’не представлява проблем за индустриите с бели яки, като счетоводство или консултантска дейност. Цените варират от само $ 1 до $ 30 / месец, така е’е доста платформа по отношение на разходите.

Защо да изберете 1&1 IONOS Вместо Weebly?

 • Идеален за сайтове и стартъпи за малък бизнес
 • Ако имате нужда от по-сериозен сайт с по-ясна структура

Какво става, ако искате да продавате онлайн?

Ако ти’търсите да изградите онлайн магазин, Weebly може да не се справя с работата. Той има функциите за продажба онлайн, но го’s преди всичко създател на уебсайт, а не платформа за електронна търговия. За тези, които искат само онлайн магазин, то’Най-добре е да разгледате специализирани услуги като Shopify и BigCommerce.

Shopify е нашата най-високо оценена платформа за електронна търговия. Той има множество функции и приложения, които ви помагат не само да продавате своите стоки, но и активно да увеличавате печалбите си. Той осигурява всичко – от SEO напътствия и маркетинг по имейл до теми, отговарящи на мобилни устройства и многоканална интеграция (което ви помага да продавате на пазара и социални медии).

BigCommerce, от друга страна, е по-скоро решение за изчерпване. Всичко, което трябва да започнете, е вградено, което означава, че го правите’няма да има много допълнителни разходи като заплащане месечно за разширени приложения. То’е малко по-техничен от Shopify, но може да се окаже по-ефективен в дългосрочен план.

Ако продавате онлайн’t вашия уебсайт’Основен акцент, но все пак искате да продавате странния продукт тук-там, Wix и Squarespace са две страхотни алтернативи на Weebly.

Как да изберем алтернатива на Weebly

Може да бъде преодоляващо, когато търсите подходящия създател на уебсайтове – има толкова много, за да избирате. Има редица неща, които трябва да вземете предвид, когато правите своя избор, и ние’изброени са първите няколко, за да сте наясно тук:

 • Типът уебсайт, който искате вероятно е най-важният фактор за разглеждане. Ако ти’отново в творческата индустрия, нещо като Squarespace е най-подходящо. За блоговете, вие’Ще искам да проверя WordPress. Малките фирми ще намерят подходящото място за 1&1 IONOS и т.н..
 • Вашият бюджет ще диктува и вашия избор. Ако уебсайтът е за лична употреба и вие го направите’не искам да се разделим с всякакви пари, Wix предлага най-добрия безплатен план. Ако ти’за бизнес, обаче, инвестирането във вашия сайт е добра идея и ще донесе ползи в бъдеще.
 • Вашето ниво на компютърни умения също има влияние. Най-лесните платформи за използване са Wix и GoDaddy, докато SITE123 има фантастична поддръжка, ако имате’притеснен съм, че ще се забие.
 • Колко време имаш също може да играе роля във вашето решение. Ако се нуждаете от уебсайт над ASAP, може да си струва да използвате Godaddy или друг помощен дизайн като Wix ADI или Jimdo Dolphin.

Подходящо ли е за вас?

Едно нещо’Важно е да се подчертае, че Weebly isn’t лош строител на уебсайтове. Всъщност може да е най-добрият вариант за вас, ако сте’Предстои да го пробвам. Тук’е как се справи в нашите изследвания:

Уебсайт строителФункции ОценкаДизайн оценкаРезултат за помощ и поддръжкаОценка за съотношение цена / качествоОценка за лесна употреба

Обща оценка на WBE

(/ 5)

Weebly

84%77%70%82%70%4.1

Weebly всъщност има невероятно количество функции, които се грижат за всякакви нужди. Това е чудесно, защото означава, че дон’няма нужда да разделяте допълнителни пари за приложения. WordPress и Wix изостават по характеристики съответно с 83% и 81%, но никой не е отстранил Weebly от първото място.

Къде го’s, обаче, е неговата помощ и подкрепа и лекота на използване. От тестване хората намериха Weebly малко труден за използване и weren’не съм убеден, че са получили помощта, която са търсили, когато са се задържали на нещо. Ако помощта и поддръжката са вашият основен приоритет, тогава препоръчваме да проверите Wix, който е единственият строител, постигнал 100% в нашите изследвания за тази категория..

Weebly е чудесен за сайтове за малък бизнес, с разнообразни шаблони, приличен дизайн и функционалност за електронна търговия. Цените варират от $ 8 до $ 38 / месец, което го прави много разумен, заедно с безплатен план, който можете да използвате, когато се захванете с платформата. Във всеки смисъл, то’струва си да опитате Weebly, преди да го отпишете напълно.

Най-добри алтернативи на Weebly: Обобщение

Като имате предвид, никога не бива да се чувствате хванати от Weebly. И то само защото не’не работя по Weebly, това не става’t означава, че това трябва да бъде краят на вашата мечта за уебсайт. Има буквално стотици създатели на уебсайтове и ние’избрах първите девет алтернативи, които трябва да разгледате. И така, последен път тук’отново този списък:

9 най-добри алтернативи на Weebly

 1. WixНай-добрият създател на уебсайтове.
 2. SquarespaceНай-подходящ за дизайн и рекламни послания.
 3. SITE123Най-добра поддръжка за чат на живо.
 4. поразителноНай-добра цена / качество.
 5. ДудаНай-доброто за творческа помощ.
 6. GoDaddyНай-бързо да се изгради уебсайт на.
 7. WordPress.comНай-добро за блогове.
 8. Jimdo CreatorПриятелска платформа за прости онлайн магазини.
 9. 1&1 IONOSНай-добро за бизнеса с бели якички.

Когато решавате да премествате платформи, ключовите неща, които трябва да вземете предвид, са:

 • Типът уебсайт, който искате
 • Вашият бюджет
 • Вашето ниво на умения
 • Твоето време

Задавайки си тези въпроси трябва да ви даде по-ясна представа кой строител на уебсайтове ще ви подхожда най-добре. В повечето случаи ние’очаквам, че Wix ще бъде идеалната алтернатива на Weebly. То’е лесно, добре проектиран и доста евтино също!

Всички горепосочени платформи имат безплатни тестове, докато някои предлагат напълно безплатен план! Ако имате половин час резервни, то’струва си да се запишете на двойка и да видите какво те’отново за всичко. Печели’не ви струва стотинка и може да бъде началото на вашия нов уебсайт.

Най-добрите алтернативи на Weebly: често задавани въпроси

Коя е най-добрата алтернатива на Weebly?

Има много страхотни създатели на уебсайтове, но идеалната алтернатива на Weebly трябва да бъде Wix. Той излезе на върха на нашите изследователски тестове като най-лесният за създаване на уебсайт за използване, а също така има страхотни функции, добре проектирани шаблони и интуитивен редактор за плъзгане и пускане.

Коя е най-евтината алтернатива на Weebly?

Много от създателите на уебсайтове предлагат безплатни планове, така че не’всъщност не трябва да плащате нищо за алтернатива на Weebly! Повечето премиум планове варират от $ 5 / месец до $ 50 / месец в различни платформи, но вие спечелихте’не можете да намерите по-евтин от 1&1 IONOS, само $ 1 / месец.

Вeebly безопасно ли е?

Подобно на повечето уважавани създатели на уебсайтове, Weebly предлага на своите клиенти вграден SSL сертификат за сигурност. Това е представено чрез малка икона на катинар, която се появява до вашия URL адрес, което казва на посетителите, че вашият уебсайт е безопасен за разглеждане и взаимодействие с.

Който притежава Weebly?

Weebly е собственост на платежни процесори Square. Поради това, то’широко разпространено вярване, че Weebly ще положи повече усилия за подобряване на функциите си за електронна търговия, което означава, че може да е платформа, за да следите, ако’търсите да започнете онлайн магазин в бъдеще.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me