Cene WPEngine 2020

pregled cen wpengina predstavljena slikaPreden se prijavite v WPEngine, morate vedeti nekaj ključnih stvari. V glavnem, koliko so njegovi cenovni načrti? So dobra vrednost? In kateri je najboljši za vas? Pustiti’si oglej.


WPEngine je ponudnik gostovanja za WordPress spletna mesta – več kot 90.000 mest WordPress, da bom bolj natančen!

WPEngine ponuja gostovanje na spletnih mestih vseh velikosti, vendar ga priporočamo za velika podjetja predvsem zaradi svojih zajetnih lastnosti in visokih cen. Če ti’če ne uporabljate WordPress-a, potem ste zmagali’Od tega pregleda ne morem dobiti veliko WPEngine gosti samo spletna mesta WordPress. Za tiste, ki ne uporabljate WordPress-a, obstaja še veliko drugih možnosti – preberite naš pregled o najboljših ponudnikih gostovanja za začetnike!

Pravzaprav WPEngine ne’t samo ponudite gostovanje za vašo spletno stran – to bo dodatna milja in upravlja vse za vas, vključno s samodejnimi varnostnimi kopijami, samodejnimi posodobitvami in zaščito pred krampami.

Torej, kaj plačate za to storitev? WPEngine omogoča preprosto uporabo štirje načrti cen in nobenih skritih pristojbin.

cenovni načrti wpenginaWPEngine ima štiri cenovne načrte za lažje povečanje vašega podjetja in ponuja 60-dnevno garancijo vračila denarja.

Kot lahko vidite, WPEngine’Cenovni načrti niso’t najcenejša na trgu. Ta članek se bo potopil v podrobnosti vsakega načrta, tako da boste lahko natančno videli, kaj dobite za svoj denar.

1

Koliko so WPEngine’s Načrti?

WPEngine ima štiri cenovne načrte, od 35 USD na mesec po načrtu cen po meri. Za razliko od cen, ki jih ponuja večina ponudnikov gostovanja, WPEngine ne’ne izvajajte promocijskih ponudb – njegove cene so lahko videti drage, a vsaj tisto, kar vidite, je tisto, kar dobite.

Te načrte in njihove ključne značilnosti lahko primerjate v spodnji tabeli.

StartupGrowthScaleCustomMesečna cena

Letna cena

Skladiščenje

Pasovna širina
/ mesec

Obiski spletnega mesta
/ mesec

Število spletnih mest

35 dolarjev115 ameriških dolarjev290 USDCitati po meri
350 dolarjev

1.150 dolarjev

2900 dolarjev

Citati po meri
10 GB20 GB30 GBDo 1TB
50 GB200 GB400 GB400 GB+
25.000100.000400.000Milijoni
151525

Pomembno je vedeti, da ima WPEngine a 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja v načrtih zagona, rasti in lestvice, kar pomeni, da se lahko prijavite popolnoma brez tveganja. Če ti’niste srečni, denar lahko dobite, dokler ga imate’s v roku 60 dni.

Ti’opazili bomo’Sem vključeval tako mesečne kot letne cene – čeprav letne cene izgledajo nekoliko očitno, je tako’je vredno vedeti, da dejansko dobite dva meseca brezplačno s prijavo na letni načrt.

2

Začetni načrt

35 dolarjev na mesec ali 350 dolarjev na leto

Startup načrt je najcenejši za WPEngine’s cenovnimi načrti in je zasnovan za podporo a majhno spletno mesto ali blog. Na voljo je z osnovnimi funkcijami, vključno z 10 GB pomnilnika in enim samim spletnim mestom, poleg tega pa je nekaj brezplačnih orodij brezplačno vrglo.

Ta načrt lahko’t podpirajo veliko spletno stran, torej priporočamo ga za mala podjetja, ali tistih, ki šele začenjajo. WPEngine priporoča ta načrt za bloge, v resnici pa ga’ni idealna izbira – 35 dolarjev na mesec je precej strmo, še posebej, če ti’ne zaslužite denarja s svojega spletnega mesta.

V našem pregledu o najboljših gostiteljih za majhna podjetja lahko dobite predstavo o tem, kako drago je WPEngine v primerjavi z drugimi ponudniki v primerjavi z drugimi ponudniki.

Lastnosti

V načrtu zagona je poleg osnovnih pomnilniških in pasovnih širin na voljo tudi vrsta tehnične in napredne funkcije za pomoč pri uspehu vašega majhnega spletnega mesta. Tukaj’s prikazovanjem funkcij, ki jih dobite ob prijavi na načrt za zagon:

 • Vključeno je eno spletno mesto
 • 10 GB pomnilnika
 • 50 GB pasovne širine na mesec
 • Samodejna potrdila SSL
 • 35+ teme StudioPress
 • Prenosljiva mesta
 • Okvir geneze
 • Razvojno, uprizoritveno in proizvodno okolje
 • PHP 7.3 pripravljen
 • LargeFS
 • Global CDN
 • Uspešnost strani

Nekatere od teh lastnosti bodo začetniki praskali po glavi, mi pa lahko’Ne krivite jih – če želite le osnove, pa vi’Drugje bom dobil svoj kupček. Če pa imate nekaj tehničnega znanja, vam bodo ta orodja zagotovila večji nadzor nad upravljanjem spletnega mesta.

Pomoč in podpora

Vsi načrti vam omogočajo dostop do podpornega centra WPEngine – pravzaprav ne’t za brskanje po njegovih člankih, videoposnetkih in navodilih se morate celo prijaviti. Z načrtom zagona dobite tudi dostop do WPEngine’s 24/7 podpora za klepet v živo, kar je priročna funkcija pomoči.

Ko smo preizkusili podporo za klepet v živo, smo dobili precej hitri odzivi – Carly je prebrala in se takoj odzvala na našo poizvedbo.

Primer klepeta v živoPodpora za klepet v živo dobite v načrtu za zagon, ki je ponavadi hiter in koristen. 3

Načrt rasti

115 dolarjev na mesec ali 1150 dolarjev na leto

Načrt za rast je bolj velikodušen od načrta za zagon večje pravice do funkcij kot sta pasovna širina in prostor za shranjevanje. Ima vire za gorivo vaše spletne strani’rast, ne da bi vas preplavili v lastnostih, ki jih ne’t še ne potrebujem.

Kot lahko ugibate iz imena, ta načrt je primeren za poslovna mesta, ki doživljajo rast. Ponuja dvakratno shranjevanje in več kot podvojitev pasovne širine načrta za zagon, s čimer je boljše izhodišče za večino obstoječih spletnih mest.

Lastnosti

Za dodatnih 80 dolarjev na mesec načrt rasti dvigne omejitve iz načrta za zagon, kar daje vašemu spletnemu mestu več prostora za dihanje – in, dobro, rast! Z nadgradnjo načrta za rast se odkrijejo naslednje funkcije, poleg tistih, ki jih najdemo v zagonskem načrtu:

 • Vključenih je pet spletnih strani
 • 20 GB prostora za shranjevanje
 • 200 GB pasovne širine na mesec
 • Uvožena potrdila SSL

Te funkcije vam omogočajo orodja za zagon bolj profesionalno spletno stran, in določite svoje cilje na bolj ambiciozne cilje za vaše podjetje. Načrt rasti podpira do 100.000 obiskov na mesec! Vaše spletno mesto lahko poskrbi za povečan promet zaradi povečanja pasovne širine, kar je bistveno za rastoče spletno mesto.

Pomoč in podpora

Medtem ko imate še vedno dostop do klepeta v živo in podpornega centra, z načrtom rasti tudi dobite 24/7 telefonska podpora. To je še posebej koristno, če imate bolj zapletene ali edinstvene težave, ki jih morate rešiti ali razpravljati s podpornim agentom.

4

Načrt lestvice

290 dolarjev na mesec ali 2900 dolarjev na leto

Načrt lestvice se oglašuje kot WPEngine’s načrt z najboljšo ceno, s celo večjo zmogljivostjo za rast in izboljšanje kot načrt rasti.

Ta načrt je najboljši za velika in hitro rastoča mesta – ne’ne vključite dodatnih domišljijskih funkcij, torej vi’ponovno nadgradnjo večinoma za dodatna dovoljenja za shranjevanje, pasovno širino in mesta.

Lastnosti

Načrt lestvice naredi tisto, kar piše na pločevinki – dvigne vaše omejitve in vam da sredstva za povečanje vašega spletnega mesta, ko se povečate. V tem načrtu lahko vaše spletno mesto obravnava do 400.000 obiskov na mesec – če že’ste tako priljubljeni, ploskamo vam!

Tukaj’s tem, kar dobite z načrtom lestvice, skupaj z enakimi lastnostmi kot načrt rasti:

 • 15 spletnih mest je vključenih
 • 30 GB pomnilnika
 • 400 GB pasovne širine na mesec

Ne’t odklepanje več “tehnični” funkcije načrta Scale – stvari, kot so uvoženi SSL certifikati in teme StudioPress, ostajajo enake – vendar vi povečate svoje vire, z podvojite pasovno širino načrta za rast. To pomeni, da imate moč in dovolj prostora, da resnično povečate svoje delovanje in svoje spletno mesto prestavite na naslednjo raven!

Pomoč in podpora

Razumeš enaka raven pomoči in podpore v načrtu obsega tako kot na načrtu rasti, kar pomeni, da imate dostop do podpornega centra, klepetanja v živo in telefonske podpore 24/7.

5

Načrt po meri

Citati po meri

Načrt po meri je najbolj napredni WPEngine’s cenovnimi načrti in ima funkcije za podporo zelo velikim podjetjem. Ta načrt ne’ne določite cen – namesto tega se obrnite na prodajnega strokovnjaka in prejmete ponudbo po meri.

Ta načrt je zasnovan za velika podjetja in kritična mesta. Torej, če si’zaslužite velike dolarje ali se za preživetje vašega podjetja popolnoma zanesete na svoje spletno mesto, potem je načrt po meri za vas.

Lastnosti

Ob prijavi na načrt po meri lahko pozdravite impresivno paleto funkcij. Kot tudi pridobivanje vsa orodja iz načrtov nižje stopnje, dobite tudi dostop do nekaterih še bolj čudovitih funkcij, s katerimi lahko svoje spletno mesto vrhunsko obravnavate:

 • 25 spletnih mest je vključenih
 • 100 GB do 1 TB prostora za shranjevanje
 • 400 GB + pasovna širina
 • WordPress multisite
 • GeoTarget
 • Učinkovitost vsebine
 • SSH prehod

Ne samo, da te funkcije pomenijo, da dobite kakovostnejšo storitev za vaše spletno mesto, ampak pomeni, da bodo tudi obiskovalci na vašem spletnem mestu dosegli boljšo raven interakcije. GeoTarget vam na primer omogoča, da prepoznate, od kod nekdo obiskuje, in jim to prikažete’s pomembno glede na njihovo lokacijo.

To pomeni, da lahko ponudite več prilagojena in ustrezna storitev prek vaše spletne strani, ki je še posebej dragocena za velika podjetja.

Pomoč in podpora

Ko ti’Če boste pluli na večji ladji, potrebujete več rok na palubi in vsekakor več rešilnih čolnov, če bi šlo kaj narobe. To’s zakaj ima načrt po meri več možnosti pomoči in podpore na voljo svojim strankam.

Imate dostop do WPEngine’s običajnimi podpornimi viri, vendar jih tudi dobite svetovanje na krovu in a začeti oceno pripravljenosti, da se prepričate, ali je vse pripravljeno, preden začnete objavljati.

Če želite dodatno varnost, lahko plačate za dodatke, kot sta upravljanje uspeha strank in podpora za vozovnice 27/7, ki niso’t na voljo za nakup v drugih načrtih.

6

Dodatni stroški WPEngine

Vse WPEngine’Načrti vključujejo brezplačne funkcije, ki so vgrajene v vaš načrt samodejno. Vendar pa je za vsak načrt na voljo tudi izbor dodatkov, ki jih lahko kupite za doplačilo.

Ti dodatki so povsem neobvezna, tako je’Odvisno od vas, če želite zanje nekoliko plačati. Mi’pogledal sem jih in koliko stanejo, tako da točno veš, kaj si’se ponovno prijavite za.

Dodatna spletna mesta

Obstajajo omejitve glede števila spletnih mest, ki so vključene v vaš načrt – načrt zagona samodejno dovoli na primer eno spletno mesto – kaj pa, če jih potrebujete več? Ali morate nadgraditi na naslednji načrt gor?

Odgovor je, ne! V načrt lahko dodate dodatna mesta, kar pomeni, da ste’ne držiš svojega načrta’s omejitvijo, dokler ne’ste pripravljeni za nadgradnjo. Ta dodatna mesta stanejo 20 $ na mesec vsak – ti lahko dodaj do 24 na načrtu za zagon, medtem ko ste številko’Če lahko dodate, gre na bolj napredne načrte.

cene wpengina dodajo dodatkeTo je’Izbira dodatkov je zelo enostavna – preprosto označite možnosti, ki jih označite’d všeč! Tukaj smo’Dodali ste eno dodatno mesto, skupno število pa je dodano na desni stranski vrstici.

Učinkovitost vsebine

Dodajanje ‘Učinkovitost vsebine’ v načrt, ki vam ga daje Podatki Google Analytics, specifični za WordPress za analizo naravnost s skrbniške nadzorne plošče. Tako lahko dobite vpogled v svoje spletno mesto’s uspešnostjo in na podlagi teh rezultatov izboljšajte svojo vsebino.

Don’ne skrbi – ne’Da bi imeli koristi od tega, vam ni treba strokovnjak za Google Analytics!

Dodajanje uspešnosti vsebine k stroškom vašega načrta 25 dolarjev na mesec poleg običajne naročnine.

uspešnost vsebine wpenginaUčinkovitost vsebine vam daje vpogled v uspešnost vaših člankov in avtorjev, kar je bistveno za izboljšanje vašega spletnega mesta in pridobivanje več bralcev.

GeoTarget

To je brezplačno vključeno v načrt po meri, če pa želite GeoTarget za svoje spletno mesto, potem tudi vi’ponovno na srečo – enostavno ga lahko kupite za svoje spletno mesto. Z GeoTargetom lahko zaznajte, kje se nahaja obiskovalec, in jim dostavite prilagojene vsebine.

wpengine geotargetGeoTarget stane 15 dolarjev na mesec in vam omogoča, da obiskovalcem pošljete ciljno in ustrezno vsebino, odvisno od njihove lokacije.

Pa naj bo’s prikazom njihove lokalne valute ali ustreznih oglasov za njihovo območje, GeoTarget vam omogoča ustvarjanje bolj prilagojene vsebine za vaše uporabnike.

Dobra novica je, da’tudi ni preveč drago – GeoTarget vas bo vrnil samo 15 USD na mesec, zaradi česar je najcenejši dodatek, ki ga lahko izberete.

Global Edge Security

Varnost Global Edge vključuje številne varnostne funkcije, vključno z Cloudflare CDN, požarnim zidom spletne aplikacije (WAF) in zaščito pred razdeljeno zavrnitvijo storitve (DDoS)..

varnost globalnega roba wpengineČe želite dodatno zaščito v spletu, lahko na svoje spletno mesto dodate Global Edge Security za 30 USD na mesec.

V bistvu, dodajanje te funkcije izboljša vaše spletno mesto’s varnost s temi tehničnimi orodji in vam prihrani nekaj glavobolov na poti!

Zaščita ne’ne pridite poceni 30 USD na mesec, vendar odvisno od velikosti vašega podjetja’Verjetno boste prihranili več, kot bi lahko izgubili, če bi vaše spletno mesto padlo iz grdega napada.

WordPress Multisite

WordPress Multisite je priročen dodatek, ki vam omogoča zagon več mest WordPress iz ene same namestitve. To vam omogoča, da ustvarite mrežo spletnih mest, ki imajo vsa iste teme in vtičnike.

To vam lahko olajša življenje’re upravljanje veliko spletnih strani – to’je učinkovit in je lahko veliko enostavnejši, kot da znova in znova nameščate WordPress in upravljate vsa svoja spletna mesta na ločenih mestih.

To je’ni za vsakogar, toda če se odločite, da bo WordPress Multisite ustrezal vašim potrebam, potem vi’Potreboval bom rezervno 20 USD na mesec da ga omogočite prek WPEngine.

wpengine wordpress multisiteVeč o uporabi WordPress Multisite in več o tem lahko izveste’za vas, v WPEngine’s koristnim člankom “Kaj je WordPress Multisite?”

Cene WPEngine: Povzetek

Mi’raziskal, pregledal in sprožil v WPEngine’s cenovnimi načrti, ki jih primerjamo in nato razkrijemo podrobnosti vsakega posebej. Pokrili smo celo vse dodatne stroške, za katere se boste morda želeli proračunati – ali se jim izogniti – ob prijavi na WPEngine.

Rezultati so v: WPEngine’Cenovni načrti so precej dragi in na splošno ne’t ponujajo neverjetno vrednost za denar. Ponudnik je najbolj primeren za velika podjetja, toda na večini spletnih mest lahko drugje najdete veliko boljšo vrednost.

Če je WPEngine pravi ponudnik za vas, potem vi’imam med štirimi cenovnimi načrti, med katerimi lahko izbirate – od teh 35 do 290 dolarjev na mesec, z načrtom po meri za bolj prilagojene cene.

Če pa se zdi, da WPEngine presega vaš proračun ali preprosto ni vreden naložbe, potem imate druge možnosti. Priporočamo lahko Bluehost kot najboljši ponudnik gostovanja za WordPress, s cenami že od 2,95 USD na mesec za svoje skupno gostovanje v WordPressu.

A2 gostovanje ponuja tudi kakovostno storitev za uporabnike WordPress-a, pri čemer cene začnejo že od 3,93 USD na mesec za svoje skupne načrte gostovanja WordPress.

Na koncu dneva je WPEngine zmagal, če le želite osnove in ste na proračunu’ne dajem vam vrednosti za denar, ki ga dobite’iščete. Če pa želite preizkusiti, ima precej velikodušno 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja in brez skritih pristojbin – lahko bi naredili slabše!

Cene WPEngine: Pogosta vprašanja

Ali lahko preidem z mesečnega na letni obračun ali obratno?

Ja! Na svojem uporabniškem portalu lahko svoj načrt spremenite iz mesečnega v letno obračunavanje ali če želite spremeniti iz letnega v mesečni, potem’Moral bom samo po e-pošti

Ali lahko nadgradim pozneje?

Ja! Nekateri uporabniki bodo morali nadgraditi e-poštno ekipo za obračun, nekateri drugi pa jo lahko nadgradijo preprosto tako, da se prijavijo na svoj uporabniški portal. Ko ste tam, kliknite “spremenite svoj načrt” da izberete, na kateri načrt želite preklopiti. V tem območju lahko celo izberete dodatne dodatke za svoje spletno mesto, če želite še dodatno dodati svoj načrt.

Ali lahko zmanjšam ali odstranim dodatke?

Ja! Lahko pa traja malo dlje kot dodajanje le-teh. Morate poslati e-pošto

Kaj se zgodi, če moje spletno mesto pridobi več obiskovalcev, kot dovoljuje moj načrt?

Don’t skrbi, WPEngine je zmagal’ne odrežite svojega spletnega mesta – če se nenadoma povečate promet,’Prav tako vam bomo zaračunali previsoke stroške v višini 2 USD na 1.000 dodatnih mesečnih obiskovalcev. Ta sistem je zasnovan tako, da omogoča, da vaše spletno mesto upravlja s povečanim prometom, ne da bi izčrpalo svoj bančni račun.

Kateri načrt WPEngine je najboljši?

Tam’ni natančnega odgovora, kateri načrt je najboljši – to’o tem, kateri načrt je najprimernejši za vas. WPEngine svoj načrt Scale označuje kot najboljši načrt, vendar za večino malih in srednje velikih poslovnih strani’d priporočam, da začnete z načrtom rasti. Vse je odvisno od vašega proračuna in vaših posebnih potreb!

Ali ima WPEngine kakšne promocijske cene?

Ne, WPEngine ne’t ponuditi znižano ceno za nove uporabnike. To je nenavadno, saj bo večina ponudnikov gostovanja za vaš prvi mandat zaračunala zelo nizko ceno, ki se nato obnovi po redni ceni. WPEngine ne’t naredite to, kar pomeni, da medtem’dražje je, ne’ne dobite presenečenj, ko pride čas obnove.

Ali ima WPEngine kakšne cenejše načrte gostovanja?

Ne – medtem ko drugi ponudniki gostovanja ponujajo paleto različnih vrst gostovanja po različnih cenah, WPEngine ponuja samo upravljano gostovanje v WordPressu. To pomeni, da ima samo te štiri cenovne načrte, namesto da ponuja več načrtov, kot so deljeno, VPS in namensko gostovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me