Pregled gostovanja iPage: poceni in nekoliko veselo

Vrednost je zelo pomembna pri gledanju storitev spletnega gostovanja, saj mnoge od njih ponujajo podobne funkcije. Medtem ko lahko izdelke razlikujete po hitrosti, odzivnih časih in nenavadnih funkcijah, je vse skupaj pomembno. Z drugimi besedami, koliko zmogljivosti in podpore lahko dobite po najboljši ceni?


To’s pogledom, da iPage vzame k srcu. iPage ponuja nekaj najcenejših uvodnih cen, ki znašajo približno 2 USD na mesec. Cena po tem začetnem obdobju seveda naraste, vendar tam’Brez dvoma ima eno najnižjih stroškov’sem že videl za nove uporabnike.

Toda ali je nizka ponudba, ki je prva, dovolj, da iPage postane pravi spletni strežnik za vas? Pustiti’Pojdite na svoje različne funkcije, garancije in načrte za spletno gostovanje in si oglejte, kaj ponuja iPage.

Prednosti:

  • Zelo nizke uvodne cene za skupno gostovanje
  • Brezplačne domene na številnih načrtih spletnega gostovanja

Slabosti:

  • Cene po uvedbi so nekoliko zmedene
  • Začetni načrt VPS nima enake vrednosti kot tekmeci

iPage: Kratka zgodovina

Kot podjetje iPage že dolgo obstaja. Ustanovljen je bil leta 1998, čeprav s spletnim arhivom’Zapisi kažejo, da domena iPage.com do leta 1999 ni bila uporabljena in naprodaj.

Ne glede na to je iPage začel življenje kot ponudnik spletnih storitev – v bistvu ciljna stran, kot je Yahoo. Leta 2002 se je znova postavila kot ponudnik spletnega gostovanja, ki je trenutno v lasti skupine Endurance Group, istega podjetja Bluehost in HostGator. V sedanji obliki iPage gosti več kot milijon spletnih strani in ima dva podatkovna centra.

Zanesljivost & Izvedba

Večina storitev spletnega gostovanja navaja velike napotke glede njihovega uptime, kot so 99,99-odstotne garancije in podobno. Pri iPageu ni tako. Podjetje ne’t sploh ne vložite zahtevkov za nadomestitev na svoji ciljni strani.

Naše raziskave so pokazale, da ima iPage približno 99,94 odstotka časa delovanja, kar pomeni nekaj več kot pet ur na leto zastoja. To’V koledarskem letu ni veliko ur, vendar ne pozabite, da imajo tekmovalci radi Bluehost in SiteGround imajo nadomestne odstotke približno 99,98. Kljub temu je 99,94-odstotno podaljšanje časa, odvisno od vrste spletnega mesta, ki ga izvajate, morda znotraj meje napake.

Vendar obstajajo nasprotujoči si rezultati. Dejstva gostovanja so v letu 2017 poročala o 99,97 odstotkih podaljšanja za iPage, kar pomeni manj kot tri ure izpadov v letu. Morda se iPage prodajajo na kratko!

Lastnosti

Za razliko od drugih storitev spletnega gostovanja iPage ponuja a “ena velikost ustreza vsem” skupni načrt gostovanja. Osnove tega načrta vključujejo neomejen prostor na disku, razširljivo pasovno širino, brezplačno domeno in neomejeno ime domen. Dobite tudi brezplačnega spletnega graditelja’je omejena na šest strani in mobilna optimizacija. Večina gostiteljev spletnih strani uporablja nadzorno ploščo cPanel, vendar se iPage odloči za nadzorno ploščo vDeck.

Upoštevajte funkcijo neomejenih domenskih imen, kar je nenavadno za osnovne račune. To je’ni jasno, kako potrpežljiv bo iPage, če bi se spustil in šel v živo z 10 mest, vendar če se odločiš za 2 ali 3, bo verjetno v redu.

Zanimiva je tudi možnost razširljive pasovne širine. Po nominalni vrednosti’se ne razlikuje od neomejene pasovne širine, ki jo ponujajo drugi spletni gostitelji. Pomembno je, da je iPage pripravljen podati številko “neomejeno” pomeni. To je’vrsta posredne številke, vendar vam še vedno daje predstavo, kaj lahko pričakujete.

V podjetju pravijo, da lahko jamstvo za razširljivo pasovno širino podpira “več kot 99,95 odstotka” svojih strank’ zahteve glede pasovne širine. Za tiste, ki se spopadajo s svojimi politikami, iPage pravi, da bo sodeloval s spletnim mestom, da bi jim pomagal pri prehodu na ustreznejši načrt gostovanja.

Nekatere druge osnove platnic iPage vključujejo namestitev z enim klikom za WordPress, podporo za Drupal, Joomla, PixelPost ter forume foruma, kot sta Gbook in phpBB.

Čeprav iPage ne’t resnično oglašuje to na svoji ciljni strani, ponuja pa tudi druge storitve zunaj skupnega gostovanja. Tam’s specializirano gostovanje za WordPress, ki vključuje brezplačno domeno za eno leto, neomejeno shranjevanje in pasovno širino ter vnaprej nameščene teme in vtičnike. Če boste plačali malo več, dobite tudi namensko podporo WordPressu, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme in varnost SiteLock.

Pregled funkcij iPageiPage gostovanje ponuja seznam funkcij perila. Med tem in oblikovanjem cen bi lahko začetniki naredili veliko slabše

Njegov začetni virtualni zasebni strežnik (VPS) paket, imenovan Basic, ima en jedrni procesor, 1 GB RAM-a, 40 GB prostora na disku, 1TB pasovne širine, 1 IP naslov in brezplačno domeno za eno leto.

Blatiti, da ni veliko vredno. Enojedrni CPU na VPS preprosto ni odlična možnost in ponavadi paketi VPS na spodnji ravni imajo malo več pasovne širine. Toda brezplačna registracija domen je lep dodatek.

Če potrebujete namenski strežnik, kjer imate nadzor nad strojno opremo, ponuja tudi iPage.

Je iPage enostaven za uporabo?

Prijava na račun za iPage je relativno enostavna. Začne se z enim iskalnim poljem, kjer najdete novo ime domene ali vnesete eno, ki ga že imate. Če se odločite za iskanje nove domene, ne bo prikazano le, ali je na voljo vaša željena .COM, temveč tudi druge domene najvišje ravni, kot so .NET, .CLUB in .US.

Na naslednji strani izberete dolžino mandata. Če želite doseči absolutno najboljšo ceno, se morate prijaviti za tri leta, vendar obstajata tudi 1- in dveletni možnosti.

Nato iPage od vas zahteva, da izberete različne dodatke. Več dodatkov je privzeto izbranih, vendar jih lahko pred odhodom prekličete. Samodejno izbrani dodatki vključujejo zasebnost domene, varnost spletnega mesta in varnostno kopiranje in obnovitev spletnega mesta.

Drugi dodatki vključujejo optimizacijo WordPress-a, paket, ki vključuje teme in vtičnike, samodejno odkrivanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme, prilagajanje nadzorne plošče in višjo raven podpore. Tam’s tudi možnost SSL potrdila in G Suite od Googla.

Nekatere od teh dodatkov je vredno hraniti. Zasebnost domen, ki prvo leto stane 10 dolarjev in 13 evrov na leto, ohranja vaše osebne podatke zasebnimi. Če ne’t uporabite to možnost, potem se vaše ime, naslov in telefonska številka končajo v javni bazi podatkov lastnikov spletnega mesta, ki se imenuje Whois baza podatkov. Naredite si nekaj hladnih klicev.

Varnostno kopiranje spletnega mesta stane 1 dolar na mesec in ga je verjetno vredno (predhodno plačate za celotno obdobje obveznosti), da ne izgubite nobenih podatkov o svojem spletnem mestu.

Po ukvarjanju z dodatki se premaknete na stran za plačila in kmalu po tem je vaš načrt gostovanja pripravljen za uporabo.

Cenitev & Vrednost denarja

IPage sicer ne’t imate različne načrte, vendar ima različne ravni cen glede na dolžino vaše prvotne obveznosti. Če na primer izberete triletni termin, boste plačevali 2 dolarja na mesec. Po preteku vašega začetnega obdobja plačujete 8 USD na mesec kot redna cena.

Če izberete dveletni načrt, cena znaša 2,50 USD na mesec, nato pa 9 USD na mesec po dveh letih. Triletni načrt je 3 USD na mesec, nato pa vi’Za preostali čas z iPageom boste plačevali kar 10 USD na mesec. To je’s nenavaden sistem cen, ki vas spodbuja, da se tri leta prijavite za iPage’Najboljša redna cena.

Gostovalni paketi WordPress imajo dve ravni. Prvi je 3,75 dolarja na mesec za uvodno obdobje, redna cena 7,50 dolarja za tem. Osnovni načrt WP Essential znaša 7 USD na mesec za začetno obdobje z redno ceno 10,50 USD.

Za VPS pakete se iPage začne z uvodno ceno 20 dolarjev (navadnih 25 dolarjev) in seže do 80 dolarjev na mesec (navadnih 100 dolarjev). Namensko gostovanje se medtem začne od 120 dolarjev in sega vse do 240 dolarjev.

iPage je mesto v vesolju gostitelja

Če ti’Pripravljeni smo se zavezati tri leta, iPage ponuja najcenejše začetne cene za skupno gostovanje’sem videl do zdaj. Če greš z dvema letoma, bo to’je še vedno cenejši od mnogih drugih storitev po 2,50 USD, in če se odločite za enoletno ceno, ga’je približno enako kot nekatere najcenejše storitve, ki jih imamo’sem pogledal.

Ker ima različne redne cene, je le cena 8 USD na mesec konkurenčna večjim podjetjem za spletno gostovanje. Njene namenske cene WordPressa so dobre in osnovna cena 3,75 dolarja na mesec je zelo nizka, vendar osnovni načrt VPS ni tako dober, kot ga lahko najdete drugje.

Ne glede na ceno je dejstvo, da lahko v skupnem gostovanju uporabljate več kot eno domeno, ne da bi za to plačali dodatno, izstopajoča možnost.

Zaključek: ali je iPage pravi za vas?

Če so vam najpomembnejše cene v prvih treh letih, potem je iPage odlična izbira. Tam’s preprosto ni primerjave s to ceno 2 $ na mesec od spletnih gostiteljev, ki jih imamo’videl. Po tej začetni ponudbi so cene bolj značilne in so dejansko višje, če se odpravite s krajšo zavezo.

Na splošno ponuja iPage veliko vrednost pri svojih prvotnih cenah za skupno gostovanje, vsekakor pa je vredno pogledati tiste, ki šele začenjajo z novim spletnim mestom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me