Cene DreamHost 2020

Kateri načrt DreamHost je pravi za vas?

Ali ti’Če iščete svojega prvega ponudnika spletnega gostovanja ali iščete prehod na novega, je postopek odločanja lahko izredno velik. Če izbirate med vsemi načrti in cenami tam, se vam zdi, da gledate v jedilnik s preveč možnostmi – sčasoma se želite samo odpovedati in vpiti “preseneti me!” pri natakarju.


Najboljši način, da se izognete takšnemu impulzivnemu, čeprav metaforičnemu izbruhu, je branje na vsaki možnosti gostovanja. Tako se lahko sprostite in veste, da ste’ponovno sprejemate informirano odločitev.

Ena od vaših možnosti je DreamHost, ki ga imamo mi’sem že bil v celoti pregledan. V tem članku boste našli podrobnosti o DreamHostu’različne možnosti določanja cen. Najprej mi’Govoril bom o splošnih stroških in potem bomo mi’Vzela ga bom načrt po načrtu. Če ti’Če razmišljate o izbiri DreamHosta kot ponudnika spletnega gostovanja, vam bo ta članek pomagal odločiti, kateri načrt cen vam najbolj ustreza.

Lahko preberete naš vodnik o spletnem gostovanju, da izveste svoje znanje. 1

Koliko stanejo načrti DreamHost?

Načrt gostovanja Osnovno / mesec Boljše / mesec Najboljše / mesec Končni / mesec
V skupni rabi Mesečno 4,95 dolarja 10,95 USD N / A N / A
Letno 3,95 USD 6,95 USD * N / A N / A
3 leto 2,59 USD 5,95 USD * N / A N / A
DreamPress Mesečno 19,95 USD 29,95 USD 79,95 USD N / A
Letno 16,95 USD 24,95 USD 71,95 USD N / A
VPS Mesečno 15,00 USD 30,00 USD 60,00 USD 120,00 USD
Letno 13,75 USD 27,50 USD 55,00 USD 110,00 USD
3 leta 10,00 USD 20,00 USD 40,00 USD 80,00 USD
Namenski Mesečno 169-249 dolarjev 299-399 dolarjev N / A N / A
Letno 149-229 dolarjev 279-379 dolarjev N / A N / A

*Ta cena se obnovi po 7,95 USD / mesec po prvem letu

*Ta cena se obnovi po 9,95 USD / mesec po prvem letu

Kot lahko vidite, DreamHost ponuja široko paleto načrtov za oblikovanje cen, ki spadajo pod različne vrste spletnega gostovanja. Spodaj smo’Pojasnil bom, kakšna je vsaka vrsta gostovanja je, in podrobno opisujejo razlike med posameznimi vrstami’s različnimi načrti za oblikovanje cen. Mi’Pojasnila bom tudi, zakaj DreamHost’s Namenski načrti se nekoliko razlikujejo od ostalih.

2

Kako delujejo DreamHost cene

DreamHost vam omogoča, da izbirate med mesečnimi in letnimi možnostmi plačila za vsak od svojih načrtov gostovanja. Načrti gostovanja v skupni rabi in VPS imajo tudi triletno možnost plačila. Za vse načrte gostovanja DreamHost, če se zavežete za letno ali triletno možnost plačila, ste’Prihranili boste kjer koli od 8% do 48% v primerjavi z ustrezno mesečno možnostjo.

Na primer, lahko prejmete načrt Shared Starter za 4,95 USD na mesec, mesečno plačan 3,95 USD na mesec ali 2,59 USD / mesec plačan vnaprej za tri leta. V tem primeru prihranite 20% s prehodom iz mesečne na letno ceno in 48% s prehodom iz mesečne na triletno ceno.

Zdaj, ko smo’imam kratek pregled, s katerim delam, naj’Poglejmo podrobneje vsak načrt cen DreamHost.

3

Stroški skupnega gostovanja za DreamHost

Skupno gostovanje pomeni, da en sam spletni strežnik gosti več spletnih mest. Ko se prijavite v skupni načrt gostovanja, delite strežnik’s viri z drugimi spletnimi mesti. Preprosto povedano’Všeč mi je, da imate v skupni hiši svojo sobo (beri: spletno mesto) – morda boste morali vzeti nekaj hladnih tušev, vendar morate najemodajalca pustiti, da se ukvarja s kakršnimi koli vzdrževalnimi težavami (beri: zapletene tehnične stvari).

Ker so načrti skupnega gostovanja na splošno najcenejša možnost gostovanja in ker ponudnik skrbi za vso tehnično vzdrževanje, je skupno gostovanje običajno najboljša možnost za tiste, ki se šele začnejo v spletu. To je’Odličen je tudi za novejša spletna mesta in podjetja z manjšim proračunom.

Spoznajte svoje možnosti! Preberite naš pregled najboljših ponudnikov gostovanja v spletu.

Če ti’iščete prihraniti največ denarja, preverite najboljše poceni ponudnike gostovanja v skupni rabi.

Hitrost nalaganja spletnega mesta je počasnejša kot pri drugih vrstah strežnikov, še posebej, ko se promet na vaši spletni strani začne povečevati. Toda kljub temu bo količina skladiščenja in virov, zagotovljena v skupnem načrtu, verjetno dovolj, ko boste vi’znova začnite – in svoj načrt lahko vedno nadgradite, če / ko ga prerastete.

DreamHost ponuja dva različna načrta gostovanja v skupni rabi:

 • Shared Starter (2,59-4,95 USD / mesec)
 • Shared Unlimited (5,95–10,95 USD / mesec)

Kot smo že omenili, se cena tako giblje, ker je mogoče vsak načrt plačevati mesečno, letno ali triletno. Funkcije se razlikujejo med načrti Starter in Unlimited kot mi’spodaj opisano:

ZnačilnostMesečni skupni zagon (4,95 USD)Delljeno neomejeno mesečno (10,95 USD)Registracija domeneSpletne straniE-naslov SSD StorageSSL potrdila
Dodatni stroški 8,99 USDDodatni stroški 8,99 USD
1Neomejeno
Dodatni stroški 1,67 USD / mesecVključeno
VključenoVključeno
VključenoVključeno

Mi’že smo govorili o registraciji domene, SSL potrdilih in e-pošti. Morda pa se sprašujete, kaj je SSD (SSD). To je’je v bistvu samo sodobnejša vrsta pomnilnika v primerjavi s pogonom trdega diska in zagotavlja, da bodo podatki zmagali’ne izgubite se, ko je računalnik izklopljen. “Spletne strani” tukaj samo pomeni število različnih spletnih mest, ki jih lahko imate naenkrat na svojem DreamHost načrtu.

V tej tabeli so opisane funkcije, vključene pri plačilu po mesecih. Če se odločite za plačilo v eno- ali triletnem znesku, se bodo skupni stroški znižali, in da bo ime domene 8,99 USD vključeno brezplačno – vendar samo prvo leto, po katerem boste vi’Moral bom plačati, da ga obnovim.

To’s edina velika razlika med mesečnimi in letnimi načrti, vendar tukaj’s popolno odpoved triletne možnosti plačila za skupne gostovalne načrte:

dreamhost je delil 3-letne načrte

Skratka, DreamHost skupni načrt gostovanja je najboljši za vas, če je vaše spletno mesto novo ali če ste vi’izvajate manjšo operacijo in poskušate ohraniti stvari varčne. Kar zadeva izbiro med Starterjem in Unlimitedom, je največja prednost Unlimiteda neomejena e-pošta @ vaša domena. Če ti’Če iščete posojanje legitimnosti vašemu spletnemu mestu, potem je Unlimited vreden nekaj dodatnih dolarjev.

4

Stroški gostovanja za DreamHost DreamPress

DreamPress gostovanje je DreamHost’s upravljano WordPress možnost gostovanja. To pomeni, da bo DreamHost, ko izberete ta načrt, optimiziral vaše spletno mesto posebej za WordPress in poskrbel za kakršne koli vire strežnika, specifične za vašo namestitev WordPressa, na primer za posodabljanje platforme in izvajanje varnostnih kopij..

Načrti za DreamPress imajo veliko večjo razširljivost kot načrti skupnega gostovanja, kar pomeni, da vaše spletno mesto lahko upravlja s povečanjem prometa. Vendar je en načrt DreamPress konfiguriran samo za eno domeno. Če želite več domen, morate aktivirati ločen načrt gostovanja DreamPress za vsako od njih.

Dreampress je tudi posebej prilagojen spletnim mestom WordPress, kar je odlično – če imate (ali želite) enega! WordPress je močna in široko uporabljana platforma, vendar je’je vredno v raziskavo, preden se odločite za DreamPress, da se prepričate’prav zate.

Lahko si preberete naš pregled WordPressa in se prepričate, ali je’s pravi graditelj spletnega mesta za vas.

…In če že’ne, brez skrbi – mi’že smo raziskovali najboljše alternative WordPressa.

DreamHost ponuja tri različne načrte za DreamPress:

 • DreamPress Basic (16,95–19,95 USD / mesec)
 • DreamPress Plus (24,95–29,95 USD / mesec)
 • DreamPress Pro (71,95–79,95 USD / mesec)

Pustiti’Oglejte si funkcije vsakega posameznika glede na njihov mesečni načrt plačil:

ZnačilnostDreamPress Basic mesečno (19,95 USD)DreamPress Plus mesečno (29,95 USD)DreamPress Pro Mesečno ($ 79,95)Mesečni obiskovalciSSD StorageSSL potrdilaPasovna širina
~ 100k~ 300k~ 1m+
30 GB60 GB120 GB
PrednameščenaPrednameščenaPrednameščena
Brez merjenjaBrez merjenjaBrez merjenja

Pasovna širina se v osnovi nanaša na količino prometa, ki ga vaše spletno mesto lahko podpira, in “neomejena pasovna širina” pomeni, da je DreamHost zmagal’t ne zaračunamo previsokih pristojbin za preseganje določenega zneska.

Vsi trije načrti DreamPress prihajajo tudi s samodejnimi dnevnimi varnostnimi kopijami, ki zagotavljajo, da je najsodobnejša različica vašega spletnega mesta vedno varna in lahko spletno mesto kadar koli obnovite v shranjeno varnostno kopijo. Ustvarite lahko tudi “uprizoritev” spletno mesto z enim klikom, kar je v bistvu neobjavljeni klon vašega spletnega mesta v živo, ki vam omogoča, da vidite, kako vse izgleda pred objavo. Spletna mesta DreamPress prihajajo tudi s prividom številnih močnih vtičnikov WordPress.

Tukaj’s podrobneje si oglejte značilnosti vsakega načrta DreamPress v triletnem razporedu:

dreamhost dreampress 3-letni načrti

Načrt DreamPress je za vas, če je vaša glavna prednostna rast rast in veste, da želite, da vam WordPress spletno mesto pomaga pri doseganju. Če ti’se ne prodaja na WordPressu, potem vam bo bolj ustrezala drugačna vrsta gostiteljskega načrta.

Izbira med načrti DreamPress Basic, Plus in Pro se nanaša na vrsto delovanja, ki jo potrebujete na svojem spletnem mestu. Veliko osebno spletno mesto se najbolje odreže pri Basic, medtem ko bi mala podjetja in spletni dnevniki morali objavljati Plus. Če je vaše spletno mesto bolj obsežno podjetje, potem je DreamPress Pro najboljša ponudba.

5

Stroški gostovanja DreamPress VPS

VPS (Virtual Private Server) gostovanje je, kadar strežnik delite z drugimi spletnimi mesti in z nekaterimi strežniki’s viri, izolirani samo za vašo uporabo. To se razlikuje od gostovanja v skupni rabi, ker čeprav je VPS tehnično skupni strežnik, ne’ne smete deliti virov med drugimi spletnimi mesti na strežniku. Spletna mesta VPS so dražja in veliko hitrejša od spletnih mest v skupni rabi.

Za več informacij preberite naš seznam 8 najboljših ponudnikov gostovanja VPS. Or…

Ne veste, kakšna vrsta gostovanja je primerna za vašo spletno stran?

Oglejte si našo primerjavo gostovanja v primerjavi z VPS.

DreamHost ima štiri različne načrte gostovanja VPS:

 • VPS Basic (10-15 USD / mesec)
 • VPS Business (20-30 USD / mesec)
 • VPS Professional (40-60 USD / mesec)
 • VPS Enterprise (80-120 USD / mesec)

Tukaj’s razčlenitvijo vsakega načrta’funkcije mesečnega plačila:

ZnačilnostVPS Basic mesečno (15 USD / mesec)VPS poslovni mesečnik (30 USD / mesec)VPS Professional mesečno (60 USD / mesec)VPS Enterprise mesečno (120 USD / mesec)SSD StorageSpletne straniSSL potrdilaE-naslovPrometOven
30 GB60 GB120 GB240 GB
NeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
prostprostprostprost
NeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
NeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
1 GB2 GB4 GB8 GB

Neomejen promet pomeni, da vaše spletno mesto lahko sprejme poljubno število obiskovalcev (kot nalašč za velike cilje!), Medtem ko je RAM pomnilnik, ki shranjuje podatke, potrebne za zagon vašega spletnega mesta..

Tukaj’s DreamHost’s razčlenitvijo funkcij načrta VPS na triletni plačilni načrt:

dreamhost vps 3 letni načrti

DreamHost’s VPS gostovanje je najboljši načrt za nekoga, ki želi povečati omejitev iz omejenih virov skupnega strežnika. To je’je veliko dražja, ampak če si’recimo imate spletno trgovino z veliko zalogami in večjo bazo kupcev, potem je VPS možnost za vas.

Tako kot vam VPS pomaga pri merjenju, načrtujete tudi vrsto VPS’Potrebovali boste preprosto odvisno od velikosti vaše spletne strani in količine prometa, ki ga dobite (ali od količine prometa, ki ga boste prejeli)’d bi rad dobil). Možnosti Business, Professional in Enterprise v veliki meri pokrivajo spekter glede na vaše’Potreboval bom od “malo podjetje” do “ogromna entiteta”.

6

DreamPress namenski stroški gostovanja

Mi’Sem govoril o tem, kako deljeno gostovanje pomeni “živeti” na strežniku skupaj z drugimi spletnimi mesti in skupno rabo strežnika’s sredstvi ustrezno. Namensko gostovanje je ravno nasprotno – vaše spletno mesto obstaja v celoti na svojem strežniku in vsem tem strežniku’S sredstvi so vam na voljo. To pomeni, da lahko vaše spletno mesto deluje hitreje in sprejme veliko več prometa.

Ker oni’Kot je nadgradnja iz stanovanja v ogromno hišo, so namenski gostovalni načrti veliko dražji od skupnih načrtov ali gostovanj VPS. Namenske načrte je najbolje prepustiti velikim podjetjem, ki imajo v svoji spletni prisotnosti velik delež.

Oglejte si našo uvrstitev 8 najboljših ponudnikov gostovanja.

Želite prihraniti? Mi’Sem uvrstil tudi 6 najcenejših namenskih gostovalnih načrtov.

DreamHost ponuja dva različna namenska gostovanja: Dedicated Standard in Dedicated Enhanced. Oba načrta imata različne možnosti glede na to, koliko pomnilnika in pomnilnika imate’Potreboval bom.

The Namenski standard načrt ima naslednje možnosti:

RAM | SkladiščenjeMesečna cena, plačana po mesecuMesečna cena, plačana po letu4 GB | 1TB HDD8 GB | 1TB HDD16 GB | 1TB HDD
169 dolarjev149 USD
209 dolarjev189 dolarjev
249 dolarjev229 dolarjev

The Namensko izboljšano načrt ima naslednje možnosti:

RAM | SkladiščenjeMesečna cena, plačana po mesecuMesečna cena, plačana po letu16 GB | 2TB HDD32 GB | 2TB HDD64 GB | 2TB HDD16 GB | 240 GB SSD32 GB | 240 GB SSD64 GB | 240 GB SSD
299 dolarjev279 dolarjev
349 dolarjev329 dolarjev
399 dolarjev379 dolarjev
299 dolarjev279 dolarjev
349 dolarjev329 dolarjev
399 dolarjev379 dolarjev

DreamHost’S posebnimi načrti prihaja tudi vse, kar ste’d pričakujem od vrhunske storitve, vključno s 24/7 tehnično podporo in spremljanjem strežnika. Ampak spet, namenski načrti so vredni stroškov, samo če imate ogromno spletno mesto, ki služi velikim podjetjem.

7

Dodatni stroški za razmislek

To je’s, ko začnete gledati DreamHost’z različnimi dodatki, ki se lahko podrobneje določijo glede cen. Mi’izvedli smo kopanje in utrdili spodaj zrnatost, a najprej mi’natančno bom razložil, kaj ima vsaka funkcija naredi.

 • Registracija domene je postopek rezervacije imena, ki bo služilo kot vaše spletno mesto’s naslov – na primer websitebuilderexpert.com. Običajno lahko domensko ime kupite za eno leto in ga nato samodejno obnovite.
 • SSL (Secure Sockets Layer) potrdila so sredstvo za zagotovitev povezave med spletnim mestom in brskalnikom ter obiskovalcem pomenijo, da so njihovi podatki varni. Če ima spletno mesto potrdilo SSL, se začne njegov URL https, in ti’V naslovni vrstici pred URL bo prikazan simbol ključavnice.
 • Gostovanje po e-pošti vam omogoča upravljanje e-poštnega strežnika ‘@ vaša domena’. Na primer ti’bi lahko nastavil e-poštni naslov, na primer namesto da bi uporabljal domeno velikega ponudnika e-poštnih storitev. Ob lastni e-poštni storitvi lahko vaše spletno mesto posoja veliko legitimnosti!

In zdaj na ceno…

Registracija domene je…

 • Vključeno brezplačno eno leto, ko se prijavite na kateri koli eno- ali triletni skupni načrt (zaganjalnik ali neomejeno)
 • Vključeno brezplačno eno leto, ko se prijavite na kateri koli enoletni načrt DreamPress (Navadni, Plus ali Pro) (opomba: Triletni načrt DreamPress ni)
 • Ni vključeno v mesečne skupne načrte, vendar se lahko doda za 8,99 USD
 • Ni vključeno v mesečne načrte DreamPress
 • Vključeno v vse načrte VPS (Basic, Business, Professional in Enterprise)

Registracija domene običajno stane približno 10-12 USD sama.

SSL certifikati so…

 • Vključeno brezplačno s vsak Načrt DreamHost za vsako kategorijo (v skupni rabi, DreamPress in VPS)
 • Vnaprej nameščen s katerim koli načrtom DreamPress (Navadni, Plus ali Pro)

Različni ponudniki gostovanja ponujajo SSL certifikate po različnih cenah. GoDaddy zaračuna 79,99 USD / leto za zaščito enega spletnega mesta s SSL, medtem ko HostGator’Najcenejši načrt SSL prihaja po ceni 39,99 USD / leto.

Gostovanje po e-pošti je…

 • Ni vključeno v načrt za skupno rabo za začetnike, vendar ga je mogoče dodati za samo 1,67 USD na mesec
 • Vključeno v vse druge načrte DreamHost, od Starter Unlimited do vsakega načrta DreamPress in VPS

Večina osnovnih storitev gostovanja po e-pošti se giblje med 2-10 USD na mesec.

5 najboljših ponudnikov gostovanja za SEO – poglejte, kateri ponudniki vam bodo pomagali višje uvrstiti spletno mesto

10 najboljših ponudnikov gostovanja za študente – mi’pregledali smo najbolj dostopne možnosti za študente

8

Gostovalni načrti DreamHost vs Načrti gostovanja konkurentov

DreamHost se je med našimi raziskavami glede prostora na disku (tj. Shrambe) znašel na vrhu in je ocenil 5/5 za obseg načrtov gostovanja, ki jih ponuja, in svoje gostovalne funkcije.

Glede na to smo DreamHostu dali 3/5 za vrednost za denar. To je’je odlična platforma, vendar se nekateri njeni vrstniki uvrstijo bolje po ceni. Skupno se vsi načrti za gostovanje DreamHost gibljejo od 4,95-120 dolarjev na mesec. Tukaj’s kako to dosega do cenovnih razredov svojih najboljših konkurentov:

 • Bluehost (2,95-119,99 USD / mesec)
 • HostGator (2,75-289,00 USD / mesec)
 • InMotion (6,39–603,49 USD / mesec)
 • Gostovanje z A2 (2,96-142,95 USD / mesec)

Tabela primerjave stroškov gostovanja (na mesec) *

PonudnikSkupno gostovanjeGostovanje WordPressVPS gostovanjeNamensko gostovanjeDreamHostBluehostHostGatorV gibanjuA2 gostovanje
2,59-10,95 USD16,95-79,95 USD10-120 dolarjev149-399 dolarjev
2,95-13,95 USD2,95-49,95 USD18,99–59,99 USD79,99-119,99 USD
2,75-16,95 USD5,95-91,95 USD29,95-159,95 USD118,99-289,00 USD
6,39-18,99 USD6,99-19,99 USD29,19–95,24 USD105,69–603,49 USD
2,96-9,25 USD2,34-7,31 USD25-58,00 USD141,09-315,39 USD

* Upoštevajte, da skoraj vsak ponudnik gostovanja’Spletna stran daje zavajajoč poudarek na promocijskih cenah prvega leta. Cene, navedene v tabeli, delujejo v celoti, od samo za prvo leto promocijske cene v skupni rabi vse do obnovitvenih cen za namenske načrte.

Cene se razlikujejo med ponudniki, vendar vi’Opazili bomo, da je vsaka vrsta načrta gostovanja cenovno enaka. Razlika v ceni med ponudnikom’s skupnimi načrti in namenskimi načrti ne’t zadeva skoraj toliko, kolikor je razlika v ceni med vsemi ponudniki’s skupnimi načrti. Ko gledamo na stroške, to’najbolje, da bodite pozorni na majhne podrobnosti, ki se razlikujejo med podobnimi načrti – tam’s poceni načrtom prihranite denar, če vaša prednostna funkcija ne drži’ne vključite.

Kjer DreamHost res izstopa med svojimi konkurenti, je politika vračila. Večina ponudnikov gostovanja, kot sta InMotion in A2 gostovanje, ponuja pogojna obdobja vračila denarja, ki običajno trajajo približno 30 dni. Če pa s kreditno kartico kupite načrt gostovanja v skupni rabi DreamHost, potem morate’vam zajamčeno polno nadomestilo za 97 dni! V tej politiki so zajeti samo skupni načrti, vendar od takrat naprej’s logičen načrt za večino začetnikov, to’bo verjetno prišel v poštev za številne uporabnike.

Želite prihraniti, ko boste spletno? Mi’Sem uvrstil najboljše poceni hosting načrte na trgu. 9

Cene DreamHost: Recap

Skratka, DreamHost ponuja štiri različne vrste gostovalnih načrtov:

 • Skupno gostovanje: 2,59 do 10,95 dolarja na mesec
 • DreamPress gostovanje: 16,95 do 79,95 dolarja na mesec
 • VPS gostovanje: 10 do 120 dolarjev na mesec
 • Namensko gostovanje: 149 do 399 dolarjev na mesec

Vsak načrt ima različne možnosti določanja cen, od katerih ima vsaka različne lastnosti. DreamHost ponuja tudi registracijo domen kot storitev, tako da lahko vse potrebe vašega spletnega mesta ohranjate domače in priročno.

Priporočamo DreamHost za začetnike in vmesne, ki iščejo kakovostno izkušnjo gostovanja. Čeprav je’s ne the najcenejši ponudnik gostovanja, je precej poceni za kakovost opravljenih storitev. Če se boste lotili načrta skupnega gostovanja, potem DreamHost’s 97-dnevno jamstvo vračila denarja vam pomeni’nimam česa izgubiti. Zakaj ga ne bi preizkusili?

10

Pogosta vprašanja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map