SiteGround срещу GoDaddy: Кое е точно за вас?

SiteGround срещу GoDaddyИзбирането на правилната хостинг платформа може да бъде обезсърчително. Не е’t най-сексапилната тема и номиналната стойност там’е малко за отделяне на топ доставчиците. Има ли реална разлика между тях SiteGround и GoDaddy? Има значение с кого отивам?


Да и да. Там’s повече за хостинг, отколкото среща окото. Различните сайтове имат различни нужди и различните доставчици на хостинг услуги се специализират в различни неща. Намирането на подходящ доставчик за вас може да ви спести свят на проблеми в дългосрочен план.

SiteGround и GoDaddy влизат на 5-то и 6-то място в нашия списък на най-добрите хостинг доставчици, като отбелязват съответно 4/5 и 3.9 / 5. Можете да сте спокойни, че и двете са качествени услуги, но те са’също са много различни.

SiteGround е най-надеждният доставчик на хостинг услуги’проверени, докато GoDaddy предлага страхотни функции, но няма добра цена / качество. Харесваме SiteGround, защото въпреки че’също от страна на цените, получавате това, което плащате по отношение на безработица, поддръжка на клиенти и интеграция на WordPress. За разлика от тях, GoDaddy е по-ценен от конкурентите, но има малко отлични фактори, които да оправдаят разходите.

Предимства и недостатъци

Плюсове на SiteGround

 • Препоръчва се от WordPress за хостинг на WordPress
 • Бърза и всеобхватна поддръжка на клиенти
 • 99,98% продължаване

Минуси на SiteGround

 • По-скъпи от конкурентите си

Плюсове на GoDaddy хостинг

 • Всичко в едно удобство за хостинг, изграждане на уебсайтове и регистрация на домейни чрез един и същ доставчик
 • Включва се с голямо разнообразие от функции
 • 99,98% продължаване

Минуси от хостинг на GoDaddy

 • По-стръмни цени от повечето конкуренти
 • Не е най-отзивчивата система за поддръжка

За по-задълбочена разбивка прочетете нататък. ние’Ще проуча всичко, което трябва да знаете, за да вземете информирано решение между тези двама доставчици.

Характеристики, производителност, & Лесно използване

В хостинга има повече функции, отколкото просто “хостинг,” вярваш или не. Фактори като ъптайм, дисково пространство, управление на домейни и други определят силните услуги от подпартийните.

Като основни сили на пазара, както SiteGround, така и GoDaddy са богати на функции. По отношение на представянето, има’е малко, за да ги разделят. Съответните им периоди от 99,98% и 99,97% са превъзходни и се равняват на само няколко часа престой в годината.

Що се отнася до повечето функции обаче, по-долу можете да видите, че двете едва ли са еднакви.

SiteGroundGoDaddyБезплатен домейнКонтролен панелБезплатни архивиДисково пространствоUptime
Неда
CpanelCpanel
дада
10GBнеограничен
99,98%99,97%

И двамата използват стандартния контролен панел cPanel и двата предлагат функционални, макар и не особено увлекателни табла за управление. SiteGround’s сравнително оскъдното дисково пространство от 10 GB е повдигащо вежди, но имайте предвид, че повечето сайтове така или иначе не достигат до техните шапки.

GoDaddy isn’t просто хостинг компания – те работят и в регистрацията на домейни, и в изграждането на уебсайтове. Поради това те могат да включват функции безплатно, които SiteGround трябва да добави отгоре. Хостинг плановете с GoDaddy идват с безплатен домейн и доста сложен конструктор на уебсайтове. Удобно, ако искате всичко на едно място.

За изграждането на уебсайт SiteGround интегрира SiteBuilder, който е функционален, но далеч от най-добрите там. Ако обаче планирате да използвате по-модерни системи за управление на съдържанието като WordPress или Drupal, SiteGround’интеграцията е превъзходна.

SiteGround е насочен към бизнеса си в по-интензивни сайтове, предлагайки персонализирани ‘начинание’ планове за тези с месечни бюджети от $ 2000 +, с които да си играят. Ако ти’отново в тази скоба, най-сърдечните ни поздравления. Ако не, нашите симпатии.

Искате да научите повече за това как да станете онлайн като търговец на дребно или бизнес?

Вижте нашия преглед на най-добрия софтуер за електронна търговия на 2019 г.

SiteGround срещу GoDaddy – функции, производителност, & Лесно използване: Присъда

GoDaddy има по-добри функции от SiteGround. SiteGround е по-подходящ за големи, ресурсоемки сайтове. Той има по-мощни и технически характеристики от GoDaddy. Но GoDaddy има включена регистрация на домейни и изграждане на уебсайт. Това удобство всичко в едно може’не може да бъде намерен в SiteGround и дава на GoDaddy предимство като цяло.

Което има по-добра WordPress интеграция?

Според WordPress.org, считан от мнозина за водещ орган на WordPress.org, Bluehost, DreamHost и SiteGround са “някои от най-добрите и най-ярките на хостинг света.” ние’няма да спорим по друг начин (макар да мислим, че Bluehost е най-доброто от групата).

Доказателството’s в пудинга. SiteGround управлява актуализациите на WordPress за вас и осигурява поддръжка за по-разширени функции като WP-Cli. SiteGround също предлага инсталиране с едно щракване, докато на инсталациите на GoDaddy са необходими до 24 часа. То’е малка разлика в голямата схема на нещата, но това подчертава колко по-сериозно SiteGround приема хостинг на WordPress. GoDaddy маркира всички основни кутии, но не става’няма да изминете допълнителната миля, както прави SiteGround.

Всичко това каза, GoDaddy’s Плановете за WordPress са много по-евтини от SiteGround’s са и за основни сайтове, които’е всичко, което наистина има значение. След като обикновен WordPress сайт е създаден и го изпълнява’почти няма значение кой сте’хостинг с.

SiteGround срещу GoDaddy – интеграция на WordPress: Присъда

SiteGround е по-добър за WordPress от GoDaddy. Препоръчва се като един от трите най-добри доставчици на уеб хостинг от самия WordPress, SiteGround е сметаната на реколтата тук. SiteGround е по-скъп от GoDaddy, но получавате това, което плащате: предлага инсталация с едно щракване, разширени функции и автоматични актуализации.

Поддръжка на SiteGround срещу GoDaddy

Имайки предвид SiteGround’технически фокус, има смисъл, че те’ще имам по-добра поддръжка за GoDaddy. И двамата обаче предлагат поддръжка по телефона и чат, както и изчерпателни центрове на знанието.

SiteGroundGoDaddy24/7 Чат24/7 ТелефонЦентър за знанияБилети
дада
дада
дада
даНе

SiteGround се откроява с наличието на технически билети, които ви позволяват да получавате персонализирана професионална поддръжка за всякакви проблеми, които имате’имаш.

Билетите са наистина полезна опция за фини технически проблеми и SiteGround’10-минутната гаранция за отговор е рядкост.

SiteGround срещу GoDaddy – Поддръжка: Присъда

SiteGround побеждава GoDaddy в помощ и поддръжка. И двамата предлагат широка гама – от центрове на знанието до телефонна помощ, но SiteGround победи GoDaddy с опцията си за билети за техническа поддръжка. GoDaddy може’не задържайте свещ към SiteGround’s 10-минутно време за отговор.

Ценообразуване & Съотношение качество-цена

Сравняването на цените на двама доставчици като SiteGround и GoDaddy може да бъде сложно, тъй като те’в крайна сметка насочени към различни хора. Стартовите планове с двамата доставчици са супер достъпни – само $ 2 или $ 3 за споделен хостинг.

Както можете да видите по-долу, го’Когато преместите плановете, разликите стават очевидни.

Месечни цени

Споделеният хостинг е най-евтиният план, предлаган както от GoDaddy, така и от SiteGround. SiteGround’s $ 3.95 – $ 11.95 на месец план осигурява достатъчно функции, за да поддържа до 10 000 посетители на месец. GoDaddy’s $ 2,99 – $ 12,99 на месец планът включва безплатен домейн.

SiteGroundGoDaddyСподелен хостингWordPress хостингVPS хостингСпециализиран хостингОблачен хостинг
$ 3,95 – $ 11,95$ 2,99 – $ 12,99
$ 3,95 – $ 11,95$ 4,99 – $ 24,99
$ 19.99 – $ 74.99
$ 269 – $ 72989,99 долара – 179,99 долара
80 долара – 240 долара

SiteGround плановете са създадени, за да се справят с повече напрежение от GoDaddy’с. ние’говорят стотици хиляди посетители месечно, дори милиони. Новите сайтове обаче нямат’няма нужда от тази инфраструктура. GoDaddy’Плановете се увеличават много по-внимателно, което смятаме за плюс, когато става въпрос за ценообразуване.

Винаги, когато гледаме ценообразуването, ние го мислим’е важно да се изясни това, което вие’виждането е минимален минимум на всеки план – без добавки и план, който’често се плаща три години предварително. Хвърлете няколко функции или се запишете за по-кратък договор и можете да очаквате да плащате поне няколко долара повече всеки месец.

И двамата доставчици предлагат 30-дневни гаранции за връщане на парите, така че има’е много нисък риск от обвързване с договор, който не’не обслужвам вашите нужди.

Преуморен от цялата математика за парите?

Без притеснения, ние’Написахте пълна разбивка на разходите за хостинг на уебсайтове.

SiteGround срещу GoDaddy – Цени & Съотношение цена / качество: Присъда

SiteGround предлага по-добра цена / качество от GoDaddy. Докато SiteGround обикновено обслужва по-големи уебсайтове от GoDaddy, той’е страхотен доставчик, който да използвате, ако имате’опитвате се да направите тази инвестиция. GoDaddy, от друга страна, просто може’не се конкурирайте с цените на своите връстници в играта с по-малък сайт.

SiteGround срещу GoDaddy хостинг: Заключение

То’е малко по-сложен с тези две. Когато двама хостинг доставчици се състезават за един и същ вид бизнес, това’е сравнително просто да се определи кое е по-добре. Но когато те’толкова различни като SiteGround и GoDaddy, въпросът наистина лежи на вас. GoDaddy е много подходящ за начинаещи; от друга страна, SiteGround може да се справи с мащабни операции.

GoDaddy има невероятни функции и удобството на хостинг, изграждане на уебсайтове и регистрация на домейни на едно място, докато SiteGround предлага несравнима поддръжка на клиенти, безпроблемна интеграция на WordPress и по-добро съотношение цена / качество от GoDaddy.

Когато се свежда до това, мислим SiteGround е по-силен вариант от GoDaddy, защото SiteGround може да изведе вашия сайт на следващото ниво – каквото и да е това ниво. Искате сериозен технически мускул със световна поддръжка? SiteGround’е един от най-добрите наоколо.

Те’и двамата сте отлични доставчици, просто бъдете сигурни’превъзходен за теб.

SiteGround срещу GoDaddy: често задаваните въпроси

По-добър ли е SiteGround или GoDaddy за моя WordPress сайт?

Определено SiteGround. Самият WordPress препоръчва SiteGround като един от най-добрите доставчици на хостинг услуги за уебсайтове на WordPress. Инсталирането с едно щракване, автоматичните актуализации и поддръжката за по-модерни функции показват, че SiteGround изминава тази миля за потребителите на WordPress.

GoDaddy е по-евтин от SiteGround, но ние го смятаме’струва си да доплатите допълнително за SiteGround’е специално лечение.

Нашият най-препоръчван хостинг доставчик е Bluehost – разгледайте нашето сравнение на SiteGround срещу Bluehost, за да разберете кой трябва да изберете.

Ако искате да видите други опции за хостинг на вашия WordPress сайт, вижте нашата статия за Най-добрият хостинг доставчик на WordPress, или прочетете пълния ни преглед на SiteGround за по-добър поглед върху неговите функции на WordPress.

SiteGround или GoDaddy по-добър ли е за малък бизнес?

GoDaddy е по-подходящ за по-малки фирми. Има по-достъпни ценови планове, защото го’е насочена повече към ежедневните потребители.

SiteGround има по-голям фокус върху по-големи и по-развити сайтове. Той има повече технически възможности и по-добра поддръжка, но това се отразява в цените му, които могат да отложат малкия бюджет на бюджет.

Ако искате да намерите трите най-добри доставчици за вашия малък бизнес, прочетете нашия преглед на най-добрия уеб хостинг за малкия бизнес, за да намерите идеалното си съвпадение.

SiteGround и GoDaddy ли са най-добрите хостинг доставчици?

SiteGround и GoDaddy са и двете водещи марки, спечелили репутацията си. Но когато проведохме проучване на най-добрите хостинг доставчици, те не успяха’не идвайте в началото на списъка.

Вижте нашата разбивка на най-добрите хостове в нашия преглед на най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги, за да видите как GoDaddy и SiteGround сравняват с конкурентите си.

Искате още информация? Вижте нашия пълен преглед на Bluehost, за да разберете защо той претендира за първото място, или прочетете нашия подробен преглед на HostGator, за да научите защо е на второ място.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map