Pregled cen Bluehost 2020

Contents

Ali so Bluehost’s Načrti za oblikovanje cen so vredni vašega denarja?

Cenovno opremljena slika na slikiBluehost je priljubljen ponudnik gostovanja, ki’je znan po svojem WordPress gostovanju – in nič čudnega, da ga’s številka ena priporočeno gostovanje ponudnika samega WordPressa!


Ampak kaj počne Bluehost’so cene videti? Je vredno vašega težko zasluženega denarja? In ali ima drage stroške obnove?

Mi’tukaj, da razkrijem vse o Bluehostu’s programi za gostovanje, tako da se lahko najbolje odločite za svoj proračun.

Bluehost ponuja šest različnih vrst gostovanja, z več načrti in cenami za vsakega. To lahko postane precej zmedeno precej hitro, zato tudi mi’razčlenili bomo vsako vrsto gostovanja enega po enega, da boste lahko dobro pogledali načrte, cene in značilnosti ponudbe.

Najprej, pa naj’Oglejte si splošne cene, ki jih lahko pričakujete od Bluehosta.

Cene Bluehosta: Hiter pogled

Najcenejši načrt Bluehost je deljeno gostovanje, ki se začne pri 2,95 dolarja na mesec in nato obnavlja po redni ceni 7,99 dolarja na mesec. Najdražja možnost je namensko gostovanje, ki se začne pri 79,99 USD na mesec. Vsi načrti Bluehosta prihajajo s 30-dnevno garancijo vračila denarja in popusti za nove stranke. Pravzaprav lahko prihranite do 64% na mesec z Bluehostom’s promocijskimi cenami!

Spodaj si lahko ogledate izhodiščne cene za vsako vrsto gostovanja, od najcenejšega do najdražjega:

 • Skupno gostovanje: 2,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 7,99 dolarja na mesec
 • Skupno gostovanje v WordPressu: 2,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 7,99 dolarja na mesec
 • Gostovanje v WooCommerce: 6,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 13,99 dolarja na mesec
 • VPS gostovanje: 18,99 USD na mesec, podaljšanje pri 29,99 USD na mesec
 • Upravljano gostovanje v WordPressu: 19,95 USD na mesec, podaljšanje pri 29,99 USD na mesec
 • Namensko gostovanje: 79,99 USD na mesec, podaljšanje pri 119,99 USD na mesec

Mi’bom popolnoma vnaprej: Bluehost’s cene aren’t najcenejša na trgu. Vendar pa, ponuja veliko vrednost za denar. To’s zakaj smo na tem področju dosegli 4,6 / 5. Bluehost ponuja veliko več svojih osnovnih načrtov kot mnogi njegovi konkurenti, zato preberite, če želite’je pravi ponudnik za vas.

Pazite na: promocijske cene

Kot večina drugih ponudnikov gostovanja tudi Bluehost za nove stranke ponuja znižane cene. Ta znižana cena traja vaš prvi mandat, nato pa se obnovi po redni ceni, ko to obdobje mine.

Cene, ki jih vidite na Bluehostu’Spletna stran in spodnje cene, o katerih smo govorili, so mesečne cene 36-mesečne pogodbe.

Mi’Vedno se bomo potrudili, da bo natančno jasno, koliko lahko pričakujete, da boste plačali v vsaki fazi gostovanja.

To’zato navajamo Bluehost’s popustnimi cenami za nove stranke, pa tudi s prikazom stroškov obnove, ko se popustno obdobje konča. Kasneje sva’Pogovorili se bomo o dodatnih stroških, ki jih je treba paziti, in o tem, kaj Bluehost vključuje brezplačno.

Nadaljne informacije

 • Preberite si v celoti Pregled Bluehosta za podroben pregled njegovih značilnosti, zanesljivosti in še več – vključno z uspešnostjo naše raziskave!
 • Primerjaj najboljši ponudniki spletnega gostovanja v našem celovitem pregledu
 • Iščete veliko? Primerjajte več kot 50 načrtov med pregledovanjem Najcenejši ponudniki spletnega gostovanja

1

Cene Bluehosta: Koliko stane Bluehost na mesec?

Bluehost ponuja šest vrst gostovanja: v skupni rabi, VPS, namenjen, WordPress v skupni rabi, upravljan WordPress in gostovanje v WooCommerce. Vsak od njih ima svoje lastne cenovne načrte in funkcije – bolj napredno je gostovanje, več funkcij dobite in več stane, kot lahko vidite na spodnji sliki.

info o razčlenitvi cen o bluehostuBluehost ponuja šest vrst gostovanja – tukaj si lahko ogledate znižane cene zaganjalnikov za vsakega.

Oglejte si spodnjo tabelo, da dobite predstavo, koliko stane vsaka vrsta gostovanja:

Načrtovalni načrt Najcenejši načrt: Najcenejši načrt s popustom: Redni prihranki pri cenah na mesec V skupni rabi V skupni rabi WordPress WooCommerce VPS Upravljani WordPress (Pro) Namenski
2,95 dolarja 7,99 USD 63%
2,95 dolarja 7,99 USD 63%
6,95 USD 13,99 USD 50%
18,99 USD 29,99 USD 36%
19,95 USD 29,99 USD 33%
79,99 USD 119,99 USD 33%

Ti’Opazili bomo, da vsak načrt Bluehosta prihaja s popustom in redno ceno. Koliko prihranite, je odvisno od načrta, ki ga izberete, in dolžine naročnine. Na primer, prihaja najcenejši načrt gostovanja v skupni rabi 63% nižje mesečne cene ko se prijaviš za tri leta – to’s približno 180 USD prihranka skupaj!

Bluehost’s skupno gostovanje stane od 2,95 do 13,95 dolarja na mesec in se po obnovi giblje med 7,99 in 23,99 dolarja na mesec. Enako velja za Bluehost’s skupnimi WordPress načrti za gostovanje. Deljeno gostovanje je najbolj osnovna vrsta gostovanja, zato je tako’je najcenejši.

Na drugem koncu lestvice vi’imam namensko gostovanje, ki je zelo napredno in zasnovano za podporo spletnim mestom s tono prometa. Celo s popustom se cene začnejo pri 79,99 USD na mesec – brez popusta se redne cene začnejo pri 119,99 USD na mesec. To je gostovanje za velika spletna mesta z velikimi proračuni!

S toliko različnimi možnostmi morate izbrati načrt Bluehost, ki ne ustreza le vašemu proračunu, ampak ponuja tudi funkcije, ki koristijo tudi vašemu spletnemu mestu..

Mi’Raziskal bom vsak Bluehost’s gostovanje načrti, začenši z najosnovnejšim gostovanjem in delamo do naprednejših in specializiranih načrtov – začenši z načrti skupnega gostovanja. Najprej pa naj’Spoznajte, kateri tip gostovanja je pravi za vas!

2

Kateri načrt Bluehost je pravi za vas?

Samoumevno je, da samo vi lahko veste, kaj’najboljše za vaše spletno mesto – njegove posebne potrebe, koliko prometa, koliko prostora za shranjevanje potrebujete’načrtujete veliko rast ali ohranjate stvari majhne.

Vendar vam lahko pomagamo, da vas usmerimo v pravo smer. Mi’V spodnji tabeli ste navedli različne vrste gostovanja z namigi, za koga je najbolje… in kdo jih’ni za.

Mi’Vrste gostovanja postavite po vrstnem redu, začenši z najcenejšim, da boste lažje izbrali najboljšo možnost za svoj proračun.

Najboljše za ne za najcenejšo ceno / mesec V skupni rabi V skupni rabi WordPress WooCommerce VPS Upravljani WordPress (Pro) Namenski
– Nova spletna mesta se odstirajo od tal
– Majhni, statični dnevniki ali spletna mesta z brošurami
– Spletna mesta z zelo malo prometa
– Kdor ima težek proračun
– Spletna mesta z naraščajočo stopnjo prometa
– Spletna mesta za e-trgovino
– Interaktivna ali zapletena spletna mesta
– Spletna mesta z velikimi predstavnostnimi datotekami
2,95 dolarja
– Majhna spletna mesta WordPress
– Uporabniki WordPress-a, ki začnejo delovati v spletu ali z majhnim proračunom
– Spletna mesta, ki niso WordPress
– Velika, zapletena mesta WordPress
– Prometno obiskana spletna mesta WordPress
2,95 dolarja
– Spletne trgovine
– Uporabniki WordPress-a gradijo z WooCommerce
– Tako začetniki kot prodajalci
– Spletna mesta brez e-trgovine
– Spletne trgovine v velikosti mega
– Kdor ne gradi z WooCommerce
6,95 USD
– Večina “redna” velika spletna mesta
– Boljša varnost, zmogljivost in funkcije kot gostovanje v skupni rabi
– Gojenje in / ali strokovna spletna mesta
– Vsakdo s specifičnimi potrebami WordPressa
– Uporabniki z izjemno tesnimi proračuni
– Skupaj tehnološki začetniki
18,99 USD
– Strokovna mesta WordPress
– Uporabniki WordPressa z velikimi cilji za svoje spletno mesto
– Tisti, ki želijo izboljšati zmogljivost, udobje in funkcije v skupnem gostovanju v WordPressu
– Spletna mesta, ki niso WordPress
– Uporabniki WordPress za začetnike, ki želijo stvari ohraniti majhne
19,95 USD
– Velik promet, humongous spletna mesta
– Velike spletne trgovine z ogromnimi prihodki
– Uporabniki, ki potrebujejo popoln nadzor, varnost in delovanje za svoje spletno mesto
– Majhna spletna mesta z majhnim prometom
– Vsi, ki poskušajo znižati stroške
– Tehnični začetniki ali gosti novorojenčke
79,99 USD

Upajmo, da zdaj dobro veste, kateri tip gostovanja najbolj ustreza tako vašim potrebam kot vašemu proračunu. Poskrbite, da boste dosegli ravnovesje med obema – ne’t Preveč porabite za funkcije, ki jih nimate’ne potrebujem, ampak tudi ne’t omejite svoje spletno mesto’s sredstvi, s katerimi prihranite nekaj dolarjev!

3

Načrti Bluehost: Stroški skupnega gostovanja

Pridobite skupno gostovanje za 2,95 USD / mesec (običajno 7,99 USD)

Hiter ogled: Skupno gostovanje je najcenejša vrsta gostovanja, ki ga lahko najdete. To je’je zelo osnovna, zato je najboljša za spletna mesta z brošurami z zelo malo prometa. Pri Bluehostu se deljeno gostovanje začne pri 2,95 USD na mesec, obnavlja pa se pri 7,99 USD na mesec po zaključku diskontnega obdobja – ta popust vam prihrani 63% na mesec! Skupno lahko izbirate med štirimi načrti gostovanja.

Če ti’Popolnoma velik proračun in potrebujete osnovno gostovanje za posamezno spletno mesto, potem je skupno gostovanje odlična izbira. To je’je zelo omejena vrsta gostovanja, vendar to tudi omogoča izredno ugoden – to’je idealen za ohranjanje nizkih stroškov in vaše spletno mesto na obvladljivi velikosti.

Bluehost ima štiri načrte za skupno gostovanje, med katerimi lahko izbirate, pri čemer ima vsak različne stopnje zmogljivosti in lastnosti. Bolj ko plačate, bolj napreden je načrt, vendar ne pozabite: deljeno gostovanje je večinoma zasnovano za podporo osebnih, hobi in brošurskih spletnih mest.

Cene bluehost skupne gostovanje načrtovBluehost’S skupnimi gostovanjskimi načrti se gibljejo od 2,95 do 13,95 dolarja na mesec, med katerimi lahko izbirate med štirimi načrti.

Načrti gostovanja v Bluehostu v skupni rabi

 • Osnovno: 2,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 7,99 dolarja na mesec
 • Plus: 5,45 USD na mesec, podaljšanje pri 10,99 USD na mesec
 • Izbira Plus: 5,45 USD na mesec, podaljšanje pri 14,99 USD na mesec
 • Pro: 13,95 USD na mesec, obnavlja se pri 23,99 USD na mesec

Če potrebujete gostovanje samo za eno spletno mesto, potem naj bo osnovni načrt 2,95 USD na mesec v redu za vaše potrebe na ravni. Funkcije tega načrta vključujejo 50 GB pomnilnika, nesmerno pasovno širino in brezplačno SSL potrdilo. Ne’t priporočam Pro načrt preveč – če imate napredne potrebe, si raje oglejte VPS gostovanje.

Oglejte si spodnjo tabelo in primerjajte vsak načrt’Ključne lastnosti:

Značilnosti Basic Plus Choice Plus Pro Začetna cena / mesec Redna cena / mesec Prihranki / mesec Število spletnih mest SSD Storage Pasovna širina Brezplačni SSL Izvedba Domene Zasebnost domene Varnostno kopiranje spletnega mesta Codeguard Namenski naslov IP
2,95 dolarja 5,45 USD 5,45 USD 13,95 USD
7,99 USD 10,99 USD 14,99 USD 23,99 USD
63% 50% 64% 42%
1 Neomejeno Neomejeno Neomejeno
50 GB Neomejeno Neomejeno Neomejeno
Brez merjenja Brez merjenja Brez merjenja Brez merjenja
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Standardno Standardno Standardno Visoka
1 Neomejeno Neomejeno Neomejeno
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Kot vidite, tam’s velikim skokom med načrti Basic in Plus glede na lastnosti, ki jih dobite – ne pa tudi velik skok cen. Zaradi tega lahko načrt Plus smiselno izbere, če potrebujete več kot 50 GB prostora za shranjevanje ali več domen.

Naprednejši načrti Choice Plus in Pro imajo resnejše lastnosti. Zasebnost domen skriva vaše kontaktne podatke iz registra javne domene, medtem ko vam dnevne varnostne kopije zagotavljajo varnostno odejo, če bi šlo kaj narobe.

To je’Vredno je vedeti, da Bluehost varnostno kopira vaše spletno mesto na najcenejšem osnovnem načrtu – vendar to’s samo v načrtu Choice Plus in zgoraj, če brezplačno vključite CodeGuard, ki je naprednejša in prilagojena varnostna storitev. Če želite nadzor nad svojo spletno stranjo’s varnostnimi kopijami, potem je Choice Plus boljša možnost.

Ne’t pogosto priporočam načrt Pro – če vaše potrebe naraščajo, boste vi’Boljšo vrednost za denar dobite tako, da namesto tega nadgradite na VPS gostovalni načrt. Na koncu dneva je skupni načrt gostovanja isn’t vredna skoraj 25 dolarjev na mesec!

Bluehost’s Deljeno gostovanje: je pravi za vas?

Ste šele začeli na spletu z zelo majhno in osnovno spletno stranjo?
Ali želite ohraniti stroške nizke in cenovno dostopne?
Ali bo vaše spletno mesto prejelo zelo nizke količine prometa?

Če je odgovor na vse to, je “da”, potem priporočamo, da začnete z načrti Basic ali Pro, odvisno od vaših potreb.

Če morate prodajati prek spleta, pričakujete zmerno raven prometa, imate veliko medijev za nalaganje ali imate interaktivno spletno mesto (na primer statično spletno mesto z brošurami), nato pa gostovanje ISN’t zate. Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti več o VPS gostovanju, ki bi bilo morda bolj primerno.

Nadaljne informacije

 • V našem pregledu spletnega mesta smo zbrali vse najboljše ponudbe 6 najboljših poceni ponudnikov gostovanja v skupni rabi
 • Če ti’iščete posebej za skupno gostovanje, si oglejte naš pregled Najboljše storitve gostovanja v skupni rabi

4

Načrti Bluehost: VPS stroški gostovanja

Pridobite VPS gostovanje za 18,99 USD / mesec (običajno 29,99 USD)

Hiter ogled: VPS pomeni Virtual Private Server in je naprednejša različica deljenega gostovanja – dobite boljšo varnost, več virov in večje hitrosti nalaganja. Bluehost ima tri načrte gostovanja VPS, najcenejši načrt pa se začne pri 18,99 USD na mesec in obnavlja pri 29,99 USD na mesec – to’s 36% popust na mesec! Večina spletnih mest običajne velikosti uporablja VPS gostovanje.

VPS gostovanje je naslednji korak pri skupnem gostovanju tako po lastnostih kot tudi po ceni – stane več, a je boljše varnosti, hitrosti in zmogljivosti. Tam’s tveganjem, da druga spletna mesta porabijo vaše vire veliko bolj zanesljiva izbira.

Če imate redno spletno mesto, je to običajno najboljša izbira gostovanja, ki združuje razumne cene s trdnimi lastnostmi.

Bluehost ima tri načrte gostovanja VPS, pri čemer se cene zaganjalcev gibljejo od 18,99 do 59,99 dolarja na mesec. Ne’Za izbiro gostovanja VPS ne potrebujete velikega spletnega mesta – lahko izberete načrt, ki najbolj ustreza vašemu proračunu in vašemu spletnemu mestu’s potrebami.

Bluehost cene vps načrtiObstajajo trije načrti gostovanja VPS Bluehost, ki se začnejo pri 18,99 USD na mesec.

Gostovalni načrti Bluehost VPS

 • Standard: 18,99 USD na mesec, podaljšanje pri 29,99 USD na mesec
 • Izboljšano: 29,99 USD na mesec, podaljšanje pri 59,99 USD na mesec
 • Končno: 59,99 USD na mesec, podaljšanje pri 119,99 USD na mesec

Če imate majhno spletno mesto, vendar želite zanesljivost gostovanja VPS namesto skupnega gostovanja, 18,99 USD na mesec Standardni načrt je najboljše. Na voljo je s 30 GB pomnilnika in 1TB pasovne širine – ta količina pasovne širine je veliko več kot vi’d spravil v skupni načrt, in pomeni, da ne’ne bi smeli skrbeti, da bi se vaše spletno mesto zrušilo zaradi prometnih konic.

Bluehost priporoča srednji, izboljšani načrt, za 29,99 USD na mesec – to vam omogoča 60 GB prostora za shranjevanje in 2TB pasovne širine, zaradi česar je popoln, če’re povečanje obsega vaše spletne strani.

Da se odločim, kateri od Bluehosta’s VPS načrti so najboljši za vas, poglejte si njihove ključne funkcije spodaj:

Značilnosti Standard Enhanced Ultimate Začetna cena / mesec Redna cena / mesec Prihranki / mesec Število jeder SSD Storage Pasovna širina Brezplačni SSL Oven Brezplačna domena Izboljšana nadzorna plošča Brezplačne varnostne kopije Število naslovov IP
18,99 USD 29,99 USD 59,99 USD
29,99 USD 59,99 USD 119,99 USD
36% 50% 50%
2 2 4
30 GB 60 GB 120 GB
1TB 2TB 3TB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 GB 4 GB 8 GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1 2 2

Takoj vidite, da so te funkcije naprednejše in se slišijo bolj tehnične od tistih, ki jih dobite pri skupnem gostovanju. VPS gostovanje je tudi veliko bolj razširljiv – z vsako nadgradnjo dobite dvakratno količino RAM-a (pomnilnika) in prostora za shranjevanje, kar vam daje veliko prostora za rast spletnega mesta.

Če vaše spletno mesto potrebuje povečanje hitrosti in moči, bodo računalniške funkcije, ki so na voljo z VPS gostovanjem (kot so jedrne procesorske enote in RAM), vaše spletno mesto dvignile na nove ravni delovanja.

Tudi če ne’ne potrebuješ teh posebnih lastnosti, ti’Vem, ali je VPS gostovanje primerno za vas glede na količino prometa, ki ga prejema vaše spletno mesto. Zmerno do večjega števila obiskovalcev je preveč za skupno gostovanje, vendar ne’t zahtevajo karkoli drago kot namensko gostovanje. VPS gostovanje je vaše srečno sredino!

Več prometa, ki ga dobi vaše spletno mesto, več pasovne širine potrebuje – vedno upoštevajte svojo največjo zahtevo in na podlagi tega izberite svoj načrt.

Na primer, morda boste potrebovali 2TB pasovne širine, vendar jih uporabljate le za shranjevanje 30 GB. V tem primeru morate vseeno izbrati višji načrt, ne pa da omejujete svoje spletno mesto’s sredstvi.

Izboljšani načrt vam zagotavlja udobno količino pasovne širine, pomnilnika in pomnilnika – če imate proračun, da se raztegnete na 29,99 USD na mesec, potem’je dobra izbira. Če ti’poskušate znižati stroške, nato pa Bluehost’Najcenejši načrt VPS naj bi vam dal več kot dovolj funkcij za rast spletnega mesta za manj kot 20 USD na mesec.

Bluehost’s VPS gostovanje: je prav za vas?

Večina spletnih mest potrebuje VPS gostovanje namesto skupnega ali namenskega gostovanja. Če ne’t nimate tesnih proračunskih omejitev ali posebnih potreb za vaše spletno mesto, potem je verjetno, da bo VPS gostovanje ravno v redu.

Če pa je vaše spletno mesto izredno veliko in potrebuje veliko prometa – ali vam omogoča popoln nadzor nad strežnikom -, je namensko gostovanje boljša možnost.

Nadaljne informacije

 • Sestavili smo podroben pregled Najboljši ponudniki gostovanja v oblaku tako lahko najdete svojega popolnega ponudnika

5

Načrti Bluehost: Namenski stroški gostovanja

Pridobite namensko gostovanje za 79,99 USD (običajno 119,99 USD)

Hiter ogled: Namensko gostovanje je najbolj napredna (in draga) možnost gostovanja, ki omogoča dostop do enega strežnika, vse do sebe! To je idealno za ogromna spletna mesta s množico obiskovalcev, ki potrebujejo celoten nabor tehničnih storitev, da nadaljujejo z izvajanjem. Cene Bluehosta se začnejo pri 79,99 USD na mesec za namensko gostovanje, ki se obnavlja pri 119,99 USD na mesec. To pomeni prihranite 33% na mesec v načrtu za vaš prvi mandat – ni slabo! Preden se lotite teh načrtov, bi morali poznati svojo pot okoli strežnika ali popolnoma obvladati VPS gostovanje.

Namensko gostovanje je največja uspešnica sveta gostovanja. To je’je zasnovan za spletna mesta, ki potrebujejo vrhunsko vse – učinkovitost, varnost, nadzor, hitrost in tehnične lastnosti.

Obstajajo trije načrti za gostovanje v Bluehostu, od 79,99 do 119,99 USD na mesec (opomba: to so še vedno znižane cene za zagon).

Cene namenskih načrtovČe potrebujete namensko gostovanje, lahko izbirate med tremi načrti Bluehost, ki se začnejo pri 79,99 USD na mesec.

Gostovalni načrti, namenjeni Bluehostu

 • Standard: 79,99 USD na mesec, podaljšanje pri 119,99 USD na mesec
 • Izboljšano: 99,99 USD na mesec, podaljšanje pri 159,99 USD na mesec
 • Premium: 119,99 USD na mesec, podaljšanje pri 209,99 USD na mesec

Če ti’Če preprosto iščete popoln nadzor nad svojim spletnim mestom, bo najcenejši standardni načrt lepo opravil delo. Če potrebujete načrt za ravnanje z velikanskimi valovi prometa cunamija – na primer, če vaša spletna trgovina prodaja, ali pa’vzamete rezervacije za dogodek – potem pa vi’najbolje najbolje z izboljšanim načrtom ali celo najdražjim premijskim načrtom.

Izboljšani načrt je tisti, ki ga priporoča Bluehost in vam ponuja velikodušne funkcije brez nebesno visokih cen načrta Premium. To je’je tudi dobra izbira, če si’na primer pošljete veliko videoposnetkov ali zaženete igro, saj ima moč, prostor za shranjevanje in visoko zmogljivo strojno opremo za upravljanje težkih medijev.

Da bi se lažje odločili, kateri načrt je najprimernejši za vas, si oglejte razpredelnico Bluehosta v spodnji tabeli’s načrti in ključne značilnosti vsakega posebej:

Značilnosti Standard Enhanced Premium Začetna cena / mesec Redna cena / mesec Prihranki / mesec Število jeder Skladiščenje Pasovna širina Brezplačni SSL Oven Brezplačna domena Korenski dostop Brezplačne varnostne kopije Število naslovov IP
79,99 USD 99,99 USD 119,99 USD
119,99 USD 159,99 USD 209,99 USD
33% 38% 43%
4 4 4
500 GB (zrcalno) 1TB (zrcalno) 1TB (zrcalno)
5TB 10TB 15TB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
4 GB 8 GB 16 GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
3 4 5

Morda se sprašujete, kaj zrcalna shramba je – to preprosto pomeni, da je varnostna kopija shranjena, zato je vaša vsebina varna, če gre kaj narobe.

Do korenskega dostopa prihaja z vsemi načrti – to vam omogoča popoln dostop do vašega strežnika in vam zagotavlja popoln nadzor nad vašo spletno stranjo in njenimi nastavitvami. Lahko namestite in odstranite programe in izvedete druge prilagoditve, da zagotovite, da vse poteka točno tako, kot želite.

Kot vsi Bluehost’S programi za gostovanje, ti namenski načrti prihajajo s podporo 24/7. Pa čeprav’vredno reči, da si’Potreboval bom določeno raven tehnično zaupanje izkoristiti namensko gostovanje.

Bluehost’s Namensko gostovanje: je prav za vas?

Namensko gostovanje je najbolj napredna vrsta gostovanja v ponudbi. Bluehost’S cenovnimi načrti so pravzaprav nekateri najbolj dostopni v primerjavi z njegovimi najboljšimi konkurenti, vendar je’še vedno ni idealen za manjše proračune. Pred prijavo se vprašajte:

 • Ali vaše spletno mesto ustvarja ogromno prometa?
 • Imate veliko spletno mesto za e-trgovino?
 • Imate posebne ali zapletene potrebe? (npr. nastavitve po meri, velike medijske datoteke ali programi, visoke varnostne zahteve)

Če je tako, namensko gostovanje zveni kot dober klic. Vsako spletno mesto je drugačno, zato morate izbrati načrt, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Imate svoje spletno mesto na WordPressu? Bluehost ima prilagojene načrte gostovanja za WordPress uporabnike… ki ga mi’bom naslednjič raziskoval!

6

Načrti Bluehost: Stroški gostovanja v skupni WordPress

Pridobite skupno gostovanje WordPress gostovanja za 2,95 USD / mesec (običajno 7,99 USD)

Hiter ogled: Obstajajo trije načrti gostovanja Bluehost, ki so prilagojeni posebej za uporabnike WordPress – skupno rabo, upravljanje in gostovanje v WooCommerce. Skupno gostovanje WordPress stane popolnoma enako kot “normalno” skupno gostovanje na 2,95 USD na mesec, vključuje pa funkcije, kot so samodejna namestitev in posodobitve programa WordPress, ki olajšajo vaše življenje. Pri najcenejšem načrtu z Bluehostom prihranite 63%’s velikodušnimi popusti, tako da’s proračunom prijazen preveč. Ta načrt je najboljši za zelo majhna mesta WordPress!

WordPress svojim uporabnikom od leta 2005 priporoča Bluehost, ki ga opisujejo kot “vrhunska platforma WordPress” – in to’je enostavno razumeti, zakaj. V svoje načrte lahko naloži neverjetno veliko funkcij, ki vam bodo pomagale pri gradnji in rasti vašega WordPress spletnega mesta.

priporočilo bluehost wordpressBluehost uradno priporoča WordPress kot najboljši ponudnik gostovanja za WordPress spletna mesta – oni’ponovno tekmo v nebesih!

Bluehost’s skupnimi programi WordPress gostovanja stanejo povsem enako kot običajni skupni načrti, začenši s samo 2,95 USD na mesec (znižana cena). Ti načrti dejansko zagotavljajo boljše razmerje med ceno in ceno kot običajno gostovanje v skupni rabi – vključujejo funkcije, kot je brezplačna domena za eno leto ter samodejno namestitev in posodobitve WordPressa.

Obstajajo trije skupni načrti za WordPress, od 2,95 do 5,45 USD na mesec (promocijske cene).

Bluehost cen skupnih načrtov za WordPressBluehost’S cenami skupnih načrtov za WordPress se giblje od 2,95 do 5,45 USD na mesec in vključuje dodatne funkcije, ki so prilagojene uporabnikom WordPressa.

Gostovalni načrti v skupni uporabi Bluehost v WordPressu

 • Osnovno: 2,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 7,99 dolarja na mesec
 • Plus: 5,45 USD na mesec, podaljšanje pri 10,99 USD na mesec
 • Izbira Plus: 5,45 USD na mesec, podaljšanje pri 14,99 USD na mesec

Vsi načrti WordPress v skupni rabi vključujejo:

 • Samodejna namestitev programa WordPress
 • Samodejne posodobitve programa WordPress
 • Brezplačna domena za eno leto
 • WordPress uprizoritveno okolje
 • Varna konfiguracija podatkov o prijavi
 • 200 USD trženjskega kredita (če za nov račun Microsoft Advertising in Google Ads porabite 25 USD)

Zdaj veste glavne značilnosti, poglejte spodnjo tabelo in primerjajte vsak načrt drug ob drugem in se odločite, kateri viri najbolje ustrezajo vašemu spletnemu mestu:

Funkcije Basic Plus Choice Plus Začetna cena / mesec Redna cena / mesec Prihranki / mesec Število spletnih mest SSD Storage Pasovna širina Brezplačna domena Poddomene Brezplačni SSL Samodejne namestitve programa WordPress Samodejne posodobitve programa WordPress Varnostno kopiranje spletnega mesta Codeguard Office 365 Nabiralnik
2,95 dolarja 5,45 USD 5,45 USD
7,99 USD 10,99 USD 14,99 USD
63% 50% 64%
1 Neomejeno Neomejeno
50 GB Brez merjenja Brez merjenja
Brez merjenja Brez merjenja Brez merjenja
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
25 Neomejeno Neomejeno
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Za majhna spletna mesta v programu WordPress, ki se šele začenjajo, naj bi osnovni načrt 2,95 USD na mesec ustrezal vašim potrebam – lahko gostite eno spletno mesto, eno leto uživate v brezplačni domeni in uporabite prostor za shranjevanje 50 GB. Ta načrt vključuje tudi brezplačno varnost SSL in posebne funkcije programa WordPress.

Če ti’Če načrtujete rast svojega spletnega mesta, je Pro načrt boljša možnost. Gostujete lahko neomejeno število spletnih mest, odklenete nesmerno shrambo in 30 dni brezplačno dostopate do poštnega predala Office 365.

To je reklo, skupni WordPress gostovalni načrti vas bodo pripeljali samo tako daleč – za profesionalna orodja in resno rast si oglejte Bluehost’namesto tega je upravljal WordPress gostovanje.

Bluehost’s Deljeno gostovanje v WordPress-u: ali je pravi za vas?

Imate novo sijajno spletno mesto WordPress’se ravno spuščaš od tal? Poskušate prihraniti denar z izbiro poceni gostovanja, vendar potrebujete tudi nekaj kakovostnih funkcij? Bluehost’s skupno gostovanje WordPress je odlična izbira.

Od samo 2,95 dolarja na mesec vam daje osnove, obenem pa nudi tudi nekatere značilnosti WordPressa, s katerimi boste olajšali svoje življenje in spletno mesto varno in uspešno.

Kot pri vseh skupnih gostovanjih, pa tudi vi, če imate tudi za svoje spletno mesto velike načrte’Potrebovali boste tudi večje in boljše gostovanje… pozdravi upravljano gostovanje WordPress namesto tega!

Nadaljne informacije

 • Bluehost je morda najboljši, toda kako se njegove cene primerjajo? Ugotovite v našem pregledu Best poceni gostovanje WordPress
 • Odkrijte Najboljši gostitelji WordPress-a v letu 2019 (spojler: Bluehost je na prvem mestu)!
 • Ste šele začeli? Preberite naš vodnik na Kako namestiti WordPress z Bluehostom za roko pomoči

7

Načrti Bluehost: Upravljani stroški gostovanja WordPress

Pridobite upravljano gostovanje WordPressa za 19,95 USD / mesec (običajno 29,99 USD)

Hiter ogled: Upravljano gostovanje v Wordu WordPress je naprednejše od načrtov v skupni rabi WordPress, saj vam daje orodja za več prometa in povečanje velikosti vašega spletnega mesta. Zato, ker je’Z upravljano platformo se lahko usedete, sprostite in vložite vso svojo energijo na svoje spletno mesto, namesto da bi skrbeli za svoje gostovanje. Za ostalo je poskrbel Bluehost!

Načrtovani programi WordPress se začnejo pri 19,95 USD na mesec, obnavljanje po redni ceni 29,99 USD na mesec – kar pomeni Bluehost’s popustom vam prihranite 33% vsak mesec!

Če želite zgraditi resnično profesionalno spletno mesto WordPress, si oglejte WordPress Pro, Bluehost’s upravljano rešitev WordPress za gostovanje. Ta vrsta gostovanja je namenjena temu, da vam ponudimo orodja za rast spletnega mesta in ravnanje z vsemi tehničnimi stvarmi, da se lahko osredotočite na izdelavo spletnega mesta.

Ne’Za uporabo programa WordPress Pro ne bi smeli imeti velikega domišljijskega spletnega mesta. To je’s za povsem nove uporabnike in starodobnike WordPress – vsi, ki se želijo ukvarjati s svojim spletnim mestom.

Bluehost ima tri upravljane načrte WordPress, od 19,95 do 49,95 dolarja na mesec po znižanih cenah zaganjalnika. Ti načrti so najboljši za uporabnike WordPress-a, ki želijo igrati profesionalno!

Načrtovalno načrtovanje modrosti upravlja z besedilom wordpressBluehost’s upravljanimi WordPress načrti se začnejo pri 19,95 USD na mesec in uporabnikom zagotavljajo velikodušne vire in profesionalne funkcije.

Načrti gostovanja WordPress, ki jih upravlja Bluehost

 • Build: 19,95 USD na mesec, podaljšanje pri 29,99 USD na mesec
 • Raste: 29,95 USD na mesec, podaljšanje pri 39,99 USD na mesec
 • Lestvica: 49,95 USD na mesec, podaljšanje pri 59,99 USD na mesec

The 19,95 USD na mesec Zgraditi načrt je popoln, če si’se šele začenjamo, vendar imate velike sanje za vaše WordPress spletno mesto. Če ti’Ker si že od prvega dne prizadevate za profesionalca, ima vsa orodja za uspeh. Vsi Bluehost’Urejeni načrti za WordPress vključujejo neomejeno število dovoljenj za promet, neomejeno spletno shranjevanje, neomejeno število domen in spletnih mest ter vgrajen marketinški center.

To je’Vse funkcije, ki so na voljo, vas zlahka odstranijo, zato si ne pozabite dobro premisliti, kaj vaše spletno mesto potrebuje in koliko si lahko privoščite vsak mesec. Tam’s velikim skokom v lastnostih za vsak načrt, zato si oglejte tabelo in si oglejte, kateri načrt najbolj ustreza vašim potrebam.

Značilnosti Build Grow Scale Začetna cena / mesec Redna cena / mesec Prihranki / mesec SSD Storage Pasovna širina Število domen Posodobitve strežnika Brezplačni SSL Samodejne namestitve programa WordPress Samodejne posodobitve programa WordPress Dnevne varnostne kopije Office 365 Nabiralnik Zasebnost domene Zaznavanje zlonamerne programske opreme & Odstranitev Orodja za pregled poslovanja Orodja SEO Bluehost Integracija PayPal
19,95 USD 29,95 USD 49,95 USD
29,99 USD 39,99 USD 59,99 USD
33% 25% 17%
Neomejeno Neomejeno Neomejeno
Neomejeno Neomejeno Neomejeno
Neomejeno Neomejeno Neomejeno
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Načrt izdelave je več kot dovolj za uspešno spletno mesto WordPress. Vključuje osnovno različico Jetpack Site Analytics in Bluehost’je vse v enem marketinški center, kjer lahko enostavno spremljati svoj promet z ene same armaturne plošče.

Načrt rasti vam ponuja vse od načrta za gradnjo, skupaj s tono več, vključno z Bluehostom’ima vgrajeno orodje za SEO, integracijo oglasov Jetpack in Bluehost’s “Modro nebo” podpora za vozovnice, ki vam nudi praktično pomoč pri morebitnih težavah.

Načrt lestvice vam ponuja vse od načrta rasti in še bolj napredna orodja. Neomejene varnostne kopije in obnovitve, PayPal integracija, neomejeno stiskanje videoposnetkov in podpora modrega neba vse obljubljajo novo raven storitve in uspešnosti za vaše spletno mesto.

Za večino uporabnikov priporočamo načrt gradnje, če pa ti’se že postavite in želite povečati svoje občinstvo, Bluehost’Najbolj priporočljiv načrt rasti je odlična izbira.

Bluehost’s Upravljavec WordPress gostovanja: ali je pravi za vas?

Upravljano gostovanje v WordPressu je najboljša možnost za vsakega resnega uporabnika WordPressa. To je’ni zasnovan za hobiste, vendar ga lahko uporablja katero koli veliko WordPress spletno mesto, ki potrebuje profesionalne lastnosti in stalno, neomejeno rast.

Če želite s skupnim gostovanjem odstraniti omejitve na svojem spletnem mestu, potem je to odgovor na vašo težavo!

Načrt za gradnjo je najcenejši pri 19,95 USD na mesec (začetna diskontna cena), vendar to ne’to pomeni’Omejili boste svojo rast. V resnici je’je zelo velikodušen – priporočamo, da začnete s tem načrtom in se enkrat potrudite do naprednejših ravni’ste pripravljeni.

Kaj pa če’prodajam na spletu? Če ti’ustvarite namensko spletno mesto za e-trgovino, potem je vredno preveriti končni načrt gostovanja Bluehosta…

Nadaljne informacije

 • Oglejte si naš celotni seznam 8 najboljših upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress in si oglejte, kako se Bluehost primerja s svojimi konkurenti

8

Načrti Bluehost: Stroški gostovanja WooCommerce

Pridobite gostovanje za WooCommerce za 6,95 USD na mesec (običajno 13,99 USD)

Hiter ogled: Ta možnost gostovanja je namenjena vsem, ki vodijo spletno trgovino, ki uporablja WordPress. Preprosto!

Bluehost je sodeloval z WooCommerce, tretjim podjetjem, ki je specializirano za ustvarjanje spletnih trgovin z WordPressom. Bluehost ima tri načrte, začenši kar pri 6,95 USD na mesec (obnavljanje pri 13,99 USD na mesec) – kar pomeni, da s Bluehostom prihranite 50% na mesec’s popustom.

Gradite spletno trgovino z WordPressom? Verjetno ste, vi’ponovno uporabljate WooCommerce za ustanavljanje in vodenje vašega podjetja. Če je tako, Bluehost’s WooCommerce gostovalni načrti bi lahko bili odgovor na vse vaše upanje in sanje o gostovanju. To je’je gostovanje zasnovano posebej za vas!

To je najboljša možnost, če si’prodajate izdelke na spletu in dobra novica je, da ste zmagali’Tudi s svojim težko prisluženim denarjem se vam ne bo treba izplačati. Bluehost ima tri gostovalne načrte WooCommerce, od cene od 6,95 do 11,95 dolarja na mesec (začetne diskontne cene).

Načrtovanje gostovanja z načrti za gostovanje pri modri ceniZa manj kot 10 dolarjev na mesec lahko nastavite gostovanje za svojo spletno trgovino, s 100 GB pomnilnika in zasebnosti domene, ki je vključena v vaš načrt.

Gostovalni načrti Bluehost WooCommerce

 • Začetnik: 6,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 13,99 dolarja na mesec
 • Plus: 7,95 USD na mesec, obnavlja pri 17,99 USD na mesec
 • Pro: 11,95 USD na mesec, podaljšanje pri 31,99 USD na mesec

Načrt za zagon za 6,95 USD na mesec je najosnovnejši, saj vam ponuja orodja za vodenje ene same majhne spletne trgovine. Načrt Plus je bolj zaokrožen, kar vam daje bolj radodarne funkcije, še vedno pa za manj kot 10 dolarjev na mesec s starter popustom. Glavna prednost najdražjega načrta Pro je, da prihaja s funkcijo Bluehost SEO Tools.

V spodnji tabeli si lahko ogledate ključne značilnosti vsakega načrta:

Značilnosti Starter Plus Pro Začetna cena / mesec Redna cena / mesec Prihranki / mesec Število spletnih trgovin SSD Storage Pasovna širina Brezplačni SSL Brezplačna domena Nameščena je tema trgovine Zasebnost domene Brezplačni nastavitveni klic WooCommerce Samodejno namestite Namenski naslov IP Office 365 Nabiralnik CodeGuard Backup Basic Orodja SEO Bluehost
6,95 USD 7,95 USD 11,95 USD
13,99 USD 17,99 USD 31,99 USD
50% 56% 63%
1 Neomejeno Neomejeno
100 GB Brez merjenja Brez merjenja
Brez merjenja Brez merjenja Brez merjenja
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Ti načrti so najboljši za majhne in srednje velike trgovine – resnično velika podjetja bi si bolje omislila namensko gostovanje, a za večino spletnih mest za e-trgovino bi morali ti načrti zagotoviti veliko prostora za rast.

Varnost je pokrita tudi na najcenejšem načrtu – brezplačen SSL je ključnega pomena za ohranjanje strank’ varna pred informacijami in zasebnost domene je pomembna za zaščito vaših podatkov v spletu.

Če ti’Ko se šele začne, Bluehost brez težav začne graditi – dobite celo brezplačen dvourni nastavitveni klic s strokovnjakom za WooCommerce, ki vam bo pomagal začeti. Poleg tega sta vaša tema trgovine in WooCommerce nameščena za vas, zato se lahko še hitreje lotite poslovanja.

Kot pri vseh načrtih gostovanja Bluehost, tudi WooCommerce gostovanje prihaja s 30-dnevno garancijo vračila denarja, tako da ga lahko preizkusite brez tveganja.

Bluehost’s gostovanje pri WooCommerce: Je pravi za vas?

Če ti’prodajate prek spleta z WordPressom in WooCommerce, it’je brez možganov – Bluehost’s Gostovalni načrti WooCommere so idealna kombinacija. In to’S tem poceni tekmo, saj dva od treh načrtov prihajata pod 10 USD za začetno začetno obdobje!

Ali ti’ste tam prvi ali manjši prodajalec ali rastoče podjetje’Tukaj je načrt za vas. To je’je samo, če si ti’ponovno upravljate ogromno spletno trgovino, o kateri bi morali razmisliti o močnejšem gostovanju, kot je namenski načrt.

Nadaljne informacije

 • Želite ustanoviti svojo spletno trgovino? Oglejte si vodnik ou Kako narediti spletno mesto za e-trgovino WordPress začeti

9

Cene Bluehosta proti cenam konkurentom

Bluehost je izjemno priljubljen ponudnik gostovanja, vendar je’ni edini v bloku. Preizkusili smo najboljše ponudnike gostovanja na trgu in jih ocenili za funkcije, podporo, čas delovanja in drugo – Bluehost je bil na drugem mestu po vrednosti za denar, za 5,6 zvezde od 5!

Najpomembnejši trije ponudniki so bili Bluehost, HostGator in InMotion – a kako se primerjajo samo po ceni? Oglejte si spodnjo tabelo glede njihovih začetnih popustnih cen (na mesec) za vsako vrsto gostovanja.

Gostovanje ponudnikov v skupni rabi VPS gostovanje Namensko gostovanje WordPress gostovanje Bluehost HostGator V gibanju
2,95 dolarja 18,99 USD 79,99 USD 2,95 dolarja
2,75 USD 29,95 USD 119 USD 5,95 dolarja
6,39 USD 29,19 USD 105,69 USD 6,99 USD

Vidite, da Bluehost iz te primerjave izhaja zelo dobro. To je’ni najcenejši ponudnik na trgu – to’s cenami od ponudnikov, kot je 1&1 IONOS in iPage, na primer – vendar v svoje načrte vnese veliko funkcij, kar pomeni, da ste’zajamčeno velik udarec za vaš dolar.

Nadaljne informacije

 • Ali HostGator’vam cenovni načrti ujamejo? Preberite naše Pregled cen HostGator za poglobljen pregled njegovih načrtov, funkcij in še več
 • Ali pa si oglejte širši HostGator in si oglejte, kako je uspelo v naši raziskavi – razkrili smo vse v naši Pregled gostitelja
 • Oglejte si naše Pregled gostovanja InMotion za popoln pregled storitev, ki jih ponuja

10

6 skritih stroškov, o katerih bi morali vedeti, preden se prijavite

Stroške gostovanja je težko izračunati – od starterskih popustov do neobveznih dodatkov in dodatkov, ki se pojavijo ob nakupu,’S svojimi predvajanimi očmi je enostavno opaziti povišanje cene. To je’najbolje je biti čim bolj pripravljen, da boste točno vedeli, kaj počnete – in ne’t – treba plačati.

Bluehost ponuja veliko različnih dodatkov, vključno z imeni domen, SSL certifikati in varnostnimi kopijami. Nekatere so preprosto možnosti, ki jih dodate sami, druge pa so vključene v vaš načrt.

Mi’sem sestavil seznam šestih najpogostejših dodatkov, ki ste jih vi’Srečali se bomo, da boste točno vedeli, kaj lahko pričakujete na blagajni.

bluehost skriti stroški grafikeTukaj je "na pogled" povzetek dodatnih stroškov, ki bi jih lahko našli ob prijavi na Bluehost.

1. Dodatki za blagajne

Najprej prve stvari: ko izberete načrt, vi’Preusmerjeni boste na stran za prevzem blaga. Tu lahko izberete dolžino pogodbe, vnesete svoje podatke o plačilu in ustvarite račun. To je tudi stran, na kateri pregledate podatke o paketu in izberete dodatke za svoj paket.

Naš zgornji nasvet je, da si vzamete čas za to stran. Bluehost se nekoliko prikrade, ko gre za doplačila za paket in samodejno preveri nekatere škatle za vas. Če boste šli po tej strani, boste morda zamudili te dodatke in na koncu dobili večji račun, kot ste pričakovali.

Izbrali smo na primer najcenejši načrt gostovanja v skupni rabi, osnovni načrt za 2,95 dolarja na mesec.

Začnite s pregledom “Informacije o paketu” odsek. Ti’Opazili bomo, da Bluehost samodejno določi vašo pogodbo na 36 mesecev – to vam prinese najcenejšo ceno, če pa ne’nočem, da imaš tako dolgo pogodbo, ti’Morali jo boste spremeniti s spustnega seznama.

Bluehost cene v skupni rabi gostovanjaBluehost vam samodejno dodeli najdaljšo, 36-mesečno naročnino, saj vam omogoča najcenejšo ceno. Preprosto uporabite spustni seznam, da izberete pogodbo o drugačni dolžini.

Najkrajša naročnina traja 12 mesecev – v tem primeru cena poveča na 4,95 dolarja na mesec. Vaša pogodba se zaračuna vnaprej, ne pa mesečno, kar je še eno področje, ki včasih preseneti ljudi.

Pod tem razdelkom so vaše “Dodatki za paket.” Če želite dodati funkcije, ki niso’t vključen v vaš načrt, tukaj jih lahko izberete in dodate v svoj račun. Vsi dodatki, ki so vključeni v vaš načrt, bodo imeli besedo “prost” poleg njih namesto potrditvenega polja.

V tem primeru je Bluehost že preveril tri od petih teh dodatkov:

modni dodatki za paketV svoj načrt lahko dodate dodatne funkcije, kar je odlično za prilagajanje gostovanja tako, da ustreza vašim potrebam. Vendar pa lahko hitro poviša tudi ceno vašega računa, zato bodite previdni pri izbiri!

Označite vse funkcije, ki jih ne označite’ne želim plačati – ti dodatki niso vključeni v vaš načrt, zato se dodajo k vašemu računu poleg stroškov vašega načrta gostovanja. Zamislite si to kot naročilo hrane v restavraciji – naročite svoje glavno in nato plačate dodatno za vse strani, ki jih morda želite.

Prednost tega dodatka je, da lahko načrt gostovanja prilagodite svojim potrebam. Na primer, lahko izberete najcenejši načrt gostovanja v skupni rabi, nato pa dodate zasebnost domene, če jo potrebujete.

Bluehost vam pomaga, če izračunate stroške za vas in jih prikažete pod oznako “Skupaj” – ta znesek se bo spremenil glede na izbrane možnosti. To je celoten načrt vašega gostovanja in vsi dodatki – pozorno spremljajte to’ostajate na proračunu.

Preden potrdite plačilo, preberite izjavo o omejitvi odgovornosti in vse pogoje. Ena ključnih stvari, ki jih je treba opozoriti, je to se bo vaša naročnina na gostovanje samodejno obnovila, če ne prekličete – ta obnova bo enaka dolžini kot vaša prvotna pogodba, vendar je’Prenovili se bomo na redna stopnja namesto po znižani ceni.

pogoji poslovanja BluehostaVedno si vzemite čas za branje pogojev – Bluehost jih olajša pri iskanju, zato jih pred nadaljevanjem plačila poskusite temeljito preučiti..

Tukaj’s seznamom skupnih dodatkov’Na blagajni najdete in koliko stanejo:

 • Zasebnost domene & zaščita: 0,99 USD na mesec (zaračunava se letno v višini 11,88 USD na leto)
 • Varnost SiteLock – poiščite: 1,99 USD na mesec (zaračunava se letno 23,88 USD na leto)
 • CodeGuard Basic: 2,99 USD na mesec (zaračunano do konca gostovanja; 35,88 USD na leto)
 • Bluehost SEO Tools Start: 1,99 USD na mesec (zaračunava se letno 23,88 USD na leto)
 • 1 nabiralnik Office 365: 30 dnevno brezplačno preizkušanje

2. SSL potrdila

Vsi načrti gostovanja Bluehost prihajajo z brezplačnim certifikatom SSL (Secure Sockets Layer). Ta šifrira informacije, ki prehajajo med vašo spletno stran in vse obiskovalce, in je bistvenega pomena za katero koli spletno mesto – če ne’Nimate varnosti SSL, obiskovalci prejmejo opozorilo’ponovno vstopate med negotovo mesto!

Ne’ne bo treba plačati niti centa za vaš SSL certifikat – res je brezplačen in je vključen v vaš načrt gostovanja. Ti’To bom videl v razčlenitvi vašega načrta kot “Pustiti’s Šifrirajte SSL,” ki je najosnovnejša različica varnosti SSL.

Če pa želite a višjo raven varnosti, potem lahko kupite premium SSL potrdilo.

To storite prek svoje nadzorne plošče Bluehost in to vas bo stalo vsaj 49,99 USD na leto. To je’vredno te je poznati’Potreboval bom tudi namenski IP naslov da bi kupili enega od teh premijskih potrdil.

3. Cena domenskega imena

Vaša domena je ime vašega spletnega mesta in deluje kot njena edinstvena identiteta na spletu – naša je na primer spletna stranbuilderexpert.com!

Odvisno od izbranega načrta gostovanja vam Bluehost lahko zagotovi brezplačno domeno za eno leto. (Preverite podrobnosti načrta, če želite ugotoviti, ali to velja za vas). Ko se prvo leto začne, se bo vaša domena obnavljala po običajni ceni.

“Kolikšna je običajna hitrost imena domene?”, se morda sprašujete Žal tam’ni neposrednega odgovora, saj je odvisno od domene najvišje ravni, ki jo izberete. Domena najvišje ravni ali TLD je preprosto .com ali .net del naslova spletnega mesta.

Domeno lahko kupite neposredno pri Bluehostu. Tukaj’s seznam najpogostejših TLD in njihove cene:

 • .com – 11,99 USD na leto
 • .org – 8,99 USD na leto
 • .neto – 12,99 USD na leto
 • .tech – 4,99 USD na leto
 • .co – 9,99 USD na leto
 • .spletno mesto – 11,99 USD na leto

Lahko iščete svojo idealno domeno in primerjate cene za različne možnosti, tako kot v spodnjem primeru:

Bluehost Cene dodatek iskanje domenBluehost olajša nakup lastnega imena domene, večina cen pa znaša med 5 in 12 dolarji na leto.

Ti’Opazili bomo, da Bluehost samodejno vrže zasebnost domene za 11,88 USD na leto – to možnost lahko odstranite tako, da počistite polje.

Toda kaj je zasebnost domene? Ali ga res potrebujem? Zasebnost in zaščita domen skrivata, da se vaši osebni podatki pojavljajo v javnem registru – brez njega so v registru domen WHOIS na voljo vaše ime, številka in e-poštni naslov..

Torej, medtem ko zasebnost domene ni’t nuja, vendar varuje vaše podatke. Prav tako pomaga zmanjšati možnost prejemanja neželene pošte in omogoča, da se vaše spletno mesto pregleda glede zlonamerne programske opreme in varnostnih opozoril.

4. Varnostne kopije: CodeGuard Basic

CodeGuard je programska oprema za varnost in varnostno kopiranje, ki dnevno izvaja varnostne kopije za vaše spletno mesto. Spremlja morebitne spremembe, ponuja možnost obnovitve z enim klikom in shranjuje kopije varnostnih kopij na več varnih lokacij.

Skratka, to’s tehnično in dobro oboroženo varnostno odejo za vaše spletno mesto.

CodeGuard je v nekaterih načrtih brezplačno vključen. V tem primeru se lahko usedete in uživate, saj veste, da je vaše spletno mesto varno in zdravo. Če vaš načrt ne’To funkcijo ne boste vrgli brezplačno, vendar še vedno želite ta občutek varnosti, vi’Kot dodatek boste morali kupiti CodeGuard.

Med postopkom nakupa lahko v svoj načrt dodate CodeGuard Basic. CodeGuard Osnovni stroški 2,99 USD na mesec, in se doda kot pavšalni znesek v vaš načrt. Na primer, če ste’Izbrali ste 12-mesečno naročnino, nato pa še stroške 35,88 USD bo dodan vaš račun za gostovanje.

5. Office 365 – Brezplačno ali ne?

Načrti gostovanja Bluehost pogosto vključujejo: 30-dnevno brezplačno preskušanje Office 365. Toda kaj se zgodi po tistem 30-dnevnem obdobju brezplačnega blaženosti? Odgovor isn’t takoj očitno.

Vendar smo po malo kopanju ugotovili, da obstajajo trije načrti za Office 365, ki jo lahko plačujete mesečno ali letno.

Pogoji E-pošta Essentials Business Plus Business Pro 1 mesec 12 mesecev
4,99 USD / mesec
(59,88 USD / leto)
9,99 USD / mesec
(119,88 USD / leto)
14,99 USD / mesec
(179,99 USD / leto)
2,99 USD / mesec
(35,88 USD / leto)
5,99 USD / mesec
(71,88 USD / leto)
9,99 USD / mesec
(119,88 USD / leto)

To je’To je pomembno vedeti vsa podaljšanja se zaračunajo po enomesečnih cenah, ki so dražje od letnih naročnin – nekaj, kar je treba upoštevati, ko se obnavlja čas obnove!

6. Dodatne funkcije: politika vračila

Vsi načrti Bluehosta prihajajo s 30-dnevno garancijo vračila denarja, kar je super za preizkušanje svojih gostovalnih načrtov brez tveganja. Če ti’niste 100% zadovoljni, dobite denar nazaj – preprosto!

To bi moralo vedeti ta garancija ne’ne velja za vaše ime domene. Če vaš načrt vključuje brezplačno ime domene in prekličete v 30 dneh, vas’Še vedno boste dobili svoj denar nazaj, ampak Bluehost bo odšteval domensko pristojbino v višini 15,99 USD.

Ta pristojbina služi dvema glavnima namenoma: najprej zajema Bluehost’s stroški, vendar to tudi pomeni zmagal si’ne izgubite imena domene (ti’ga lahko brezplačno prenesete drugam).

30-dnevna garancija vračila denarja ne’t se ne razširijo tudi na večino dodatkov, saj ne spadajo v glavni načrt gostovanja. Na splošno pa, dokler ne odpoveste v roku 30 dni, ne bi smeli’ne naletim na kakršne koli težave.

Cene Bluehosta: Zaključek

Bluehost je naš najbolje ocenjeni ponudnik gostovanja in ponuja vrsto cenovnih načrtov in veliko funkcij, kar pomeni, da res obstaja nekaj za vsakogar. Njeni posebni načrti za WordPress so tisti, kjer Bluehost resnično sije, kar ponuja zelo razširljive možnosti za WordPress uporabnike.

Od skupnega do namenskega gostovanja Bluehost ponuja veliko. Pustiti’s hiter povzetek svojih načrtov in cen.

Načrti cen Bluehost: Povzetek

 • Skupno gostovanje: 2,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 7,99 dolarja na mesec
 • Gostovano WordPress gostovanje: 2,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 7,99 dolarja na mesec
 • Gostovanje v WooCommerce: 6,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 13,99 dolarja na mesec
 • VPS gostovanje: 18,99 USD na mesec, podaljšanje pri 29,99 USD na mesec
 • Upravljano gostovanje v WordPressu: 19,95 USD na mesec, podaljšanje pri 29,99 USD na mesec
 • Namensko gostovanje: 79,99 USD na mesec, podaljšanje pri 119,99 USD na mesec

Vsaka vrsta gostovanja ima vsaj tri načrte in vključuje vrsto izbirnih dodatkov, ki jih lahko izbirate. Pazite na ceno nakupa’lahko izberete te dodatne funkcije, saj se skupno lahko hitro sešteje!

Vsak Bluehost načrt prihaja s popustom za nove stranke, zato toplo priporočamo, da te promocijske cene kar najbolje izkoristite. Na mesec lahko prihranite do 64% če izberete triletni načrt, odvisno od tega, kateri paket gostovanja izberete – v primeru najcenejšega načrta gostovanja v skupni rabi lahko prihranite približno 180 dolarjev.

Kljub temu ne pozabite, da prodajne cene ne’t traja večno – vedno preverite tudi redne cene, da se izognete presenečenjem ob podaljšanju.

Preden se odločite za svoj načrt, to’Pomembno je razumeti, kakšne so vaše potrebe glede proračuna, shranjevanja datotek in pasovne širine. Ugotovite gole potrebe, ki jih potrebujete, in pojdite od tam – ko enkrat’imam vaše gostovanje vse nastavljeno, zmagali ste’ne pogledam nazaj!

Pogosta vprašanja

Koliko je Bluehost na leto?

Vse je odvisno od tega, kakšen načrt gostovanja potrebujete za svojo spletno stran! To je’je vredno vedeti, da cene, ki jih vidite na Bluehost’s spletnega mesta so mesečne cene 36-mesečnih pogodb. Vemo, da je to precej predrzno, vendar je’s pogosta taktika gostovanja spletnih strani!

Za eno leto skupnega gostovanja se cene dejansko začnejo pri 4,95 dolarja na mesec, zaračunavajo pa jih letno – kar je 59,40 dolarja za celo leto. Če ti’Če niste prepričani, s katerim načrtom boste šli, izberite osnovni načrt skupnega gostovanja in preverite, ali to ustreza vašim potrebam.

Ali Bluehost zaračunava mesečno ali letno?

Bluehost vsak mesec načrtuje vse svoje načrte, za uvodne cene pa je za pridobitev nižje cene običajno potrebna vsaj enoletna obveznost..

Ali lahko kadar koli prekličete svoj Bluehost račun?

Da, ampak koliko ste’Dobil se bom nazaj, odvisno od tega, kako dolgo si’sem bila stranka. Večina načrtov ima 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, kar je dovolj časa, da ugotovimo, ali Bluehost ni storitev za vas. Če pa se odločite, da boste po tem preklicali Bluehost, vi’Prejel bom povračilo denarja za preostanek obveznosti.

Je WordPress brezplačen?

Samo namestitev WordPress-a na katerega koli od njegovih načrtov gostovanja je popolnoma brezplačna. Tam’s celo funkcijo nastavitve z enim klikom, s katero se lahko premikate z WordPressom v samo nekaj minutah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map