Gator Review 2020: Новият Builder на HostGator & rsquo; прави ли за вас HostGator?

HostGator е един от световните’Най-големите доставчици, когато става въпрос за уеб хостинг. Той предлага масив от услуги, които са втори за никой, един от които е неговият собствен собственик на уебсайтове, Gator.


Gator е обикновен създател на уебсайтове, насочен към тези с малко технически познания, които се нуждаят от основен уебсайт. Той комбинира интуитивен редактор за плъзгане и пускане с шепа шаблони, просто чака да поставите свой собствен завъртане върху тях.

То’Имам много функции (въпреки че някои от тях са основни), което го прави идеален за всеки малък бизнес, който трябва да рекламира услуга или лични сайтове като блогове.

Преглед на уеб хостинг на HostGator

По време на този преглед ние’Ще дам бърза разбивка на Gator’s ключови области и потъваме зъбите си в неговите силни и слаби страни. Но първо тук’е преглед на Gator’плюсове и минуси:

Плюсове на GatorGator Cons
  • Невероятно лесен за използване редактор
  • Страхотна интеграция в социалните медии
  • Евтини цени за регистрация
  • Не е подходящ за сложни уебсайтове
  • Без вграден имейл маркетинг
  • Ограничен помощен център

1

Лесно използване

Първи стъпки с Gator е парче торта. Веднъж ти’записахте се, първото нещо, което вие’Ще трябва да направите шаблон (A.K.A тема).

Gator прави това супер просто, като категоризира всичките си шаблони в индустрии (но повече за това в следващия раздел). Там’s също лента за търсене, ако искате да прецизирате конкретен дизайн.

След това влизате в редактора, който използва чисто плъзгане и пускане. Под това имаме предвид, че можете да плъзнете каквото и да е върху уеб страниците си от страничния панел и да го позиционирате точно там, където искате.

Ако ти’някога сте използвали PowerPoint, където можете да местите нещата на вашите слайдове, вие’Няма да имаш проблеми с Gator.

Други строители на уебсайтове като Wix също използват редактор с плъзгане и пускане и то’s като цяло се счита за най-лесният начин да създадете свой собствен уебсайт.

На всичкото отгоре, Gator се предлага с удобен урок за вграждане, където сте вие’Ще науча къде е всичко точно от първото. Без прекарване на половин час в опит да разбера къде ‘Редактиране на текст’ бутон е!

Gator бордGator’s бърз урок означава, че’Ще знам точно какво’правиш, направо от разстояние.

Говорейки за текст, можете да промените размера, да променяте шрифтове и да превключвате цветовете без усилие. Същото се отнася и за сортиране на изображения, както и за вграждане на готини функции като блогове, публикации в социални медии и видеоклипове.

Накратко, Gator улеснява всеки да създаде свой собствен уебсайт, независимо от компютърните си умения.

2

Дизайн на шаблони & персонализиране

Както засегнахме по-горе, Gator ви предоставя колекция от шаблони, от които да избирате. Те’се разделят на категории, като бизнес & консултации, красота & мода и музика & развлечение, което улеснява филтрирането на това, което вие’търся.

Шаблони на GatorВсеки шаблон е ясно показан, категоризиран и за търсене.

Едно нещо бихме казали, че разнообразието от дизайни на шаблони е малко ограничено. Те’също сте tad basic, което е добре за определени нужди, но не е препоръчително, ако сте’отново сте в творческа индустрия като графичния дизайн на фотографията. Ако това’В случая, проверете Squarespace.

Преминаване към редактиране на Gator’s шаблони, ние’споменах колко лесно е да премествате и преоразмерявате нещата, но има едно важно нещо, което трябва да имате предвид, когато добавяте ново съдържание.

За разлика от Wix и други създатели на уебсайтове, с Gator вашето съдържание спечели’t автоматично се настройва, когато изскачате нов елемент или функция. Това, което ще се случи е, че вашето съдържание ще започне да се припокрива или да седи едно върху друго. Това значи’е важно да създадете място на страницата си, преди да добавите още неща в.

Като цяло обаче, Gator’s шаблоните са повече от подходящи по предназначение и ви осигуряват чудесна начална база за изграждане.

3

Характеристика

Gator ви предлага всички основни функции’d очаквам от създател на уебсайт, заедно с няколко приятни бонуси.

Характеристики на GatorКогато разглеждате елементите, които можете да добавите, Gator прави много ясно какви функции се предлагат.

Във всички ценови планове са включени SSL сертификат за сигурност, шаблони за отзивчиви мобилни устройства, интеграция на социални медии, анализи на уебсайтове и име на домейн.

За да предоставим някакъв контекст за това какво точно са:

SSL сертификати направете вашия сайт защитен за посещение от посетителите. Те се символизират от малка икона на катинар до вашия URL адрес и са важни за целите на сигурността – ако не’нямате ли го, посетителите ще видят думите ‘не е сигурно’ до вашия URL адрес.

Мобилна отзивчивост означава, че уебсайтът ви автоматично ще се коригира, за да отговаря на различни размери на екрана С все повече хора сърфиращи по мобилни телефони, то’чудесно е да знам, че не’не трябва да проектирате конкретна мобилна версия на вашия сайт.

Интеграция на социалните медии ви позволява да вграждате съдържание от харесванията на Facebook, Twitter и Instagram директно на вашия сайт. Наличието на социални бутони, емисии на живо и галерии с изображения ще ви помогне да поддържате цялото си присъствие онлайн.

Анализ на уебсайтове ви позволяват да проследявате важна информация, като броя на посетителите на сайта, които сте посетили’получавам. Наблюдаването на това ви позволява да видите колко малко ощипване на вашите страници може да повлияе на броя на хората, които го гледат.

Име на домейн е по същество вашият уебсайт’име, като ‘websitebuilderexpert.com’. Ако не се налага да купувате домейн другаде, ще спестите време и пари.

Сега върху тези сочни бонус функции, които засегнахме. Впечатляващо, HostGator – като топ хостинг доставчик – покрива своя уебсайт строител с неограничена честотна лента и съхранение.

Това означава, че там’s няма ограничение за количеството съдържание или посетителите, които вашият сайт може да обработва. Според нас това прави Gator перфектен избор за уебсайтове, които се нуждаят от големи галерии за изображения, например брошури за недвижими имоти.

4

Помогне & поддържа

Gator’Приветливият персонал за обслужване е там, за да ви помогне 24/7 по телефона, чат на живо и имейл. Можете също да получите подкрепа чрез Gator’Център за помощ, въпреки че сте ограничени до три думи за търсене, така че’s не се препоръчва при сложни или нишови заявки.

Едно нещо, което трябва да се има предвид, е, че обслужващият персонал може да бъде доста залят с искания, така че може да се наложи да изчакате известно време за отговор.

Това може да се избегне, като се регистрирате в Gator’план със средни цени или по-горе, където получавате приоритетна поддръжка и можете да говорите с някого почти веднага. Помислете за това като да купувате скокове на опашки в тематичен парк – разбира се, вие’плащаш повече, но там’не е загубено време в очакване на опашка!

99% от времето, ние’Г представете си, че сте спечелили’t докоснете услугите за помощ и поддръжка. Въпреки това, в редкия случай имате нужда от помощна ръка’с успокоение да знаете, че можете да получите денонощна поддръжка.

5

Ценообразуване

Gator предлага три различни планове за ценообразуване, в които можете да се регистрирате за период от месец, година или две години. Естествено, колкото по-дълго се ангажирате с Gator, толкова повече пари спестявате всеки месец.

По-долу показваме колко струва всеки план за ценообразуване, ако се регистрирате за две години, и спестяванията ви’Ще направя в сравнение с месечен абонамент.

План за ценообразуване на GatorРазходи (над 2 години)Спестяванестартер

Premium

е-търговия

$ 7.68 / месец (обикновено $ 9.98)23%
$ 11.98 / месец (обикновено $ 12.98)8%
$ 18.45 / месец (обикновено $ 24.98)26%

Както виждате, там’s никъде близо до толкова стойност в Gator’s Премиум план, както има в другите два. На всичкото отгоре, можете да получите достъп до всички Gator’s функции на своя Starter план – единствената разлика е, че сте спечелили’не получавате приоритетна поддръжка.

Планът за електронна търговия е за тези, които искат да създадат онлайн магазин – по принцип, ако се регистрирате в този план, можете да продавате продукти чрез уебсайта си. Така че, ако се продава онлайн Isn’т нещо, което ти’гледам, интелигентният избор е Gator’s Стартов план.

В момента Gator не знае’нямате свободен план или пробен период. Поради тази причина ние’d предлагам да вземете план за начало за един месец – ако ви хареса това, което получавате, тогава можете да се ангажирате с двугодишния абонамент за по-евтини цени.

Първият месец ще ви струва по-малко от пица за излитане и може да доведе до вашия собствен къс от онлайн света.

6

Преглед на HostGator Website Builder: Заключение

За съжаление ние’стига до края. Надяваме се, че намерихте нашия полезен преглед на уебсайта на HostGator за полезен!

За да обобщим, нека’резюмираме това, което ние’научих:

  • HostGator’Създателят на уебсайтове, Gator, е невероятно лесен за използване. Съставителят се предлага с предварително проектирани шаблони и редактор за плъзгане и пускане.
  • Самите шаблони изглеждат малко основни, но те са’перфектно за създаване на прости онлайн присъствия като блогове.
  • Gator има някои блестящи характеристики. Освен че е хостван за вас, той ви дава и неограничена честотна лента и пространство за съхранение.
  • Там’s безплатен план или пробен период, но цените са много разумни. Gator’s Starter plan представлява най-добрата цена / качество.

ние’ще видите HostGator’Създател на уебсайтове като блестяща опция за хора с ограничен, без опит опит в проектирането на уебсайт, и които се нуждаят от просто самостоятелно решение.

Тъй като Gator има много място за съхранение и невероятна интеграция на социални медии, той подхожда на базирани на услуги сайтове, както и на такива, които се нуждаят от големи секции от галерия с много медийно съдържание.

дон’t просто вземете думата си за това, все пак – вземете Gator за въртене сами и вижте какво мислите. Всичко това’ще ви струва няколко долара и няколко часа.

7

Преглед на HostGator Website Builder: Често задавани въпроси

HostGator е’S уебсайт строител подходящ за малки фирми?

Отговорът наистина зависи от това какъв е вашият бизнес. Gator’големият капацитет за съхранение и неограничената честотна лента го правят идеален за фирми, които се нуждаят от галерии за изображения или много медийно съдържание. Не става’нямам вграден имейл маркетинг, все пак, така че’е нещо, което трябва да имате предвид.

Можете ли да изградите онлайн магазин с Gator?

Абсолютно. Gator’план с най-високо ниво, ‘е-търговия’ е построен за, добре, точно това. Тя ви позволява да продавате продукти и да обработвате плащания, а също така има готин пакет за анализи, така че да можете да следите всичко. Има и други опции за електронна търговия там, но Gator е добър избор.

Какво трябва да търся в съставителя на уебсайтове?

Изборът на правилния конструктор на уебсайтове винаги е субективно решение – когато всичко е казано и направено, имате нужда от такова, което да отговаря на вашите нужди. Общите неща, които трябва да вземете предвид, са предлаганите функции, цената и колко добра е помощта и поддръжката. За да сравните всичко това и още, преминете към сравнителната диаграма на нашия уебсайт.

Кои създатели на уебсайтове са най-добрите?

ние’поставих часове на часове на изследване по този въпрос. Според нашите открития, Wix е най-добрият създател на уебсайтове, но други топ платформи обслужват конкретни нужди. Squarespace например е отличен за дизайн, докато Shopify е перфектен, ако се нуждаете от онлайн магазин.

Намирахме нашия отзив за полезен?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me