Преглед на Bluehost: Това ли е най-добрият хост за вашия сайт?


Най-доброто за

Най-добрият хостинг доставчик


Обща класация

5 от 5 звезди

Bluehost е хостинг доставчик със силно обслужване на клиенти, време за работа и съотношение цена / качество. Ако искате да хоствате сайт на WordPress, тогава това е доставчикът за вас. Някои от функциите на Bluehost обаче са по-силни от други – прочетете, за да научите повече.

Уеб хостинг на Bluehost е за вас?

Прекарайте няколко минути в проучване на най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги и Bluehost ще бъде на вашия радар почти веднага – това’е широко използван и изключително популярен. Но какво отличава Bluehost от опаковката? Има ли точно това, което вие’търсите или друг доставчик би бил по-подходящ?

ние’Ще разгледам задълбочено най-важните решаващи фактори, но за начало тук’s Bluehost с един поглед:

звезда графика обяснение на рейтинг

ние’проведохме собствено потребителско тестване на най-добрите доставчици на хостинг услуги и сравнихме нашите открития за всеки доставчик, за да класираме всеки от тях възможно най-точно. Bluehost’s конкретни силни страни поддръжка на клиенти, ъптайм на сървъра и съотношение цена / качество.

Кой е Bluehost Best For?

Bluehost’s поддръжка на клиенти, силна продължителност на работа и достъпни начинаещи планове го правят надежден хостинг доставчик. Ако ти’търсите старомодна надеждност, Bluehost е чудесен избор. Че’е защо ние’оцених го най-добрият хостинг доставчик на пазара. Bluehost е и най-добрият избор, който можете да направите, ако искате’отново хоствате WordPress сайт – то’s спечели титлата на бest за хостинг на WordPress в нашето изследване и самият WordPress.org препоръчва Bluehost от 2005 г. Ние също го мислим’е доста страхотно за хостинг на уебсайт за снимки, ако това е така’е твоят вид.

Накратко Bluehost

Базиран от Юта Bluehost излезе на сцената през 2003 г. Оттогава тя’s се превърна в един от водещите доставчици на уеб хостинг услуги и в момента е собственост на The Endurance International Group, която също притежава конкурент HostGator. В момента Bluehost има правомощия повече от два милиона уебсайтове в световен мащаб, предимно от центъра си за данни в Юта.

Предимства и недостатъци

Плюсове на Bluehost

 • Надеждна продължителност на сървъра: Bluehost предлага супер конкурентна гаранция за продължаване на 99,98%
 • Безпроблемна интеграция на WordPress: не може’няма да е по-лесно да настроите WordPress сайт чрез Bluehost
 • Ценообразуване на ниво бюджет: цените все още са конкурентни дори след първата година, а разнообразие от планове за ценообразуване означава това’е достъпна опция за всеки сайт

Противопоказания на Bluehost

 • Допълнителни разходи: тонове незадължителни добавки ще се промъкнат в количката ви при касата, и то’зависи от вас, за да премахнете отметката от тези елементи, преди да купите
 • съхранение: Bluehost предлага малко количество хранилище в основния си план в сравнение с конкурентите

Надеждност и производителност

Казахме, че Bluehost е надежден и имахме предвид: Bluehost има страхотна гаранция за ъптайм от 99,98%. Нито един уеб хост не може да осигури 100% продължаване, така че 99,98% е силно показано – това означава приблизително един час и 45 минути престой в годината. Че’е на второ място само за Hostgator, който предлага 99,99% продължаване.

сравнителна диаграма на bluehost ъптайм

Видове хостинг и функции

Bluehost предлага шест различни типа хостинг: Споделен, споделен WordPress, WooCommerce, VPS, управляван WordPress и посветен. ние’Разбихме подробностите за всеки тип в нашия преглед на цените на Bluehost, но като цяло можете да мислите за разликите като тази:

 • Споделено: най-евтината и лесна обща услуга
 • Споделен WordPress: най-евтиният и лесен начин да хоствате сайт на WordPress
 • WooCommerce: най-добрият начин да хоствате онлайн магазин с WordPress
 • VPS: не е толкова скъпо, колкото посветен хостинг, и все пак е добър за бизнес сайтове, които трябва да надхвърлят основните положения
 • Управляван WordPress: още повече функции за вашия хостван WordPress сайт
 • Посветен: най-скъпата, но и най-мощната хостинг услуга

WordPress и Bluehost

WordPress препоръчва Bluehost като номер едно доставчик на уеб хостинг – и това’Не е малък подвиг, идващ от компания, която’s се занимава с безброй уеб хостове в своето време. Ако ти’вече сте настроени да имате WordPress сайт, тогава Bluehost е най-добрият уеб хост, с който можете да работите. И ако ти’вече сте зададени на Bluehost, тогава определено трябва да помислите за създаването на вашия сайт с WordPress.org – можете да го инсталирате чрез таблото за управление на Bluehost само с едно щракване.

Как да инсталирате WordPress на Bluehost

Други функции на Bluehost

Безпроблемната интеграция на WordPress е Bluehost’е най-впечатляващата функция, но определено не е нейната само особеност. ние’Събрах останалата част от Bluehost’най-добрите оферти по-долу:

Регистрация на домейниBluehost предлага безплатен домейн за определени потребители, когато се регистрират за едногодишен план. Тази печалба обаче не включва таксата за регистрация на домейн (между 10 и 15 долара), която вие’все пак ще трябва да плащам.
Създател на уебсайтовеТам’s Създател на сайтове с влачене и пускане за тези, които имат представа за това, което искат да създадат, но не’няма достатъчно остри HTML и CSS умения.
Трансфер на данниBluehost предлага неограничен трансфер на данни за много от плановете си. Въпреки това Bluehost също осигурява Защита на процесора – повече за това по-долу.
CpanelBluehost използва “Cpanel” Контролен панел, който е популярна система за управление на сайтове. Компанията също предлага безплатни архиви, така че да’не губя ключови файлове на сайта.
съхранениеВ зависимост от плана, който използвате, Bluehost предлага всичко от 50 GB до неограничено пространство за съхранение на файловете на вашия сайт. Ако всичко, което планирате да направите, е да стартирате блог на WordPress с думи и изображения, тогава планът от 50 GB ще бъде добре, тъй като ще отнеме известно време, докато се използва толкова много място за съхранение.

Една обща уеб хостинг функция, която Bluehost липсва е безплатна миграция. Ако ти’търсите да мигрирате съществуващ сайт към Bluehost, доставчикът ще го направи само на цена от 149,99 долара. Добрата новина е, че тази такса покрива миграцията на до 5 уебсайта и 20 имейл акаунта.

Ценообразуване

Bluehost се класира високо в нашите изследвания за съотношение качество-цена, с оценка 4,6 / 5. Най-добрата част? Всички планове на Bluehost идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Споделен хостинг е Bluehost’Най-евтиният план, при $ 2,95 на месец за първата година и $ 7,99 / месец след това. Специализиран хостинг е най-скъпият план, започващ от $ 79,99 на месец.

цените на bluehostВ Bluehost винаги има разпродажба

Начални цени на Bluehost:

 • Споделен хостинг: $ 2,95 на месец, подновява се при $ 7,99 на месец
 • Споделен хостинг на WordPress: $ 2,95 на месец, подновява се при $ 7,99 на месец
 • WooCommerce хостинг: $ 6,95 на месец, подновява се на $ 13,99 на месец
 • VPS хостинг: $ 18.99 на месец, подновява се при $ 29.99 на месец
 • Управляван хостинг на WordPress: $ 19.95 на месец, подновява се при $ 29.99 на месец
 • Специализиран хостинг: $ 79,99 на месец, подновява на $ 119,99 на месец

Цени на Bluehost срещу ценообразуване на конкурентите

Общ хостинг доставчик на VPS хостинг Специализиран хостинг WordPress хостинг Bluehost HostGator В движение
$ 2.95 $ 18.99 $ 79.99 $ 2.95
$ 2.75 $ 29.95 $ 119 $ 5.95
$ 6.39 $ 29.19 $ 105.69 $ 6.99

Кой план е най-добрата стойност за парите?

Ако ти’ново сте в уеб хостинга или сайта ви не е ли’t масивна, тогава препоръчваме да започнете с Bluehost’s Споделени или споделени планове на WordPress. Те’са най-евтините и все още предлагат прилично разнообразие от функции. Когато вашият сайт превъзхожда тези споделени планове, винаги можете да надстроите до по-цените, но по-добре оборудвани опции.

Bluehost Допълнителни разходи

За съжаление, повечето доставчици на хостинг услуги ще попълнят виртуалната ви кошница с добавки по време на касата. Тези коефициенти и краища ще повишат цената на вашия план, но винаги можете да премахнете отметката, преди да направите покупката си.

въпреки това, някои от тези допълнителни елементи ще струват парите, в зависимост от вида на уебсайта, който сте’търсиш да слезеш от земята. Тук’s преглед на най-често срещаните екстри’Ще се сблъскам с:

bluehost скрити разходи графични

Научете повече за тези допълнителни елементи и за това дали сте или не’Ще се нуждаят от тях, в нашия пълен преглед на цените на Bluehost.

Анулиране на вашия план Bluehost

Bluehost’30-дневна гаранция за връщане на парите означава, че имате време да тествате платформата и да видите дали тя’е за теб. Но’важно е да вземете това решение в рамките на първите 30 дни, тъй като след това Bluehost няма’не предлагам който и да е възстановяване на суми или анулиране.

Нашето ръководство за Най-евтини уеб хостинг доставчици

Най- Най-добрите доставчици на уеб хостинг

Интересувате се от хостинг на Node.js? Открийте най-добрите доставчици на Node.js

Сигурност

Най-добрият показател за защитен уебсайт е сертификат за SSL (Secure Sockets Layer). SSL сертификатите уведомяват потребителите, че всяка информация, която споделят на вашия сайт, ще бъде безопасна и тези сертификати се обозначават с иконата на катинара и от “HTTPS” в началото на уеб адрес.

Всеки план на Bluehost се предлага с безплатен SSL сертификат, така че никога не трябва да се притеснявате посетителите да получат предупреждение, че вашият сайт е несигурен. За по-напреднала сигурност можете да закупите и премиум SSL сертификат на цена $ 49.99 / година. Това би било достойна инвестиция за сайтове за електронна търговия или всеки сайт, където потребителите ще влизат с потребителско име и парола и / или предоставят чувствителна информация (като данни за кредитна карта).

Други безплатни функции за защита на Bluehost включват защита от нежелана поща, защита от гореща връзка и защитен достъп до Shell. По принцип Bluehost включва повече от достатъчни мерки за сигурност, за да свалите стандартен сайт от земята – но ако искате’търсите да мащабите вашия сайт или да продавате онлайн, може да искате да инвестирате в няколко екстри.

Bluehost предлага много допълнителни мерки за сигурност, от които можете да избирате, но те могат бързо да добавят и увеличат сметката си, така че’е важно да изберете разумно. Например, SiteLock Find (разширена сигурност за електронна търговия) струва само 1,99 долара на месец, но ако искате да го купите, той трябва да се таксува ежегодно в размер на 23,88 долара / година. Че’s все още не е много, за да гарантира защитата на вашите онлайн купувачи, но може да е трудно да не се почувствате сляпо при касата.

Помощ и подкрепа

Bluehost се нарежда номер едно в нашето изследване за поддръжка на клиенти, като печели перфектните 5/5. Има разнообразие от възможности за поддръжка, включително чат на живо, билети за поддръжка по имейл и денонощна поддръжка по телефона. Един потребител оцени Bluehost’s поддръжка на клиенти като “най-доброто,” позовавайки се на собствените си преживявания с опцията за чат на живо:

“аз’имах няколко проблема, причинени главно от собствените ми грешки и те’винаги съм ми помагал да ги коригирам. Те’можете лесно да се свържете чрез чат на живо и аз наистина не’мисля, че аз’трябваше да чакам повече от десет минути, за да разговарям с някого.”

начална страница за поддръжка на bluehost

Компанията предлага три различни номера за техническа поддръжка в зависимост от вашите нужди:

 • Общи запитвания
 • VPS и посветен хостинг
 • WordPress помощ

Хубаво нещо за Bluehost’Уебсайтът на сайта е, че той предлага незабавни отговори точно на страницата за първична помощ за някои от по-често срещаните проблеми. Кажете например, че можете’t разберете как да прехвърлите вашия WordPress сайт от друг хост – можете да кликнете върху този проблем на страницата с помощта, след което да ви се покажат множество начини за решаване на проблема ви, включително статия за помощ, чат на живо и конкретния телефонен номер, който трябва да се обадите.

Ако ти’усещате се особено за технологично разбиране, то’струва си да опитате сами да намерите отговора на Bluehost’s форуми за поддръжка. То’често пъти по-бързо да направим изследването независимо и в крайна сметка ще осигурим по-добро разбиране за това как работи сайт. Тествахме Bluehost’Сами си чатим на живо и установихме, че моменталните отговори всъщност бяха съобразени с нашите конкретни въпроси и не’Не се тревожете за качеството.

целевата страница за чат на живо на bluehost

Удовлетвореността на клиентите

Клиентите на Bluehost са най-впечатлени от платформата’услуги за помощ и поддръжка. Един потребител на име Робин написа:

“аз’използвах Bluehost повече от пет години на моя уебсайт WordPress. аз’имах няколко пъти, когато сайтът ми е слязъл поради проблеми с инсталираните плъгини и не можах’не разбера какво да правя. Всеки път ми помагаха бързо да коригирам проблема. Силно препоръчително.”

Майкъл, друг потребител на Bluehost, каза това:

“аз’не съм експерт по уебсайтове, така че мисля’по-добре да попитам някого, преди да щракна наоколо и да счупя нещо. Винаги когато съм’имах въпрос, аз’използвах чата на живо – със средно време на изчакване три секунди, за да може някой да се присъедини към мен. аз’винаги получавах бърз и ясен отговор от приятелски представител за по-малко от пет минути.”

bluehost интерфейсЧист и интуитивен, интерфейсът Bluehost е мечта

Освен поддръжка на клиенти, непрекъсната работа и WordPress интеграция също са силни страни за Bluehost. Той също така се представя добре като цена – стига да се сетите да държите очите си обелени за допълнителни разходи по време на касата. Майкъл дори продължи да пише:

“Просто прочетете всичко внимателно, за да знаете какво сте’отново се регистрирате за. Освен това обърнете внимание на плановете и екстрите – знайте какво изисква вашия уебсайт и просто избягвайте останалите.”

И ние’ще трябва да се съглася!

Ограничения

Много клиенти на Bluehost изразиха недоволство от липсата на предварително инсталирани функции. То’Вярно е, че Bluehost може да предложи много, но това’Също така е вярно, че трябва активно да избирате кои от онези оферти, които искате на вашия сайт – и често с допълнителни разходи.

Допълнителни продукти

Вече знаем за допълнителните разходи които трябва да бъдат закупени извън плана на Bluehost. Но има много допълнения, които правя идват включени във всеки план на Bluehost. Всъщност най-основният план с голи кости, който можете да закупите с Bluehost (Основен план за общо споделяне, $ 2,75 / месец встъпителна цена), все още идва с:

 • 50 GB SSD съхранение
 • Немерна честотна лента
 • Безплатен SSL сертификат (спомнете си тези ?!)
 • Включен 1 домейн
 • 5 паркирани домена
 • 25 поддомейни

И ако се заемете с едно ниво нагоре към плана за общо споделяне (при въвеждаща цена от 4,95 долара на месец), броят на уебсайтовете, SSD хранилището, домейните, паркираните домейни и поддомейните стават неограничени. Plus Shared също ви предоставя 30 безплатни дни с една пощенска кутия на Office 365 и филтриране на анти-спам чрез електронни съобщения за спам.

Глави нагоре!

Bluehost isn’t просто хостинг доставчик – той също функционира като регистратор на домейн име, което означава, че можете да търсите и закупите домейн, без да използвате услуга на трета страна. Това също означава, че можете да управлявате регистрацията на вашия домейн и хостинг услуги от един и същ акаунт.

Колко трябва да струва име на домейн?

Начинаещ’s Ръководство за имена на домейни

Заключителни мисли

В общата ни класация за хостинг, Bluehost идва на първо място, пред хостинг на тежки тежести като HostGator и GoDaddy. В отделните категории Bluehost се класира на първо място обслужване на клиенти, втори за непрекъсната работа, и второ за съотношение качество-цена. То’е и най-добрият доставчик на хостинг услуги за управление WordPress сайт с.

Ако безпроблемните функции са вашият основен приоритет, тогава може да се справите по-добре с InMotion, а не с Bluehost – както ние’видях, Bluehost’Екстри и допълнителни разходи могат да бъдат объркващи.

Нашият извод? Всичко зависи от целите на вашия сайт – но ако вие’търсейки достъпна цена и надеждност, Bluehost е солиден доставчик.

11

Често задавани въпроси

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map