InMotion срещу Bluehost: Кой е най-добрият ви избор?

черта на изображението bluehost vs хостинг за инмоцииBluehost или В движение – два от много, много хостинг доставчици там! С течение на часовете на търсене продължава’е изкушаващо просто да затворите очи и да изберете произволно един. За щастие за теб ние’направихте изследванията на водещите доставчици, така че не’не трябва.


Нашият задълбочен поглед към Bluehost и InMotion ще започне със сериозна повреда на всеки доставчик’плюсове и минуси, за да ви дадем солиден преглед на техните силни и слаби страни. ние’След това ще продължим да изследваме функции, поддръжка на клиенти, интеграция на WordPress и съотношение цена / качество.

И Bluehost, и InMotion предлагат набор от хостинг планове, от споделен до VPS и специализиран хостинг. Bluehost е чудесен за WordPress интеграция и съотношение цена / качество, докато InMotion има добра поддръжка на клиенти. В движение’Хостинг плановете са мащабируеми за бизнеса, докато Bluehost’s опциите са богати на ресурси за лични уебсайтове.

Ако ти’Вече сте прекарали часове в превъртане в интернет, правейки изследвания тук’s кратко и сладко резюме:

Bluehost вкара по-високо от InMotion в нашата класация, което го прави общия победител.

Ако ти’любопитни сте за повече информация, разгледайте нашите индивидуални отзиви за всеки, като следвате връзките по-долу:

  • Bluehost
  • В движение

И двамата са страхотни доставчици, спечелили репутацията си в хостинг света! InMotion постига добри резултати за функции и дисково пространство. Bluehost блести, когато става въпрос за съотношение цена / качество и време.

Ако това е всичко, което трябва да решите, тогава продължете и кликнете върху връзките, за да се регистрирате. Ако ти’готови сте да разберете повече, нека’Влезте в плюсовете и минусите!

Професионалисти & Минуси на InMotion и Bluehost

С толкова много информация онлайн за всеки доставчик, може да е трудно да ги разделим. Искате да разберете кой от тях има най-добрите функции за вашия сайт.

Какъв по-добър начин да направите това от списък със плюсове и минуси? Разгледайте ясно всеки доставчик’силни и слаби страни по-долу.

Плюсове на Bluehost & Против

Плюсове на Bluehost# 1# 2# 3# 4# 5
Безплатен домейн фактът, че име на домейн е включено с доставчик на хостинг услуги, е смяна на играта по отношение на удобството всичко в едно.
99,98% продължителност – всичко над 99,9% е отлично, а Bluehost е далеч над това.
Най-добро за интеграция на WordPress – препоръчано от WordPress – не става’не се получи много по-добре от препоръка от действителния източник.
Добра цена – Bluehost има справедливи и достъпни цени.
Приятелски за начинаещи, лесен за използване – това ще ви спести тонове време в дългосрочен план.
Противопоказания на Bluehost# 1# 2
Добавките в касата могат да увеличат цената никой не обича да ослепява при касата.
По-малко помощ & функции за поддръжка от топ конкуренти – не най-добре закръглените предложения за обслужване на клиенти.

Плюсове на InMotion & Против

Плюсове на InMotion# 1# 2# 3# 4
Безплатен домейн – отново удобство всичко в едно.
Безплатно SSD хранилище – безплатна памет за вашия сайт’s данни.
Висококачествена помощ & поддържа може да не е най-техническата характеристика, но има’Не прекалявайте колко е важен този.
Безплатни архиви – пазете всяка изминала версия на вашия сайт в безопасност.
InMotion Cons# 1# 2
По-малко достъпни ценови планове (по-ниска стойност на парите) – В движение’не е най-евтиният доставчик там, така че се свежда до това кои функции давате приоритет най-много.
По-малък обхват на помощ & функции за поддръжка от конкурентите – по-малко функции, но за пореден път, качество над количество: InMotion’s поддръжката все още е първокласна.

Както можете да видите, има близки прилики между Bluehost и InMotion. Възможността за безплатен домейн и голямо време за работа е привлекателна и си струва да се възползвате максимално!

Но какво да кажем за разликите?

В движение’Неограниченото дисково пространство и SSD съхранението са наистина силни характеристики. InMotion предлага някои впечатляващи предимства, с високо обучен помощен персонал и истински фокус върху клиентското изживяване.

Bluehost е по-големият доставчик, с много по-добра стойност на парите и по-голям ъптайм от 99,98%. Препоръчаният топ хостинг доставчик от WordPress, известен с лекотата си на използване и надеждната си репутация, Bluehost е удобна опция.

Нито два сайта не са еднакви и както винаги вашият избор ще зависи от това, от което се нуждаете от вашия хостинг доставчик.

То’струва си да разгледате вашия бюджет, вашите технологични умения, дали ще използвате WordPress и какъв вид клиенти ви подкрепят’отново след. Това ще ви помогне да стесните решението си!

Обща присъда срещу Bluehost срещу InMotion:

Bluehost е по-добър от InMotion като цяло. Специфични нужди настрана, той има по-добър диапазон от плюсове. По-специално, безплатни архиви и здрава помощ & поддръжката е положителна за повечето потребители, което я прави по-добре закръглената опция.

Характеристики, производителност, & Лесно използване

То’и всички много добре предлагат бонуси и обещания. Но доколко тези доставчици живеят до репутацията си? И Bluehost, и InMotion ценят своите клиенти’ опит и това се отразява в техните характеристики.

InMotionBluehostБезплатен домейнКонтролен панелБезплатни архивиБезмерен трансферДисково пространствоUptime
Да (на 12-месечен план)да
CpanelCpanel
даНе
дада
неограниченнеограничен
99,97%99,98%

Характеристиките е основната област, която отличава тези два доставчика. Като цяло са доста добре съчетани! Така че’Заслужава си да разбием различията си, за да се справим наистина с това, което те’предлагате и как ще се отрази на вашия сайт.

Както Bluehost, така и InMotion предлагат безплатен домейн, което е страхотно предимство, което ги отличава от другите водещи конкуренти.

Bluehost’s безплатният домейн е във всички ценови планове, освен ако не се регистрирате за едномесечен план, като в този случай има регистрационна такса от $ 2,99.

С InMotion трябва да се регистрирате във всеки 12 или 24-месечен хостинг план, за да получите безплатния домейн (или безплатен трансфер на домейн, ако вече имате такъв)! То’Заслужава да се отбележи, че тази оферта не важи за плана за посветен хостинг.

И двамата доставчици използват cPanel, който е надежден и популярен контролен панел, използван от повечето водещи доставчици. cPanel е проектиран да помогне за опростяване на хостинга. Така че’Без изненада Bluehost и InMotion имат прости, лесни за използване интерфейси, подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти.

inmotion споделени хостинг функцииВ движение’s Планът за споделен хостинг има голям набор от функции за подобряване на вашия сайт’s изпълнение.

Както видяхте от списъка за плюсове и минуси, InMotion предлага безплатно SSD съхранение. SSD означава Solid State Drive. Този тип съхранение е различен от традиционните твърди дискове, тъй като те са 100% електронни.

Но какво означава това?

Основното, което трябва да знаете за SSD съхранението, е това’s по-бързи и по-надеждни от по-старите системи. Той помага на уебсайтовете да работят до 20 пъти по-бързо! Това наистина ще помогне на класирането ви в търсачки като Google.

Повечето хостинг доставчици добавят цената на SSD съхранение в общата цена на вашия план. Bluehost прави това за своя хостинг план VPS. InMotion включват техните безплатно!

InMotion също предлага неограничено дисково пространство и безплатни архиви, дори и в основните си планове. Това е рядкост и е приятен начин за лечение на клиенти от по-ниско ниво.

Bluehost и InMotion предлагат a безплатен сертификат SSL (Secure Sockets Layer), което отново е включено във всички планове.

SSL по принцип криптира всяка информация, която хората въвеждат на вашия уебсайт. Това е чудесно за вашия сайт, защото показва на вашите посетители (и търсачки като Google), че могат да ви се доверят! Сигурността като тази е изключително важна за електронната търговия и бизнес сайтовете.

И двамата имат страхотен ъптайм и Bluehost’s 99,98% е впечатляващо висок резултат. 100% продължителност на работа’t е възможно, но Bluehost работи усилено, за да се доближи колкото може повече.

InMotion срещу Bluehost – функции, производителност, & Лесно използване: Присъда

Bluehost има по-силни функции от InMotion. И двете предлагат страхотни функции, бърз ъптайм и безплатни SSL сертификати. Но Bluehost’По-добрата ангажираност към безплатните домейни във всичките си планове го прави отлично в отдела за функции.

Което има по-добра WordPress интеграция?

WordPress е основно присъствие онлайн. Тези от вас, които използват WordPress или мислят да го използват за създаване на вашия сайт, със сигурност не са сами. Над 30% от интернет се захранва от WordPress!

Искате доставчик на хостинг услуги, който да поддържа вашия сайт, да му помагате и да направите живота си възможно най-лесен. Така че интеграцията на WordPress е ключова.

Изборът на хостинг доставчик за вашия WordPress сайт без фокус на WordPress би бил като опит да засечете произволен ключ в грешна ключалка. Разбира се, може да се побере добре, но е така’няма да отвори за вас никакви врати!

Ако искате да отключите вашия сайт’потенциал чрез WordPress, Bluehost е силен вариант. Препоръчва се в горната част на WordPress’ списък на хостинг и ние’няма да споря!

С инсталирането с едно щракване, специализирана 24/7 поддръжка, автоматични актуализации и безплатен персонализиран имейл, Bluehost ви покрива изцяло и вашия WordPress сайт. Заедно с предимствата на този безплатен домейн, 30-дневна гаранция за връщане на парите и безплатен SSL сертификат, за да се запази всичко безопасно и сигурно, би било трудно да се каже не!

bluehost гама от функции за хостинг на wordpressПрепоръчва се от самия WordPress, Bluehost’Разнообразието от функции за потребителите на WordPress предлага невероятна поддръжка и побеждава цялата конкуренция.

Разбира се, InMotion разполага и с хостинг платформа със специален фокус на WordPress и има за цел да предложи услуга от превъзходен и висок клас.

Това включва безплатна миграция на уебсайтове за онези, които вече имат WordPress сайт. Ако ти’рестартирате едно първо време, можете да го инсталирате предварително по време на касата, за да го направите’всичко е готово и настроено за вас.

Други функции като безплатния домейн, 24/7 поддръжка, автоматични актуализации, набор от ценови планове и 90-дневна гаранция за връщане на парите правят това чудесен избор за потребителите на WordPress. Само имайте предвид, че макар InMotion да предлага страхотно WordPress изживяване, това не е InMotion’Основен акцент.

InMotion срещу Bluehost – WordPress Integration: Присъда

Bluehost има по-добра WordPress интеграция от InMotion. Разнообразието от функции, поддръжка и фокус, които Bluehost дава на потребителите на WordPress е впечатляващо. Ако имате нужда от по-убедителни, разгледайте страницата на WordPress, където описват Bluehost като “крайната платформа на WordPress”. Че’е доста трудно заглавие за победа.

Чудите се как да инсталирате WordPress с Bluehost? Вижте нашето ръководство за обяснение стъпка по стъпка!

Поддръжка на клиенти

Независимо дали сте решили да създадете вашия сайт преди пет минути или хоствате уебсайта си от години, всеки се нуждае от помощ от време на време.

Когато неизбежното се случи, искате да сте сигурни, че има’с добро качество помощ на ръка. Точно както когато колата ви се счупи, помощ и поддръжка е вашият екип от механици, които се втурват да ви върнат на път – или в този случай отново в мрежата! Позволявам’Разгледайте бързо опциите за поддръжка на клиенти:

InMotionBluehostЦентър за знанияЧат на живо24/7 Чат на животелефон24/7 ТелефонБилетиSkype
дада
дада
НеНе
дада
Неда
Неда
даНе

В движение’s по-малък размер означава, че те наистина ценят своите клиенти.

Обучените експерти са на ръка чрез чат на живо, телефон и дори Skype, така че можете да оставите притесненията си зад себе си. Има и форум на центъра за поддръжка със статии, написани от компанията, така че знаете, че предоставените решения са законни (за разлика от съмнителната информация в статии, получени от тълпата). Центърът за поддръжка включва също ръководства за продукти, ръководства за уебсайтове и имейли, образователен канал, често задавани въпроси и област за поддръжка на общността, където можете да разглеждате и задавате въпроси.

И това’не е всичко! InMotion има канал в YouTube, за който можете да се абонирате, където видеоклиповете се публикуват редовно. Повечето са уроци, но има и ръководства и новини, които да ви информират.

Какво ще кажете за Bluehost?

Базата знания на Bluehost е чиста и проста. Със лента за търсене, статии, инструкции за употреба и страница с често задавани въпроси (FAQ) можете да намерите отговора си за нула време.

Категории като често задавани въпроси, WordPress, имейл и домейни правят лесно и логично навигирането в базата от знания. Има и видео уроци, с писмени ръководства и скрийншоти, които да дадат правилен преглед.

Страницата за контакт с нас е разделена на секции, така че можете да се свържете с подходящия човек, който да ви помогне с вашето запитване. Всички категории имат или a “Чат сега” бутон или съответен телефонен номер, за да ви преведе в правилния отдел. Накратко, Bluehost разполага със здрава онлайн библиотека с полезна информация.

страница за поддръжка на bluehostТо’е лесно да намерите подходящия човек, с когото да разговаряте с Bluehost’е полезно изложена страница за контакти.

InMotion срещу Bluehost – Поддръжка на клиенти: Присъда

InMotion има по-силна поддръжка на клиенти от Bluehost. В движение’Форумът за център за поддръжка предоставя огромно количество информация от надеждни източници и тази комбинация от обем + доверие го прави трудно да се преодолее.

Ценообразуване & Съотношение качество-цена

Казват, че парите могат’не купувам щастие. Но може да се купи хостинг!

Макар че в страхотния хостинг си струва да инвестирате, но не’не искам да плащам ръка и крак за това. Бюджетирането е важно за всички, независимо дали вие’ре технологичен милионер или стартиращ бизнес. И така, какво могат да предложат InMotion и Bluehost?

Месечни ставки

InMotionBluehostСподелен / Бизнес хостингОблачен хостингСпециализиран хостингWordPress хостингVPS хостингХостинг на реселлери
$ 5,99 – $ 15,99$ 2,95 – $ 14,99
$ 6,95 – $ 25,99
99,99 долара – 589,99 долара79,99 долара – 209,99 долара
6,99 долара – 142,99 долара$ 19.99 – $ 49.99
19,99 долара – 144,99 долара$ 19.99 – $ 59.99
13,99 долара – 164,99 долара

Че’е много знаци за долар! Позволявам’s го разгради.

Bluehost’Основният план е неговият споделен хостинг, започващ с отстъпка $ 2,95 на месец, когато се регистрирате. В движение’Основният план е хостингът на Shared Business.

В движение’s хоризонтално VPS хостинг е разбито на Managed и Self-Managed. Самоуправляваният хостинг варира от $ 19.99 – $ 144.99 на месец. The Managed идва малко по-високо с $ 27.99 – $ 144.99 на месец.

Bluehost предлага хостинг риселър, но се захранва от ResellerClub, които се препоръчват от Bluehost. Ако въведете Bluehost’с промо код, получавате 35% отстъпка.

Bluehost’Размерът и репутацията могат да се видят в конкурентните му цени. Винаги има разпродажба за нови клиенти. Например, в момента има големи отстъпки от планове като хостинг на WordPress. Тези постоянни продажби ви дават страхотна цена за първия ви мандат, само не забравяйте, че ще се върне към първоначалната пълна цена, когато настъпи времето за подновяване.

инмоция хостинг ценови плановеВ движение’Плановете за многостепенни цени варират по цена и като повечето доставчици там’е често разпродажба за нови клиенти.

В движение’Цените са добра цена / качество, но те’отново забележимо по-висока от Bluehost’с. Това е така, защото InMotion е по-фокусиран върху бизнес хостинга, докато Bluehost е по-насочен към блогъри и начинаещи уебсайтове.

InMotion предлага страхотни предимства на основните си планове. Но тези основни планове ще започнат да ограничават вашия сайт, докато той расте и ще трябва да надстроите рано или късно.

Bluehost’Цените са по-достъпни за лични и малки бизнес сайтове, като този план за под $ 5 изглежда наистина привлекателен за тези, които тепърва започват или с бюджет!

Примери за хостинг план на bluehost за хостингТри от Bluehost’Ценовите планове са неговият споделен, VPS и посветен хостинг на различни цени, осигуряващи по нещо за всеки.

И InMotion, и Bluehost ценят вашия опит, предлагайки гаранции за връщане на парите. Bluehost’s е страхотен период от 30 дни и InMotion’s е огромни 90 дни! (Заслужава да се отбележи, че допълнителни покупки, като имена на домейни, не са включени в възстановяването.)

Това е блестящ начин да изпробвате доставчика си без натиска, който идва с регистрацията веднага за живот!

InMotion срещу Bluehost – Цени & Съотношение цена / качество: Присъда

Bluehost побеждава InMotion за съотношение цена / качество. В зависимост от това колко дълбоки са джобовете ви, може да решите, че InMotion си струва да платите малко повече. Като цяло обаче, Bluehost’По-евтините планове в комбинация с гамата от функции го прави страхотен удар за вашия долар.

InMotion срещу Bluehost: Заключение

Bluehost и InMotion са много различни доставчици, но и двамата предлагат страхотна услуга.

В движение’s плановете могат да се справят с по-големи уебсайтове от Bluehost’s планове, но InMotion’s мащабируемостта го прави по-скъп от Bluehost. InMotion също предлага широка гама от функции, докато Bluehost’s Интеграцията на WordPress е много впечатляваща. Плюс това, Bluehost’s интерфейсът е много лесен за използване.

Като цяло Bluehost е нашият победител. Неговата комбинация от много съотношение цена-качество, лекота на използване и голямо ъптайм е ненадмината. Но InMotion нали?’t далеч назад и всичко се свежда до това кои функции оценявате най-много!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map