Site123 Review 2020 – Основни неща, които трябва да знаете


Site123 Преглед

Преглед на сайта123


оценка

4 от 5 звезди

Присъединете се към Site123 безплатно

 • Предлага се безплатен план
 • $ 10,80 – $ 28,80 на месец
 • Невероятна поддръжка на чат на живо

Рецензия на Чарли Кармайкъл

Последно актуализирано на 14 януари 2020 г.

Site123 ви задава няколко въпроса – като вида на уебсайта, който искате и какво е името на сайта, преди да ви създаде поръчан шаблон, който има всички необходими функции. Кокетно, нали?

То’Не е изненада да науча това тогава Site123 е създаден за физически лица и предприятия, които се нуждаят от уебсайт бързо и с минимална суматоха.

Може да не е най-доброто за наистина сложни или мощни уебсайтове, но за бързина и ефективност (с много полезна помощ по пътя!), Вие’Ще се боря за намиране на по-добър създател на уебсайтове.

Плюсове минуси

ТОП 3 SITE123 PROS# 1# 2# 3
Блестяща поддръжка, особено от функцията за чат на живо
Шаблоните са напълно мобилни и таблет отзивчиви
Фантастичен и лесен за употреба пазар на приложения
ТОП 3 САЙТ123 CONS# 1# 2# 3
Някои функции нямат дълбочина и истинско качество
Можеш’не променяйте шаблоните, след като сайтът ви стартира на живо
Не много творческа свобода и гъвкавост

1

Въведение

Начините, по които създаваме уебсайтове, постоянно се развиват. Преди няколко години трябваше да кодирате целия си уебсайт от нулата.

След това дойде раждането на създателите на уебсайтове, предоставяйки ежедневен достъп на хората до създаването на уебсайтове чрез използването на инструменти за влачене и пускане.

Сега тези конструктори на уебсайтове отново са се развили, генерирайки готови уебсайтове, за да разберете отговорите на няколко прости въпроса за типа сайт, който сте’ще харесвам!

Site123 на бордаНаистина ясно въведение, където можете да кажете на Site123 целта на вашия сайт, преди да ви генерира начален шаблон

Site123 е създател на уебсайтове начело на иновациите, което прави по-лесно и бързо от всякога създаването на уебсайт.

Техните шаблони са добре проектирани, приложенията са лесни за интегриране и ви предлагат възможността да продавате продукти през уебсайта си.

Ако това не беше’Достатъчно, функциите им за помощ и поддръжка са едни от най-добрите наоколо, предотвратяващи засядането ви нищо от манекенката.

Но строителят ли е за вас? ние’използвах го и ние’имаш хора също като теб да го използват и ти. Позволявам’Вижте как се получи, когато го поставим през крачките си…

2

Колко лесно е Site123 да се използва?

Лесно използване

С една дума: много.

Site123 работи, като първо ви зададе няколко въпроса, след което генерира шаблон със съответните функции въз основа на предоставената от вас информация.

На нас ни се струва достатъчно просто, но тук, на експерта за създаване на уебсайтове, винаги искаме да знаем какво мислите и вие, нашите потребители.

И така, ние имаме ежедневни хора да тестват Site123 и да създадат уебсайт, преди да ни докладват как са го намерили.

Тук’е само няколко от отговорите им:

“цялостен Намерих го наистина направо. По отношение на интуитивността беше наистина лесно.”

“Намерих го наистина, много просто за използване. Не го направих’Имайте предвид, че нямам твърде много творческа свобода, защото така лесно можех да създам сайт.”

Също така накараме хората да преценят колко лесно (или трудно) са намерили различни неща за правене и статистиката подкрепя думите си.

100% от участниците намериха лесно да изпълняват основни задачи като редактиране на текст, добавяне на собствени изображения и вграждане на контактна форма.

75% от участниците дори намериха лесно да изпълняват малко по-сложни задачи, като персонализиране на сайта’s навигационна лента, интегрираща акаунти в социалните медии и прави местоположението им видимо на карта.

Удовлетвореността на клиентите

То’Добре, че Site123 е лесен за използване, но това не го прави’винаги означава, че хората са доволни от начина, по който уебсайтът им’s се оказа.

След като попитаха участниците, 72% от тях отговориха’Ще се радвам да препоръчам Site123 на приятел, който’търсите да се свържете с интернет.

Докато 72% по никакъв начин не са лоша цифра, причината не беше такава’t дори по-високото изглежда се свеждаше до това, за което хората ще имат нужда от своя уебсайт.

Мнозина казаха, че ако искат сложен уебсайт с много конкретни изисквания, тогава Site123 няма’не е продуктът за работата.

3

Кой е Site123 Best For?

Blogging

Site123 има някои наистина страхотни и съществени функции, които да ви помогнат да създадете блог. Анализ, социални маркери, функция за търсене и RSS емисия го правят солиден избор да бъдете дом на вашите публикации.

Не става’нямам всичко обаче. Ако категориите за показване, архивирането и включването на раздел за коментари са важни за вашия блог, тогава Site123 спечели’не мога да ти помогна.

Ако сте искали уебсайт само да блог, тогава WordPress е вашият отговор – това’s какво го’е проектиран за.

Ако блогът е нещо, което вие’Ще харесате вашия уебсайт, за да можете да правите и Site123 не’нямате нужните ви функции, най-добрият ви залог е да проверите или Weebly, или Squarespace.

Бизнес & Е-търговия

Колко добър Site123 е за бизнеса и / или електронната търговия наистина зависи от вашите нужди.

То’е лесно да се изгради прост, чист бизнес бизнес сайт, който показва какво представлява вашата компания. Отвъд това, ти’Ще се боря да създам нещо по-съществено.

Можете да използвате CTA (Call To Actions) и Site123 има възможности за маркетинг по имейл, но това’е, доколкото стига.

Той също така предлага функционалност за електронна търговия на всички премиум планове и предлага разширени функции за електронна търговия на ‘професионален’ и ‘злато’ планове.

Тези разширени функции ви позволяват да продавате цифрови продукти и да добавяте купони.

Отново обаче му липсват истински инструменти за финансова електронна търговия – като автоматично фактуриране и проследяване на плащанията – което затруднява продажбата на продукти в голям мащаб.

Site123 е добър вариант за основни бизнес сайтове и дори за тези, които искат да продават няколко продукта. Ако искате нещо по-съществено, вие’Ще искам по-мощно решение като Shopify или Bigcommerce.

персонален

Това е мястото, където Site123 влиза в своето. То’е добра стойност за парите, лесна за използване и има голяма подкрепа (но ние’Ще се спра на това повече в следващия раздел).

Ако нямаш’не получихте много увереност в собствените си технически способности и се нуждаете от помощна ръка, Site123 е може би най-добрият избор на пазара днес.

Независимо дали вашият уебсайт е за фотография, новата ви лента или просто онлайн CV, Site123 покрива всички основи.

Шаблоните му са модерни и се предлагат с полезни функции въз основа на вашия сайт’s за.

скалируемост

Site123 има функции за блогове и електронна търговия, мобилни шаблони, както и функции за помощ и поддръжка, за да ви помогне да растете.

Въпреки това, много от неговите функции имат ограничени възможности, което означава, че тя’s наистина не създател на уебсайт, за да изберете дали сте’си бизнес, целящ да стане голям играч в играта.

Лични сайтове – страхотно. Малък бизнес – страхотен. Среден и голям бизнес, който търси мощен създател на уебсайтове, с който да мащабира – не е най-добрият избор.

Ако искате уебсайт, че’е способен да се развива с вашия бизнес, Weebly разполага с някои страхотни мащабируеми инструменти и в момента инвестира много време в подобряване на функциите си за електронна търговия.

Shopify или BigCommerce са двете платформи, създадени единствено за продажба онлайн и ще ви помогнат да нокаутирате конкурентите си извън парка!

4

Site123’s Инструменти

Помогне & поддържа

Ако изграждането на уебсайт беше като да се научите да карате колело, тогава Site123 ще бъде вашите стабилизатори, подкрепяйки ви до момента, в който вашият сайт е готов да стартира на живо.

Урок за редактор на Site123Site123 има невероятен процес на борда. Предоставят ви обиколка на редактора и ви показват как работят нещата.

Те предлагат помощ чрез имейл, социални медии и тяхната база знания. Това, което наистина свети, е неговата поддръжка за чат на живо.

Чатът на живо е достъпен 24/7 и се основава на същата страница като тази, която сте вие’отново редактирате, за да можете да получавате бързи, проницателни отговори, без да е необходимо да напускате страницата.

Обичахме го и така почти всички, които попаднахме да тестваме продукта. Тук’s цитат от един от тях:

Беше много интуитивно и лесно. Много ми хареса да имаш с кого да поговориш, който просто изскочи, когато искаш да зададеш въпрос. Чувствах се, че някой ти държи ръката през процеса.

Интеграция на социалните медии

Site123 ви позволява да свържете към 25 различни платформи за социални медии (вижте изображението, вдясно).

За съжаление, тя може да се показва само като икона в долния колонтитул на страниците на вашия уебсайт, така че, досега, можете’не вграждайте всички живи социални емисии.

Ако планирате социалните медии да играят голяма роля във вашия сайт, Site123 isn’Точно за теб.

Нещо като Wix е далеч по-добър вариант, ако имате’търсите

за да накараме социалните медии и уебсайта ви да работят добре заедно.

анализ

Анализът е важен аспект на всеки сайт. Независимо дали искате да проследите потребител’е време на една от вашите страници или колко показвания има най-новата ви публикация в блога’е чудесен начин да останете на върха на нещата.

Някои строители на уебсайтове предлагат собствена анализа, но при Site123, това се предоставя чрез Google Analytics.

В крайна сметка е изпитаният и надежден софтуер на Google Analytics, който ви показва точни и незабавни резултати.

SEO & маркетинг

Site123 предлага някои основни инструменти за SEO (оптимизация за търсачки), за да се увери, че уебсайтът ви има шанс да се класира възможно най-високо в търсачки като Google.

Неща, като например да можете да редактирате мета заглавието и описанието (текстът, който се показва в Google’страница за търсене), персонализиращи URL адреси и добавяне на алт текст към изображения, така че търсачките да могат да идентифицират какви са, всички помагат.

дон’не се притеснявайте, ако това звучи малко сложно, Site123 има ръководства, които да ви покажат как да направите всичко това.

Какво сайт123 не’t офертата е поддръжка, с кои ключови думи да се използват или някакви SEO-специфични приложения. Така ще е необходима някаква форма на съществуващите SEO знания, за да извлечете най-доброто от вашия сайт.

домейни

Можете да свържете безплатен домейн за първата година на всеки от Site123’s премиум планове с годишна цена за подновяване, таксувани на $ 13 след това.

Има над 130 разширения на домейни, от които да избирате, което означава, че можете да приспособите домейна си към вашата индустрия – например можете да изберете разширението на домейна .store вместо .com.

Site123 има инструмент за търсене на домейн, за да направи бързото и лесно намирането на вашия перфектен домейн.

Ако вече притежавате домейн, можете просто да го насочите към уебсайта си, след като надстроите до някой от Site123’Премиум планове чрез промяна на настройките за DNS (Domain Name System) на домейна.

По този начин домейнът все още ще бъде хостван от текущия ви хост, така че можете да продължите да го обновявате и управлявате там и той просто ще бъде насочен към вашия уебсайт.

Ако не сте’не забравяйте как да промените настройките на DNS, Site123 може да направи това и за вас.

Сигурност

Site123 защитава вашия сайт напълно безплатно чрез протокол за криптиране на SSL (Site Socket Layer).

Звучи като натоварване от жаргон на техниката, нали? По същество това’технология, която прави уебсайта Ви напълно поверителен. Вашите данни са защитени от най-модерните процедури за сигурност.

Всичко това се прави от Site123 за вас в реално време, 24 часа на ден, така че никога не трябва да се притеснявате за сигурността на вашия уебсайт Site123.

Архивите & Възстановява

Никой не иска уебсайтът им да се срине, но това е така’Винаги е успокояващо да знаете, че всичко, което правите, е архивирано.

Site123’удобната функция за автоматично запазване гарантира, че вие’Никога няма да се притеснявате, че ще загубите целия си сайт’s съдържание.

Цялото ви съдържание може да бъде възстановено до последното автоматично запаметяване с няколко кликвания, като се уверите, че уебсайтът ви работи на високо ниво и сърдечният ви ритъм остава приятен и нисък.

5

Site123’s Цени и стойност за парите

Първото нещо, което трябва да отбележите, когато разгледате Site123’Ценовите планове са, че сумата, която плащате, се различава в зависимост от това колко дълго се регистрирате с тях.

Има четири времеви периода: 3 месеца, 1 година, 2 години и 3 години.

Като вас’d очаквам, колкото по-дълго се регистрирате, толкова по-евтина е месечната ви сметка. Мислете за това като отстъпка за лоялност.

По-долу е разбита колко такси Site123 за всеки ценови план, разликата в разходите в зависимост от това колко дълго се регистрирате и сумата, която бихте могли да спестите като процент:

Site123 planPay 3-месечно ($ / месец) Плащане годишно ($ / месец) Плащане 2-годишно ($ / месец) Плащане 3-годишно ($ / месец) Спестявате (%)Основеннапредналпрофесионалензлато
$ 17$ 10.80$ 7.30$ 6.4562%
$ 25$ 16.80$ 13.30$ 11.4554,2%
$ 33$ 22.80$ 17.30$ 14.4556,2%
$ 41$ 28.80$ 22.30$ 19.4552,6%

Сега на големия въпрос: какво всъщност получавате за парите си?

Ами за начало, Site123 предлагат безплатен план. Това ви дава възможност да изградите и публикувате толкова много уебсайтове, колкото искате, 500MB място за съхранение и 1GB честотна лента. Не е зле.

Проблемите с това са, че 500MB е твърде малък, ако искате видеоклипове на вашия сайт и малкото количество честотна лента може да ограничи съдържанието и трафика ви.

На всичкото отгоре вашият уебсайт ще бъде подпечатан с марка Site123, както във вашия поддомейн, така и в долната част на целия ви сайт’s страници.

Ако искате вашият уебсайт да бъде взет сериозно, инвестирането в премиум план е интелигентна идея. Кой план зависи от вашите нужди и изображението по-долу разгражда точно това, което всеки ви предлага.

Site123 Ценови плановеРазбивка на това, което получавате с всеки ценови план на Site123. Цифрите се основават на месечна такса при записване за 12 месеца.

Всеки план дава възможност за повече и повече пространство за съхранение и честотна лента. Това означава, че по-високите планове са по-подходящи, ако имате много медии, които да поставите на сайта си (например, ако сте фотограф, например) или ако очаквате много трафик.

Същото важи и за електронната търговия. Ако ти’търсите да продавате няколко продукта на месец отстрани, страхотно. Но ако ти’сериозно се занимавате с продажби и маркетинг по имейл, трябва да разгледате плановете за злато и професионалисти.

6

Site123 преглед – обобщение

Накратко, Site123 е свързан с простотата.

Създателят на уебсайтове е лесен за използване благодарение на подхода, подпомагащ дизайна и прави създаването на уебсайт лесно. Шаблоните са отзивчиви за мобилни устройства и предлагат както блог, така и електронна търговия.

Тъй като толкова много се грижи за вас, може да е трудно наистина да персонализирате или изградите сложен сайт с много конкретни изисквания.

Site123’Другият недостатък се състои в качеството на неговите функции. Характеристиките са нещо, което те’инвестирате в, обаче, и те непрекъснато се подобряват.

Те предоставят едни от най-добрите услуги за помощ и поддръжка на пазара и чатът им на живо е абсолютно най-доброто от нас’използван съм. Той също така излезе със светещи референции от тези, с които го тествахме.

Ако ти’отново сте средна до голяма компания с надеждата да разширите бизнеса си бързо, обаче’Най-добре е да потърсите другаде.

Site123 е най-подходящ както за лични уебсайтове, така и за малки фирми, които искат място онлайн, за да покажат информация за своята компания и данни за контакт или да продадат няколко продукта.

7

Site123 често задавани въпроси

Защо да избера Site123 над друг уебсайт?

Ако имате нужда от уеб сайт бързо, но не’не знаете кодиране или как да създадете уебсайт като цяло, тогава Site123 е чудесен избор.

Използването на помощ за проектиране – където Site123 ви задава няколко въпроса за какъв тип уебсайт сте’след това и след това ви генерира шаблон със съответните функции – е невероятно интуитивен и спестяващ време вариант.

Други строители на уебсайтове като Wix ADI и GoDaddy също работят за помощ при проектиране’струва си да ги проверите и преди да стигнете до окончателното си решение.

Какво’s най-доброто нещо за Site123?

Помощта и подкрепата, с ръце надолу. Вие’Никога няма да се забивам повече от няколко минути, правейки нещо с Site123’s приятелски и полезен чат на живо, който е достъпен 24/7. Времето за отговор е бързо и отговорите, които получавате, са винаги ясни и кратки.

Ако чатът на живо не е’наистина не си нещо, те също предлагат поддръжка по имейл, съвети в социалните медии и център за знания, пълен с полезни статии с писмени и визуални указатели.

Как изглежда бъдещето за Site123?

С една дума, светло! Site123 винаги се стремят да подобрят и подобрят своя продукт и да го направят най-добрият създател на уебсайтове, който може да бъде.

Ако ти’подписали сте се в един от техните планове, вие’Ще получавам редовни имейли от тях за всички нови функции, които те’създаване и подобрения, които те’направени са на стари.

Site123 определено е създател на уебсайт, който’s се насочва в правилната посока и можете да сте уверени в платформата, която се движи напред, ако решите да отидете с тях.

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map