Revizuirea Volusion | Lucruri cheie pe care ar trebui să le știi


Cel mai bun pentru

Caracteristici excelente Google Analytics


Rating general

4 din 5 stele

Care sunt avantajele și contra Volusion?

Pro-uri

  • O mulțime de metode de plată
  • Instrumente excelente de analiză
  • Aplicatie mobila

Contra

  • Nu se pot vinde produse digitale
  • Nicio funcție de blog
  • Certificatele SSL costă suplimentar

Prezentare generală a Volusion

Volusion este unul dintre cei mai vechi constructori de site-uri online de comerț electronic. Creat în 1999, vă permite să plătiți facturile, fără bibelouri creative. Ce înțelegem prin asta? Pe scurt, are câteva instrumente de vânzare grozave, dar caracteristici complicate de design.

Deci câți oameni o folosesc? Numerele sunt destul de respectabile: acesta’este platforma aleasă pentru aproximativ 30.000 de magazine online și a scăzut prin 185 de milioane de comenzi de la prima lansare.

Dar în lume sau comerț electronic, ar trebui să-ți respecți bătrânii? Cu alte cuvinte, ce’este atât de bun despre Volusion?

Actualizări Volusion

Cel mai recent, Volusion s-a actualizat la ‘V2’, un nou sistem de operare care aduce cu sine câteva îmbunătățiri UX (User Experience). În primul rând, are un sistem de inventar mult mai clar, deci’e foarte ușor să-ți gestionezi stocul.

Dar, cel mai important, oferă tone de date utile, instrumente de analiză și opțiuni de plată. Deci puteți vedea unde sunt deja punctele sale forte.

De asemenea, în încercarea de a ține pasul cu lideri de comerț electronic, cum ar fi Shopify, Volusion s-a concentrat pe aducerea caracteristicilor de afaceri și a instrumentelor de creare a site-urilor, începând călătoria utilizatorului în editorul magazinului..

Cu toate acestea, în timp ce instrumentele de afaceri sunt în regulă, ele’nu sunt nimic prea interesant. Acolo’nu este o ofertă de nișă, nu face asta’nu vă permite să faceți blog și trebuie să treceți constant între partea frontală și cea din spate pentru a vă construi site-ul. În general, ea’s pentru iubitorii de date, nu design.

Cum am ajuns la această concluzie? La Website Builder Expert am combinat o parte din propria noastră analiză de expertiză cu testări detaliate ale utilizatorilor, despre care puteți citi aici.

În general, am dat Volusion 3,9 stele. Citiți mai departe pentru a afla de ce…

Cât de ușor este Volumul de utilizat?

Pe scurt, Volusion este destul de ușor de utilizat – dacă nu aveți niciun interes în proiectarea unui site web’aspectul lui.

Dar – si el’este un mare dar – dacă doriți mai întâi să proiectați site-ul propriu, acesta’e foarte provocator. Majoritatea utilizatorilor din testarea noastră au considerat că este foarte greu să navigheze în partea frontală.

Si el’nu doar noi care credem asta. Aici’s ce a spus un utilizator despre Volusion’ușurința de utilizare:

Există doar o lipsă de claritate cu privire la modul de a face lucrurile. A fost doar prea complicat.

De exemplu, pentru a edita casetele de text, trebuie să găsiți un buton albastru ciudat secret pe partea dreaptă. Și întreprinderea unor sarcini simple este, bine, nu este atât de simplu.

Vă recomandăm cu adevărat să vizionați videoclipurile lor de bord pentru mai multă claritate.

Te simți inspirat? Citiți articolul nostru pe ‘cum să construiți un magazin online‘.

Sau aflați cum puteți vinde online aici.

Sau găsește astăzi platforma ta perfectă de comerț electronic.

Volusion Ecommerce Satisfacția clienților

Marea întrebare aici este: ce cred oamenii de fapt despre Volusion? Este cel mai bun constructor de site-uri de comerț electronic acolo?

Răspunsul nu este tocmai. Așa cum am’am spus, asta’este excelent pentru utilizatorii bazate pe date, dar îi lipsește trăsăturile reale de construire a site-ului web. Și oamenii pe care i-am testat au fost de acord, cu o singură persoană care a spus:

Utilizați Volusion pentru caracteristicile de inventar și analitice pe care le furnizează, nu personalizarea sau crearea web.

Un alt defect comun care a apărut a fost Volusion’criza de identitate. Încearcă să vă convingă că poate construi site-uri web (prin începerea procesului gratuit la magazin), dar acesta’s clar Volusion’punctele forte sunt în spate.

Un utilizator a rezumat această problemă cu o sugestie:

Volusion ar trebui să vă îndrume doar pe tabloul de bord, unde toate problemele pe care le-am întâlnit pot fi eliminate. Don’nu puneți pe cineva în magazin dacă nu sunteți capabil să creați un site precum Wix’s.

După cum putem vedea, în termeni de creativitate, Volusion nu este’să fie la standardele de vârf ale industriei de creatori de site-uri web. Dar face destul de bine lucrurile din comerțul electronic. Și majoritatea utilizatorilor noștri s-au simțit la fel.

Vedeți cum se compune Volusion cu Shopify aici.

Cât de bune sunt instrumentele și caracteristicile de vânzare ale Volusion?

Noi’Am stabilit Volusion este cel mai bun pentru vânzarea pur și simplu a produselor. Deci, în mod natural, instrumentele de comerț electronic sunt foarte bune. Lăsa’trec peste caracteristicile noastre preferate:

Inventar

În primul rând, ne place opțiunea videoclipuri despre produs. Aceasta’este o caracteristică foarte utilă oferită de niciun alt constructor de comerț electronic. Dar cine ar trebui să-l folosească? Ei bine, orice afacere cu materiale vizuale deosebite – cum ar fi comercianții de haine – ar putea beneficia.

Volusion oferă și un ‘produse sugerate’ caracteristică. Aceasta este o victorie esențială împotriva rivalului său Shopify, care se bazează pe integrări ale terților pentru aceeași funcție.

Cu toate acestea, cu Volusion, nu puteți vinde produse digitale. Acest lucru reduce cu adevărat tipurile de afaceri care ar trebui să-l folosească, de exemplu, dacă’încerci să vinzi cărți electronice, muzică sau artă digitală, cu siguranță ar trebui să te uiți în altă parte.

Aplicatie mobila

Trebuie să vindeți din mers? Volusion vă permite să vă gestionați magazinul online de pe telefon cu aplicația sa mobilă excelentă. Așadar, puteți verifica inventarul, actualiza prețurile sau extrage fotografiile produsului direct de pe telefon!

Aplicații terțe

Cel mai bun dintre toate, însă, Volusion îți dorește personalizați-vă magazinul cât mai mult posibil. Cum face asta? Prin sprijinirea a peste 1.000 de aplicații prin Zapier, acoperind totul, de la contabilitate la managementul clienților.

Plata, taxele de tranzacție și transportul

Volusion acceptă o gamă largă de gateway-uri de plată, inclusiv PayPal și Stripe. De asemenea, se adresează clienților experimentați cu mai multe tehnologii, cu opțiuni de portofel digital precum Amazon și Apple Pay.

Cu toate acestea, unele opțiuni, cum ar fi Square, trebuie să fie integrate cu Zapier. Dar’e rapid și ușor de făcut.

opțiuni de pasageri de plată cu voluțieAdăugarea unei opțiuni de plată se poate face în câteva clicuri

În toate Volusion’s planuri de pret, nu există taxe de tranzacție. Cu toate acestea, se vor percepe taxe obișnuite cu cardul de credit.

Si lasa’Nu uitați de transport. Cu Volusion, puteți personaliza facturile și pachetele de pachete cu propriul logo și text. Clienții dvs. vor aprecia cu siguranță atingerea personală!

Blog

O problemă cu Volusion este că nu’nu furnizați o platformă de blogging, care de obicei este standard cu producătorii de comerț electronic în aceste zile. De ce este o problemă? Există câteva motive. Blogurile nu numai că vă permit să promovați produse și servicii, dar vă ajută într-adevăr să vă situați mai sus în motoarele de căutare.

În timp ce vă puteți conecta blogul printr-un sub-domeniu, acesta’consumă timp. Ca proprietar de afaceri, ai nevoie de stres suplimentar? Ne îndoim.

Căutați mai multe opțiuni? Vezi recenzia noastră Shopify.

Sau de ce nu citiți articolul nostru despre BigCommerce aici.

Cât de bune sunt șabloanele Volusion?

Volusion oferă 11 teme gratuite, plus 34 de teme plătite, care costă 180 USD fiecare. Cum se compară asta cu rivalii săi? Acolo’nu este prea mare diferență: BigCommerce și Shopify asigură 50+ proiecte premium, costând 145-235 USD, respectiv 140-180 USD.

Dar ce face Volusion’temele de fapt arată? În primul rând, ei’am fost recent lustruit. Acestea arată mult mai bine decât înainte de actualizarea V2, dar nu sunt’nu sunt la fel de elegante ca cele oferite de Squarespace.

De asemenea, șabloanele sunt foarte specifice. Deci, dacă nu găsești o temă care să se potrivească afacerii tale, tu’Va trebui să aleg un design care nu este axat pe industrie. Aceasta’nu este o problemă uriașă, dar ea’e departe de ideal.

șabloane de voluziuneVolusion și-a îmbunătățit recent șabloanele, făcându-le mai elegante și șlefuite

O altă victorie asupra Shopify – Volusion vă permite să schimbați șabloanele oricând doriți. Acest lucru înseamnă că vă puteți amesteca magazinul online’aspectul său fără să vă faceți griji cu privire la repopularea conținutului. Ei fac totul pentru tine!

Cât de util este ajutorul și suportul Volusion?

Ca în cazul tuturor tehnologiei, voi’sunt obligat să experimentez unele probleme minore. Și pentru toate soluțiile dvs. Volusion, puteți programa un apel cu sprijinul lor sau pur și simplu să le sunați între orele 7-10-10 CST.

În adevăratul stil Volusion, ei doresc ca experiența să fie personală. Fiecare plan de preț, cu excepția planului personal (noi’Voi intra în prețuri mai târziu) vine cu suport pentru telefonul personal 24/7. Ei nu’nu faceți e-mailuri, deoarece vor să vă ajute prin contact direct.

Cu toate acestea, dacă tu’reîncadrați-vă pe Planul personal, puteți obține ajutor online. Aceasta nu face asta’nici nu includeți social media, deci don’nu deranja tweeting-urile!

Prețul Volusion – Este o valoare bună pentru bani?

Volusion are o probă gratuită de 14 zile și cinci planuri de prețuri:

  • Personal (29 USD p / m)
  • Profesional (79 USD p / m)
  • Afaceri (299 USD p / m)
  • Prime (personalizate)

Cu toate planurile de preț, trebuie să achiziționați un certificat SSL (Secure Sockets Layer) care costă 89,99 USD. Acest lucru protejează site-ul dvs. împotriva fraudei, dar este standard pe alte platforme. Aceasta’este un cost în plus obraznic la care să mă gândesc.

În testarea constructorului de site-uri de comerț electronic, Volusion’planurile de preț s-au situat în medie ca fiind cele mai scumpe. Acestea fiind spuse, personalizarea, controlul și scalabilitatea afacerilor au fost impresionante în toate. În timp ce ei’sunt relativ scumpe, toate oferă funcții excelente încorporate și poți să arunci câteva aplicații utile.

Vezi Volusion’s planuri de prețuri aici.

Ai nevoie de sfaturi? Aici’este articolul nostru despre ‘cât ar trebui să coste un site web?’.

Revista Volusion: Verdictul

Cu cel mai extins inventar al oricărui constructor de site-uri, Volusion se concentrează bine și cu adevărat pe date. În timp ce instrumentele excelente de analiză vă permit să vă gestionați și să extindeți afacerea cu ușurință, aceasta’s în niciun caz cea mai bună opțiune de comerț electronic. Shopify este campionul integral.

Cu alte cuvinte, se află în mijlocul ambalajului în toate domeniile, în afară de vânzări. Punctele de rezistență ale acestuia includ videoclipuri despre produse, numărul de opțiuni de gateway de plată și caracteristicile de produse sugerate.

Cu toate acestea, noi’am dat doar Volusion 3.9 stele dintr-un motiv. Nu face asta’Nu vă permiteți să faceți blog, magazinul este confuz și trebuie să cumpărați un SSL separat. Nu face asta’nici nu am o nișă generală.

Pe scurt? Aceasta’nu este una dintre cele mai bune opțiuni, dar face lucrurile de vânzare bine. Deci, dacă doriți un magazin bine organizat, cu câteva caracteristici încorporate frumos, dar don’n-am timp să devin creativ, dă-i voie lui Volusion.

platformele ei. Aceasta’este un cost în plus obraznic la care să mă gândesc.

În testarea constructorului de site-uri de comerț electronic, Volusion’planurile de preț s-au situat în medie ca fiind cele mai scumpe. Acestea fiind spuse, personalizarea, controlul și scalabilitatea afacerilor au fost impresionante în toate. În timp ce ei’sunt relativ scumpe, toate oferă funcții excelente încorporate și poți să arunci câteva aplicații utile.

Întrebări frecvente despre Volusion

Cine ar trebui să folosească Volusion?

daca tu’ești un proprietar de afaceri bazat pe date care caută un constructor de site-uri de comerț electronic cu instrumente de analiză grozave, Volusion este pentru tine. Pentru orice altceva, cum ar fi proiectarea magazinului sau scrierea blogurilor, ar trebui să te uiți în altă parte.

Volumul este scump?

Comparativ cu alți producători de site-uri de comerț electronic, Volusion este destul de scump, cu planuri de prețuri de până la 299 USD pe lună. În plus, trebuie să achiziționați un certificat SSL de 89-99 USD. Cu toate acestea, are o opțiune de 13,50 USD pe lună dacă vă înscrieți pentru un an întreg.

Ce pot vinde pe Volusion?

Inventarul este ușor Volusion’cea mai puternică caracteristică. Puteți vinde produse nelimitate, cu ajutorul unor instrumente excelente, cum ar fi sugestii de produse și videoclipuri despre produse’Va trebui să descărcați separat pe Shopify). Cu toate acestea, nu puteți vinde produse digitale pe Volusion.

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me