SiteGround Преглед на цените 2020

SiteGround е добре известен със своята надеждност и доволни клиенти. Всъщност хостинг доставчикът може да се похвали с 99,7% рейтинг на щастието от тези, които използват услугата му.


Но какво да кажем за SiteGround’е ценообразуване? Плановете му са добри като цена / качество? И предлага ли специални отстъпки? По-долу ние’ще отговоря на всичко това и още.

Експертът за създаване на уебсайтове работи върху убеждението, че всеки, който се нуждае от уебсайт, трябва да влезе в интернет по възможно най-ефективния начин.

Преглед на SiteGround

За да ви помогнем да откриете какъв начин е това ние’влагам се в часове на проучване, за да ви намеря най-добрите функции и сделки. За бързащите тук’s първи поглед върху това колко добре SiteGround се представи в нашите изследвания в някои ключови хостинг области, включително и всички важни ‘стойност’ отбележи:

Както можете да видите, SiteGround’Резултатът със стойност за пари изглежда доста среден. Какво’Важно е обаче да можем да пресеем своите завишени планове и да открием тези с истинска стойност – които ние’Ще подчертая навсякъде.

Ако искате да разгледате по-цялостно какво представлява SiteGround, прочетете нашия специализиран преглед на SiteGround.

Повече информация

Най-добрите уеб хостинг услуги – Открийте кои са 11-те най-високо оценени доставчици

Сравнителна диаграма на уеб хостинг – Разгледайте странично функциите, които се предлагат

1

Цени за споделен хостинг

Споделеният хостинг е най-основният – и като цяло най-евтиният – тип хостинг. Ако ти’търсите да получите своя уебсайт възможно най-малко, споделеният хостинг е най-добрият ви залог.

SiteGround’s ценовата структура на споделения хостинг може да стане малко объркваща, така че имайте предвид с нас.

SiteGround има три споделени хостинг плана, които варират от $ 3,95 / месец до $ 11,95 / месец. Тази цена е приложима само за вашия първи мандат, но означава еднократно’s приключи (можете да поемете ангажимент за срок от една, две или три години), вие’Ще бъдете таксувани пълна цена.

Редовното ценообразуване започва от $ 11.95 / месец. Най- ‘специални цени’, както SiteGround ги нарича, по същество са отстъпки за лоялност. Ако се ангажирате да плащате за хостинг за следващите три години напред, чудесно! Вие’П спестявайте между 66% и 70% всеки месец.

SiteGround споделени цени за хостингSiteGround’Цените на споделения хостинг са доста по средата на пътя в сравнение с други топ доставчици.

Проблемът е, че не всеки’е толкова уверен, че се ангажира с доставчик толкова дълго. Ако искате само да платите за една година и да видите как върви, вие’Ще получите само 12 месеца в ‘специална цена’.

SiteGround’Цените на споделения хостинг също са доста по средата на пътя. Можете да получите по-евтини отстъпки (и по-добър продукт) от харесванията на HostGator или Bluehost, докато 1&1 IONOS дори предлага споделен хостинг за долар на месец за първата година!

Характеристики за споделен хостинг на SiteGround

По-долу са дадени няколко основни функции, които можете да очаквате от SiteGround и как плановете му се различават.

Функция StartUp GrowBig GoGeek SSL сигурност Ежедневно архивиране cPanel табло SuperCacher Приоритетна поддръжка
&# 10004; &# 10004; &# 10004;
&# 10004; &# 10004; &# 10004;
&# 10004; &# 10004; &# 10004;
х &# 10004; &# 10004;
х х &# 10004;

Считаме, че тези условия може да са непознати, така че тук’s бърз преглед на това, което всеки означава:

SSL сигурност – Сертификат, който обезпечава вашия посетител’s данни, когато те разглеждат и взаимодействат с вашия уебсайт. Можете да разберете дали сайтът има SSL чрез малкия символ на катинара до URL адреса.

Ежедневно архивиране – SiteGround ви позволява да възстановите вашия сайт до предишно състояние, ако се сблъскате с проблеми. Тези резервни копия се случват ежедневно, така че’е последната точка’Ще мога да възстановя от.

cPanel табло за управление – Мислете за това като за свой контролен център. Използван от почти всички големи хостинг доставчици, cPanel е табло за управление, където можете да правите промени на вашия сайт и неговия хостинг.

SuperCacher – След като някой е посетил вашия сайт, SiteGround’s SuperCacher ще съхранява копие на страницата, която са посетили. Това означава, че ако се върнат на страницата на по-късна дата, това’Ще се заредя по-бързо за тях.

Приоритетна поддръжка – SiteGround предлага 24/7 поддръжка за всички свои клиенти чрез билети, чат на живо и телефон. Ако ти’отново в плана GoGeek, вашите заявки за помощ ще бъдат приоритетни преди други клиенти.

8 най-добри услуги за споделен хостинг – Намерете вашия перфектен доставчик

6 Евтини доставчици на споделен хостинг – След сделка? Вижте най-добрите бюджетни опции

2

Цени на хостинг в облак

Облачният хостинг ви осигурява перфектния баланс на сила и достъпна цена. Вместо да ви свързва до един сървър, той дърпа ресурси от много различни места, създавайки a ‘виртуален’ вместо това сървър.

SiteGround предлага четири плана за хостинг в облак, както и възможността да създадете свой собствен персонализиран план. Цените на зададените план варират от $ 80 / месец до 240 $ / месец, докато един специален план по поръчка може да ви върне огромни $ 2,100 / месец.

Цени за хостинг на облак на SiteGroundSiteGround’облачният хостинг е много гъвкав и ви позволява да избирате собствените си лимити на ресурси.

Тези планове са невероятно скъпи в сравнение с други доставчици. A2 хостингът например предлага облачен хостинг от едва 5 долара. SiteGround’s услугата може да е по-мощна, но според нас не е така’не гарантирате ежемесечните такси, които се грижат за очите.

6 Най-добри доставчици на облачен хостинг – Открийте как да стигнете до облак девет с тези хостове 3

Специализирани цени за хостинг

Специализиран хостинг е за големи бизнеси, чиито сайтове привличат хиляди посетители на месец. То’е широко разглеждан като най-мощния тип хостинг.

Има три специализирани хостинг плана на SiteGround, всички от които са плашещо скъпи. Планът за влизане ще ви върне $ 269 / месец, и да надстроите, вие’Ще гледам и двете План за захранване ($ 349 / месец) или план за супер мощност ($ 729 / месец).

Специализирани цени за хостинг на SiteGroundSiteGround има три специализирани хостинг пакета, които са много мощни, но много скъпи.

От нашето изследване открихме, че HostGator е най-добрият доставчик за специализиран хостинг. Не само това, HostGator’Най-скъпият план струва само 20 долара повече от SiteGround’s План за влизане. Лудост!

SiteGround обаче има някои много мощни функции. Там услугата се управлява изцяло за вас’s 24/7 VIP поддръжка и услугата се интегрира безпроблемно със сайтове, изградени на всички основни системи за управление на съдържанието, включително WordPress, Joomla и Magento.

Можете също така да изберете къде искате да бъде настанен сървърът ви – в САЩ, Европа или Азия. Съвет е вашият сървър да се намира най-близо до мястото, където е по-голямата част от вашия сайт’посетителите са базирани – колкото по-малко разстояние трябва да изминат данните, толкова по-бързо ще се зареди сайтът ви.

Това каза, че все още открихме SiteGround’s планира да бъде завишена. 1&1 IONOS излезе начело в нашите проучвания за посветен хостинг съотношение цена / качество.

Специализирани хостинг функции на SiteGround

Специализираният хостинг е свързан с мощността – колко съхранение получавате, какви са ограниченията на вашата честотна лента и скоростта на вашия уебсайт’s изпълнение. По-долу можете да видите точно колко мощен може да бъде вашият сайт с всеки план.

Характеристика на входа Power Super Power SSD съхранение RAM Bandwidth CPU ядра
480GB 960GB 2 x 960GB
16 ГИГАБАЙТА 32GB 64GB
10TB 10TB 10TB
4 4 2 х 6

SSD съхранение – Solid State Drives помагат за съхраняването на вашия сайт’s информация. Те са по-модерни от традиционните твърди дискове и помагат на сайта ви да се зарежда по-бързо.

RAM – Паметта на случаен достъп е различна от тази на SSD, тъй като съхранява данни временно. Той ще ви помогне да стартирате вашия уебсайт при поискване, преди да изтриете заявката веднъж завършена. Това е така, че информацията да може да се съхранява за неопределено време.

Bandwidth – Ширината на лентата е прехвърлянето на вашия сайт’s данни от неговия сървър на компютър, когато някой кацне на вашия уебсайт. Колкото повече трафик имате, толкова повече хора могат да имат достъп до вашия сайт едновременно.

CPU ядра – Централните процесорни единици могат да се разглеждат като мозък на вашия компютър. Те помагат за изпълнение на задачи и поддържат всичко да тиктака. Колкото повече имате, толкова повече ‘интелигентен’ вашият сайт е, което означава, че може да изпълнява задачи по-бързо.

9 топ посветени хостинг доставчици – СЗО’е най-доброто от най-добрите?

Преглед на HostGator Разберете как HostGator засилва конкуренцията си

4

Цени за хостинг на WordPress

WordPress хостингът е създаден специално за уебсайтове, изградени на WordPress. Той се предлага с куп готини функции, които правят хостингът на WordPress сайт супер лесен.

На SiteGround има три хостинг плана на WordPress. За всички намерения и цели те са еднакви планове, които SiteGround използва за споделен хостинг, вариращи от $ 3,95 / месец до $ 11,95 / месец.

Подобно на споделения хостинг, тези цени са налични само за първоначалния Ви период на регистрация, който може да бъде между една и три години. След това цените се връщат към редовните такси от $ 11.95 / месец – $ 34.95 / месец.

Цени за хостинг на WordPress WordGroundSiteGround’s Хостингът на WordPress работи по същите планове като споделения хостинг.

SiteGround е лично препоръчани от WordPress, и предлага голяма цена / качество. За контекст, WordPress’ други препоръчани доставчици – Bluehost и DreamHost – започват плановете си съответно на $ 29.99 / месец и $ 19.95 / месец.

Ако стартирате магазин за електронна търговия на WordPress, можете дори да получите специфичен хостинг и за WooCommerce. Накратко, SiteGround’s Хостингът на WordPress е една от най-добрите му услуги.

Характеристики за хостинг на SiteGround WordPress

Тъй като SiteGround използва същите планове за своя хостинг на WordPress като своя споделен хостинг, функциите са същите. Въпреки това получавате някои добавки за WordPress, които са налични и в трите плана. Те включват:

Инсталиране с едно щракване – SiteGround има вградена функция, която ви позволява да интегрирате уебсайта си WordPress с неговото табло за cPanel само с едно кликване.

Автоматизирани актуализации – SiteGround предоставя автоматизирани актуализации на целия софтуер за WordPress. Незначителните актуализации се случват на всеки две седмици, докато основните се случват на всеки няколко месеца. Това е нещо, което’се грижи за вас.

8 най-добри домакини на WordPress – Думата на улицата е, че това са осемте домакини за вас

Преглед на Bluehost – Разгледайте WordPress’ номер едно препоръчан доставчик

Преглед на DreamHost – Спите лесно, след като прочетете всичко, което DreamHost може да предложи

5

Цени за хостинг на дистрибутори

Хостинг на дистрибутори е мястото, където купувате година’струва си да хоствате, след което да го продадете на някой друг. То’s обикновено се използва от агенции за уеб дизайн и разработчици, които искат да предложат на клиентите повече от просто създаване на уебсайт или тези, които искат да стартират своя собствена уеб хостинг компания.

Реселър хостингът работи по много различен начин спрямо другите видове уеб хостинг. Вие купувате ‘кредити’, които са равностойни на една година’струва на споделен хостинг. След това те могат да бъдат препродадени на други срещу месечна такса.

По същество вие ставате посредник между хостинг доставчика и човека, който’всъщност използва хостинг услугата. SiteGround предлага три различни нива на ценообразуване, които се базират на броя кредити, които купувате.

Един до четири кредита ще ви струва $ 49 всеки. Пет до десет струват $ 45, докато 11+ са $ 42. Трябва да закупите поне пет кредита, за да започнете, и можете да ги продадете на всеки, по всяко време.

Цени за хостинг на дистрибутор на SiteGroundSiteGround’хостинг на дистрибутор работи на кредитна система. Всеки кредит представлява една година’струва на споделен хостинг.

Помислете за хостинг на дистрибутори, като помолите някой да изработи уебсайт на WordPress за вас. Те не’нямате WordPress, но те’сте добре запознати и са на помощ, за да ви помогнат. Ако продавате хостинг, трябва да знаете как работи и трябва да поддържате тези, на които го продавате.

5 най-добрите доставчици на хостинг доставчици – Намерете доставчика, който работи за вас 6

Цени за хостинг на предприятия

Enterprise хостинг е план, създаден от вас. Вие решавате какви ресурси ви трябват и как ще бъде хостван сайтът ви. Доставчикът ще управлява всичко за вас, но това, което те управляват, зависи изцяло от вас.

SiteGround’s хостинг на предприятието е по ваше желание. Поради това няма установено ценообразуване, като плановете работят на базата на оферта.

Най-добрият ви залог е да се свържете директно с SiteGround, за да обсъдите вашите точни изисквания за хостинг.

Пример: GREENPEACE

Пример за това, когато SiteGround е предоставил корпоративен пакет е с GreenPeace. Екологичната благотворителност имаше много специфични нужди, тъй като предвиждаше огромни скокове в трафика при движение на a ‘Запазете Амазонка’ кампания.

SiteGround’Решението беше да се изгради хостинг план в два центъра за данни – един базиран в САЩ, а другият в Европа – и да се създаде частна облачна инфраструктура за високо съкращение без отказ на сигнална точка.

Благодарение на SiteGround GreenPeace успешно успя да се справи с всички скокове на трафика, дошли с тежкото медийно отразяване, и сега се приближава към целта си за набиране на средства..

Допълнителни разходи за сайта

Едно нещо’s решаващо значение за получаването на вашия уеб сайт е закупуване на име на домейн.

SiteGround обхваща много неща, за които може да се наложи да заплатите допълнително с други доставчици – сигурност, архивиране, създаване на уебсайт и т.н. – но едно нещо, за което ще трябва да прехвърлите, е име на домейн.

Вашето име на домейн е това, което се появява след www. – например: ‘websitebuilderexpert.com’

Цената на един домейн варира в зависимост от вида на домейна, който искате – .com е най-често срещаният, като SiteGround таксува $ 15,95 / годишно за тези домейни.

Цени на домейна на SiteGroundМожете да закупите домейн с SiteGround по същото време, когато се регистрирате в неговите хостинг планове.

За бърза разбивка на цените на най-популярните окончания на домейни вижте нашата таблица по-долу:

Цена на сайта на домейн .COM .нето .орг .инфо .co.uk
$ 15.95 / година
$ 17.95 / година
$ 17.95 / година
$ 17.95 / година
$ 19.95 / година

Какво е име на домейн? – Нашето ръководство за начинаещи

Ценообразуване на сайта: Обобщение

И… диша. Че’s всички видове хостинг оферти SiteGround – всичките му индивидуални ценови планове, под един покрив.

Досега трябва да знаете от какви функции се нуждае вашият уебсайт, от кой тип хостинг се нуждаете и кой план отговаря най-добре на тези нужди.

За да резюмирате, можете да видите всички диапазони на ценовите предложения на SiteGround тук:

Цени за хостинг на SiteGround

 • Споделен хостинг: $ 3,95 / месец – $ 34,95 / месец
 • Облачен хостинг: $ 80 / месец – 240 $ / месец
 • Специализиран хостинг: $ 269 / месец – $ 729 / месец
 • WordPress хостинг: $ 3,95 / месец – $ 34,95 / месец
 • Хостинг на реселлери: 42 долара / кредит – 49 долара / кредит
 • Хостинг за предприятия: Цитат

Всички планове на SiteGround идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да изпробвате всеки хостинг план за месец, а ако го направите’не ви харесва, можете да се откажете за пълно възстановяване. Там’s буквално няма риск!

Ако ти’все още не сте сигурни, защо да не проверите някой от другите доставчици с най-висок рейтинг, които ние’тестван ли съм? Можете да прочетете нашия преглед на най-добрите уеб хостове или да ги сравните едно до друго в нашата таблица за сравнение на уеб хостинг.

Често задавани въпроси

Колко надежден е SiteGround?

SiteGround е много надежден. Той има ъптайм от 99,98%, което означава, че сайтовете, които хоства, намаляват само за една минута седмично. То’s невъзможно за хостинг доставчик да гарантира 100% продължаване, но SiteGround’s 99,98% е доста дяволски близо.

Къде се класира SiteGround в доставчиците ние’тестван съм?

Всъщност доста добре. Току-що пропусна на първото пет място, като влезе с общ резултат 4 звезди от 5. HostGator е най-добрият доставчик’изпитах, отбелязвайки 4,6 звезди. Това, което наистина се свежда до това, е индивидуалният тип хостинг, от който се нуждаете.

За какво хостинг е SiteGround най-добре?

WordPress хостинг. То’s се препоръчва като един от трите най-добри доставчици от самия WordPress и предлага голяма цена / качество. Той също има специфичен хостинг за WooCommerce, така че поддържа и електронната търговия. Не бихме искали’t препоръчвам неговия посветен хостинг, обаче – той’е ужасно завишена.

Кой е най-добрият тип хостинг за малки фирми?

Отново по-голямата част от това се свежда до вашия бизнес’ лични нужди – но за цялостно обслужване трябва да разгледате HostGator, InMotion или Bluehost. За да получите по-добро усещане за тези три доставчици и повече, прочетете нашето ръководство за най-добрия уеб хостинг за малък бизнес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map