Kod Editorial Pakar Pembangun Laman Web

Terima kasih banyak kerana meluangkan masa untuk membaca Kod Editorial kami. Kami’betul-betul bangga dengan apa yang kita’telah dibina di sini, dan ia’sangat senang dapat berkongsi bagaimana kita’telah berusaha untuk meletakkan ‘Ahli’ dalam ‘Pakar Pembina Laman Web’ selama tujuh tahun kami’telah dalam talian.


Banyak masa dan usaha dilakukan untuk memastikan kami menyampaikan maklumat mengenai keduanya tepat dan seimbang, dan kami mempunyai beberapa proses untuk membuatnya seperti ini:

  1. Pertama, kami tidak pernah menyemak pembangun laman web atau platform e-dagang tanpa terlebih dahulu menggunakannya sendiri. Seperti, tidak pernah. Kami sebenarnya tidak’malah faham bagaimana anda boleh!
  2. Kami telah bekerjasama rapat dengan penyelidik yang berkelayakan (MA dalam Penyelidikan Sosial, ahli MRS) untuk mengembangkan a proses adil dan kuantitatif untuk menilai dan menilai produk yang kami kaji – dan kami berpegang teguh. Setiap artikel yang ditulis untuk laman web diperiksa dua kali untuk memastikan keduanya secara umum tepat, dan mencerminkan hasil penyelidikan kami. Semua pembangun laman web teratas dan platform e-dagang melalui proses penyelidikan penuh kami.
  3. Bahagian penting dari proses penyelidikan ini adalah ujian pengguna. Kami memberi lima orang dengan kemampuan teknikal campuran satu jam untuk membina laman web untuk perniagaan rekaan menggunakan pembangun. Kami kemudian menghubungi mereka untuk melihat bagaimana mereka mendapat pengalaman itu, dan kemungkinan mereka akan mengesyorkan pembangun itu kepada rakan. Dengan cara itu, setiap produk tidak’hanya dinilai seberapa baik kami cari – ia’s tentang betapa baiknya orang suka anda cari ia. Kami sentiasa mahu melukis gambar sepenuhnya.
  4. Tetapi ceritanya tidak’berakhir apabila artikel diterbitkan. Dunia dalam talian adalah yang bergerak pantas, dan setiap bulan, kami memeriksa kemas kini secara menyeluruh. Semasa produk berkembang, kami mengubah kandungan dan penilaian di laman web kami dengan sewajarnya. Yang mengatakan, jika anda melihat sesuatu yang kelihatan tidak betul, sila e-mel kepada kami () dan kami’Saya akan melompat betul-betul di atasnya.
  5. Kami menjana sejumlah wang (atau ‘komisen gabungan’) jika anda mendaftar ke produk tertentu setelah mengunjungi laman web kami, tetapi kami akan melakukannya selalu mewakili produk dengan adil – ‘keburukan’ dan semua. Jangan lakukan kesilapan: kami sangat selektif mengenai siapa kami bekerjasama, secara berkala menolak perkongsian dengan syarikat yang produknya dapat’t di belakang.
  6. Sebilangan besar produk yang kami tulis datang dengan percubaan percuma, pelan percuma, atau jaminan wang dikembalikan. Hanya meletakkan, jika awak’Kami tidak senang untuk komited dengan produk setelah mencubanya, kami menang’buat sesen pun. Ini adalah kepentingan terbaik kami untuk hanya mengesyorkan produk dan perkhidmatan yang dapat kami jamin, dan itu’betul apa yang kita buat.
  7. Apa-apa komisen gabungan yang kami perolehi keluar langsung dari poket syarikat di belakang produk. Tidak pernah membebankan anda, pembaca kami, satu sen lebih banyak daripada jika anda’d mendaftar secara bebas – dan kami’tidak pernah memilikinya dengan cara lain. Syarikat mempunyai anggaran khusus untuk pemasaran afiliasi, sama seperti mereka’d mengetepikan wang untuk sebarang kempen iklan.

Tetapi buktinya ada dalam puding. Kami mungkin menghabiskan banyak masa, usaha, dan kepakaran dalam setiap artikel di Pakar Pembangun Laman Web – tapi bagaimana kita tahu bahawa kita’kembali betul?

  • Pada tahun 2018, berakhir 4.5 juta orang datang ke laman web kami untuk mencari bantuan, nasihat, dan cadangan untuk membina dan menghoskan laman web mereka. Kami’dengan senang hati melaporkan bahawa nombor ini hanya meningkat.
  • Kami kerap menghantar rakan dan keluarga kami sendiri ke laman web kami untuk mendapatkan nasihat. Dari Hannah’saudara tiri memulakan perniagaan pembekal perkahwinan, kepada Lucy’ibu ingin menjual sabun buatan tangannya secara dalam talian, kami menghantar orang yang kami kenal dengan Pakar Pembangun Laman Web dengan yakin, mengetahui mereka’Saya akan mencari semua maklumat yang mereka perlukan.
  • Bagaimana kita mengenali kita’kembali ke landasan yang betul? Anda memberitahu kami bahawa kami! Kami terharu dengan jumlah orang yang mengulas artikel kami yang memberitahu kami betapa bermanfaatnya mereka’mereka menjumpai mereka, dan bagaimana mereka’kini berjaya dalam talian hasilnya. Tolong, teruskan kedatangan mereka – mereka benar-benar menjadikan hari kita!

“Terima kasih banyak Charlie untuk artikel yang sangat bermaklumat ini. Saya adalah pemilik tunggal syarikat kecil dan mencari cara yang berpatutan untuk memiliki laman web. Penyelidikan internet adalah luar biasa (belum lagi membingungkan) sehingga saya menjumpai artikel anda yang membantu dalam membimbing keputusan saya… Terima kasih!” – Hawa

Dan itu’s kita!

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai bagaimana kami bermula, dan juga pasukan kami, sila lihat halaman Tentang Kami. Untuk melihat terperinci bagaimana kami menilai produk yang kami tinjau, baca Proses Penyelidikan kami. Atau jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menjana wang, lihat Pendedahan kami.

Dan sekiranya ada’s apa sahaja yang anda’ingin tahu, sila hantarkan e-mel kepada kami di. Kami’d suka mendengar daripada anda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me