Shopify срещу Weebly | Кое е по-добро за вас?

Shopify срещу WeeblyShopify vs Weebly е важен въпрос за всеки, който изгражда онлайн магазин – ние’Ще ги разбия, за да ви покажа кое е по-добро за вашия бизнес.


Contents

Какво’s Разликата между Shopify и Weebly?

Shopify е специализирана платформа за електронна търговия, създадена да ви помогне да изградите свой собствен онлайн магазин. В него има всичко необходимо, за да управлявате бизнеса си. Weebly, от друга страна, е създател на уебсайт с незадължителни функции за електронна търговия – това означава, че’е по-малко мощен от Shopify, но по-прост за настройка.

Когато сравнявате Shopify с Weebly, истината е, че се свежда до това, от което се нуждаете от вашия магазин.

В това ръководство разглеждаме по-отблизо Shopify срещу Weebly и питаме кой е по-добър за вас? Сравняваме платформите за инструменти, цени, приложения, поддръжка на клиенти и лекота на използване. Нещата, които имат значение за вас и вашия онлайн бизнес!

В края на нашия Shopify срещу Weebly ви сравняваме’Ще мога да изберете победител за вашия магазин! Shopify предлага безплатна пробна версия и Weebly 30-дневна гаранция за връщане на парите. Така че можете да ги вземете за тест драйв, преди да харчите някой от трудно спечелените долари. Ако ти’бързате, започнете да използвате връзките по-долу:

 • Опитайте Shopify Free
 • Опитайте Weebly Free

Shopify vs Weebly: плюсове и минуси

Преди да се ровим в Shopify срещу Weebly по-подробно, нека’Разгледайте основните плюсове и минуси на всяка платформа.

Shopify плюсове

 • Мощни инструменти за електронна търговия: Shopify предоставя всичко необходимо за изграждането на усъвършенстван магазин. Над 1200 приложения ви дават голяма гъвкавост.
 • Premium поддръжка: Получавате 24/7 поддръжка като стандарт в LiveChat, имейл и телефон.
 • Над 60 теми, готови за мобилни устройства: Shopify’Безплатните и платени теми обхващат широк спектър от индустрии и работят перфектно на мобилни и настолни компютри.

Shopify минуси

 • Такси за транзакции: За разлика от Weebly, Shopify начислява такса за транзакции (освен ако не използвате Shopify Payment).
 • Разходите могат да се увеличат: Разходите, таксите и месечните плащания за приложения могат да направят Shopify да изглежда скъп. Но ако вашият магазин расте и прави продажби, той спечели’изглежда като проблем!

Плюсови плюсове

 • Много удобен за потребителя: Weebly предоставя това, което ви е необходимо, за да създадете атрактивен и функциониращ магазин. Дори и най-малко техническият потребител може да стане и да работи на Weebly.
 • Актуални шаблони: Weebly’s темите са добре проектирани и лесни за промяна.
 • Конкурентно ценообразуване: Можете да продавате продукти онлайн в Weebly само от $ 8 на месец.

Weebly Cons

 • Ограничен набор от инструменти за електронна търговия: Ако искате да изградите мощен магазин за електронна търговия, може да намерите Weebly’s набор от инструменти, ограничаващи. Склонен е да въвежда нови инструменти по-бавно от конкуренти като Shopify.
 • Ограничено персонализиране: Правенето на сложни промени във вашия магазин може да бъде трудно в Weebly’s редактор.

Ето 6 неща, които трябва да имате предвид, когато оценявате Shopify срещу Weebly:

Shopify

Weebly

Посетете Shopify Посетете Weebly Топ избор Връх
Choice Shopify Top Choice Shopify shopify лого

Shopify

Обща класация

9.4от 10

Weebly

Обща класация

8.2от 10

резюме

Shopify:

Shopify е специализирана платформа за електронна търговия, което означава това’е създаден специално за да ви помогне да изградите онлайн магазин. Предлага се със 150+ шаблона за електронна търговия и специализирани функции за продажби, за да настроите вашия магазин за успех. Той също така разполага с разширен магазин за приложения, който ви позволява да добавите допълнителна функционалност към вашия магазин. Shopify’s е доста лесен за използване, но не е така’не толкова лесно, колкото Weebly. Това каза, ако ти’сериозно се занимавате с продажба онлайн, спечелихте’не мога да намеря по-добре от Shopify.

Weebly:

Weebly е създател на уебсайт, който предлага функционалност за електронна търговия в някои от своите планове. Това означава, че дон’не трябва да създавате онлайн магазин веднага – можете да създадете първо уебсайт и да добавяте функции за електронна търговия към него, когато пожелаете’готови сте да продадете. Това прави Weebly чудесен избор за продавачи за първи път или за малки мащаби. Тъй като Weebly не е специализирана платформа за електронна търговия, продажните му функции не са толкова мощни, колкото тези на Shopify, което го прави лош избор за голям или разрастващ се бизнес.

Прочетете още

Лесно използване

Shopify:

Тъй като Shopify е тежка категория за електронна търговия’s лека крива на учене, за да се захванете с използването му. Ще трябва да инвестирате малко време, за да усвоите редактора и да извлечете максимума от функционалността.

Въпреки че Shopify е по-труден за използване от Weebly, това не трябва да е изненада. Shopify предлага много повече инструменти за електронна търговия.

Не става’няма да отнеме много време, за да се справите с Shopify. Всъщност успяхме да изградим магазин само за няколко часа! Вие’Ще го изберете бързо и скоро ще добавяте продукти, ще управлявате инвентара си и ще създадете стилна начална страница.

Дори ако ти’отново нетехнически, то’е много възможно да овладеят Shopify. И не забравяйте, че качествената поддръжка е само телефонен разговор. В редактора на вашия магазин също помагайте на джунджурии да ви насочват при изграждането на магазина ви стъпка по стъпка.

Ако обаче лекотата на използване е приоритет номер едно, вие’Ще искам поне да изпробваме Weebly.

Weebly:

Лесността на употреба е Weebly’е уникална търговска точка. По принцип, правенето на магазина без усилие да стартирате магазина си е защо Weebly е толкова успешна компания. Той поставя достъпността отпред и центърът на бизнеса му и, по наш опит, дори Wix не е толкова лесно да вземем.

Инструментите за плъзгане и пускане означават, че буквално насочвате мишката към функцията, която искате да добавите, щракнете и я преместите, където искате.

То’е толкова просто!

Weebly е a ‘това, което виждате, е това, което получаваш’ строител. Това означава, че можете да видите вашия магазин да се оформя, докато го конструирате. Ако не’нещо като нещо, то’е лесен за рязане и промяна на цветове, текст, изображения – цялата партида!

Магазинът, който виждате на екрана си, е този, който вашите купувачи ще видят, когато кацнат на вашия сайт. Това ви спестява, че трябва да се върнете напред и назад между редактора и режима на визуализация, за да проверите как изглежда вашият сайт.

Weebly е една от най-добрите платформи за електронна търговия, когато става въпрос за комбиниране на лекота на използване с подходящи функции и функционалност, за да ви помогне да продавате онлайн.

Прочетете още

Теми & Дизайн

Shopify:

Shopify е лидер на пазара за електронна търговия по причина: всичко цели да ви помогне да продавате.

Това включва шаблони. Ние оценяваме Shopify’s дизайн на темата 5 звезди от 5 заради това колко професионални и уникални са те. От мода до храна, независимо в коя индустрия се намирате, Shopify разполага с над 60 теми, отговарящи на мобилните телефони, които ще ви обхванат.

Можете да разглеждате теми по отрасли. Някои идват с вашия план Shopify, но някои струват допълнително, като се започне от 140 долара. Там’s няма задължение да използвате платена тема, но след като веднъж сте’Ако направите продажби, това може да е добра инвестиция.

Shopify ветеринаризира темите в магазина си, така че да ви познава’получавате качествен продукт, който и да използвате.

Персонализирането на вашата тема е малко по-сложно с Shopify, отколкото с Weebly. Но като се има предвид колко мощна е платформа, тя все още е много достъпна. Дори ако ти’не сте технически здрави, можете да добавите стилна тема и да я персонализирате.

Трябва да се има предвид, че Shopify’s теми don’просто изглеждате страхотно, те ви помагат да продавате повече. Shopify помогна на компаниите по целия свят да генерират над 55 млрд. Долара продажби. Те наистина са експерти по отношение на това, какъв вид и усещане работи за вашата основна линия.

В Shopify срещу Weebly от главата до главата, Shopify нюансира по теми и дизайн.

Weebly:

Weebly обича да опростява нещата и неговите шаблони отразяват това. Те може да са по-основни от Shopify’s, но те’отново свеж и добре проектиран.

В нашата сравнителна диаграма Weebly отбелязва силни 4 звезди за дизайн на шаблони. Докато не са’не толкова добър, колкото Shopify, Weebly’s темите са много солидни и лесно могат да ви помогнат да създадете излъскан онлайн магазин, който също е мобилен.

Weebly’s тематичен магазин има 15 опции за дизайн на онлайн магазини. Впечатлени сме от това колко добре изпълнени изглеждат, но има по-малко разнообразие от Shopify.

Една област, която Weebly може да ходи с пръст до Shoefy, е колко лесни са темите да се редактират, след като сте’добавихте един към вашия магазин. Редактирането на теми е много интуитивно, което означава, че можете да изградите магазин с вашата личност. Особено ни харесва колко лесно е да създавате самостоятелни страници с продукти за всеки от вашите артикули. С Weebly’s теми, цялото потребителско изживяване е много гладко.

За чистото разнообразие и защото те’насочени към продажба, Shopify’s темите са малко по-добри от Weebly’с. Но ако искате да стартирате онлайн магазин гладко и бързо, Weebly определено си струва да разгледате.

Прочетете още

Инструменти за електронна търговия

Shopify:

Shopify е пълнофункционална машина за електронна търговия, обградена с инструменти, за да ви помогне да продавате. Разнообразието от инструменти на една ръка разстояние наистина е страхотно. Дали сте’продавате 10 продукта или 1000, Shopify разполага с функционалността да задоволи вашите нужди. То’s защо Shopify е най-добрата платформа за големи фирми или магазини, които искат да растат бързо.

Спечелихме’не влизам във всички тях сега (това е сравнително сравняване на Shopify срещу Weebly, не забравяйте), но има няколко инструмента за електронна търговия, които трябва да подчертаем.

В Shopify можете да приемате плащане от над 70 начина на плащане, включително PayPal и кредитни карти, в различни валути. Това издухва Weebly’и четири варианта за плащане извън водата!

Една област Shopify побеждава много е анализа. Това може да ви помогне да разберете клиентите си по-добре от всяка друга платформа, която ние’тестван съм. Вие’Ще получите ниво на детайлност, което просто можете’t достъп на по-основна платформа като Weebly. Колкото по-добре познавате своите купувачи, толкова повече можете да ги поддържате щастливи. И един щастлив клиент харчи повече – сладкото място за всеки продавач, нали?

С Shopify можете да продавате в сайтове за социални медии като Facebook и Pinterest. То’s също една от само две платформи, която ви позволява да се интегрирате с Instagram Store!

Други инструменти ви позволяват да добавяте множество акаунти на персонала, да изпращате кодове за отстъпки, да създавате блогове, да добавяте продукти и да ги сортирате в инвентара, както и да изпращате изоставени имейли за колички – всичко това може да помогне за подобряване на долния ред…

Единственият отдалечен недостатък на Shopify е, че може да намерите броя на инструментите и това, което можете да направите с тях за огромни!

Можете да угостите очите си на пълен списък с функции на уебсайта Shopify.

Weebly:

Weebly е безпроблемна платформа, която има за цел да помогне на малкия бизнес или търговците на хора с една група да се свържат лесно и бързо онлайн. Така е’Не изненадвайте, че инструментите му за електронна търговия не са толкова изчерпателни, колкото Shopify’с.

Това каза, Weebly върши много добре основите. Това означава, че Weebly пробива над теглото си и предлага някои от най-добрите инструменти за електронна търговия на всяка платформа за плъзгане и пускане.

Напълно интегрираните колички за пазаруване (при определени планове на Weebly) означават, че клиентите ви ще останат в магазина ви по целия път от извършване на поръчката до приключване на покупката.

Други важни инструменти на Weebly включват данъчен калкулатор, проследяване на инвентара, създаване на талони и изоставяне на възстановяването на количката – наистина ефективен инструмент за продажби, който понастоящем не е наличен в Weebly’s конкурент с влачене и пускане Wix, например.

Една от точките за продажба на Weebly е колко лесно е да мигрирате онлайн магазин, който сте направили’вече съм създаден върху платформата. Всичко, което трябва да направите, е да качите CSV файл. След това можете да получите достъп до пълния набор от инструменти за персонализиране в редактора, както и всеки друг потребител!

Може да мислите Weebly’Инструментите за електронна търговия звучат доста вълнуващо?

Е, те са. Но областта, която Weebly губи в съвпадението Shopify срещу Weebly, е анализа. Можете да интегрирате своя Weebly store с Google Analytics, но вътрешното отчитане не е толкова напреднало, колкото е на Shopify’табло за управление.

Това спечели’няма да е проблем, ако сте’продавате малък брой продукти, но с увеличаването на магазина ви ще стане по-голям проблем.

За разлика от Shopify, ние’Ще кажа, че има ограничения за това, което можете да направите във Weebly. Но ако Shopify’Инструментите звучат твърде широко за вашите нужди, Weebly си струва да се снимате!

За по-подробно разглеждане на Weebly’s инструменти за електронна търговия, посетете Weebly’s уебсайт.

Прочетете още

App Store

Shopify:

Добрият магазин за приложения вече е основна част от всяка качествена платформа за електронна търговия. Въпреки че може да не ви трябват приложения, когато започнете да продавате, вие ще искате, когато искате да поставите джаз в магазина си, или трябва да промените нещо, за да изпълните бизнес цел.

То’със сигурност нещо, което трябва да вземете предвид, когато гледате Shopify срещу Weebly.

Shopify’s App Store е един от най-добрите в бизнеса. Можете да избирате от над 1200 приложения, които обхващат интеграцията на социалните медии към данъците. Обхватът на приложения означава, че магазинът на Shopify по принцип е неограничен.

Тези приложения не’просто ви позволявам да добавяте фантазии нови функции. Те освобождават времето ви, като вършат светски работи за вас. След това можете да се върнете към какво’е важно: подобряване на вашия магазин и продажба на продукти.

Например, можете да добавите професионален формуляр за контакт, за да подобрите обслужването на клиентите, или да се обедините с конвертор и да дадете възможност на купувачите да преглеждат различни валути.

Някои от Shopify’Приложенията са безплатни, някои струват месечна такса. Имате пълен контрол върху използването на всяко приложение и можете да издърпате щепсела по всяко време, ако го има’не работи за вас.

App Store наистина е златна мина за търговци като вас.

Weebly:

Weebly’s App Center казва, че ще стане “донесе света на вашия уебсайт”. Смятаме, че тя изпълнява това обещание!

Оформлението на App Center е по-чисто и модерно от Shopify. Намирането на нужната услуга е много лесно.

Въпреки че Weebly’s фокусът е върху простотата, App Center означава, че можете да разширите сайта си доста лесно. Приложенията, изброени в магазина, могат да се добавят с едно натискане на бутон, така че там’не се забърквате в подреждането на интеграцията. Приложенията са напълно интегрирани – вие спечелихте’не трябва да докосвате всеки код, за да ги добавите към вашия сайт.

Приложенията са разделени на категории като ‘е-търговия’ и ‘комуникации’. Подобно на Shopify, за да си вземете някои приложения’Ще трябва да похарчите малко пари, но са налични безплатни тестове, така че можете да опитате преди да купите! Използвайте пробния период, за да сте сигурни, че приложението е подходящо за вашия сайт.

Weebly’s приложенията покриват всичко – от добавяне на форум към вашия сайт до предлагане на многоезични страници. Като се има предвид простотата на Weebly’s предлагането, App Center е доста впечатляващо предложение.

Прочетете още

Ценообразуване

Shopify:

Добре, нека’говорим за цена.

В крайна сметка, колко ще ви струва всяка платформа е голяма част от дебата на Shopify срещу Weebly.

Shopify’Месечните планове за ценообразуване са:

 • Основна Shopify – 29 долара
 • Shopify – $ 79,99
 • Shopify Advanced – $ 299

Shopify е по-скъп от Weebly, но това е така’s, защото го’s пълноценна платформа за електронна търговия. Получавате пълната гама от инструменти и функции, които ще ви помогнат да изместите продуктите от виртуалните си рафтове.

Можете да чукнете 10 или 20% от годишната си сметка, ако се регистрирате съответно за едногодишен или двугодишен план.

Какво’Това е толкова впечатляващо за Shopify, че функциите са включени във всички планове като стандарт: можете да продавате неограничени продукти, да изпращате кодове за отстъпки, да получите SSL сертификат (което означава, че вашият уебсайт е маркиран като ‘сигурен’ до купувачи) на стойност 70 долара и получаване на 24/7 поддръжка за клиенти.

Колкото по-добър е вашият план за Shopify, толкова по-ниски са таксите за транзакции. Те започват от 2,2% на Basic, но се отказват, ако използвате Shopify’собствен шлюз за плащане.

То’s заслужава да се има предвид, че сравнението на цените на Shopify срещу Weebly може да бъде подвеждащо. Разбира се, можете да продавате продукти на Weebly за $ 8 / месец, много по-евтино от Shopify. Но ти’са ограничени до 10 продукта и дон’нямате собствен домейн за плащане. Shopify’Най-основният план ви дава своя собствена каса и ви позволява да продавате неограничени продукти, така че наистина Shopify Basic е най-сравнимо с Weebly Business – и там’е само $ 4,99 в него!

По същество Shopify е дългосрочна платформа, която може да расте с вашия магазин.

Като цяло ние’отново си голям вярващ във фразата, която получаваш за какво плащаш. Shopify isn’t най-евтината платформа на пазара, но ще получите всичко необходимо за изграждането на мощен онлайн магазин.

Просто трябва да попитате, дали наличието на допълнителни предимства като денонощна поддръжка оправдава плащането на повече за платформата?

Използвайте Shopify’безплатен пробен период, за да намерите отговора.

Прочетете нашия преглед на цените на Shopify за изчерпателно ръководство за ценовите планове на Shopify.

Weebly:

Weebly е по-евтина алтернатива на Shopify и предлага страхотно съотношение цена / качество.

Тук’s това, което всеки от Weebly’s планове струва на месец:

 • Безплатно – $ 0
 • Стартер – 8 долара
 • Pro – 12 долара
 • Бизнес – 25 долара

Имайте предвид, че за да продавате продукти, трябва да сте на платен Weebly план. И за да продавате над 25 продукта, трябва да сте в бизнес плана (с Shopify можете да продавате неограничени продукти на всеки план).

Weebly начислява 3% такси за транзакции на своите планове Starter и Pro – по-високи от такси за всеки Shopify план. В бизнес плана обаче няма такси за транзакции.

Плановете може да са по-евтини от Shopify’s, но те са далеч по-оголени назад. Например, за да включите SSL сертификата като стандарт с Shopify, трябва да надстроите до бизнес плана на Weebly.

Weebly е по-евтина алтернатива на Shopify. То’е атрактивна опция, ако вие’отново сте малък бизнес или търговец, който иска да продаде скромен брой продукти.

От друга страна, ще имате повече шансове да превърнете своя онлайн магазин в източник на сериозни приходи с всички Shopify’инструменти и функции на ваше разположение.

Когато сравнявате Shopify и Weebly по цена, това се свежда до това, което се надявате да постигнете от вашия магазин.

Като цяло Weebly е с доста добри цени, особено като се има предвид’s една от най-удобните за ползване платформи наоколо!

Weebly има 30-дневна гаранция за връщане на парите, което ви дава дълъг пробен период. Възползвайте се и вижте дали Weebly е подходящ за вас.

Вижте нашия преглед на цените на Weebly за задълбочен поглед върху плановете на Weebly.

Прочетете още

Поддръжка на клиенти

Shopify:

С Shopify можете да получите поддръжка чрез LiveChat, Twitter, имейл или по телефона. 24/7 помощ е достъпна за всеки план от Basic нагоре.

Ако имате такава поддръжка, е безценно, ако имате’тепърва започва да продава онлайн. То’е като да имаш бизнес съветник, компютърен експерт и дизайнер, всички превърнати в едно!

Ако искате да развиете своя магазин, Shopify експерти са на ръка, за да ви покажат въжетата.

Според нашия опит с Shopify, поддръжката е с най-високо качество. Те бързо реагират на проблема ви и винаги предлагат полезни решения.

Weebly:

Weebly’нивото на поддръжка на клиенти е далеч по-ниско, отколкото при Shopify. С Weebly трябва да надстроите до Pro или Business план, за да получите телефонна поддръжка.

Имайте предвид, че тъй като Weebly е толкова лесен за използване (повече за това само за миг), може да нямате нужда от толкова много поддръжка, колкото при по-сложна платформа.

Нашият опит с Weebly’s подкрепата винаги е била положителна – и това’е архивирано от потребителите’ обратна връзка.

В Shopify срещу Weebly фейс-оф на поддръжката на клиентите, Shopify е победител за нас. Докато Weebly’Поддръжката е прилична и предлага пълни ръководства и полезен форум, Shopify наистина може’не правя достатъчно за вас. И за разлика от Weebly, Shopify’s поддръжката е достъпна 24/7. Weebly’s Екипът за успех на клиенти е на разположение само от 6 до 21 ч. от понеделник до петък и от 8 до 17 ч. през почивните дни.

Прочетете още

заключение

Изборът на платформа за изграждане на вашия онлайн магазин е голямо решение, а не лесно. Знаем от опит. То’е защо ние’създадохме странични рецензии като този, за да ви помогнат да стигнете до информирано решение.

Там’s няма един размер отговаря на всички отговори и то’е трудно да се даде окончателна присъда по Shopify срещу Weebly.

Shopify разполага с всички инструменти, необходими за успеха на вашия магазин. Инструментите му за продажби са много по-модерни от Weebly’s, но също така отнема малко повече време и пари за настройка. Weebly е бърз, лесен и евтин, докато Shopify е мощен, професионален и малко по-скъп.

Ако ти’търсите да се свържете бързо и евтино онлайн и да продадете малък брой продукти, Weebly определено е платформа, която ние’d препоръчвам да се обмисли. Но ако искате да превърнете онлайн бизнес в доход на пълен работен ден и да продадете по-голям обем, ще ви трябват мощните инструменти за електронна търговия, налични на Shopify.

Weebly’s инструментите може да не са толкова изчерпателни като Shopify’s, но те са повече от достатъчни за малкия бизнес или търговци на банда с един човек, които искат да попълнят доходите си или да направят малко пари онлайн.

Както Shopify, така и Weebly предлагат пробни периоди. Най-доброто нещо е да ги изпробвате. Оценете основните аспекти, които ние’обхваната в това Shopify срещу Weebly сравнение и вижте кой от тях тиктака кутиите!

 • Опитайте Shopify безплатно
 • Опитайте Weebly безплатно

Прочетете още

Преглед

9.4от 10

Посетете Shopify
Вижте нашия рецензия на Shopify

8.2от 10

Посетете Weebly
Вижте нашия Weebly преглед Общата оценка Какво е това?

Общите ни оценки са базирани на средния резултат от всички комбинирани оценки.

Защо това има значение?

Нашите резултати ви дават преглед на коя услуга ви предлага най-добрите функции, стойност и други.

Сравнение шопирайте 4.7 / 5 плачливо 4.1 / 5 Затвори

Често задавани въпроси

Weebly безплатно?

Weebly има безплатен план, но ти можеш’не продавам на него. Безплатният план е предназначен само за много основно използване и не включва никакви инструменти за продажби или онлайн плащания. За електронна търговия, имате нужда от $ 12 на месец Pro план или по-горе.

Можете ли да интегрирате Shopify с Weebly?

Да! С бутона за покупка на Shopify можете да продавате през уебсайта си в Weebly за 9 долара на месец. Просто вмъкнете бутона за покупка на Shopify в съществуващия си блог или уебсайт на Weebly и започнете да продавате! Това е чудесен начин да започнете лесно, преди да изградите цял магазин за електронна търговия.

Кое е по-добре за разрастване на бизнес в електронната търговия?

Shopify е по-мощна платформа за електронна търговия от Weebly и има по-добри инструменти за поддръжка на вашия магазин’s дългосрочен растеж. Ако искате да мащабирате бизнеса си, ще намерите Weebly ограничителен в сравнение с Shopify’s набор от функции.

Shopify или Weebly е по-лесен за използване?

Weebly е по-малко мощна платформа от Shopify, но това също го означава’е много по-начинаещи приятелски. Можете да настроите магазин бързо, докато Shopify има повече крива на обучение. И двете са подходящи за начинаещи, но Weebly има предимство, когато става дума за простота.

Правете ли Weebly и Shopify такси за транзакции?

Weebly таксува a 3% такса за транзакцията на $ 12 на месец Pro план, но не’Не зареждайте плановете си за бизнес и Business Plus. Покупка на таксите за транзакции на всички нейни планове, вариращи от 2% до 0,5% в зависимост от това кой ценови план изберете. въпреки това, дон’не трябва да плащате такси за транзакции, ако използвате Shopify Payments, Shopify’има собствен вътрешен шлюз за плащане.

Научете повече за Shopify Payments в нашето задълбочено Shopify преглед на плащанията.

Трябва ли да намерите хостинг за Weebly или Shopify?

Не! Можете да стигнете веднага до изграждането на магазина си, без да се притеснявате за хостинг, защото и Weebly, и Shopify са напълно хоствани за вас. Ти не’не е необходимо да отидете при друг доставчик или да плащате допълнителни такси – просто седнете и започнете да продавате!

Мога ли да интегрирам квадрат с Weebly или Shopify?

Weebly е всъщност придобита от Square, така че’Не е изненада, че предлага изключителна интеграция с този процесор на кредитна карта! Просто свържете вашия Square акаунт към вашия сайт Weebly и приемете плащания онлайн. Shopify не’Не подкрепяйте Квадратен дом – вие’Ще трябва да използвате приложение като Zapier, за да ги интегрирате.

Като се имат предвид други създатели на уебсайтове за електронна търговия?

Разгледайте нашето ръководство за Най-добрите платформи за електронна търговия, или вземете безплатна викторина за да видите кой конструктор на уебсайтове за електронна търговия отговаря на вашите нужди.

Не сте сигурни кой строител на уебсайтове работи най-добре за вас? Опитайте нашата Тест за създаване на уебсайтове

Вижте и нашите Сравнителна схема на строителите на уебсайтове за електронна търговия за по-подробни разлики

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me