Как да създадете уебсайт на GoDaddy

Contents

Създайте уебсайт на GoDaddy в 13 лесни стъпки

как да се създаде уебсайт за изображение на godaddyТо’е лесно да се почувстваш малко изгубен, когато си’изграждате първия си уебсайт. Може да седите там и да мислите как да създам уебсайт на GoDaddy? Нашите стъпка по стъпка ръководство ще ви вземе за ръка и ще ви преведе през всеки етап – дестинацията? Вашият собствен уебсайт GoDaddy!


GoDaddy носи много шапки в дигиталния свят, предоставяйки всичко – от домейни до хостинг, но една от най-популярните услуги е нейният уебсайт.

Тествахме GoDaddy’ние сами създаваме уебсайтове, заедно с най-добрите марки на пазара. Като цяло ни хареса да използваме GoDaddy – той наистина изпъкваше на своите удобно за потребителя оформление и подпомаган дизайн.

То’е супер лесен за използване, защото използва ADI (Изкуствен дизайн интелигентност) всъщност да ви помогне да изградите вашия уебсайт. Когато въведете типа на уебсайта, който искате, той автоматично създава примерен сайт, който можете да редактирате. Можете да си представите колко време и технически усилия спестявате!

Това прави GoDaddy най-добрият за начинаещи или тези, които се нуждаят от уеб сайт възможно най-бързо – то’s най-бързият уебсайт строител на запад (или навсякъде, наистина.)

Там, където падна, беше доста обикновеният му вид и липсата на функции – ти спечели’няма да получите мощен или сложен уебсайт от GoDaddy, но ще получите обикновен, бърз сайт на живо за няколко минути. Вижте оценките му за звезди по-долу за пълната картина!

Ако искате да разберете как да поставим GoDaddy през крачките си, прочетете за нашия тестов процес в нашата статия: Как провеждаме проучването на нашия уебсайт. Ако смятате, че може да се нуждаете от нещо малко по-сложно, вземете нашия тест, за да намерите най-добрия създател на уебсайт за вас.

GoDaddy идва с едномесечен безплатен пробен период. Така че дали вие’изнервяте се от създаването на първия си сайт или се чукате да започнете, можете да започнете да изграждате без да харчите нито един цент.

С казаното, нека’Да направим първата си стъпка по криволичещия път на изграждането на уебсайт. ние’Ще ви покажа как точно да създадете уебсайт с GoDaddy. ние’Ще пътувам през процеса на настройка, как да персонализирате вашия сайт и стъпките, които трябва да предприемете, преди да публикувате. ние’отново с вас на всяка стъпка от пътя, така че поставете най-добрия си крак напред и нека’отивам!

Повече информация

 • Прочетете нашите Преглед на GoDaddy Website Builder за да научите повече за този бърз строител.
 • Вижте как GoDaddy сравнява в нашата Сравнителна диаграма на уебсайта.
 • Открийте как се класира GoDaddy в нашия преглед на Най-добрите създатели на уебсайтове на 2019 г..

1

Изберете типа на вашия сайт

Първото нещо, което трябва да направите, е решите кой тип уебсайт искате да изградите. Ако искате да продавате онлайн, вие’Ще трябва да изградите онлайн магазин. Ако спечелите’не приемате плащания през уебсайта си, тогава трябва да изберете опцията за създаване на уебсайт.

godaddy меню за създаване на уебсайтовеТрябва да изберете какъв тип сайт искате да изградите – онлайн магазин или уебсайт.

дон’не се притеснявайте, това решение не е ли’t поставен в камък – ако промените решението си надолу по линията, винаги можете да добавите онлайн магазин към уебсайта си по-късно.

В това ръководство стъпка по стъпка ние’Ще ви покажа как да създадете уебсайт а не онлайн магазин, въпреки че много от стъпките са подобни.

Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Решете кой тип уебсайт се нуждаете
 • Избрана правилната опция в GoDaddy’s уебсайт

Повече информация

 • Искате ли да продавате онлайн? Прочетете нашето ръководство на Как да изградим онлайн магазин.
 • Вижте как GoDaddy сравнява в нашия преглед на Най-добрите платформи за електронна търговия.

2

Започнете безплатен пробен период

GoDaddy има a едномесечен безплатен пробен период, от което определено си заслужава да се възползвате максимално. Можете да практикувате тези стъпки и да подготвите сайта си на безплатната пробна версия, след което да изберете да надстроите (или не), когато изпитанието ви приключи.

Това означава, че можете да научите как да използвате GoDaddy, без да харчите нито един цент!

godaddy безплатен пробен период за създаване на уебсайтПросто щракнете върху бутона Старт за безплатно, за да започнете безплатната пробна версия с GoDaddy.

То’е лесно да започнете безплатната си пробна версия – просто щракнете върху някоя от тях Започнете безплатно бутони на GoDaddy’и създайте акаунт. То’е напълно безплатно и дон’не е необходимо да въвеждате данни за кредитна карта, за да се регистрирате.

Всичко, от което се нуждаете, е имейл и парола и вие’добре е да отида!

godaddy създайте безплатен акаунтТо’е супер просто, за да започнете работа с GoDaddy. Всичко, от което се нуждаете, е имейл адрес – не се изискват данни за кредитна карта.

GoDaddy’безплатният пробен период е изключително щедър и ви дава много време, за да го гарантирате’е перфектният строител за вас. Там’няма риск и няма натиск за регистрация след като пробното приключи – плащате само ако сте обичали да използвате GoDaddy!

След като изпитанието ви приключи, имате четири ценови плана, от които можете да избирате, вариращи между $ 10 и $ 25 на месец (при таксуване годишно). Основният план е най-евтиният и ви предоставя всички обичайни основни неща, като SSL сигурност и ограничени опции за социално споделяне.

За SEO инструменти вие’Ще ви е необходим стандартен план от 15 долара на месец, и да приемате резервации и плащания за услуги или срещи, които вие’Ще ви трябва 20-месечен премиен план.

Планът за електронна търговия е най-скъпият – 25 долара на месец – това се предлага с инструменти за продажби като отстъпки, доставка и управление на инвентара.

Засега обаче просто започнете да изграждате безплатно и се върнете, за да изберете своя ценови план, след като изпитанието ви приключи – просто!

Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Кликна Старт безплатно
 • Създадохте вашия акаунт в GoDaddy

Повече информация

 • Искате ли да създавате и публикувате безплатно? Прочетете нашия преглед на Най-добрите безплатни уебсайтове.

3

Изберете Вашата индустрия и заглавие на уебсайта

Веднъж ти’записахте се, вие’Ще видите тази страница пред вас, насърчавайки ви да започнете. Това е първата стъпка към реалното изграждане на вашия сайт – и не може’да бъде по-лесно.

godaddy редактор позволява да започнетеСтартирането на уебсайта ви е лесно – просто въведете уебсайта си’името и индустрията, под която попада.

Всичко, което трябва да направите, е да въведете индустрията, под която е вашият сайт, и името на вашия уебсайт. Докато го правите, GoDaddy автоматично създава примерна страница въз основа на основната информация, която вие’влязохте.

индустрия за настройка на уебсайт godaddy и заглавиеGoDaddy създава сайт за вас въз основа на информацията, която вие’влязохте.

Искахме уебсайт под бранша “писател”, озаглавена “Люси обича да пише”. GoDaddy мигновено ни даде тази проста, стилна тема, съсредоточени около това, което ние’d го казах досега. Можете да си поиграете с различни индустрии и заглавия на сайтове, за да намерите един от вас’отново си доволен – щом си’отново сте доволни, просто щракнете върху бутона Продължи.

О, и дон’не се притеснявайте, ако не’не обичам всяко нещо за този първи уебсайт – Вие’Ще се наложи да го персонализирате след миг.

Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Изберете под коя индустрия попада вашият уебсайт
 • Мисъл за име за вашия уебсайт
 • Въведете тази информация във вашия сайт
 • Кликнете Продължете, за да продължите към следващия етап

Повече информация

 • Изграждате бизнес уебсайт? Вижте нашето ръководство на Как да изградите бизнес уебсайт за някои полезни съвети.

4

Започнете редактирането на вашия сайт: Изберете вашата тема

Сега ти’получихте основния си шаблон, можете да започнете да го редактирате, така че да го’е по-уникален и в съответствие с вашата собствена марка. Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете своята тема. Темата ви променя дизайна и оформлението на вашия сайт, така че’важно е да изберете един, който харесвате!

как да редактирате godaddy уебсайт строителGoDaddy ви води през вашия сайт’s настройка, подканяща да изберете вашата тема и да добавите свой собствен текст.

То’е лесно да промените темата си – просто щракнете върху този бутон Тема и вие’Ще открия множество различни теми, които да визуализирате.

Темата, с която започнахме, се казваше „Търговия“, но има много други, за да разгледаме.

godaddy изберете вашата темаGoDaddy ви предоставя набор от различни теми, от които можете да избирате и дори ви позволява да променяте цветовете и шрифтовете в този визуализация, за да ви помогне да решите.

Основите на всяка тема остават същите, но оформлението и стиловете варират за всяка една от тях.

Щракнете върху цветните бутони от дясната страна, за да видите как ще изглеждат тези теми с различна цветова схема или изпробвайте различни шрифтове, за да получите представа за това, което може да отговаря на вашия сайт.

godaddy тема визуализация цветовеТо’е лесно да визуализирате темите в различна цветова схема – просто кликнете върху различните цветови бутони от дясната страна.

В крайна сметка избрахме тема, наречена Spaces, с нов шрифт и тема с бял цвят, за да направим текста наистина изпъкващ. Веднъж ти’избрахте вашата тема, щракнете върху Готово в горния десен ъгъл.

Това спечели’не бъде окончателната версия на вашия уебсайт, така че не’не се притеснявайте, ако е така’не е 100% перфектен – ти’Ще получите възможността да добавите свои собствени изображения, текст, страници и други, преди да натиснете публикуването.

То’важно е да знаете темата си нали?’t в камък – GoDaddy ви позволява да се върнете назад и да промените темата си по всяко време, дори и след като сайтът ви излезе на живо!

godaddy изберете цвят и шрифт на тематаВеднъж ти’избрахте вашата тема, щракнете върху Готово, за да започнете персонализирането на вашия сайт. Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Разгледах добър набор от теми – дон’просто се придържайте към първото, което видите!
 • Визуализирани различни цветове и шрифтове
 • Изберете тема, която обичате (но не забравяйте, че можете да се върнете назад и да промените това по всяко време!)

Повече информация

 • Имате нужда от малко вдъхновение? Погледнете тези Страхотни оформления на началната страница!
 • Ако ти’отново не сте сигурни кои цветове работят най-добре, разгледайте нашето ръководство за Как да изберем добра цветова схема за вашия уебсайт.
 • Уверете се, че сте избрали правилния шрифт за вашия сайт с нашето ръководство на Как да изберете идеалния дизайн на шрифта за вашия уебсайт.

5

Персонализирайте своя дизайн: Добавете свои собствени изображения

Изображенията са супер важни за вашия уебсайт’s успех. Вашата тема идва със запазени изображения, които вече са на място – но вероятно искате да добавите свои!

На първо място, можете да промените формата или формата на вашите изображения, като щракнете върху малък син бутон за актуализиране, която се намира в долния десен ъгъл на снимката, която искате да промените. След това можете да визуализирате четири различни приставки – в примера по-долу избрахме “Fill”.

godaddy как да редактирате изображенияТук можете да видите различните опции за редактиране на стила на вашето изображение.

Въпреки това може да искате да замените този стоков образ с друг – може би дори да ви снимки’взехте се! Да го направя, щракнете върху бутона Replace от дясната страна. Това ще отвори вашата медийна библиотека (ooh).

Тук можете да качвате свои собствени изображения, да разглеждате безплатни снимки на акции или дори да се свържете със социални медии, за да добавите изображения с едно натискане на бутон.

godaddy медийна библиотекаМедийната библиотека е мястото, където управлявате, качвате и търсите изображения, които да поставите на вашия уебсайт.

Ако ти’Използвайки изображенията на безплатни запаси, можете да улесните живота, като използвате функцията за търсене. Веднъж ти’избрахте вашите изображения, щракнете върху Вмъкване за да ги видите на вашия уебсайт.

Топ съвет! дон’не забравяйте да добавите alt текст, когато сте’поставяте изображения на вашия сайт. Alt текст казва на хората за какво е изображението, което е полезно, ако изображението няма’Не зареждайте или ако някой използва екранен четец. То’s също е много важно за SEO (оптимизация за търсачки), което е от съществено значение, ако искате вашият сайт да се класира добре в Google.

По-долу можете да видите полето, където въвеждате алт текста си – забележете как се появява и алт текста ви, когато задържите курсора на мишката върху изображението.

godaddy как да добавите alt текстВинаги не забравяйте да добавите alt текст за вашите изображения – това е текстът, който се появява, когато задържите курсора на мишката върху изображения и е важен за SEO. Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Качете свои собствени изображения във вашата медийна библиотека
 • Добавени са нови изображения към вашия уебсайт
 • Форматирахте вашите изображения според вашия стил
 • Написан alt текст за всички изображения, които вие’добавихте

Повече информация

 • Уморихте се от стокови снимки? Прочетете нашето ръководство на Къде да намерите професионални изображения за вашия уебсайт.

6

Добавете свой собствен текст

Това е проста, но решаваща стъпка за персонализиране на вашия уебсайт. Съдържанието е крал в света на уебсайтовете, така че трябва да замените този запасен текст и да поставите собственото си убийствено съдържание!

godaddy как да редактирате текстКликнете върху текста, за да започнете да го редактирате.

За щастие добавянето на собствен текст е супер просто. Кликнете върху текста, който’вече е там, и ти’Ще мога да го подчертая, да го изтрия и да го добавя. Не можеше’да бъде по-лесно!

godaddy редактира текстМожете да актуализирате текста, когато пожелаете.

То’е лесно да редактирате текста на запасите, който вече е на вашата страница, но вие’отново сте по-ограничени, когато става въпрос за преместване или дори добавяне на нови текстови полета. Можеш’t просто щракнете и плъзнете текстови полета наоколо и можете’t добавете едно текстово поле към страницата си.

Вместо това трябва да добавите нов раздел (ние’Ще стигна до следващия) и ще промените текста на запасите, който е в комплект с него.

Ако ти’отново пишете блог, просто щракнете върху Бутон Старт за писане и GoDaddy ще ви отвори чернова блог, за да започнете да създавате публикации.

Топ съвет! Промените ви се записват автоматично в GoDaddy, така че не’не трябва да се притеснявате от загубата на каквато и да е работа’готово! То’е добра идея продължете да визуализирате сайта си, докато отидете – това ви позволява да видите как ще изглежда вашият сайт на живо, като ви помага да избегнете неприятни изненади, след като го направите’сте готови за публикуване. Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Променен всеки запасен текст, приложен с вашата тема
 • Добавихте собствено съдържание към вашия сайт
 • Започнах да пиша публикации в блогове (ако искате’включвам блог)
 • Визуализирайте сайта си, за да видите промените в сила

7

Добавете нови секции

Вие’Ще забележа, че уебсайтът ви вече има четири раздела – Header, About Us, Contact Us и Footer. Един от най-добрите начини да направите вашия сайт уникален е чрез добавяне на нови секции – с този удобен инструмент можете да добавяте фотогалерии, блогове, видеоклипове, менюта и други.

Когато ти’преработвате страницата си, вие’Ще забележите сини бутони, които се появяват със знаци плюс върху тях – задръжте курсора на мишката върху едно от тях и думите Добавяне на раздел ще се появят.

добавете секции създател на уебсайт godaddy

Кликнете върху този бутон и след това изберете какъв тип секция’бих искал да добавя от дългия списък, който изскача:

Меню от секции на godaddy

Можете да добавите до 20 секции на всяка страница, които трябва да са в изобилие. Единствените секции, които можете’не добавям са повече Headers или Footers, но освен това, ти’можете да изберете каквото ви хареса от това впечатляващо меню.

Ако искате да добавите много ново съдържание, го’най-добре е да добавите раздел Съдържание, тъй като това означава, че можете да пишете колкото искате!

Ако добавите раздел случайно или решите, че вече нямате нужда от него, можете лесно да изтриете секции като щракнете върху тях, след което натиснете червения бутон Изтриване в долната част на страничната лента, който се показва вдясно.

Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Добавени са нови секции към вашия сайт
 • Изтрити са всички секции, които правите’няма нужда

8

Добавяне на страници

Някои съставители на уебсайтове ви позволяват да създавате само страници с една страница, докато други ви позволяват да създавате сложни сайтове със стотици страници. И така, как работи GoDaddy? Е, GoDaddy седи скромно между тези крайности – можете да добавите до 50 страници на вашия сайт или го поддържайте просто с една страница.

Добавянето на страници е лесно – просто отидете в домашното меню (като щракнете върху символа на къщичката в горния десен ъгъл на екрана) и изберете Страници.

Това ви показва списък на вашите страници и ви позволява да ги подреждате, добавяте, дублирате или изтривате. За тези две последни опции просто щракнете върху трите точки до страницата, която искате да дублирате или изтриете.

За да добавите нова страница – да, познахте я – щракнете върху бутона Добавяне.

как да добавите страници godaddy

Всичко, което трябва да направите сега, е да дадете заглавието на новата си страница, да изберете настройките, които искате – например, ако тя трябва да се появи в менюто за навигация – и щракнете върху Създаване на страница.

Топ съвет! Дръжте заглавието на страницата си кратко, тъй като то ще се показва в менюто ви за навигация. Дългите, сложни имена на страници ще направят менюто ви затруднено и объркващо.

Веднъж ти’създадохте вашата лъскава нова страница, можете да започнете да вдъхвате живот в нея, като добавите секции, за да я попълните. Независимо дали искате видеоклипове, формуляри за контакт или дори да вградите персонализиран код на страницата, това’s празно платно, с което да играете.

Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Добавете толкова страници, колкото са ви необходими (това е по избор – там’няма нищо лошо в сайт с една страница!)
 • Изтрити сте всякакви страници, които не правите’няма нужда
 • Запазените заглавия на страницата са кратки и чисти
 • Попълни всички нови страници със съдържание, като добави нови секции
 • Подредете страниците си в структура, която вие’доволен съм от

9

Управление на настройките на вашия сайт

Когато влезете в настройките на вашия сайт от началното меню, вие’Ще намерите много неща, които можете да добавите, редактирате или активирате. ние’Ще проуча четири от основните функции, които може да искате да управлявате.

Профил на сайта

Профилът на вашия сайт е мястото, където сте’Ще намеря основна информация за вашия уебсайт, като имейл, адрес и име на сайта. GoDaddy автоматично ще използва имейла, с който сте се регистрирали, но можете да го замените с друг адрес, ако искате.

Можете също да промените категорията на бизнеса си тук или да добавите телефонен номер или адрес. Това особено си струва да попълните, ако искате’ре изграждане на бизнес сайт, тъй като помага да се изгради доверие с потенциални клиенти.

Оптимизация за търсачки

SEO е изкуството да се намери онлайн. Можете да оптимизирате вашия уебсайт, за да бъде намерен и облагодетелстван от търсачки като Google – има всякакви начини да направите това, но GoDaddy го поддържа лесно със своя SEO инструмент.

Отидете в раздела SEO в менюто за настройки и щракнете Започнете да оптимизирате – това ще ви отведе до нова страница, където можете да преминете през GoDaddy’s SEO съветник. Тук можете да отговорите на въпроси, като например дали вашата аудитория е световна или местна, да обясните за какво е вашият сайт и да изберете ключови думи от GoDaddy’s предложения.

godaddy seo оптимизацияGoDaddy’s SEO Wizard е изключително прост и лесен за начинаещи.

GoDaddy върши чудесна работа за правене на SEO достъпен за всеки и всеки – дон’не трябва да разберете някой от техническите неща, за да започнете да оптимизирате вашия сайт. То’s не е най-модерният инструмент за оптимизация, но за начинаещи’е перфектен.

Google Analytics

Ако ти’се отнасяте сериозно към уебсайта си, истината е, че искате Google Analytics от вашия екип. То’s популярен, мощен инструмент, който ви дава ценна информация за ефективността на вашия сайт и как хората взаимодействат с вашия сайт.

Топ съвет! Уверете се, че сте’регистрирахте се в Google Analytics, преди да опитате да извършите тази стъпка. То’е напълно безплатно и наистина лесно.

Първо, отидете на „Настройки“ и намерете раздела с меню, обозначен с Google Analytics.

Когато се регистрирате в Google Analytics, вие’Ще ми бъде даден а Идентификационен номер за проследяване – ако имате това на ръка, тогава всичко, което трябва да направите, е да го въведете в етикетираното поле в настройките си и да оставите GoDaddy да сортира останалото за вас.

Ако не’не може да го намерите, можете да намерите проследяващия си идентификатор в административната област на вашия акаунт в Google Analytics.

Сигнал за бисквитки и проследяване

ние’всички сме запознати с изскачащи прозорци, които изискват бисквитки, данни и разрешения и ни дават най-доброто потребителско изживяване. Най-вероятно ги приемате, без да им хвърляте втори поглед.

Когато ти’изграждате свой собствен уебсайт, обаче, вие’Ще трябва да помисля за тези политики за бисквитки – това’s законът!

GoDaddy ви предоставя съобщение за бисквитки по подразбиране, което работи добре за общи сайтове. Уверете се, че това е активирано в настройките ви, преди да публикувате вашия сайт, или спечели’не се появяват на посетителите.

В зависимост от какъв тип сайт’отново стартирате или в коя индустрия се намира бизнесът ви, може да се наложи да редактирате това, за да бъдете по-конкретно и правно въздушно съобщение.

Ако имате по-дълга и много подробна политика, можете също да добавите политика за поверителност към вашия сайт – това правите, като добавите нов раздел към страницата си и изберете опцията Политика за поверителност.

Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Актуализиран и персонализиран потребителски профил на вашия сайт
 • Оптимизирайте вашия сайт за търсачки, за да помогнете за увеличаването на вашия сайт’s класиране веднъж го’е на живо
 • Регистрирайте се за безплатен акаунт в Google Analytics и го добавете към вашия сайт
 • Активирайте предупредителното съобщение за бисквитките и го персонализирате, ако трябва
 • Добавена е политика за поверителност, ако се нуждаете от допълнителни подробности в законните си откази от отговорност
 • Проучете останалите настройки, за да се уверите в това’всичко е настроено на вашите предпочитания

Повече информация

 • Прочетете нашия преглед на Най-добрите уебсайтове за SEO ако ти’наистина сериозно относно намирането на вашия сайт.

10

Вземете напреднали

Сега ти’Имам основите на мястото си, ето три неща, които може да искате да добавите, за да постигнете допълнително ниво “Еха” и професионализъм към вашия уебсайт.

Добавете лого към заглавката си

Кой не’не обичам лого? На тях са изградени марки и те могат да станат основна част от вашия сайт’s идентичност. Кликнете върху раздела Страници в страничната лента за редактиране, изберете началната си страница и след това щракнете върху опцията Заглавие.

Щракването върху етикета Header отваря вашите настройки на Header, където можете да изберете да добавите вашето лого. Просто кликнете върху бутона Лого, и качете изображението, което искате да използвате. Можете да го преоразмерите, след което щракнете върху Готово, за да запазите промените си.

как да добавите лого в godaddyЩракнете върху бутона Лого, за да качите, преоразмерите и запазите логото си.

Вашето лого автоматично ще се появи в заглавката на всяка страница на вашия сайт и ще действа също като връзка към началната ви страница, без да се налага да повдигате толкова, колкото пръст!

Добавете социални медии към вашия сайт

Поддържайте връзка, като интегрирате социалните медии с вашия уебсайт. Можете да добавите бутони, свързващи към различните си акаунти в социалните медии, което улеснява посетителите да ви намерят и следят. просто добавете нов раздел и изберете “социален”. След това можете да се свържете със своите социални акаунти, като поставите съответните връзки.

интеграция на социалните медииМожете да се свържете с различни акаунти в социалните медии с GoDaddy, от Facebook до Yelp.

Добавете онлайн срещи

Клиентите на Business Plus и електронната търговия могат да създават секции за срещи на уебсайта им GoDaddy. Все пак можете да го изпробвате безплатно – щракнете върху Добавяне на раздел и след това отидете на “Назначения & Услуги.”

Вие’Ще трябва да въведете информацията и подробностите за цените на тези резервации в таблото за управление на вашия сайт, но GoDaddy ще ви преведе през процеса.

godaddy онлайн срещиGoDaddy автоматично ще ви отведе до таблото за управление, където можете да управлявате резервациите си.

Тази функция позволява на клиентите да резервират срещи и услуги директно през вашия уебсайт. Това изглежда наистина професионално и прави живота много по-лесен както за вас, така и за вашите клиенти!

Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Добавено лого към заглавката на вашия сайт
 • Свързахте вашите акаунти в социалните медии с вашия уебсайт
 • Създадохте раздел за срещи и услуги на вашия сайт (ако имате нужда от тази функция)
 • Ако ти’настроите срещи, управлявайте резервациите си в таблото за управление на GoDaddy

Повече информация

 • Създайте професионално лого за вашия сайт – прочетете нашето полезно ръководство за Как да направите лого!

11

Свържете персонализиран домейн

Вие’отново съм там! Последното нещо, което трябва да направите преди да публикувате вашия сайт, е да свържете собственото си име на домейн.

GoDaddy ви предоставя безплатен домейн, който ще изглежда така: www.lucyloveswriting.godaddysites.com. Безопасно да се каже, че’не е много професионален или дори запомнящ се!

Въпреки че можете да публикувате вашия сайт с този безплатен домейн, ние не’не го препоръчвам. Вместо това можете да свържете съществуващо име на домейн, ако вече притежавате такова, или да купите нов домейн от GoDaddy. Можете да видите тези три опции, изложени по-долу.

Настройки на домейн godaddyИмате три възможности за избор на домейн за вашия сайт.

Ако трябва да закупите нов домейн, GoDaddy ви дава няколко предложения въз основа на името на вашия сайт или можете сами да го търсите. Ще трябва да платите за новия си домейн, но не трябва’не е твърде скъпо – тези, които разгледахме $ 11,99 за първата година.

Можете да заключите вашия домейн до 10 години, ако искате!

примери за godaddy домейнТо’е лесно да търсите собствено име на домейн. Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Изберете домейн за вашия сайт – независимо дали’s безплатната версия, съществуваща или съвсем нов домейн

Повече информация

 • Имате нужда от малко повече информация? Вижте нашите Какво е име на домейн? начинаещ’s Ръководство за задълбочено запознаване с имената на домейни.

12

Визуализирайте и публикувайте вашия сайт

То’Време е! Вие’сте готови да публикувате и споделяте вашия сайт с онлайн света. За да избегнете изненади, трябва винаги визуализирайте сайта си, докато изграждате – но сега го’Време е за последната проверка. Накарайте някой друг да огледа вашия сайт като тест, преди да натиснете големия зелен бутон.

Внимавайте за разбити връзки, изображения, които спечелиха’t зареждане или секции, които сте искали да изтриете и сте забравили. Веднъж ти’отново сте доволни от вашия уебсайт, продължете напред и натиснете този ултра поканен бутон за публикуване.

Честито – вашият сайт е онлайн!

Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Визуализирайте вашия сайт
 • Тествах вашия уебсайт, за да се уверите, че има’t грешки, недостатъци или прекъснати връзки
 • Хит публикуване!

13

Популяризирайте уебсайта си

Последно нещо. Сега вашият прекрасен уебсайт е на живо, имате нужда от хора, които да идват и да се чудят на него – и за предпочитане да ръкопляскат (силно). Сега’е време да стартирате маркетингови кампании по имейл и да закачите своите посетители.

просто добавете раздел Абонамент към вашия сайт за да насърчите хората да се регистрират – можете да персонализирате формулировката и дори оформлението, за да изпъкнете наистина.

Ако ти’отново в плана за бизнес плюс или електронна търговия, можете също да посочите бизнеса си в Google. Това е от полза за вашия бизнес сайт, тъй като повишава видимостта ви, като показва работното време, местоположението и информацията за контакт в резултатите от търсенето.

Отидете на таблото си за управление на бизнеса си в Google, управлявайте имейл кампаниите си и подобрете SEO.

популяризирайте сайта си с godaddyВие’На таблото за управление ще намерите полезни инструменти, които да ви помогнат да популяризирате уебсайта си. Преди да продължите напред, уверете се, че сте’съм:

 • Добавен раздел за абонамент към вашия сайт
 • Създадохте първата си имейл кампания от таблото си за управление
 • Ако ти’си бизнес, би трябвало’изброихте вашия бизнес в Google за по-добра видимост
 • Подобрено вашето SEO от таблото за управление

Как да създадете уебсайт в GoDaddy: Обобщение

Тази статия ви преведе през стъпките на изграждането на вашия собствен уебсайт GoDaddy, от регистрация до изпращане на имейл кампании за популяризиране на вашия лъскав нов сайт.

Въпреки че може да изглежда като много стъпки, можете да създадете сайт с невероятна скорост благодарение на GoDaddy’Редактор, подпомагащ дизайна. Идеален за начинаещи, които просто искат обикновен сайт, или за всеки, който се нуждае от бърза онлайн връзка, GoDaddy е приятен създател на уебсайт, който да използва.

Сега знаете точно как да създадете уебсайт на GoDaddy, но забавлението не става’не спирам до там.

Пътуването на вашия уебсайт никога не завършва – вие’Непрекъснато ще се актуализира, променя и управлява вашия сайт. Можете да проследявате вашия сайт’успех от таблото за управление на GoDaddy, както и чрез Google Analytics.

В случай, че се нуждаете от бързо напомняне как да изградите уебсайта си на GoDaddy, ето стъпките, описани отново по-долу:

 1. Изберете типа на вашия сайт
 2. Започнете безплатен пробен период
 3. Изберете заглавието на вашата индустрия и уебсайт
 4. Започнете да редактирате вашия сайт: изберете вашата тема
 5. Персонализирайте дизайна си: добавете свои собствени изображения
 6. Добавете свой собствен текст
 7. Добавете нови секции
 8. Добавете страници
 9. Управлявайте настройките на вашия сайт
 10. Станете напреднали
 11. Свържете персонализиран домейн
 12. Преглед и публикуване на вашия сайт
 13. Популяризирайте уебсайта си

Ти не’няма нужда да се ангажирате с платен план, за да изпробвате тези стъпки – всичко, от което се нуждаете, е GoDaddy’безплатна пробна версия, която ви позволява да опитате преди да купите. По този начин вие знаете точно дали GoDaddy е подходящ за вас.

Ако GoDaddy не’маркирайте всичките си кутии, кариерата ви в уеб сградата не е ли’t над. Изпробвайте Wix ADI, който работи по подобен начин на GoDaddy, като създава стилен уебсайт за вас въз основа на информацията, която му давате. Разликата е, че можете да изберете да преместите сайта си в обикновен редактор, ако решите, че искате повече творческа свобода, правейки го по-малко ограничаващ от GoDaddy’s строител.

С щедър едномесечен безплатен пробен период, там’Не е лошо да дадем GoDaddy да отидем – ние’показах ти пътя, ти’имам стъпките надолу, така че какво чакате? Прокарайте свой собствен път към онлайн успеха с GoDaddy’създател на уебсайтове и се наслаждавайте на пътуването!

Повече информация

 • Ако GoDaddy не е така’t съвсем правилно, прочетете нашия преглед на Най-лесните уебсайтове за лесни за начинаещи алтернативи.
 • Прочетете нашето сравнение на Wix Editor срещу Wix ADI за да видите кой стил на сграда е най-подходящ за вас.
 • Прочетете нашите Последно ръководство за изграждане на уебсайт за още полезни съвети.

Често задавани въпроси

Искам да изградя онлайн магазин – различни ли са стъпките?

Да, и не – ако сте’изграждате магазин от нулата, тогава ще трябва да следвате различни стъпки (вие’Ще трябва да добавите продукти към вашия сайт и например да настроите доставката). Но нашето ръководство за това как използвате GoDaddy все още се прилага за основите на изграждането на вашия сайт.

Може би искам да продавам продукти в бъдеще – трябва ли да плащам за плана за електронна търговия сега?

Не! Изградете уебсайта си както обикновено – когато искате да започнете да продавате продукти, просто добавете раздел за онлайн магазин към вашия сайт. Можете да надстроите до плана за електронна търговия, когато сте’готови сте да започнете да печелите пари от вашия уебсайт.

Мога ли да редактирам сайта си от мобилния си телефон?

Да! Можете да актуализирате и управлявате вашия сайт на всяко устройство, независимо от вас’работите от вашия лаптоп, телефон или таблет. Това улеснява стартирането на вашия сайт в движение и е достъпно за всички GoDaddy’s планове.

Трябва ли да намеря хостинг за моя уебсайт, преди да мога да публикувам?

Не! GoDaddy е домакин на вашия уебсайт за вас, което означава, че всичко, което трябва да направите, е да регистрирате, изградите и публикувате вашия сайт. Ти не’не трябва да се притеснявате дали да намерите правилния хостинг план или доставчик за вашите нужди или да включите допълнителни разходи за хостинг в бюджета си. GoDaddy’покриваш ли се.

Колко ще струва сайта ми, след като безплатната пробна версия приключи?

Ако решите да се регистрирате в GoDaddy и да публикувате красивия сайт, който сте’изградена, имате четири ценови планове да избирате. Най-евтиният Личен план започва от едва 5,99 долара на месец (таксува се годишно). Препоръчваме обаче да се регистрирате в бизнес плана за $ 9,99 на месец, защото той включва SEO, което е от съществено значение за намирането на уебсайта Ви!

Какво става, ако се забия в изграждането на моя уебсайт GoDaddy?

Изграждането на вашия сайт с GoDaddy е супер просто и има полезни изскачащи прозорци, които да ви преведат през всеки етап. И все пак всички се нуждаем от помощ от време на време – GoDaddy разполага с екип за поддръжка 24/7, който се предлага по телефона. Можете също да използвате поддръжката на чат на живо от понеделник до петък или да разгледате Помощния център на GoDaddy за отговори.

Експертът за създаване на уебсайтове има за цел да ви предостави честни данни. Че’Ето защо провеждаме собствени проучвания и получаваме пряко, лично разбиране. Щракнете тук за допълнителна информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map