1 и 1 Преглед на IONOS 2020 | Това ли е най-добрият строител на бизнес уебсайтове?


Най-доброто за

Най-доброто за бизнеса с бели якички


1 и 1 IONOS

Обща класация

4 от 5 звезди

Ако сте се опитвали да създадете уебсайт за вашия малък бизнес, тогава е на помощ. 1&1 Уебсайтът на IONOS ви предоставя всички инструменти, които вие’Ще трябва да създадете блестящ сайт и го прави с половин поглед върху бъдещето.

Какви са плюсовете и минусите на 1&1 IONOS?

Професионалисти

 • Мащабируеми инструменти за подпомагане на бизнеса
 • Шаблоните обхващат широк спектър от индустрии
 • Много функции, които са лесни за вграждане

Против

 • Шаблоните не са’Не е добре проектиран като този от други създатели на уебсайтове
 • Няма наличен безплатен план
 • Датен интерфейс

Преглед на 1&1 IONOS

1&1 IONOS MyWebsite е създател на уебсайт, създаден за професионалисти. Неговият дизайн, функции и интерфейс са насочени към подпомагане на малкия бизнес да се свърже онлайн.

Но преди да се заемем с това, нека’върнете се стъпка назад.

Създател на уебсайтове е онлайн програма, която ви помага да изградите свой собствен уебсайт. Ти не’не трябва да знаете как да кодирате, нали’няма нужда да раздвоите хиляди долари и то’Ще ви отнеме само няколко часа, за да създадете!

Тук, в Website Builder Expert, тестваме тонове създатели на уебсайтове. Ние не’просто искам да ви разкажа за най-добрите на пазара – искаме да ви сдвоим създателя на уебсайт, който ще отговаря на вашите лични нужди.

Сега какво’изчистихме, ние’Ще ви преведа колко добър 1&1 IONOS наистина е.

Колко лесно е да се използва?

Дали е само за малкия бизнес?

Прочетете, за да разберете…

Повече информация

Този преглед обхваща 1&1 IONOS’ създател на уебсайт, MyWeb сайт. Компанията предлага и хостинг – можете да прочетете нашия 1&1 IONOS хостинг преглед тук.

Колко лесно е 1&1 IONOS за използване?

Целта на създателя на уебсайт е да направи проектирането на уебсайт възможно най-бързо и лесно. Както повечето, 1&1 IONOS ви дава шаблони за работа.

Тези шаблони действат като начална база. Те’се разделят на категории и се предлагат с примерен текст и изображения, така че можете бързо да усетите как ще изглежда вашият сайт.

1 и 1 шаблони1&1 IONOS има много шаблони, от които да избирате, което ви дава да започнете страхотно.

Веднъж ти’решили сте за вашия шаблон, можете да започнете да го попълвате със собствено съдържание. Изглежда достатъчно просто, нали?

Точно така. Но искаме да знаем колко лесно го намирате. За да направим това, всеки ден имаме хора, които да тестват 1&1 IONOS и обратна връзка с техните мисли. Ето само някои от техните коментари:

Използването на шаблони осигурява някаква форма на комфорт, като знаете, че голяма част от работата вече е свършена за вас.

Някои неща бяха лесни за разбиране и доста интуитивни, като промяна на нещата на страница. Просто кликвате и те изскачат.

Единственият основен проблем, който хората срещнаха, беше да се опита да персонализира 1&1 IONOS’ шаблони. Можете да поставите съдържанието си в шаблон, но преместването на нещата из страницата може да бъде смущаващо.

Това е така, защото интерфейсът за редактиране работи в секции. Можете да премествате нещата във всеки посочен раздел, но не и на всяко място, което искате на страницата. Това обаче означава, че уебсайтът ви никога няма да изглежда разхвърлян.

Ако ти’търсите създател на уебсайт, който предлага пълен творчески контрол, трябва да проверите нашия преглед на Wix.

Най-добрите уебсайтове – Вижте сметаната на културата на пейзажа на уебсайта.

Удовлетвореността на клиентите

И така, какво мислят потребителите за 1&1 Уебсайт на IONOS MyWeb?

Е, когато попитахме, 60% от хората са казали, че ще препоръчат 1&1 IONOS на приятел.

Това не само показва, че повечето хора са имали положителен опит с 1&1 IONOS, но също така предполага, че платформата има повече полза от само бизнеса.

1 е&1 IONOS точно за вас?

1&1 IONOS за блогове

Блогът е един от 1&1 IONOS’ най-големите силни страни.

1&1 IONOS предлага функции, специално разработени за блогове, като показване на категории статии, позволяване на коментари за публикации, социални маркери, функция за търсене и RSS емисия.

Това го прави страхотен създател на уебсайтове, който да използвате, ако имате нужда от сайт за блогове или ако вашият бизнес има блог, който иска да популяризира. Ако ти’Искате да научите повече за това как да стартирате свой собствен блог, прочетете нашето ръководство.

1&1 IONOS за бизнес

Това е мястото, където 1&1 IONOS влиза в своето. Създателят на уебсайтове MyWebsite е създаден, за да помогне на малкия бизнес да излезе онлайн.

1&1 IONOS идва с безплатен домейн за първата година, личен имейл акаунт, вграден имейл маркетинг, интеграция на социални медии и инструменти за SEO (оптимизация на търсачките).

Той може също да преведе вашия сайт на няколко езика. Това е чудесно, ако сте’търсите да популяризирате услугите си в различни страни, но повече за това по-късно.

5 най-добрите строители на уебсайтове за малък бизнес – Вижте другите топ платформи за уебсайтове за малък бизнес.

1&1 IONOS за електронна търговия

В миналото видяхме 1&1 IONOS’ функционалността на електронната търговия като само полезна добавка, но това е така’измина дълъг път оттогава. Вече се предлагат три плана, най-модерният от които (експерт за онлайн магазин) ви позволява да интегрирате своя магазин с Facebook, Instagram, Ebay и Amazon и да продавате до 1 000 000 продукти / услуги. Никак не е зле!

Докато го’s все още има дълъг път, за да съответства на силата на специализирани платформи за електронна търговия като Shopify it’Определено е много по-мащабируем от другите създатели на уебсайтове с план за електронна търговия.

 • Сравнителна диаграма на уебсайта за електронна търговия – За пълна разбивка на пазара за строители на онлайн магазини вижте нашата подробна диаграма.
 • 5 най-добрите уебсайтове за електронна търговия – Щракнете тук за нашия списък с най-добрите строители на онлайн магазини.

1&1 IONOS за портфолио

Портфолио сайтовете със сигурност не са’t сила 1&1 IONOS. Шаблоните имат по-корпоративно усещане към тях и предвид липсата ви на творчески контрол, те не го правят’наистина работя за художествените индустрии.

Можете да създавате фото галерии, да добавяте препоръки и да вграждате емисии на живо от социалните си медии. Това е чудесно за показване на някаква творба, но това е така’s не е достатъчно, ако това’е основният акцент на вашия сайт.

Squarespace е ясният победител, когато става въпрос за изграждане на сайтове за творческо портфолио. Шаблоните му са модерни и стилни, и то’не само ние казваме това – то’и се използва от много професионални фотографи и художници.

1&1 IONOS за мащабируемост

Благодарение на своите вградени маркетингови инструменти, SEO функции и многоезичен превод, ние’ще кажа 1&1 IONOS е много мащабируем.

Вашият уебсайт може да расте с вашия бизнес и дори можете да започнете да продавате онлайн, ако желаете. Отново 1&1 IONOS е за малки фирми и сайтове за блогове: ако това’s типът на сайта, който вие’отново след теб’Ще мога да разраствам вашия бизнес / блог без проблем.

Инструменти и функции

Когато става въпрос за добавяне на функции (или приспособления, както ги наричат), 1&1 IONOS прави процеса възможно най-лесен.

От страничния панел (вдясно) можете да плъзгате и пускате всичко, което харесвате направо на вашия сайт – да, го’е толкова лесно!

Мислете за това като малко като PowerPoint. Просто изберете джаджата, която искате, след което я плъзнете до мястото, където сте’бих искал да го поставите на вашата страница.

Текст, видеоклипове, социални бутони, карти, формуляри за контакти – вие го назовавате, 1&1 IONOS ви позволява да го вградите.

Тези джунджурии са категоризирани, за да ги направят лесно за намиране. Можете също така да търсите нещо конкретно в лентата по-горе.

По отношение на инструментите, то’имам наистина страхотни, които могат да ти помогнат да растеш и да се откроиш. По-долу са три от най-важните:

Многоезичен превод

Ти не’не е необходимо да разчитате на понякога лутания Google Translate. С 1&1 IONOS, можете да преведете вашия сайт’Съдържание на 62 различни езика. Не само това, ако сте’d като няколко езика на вашия сайт наведнъж, можете да имате до 25 във всеки даден момент. Много добре!

1 и 1 джаджа

Това е фантастично средство за всеки, който работи в международен план. Ти не’не трябва да се ограничавате до пазарите в САЩ и Великобритания – рекламирайте услугите си на испански, френски или дори мандарински!

Целеви посетители

Един чист инструмент 1&1 оферти на IONOS ви позволява да промените вашия сайт’s съдържание въз основа на кого’я гледате или по кое време на годината е.

Позволявам’казвам ти’отново стоматологична практика и искате да уведомите новите клиенти, че могат да получат безплатна консултация. Можете да настроите вашия сайт така, че новите посетители да видят безплатната оферта за консултация, но други спечелени’t – невероятно!

Това работи и за сезонни сделки. Можете да промените това, което хората виждат на вашия сайт, за да отразява календарния месец.

Помощ и подкрепа

1&1 IONOS предлага 24/7 поддръжка по имейл и телефон. На всичкото отгоре той има чат на живо, който се предлага от 8 до 18 ч., И специална база от знания.

Чесънът на тортата е новият личен консултант. Това е служител, с когото можете да се свържете директно за препоръки, обяснения и съвети.

1 и 1 помощТези лични консултанти са експерти и ще могат да ви помогнат при всякакви конкретни проблеми, които може да имате.

1 е&1 IONOS добро съотношение цена / качество?

1&1 IONOS има два вида ценови планове – електронна търговия и неелектронна търговия.

Единственият план за електронна търговия е ‘Онлайн план’. То’е основният ви създател на уебсайт, който идва с всички 1&1 IONOS’ основни характеристики. Като план за електронна търговия можете да го направите’не продавам онлайн с него.

Ако ти’бихте искали да продавате през вашия сайт, имате три плана за електронна търговия, от които можете да избирате:

 • Онлайн магазин – $ 15 / месец
 • Онлайн магазин Разширено – $ 25 / месец
 • Експерт на онлайн магазина – $ 45 / месец

1 и 1 IONOS планове за електронна търговия1&1 IONOS предлага три плана за електронна търговия, вариращи от 15 до 45 долара на месец.

Основната разлика между плановете за електронна търговия е броят на продуктите, които вие’имате възможност да се запасите; с плана на онлайн магазина можете да продадете до 5000. С разширения план на онлайн магазина го планирайте’s 10 000 и с експертния план на онлайн магазина можете да продавате до 1 000 000 продукта.

Другата ключова разлика е броят на другите канали, които вие’можете да се интегрирате с. С плана на онлайн магазина, вие’сте ограничени до магазин във Facebook. Разширеният план на онлайн магазина добавя Instagram в сместа, а с експертния план на онлайн магазина вие’имам възможност и на Amazon и Ebay. Дори и да искате да пробвате само в други канали, за $ 45 / месец планът на експертите за онлайн магазина със сигурност е начинът да вървите.

Всички планове (електронна търговия или не-електронна търговия) идват с безплатен домейн и имейл акаунти, социални медии и бизнес джаджи и многоезичен инструмент за преводачи. Можем да измислим много по-лоши начини да похарчим пет долара!

Там’няма безплатна пробна версия или план с 1&1 IONOS, но на $ 60 за цялата година, ние го преразчитаме’струва си да погледнете и да видите какво мислите.

1&1 Преглед на IONOS: Обобщение

1&1 IONOS е солиден създател на уебсайт, който не прави’не се преструвам, че съм нещо’не е.

Ако искате някой блестящ, артистичен уебсайт, има много други платформи, от които да избирате. Но ако искате сериозен уебсайт за популяризиране на вашия бизнес, 1&1 IONOS MyWebsite е създателят на уебсайтове за вас. Можете да съставите сайт бързо и лесно, без да харчите цяло състояние – или дори да харчите много изобщо.

С чудесни инструменти като имейл маркетинг, многоезичен превод и денонощна помощ и поддръжка, вие’Ще разполагате с всичко необходимо, за да стартирате и работите на уебсайта си бързо, а след това да се увеличите ефективно, когато дойде времето.

ние’d препоръчвам на малките фирми и блогърите да се регистрират до 1&1 IONOS и вижте какво мислят. То’е толкова евтино, колкото пет долара на месец и може да ви помогне да превърнете мечтата си в реалност.

1&1 Преглед на IONOS: Често задавани въпроси

Какво става с 1&1 хостинг на IONOS?

1&1 IONOS’ хостинг услугите са отделни за създателя на уебсайтове. Той предлага уеб хостинг, облачен хостинг и посветен хостинг. Ако ти’имате интерес да научите повече за хостинга, прочетете нашата статия за ‘какво е хостинг’ тук.

Как мога 1&1 IONOS ми помага да се класирам в Google?

Има много начини за увеличаване на вашия уебсайт’s класиране, но 1&1 IONOS има някои наистина полезни функции на SEO, за да ви даде най-добрия възможен шанс. Възможни са неща като писане на собствени мета заглавия и описания, получаване на поддръжка на ключови думи и интегриране на Google Analytics.

1 ли са&1 IONOS’ шаблони за мобилни устройства?

Да! Всички 1&1 IONOS шаблони са мобилни отзивчиви, което означава, че те автоматично се адаптират към размерите на екрана на телефона и таблета. Едно нещо, за което трябва да внимавате е, че можете’не променяйте шаблоните, след като вашият сайт е излязъл на живо. Нещо, което трябва да имате предвид, когато първоначално изберете един: потърсете шаблон, който може да расте с вас.

Открихме нашата 1&1 IONOS преглед полезен?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map