Преглед на Webs.com – 55 милиона уебсайта? Защо е полезно за вас?

Към момента на нашия преглед са създадени над 55 милиона уебсайта с Webs.com – защо е толкова популярен?


Уебс съществува от 2001 г. и популярността им продължава да нараства дори при по-новите създатели на уебсайтове като Wix и Weebly присъединявайки се към партията. В това ревю на Webs.com искаме да видим сами какво прави Webs толкова популярен.

Уеб мрежите са насочени основно към малкия бизнес и предприемачите. Това не означава, че можете’не създадете личен или нестопански уебсайт, използвайки уебсайтове, както най-определено можете (ние ще обсъдим по-долу удобството за използване и инструментите за изграждане на уебсайт).

Но инструментите, които те предоставят, са малко по-насочени към малкия бизнес, който ще прегледаме и ще ви уведомим по-долу.

Едно предимство е, че въпреки че Webs разполага с над 55 милиона уебсайтове, е трудно да се знае колко от тези уебсайтове се използват активно (или изоставени) – тъй като това е частна информация.

Независимо от това, да можеш да захранваш толкова много уебсайтове и да привличаш толкова много потребители е впечатляващо постижение.

Едно от заведенията от нашия преглед на Webs.com е, че Webs съществува от 2001 г. и вероятно ще го има дълго време – което е важно съображение за създателите на уебсайтове като вас.

1

ТОП 3 ПРОСИ И ПРОТИВ

Професионалисти

 • Интуитивен редактор за плъзгане и пускане
 • Позволява ви да изграждате сайтове за членство директно на нейните уебсайтове
 • Има магазин за приложения, който ви позволява да интегрирате повече инструменти на трети страни

Против

 • Предлага само 40 шаблона за работа (Wix предлага над 500)
 • Мога’не променяйте HTML / CSS код
 • Дълги времена на зареждане

2

ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ

Webs е създател на уебсайт на WYSIWYG (Какво виждате е това, което получавате), което означава, че изграждате целия уебсайт точно пред вас и това, което виждате, когато изграждате, е това, което всъщност се показва след публикуването на уебсайта.

Webs ви дава възможност или да изградите “нормални страници” или “страници със специалност”.

Нормални страници

Уеб мрежата ви предоставят 6 различни конфигурации на оформлението на страниците, така че всеки път, когато създавате нова страница, можете да изберете каква подредба да използвате. Можете да промените оформлението на страницата по-късно, ако искате. Модулите, които вмъквате в страницата (т.е. вашето съдържание), ще бъдат автоматично прехвърлени в новото оформление, така че сте спечелили’не губя информация.

Оформление на страницата за преглед на Webs.com

специалност Страници

Уеб също ви дават “страници със специалност” – това, което имаме предвид е, че те имат специални, предварително зададени структурирани уеб страници, от които да избирате. Те включват страници, посветени на блогове, уеб магазини, снимки, членство, видеоклипове, форуми, книги за гости и срещи. Можете да намерите тези предварително зададени страници в магазина за приложения и те е хубаво да има, особено ако имате нужда от тях.

Преглед на уебсайтове - Страници на приложенията

Тъй като тези “Страници на приложения” са предварително зададени по структура, вие спечелихте’не можете да влачите и пускате всички модули в тези страници, например как бихте могли за нормални уеб страници. Въпреки че това изглежда малко негъвкаво, що се отнася до дизайна, това’е хубава функция, ако имате нужда от това.

Като цяло, въз основа на нашия преглед на Webs.com, той е много интуитивен и лесен за използване строител на уебсайтове. Комбинирането на нормални страници и страници със специалност ще ви позволи да създадете по-интересен уебсайт, без да усложнявате процеса на изграждане. Харесва ни как Webs ви предоставя много функции, но поддържа нещата съвсем прости.

3

ОПЦИИ ЗА ТЕМПЛИРАНЕ НА ДИЗАЙН

Уебс има 450 оптимизирани за мобилен дизайн шаблони за да избирате, което е доста голяма колекция. Тези шаблони обхващат над 20 различни индустрии, така че това ви помага да намерите такъв, който да се погрижи за вашата индустрия.

уеб преглед - шаблони

въпреки това, Webs не’t ви позволяват гъвкавостта да редактирате HTML и CSS на шаблоните, така че дори да искате да наемете някой, който да модифицира дизайна за вас, вие спечелихте’нямам тази опция с Webs.

Това е и основната причина, поради която ги няма’t всички доставчици на шаблони на трети страни за Webs, което е същото като за Wix.

въпреки това, Уеб мрежите ви позволяват някои опции за персонализиране. Някои теми се предлагат в няколко цветови схеми, а някои ви позволяват да персонализирате фоновото изображение / цвят. Можете също да персонализирате стиловете на шрифта на лентата за навигация, тялото и долния колонтитул.

Но като цяло, в сравнение с други създатели на уебсайтове, Webs’ подборът и гъвкавостта на шаблоните не е много изчерпателен. Все още можете да създадете добър уебсайт с Webs, но ако имате’повторно селективен по отношение на дизайна, това е мястото, където уебсайтовете могат да изпаднат.

МОБИЛНИ ТЕМПЛАТИ

Освен шаблона за уебсайта на браузъра, Webs ви предоставя и някои опции, когато става въпрос за персонализиране на мобилни шаблони, така че уебсайтът ви да бъде готов за мобилни устройства.

Опциите, които ви дават Webs, всъщност са много повече от това, което имат другите създатели на уебсайтове. Повечето строители на уебсайтове ви предоставят само един общ мобилен дизайн и вие можете’не го персонализирайте.

С Webs можете изберете от 6 дизайна на мобилни шаблони. Можете дори да персонализирате цветовата схема на всеки шаблон, за да съответства на вашия уебсайт’s цветова схема.

Преглед на уебсайтове - мобилен уебсайт

Това е фантастична функция, която ви дава повече контрол върху вашия мобилен уебсайт, без да се налага да плащате и управлявате отделен мобилен уебсайт.

4

ПОМОЩ И ПОДКРЕПА

Web поддръжка на клиенти

Ако се абонирате за техните първокласни планове, можете да получите поддръжка по имейл за план за начинаещи, имейл + чат на живо за подобрения план и имейл + чат на живо + телефонна поддръжка за техния Pro план.

Ако обаче използвате само техния безплатен план, опцията ви за поддръжка е ограничена до дискусии във форума, така че може да не получите необходимото внимание 1 на 1, което може да искате.

Това е разбираемо, тъй като те имат милиони потребители, които да поддържат, и то’е единствено справедлив, за да даде на потребителите на плащането по-висок приоритет и по-добри нива на услуги.

Учебни ресурси за уеб

Уеб мрежите имат база от знания, разположена в таблото за управление. По всяко време имате въпрос, просто го напишете и той ще ви даде най-близкия съвпадение отговор. ние’проверих това и в базата знания намираме много отговори – така че тази функция е доста полезна.

Една от точките на подобрение обаче е, че Webs може да се опита да включи още снимки и видео уроци в своята помощна секция. Понастоящем в тяхната база от знания има много текст, който, макар и полезен, понякога може да бъде преобладаващ, ако предпочитате снимки. Независимо от това, ако сте потребител на подобрен план или Pro план, можете просто да използвате функцията им за чат на живо, за да получите помощ.

Форум на общността на уебсайтове

Webs има изчерпателен и полезен форум. Ако имате въпроси, можете бързо да потърсите във форума, за да видите дали техният персонал е отговорил на същите въпроси и преди. Можете да спестите много време, като използвате този подход.

Виждахме някои отзиви на Webs.com, че помощта им във форума може да отнеме известно време, но както споменахме по-горе, ако надстроите до платен пакет, ще получите помощ 1 на 1, което е справедливо, тъй като сте платен клиент.

5

WEBS ECOMMERCE

Ако изграждате онлайн магазин, Webs предлага доста цялостно решение за електронна търговия. Можете да изберете да добавите уеб магазин или да интегрирате вашия Etsy магазин (ако имате такъв) директно във вашия уебсайт.

мрежа’уеб магазинът има всички практически функции, от които всеки онлайн магазин ще се нуждае. Тя ви позволява да вмъквате изображения на продукти, описания, цени, зададете данъчни опции, опции за доставка, да конфигурирате версии на продуктите (така че посетителят ви да може да избира различни версии на един и същ продукт) и състоянието на продукта.

Можете също да настроите продуктите си в различни категории, за да осигурите по-лесно сортиране.

За премиум акаунти имате достъп и до системата за проследяване на инвентара. Тази система ви помага да управлявате и проследявате продукта си директно в таблото на Webs.

Webs.com Прегледайте електронната търговия

Можете да използвате PayPal като вашия процесор за разплащане, за да събирате пари от вашите клиенти. Ще имате повече опции за плащане, ако решите да интегрирате своя магазин Etsy в уебсайта.

Като цяло според нашето ревю на Webs.com смятаме, че има приличен набор от инструменти за електронна търговия, които ще ви помогнат да създадете уеб магазин. За да се възползвате максимално от това, което предлагат техните инструменти, ще трябва да преминете към техните премиум пакети, което е нещо, което трябва да помислите, ако се отнасяте сериозно към бизнеса си (ние ще обсъдим премиум пакети и цени по-долу).

Друг положителен момент е това Webs не взема такса за транзакция от всяка ваша продажба (някой друг доставчик на колички за пазаруване там отнема процент от продажбите ви), така че можете да запазите цялата си печалба.

6

WEBS SEO

Webs ви позволява да оптимизирате всички основни функции на SEO, като заглавия и описания за цялостния си уебсайт. Трябва обаче да се абонирате за платен план, за да персонализирате заглавията, описанието и мета таговете за отделна уеб страница.

Webs също така ви предоставя вътрешен инструмент за проследяване на трафика, който ви позволява да видите колко посетители имате, брой показвания на страници, средни месечни стойности, източници на трафик и т.н..

Преглед на уебсайта - Clicky

Разбира се, ако искате да използвате Google Analytics вместо Webs’ собствен инструмент за проследяване на статистически данни, определено можете да го направите. Просто поставете фрагмента на проследяващия код, който получавате от Google Analytics, в “Настройки” раздела, когато сте в таблото за управление на Webs.

SEO Guide Ръководство за уебсайт строител – вижте нашето мнение за SEO с различни влачи & пуснете създателите на уебсайтове и как те се сравняват помежду си.

7

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ИЗНОС

Webs предоставя безплатен хостинг, така че не’не трябва да плащате допълнително за това, дори и да не използвате техните платени планове. Това е полезно, тъй като няма да е необходимо да управлявате вашия собствен хостинг. Ако има някакви технически проблеми или проблеми със сигурността, Webs ще го управлява за вас, така че вашият уебсайт винаги ще работи правилно.

С безплатния план имате ограничено пространство за съхранение и ограничена честотна лента, така че размерът на вашия сайт ще бъде ограничен. Въпреки това, свободното пространство, което получавате, трябва да бъде достатъчно, за да изградите основен уебсайт. Надстройте до платените си пакети, за да получите повече място за съхранение и честотна лента.

Един от недостатъците на Webs е, че няма функция за износ. Това означава, че ако някога искате да използвате различен конструктор на уебсайтове или да хоствате свой собствен уебсайт, можете’не вземам уебсайта със себе си. Ще трябва да изградите сайта от нулата, ако някога решите да напуснете Webs.

Това не е съвсем рядко, тъй като Wix и Jimdo също имат това ограничение. Ако това е важно за вас, можете да проверите Weebly или Squarespace, тъй като те ви позволяват да експортирате уебсайтове.

Нашата препоръка за преглед на Webs.com е, че ако сте вие’проявявате интерес към уебсайта, опитайте го безплатно, за да видите дали отговаря на вашите нужди. По този начин можете да решите дали искате да се ангажирате.

8

ЦЕНА – УЕБ СТРАНИ ЛИ ИНВЕСТИЦИЯТА?

Можете да опитате да използвате Webs безплатно и има няма натиск за надграждане, тъй като те не’не налагате ограничение във времето за ползването им безплатно.

С безплатния акаунт ще имате ограничени функции, пространство за съхранение и честотна лента и сте спечелили’не може да има достъп до тяхната поддръжка на клиенти 1, на 1, освен ако не решите да надстроите.

Ако решите да надстроите до Webs’ премиум планове, те имат 30-дневна гаранционна политика за връщане на парите, която премахва финансовите рискове от вас:

Преглед на Webs.com 30 дни гаранция

Webs има 3 нива на премиум планове: Starter, Enhanced и Pro.

Страница за ценообразуване в мрежата

Ако се регистрирате за 1 или 2 годишен план, получавате “обем” отстъпка с 33% отстъпка от месечната цена – значителни спестявания, ако се чувствате удобни да се ангажирате да използвате Webs, след като ги изпробвате с безплатна сметка.

Освен това, ако се регистрирате в техния 1 или 2-годишен план, те ще се откажат от таксата за създаване на стойност 10 долара, която е приложима само ако се регистрирате за план за плащане от месец до месец.

Можете също така да получите безплатен персонализиран домейн, ако се регистрирате в техните подобрени или Pro годишни пакети (което е около $ 12 стойност с повечето регистратори на имена на домейни като GoDaddy)

Така че ако се регистрирате за двугодишен план, ще спестите 33%, а за 1-годишен план ще спестите 15%. Ако се регистрирате за планове от 1 и 2 години, ще получите и безплатно име на домейн (което ще струва около 12 долара или повече при повечето регистратори на имена на домейни).

Webs.com Преглед на премиен планТази екранна снимка показва подобрения пакет Premium от Webs

Предимството от надграждането до премиум планове, разбира се, е, че ще получите достъп до премиум функции, като пълен набор от инструменти за електронна търговия и приоритетна поддръжка.

Ако сравните цените на премиум плановете на други създатели на уебсайтове, вие’Ще забележа, че месечната инвестиция за използване на Webs като създател на уебсайтове е доста справедлива или дори малко по-евтина.

още, Уеб сайтове ви дават рекламен кредит на стойност 100 долара, който да използвате за Google Adwords и Facebook Ads когато се регистрирате за техните Подобрени или Про планове. Това само по себе си ще означава, че можете да използвате Webs’ първокласни пакети безплатно за първата година.

Както бе споменато в нашия преглед на уебсайтове, този създател на уебсайтове ви предоставя редица добри инструменти, ако изграждате онлайн магазин, а техният магазин за приложения ви дава някои полезни инструменти, които са напълно интегрирани с Webs, за да помогнете да управлявате вашия бизнес. Предимствата на използването на интегрирани инструменти е бързата и безпроблемна инсталация и че можете да сте сигурни, че приложенията няма да са в конфликт с Webs.

9

Преглед на уебсайтове – ЗАКЛЮЧЕНИЕ / ПРЕПОРЪКА

още, ако искате да създадете уебсайт за регистрация за членство, Webs е един от малкото създатели на уебсайтове, които предоставят тази функция за вас като част от техния създател. Ползата за вас е, че не’не трябва да инсталирате система за външно членство, която може да доведе до конфликт със създателя на уебсайта – това’е главоболие, което не’няма нужда.

Като цяло резултатите от нашите прегледи на Webs.com са, че това е a удобен за потребителя строител и кривата на обучение, за да се научите как да го използвате е доста ниска, така че можете да създадете уебсайт, без да разкъсвате косата си.

Въпреки че изборът на шаблони за дизайн е малко ограничен в сравнение с други създатели на уебсайтове, те ви осигуряват някои прилични опции за персонализиране за всеки шаблон. Ако не сте прекалено придирчиви в дизайна, можете да намерите нещо, което харесвате. В допълнение, Webs има добри функции за персонализиране на мобилни сайтове, което е полезно, колкото повече хора “става мобилен”.

Добър подход е да започнете с безплатен уебсайт, да се запознаете с техните инструменти и колко лесно или трудно е да използвате уеб, след което вземете решението си да надстроите или не.

В крайна сметка, Webs е безплатен да опитате и дори да решите да надстроите, те все още имат a 30 дни гаранция за връщане на парите, което премахва финансовите рискове от вас.

Имайте предвид, че няма ограничение във времето за използване на безплатните им услуги.

Изпробвайте уебсайтове безплатно

Намери този отзив за полезен?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map