3 Software de web design pentru a vă ajuta cu ușurință să construiți un site web minunat – Fără nicio abilitate tehnică

daca tu’căutați un software de design web bun – dvs.’probabil că mă simt puțin pierdut (și poate un pic speriat) despre cum să construiți un site web câștigat de oameni’râd de…


Unele întrebări pe care le-ați putea include:

 • “Mă simt DUMB pentru că don’nici măcar nu știu de unde să încep.”
 • “Oamenii îmi spun că trebuie să învăț codul, dar chiar nu dau’nu vreau.”
 • “M-am născut fără talent de design! O știu când văd ceva frumos, dar am probleme în a proiecta ORICE ceva de la zero.”
 • “eu’MĂ FAC prea ocupat cu alte lucruri din viață. Vreau un software de design web care’este ușor de utilizat și pot face ca site-ul meu să arate bine.”

Software de proiectare webAici’e lucrul contra-intuitiv. Construirea primului dvs. site nu face acest lucru’nu trebuie să fiu atât de înfricoșător.

Aceasta’e de fapt mai ușor decât ai fost condus să crezi.

Această afirmație ar fi fost absolut falsă acum câțiva ani – dar cu un software modern de web design care’vă sunt pe larg disponibile astăzi, puteți construi de fapt un site destul de decent, fără a fi nevoie să angajați mult timp, sau chiar să mergeți la o școală de codificare.

Don’nu ma cred?

Gândiți-vă cât de mult s-a îmbunătățit tehnologia în ultimul deceniu pentru a vă face viața mai ușoară ca niciodată. Smartphone-uri, cumpărături online, streaming de video, etc..

Cu Uber, nu mai trebuie să-ți întinzi brațul și să te învârti ca un nebun, doar ca să cobori un taxi. Șoferul vine la tine după ce trebuie doar să dai clic pe un buton.

Cu Airbnb, puteți trăi de fapt în altcineva’sunt acasă la jumătatea drumului, toate cu doar câteva clicuri online. Acum aveți opțiunea de a nu locui în hoteluri scumpe atunci când sunteți’călătorești.

Au chiar mașini cu autovehicule pentru sume de bunătate!!

Deci este într-adevăr atât de scandalos să credem că construirea de site-uri web poate fi de fapt ușoară cu tehnologia modernă?

Cu software-ul potrivit de proiectare a site-urilor web, puteți acum să utilizați tehnologia (asta’ușor de utilizat) pentru a vă ajuta să creați un site web cu aspect bun.

Aceasta’e posibil și’e mai ușor decât crezi!

Iată un rezumat de vârf al software-ului de design web modern de pe piață și a modului în care acestea vă pot ajuta să vă construiți site-ul:

Cel mai bun software de design de site-uri web

 • Wix – editor ușor de utilizat, cu suport excelent, șabloane frumoase și funcții și aplicații inovatoare, planuri gratuite disponibile sau de la 4,50 USD / lună
 • Squarespace – un constructor de site-uri orientat spre design, cu șabloane care arată bine pe toate dispozitivele, de la 12 USD / lună
 • Weebly – Weebly – editor foarte ușor de utilizat, cu machete de pagini pre-proiectate pentru a vă ajuta să începeți, planuri gratuite disponibile sau de la 8 USD / lună

Alege un constructor de site-uri și câștigă bani online azi

Ce tip de site vrei să construiești?

construiți un site web construiți un magazin online SITE WEB DE MAGAZIN ONLINE 1

Beneficiile softurilor moderne de web design

 1. Ușor de utilizat – doar glisați & picătură, nu este necesară codificarea.
 2. Șabloane proiectate profesional pentru a le utiliza.
 3. Toate lucrările de întreținere tehnică sunt îngrijite pentru dumneavoastră.
 4. Echipele dedicate de suport 24/7.
 5. Prețuri accesibile.

Doar pentru a-ți arăta cât de ușor este să creezi un site web cu aspect profesionist, am creat o provocare pentru a vedea dacă un novice fără experiență de construire a site-ului web poate construi un site web în mai puțin de o oră folosind software de design web:

Acum, că aveți un sentiment al software-urilor de design web și ce sunt acestea’sunt capabil să, las’analizați modul în care aceste programe de proiectare a site-urilor web sunt diferite (și mai bune) decât modul vechi de școală de a construi site-uri web.

2

Vechiul și noul mod de construire a site-urilor

“Îți poți construi întregul site online online în zilele noastre. Acolo’nu mai e nevoie să mai instalezi nimic. Trebuie doar să vă conectați la software-ul de design web (cum ar fi Gmail) și dvs.’sunt gata să înceapă. Oricine poate face acest lucru – chiar dacă tu’nu ești priceput de computer.”

În ol bun’ zile (de fapt, ea’nu prea demult), dacă vrei să iei un taxi, tu’trebuia să-i sun.

Găsești numărul de pe telefonul tău, sună, spune-le unde și când să te întâlnească, așteaptă, urcă în cabină și plătește la sfârșitul călătoriei, în timp ce te plimbă cu o grămadă de schimbări.

Cu siguranță că este multă muncă… comparativ cu deschiderea aplicației Uber, făcând clic pe un buton, urcați în mașină, coborâți din mașină și asta’este.

Vedeți, Uber este un serviciu – Ei sunt acolo pentru a vă ușura viața.

Același lucru este valabil și pentru software-ul de design web în zilele noastre. ei’servicii de re, și nu doar un produs ca pe vremuri.

Aceste servicii software sunt aici pentru a face site-urile de construcție ușoare pentru tine, astfel încât să poți trece la alte lucruri importante din viața ta

Pe vremuri, tu’ar trebui să intru într-un magazin și să cumpăr un software de design de site-uri care vine într-o cutie.

În casetă, există CD-uri pe care să le instalați în computer.

software de proiectare web - mod vechiOh GAWD…. asta ÎȚI ÎNȚELEZĂ și ochii ?? Cum au lucrat OAMENI oamenii cu asta??

După ce petreci 2 ore încercând să instalezi programul (și de nenumărate ferestre pop-up care spun că trebuie să actualizezi acest lucru sau să instalezi driverul respectiv),’Va trebui să trageți ochii printr-un manual tehnic gros despre cum să-l utilizați efectiv.

Da, asta’s sooo primitive! Îți amintești zilele acelea? daca tu’ești mai tânăr, apoi întreabă-ți părinții. ei’Voi spune cât de rău a fost suptul!

Aceasta’E ca și cum ai alerga la telefonul de după colț doar pentru a-ți suna prietenul. Deci, ghetou!

Constructorii de site-uri web sunt astăzi bazate pe internet. Deci, nu’nu trebuie să cumperi CD-uri, nu’nu trebuie să descărcați fișiere. Trebuie doar să introduceți o adresă de site în browserul dvs., să vă înscrieți online și puteți începe să construiți primul dvs. site web.

Tu nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru codificare, nu’nu trebuie să stresează cum să faci site-ul tău să apară de fapt online pe internet. Constructorul de site-uri web are grijă de toate aceste lucruri tehnice pentru tine.

Noi’Voi intra în mai multe detalii despre modul în care funcționează mai jos.

Nu uitați, software-ul de design web este în prezent servicii.

Asta înseamnă ei’Am conceput o tehnologie care să vă faciliteze lucrurile și aveți echipe de asistență permanentă pentru a vă ajuta.

La fel ca modul în care Uber simplifică trecerea de la punctul A la punctul B și modul în care Airbnb face mai ușor și mai ieftin aceste software’Obiectivul întreg este de a vă facilita crearea de site-uri web.

3

Software de web design – Sunt ușor de utilizat

“Dacă puteți trage lucrurile pe ecranul dvs. cu mouse-ul, puteți crea site-uri web cu software de design web. ei’am făcut-o ușor (și fără cod), că și o bunică o poate face.”

În zilele următoare, dacă nu erați’nu sunt tehnice sau dacă nu’nu am un prieten cel mai bun pe nume Bill Gates care tocmai s-a întâmplat să știe cum să codez’reface din noroc.

Nu numai că, trebuie să vă configurați propriul server pentru a vă găzdui site-ul, astfel încât site-ul dvs. web să poată exista de fapt pe internet.

Se simte că trebuie să parcurgi încă 4 ani de școală doar pentru a putea construi un site web simplu.

ȘI, asta nu face’nici măcar nu garantează că site-ul dvs. web va arăta de la distanță bine! Ultimul lucru de care ai nevoie este să petreci luni întregi construind un site web și arătați-l ca și cum l-ați împărți pe toate la întuneric.

Ewww…

În prezent, software-ul de design web este DEAD ușor de utilizat și vă fac designul să arate bine.

Aceasta’Mi-e aproape să te așezi pe canapeaua ta în timp ce îți trimiți prietenii pe telefon să spună “ce’s-a ridicat”, în loc să folosești un telefon plătit murdar la 4 blocuri la benzinărie.

Software cum ar fi Wix, Squarespace sau Weebly faceți toate lucrurile grele pentru voi.

Trebuie doar să te autentifici în software-ul web, iar tu’sunt gata să construiască.

Acolo’nu există nicio configurare, nu există actualizări și, mai important, nu este nevoie să coaceți cookie-urile pentru a face prieteni cu un guru de codificare.

Puteți trage conținut (cum ar fi text, imagini, videoclipuri) în jurul site-ului dvs. web fără a atinge vreodată o linie de cod.

Software de web design - drag and dropTrage & Picătură – ea’este cât se poate de ușor

Tu nu’nu trebuie să te încurci cu serviciile de hosting sau server.

Aceste programe de design web, la fel ca toate celelalte tehnologii noi din zilele noastre, vă fac viața mai ușoară.

Don’ma crezi? Trebuie doar să vă înscrieți la oricare dintre cele mai importante programe de design web și să îi oferiți o unitate de testare (înregistrarea este gratuită).

Dacă nu sunteți sigur care este cel mai bine pentru dvs., luați testul nostru scurt pentru a obține recomandări adaptate nevoilor dvs.:

test de constructor de site-uri web

Aceasta’Vă surprind cât de fără efort este în prezent să vă faceți propriul site, comparativ cu doar câțiva ani în urmă!

Noi’Voi trece peste unele dintre preferatele mele mai jos.

4

Nu trebuie să vă faceți griji pentru design sau pentru a face site-ul dvs. să arate bine

“Software-ul de design web vă oferă șabloane de design cu aspect excelent pentru a vă oferi un început. Tu nu’nu trebuie să fiu deloc excelent la proiectare.”

Lăsa’Vă confruntăm, construirea unui site web este un lucru. A face să pară BINE este un alt lucru.

Ultimul lucru pe care îl doriți este ca cineva să se uite la site-ul dvs. și să spună, “hmmm, asta’e drăguț…”

Știm cu toții ce înseamnă asta!

Aici’e problema. Chiar dacă te-ai confruntat cu toate durerile de cap tehnice ale construirii unui site web, tot trebuie să-l faci să pară bine.

Gândiți-vă la un Ferrari sau la o mașină sport caldă la alegere. Minunarea inginerească care stă sub capotă este mult mai puțin sexy dacă coaja așezată deasupra ei arăta ca o cutie urâtă pătrată.

Mașina trebuie să arate bine, nu? Nimeni nu vrea să dețină cei mai buni bani pe care motorul îi poate cumpăra și să fie prins mort care croiește într-o cutie pătrată de pe autostradă.

Tu’nu voi câștiga niciun punct de swag cu asta.

Pare MATTER și o știi. Doar păstrându-l real.

Deci, cum rezolvă software-ul de design web pentru dumneavoastră?

Acestea vă oferă o colecție bună de șabloane de design cu aspect profesionist, astfel încât să puteți începe pe piciorul drept ca să zic așa, în loc să priviți o pânză goală fără să știți de unde să începeți chiar.

Software de design de site-uri web - exempluAici’este un exemplu de calibrul șabloanelor pe care vi le oferă acest software de design web.

Puteți naviga prin bibliotecile de design, reduceți-vă la cea preferată și puteți folosi acest lucru ca punct de plecare pentru a vă crea site-ul.

Să te uiți la o pagină goală albă și să nu știi de unde să începi, este un sentiment teribil mai ales dacă ai’nu sunt bine cu designul.

Cu aceste modele, puteți avea un site web cu aspect excelent, fără a fi nevoie de un designer rockstar.

In loc de “hmmm, asta’e drăguț….”, prietenii tăi vor spune, “Vai, cum ai făcut asta???”

Este posibil să nu fii un designer de stele rock, dar cu siguranță te poți simți ca unul!

Aruncați o privire la câteva software de design web de top’ti șabloane de proiectare’Voi vedea ce vreau să spun:

Wix

Wix are peste 500 de modele care acoperă o gamă largă de industrii – deci și dumneavoastră’Voi avea o șansă foarte bună să găsiți ceva pentru propria industrie. Șabloanele lor vin cu modele pre-populate, astfel încât să puteți schimba conținutul dvs. pentru a începe foarte repede.

Software de web design - șabloane WixFaceți clic pentru a vedea Wix’șabloane de proiectare

Mai mult, design-ul lor este, de asemenea, foarte actualizat cu cele mai noi tendințe în materie de design. De exemplu, puteți construi modele de paralaxe cu 1 pager, introduceți videoclipuri de fundal, puteți crea diferite secțiuni de fundal, toate fără a atinge coduri (doar glisați & cădere brusca). Le puteți vedea în acțiune aici.

Squarespace

Deși Squarespace nu face asta’Am atât de multe șabloane, toate design-urile lor arată foarte profesioniste și șlefuite. Aceasta’este un caz clasic de calitate peste cantitate. Site-ul dvs. va arăta ca și cum ați plăti cuiva mii de dolari pentru design personalizat pentru dvs..

Faceți clic pentru a vedea Spațiu’șabloane de proiectare

Weebly

Weebly nu face’nu am la fel de multe șabloane ca Wix, iar design-urile lor nu sunt la fel de actualizate ca Squarespace’s (dar ei’ne apropiem mai mult), dar ei’Am făcut un drum lung în îmbunătățirea colecției lor. Au unele destul de bune și vă puteți aștepta să vină și altele mai bune în viitorul apropiat.

Software de proiectare web - șabloane WeeblyFaceți clic pentru a vedea Weebly’șabloane de proiectare

După cum puteți vedea, aceste software vă oferă o colecție uimitoare de șabloane de design – așa că nu’nu trebuie să-mi fie teamă că site-ul tău va arăta prost. Dacă ai refugiu’încă nu faceți acest lucru, faceți clic pe imaginile de mai sus pentru a vedea pentru dvs.!

5

Ne pare rău, dar nu veți avea de-a face cu gazde și servere

“Ai avut de a face cu toate sarcinile tehnice, cum ar fi actualizări de securitate și de găzduire. Nu mai. ei’toate sunt îngrijite pentru tine.”

Aceasta’e o zi tristă… și eu’Nu vorbesc despre gazdele și serverele restaurantului (gluma blestă a zilei…)

Adică, de ce nu’Nu doriți să vă torturați cu manuale tehnice despre modul de configurare, configurare și modificare a serverelor, astfel încât să vă puteți găzdui site-ul online? Aceasta’nu e ca și cum ai lucruri mai bune de făcut…

Software-ul de proiectare a site-urilor web este acum online. Deci, nu’nu trebuie să vă faceți griji despre cum să vă mențineți site-ul pe internet.

Trebuie doar să vă conectați la software, să introduceți conținutul dvs. folosind glisarea lor & renunțați la tehnologie (nu este necesară codarea) și dați clic pe publicație.

ei’Am făcut-o simplă pentru tine.

Este posibil să nu obțineți un ecuson de onoare pentru că ați învățat să configurați și să modificați serverele. Sexul opus s-ar putea să nu aibă șansa de a te înfăptui prin priceperea ta tehnologică. [Fațe triste peste tot]

Ceea ce vei avea, este un site web cu aspect bun – publicat, astfel încât să poți continua și să te ocupi de alte lucruri din viața ta.

Toate problemele tehnice sunt gestionate de către furnizorii de software.

Îți amintești ce am menționat mai sus? Aceste programe software sunt servicii. ei’reveniți aici pentru a-și servi utilizatorii (dvs.), astfel încât să vă puteți bucura de fapt de acest proces.

6

Ce-ar fi dacă am nevoie de un pic de menținere & A sustine?

Utilizarea unui software de proiectare web pentru a-ți construi propriul site web nu este ca și cum ai cumpăra instrumente și materiale de la Home Depot, unde te afli’m-am lăsat în mare parte să descopăr lucrurile pe cont propriu cu instrucțiuni minime.

Când construiți site-ul dvs. web cu aceste software, acestea vă oferă asistență 24/7.

În plus, cu ghiduri de ajutor extinse online, astfel încât să puteți căuta răspunsuri, acestea oferă și canale diferite de asistență personală:

Wix: Telefon / Email

Squarespace: Chat live / e-mail

Weebly: Telefon / Live Chat / Email

Doar pentru a vă face o idee despre nivelul de asistență la care vă puteți aștepta, iată statistici de asistență pentru Squarespace din 2016:

Software de proiectare web - suport pentru spațiul pătratStatistici de asistență pentru Squarespace în 2016

La fel de ușor pe care îl utilizează aceste programe, faptul că poți obține un suport adecvat îți oferă un pic mai multă încredere în capacitatea ta de a le folosi pentru a construi un site web funcțional bun. De acord?

7

Preț software pentru design web – Merită investiția?

“Tehnologia devine din ce în ce mai ieftină & mai ieftin. Același lucru este valabil și pentru software-ul de design web – taxa lunară este foarte accesibilă.”

eu’Voi lua dreptul la ea. Construirea propriului site web nu mai este costisitoare.

De fapt, alimentarea obișnuită zilnică a Starbucks este de 20x – 30x mai scumpă pe lună decât să începeți cu un software de design de site-uri web.

Acele machetele tripla, venti, pe jumătate dulce, subțire, cu spumă scăzută, cu caramel de soia.

De fapt, unele dintre cele mai bune software vă permit să construiți un site web complet gratuit. Ei nu’nici măcar nu puteți impune o limită de timp cât puteți continua să le utilizați.

Captura este că dacă doriți mai multe instrumente sau puteți personaliza anumite lucruri, voi’Va trebui să vă abonați la un plan premium.

Dar puteți începe cu un plan premium pentru 5 USD pe lună. Nu există taxe ascunse.

Tu’Trebuie doar să renunț la o ceașcă fantezistă de cafea (falsă) timp de 1 zi. eu’Sunt sigur că te poți descurca.

Desigur, cu cât planul este mai mare, cu atât veți avea acces la mai multe caracteristici.

În opinia mea, software-ul de design web de mai jos vă oferă toate instrumentele necesare pentru a publica un site web funcțional, chiar și cu cele mai mici planuri ale acestora.

Rețineți că veți avea acces și la echipele lor de asistență și că tipii lor tehnici vor gestiona toate problemele tehnice pentru dvs., așa că nu’nu trebuie.

Constructorul dvs. Caracteristici Gratuit * Plan Plătit Plan logo-Wix-100x100 Începeți de la 5 USD / lună Fără publicitate Domeniul personal Lățime de bandă nelimitată Începeți de la 5 USD / lună Începeți de la 12 USD / lună Fără publicitate Domeniul personal Lățime de bandă nelimitată Începeți de la 12 USD / lună weebly_logotype Începeți de la 8 USD / lună Fără publicitate Domeniul personal Lățime de bandă nelimitată Începeți de la 8 USD / lună

* Squarespace oferă o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți încerca înainte de a cumpăra.

Iată graficele de prețuri pentru Wix, Squarespace și Weebly. Doar faceți clic pe ele pentru a vedea paginile de prețuri pentru a înțelege ce anume’sunt incluse:

Wix

Wix are de fapt un plan VIP care vă oferă suport premium cu propria linie dedicată de asistență VIP. Dar’nu este ceva la care trebuie să vă înscrieți încă. daca tu’sunteți interesat să utilizați Wix, puteți începe cu un plan mai mic, să vă puneți în funcțiune site-ul, apoi să faceți upgrade mai târziu dacă doriți să.

Software de design web - prețuri WixFaceți clic pentru a vedea mai multe detalii despre prețuri

Rețineți că vă puteți înscrie și utiliza gratuit Wix, iar ei nu’nu-ți impui nicio limită de timp.

Squarespace

Squarespace are o gamă largă de planuri pentru diferiți utilizatori.

Rețineți că, cu toate cele 4 planuri, nu numai că puteți crea pagini nelimitate, dar aveți acces și la Squarespace’s Pagini de acoperire care vă permit să creați 1-pagers pentru site-ul dvs. web. 1-pagers sunt destul de populare în zilele noastre, unde puteți aranja conținutul în mai multe secțiuni pe o singură pagină configurată.

Planurile mai mari (26 $ / 40 $) sunt dedicate site-urilor de comerț electronic. Deci daca tu’sunteți interesat să construiți un magazin online, acestea sunt opțiunile pe care ar trebui să le priviți.

Software de design web - prețuri pentru spațiul pătratFaceți clic pentru a vedea mai multe detalii despre prețuri

Weebly

Weebly’s cele mai înalte planuri (Afaceri & Planul de performanță) este dedicat persoanelor care doresc să se concentreze pe construirea unui magazin online. Dacă site-ul dvs. a câștigat’Pentru a vinde nimic, atunci planul Starter sau Pro ar trebui să fie suficient.

Rețineți că puteți vinde în continuare produse prin planurile Starter sau Pro, dar funcțiile de comerț electronic disponibile sunt limitate. Dar’este un bun mod de a începe să testeze lucrurile.

Software de proiectare web - stabilirea prețurilorFaceți clic pentru a vedea mai multe detalii despre prețuri

Amintiți-vă, toate acestea sunt gratuite pentru dvs. de a încerca.

Le puteți testa gratuit și dacă vă simțiți confortabil, înscrieți-vă la unul dintre planurile lor.

Aș sugera să începeți cu un plan inferior și să vă pregătiți. Puteți oricând să faceți upgrade mai târziu fără a vă angaja prea mult.

8

Concluzie – Nu mai trebuie să stresați despre cum să construiți un site web

Sper că acest articol v-a arătat că nu mai trebuie să vă fie frică să vă construiți (primul) site web.

Tehnologia modernă a transformat modul în care funcționează o mulțime de lucruri, inclusiv construirea de site-uri web.

Gândiți-vă doar la asta. Menținerea legăturii cu prietenii și familia este atât de ușoară în zilele noastre prin Facebook sau alte canale sociale.

daca tu’sunteți leneși, puteți obține alimente sau mâncăruri calde livrate direct pe ușa din față cu câteva clicuri.

Amazon vă livrează produse folosind drone. Mașini cu autovehicul. Inteligență artificială.

Având în vedere cât de tehnologie avansată este în prezent, să poți construi site-uri ușor și fără probleme – sună destul de low-tech în schema mai mare a lucrurilor.

Așadar, mai bine credeți – Construirea de site-uri este ușor în zilele noastre.

Cu software de design web lider, cum ar fi Wix, Spațiu, și Weebly nu mai trebuie să fiți confortabil cu tehnologia (cum ar fi codarea sau administrarea unui server).

ei’v-am făcut foarte ușor să vă conectați doar la software-ul lor online și trageți și trageți drumul către publicarea unui site web.

De asemenea, don’Nu trebuie să vă stresați asupra designului, ca atare toate îți oferă colecții de șabloane de design cu aspect deosebit. Aceste șabloane îți vor da startul, astfel încât și prietenii tăi vor fi impresionați (chiar dacă tu’nu sunt bun cu designul).

Folosirea acestui software nu este nici costisitoare. Dacă îți poți permite un cocktail într-o noapte, cu siguranță îți poți permite să profiți de acești producători de site-uri.

Don’nu uit că au echipe dedicate de asistență să te ajute și pe tine. Astfel, asta îți va oferi încrederea de a te îmbarca în călătoria de creare a web-ului.

daca tu’sunt interesat să afle mai multe despre unele dintre aceste programe software, aici este un grafic de comparație în care noi’am evidențiat unele dintre diferențele lor cheie pentru tine.

Clădire web fericită!

9

Software de web design – Întrebări frecvente

Care este cel mai ușor software de design web?

daca tu’sunteți în căutarea unei experiențe foarte simple și simple de construire a site-urilor web, chiar puteți’nu greșesc Weebly. Editorul lor este ușor de utilizat și foarte rapid pentru a face față.

În timp ce acest lucru este adevărat, vă recomandăm să vă jucați cu câțiva construitori de site-uri web înainte de a vă decide cu alegerea finală. Vrei să te asiguri că cel pe care îl alegi este cu adevărat ușor de utilizat.

Ce software de proiectare web are cel mai bun suport pentru clienți?

Ambii Wix și Weebly au o asistență fantastică pentru clienți. Ne place foarte mult Wix’s Centrul de ajutor – au un răspuns pentru aproape orice!

Care este cel mai ieftin software de design web?

Atât Wix cât și Weebly oferă planuri gratuite, astfel încât să puteți începe degeaba! Ambele oferă Planuri premium plătite la un preț rezonabil, care merită cu adevărat să aveți în vedere dacă doriți să oferiți site-ului dvs. un plus suplimentar!

Ce software de design web are cele mai bune șabloane?

Squarespace este binecunoscut ca constructor de site-uri orientat spre design. Șabloanele lor au toate capacitatea de a face site-ul dvs. web să pară uimitor de profesionist.

Un alt constructor de site-uri web cu șabloane impresionante este Wix – au o gamă de peste 510, astfel încât tu’sunt răsfățat pentru alegere!

Ce software de design web este cel mai prietenos pentru mobil?

Squarespace’șabloanele sunt receptive pentru mobil, ceea ce înseamnă că arată uimitor pe toate dispozitivele cu puțin sau fără efort din partea dvs..

De asemenea, Wix are un editor mobil separat care vă oferă controlul aspectului site-ului dvs. pe mobil. Aceasta înseamnă că puteți actualiza și regla lucrurile pe versiunea mobilă a site-ului dvs., independent de versiunea desktop, dacă doriți.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me