Wix срещу GoDaddy: 10 ключови области, които трябва да разгледате

Искате уебсайт, но може’не си позволявайте такси за разработчици на очи?


Wix срещу GoDaddy е сблъсък на двама блестящи, евтини създатели на уебсайтове.

Wix е по-всеобхватният. Дава ви повече творчески контрол, повече функции и повече начини да получите помощ. GoDaddy обаче е много по-бързо решение. Той се грижи за много краката за вас, което означава, че можете да получите сайт на живо за няколко минути – не, сериозно!

Представено изображение Wix срещу GoDaddy

И двете правят създаването на собствен уебсайт лесен и без стрес процес. Но какви са основните разлики между двете? Един по-добър ли е от другия? И най-важното – какво’е най-добрият вариант за вас?

То’нашата работа е да отговорим на тези въпроси. В Website Builder Expert ние поставяме високи стандарти, когато става въпрос за комбиниране на прегледи и сравнения, използвайки задълбочени изследвания и тестване на потребителите, за да ви предоставим експертен анализ.

В цялата тази статия ние’Ще ви преведа как работят както Wix, така и GoDaddy, техните силни и слаби страни и кой е подходящият за вас. В края на краищата, вашият избор между Wix и GoDaddy трябва да е лесен.

Contents

Повече информация

 • Сравнителна диаграма на уебсайта
 • Най-добрите създатели на уебсайтове на 2019 г.

1

Wix срещу GoDaddy: плюсове и минуси

Плюсове и минуси на Wix

WIX PROS# 1# 2
Почти безграничен творчески контрол благодарение на своя редактор за плъзгане и пускане
Най- ‘най-препоръчително’ създаване на уебсайт от нашето тестване на потребители
WIX CONS# 1# 2
Мога’не превключвайте шаблони, след като сайтът ви стартира на живо
Лъскава реклама на своя безплатен план

Плюсове и минуси на GoDaddy

БОГАТЕ ПРОС# 1# 2
Вземете уебсайт на живо за няколко минути
Добри вградени SEO инструменти
БОГАТЕ КОНС# 1# 2
Няма пазар на приложения
Ограничен творчески контрол

2

Лесно използване

Ако ти’изграждате свой собствен уебсайт, вероятно е да искате платформа, която’е лесен за използване. Създателите на уебсайтове са точно това.

Казано по-просто, създателят на уебсайт е онлайн платформа, на която можете да се регистрирате и да създадете свой собствен уебсайт. Wix и GoDaddy са две такива платформи – но която е по-лесна за използване?

Имаме редовни членове на обществеността да тестват Wix и GoDaddy, като ги молим да създадат свой уебсайт на всяка от платформите, след което да оценят колко лесно са намерили определени задачи.

Резултатите показаха Wix беше по-лесната платформа за използване, но хората смятаха, че могат да получат уебсайт на живо по-бързо с GoDaddy. Ето някои от техните мисли:

“Wix беше толкова проста за използване. Вие буквално бихте могли да плъзнете и пуснете нещата от менюто на уеб страницата си, а след това да ги преместите. Преоразмеряването на нещата също беше много лесно.”

“GoDaddy беше много бърз начин за изграждане на уебсайт. Беше много лесно да се захванете и много интуитивно. Дойде обаче с цената на по-малкото персонализиране.”

Wix срещу GoDaddy – Лесна употреба: присъдата

Wix е по-лесен за използване от GoDaddy. Wix’s редакторът е по-удобен за потребителя от GoDaddy’и хората, които са го тествали, предпочитаха Wix’s оформление. Въпреки това GoDaddy беше похвален за това колко бързо беше, така че ако имате нужда от бърза опция, GoDaddy е най-добрият ви залог.

Искате да знаете повече за Wix и GoDaddy?

 • Прочетете пълния ни преглед на Wix
 • Прочетете пълния ни преглед на GoDaddy
 • Научете за най-лесните уебсайтове

3

Гъвкавост на дизайна

Дизайнът е свързан с външния вид и използваемостта на вашия уебсайт. Искаш нещо такова’е лесен за окото, но и лесен за навигация.

Wix

Wix работи, като предоставя над 500 шаблона, от които можете да избирате. Те са разделени на индустрии като ‘музика‘ или ‘пътуване & туризъм‘, и може да бъде визуализиран и тестван, преди да се ангажирате с такъв.

Wix’s редакторът ви дава функцията за плъзгане и пускане. Помислете за това като PowerPoint – за да преместите нещо наоколо, просто щракнете и задръжте, плъзнете го до където искате и пуснете.

wix редакторWix’Редакторът с плъзгане и пускане улеснява персонализирането на дизайна на вашия сайт.

GoDaddy

GoDaddy работи по различен начин. Той използва какво’s наречен ADI (Artificial Design Intelligence) за създаване на вашия уебсайт. Звучи сложно, но това е така’s не – всичко означава, че GoDaddy ще ви създаде уебсайт въз основа на отговорите, които предоставяте, за да зададете въпроси.

Например GoDaddy ще ви попита: Какво’целта на вашия уебсайт? Имате ли съществуващ уебсайт? Има ли някакви акаунти в социалните медии’бих искал да покажа?

Оттам GoDaddy ще състави уебсайт за вас. Доста невероятно, наистина.

GoDaddy’s редакторът също е сравнително прост. Не става’не работите с влачене и пускане като Wix, но можете да персонализирате елементи на вашия сайт от страничния панел.

godaddy редакторGoDaddy ви позволява да редактирате уебсайта си, след като събира пример за това как може да изглежда вашият сайт

Можете да промените ‘тема’ на вашия сайт (който е същият като шаблон) и променяйте основни неща като текст, изображения и бутони.

Как ги сравняват?

То’Важно е да се отбележи, че Wix също има ADI продукт – Wix ADI. Това работи по подобен начин като GoDaddy, но вие не’няма да получите същото ниво на контрол за редактиране, което правите с Wix’главен редактор.

Разговаряхме с група експерти по уеб дизайн, които се съгласиха, че Wix има по-добрите шаблони. Те смятаха, че са по-естетически по-приятни и много по-лесно да си направите своя собствена. Бъдете предупредени обаче – веднъж веднъж’публикувахте уебсайта си с Wix, спечелихте’не може да превключва шаблони.

Wix срещу GoDaddy – Дизайн: присъдата

Wix’Дизайните са далеч по-добри от GoDaddy’с. Wix има по-изчерпателен редактор и по-добър избор от шаблони, които са категоризирани по индустрия. За разлика от тях GoDaddy е по-съблечен назад; редактиране’t трудно, но е ограничено. Wix е за контрол, докато GoDaddy е за ефективност.

Повече информация

 • Wix Templates Review – нашето ревю, посветено на Wix’s дизайн

4

Функции и инструменти

Характеристиките са това, което наистина отделя средните платформи от елитните. Какво можеш и можеш’да правите на всяка платформа е от решаващо значение за вашето окончателно решение.

Така че, като разгледаме няколко различни области, нека’s наистина проучи какви функции имат както Wix, така и GoDaddy.

Е-търговия

Wix и GoDaddy aren’не е проектиран да се използва единствено за изграждане на онлайн магазини, но можете да продавате продукти на всеки от тях. Позволявам’започнете с функциите за електронна търговия, които и двете предоставят:

 • Възможността да се продават неограничени видове и количество продукти
 • Продайте както физически, така и / или цифрови продукти
 • Обработвайте плащанията сигурно чрез шлюзове като PayPal, Stripe или Square
 • Без такси за транзакции, налагани от строителя на уебсайтове
 • Мобилни приложения за управление на вашия магазин в движение
 • Различни опции за доставка и счетоводство
 • Кодове за отстъпка и продажба

Една ключова функция за електронна търговия, която GoDaddy има над Wix, е изоставено възстановяване на количката. Това е мястото, където можете да изпращате автоматични имейли до клиенти, които са стигнали до поставяне на елементи във вашия сайт’s количка, но оставена преди да проверите.

Ако ти’сте заинтересовани от създаването на мощен онлайн магазин, вие’Ще искам да проверя специални платформи за електронна търговия като Shopify или BigCommerce.

Ако ти’Ви интересува използването на Wix и GoDaddy като онлайн магазин, вижте нашите отзиви:

 • Wix преглед на електронната търговия
 • Преглед на електронната търговия GoDaddy

Blogging

Wix има малко повече за това, когато става дума за създаване на блог. Можете да категоризирате своите публикации в блога, социална отметка, да проследявате ефективността чрез анализи и дори да вграждате неща като раздел с коментари или лента за търсене.

GoDaddy също има анализи и сегментиране на категории. Можете също да създадете RSS емисия за вашия блог, така че хората да могат да се абонират за него. Можеш’t добавете в секцията за коментари или функция за търсене.

Стартиране на блог? Вижте нашия окончателен списък с платформи за блогове

Маркетинг по имейл

С Wix можете да създадете свой собствен имейл акаунт, специфичен за вашия домейн, като използвате G Suite. Той също има интегрируеми маркетингови инструменти, които са достъпни чрез приложения като Wix ShoutOut. Това улеснява създаването, изпращането и споделянето на маркетингови кампании по имейл с вашите потребители.

GoDaddy’Функциите за електронна поща са изцяло вградени. Той също има своя собствена услуга за маркетинг по електронна поща, но това идва с допълнителни разходи над месечната такса, която вие плащате’ще платя.

Интеграция на социалните медии

Wix ви позволява да показвате социалните си медии на уебсайта си под много форми. Facebook, Twitter и Instagram могат да бъдат интегрирани с вашия сайт и да се показват чрез следващи бутони, емисии на живо и галерии с изображения.

GoDaddy, от друга страна, е ограничен само до добавяне на социални бутони, които свързват към вашите страници. Понастоящем няма начин да вграждате живи социални емисии.

анализ

Проследяване на вашия сайт’s посетителите е чудесен начин да наблюдавате как’изпълнява. Можете да проверите неща като изгледи на страници, брой посетители и степен на отпадане. С Wix имате възможност да използвате Google Analytics или да добавите приложението Visitor Analytics към вашия сайт. С GoDaddy единствената ви възможност е да добавите Google Analytics.

Wix срещу GoDaddy – Характеристики: присъдата

Wix има много по-добри функции от GoDaddy. GoDaddy има няколко полезни функции, които Wix няма’t – като изоставено възстановяване на колички и вграден маркетинг по имейл – но като цяло Wix предлага повече качествени функции и много по-голям диапазон, от който да избирате на своя пазар на приложения.

5

SEO

Силата на вашия уеб сайт’s SEO (оптимизация за търсачки) ще определи колко високо се класирате в търсачки като Google. Колкото по-високо се класирате, толкова повече очи ще бъдат на вашия сайт. Просто, нали?

Wix

Wix помага на вашия сайт’s SEO, като ви дава контрол. Тя ви позволява да редактирате неща, които ще окажат влияние върху SEO, като мета заглавия и описания, URL пъпки и код на заглавката.

Ако ти’бориш се да знаеш откъде да започнеш, дон’не се тревожете. Wix предлага поддръжка на ключови думи чрез своя SEO Wiz и различни приложения, като Site Booster, където можете да проследявате уебсайта си’s SEO изпълнение.

wix seoWix’s SEO Wiz е вашият ресурс за всякакви въпроси, свързани с SEO

GoDaddy

GoDaddy ви дава същото ниво на контрол при редактиране на мета заглавия / описания, URL пъпки и код на заглавката. Но тъй като GoDaddy не’нямате магазин за приложения, няма допълнителни екстри. Това, което получавате обаче, са вградени предложения за ключови думи и SEO проследяване.

Можете дори да изпратите рамката на вашия сайт в търсачките, така че те да получат по-добро четене на структурата на вашия сайт. Ако ти’бих искал да знаете повече за най-добрите практики за SEO, прочетете някои от нашите удобни ръководства за SEO.

GoDaddy SEOСамо някои от SEO инструментите, които GoDaddy предоставя

Wix срещу GoDaddy – SEO: присъдата

То’стегнат, но GoDaddy просто бие Wix за SEO. Wix има няколко приложения, специфични за SEO, докато GoDaddy има повече вградени SEO инструменти. От редактиране на мета описания и регистрационни URL адреси до получаване на предложения за ключови думи и представяне на карта на сайта, всичко, което трябва да класирате високо, е лесно достъпно за вас.

Научете как можете да направите повече със сайта си Wix:

 • Wix SEO преглед

6

Помощ и подкрепа

Никой не обича да се забива или обърква, но това е така’чудесно е да знаете, че помощта е на ръка, ако го направите.

Wix

Wix предлага имейл и телефонна поддръжка понеделник-четвъртък от 5 до 17 часа. Освен това има полезен форум и най-добрият център за помощ на всеки създател на уебсайтове.

Wix’s Помощният център е онлайн ресурс, в който можете да търсите ръководства и ръководства. Помислете за това малко като за търсачка само за Wix – въвеждате заявка и ще се появи списък с резултати от търсенето, които ще могат да ви помогнат.

След като тествах Wix’помощен център старателно, ние’уверени сте в способността си да ви помогне. Дори ви позволява да знаете дали сте’потърсих помощ за нещо, което Wix няма’не предоставя!

помощен център на wixWix’Центърът за помощ е чудесен и бърз начин да получите отговорите’търся

GoDaddy

GoDaddy’Големите плюсове са неговата 24/7 поддръжка по телефона и чат на живо. Да можеш да получаваш помощ по всяко време на деня е огромен бонус и затова също говориш с истински човек, без да се налага да вдигаш телефона.

Помощ на страница

Wix има още един асо до ръкава си – помощ в редактора. Ако срещнете проблем по време на редактирането на вашия сайт, можете просто да кликнете върху балона с въпросителния знак и да намерите отговора, без да се налага да напускате редактора!

помощ за редактор на wixWix’Удобната помощ в редактора е блестяща за бързи отговори там и след това.

Wix срещу GoDaddy – Помощ и поддръжка: присъдата

Wix и GoDaddy черпят за помощ и поддръжка. GoDaddy разполага с лична помощ на разположение 24/7, която поставя голям тик до името му. Wix’s отговорът е неговата помощ в редактора, което е изключително удобно, ако искате да се справите с проблем веднага.

7

Цени и съотношение цена / качество

Wix има безплатен план, след това седем платени планове, вариращи от $ 13 до $ 49 на месец – трите най-високи планове позволяват онлайн продажби.

GoDaddy има четири плана и едномесечна безплатна пробна версия, като цените варират от 10 до 25 долара на месец (при таксуване годишно).

Евтините цени винаги вървят надолу, но ние обичаме да гледаме отвъд това и наистина да виждаме какво получавате за парите си. Преди да се впуснем във всичко това обаче, има ли безплатни?

добре, Wix има изцяло безплатен план. Не, чухте ни правилно – можете буквално да изградите и публикувате уебсайта си безплатно. Разбира се, това става за сметка на липса на реклами на Wix на вашия сайт и дори в поддомейна ви (напр.. “www.mywebsite.Wix.COM”).

GoDaddy не’нямам безплатен план, но той предлага 1 месец безплатна пробна версия. Това трябва да е достатъчно време, за да решите дали’s подходящият създател на уебсайт за вас.

Сега, нека’Пропуснете и вижте колко са премиум плановете.

Цени за Wix

Wix има повече ценови планове, отколкото можете да разтърсите пръчка. Той има четири плана за не-електронна търговия и три такива за електронна търговия, вариращи от $ 13 до $ 49 / месец.

планове за ценообразуване на уебсайтове и електронна търговияWix предлага безплатен план, плюс седем премии, които можете да избирате. Четирите най-евтини планове са само за уебсайтове, докато четирите останали планове са за онлайн магазини.

Естествено, колкото повече плащате, толкова повече получавате. Всички премиум планове се освобождават от Wix реклама, дават ви собствен личен домейн и обещават минимум 1 GB честотна лента. Най-популярният е Wix’s Неограничен план ($ 14 / месец).

Цени на GoDaddy

GoDaddy има четири плана за ценообразуване, само един от които ви дава функционалност за електронна търговия. Те варират от $ 10 до $ 25 / месец и са пригодени за различни нужди.

Звучи очевидно, но ако просто искате личен сайт, GoDaddy’s Основният план е идеален. Ако ти’ти си начинаещ бизнес, ти’Ще искам да разгледаме или стандартните, или премиум плановете. Тези планове ви дават по-щедри функции, като повече социални публикации и маркетингови кампании по имейл на месец.

Всички от GoDaddy’s плановете включват маркетингов инструмент, наречен GoDaddy Insight, който използва данни, за да ви предоставя постоянни съвети за това как можете да продължите да подобрявате своето онлайн присъствие. Това е вградено във вашия план GoDaddy, заедно с основни функции като SSL сигурност.

благородни ценови планове

Сравнете Wix и GoDaddy Side-by-Side

Вашият Builder Характеристики Основен план Разширен план сравнения на създатели на уеб сайт лого wix Изберете своя план Прочетете пълния преглед SSL сигурност Интеграция на социалните медии Инструменти за електронна търговия Маркетинг по имейл SEO инструменти 24/7 поддръжка Изберете своя план Прочетете пълния преглед godaddy лого Изберете своя план Прочетете пълния преглед SSL сигурност Интеграция на социалните медии Инструменти за електронна търговия Маркетинг по имейл SEO инструменти 24/7 поддръжка Изберете своя план Прочетете пълния преглед

Както можете да видите, получавате по-малко функции на най-евтиния план, отколкото на по-напредналите планове. Wix предлага повече от основните си планове от GoDaddy, което означава, че получавате повече за парите си, когато започнете.

Ако ти’не сте сигурни какви са някои от тези характеристики или защо те’важен си, дон’не се тревожете. Тук’s бърза разбивка на основните характеристики в таблицата:

SSL (Secure Sockets Layer) Защита: SSL сертификатът поддържа Вашия уебсайт безопасен и защитен чрез криптиране на всяка информация, въведена чрез уебсайта Ви – това го прави особено важно за онлайн магазините или всякакви данни за плащания на сайта! Знаете кога даден сайт има SSL сигурност, защото адресът на уебсайта има “HTTPS” в началото и често до URL адреса също се появява малко катинарче.

Интеграция на социалните медии: Това означава, че можете да синхронизирате, споделяте и вграждате социални медии на вашия уебсайт. Това прави лесно споделянето на вашия сайт в социалните ви страници, както и представянето на емисиите ви за новини точно там на вашия уебсайт.

Инструменти за електронна търговия: Можете да използвате създателите на уебсайтове, за да създадете онлайн магазин с функции като защитена каса, приемане на онлайн плащания, създаване на отстъпки и други.

Маркетинг по имейл: Популяризирайте уебсайта си с имейл маркетинг! Това е чудесен начин да общувате с посетителите си, особено ако сте’поддържате блог, бизнес или онлайн магазин.

Инструменти за SEO (оптимизация за търсачки): Без SEO инструменти, вашият сайт спечели’не може да бъде класиран високо в Google’s резултати от търсенето, което затруднява хората да ви намерят! Добрите създатели на уебсайтове ви помагат с помощта на SEO, независимо дали’s чрез ръководства, подкани или дори персонализирани планове.

24/7 поддръжка: Интернет никога не спи, така че нито трябва да помага и поддържа! Ако нещо се обърка в 4 часа сутринта, знаете, че можете да получите нужната помощ.

Wix срещу GoDaddy – Съотношение цена / качество: присъдата

Wix предлага по-добра цена / качество от GoDaddy. GoDaddy е по-евтин – Wix’s плановете ви дават повече бретон за вашия долар. Wix има повече функции и по-общо качество, което прави плановете му по-добри. Той дори има безплатен план, така че ако наистина искате просто да създадете уебсайт на евтиното, ще го направите’не трябва да похарчите доста стотинка.

Повече информация

 • Топ 10 безплатни уебсайтове – разберете какви други безплатни платформи има
 • Преглед на цените на Wix – погледнете по-подробно какво получавате във всеки план за ценообразуване

8

Какво ще кажете за алтернативите на Wix и GoDaddy?

Както знаете, Wix и GoDaddy aren’t единствените създатели на уебсайтове на пазара. Има много неща, от които можете да избирате. Ако нито Wix, нито GoDaddy поставят отметки в кутиите ви, проверете някоя от по-долу алтернативните опции.

Squarespace

Ако ти’отново след зашеметяващ дизайн, тогава ти спечели’не мога да намеря по-добре от Squarespace. Той има най-качествените шаблони на пазара, с отлични качествени функции, които да съвпадат. Цените започват от 12 долара на месец, и то’струва си всеки сто! То’е малко по-трудно да се използва от Wix и ще отнеме повече време за настройка от GoDaddy, но за чистата естетика е’определено си струва допълнителните усилия.

Повече информация

 • Преглед на квадратното пространство
 • Преглед на ценовата площ на преглед
 • Wix срещу Squarespace
 • GoDaddy срещу Squarespace

Weebly

Weebly е солиден създател на уебсайт с прости, стилни шаблони и много функции. То’е един от най-евтините строители, които да започнат да продават онлайн, и е чудесен за малки фирми и портфейли. Подобно на Wix, Weebly има безплатен план и цените му започват от едва 12 долара на месец. Той има повече структура в шаблоните си от Wix, така че’е перфектен, ако искате повече насоки относно вашия избор на дизайн.

Повече информация

 • Weebly преглед
 • Weebly Преглед на цените
 • Wix срещу Weebly
 • Weebly срещу GoDaddy

SITE123

Ако ти’след чиста простота и отлична поддръжка на клиенти, опитайте SITE123. С блестящ чат на живо го поддържайте’е идеален за начинаещи, които се нуждаят от помощна ръка по пътя. Подобно на GoDaddy и Wix ADI, SITE123 използва дизайнерска помощ, за да направи бързо и лесно изграждането на основни сайтове. Можете да се регистрирате в безплатния план или платения план от 10,80 долара на месец. дон’не очаквайте мощни функции или много творческа свобода, но ако е така’лекота на използване’след това, SITE123 е чудесна алтернатива за разглеждане.

Повече информация

 • SITE123 Преглед

поразително

Ако искате страхотни инструменти за блогове, заедно с опростен, лесен за използване дизайн, тогава Strikingly е чудесен избор. Подобно на Wix, той има безплатен план и използва дизайн с плъзгане и пускане, за да улесни изграждането на вашия сайт. Цените му започват от едва 8 долара на месец. Поразително ви позволява да създавате стилни уебсайтове с една страница и има силен фокус върху това да направите изграждането на уебсайт достъпно за всички, без значение на вашите технологични умения!

Повече информация

 • Поразителен преглед
 • Най-добрите платформи за изграждане на вашия блог

Shopify

Ако то’електронната търговия ви’след това, можете’не се получи по-добре от Shopify за продажба онлайн! То’е чудесна алтернатива на Wix, ако искате малко повече oomph за вашия онлайн магазин. Това означава по-висока цена, започваща от $ 29 на месец, но това е така’е достойна инвестиция. Shopify е специализирана платформа за електронна търговия, а не създател на уебсайтове и предлага конфитюр, пълен със специализирани функции, които да ви помогнат да започнете и да ви настрои за успех.

Повече информация

 • Shopify Review
 • Shopify Преглед на цените
 • Wix срещу Shopify

9

Wix или GoDaddy: Заключение

Беше страхотно показване от две топ платформи, но в крайна сметка Wix излезе победоносно. Както казахме, вие просто получавате повече с Wix: повече функции, повече контрол и повече стойност.

Wix е по-мощен строител от GoDaddy, предоставяйки по-качествени функции и по-мащабируеми планове. GoDaddy, от друга страна, е по-ограничен, що се отнася до функции и персонализиране – но това, което му липсва в мощността, компенсира скоростта!

За да обобщим, нека’погледнете кой спечели всяка категория:

Wix срещу GoDaddyWixGoDaddyЛесно използванеДизайнХарактеристикаSEOПомощ и подкрепаСъотношение качество-цена
Възможността да се използва или ADI, или главен редакторИзползва ADI за бърз и прост подход към уеб дизайна
Страхотен избор от специфични за индустрията теми, интуитивна функционалност за плъзгане и пусканеРазлични теми, с които можете да оформите уебсайта си, възможност за редактиране чрез страничния панел
Богатство от качествени функции, масивен магазин за приложения, изпълнен с почти всичко, което може да се представиСолидни вградени функции, но няма магазин за приложения, който да помогне извън това
Дава ви контрол над мета заглавия / описания, поддръжка на ключови думи и полезни SEO приложенияВсички стандартни предложения на Wix, плюс вградена SEO анализа; изпратете своята карта за търсене, за да прочетете търсачките
Поддръжка по телефон и имейл, страхотен център за помощ, помощ в редактораДенонощна поддръжка по телефона, чат на живо, удобен помощен център
Много много ценни планове да избирате, включително безплатенЧетири плана за ценообразуване, всеки от които е насочен към определени лица

GoDaddy’s Редакторът на ADI го прави бърза и лесна опция за начинаещи начинаещи, докато Wix предлага по-голямо ниво на творческа свобода за всички способности. Wix дори ви позволява да изберете дали да използвате ADI или традиционния редактор – обаче GoDaddy все още е най-бързият строител на пазара.

Wix е за хора, които искат пълен контрол върху дизайна и се нуждаят от уебсайт, който може да расте с тях. То’Не е лошо и за продажба, ако искате да се разклоните в света на електронната търговия.

GoDaddy е за хора, които се нуждаят от сайт бързо. То’е бърз, лесен за използване и има 24/7 поддръжка. Ще пожертвате някакъв творчески контрол, но той предлага много полезни инструменти, които да ви помогнат да управлявате вашия уебсайт.

Препоръчваме GoDaddy за начинаещи, които се нуждаят от прост сайт възможно най-скоро. Печели’не чупи чорапите си, но това’Ще свърша работата бързо. Wix е по-силният всеобхватен избор – той съчетава лекотата на използване със зашеметяващи шаблони и мощни функции. За стил и субстанция изберете Wix.

За да обобщим, ние’d препоръчвам Wix на всеки, който не е’t в луд прилив да стартира и работи уебсайта им. Поставете малко повече време за дизайн и вие’Ще бъда възнаграден с красив уебсайт, който можете да продължите да персонализирате с готини и вълнуващи функции.

10

Wix срещу GoDaddy: Често задавани въпроси

Трябва ли да знаете как да кодирате, за да използвате Wix или GoDaddy?

Не! Нито изисквайте никакви познания за кодиране, но можете да получите достъп до Wix’s код, за да направите по-напреднали промени, ако желаете. В Wix има много водачи’помощен център, който може да ви преведе как да използвате Wix Code.

Какви други услуги предлага GoDaddy?

GoDaddy е светът’е най-големият регистратор на домейни, а също така предлага хостинг услуги и сигурност на уебсайта. Създателят на уебсайтове GoCentral е пакет „всичко в едно“, но можете да изградите вашия сайт другаде и да закупите елементи поотделно чрез един от GoDaddy’s други услуги.

Кое е по-добре за изграждане на онлайн магазин?

Определено препоръчваме да използвате Wix, ако фокусът ви е върху електронната търговия – той има по-добри продажби, отколкото GoDaddy! Wix има три плана за електронна търговия срещу GoDaddy’s one, което означава, че Wix има повече място за разрастване на вашия бизнес в дългосрочен план. Можете да създадете добре заоблен магазин с Wix само за 20 долара на месец.

Ако искате да създадете онлайн магазин, прочетете нашия преглед на електронната търговия на Wix или разгледайте нашата сравнителна таблица за уебсайтове за електронна търговия..

По-бързо ли е да създадете уебсайт с Wix или GoDaddy?

Това всъщност е равенство! Както Wix, така и GoDaddy предлагат ADI (Artificial Design Intelligence). Това е мястото, където строителят ви задава въпроси, като каква е целта на вашия сайт, след което използва вашите отговори, за да създаде персонализиран уебсайт за вас – всичко за няколко минути! Wix ви дава избор на ръчния си редактор или Wix ADI.

Намери сравнението ни за полезно?

Експертът за създаване на уебсайтове има за цел да ви предостави честни данни. Че’Ето защо провеждаме собствени проучвания и получаваме пряко, лично разбиране. Щракнете тук за допълнителна информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map