Wix vs Weebly vs Squarespace: Bătălia celor trei mari

wix vs weebly vs squarespace imagine prezentatăChiar dacă nu’nu știu primul lucru despre construirea de site-uri web, tu’Probabil că tot am auzit de cei trei mari: Wix,Weebly, și Squarespace.


Acești construitori de site-uri web au reușit cu succes să domine piața, să apară pe ecranul televizorului, în fluxurile de socializare și în reclamele YouTube. Fiecare are o mulțime de funcții excelente de oferit și și-a câștigat locul în sala de renume a constructorului de site-uri – deci cum ești menit să alegi?

Acea’în locul în care intrăm. Scopul nostru este să ne folosim de cercetările efectuate cu atenție pentru a vă ușura viața. Noi’Am încercat, testat și analizat fiecare constructor în domenii precum ușurința de utilizare, valoare pentru bani și flexibilitatea proiectării, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune rezultate posibile. Aici’aruncați o privire rapidă despre compararea celor trei platforme:

Wix a ieșit în cercetarea noastră ca cel mai bun constructor de site-uri web, și câștigătorul acestui head to head Battle Royale. Dar de ce s-a descurcat atât de bine? Și cum au comparat Weebly și Squarespace?

Doriți să aruncați Wix, Weebly și Squarespace împotriva altor construitori de site-uri web? Mergeți la articolul nostru despre cele mai bune dintre cele mai bune pentru a compara mai multe platforme. 1

Wix vs Weebly vs Squarespace: pro și contra

Wix Pros Wix Cons
Cel mai bun constructor de site-uri web doesn’nu vă permite să schimbați șabloane odată ce site-ul este live
Combină ușurința de utilizare cu tone de control creativ Lipsa spațiului de depozitare
Pro Weebly Cons Weebly Cons
Cele mai bune funcții pentru scalarea unui site web Personalizarea drag-and-drop este limitată
Cel mai ieftin plan de pornire Poate sa’nu-ți restaurai site-ul web fără a contacta asistența Weebly
Squarespace Pros Squarespace Cons
Caracteristici de cea mai bună calitate a oricărui constructor de site-uri web Planuri de preț relativ scumpe
Cele mai bune șabloane în ceea ce privește designul și flexibilitatea Nici un magazin de aplicații

Informatii suplimentare

 • Vedeți cum se clasează acești constructori în ghidul nostru pentru Cel mai bun producători de site-uri web
 • Vă rugăm să accesați Graficul nostru de comparație a constructorilor de site-uri web pentru a compara mărcile de top și caracteristicile cheie

2

Ce’s diferența dintre Wix, Weebly și Squarespace?

Wix, Weebly și Squarespace vă permit să creați singur un site web, fără a fi nevoie să cunoașteți o singură linie de cod sau să aveți o diplomă în design web. Acești constructori oferă un mod ușor și accesibil de a crea site-uri web cu aspect profesionist.

Și ce dacă’este diferența dintre ele?

Wix este un constructor complet de drag-and-drop – acesta’este ușor de utilizat și are mult control creativ. Weebly și Squarespace folosesc și drag-and-drop, dar puteți’nu puteți trage nimic oriunde puteți face cu Wix. Weebly are mai multe structuri care vă ghidează designul, în timp ce Squarespace oferă un stil de editare mai tehnic și multă libertate creativă.

Acestea sunt câteva dintre diferențele care pot afecta decizia dvs. Dar exact ce înseamnă acești factori pentru tine? Aici’este un rezumat rapid pentru cine este cel mai bine pentru fiecare constructor…

 • Wix: cel mai bun constructor de site-uri web, excelent pentru începători care caută mult control creativ
 • Weebly: cel mai bun pentru întreprinderile mici și portofolii, prietenos pentru începători cu modele structurate
 • Squarespace: cel mai bun pentru reclamele care caută modele și funcții de înaltă calitate

Informatii suplimentare

 • Vezi cine câștigă Comparația noastră în profunzime dintre Wix și Weebly
 • Află dacă Weebly sau Squarespace este potrivirea perfectă pentru tine comparația noastră dintre Weebly și Squarespace: O bătălie de creiere și frumusețe
 • Între Wix și Spațiu? Citiți comparația noastră despre Wix și Squarespace pentru o defalcare completă
 • Comparați cei mai buni producători de site-uri web Graficul nostru de comparație a constructorilor de site-uri web

3

Ușurință în utilizare

Construirea de site-uri ar trebui să nu’Nu poate fi posibil decât pentru oameni cu experiență tehnologică – ar trebui să fie deschis atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, indiferent de experiența dvs.. Tu nu’nu trebuie să știu niciun cod pentru a utiliza Wix, Weebly sau Squarespace. Dar, în afară de asta, cât de ușor sunt de utilizat?

Ca parte a cercetării noastre, încercăm pe noi înșine fiecare constructor și apoi îi determinăm și pe alți oameni să îi testeze. Aici’Ce am găsit, plus câteva gânduri ale utilizatorilor noștri asupra fiecărui constructor. Deci, nu’nu trebuie să ne luăm cuvântul pentru asta!

Wix

Wix este cel mai ușor de utilizat dintre cele trei. Aceasta’este cel mai prietenos începător, fără a sacrifica niciun control creativ. Editorul său simplu de drag-and-drop înseamnă că puteți crea un site web personalizat cu ușurință: selectați doar elemente precum casetele de text și alte funcții interesante precum videoclipuri și butoane și trageți-le către oriunde doriți pe pagina dvs..

Simt că ai putea să îți deschizi un site web și să funcționeze destul de rapid, cu o mulțime de funcții pe care m-aș aștepta să necesite mult timp pentru a coda.”

De asemenea, puteți utiliza Wix ADI (Artificial Design Intelligence) pentru a crea un site web pentru dvs., pur și simplu selectând culorile și temele care vă plac și introducând informații precum numele și scopul site-ului dvs. web. Puteți edita în continuare site-ul dvs. sau îl puteți muta în Wix Editor pentru control deplin, dar acesta’este un mod foarte rapid și ușor de a configura site-ul.

Wix ușor de utilizat pentru constructor de site-uri webWix face foarte simplu să vă configurați site-ul. Puteți alege între Wix Editor, unde editați un șablon, sau Wix ADI, care vă creează un site personalizat pentru dvs. în câteva minute.

Weebly

Weebly este, de asemenea, foarte prietenos pentru începători. Șabloanele sale sunt mai structurate pentru a vă ajuta să vă ghidați designul, făcând-o mai restrictivă decât Wix, dar mai puțin copleșitoare. Aceasta’De asemenea, nu este la fel de intuitiv ca Wix, dar nu’nu-mi trebuie prea mult să mă obișnuiesc. Dacă nu’Nu vreau să mă gândesc prea mult la design, Weebly este o alegere bună.

“Foarte intuitiv, simplu. Aceasta’practic este un Wix mai structurat, dar cu mai puține caracteristici alternative, ceea ce este frumos într-un fel. A fost foarte ușor de folosit.”

Squarespace

Squarespace este cel mai dificil de utilizat dintre acești trei constructori. Dar’este încă departe de a fi o știință a rachetelor – este nevoie doar de ceva mai mult pentru a atinge decât simplitatea totală a lui Wix și Weebly.

Perfect pentru cei cu o anumită încredere tehnică, sau chiar doar puțină răbdare, Spațiul este cel mai apropiat de tine’Voi ajunge pe un site web proiectat profesional fără a utiliza un dezvoltator.

“Squarespace face în mod eficient multe împreună pentru tine, ceea ce cred că este excelent. Pare incredibil, de asemenea.”

Ușor de utilizat – Verdictul:

Wix este cel mai ușor de utilizat site-ul web. Designul drag-and-drop, plus opțiunea de a utiliza Wix ADI, îl face cu adevărat prietenos pentru începători, fără a renunța la controlul creativ. Weebly este simplu, dar mai restrictiv, în timp ce Squarespace este cel mai tehnic dintre cele trei, iar Weebly stă undeva la mijloc.

Informatii suplimentare

 • Interesat de Wix ADI? Aflați Wix Editor comparativ cu Wix ADI pentru a afla care este potrivit pentru tine!
 • Doriți să vedeți toți cei mai buni construitori de site-uri web și să comparați evaluările lor de la ușurința de utilizare la planurile de preț? Aruncați o privire la graficul nostru de comparare a site-urilor de creatori pentru o comparație cot la cot.

4

Flexibilitatea proiectării

Ei spun că nu judecăm o carte după copertă, dar noi judecăm site-urile web după designul lor. Ai intrat vreodată pe un site web, ai găsit aspectul prea confuz, te-ai frustrat și ai părăsit pagina? Don’să nu-ți fie site-ul tău!

Wix, Weebly și Squarespace au șabloane care vă ajută să faceți site-ul dvs. cel mai bine, indiferent dacă’ești un designer încrezător sau un don’Nu știu bannerele de la prezentările de diapozitive. Dar cât de ușor este să vă personalizați șablonul? Cum va arăta pe mobil? Și vă puteți răzgândi dacă doriți să vă schimbați designul ulterior?

Wix are peste 500 de șabloane a alege din, inclusiv modele noi, șabloane goale pentru a începe de la zero și 16 categorii diferite, cum ar fi ‘Afaceri‘ și ‘Fotografie‘. Aceasta’este ușor să găsiți șablonul perfect pentru site-ul dvs. web.

wix vs weebly vs squarespace șabloane wixWix are peste 500 de șabloane din care puteți alege, care acoperă o serie de industrii și teme diferite. Puteți căuta după modele noi, cele mai populare șabloane sau pe categorii, cum ar fi “Blog de stil de viață”.

Aceasta’Este foarte ușor să personalizați șablonul Wix cu ajutorul platformei’s un instrument de editare drag-and drop simplu. Selectați doar funcțiile pe care le doriți – cum ar fi videoclipuri, imagini sau formulare de contact – și aruncați-le oriunde doriți pe pagina dvs.!

Toate șabloanele Wix răspund mobil, deci nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru nimeni care lipsește. Dezavantajul principal al Wix este flexibilitatea sa – în timp ce aveți o libertate creativă totală în ceea ce privește designul site-ului dvs., poti’nu schimbați șablonul dvs. odată ce site-ul dvs. este live.

Weebly, pe de altă parte, vă permite să schimbați șabloane ori de câte ori doriți. Acest lucru este cu adevărat util dacă doriți să oferiți site-ului dvs. un rebrand sau pur și simplu vă place o schimbare!

Sunt 35 Teme temerare a alege din – o selecție mult mai mică decât obțineți cu Wix – dar aveți totuși o mulțime de categorii diferite pentru a vă ajuta să navigați. Cu modele simple, atractive, tu’sunteți sigur că veți găsi un design care vă place.

teme creatoare de site-uri webWeebly are o gamă de peste 30 de teme, care acoperă o varietate de industrii, de la magazine online la portofolii și bloguri. Puteți previzualiza tema înainte de a o selecta.

Puteți previzualiza tema înainte de a o selecta, iar Weebly face foarte ușor să urmăriți temele pe care le aveți’Am încercat salvându-le într-o listă vizualizată recent. Ca Wix, toate temele Weebly răspund mobil.

De asemenea, puteți jazz la Weebly’teme și fă-le proprii. Creatorul simplifică personalizarea site-ului dvs. web, folosind același stil de editare drag-and-drop ca Wix. Puteți utiliza chiar și codul pentru a crea un site care’este cu adevărat unic folosind Weebly Code Editor!

Weebly’temele sunt mai structurate decât Wix’s. Unii pot considera că este o ușurare binevenită, în timp ce alții și-au exprimat frustrarea cu privire la limitările lor. Acest lucru depinde într-adevăr de cât de mult control doriți asupra proiectării.

Dacă doriți o mulțime de control și design cu adevărat de înaltă calitate, Spațiul este cel mai bun pe care îl puteți obține.

proiectarea calității spațiului pătratSquarespace se mândrește cu modelele sale de șabloane de înaltă calitate, toate fiind create de designeri interni

Squarespace are o colecție uimitoare de șabloane pentru care puteți naviga și alege. Este posibil să nu aibă sute ca rivalul său Wix, dar fiecare este conceput pentru un standard incredibil.

I-am făcut pe experții noștri să examineze șabloanele din fiecare unghi – și au obținut note de top în orice, de la branding și design la experiența utilizatorului.

Puteți căuta pe categorii sau chiar introducând scopul site-ului dvs. – de exemplu, “Pentru a partaja portofoliul meu de fotografie” – și vă va oferi rezultate personalizate pe care să le potriviți. Puteți previzualiza fiecare design și chiar puteți prefera alegerile de top.

șabloane de spațiu pătratSquarespace simplifică găsirea designului tău perfect, cu categorii, bara de căutare și descrieri utile pentru fiecare șablon.

Dacă alegerea este prea grea, don’nu vă faceți griji – puteți schimba șablonul în orice moment sau chiar instala mai multe șabloane pentru care să funcționeze. Noi’M-aș lupta cu siguranță să aleg doar unul!

Fiecare șablon Squarespace este mobil, și vă oferă o estetică profesională, elegantă și modernă pentru a vă baza site-ul’s design pe. Puteți face site-ul dvs. unic complet folosind editorul drag-and-drop, sau chiar prin codare.

Flexibilitatea proiectării – Verdictul:

Squarespace este alegerea noastră de top pentru design. Are modele de cea mai bună calitate de pe piață și, cu tone de opțiuni de personalizare, site-ul dvs. este destinat să iasă în evidență de mulțime. Wix și Weebly nu sunt’nu sunt deloc rele, dar pot’nu concurează cu Squarespace’s proiecte.

Informatii suplimentare

 • Te simți inspirat de Squarespace’s proiecte? Aflați mai multe în revista noastră de șabloane spațiale
 • Pornirea unui portofoliu online? Consultați recenzia noastră asupra celor 9 Best Builders Website Builders pentru a găsi constructorul potrivit pentru tine

5

Caracteristici și instrumente

Acum pentru lucrurile cu adevărat suculente. Funcțiile și instrumentele sunt elementele care vă permit să vă munciți din greu site-ul dvs. – doriți un sistem de rulare fiabil și lin, care nu numai că vă va ușura viața, dar vă va ridica site-ul deasupra concurenților dvs.’! Wix, Squarespace și Weebly au o abordare ușor diferită în ceea ce privește caracteristicile, ceea ce face dificil de spus care este definitiv mai bun. Aici’sunt o serie de domenii cheie:

Comerț electronic

Dacă doriți să vindeți prin intermediul site-ului dvs. web, dvs.’Am nevoie de instrumente de comerț electronic. De la funcții de bază, cum ar fi acceptarea plăților până la recuperarea coșului abandonat, există’este o serie întreagă de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a începe să faceți vânzări.

Wix are trei planuri de comerț electronic special concepute pentru a sprijini vânzarea online. Acestea vă oferă o serie de funcții integrate de comerț electronic, astfel încât să puteți accepta plăți online, să primiți spațiu de stocare suplimentar, să vindeți fără să plătiți comision și să urmăriți site-ul dvs.’progresele folosind Google Analytics.

Weebly vă permite să vindeți prin cele trei planuri de comerț electronic. În funcție de alegerea planului dvs., puteți vinde bunuri digitale, puteți primi recenzii ale produsului, puteți activa reduceri de gestionare a stocurilor și reduceri la transport, crea cupoane, deblocați e-mailuri de căruțe abandonate și multe altele.

Squarespace are o gamă vastă de instrumente de comerț electronic pentru a vă ușura viața de vânzare. Acestea includ zoom-ul imaginii produsului, recuperarea coșului abandonat, comisioane de tranzacție de 0%, promovarea produselor pe Instagram, conturile clienților, inventarul produselor, gestionarea comenzilor, controale de taxe și transport, crearea cuponului și multe altele!

Bine de stiut: Squarespace vă permite să luați cu ușurință și plățile offline. Tot ce ai nevoie este aplicația Squarespace Commerce și un cititor de bază Square card (49 USD). Acest lucru este ideal pentru cei care intenționează să vândă la târguri sau magazine pop-up, precum și online. Pătrat se sincronizează instantaneu cu inventarul dvs. online, astfel încât să nu’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stocurile care nu sunt prea mari.

Blogging

Wix are o serie de instrumente de blog încorporate care vă pot ajuta blogul să se dezvolte și să funcționeze cu succes, inclusiv galerii, postări și campanii de e-mail. Dacă doriți și mai multe funcții, acesta’este cel mai bine să adăugați aplicația Wix Blog gratuită pe site-ul dvs..

Weebly are mai multe instrumente de blog încorporate decât Wix, precum și integrare cu Weebly App Center. Aceste instrumente încorporate includ funcții de partajare socială, instrumente de gestionare a comentariilor și integrare media.

Squarespace este perfect pentru construirea unui blog sau a unui portofoliu creativ de înaltă calitate. Tot ce ai nevoie este încorporat, incluzând funcții de blog, cum ar fi partajarea socială, asistență pentru mai mulți autori, etichetare geografică, aprecieri utilizatorilor, distribuire programată și adrese URL personalizabile.

Marketing

Marketingul este esențial pentru răspândirea cuvântului despre noul dvs. site strălucitor!

Wix vă permite să derulați campanii de e-mail și să creați newslettere, să partajați pe social media și să adăugați funcții, cum ar fi bannere pe site-ul dvs.. O mulțime de Wix’Caracteristicile de marketing sunt incluse în aplicații cum ar fi Wix Shoutout sau de la terți din Wix App Market.

Weebly oferă captură de plumb, astfel încât să puteți adăuga formulare pe site-ul dvs. pentru a colecta contacte și pentru a vă angaja cu vizitatorii. De asemenea, puteți rula campanii de e-mail în funcție de planul pe care îl planificați’reintrați – acest email marketing rulează prin aplicația Weebly Promote, care se integrează cu site-ul dvs. Weebly.

Squarespace are toate funcțiile sale de marketing complet integrate, astfel încât să puteți rula campanii de e-mail, personaliza machete de e-mail și să trimiteți e-mailuri optimizate pentru mobil rapid și ușor. De asemenea, puteți integra site-ul dvs. cu rețelele de socializare, puteți configura buletine informative și puteți utiliza MailChimp pentru a crea liste de corespondență.

Integrare în social media

Dacă oamenii nu sunt’Verificându-și e-mailurile, puteți fi sigur că acestea’Voi verifica fluxurile lor de știri pe social media! din fericire, Wix, Weebly și Squarespace susțin integrarea social media.

Wix vă permite să adăugați butoane de partajare pe site-ul dvs. web, în ​​timp ce magazinul său de aplicații vă poate ajuta să instalați instrumente sociale, cum ar fi secțiuni de comentarii și feeduri personalizate Twitter. Între timp, Weebly vă permite să adăugați cu ușurință pictograme sociale în paginile dvs. Web pentru a vă conecta la paginile dvs. de socializare, în timp ce puteți adăuga și un buton Like Facebook.

Squarespace vă permite să conectați conturi de la peste 25 de conturi sociale diferite, inclusiv Facebook, Instagram, YouTube, Spotify și Pinterest. Postează automat conținut pe Twitter, Facebook sau Tumblr și încurajează vizitatorii să te urmărească cu link-uri sociale pe site-ul tău.

Caracteristici și instrumente – Verdictul:

Wix, Weebly și Squarespace au toate caracteristici grozave – fac doar lucrurile puțin diferit. Weebly are cele mai bune caracteristici pentru scalarea site-ului dvs. web, mai ales dacă aveți’rulează un site de afaceri mici. Squarespace are caracteristici de cea mai bună calitate din orice constructor, în timp ce Wix are tone de funcții pentru a personaliza și extinde site-ul dvs. web.

Informatii suplimentare

 • Citiți recenzia noastră Wix pentru o mai bună privire la acest constructor’caracteristicile s
 • Dacă Weebly’instrumentele s-au atras în atenție, consultați Weebly Review pentru un aspect mai aprofundat
 • Squarespace are cele mai bune caracteristici de calitate în jur – aflați mai multe în Revista noastră de spații
 • Vrei să faci tot ce e mai bun pentru blogul tău? Citiți recenzia noastră despre cele mai bune platforme de blogging pentru a-ți găsi potrivirea perfectă
 • Vrei să vinzi online? Consultați lista noastră cu cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic pentru o privire alături de cei mai buni constructori din jur pentru construirea de magazine online. Găsiți recenzii, evaluări pentru stele și multe altele!
 • Citiți Wix eCommerce Review pentru a afla dacă’este constructorul potrivit pentru afacerea dvs. de comerț electronic
 • Citiți Weebly Ecommerce Review pentru mai multe informații despre funcții pentru a vă ajuta magazinul să aibă succes
 • Citiți recenzia noastră de comerț electronic și decide azi dacă ar putea fi alegerea potrivită pentru magazinul tău online

6

Piețele de aplicații

În timp ce Wix, Weebly și Squarespace au funcții uimitoare încorporate, este posibil să doriți să adăugați funcții sau instrumente suplimentare pe măsură ce site-ul dvs. crește. Acea’este locul unde o piață de aplicații poate veni cu adevărat la îndemână. Adăugarea aplicațiilor este o modalitate excelentă de extindere a site-ului dvs. web, făcându-l totodată unic.

Wix are o aplicație mare și ușor de navigat pe App Market peste 200 de aplicații în ofertă. Acolo’este un mix de aplicații interne și terțe, precum și funcții gratuite și premium.

piața aplicațiilor wixWix App Market are peste 200 de aplicații din care puteți alege. Aceste aplicații vă pot ajuta să extindeți site-ul dvs. web adăugând funcționalități suplimentare și vă pot face site-ul să iasă în evidență de mulțime.

Puteți căuta aplicația sau vă poate funcționa’căutați sau răsfoiți după categorie, cum ar fi ‘Rezervări‘, ‘Instrumente de afaceri‘, sau ‘Google Analytics‘. Fiecare aplicație are o caracteristică și o defalcare a prețurilor, precum și recenzii ale utilizatorilor și ratinguri de stele, astfel încât să puteți găsi cea mai bună opțiune pentru site-ul dvs..

Puteți integra aplicații cu site-ul dvs. Weebly din Centrul de aplicații Weebly. Cu peste 300 de aplicații, Weebly are o gamă și mai mare din care să alegi decât Wix!

centru de aplicații WeeblyWeebly are un amplu centru de aplicații cu peste 300 de aplicații. Puteți căuta și naviga pentru a găsi integrările perfecte pentru site-ul dvs..

Puteți utiliza bara de căutare pentru a găsi aplicația pe care o doriți’căutați sau filtrați pe categorii. Cu toate acestea, există mai puține instrumente de navigare care vă pot ajuta decât cu Wix, ceea ce înseamnă că ar putea fi dificil să beneficiați de o gamă atât de largă.

Squarespace acceptă aplicații, cum ar fi aplicația de comerț și aplicația Analytics, dar acestea sunt încorporate. Asta înseamnă Spațiu nu face’nu am o piață de aplicații – unii pot găsi această problemă convenabilă și mai puțin complicată, în timp ce alții pot dori opțiunea de a adăuga funcții suplimentare.

Piețele de aplicații – Verdictul:

Wix are cea mai bună piață de aplicații. Aceasta’este totuși apropiat – Weebly are mai multe aplicații în centrul său de aplicații, dar Wix oferă o integrare foarte ușoară și funcții de înaltă calitate pentru a vă extinde site-ul. Spațiu nu face’nu aveți o piață de aplicații, deoarece se bazează pe funcții încorporate.

7

SEO

SEO este foarte important dacă doriți ca altcineva decât mama și cel mai bun prieten să vă vadă site-ul dvs. construit cu drag. Dar ce este?

SEO înseamnă optimizarea motorului de căutare si el’modul în care site-ul dvs. web este găsit în Google. Nu te uiți după SEO-ul tău este ca și cum ai petrece o zi de naștere și nu ai trimite nicio invitație – fără ea, site-ul tău va fi așezat singur, cu pălăria de petrecere pe sine, mâncând tortul de unul singur. Acea’e prea trist pentru a te gândi chiar – site-ul tău merită cea mai bună petrecere de până acum!

Puteți crede că SEO nu este’Este destul de ușor ca să pui câteva invitații în postare, dar cu Wix’s SEO Wiz, la fel de bine ar putea fi! Pur și simplu alegeți câteva cuvinte cheie, iar instrumentul de specialitate va crea un plan personalizat pentru a obține un site web de înaltă calitate în rezultatele căutării.

wix seo wizWix vă face foarte ușor să începeți cu SEO, chiar dacă’ești un începător complet. Wix SEO Wiz vă ghidează prin câteva întrebări și creează un plan SEO personalizat pe care să îl urmați.

Pe lângă acest lucru, Wix are un Ghid SEO detaliat, unde puteți căuta zona pe care o puteți’Aș dori să aflu mai multe despre. Puteți citi, de asemenea, ghiduri de ajutor pe o mulțime de subiecte care acoperă SEO, destinate începătorilor până la un nivel mai avansat.

wix seo guideWix are un Ghid SEO aprofundat care vă va ajuta să începeți și să vă susțineți pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Weebly are, de asemenea, un ghid SEO Ultimate care vă poate ajuta să începeți, apoi să creșteți și să urmăriți site-ul’progresul. Te ghidează pas cu pas și este foarte prietenos pentru începători.

ghid seo supremWeebly’s Ultimate SEO Guide este conceput pentru a vă ghida prin optimizarea site-ului dvs. pentru SEO, de la fazele incipiente până la sisteme mai dezvoltate.

Weebly’ghidul este foarte prietenos pentru începători și, la fel ca Wix, are instrumente SEO excelente încorporate pentru a vă ajuta să vă maximizați site-ul’prezența online. Dar îi lipsește elementul interactiv furnizat de Wix’s SEO Wiz.

Atât Wix cât și Weebly au aplicații SEO în magazinele lor de aplicații, pe care le puteți adăuga pentru a îmbunătăți și a ajuta în continuare SEO.

Squarespace are toate instrumentele sale SEO incluse, ceea ce înseamnă că nu ești don’nu trebuie să vă faceți griji pentru a găsi aplicația sau pluginul potrivit pentru a vă optimiza site-ul.

Există articole și videoclipuri în paginile de asistență Squarespace pentru a vă ajuta să stăpâniți SEO pentru site-ul dvs. Squarespace. Există, de asemenea, o listă de verificare SEO pentru a vă parcurge la fiecare pas de lansare a site-ului.

SEO – Verdictul:

Wix are funcții SEO mai bune decât Weebly și Squarespace. Oferă cel mai mult sprijin, cu Wiz-ul său SEO prietenos pentru începători și Ghidul SEO pe termen lung. Weebly și Squarespace au un SEO puternic și instrumente încorporate foarte bune, dar le lipsește același nivel de interacțiune pe care îl are Wix – în special pentru începători.

Informatii suplimentare

 • Care sunt cei mai buni producători de site-uri pentru SEO? (Spoilers: cel puțin unul dintre acești constructori este pe listă!) Descoperiți mai multe în revizuirea noastră a celor mai buni 3 producători de site-uri pentru optimizarea motorului de căutare
 • Puteți într-adevăr să vă poziționați bine cu producătorii de site-uri web? Aflați în articolul nostru despre Site Builder SEO vs WordPress SEO: Care este mai bun?
 • Vrei câteva sfaturi SEO? Aflați importanța utilizării textului ancoră în articolul nostru Sfaturi SEO totuși puternice. Descoperiți apoi cum să vă structurați site-ul dvs. în site-ul nostru Sfat SEO totuși puternic – Arhitectură de site-uri web articol.

8

Ajutor si sustinere

Construirea unui site web este ca și cum ai construi orice – lucrurile pot merge uneori greșit. La fel cum să ai o pereche suplimentară de mâini nu doare niciodată atunci când tu’reasamblați mobilier cu pachet plat, având un sistem bun de asistență vă poate oferi liniște sufletească atunci când’rulează site-ul.

Wix are un suport excelent, inclusiv:

 • asistenta telefonica
 • suport social media
 • asistenta prin e-mail
 • o bază de cunoștințe aprofundate

Puteți obține chiar și sfaturi utile pe pagina în timp ce editați site-ul dvs. web, ceea ce este excelent atunci când’doar am început! Pur și simplu faceți clic pe semnele de întrebare pentru a extinde aceste căsuțe de ajutor și pentru a afla mai multe.

wix pe suportul paginiiWix vă oferă bule utile de ajutor pentru a vă ajuta pe pagina dacă vă blocați în timp ce editați site-ul. Chiar vă direcționează către pagini de asistență relevante din baza de cunoștințe.

Acest ajutor din această pagină este cu adevărat valoros, oferindu-vă ajutor în timp ce vă editați site-ul și vă economisesc de la nevoia de a merge pe o altă pagină pentru a vă rezolva întrebările. Dacă aveți nevoie de o explicație mai lungă, aceste bule de ajutor vă pot direcționa către pagina de asistență relevantă din baza de cunoștințe.

De asemenea, Weebly are un sistem de sprijin solid. Oferă:

 • asistenta prin e-mail
 • suport de chat live
 • asistenta telefonica
 • resurse de ajutor social media
 • un centru de ajutor cu articole și ghiduri

Weebly oferă asistență telefonică doar pe planurile sale mai plătite, dar oferă asistență chat live în cazul în care Wix nu face acest lucru’T.

Squarespace are o gamă mică, dar puternică, de opțiuni de asistență:

 • Asistență prin e-mail 24/7
 • suport de chat live
 • centru de ajutor aprofundat

În timp ce Squarespace nu face asta’nu oferă asistență telefonică, serviciile pe care le oferă sunt extrem de minuțioase și de înaltă calitate. Doar în Centrul de ajutor veți găsi ghiduri, videoclipuri, un forum comunitar extins și chiar opțiunea de a vă înscrie la webinarii interactive cu experți Squarespace.

Ajutor și asistență – Verdictul:

Wix are cel mai bun ajutor și suport. Combină cantitatea cu calitatea, iar suportul său pe pagina este o caracteristică excelentă. Weebly are un suport de bază bun, dar oferă mai puțin decât Wix dacă ai’reînvățați un plan mai puțin plătit. Squarespace are un suport excelent, dar o gamă mai mică de opțiuni decât Wix.

9

Preț și valoare pentru bani

daca tu’sunteți îngrijorat că toate aceste modele, caracteristici și opțiuni de asistență uimitoare vă vor costa, pregătiți-vă să respirați un suspin de ușurare. Wix, Weebly și Squarespace oferă ceva pentru fiecare buget, ceea ce face ca construcția site-ului să fie accesibilă, mai degrabă decât să strângă centurile. De fapt, Wix și Weebly oferă un plan complet gratuit, pe care îl puteți rămâne atâta timp cât doriți. Spațiu nu face’nu aveți un plan gratuit, dar puteți efectua o probă gratuită de 14 zile.

Wix are șapte planuri de prețuri cuprinse între 13 și 49 dolari pe lună, plus planul său gratuit. Planul gratuit vă oferă toate caracteristicile de bază necesare pentru a crea un site web, cum ar fi stocarea de 500 MB și lățimea de bandă de 500 MB, cu toate acestea, puteți’nu vă conectați propriul domeniu și Wix va afișa reclame pe site-ul dvs. web. Aceasta nu este’nu este ideal dacă tu’vizează o imagine profesională!

Dacă doriți să faceți upgrade, există patru planuri concepute pentru construirea de site-uri web (acestea sunt planurile din care să alegeți dacă nu donați’nu trebuie să vinzi online). Plătite anual, aceste planuri variază de la 13 USD pe lună până la 39 USD pe lună:

 • Planul Combo la 13 dolari pe lună (facturat anual): aceasta include stocarea de 3 GB și lățimea de bandă de 2 GB, elimină reclamele Wix de pe site-ul dvs. și vă permite să vă conectați propriul dvs. domeniu.
 • Planul nelimitat la 17 dolari pe lună: acest lucru vă oferă o lățime de bandă nelimitată și 10 GB stocare și vine cu funcții suplimentare, cum ar fi 300 USD în bonuri publicitare.
 • Planul Pro la 22 dolari pe lună: aceasta vine cu tot ce este inclus în planul Unlimited, plus o stocare crescută de 20 GB și bonusuri, cum ar fi 50 USD pentru a cheltui pentru crearea unui logo profesional.
 • Planul VIP la 39 USD pe lună: vine cu totul din planul Pro, dar vă oferă un plus de sprijin VIP și de răspuns prioritar.

Toate aceste planuri vin cu o garanție de returnare de 14 zile, astfel încât să le puteți încerca fără să vă faceți griji – dacă aveți’nu ești fericit, pur și simplu primești o rambursare!

Weebly are un plan gratuit, care vă oferă caracteristici de bază, cum ar fi:

 • Stocare 500MB
 • Instrumente SEO
 • Suport pentru chat și e-mail

Pe site-ul dvs. vor apărea anunțuri Weebly dacă utilizați planul gratuit și ați câștigat’nu vă puteți folosi propriul nume de domeniu – în schimb va include “Weebly.com” subdomeniului. Acest lucru ar însemna că adresa site-ului dvs. ar arăta astfel: www.mybeautifulwebsite.weebly.com.

Dacă doriți să eliminați reclame și să vă conectați propriul domeniu, dvs.’Va trebui să actualizez. Vestea bună este, Cu planul său de conectare de 5 dolari pe lună, Weebly are cel mai ieftin preț de pornire în jur!

Weebly are trei planuri de prețuri:

 • Planul personal de 6 USD pe lună: acest lucru este similar cu planul gratuit, dar vă permite să conectați propriul dvs. domeniu. A castigat’totuși nu eliminați reclame – pentru asta’voi avea nevoie de planul Profesional…
 • Planul profesional de 12 USD pe lună: acest lucru elimină reclamele, vă oferă spațiu de stocare nelimitat și oferă funcții suplimentare, cum ar fi fundaluri video și funcții de comerț electronic.
 • Planul de performanță de 26 USD pe lună: are totul de la planul profesional, plus înregistrarea membrilor și funcții de comerț electronic mai avansate, cum ar fi gestionarea stocurilor.

Prețuri extraordinareFaceți clic pentru a vedea în detaliu planurile de prețuri ale Weebly

La fel și Weebly’plan gratuit, pe care îl puteți folosi atât timp cât doriți, există o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate planurile sale plătite (cu excepția cazului în care tu’plătiți de la o lună la lună). Acest lucru este excelent, deoarece înseamnă că puteți încerca constructorul și să vă primiți banii înapoi dacă’nu sunt fericit.

Squarespace mentine lucrurile simple. Are patru planuri de prețuri – 12 dolari pe lună Plan personal si 18 $ pe lună Plan de afaceri sunt concepute pentru crearea de site-uri web, în ​​timp ce 26 dolari pe lună Planul de bază si 40 USD lunar Plan avansat îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a înființa un magazin online.

Nu există un plan gratuit cu Squarespace, dar fiecare plan de prețuri este inclus un proces de 14 zile gratuit. Tu nu’nu trebuie să introduceți detalii de plată, cu excepția cazului în care decideți să vă înscrieți la un plan plătit odată ce procesul va fi încheiat.

prețuri pentru spațiul pătratSquarespace are două planuri pentru construirea de site-uri web, cel mai ieftin fiind planul personal de 12 dolari pe lună. Planul de afaceri are peste dublul caracteristicilor și costă 18 dolari pe lună.

Planul personal este cel mai de bază, dar vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea un site elegant, inclusiv lățime de bandă și stocare nelimitată. Squarespace’s Planul de afaceri are doar 6 dolari în plus, dar oferă mai mult decât dublul funcțiilor, incluzând funcții de comerț electronic, ferestre pop-up promoționale și personalizare avansată.

Deși Spațiul’Prețurile sunt cu siguranță mai mari decât Weebly’s, planul său cel mai ieftin oferă mai mult decât majoritatea. De exemplu, Wix’s 13 dolari pe lună Planul Combo este mai scump, dar oferă doar lățime de bandă de 2 GB și 3 GB stocare în comparație cu lățimea de bandă și stocarea nelimitată oferite de Squarespace.

Obține 10% reducere la orice plan spațiu

Avem un cod exclusiv de reducere, care va reduceți 10% din costul oricărui plan Squarespace. Pentru a răscumpăra această ofertă, introduceți codul WBE la casă.

Preț și valoare pentru bani – Verdictul:

Weebly oferă cea mai bună valoare pentru bani. Are cel mai ieftin preț de pornire dacă doriți să faceți upgrade din planul gratuit și are opțiuni cu adevărat scalabile pe măsură ce site-ul dvs. crește. Wix oferă o valoare excelentă pentru bani și Squarespace’prețurile sunt reflectate de standardele sale ridicate, dar Weebly fură câștigul aici.

Informatii suplimentare

 • Citiți recenzia noastră de prețuri Weebly pentru mai multe detalii despre planurile de preț disponibile
 • Aflați în ce plan Wix este potrivit pentru dvs. Evaluarea noastră pentru prețuri Wix
 • Ce primești pentru banii tăi? Consultați recenzia noastră de prețuri pentru spații pentru a afla dacă’merită investiția
 • Asigură-te că’nu plătesc prea mult – citiți recenzia noastră despre cei mai ieftini producători de site-uri web pentru a compara cele mai bune prețuri din jur
 • Cum ar fi sunetul unui plan gratuit? Asigurați-vă că alegeți cel mai bun – citiți despre cei mai buni 10 generatori de site-uri gratuite din 2019 pentru mai multe informatii

Concluzie

Aceasta’a fost o călătorie de rollercoaster, dar pe parcurs, acest articol a pus Wix, Weebly și Squarespace unul față de celălalt în toate domeniile care contează.

Aceasta’a fost o călătorie destul de lungă, așa că consultați tabelul de mai jos dacă aveți nevoie de o actualizare a celor mai importante momente ale acestei bătălii epice. Noi’Voi avea câteva gânduri finale – și arcuri de victorie – sub masă.

Categorie & CâştigătorWixWeeblySquarespaceUșurință în utilizare

Câștigător: Wix

Flexibilitatea proiectării

Câștigător: Spațiu

Caracteristici & Unelte

Câștigător: Draw

Piețele de aplicații

Câștigător: Wix

SEO

Câștigător: Wix

Ajutor & A sustine

Câștigător: Wix

Prețuri & Valoare pentru bani

Câștigător: Weebly

O simplă editare drag-and-drop face ca Wix să fie foarte ușor de utilizat. Ideal pentru începători, fără a sacrifica controlul creativ.Începător prietenos, dar mai puțin intuitiv decât Wix. Weebly este ușor de utilizat, dar poate fi restrictiv.Mai tehnic decât Wix și Weebly, Squarespace nu este atât de prietenos pentru începători.
Mai bine adaptat celor cu puțină cunoștință tehnică sau celor care nu se grăbesc.

Sute de șabloane din care să alegeți, ușor de personalizat, multă libertate creativă. Poate sa’Comutați șablonul odată ce site-ul este live.

O gamă mai mică de șabloane decât Wix; desenele sunt mai structurate, ceea ce înseamnă mai puțin libertate creativă. Poate schimba șabloanele odată ce site-ul este live.

Modele de cea mai bună calitate pe piață – elegante, moderne și profesionale. Multă libertate creativă și instrumente de editare. Poate schimba șablonul în orice moment.

O varietate de funcții incluse în constructor, de la blogging și marketing până la vânzare online.

Înarmat cu cele mai bune funcții pentru scalarea unei afaceri, Weebly are o mulțime de instrumente încorporate pentru a vă ajuta să creșteți site-ul.

Tot spațiul’Caracteristicile s sunt încorporate și are cele mai bune funcții de calitate de pe piață.

Sute de aplicații, ușor de navigat și de căutat prin toate opțiunile, amestec de aplicații gratuite și premium, interne și terțe.

Sute de aplicații pot fi mai ușor de navigat și de căutat prin toate opțiunile, amestec de aplicații gratuite și premium, interne și terțe.

Fără piață de aplicații.

Instrumente SEO încorporate, plus ajutor suplimentar de la SEO Wiz și SEO Guide. Foarte prietenos pentru începători și conceput pentru a vă sprijini pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Instrumente SEO încorporate, plus suport suplimentar sub formă de ghid SEO final. Proiectat pentru a vă sprijini pe măsură ce site-ul dvs. web crește.

Instrumente SEO încorporate, plus articole și ghiduri de asistență, inclusiv o listă de verificare SEO. Foarte amănunțit, dar ar putea fi mai prietenos pentru începători.

O varietate de opțiuni de asistență, inclusiv telefon, e-mail și asistență social media. Baza de cunoștințe foarte extinsă și utilă, plus asistență pe pagina în timp ce editați. Nicio opțiune de chat live.

O varietate de opțiuni de asistență, inclusiv telefon, e-mail, chat în direct și asistență social media. De asemenea, are un centru de ajutor cu ghiduri și articole. Asistența telefonică este disponibilă numai pentru planurile cu plată mai mare.

O gamă mică de suport de înaltă calitate; asistență prin e-mail și chat live, plus un centru de ajutor extrem de extins, cu ghiduri, videoclipuri, webinarii și un forum comunitar.

Șapte planuri de preț, plus plan gratuit. Patru planuri de site-uri variază între 13 și 39 dolari pe lună. Trei planuri de comerț electronic cuprins între 23 și 49 dolari pe lună. Garanție de 14 zile înapoi pentru toate planurile plătite.

Trei planuri de prețuri cuprinse între 6 și 26 dolari pe lună, plus un plan gratuit. Cel mai înalt plan este destinat doar comerțului electronic. Cel mai ieftin preț de pornire pentru a face upgrade de la planul gratuit. Garanție de returnare de 30 de zile pentru toate planurile plătite.

Patru planuri de prețuri cuprinse între 12 și 40 USD pe lună. Nici un plan gratuit. Proces gratuit de 14 zile, nu sunt necesare detalii.

Wix este cel mai bun pentru începători, în special cei care nu au abilități tehnologice deosebite, dar își doresc totuși multă libertate creativă. Aceasta’este perfect pentru construirea unui site web cu aspect profesionist ușor și rapid, fără a cheltui mulți bani și cu un sprijin deosebit în spatele tău.

Weebly este cel mai bun pentru întreprinderile mici, deoarece are toate cele mai bune caracteristici pentru a-și extinde și dezvolta site-ul de afaceri. Aceasta’este începător prietenos cu șabloane structurate, deci dacă nu’Nu vreau să vă faceți griji prea mult despre design, acesta este un mod minunat de a crea un site web simplu și elegant.

Squarespace este visul absolut pentru orice reclame. Aceasta’Am cele mai bune modele de calitate de pe piață – dacă doriți un site cu adevărat uimitor, acesta’este cea mai bună alegere pentru tine. Aceasta’este un pic mai tehnic de utilizat, deci doar don’Nu mă aștept să aveți site-ul dvs. peste noapte.

Fiecare constructor este cel mai bun pentru ceva diferit. Dar cine ajunge să ia trofeul acasă?

Câștigătorul general al acestei bătălii este… drumroll vă rog…Wix!

Wix este câștigătorul general al comparației noastre Wix vs Weebly vs Squarespace, deoarece combină punctele forte în cele mai cheie domenii. Aceasta’este ușor de utilizat, cu proiectări și caracteristici excelente, suport de top și prețuri competitive.

Wix este câștigătorul nostru, dar a fost al tău? Alătură-te campionului tău pentru o probă de sărbătoare gratuită și începe-ți călătoria de constructor de site-uri azi!

Wix vs Weebly vs Squarespace: Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me