A2 hosting pregled | Je li najbolje za vašu stranicu?


Najbolje za

Najbolje za korisničku uslugu


Cjelokupna ocjena

4 od 5 zvjezdica

A2 Hosting je usluga s izvrsnom korisničkom podrškom i sigurnošću. Ako su vam to glavni prioriteti, ne tražite dalje. Čitajte dalje dok odmjeravamo snage A2 Hostinga prema njegovim slabostima.

Kupac-prvi pružatelj usluga hostinga

Pitate se može li A2 hosting biti najbolji pružatelj usluge za vašu stranicu? Imate dobar ukus – od dvanaest pružatelja usluga hostinga koje smo proučavali u našem istraživanju, A2 hosting dolazi na respektabilnom četvrtom mjestu.

Tijekom traženja najboljeg davatelja usluga hostinga, to’s lakoćom za svaku opciju početi zvučati isto. Mi’pokušajte smanjiti buku i dostaviti vam činjenice kako biste mogli donijeti najopticiraniju odluku – na kraju krajeva, ovo je veliki potez za vaše web mjesto!

Prije nego što uđemo u korov, evo’s A2 hosting na prvi pogled:

grafička objašnjenja zvjezdice

prozodija & kontra

prozodija

 • Bilo koja garancija povrata novca: možete dobiti puni povrat u prvih 30 dana od prijave na račun, a položen povrat u bilo kojem trenutku nakon toga. Ovo masivno razdvaja A2 Hosting od konkurencije
 • Odgovarajuća korisnička usluga: A2 hosting’a “Guru Crew” tim za korisničku službu visoko je ocijenjen i uvijek mu treba pomoći
 • Super sigurni poslužitelji: A2 hosting poduzima dodatne mjere kako bi osigurao da su njegovi serveri – a samim tim i vaša web stranica – digitalno i fizički sigurni

kontra

 • Neznatan postupak prijave: pretrpana početna stranica i sporo otkrivanje podataka o cijenama prijavljivanje na račun teže je nego što mora biti
 • Nije najkonkurentnija produkcija na tržištu: A2 hosting ima sjajan produžetak koji će biti u redu, ali ako vam je produženje rada vaš glavni prioritet, drugi pružatelji usluga poput HostGator i Bluehost mogu vam garantirati još bolji postotak

A2 hosting’s bilo koje vrijeme garancija povrata novca glavni je profesionalac, a dio smo zašto ovom pružatelju pružamo vrijednost 3,9 / 5 za novac. Da’definitivno nije kategorija koju treba zanemariti – 88% ljudi koje smo anketirali navelo je cijene kao najvažniji faktor prilikom odabira pružatelja usluga hostinga.

Daljnje informacije:

Vrhunski davatelji web hostinga – naša komparativna recenzija HostGator, Bluehost i GoDaddy Hosting

A2 Hosting ukratko

A2 hosting započeo je pod imenom Inquinet u malom, dvosobnom uredu u Ann Arboru u Michiganu 2001. godine. Tvrtka je i dalje samostalna operacija sa sjedištem u Ann Arboru, ali se proširila i obuhvatala podatkovne centre u Sjevernoj Americi, Europi i Azija.

Ukupni poredak# 4 od 12 pružatelja usluga hostinga
cijenaPočevši od 1,98 USD / mjesec (obnavlja od 5,99 USD / mjesec)
Planovi hostingaShared, WordPress, VPS, Cloud, Dedicated and Reseller
Pomozite & podrška24/7 tim za službu za korisnike
ZnačajkecPanel upravljačka ploča, SSL certifikat, besplatna migracija web mjesta
Uptime99,90% garancije

Uptime & Ubrzati

Uptime isn’t A2 hosting’a “wow” faktor, ali ovaj pružatelj još uvijek pokriva sve potrebne baze za pružanje standardne usluge. U osnovi, A2 hosting’s produženje rada nikada neće napustiti vašu stranicu iza krivulja – to’samo prosječan.

A2 hosting zahtijeva 99,90% produžetka, što znači nešto manje od devet sati stanke godišnje. Od onoga što mi’vidjeli smo davatelj usluga čak i bolji, sa prosječnim produženim radom od 99,95%. Oboje su impresivne brojke s obzirom na to da je 100% produženje rada nemoguće postići, a to ne može obećati niti jedan pružatelj usluga hostinga.

a2 ugođaj za produženje rada

Međutim, najkonkurentnije vrijeme rada je u rasponu od 99,97 do 99,99%, tako da je A2 hosting prilično sredina u ovom području. Ako vam je produženje rada najviši prioritet, to jest’Vrijedno je naučiti više o HostGatoru, koji nudi 99,99% produženog vremena.

Brzina učitavanja je još jedan čimbenik koji treba uzeti u obzir pri odabiru pružatelja usluga hostinga. To’Važna je i ona, jer će nešto više od polovice posjetitelja napustiti stranicu koja traje više od tri sekunde.

Da bi se osigurala velika brzina učitavanja, A2 hosting omogućuje jednostavno postavljanje Cloudflare-a sa vaše upravljačke ploče cPanel. Cloudflare je mreža za dostavu sadržaja (CDN) koju preporučuje A2 hosting i možete birati između mreže “Besplatno” i “Premija” slojevi prema vašim potrebama.

vrste & Značajke

A2 hosting nudi šest različitih vrsta hostinga: Shared, WordPress, VPS, Cloud, Dedicated and Reseller. Može biti neodoljivo pokušati odlučiti koji je tip najbolji za vašu web lokaciju, pa i mi’U nastavku sam opisao osnove svake vrste:

 • Zajedničko gostovanje je najpristupačnija i za početnike prilagođena vrsta hostinga, ali ako planirate prilagoditi svoju web lokaciju, vi’Na kraju ću ga prerasti. A2 hosting’s zajedničkim planovima u prosjeku je bilo 99,95% produženog vremena u našem istraživanju. Cijene počinju od 1,98 dolara mjesečno.
 • WordPress hosting prilagođen je WordPress web stranicama i blogovima, pa ako već imate web mjesto s WordPressom ili ga želite stvoriti, ovo je vaša najbolja opcija. A2 hosting’s VPS planovi prosječno su imali 99,95% produženog vremena u našem istraživanju. Cijene počinju od 1,98 dolara mjesečno.
 • VPS hosting je izvrsno za male tvrtke. To nadilazi osnove zajedničkog hostinga, ali nije’nije skupo kao namjenski planovi. A2 hosting’s VPS planovi prosječno su imali 99,95% produženog vremena u našem istraživanju. Cijene počinju od 5 USD mjesečno.
 • Cloud hosting je izvrsno za skalabilnost i fleksibilnost. Vaša web stranica pohranjena je na više poslužitelja, što znači da resurse možete privući sa raznih mjesta. To ga čini savršenim ako vaše web mjesto doživi skokove u padovima na stvari poput prometa. Cijene kreću od 5 USD / mjesečno.
 • Namjenski hosting najskuplji je, ali ujedno i najslabija i najmoćnija vrsta hostinga. A2 hosting’Posvećeni planovi prosječno su imali 99,94% produženog vremena u našem istraživanju. Cijene počinju od 99,59 USD mjesečno.
 • Hosting prodavača znači da iznajmljujete prostor na tvrdom disku i propusnu širinu od A2 Hostinga, ali za razliku od svakog drugog hosting plana, nema’ne zaustaviti se ovdje. Tada biste taj prostor unajmili trećoj strani (na primjer, maloj tvrtki), kao da ste pružatelj usluga hostinga. Hosting prodavača potrebno je samo tvrtkama koje traže web programere ili programerima. Cijene počinju od 9,80 USD mjesečno.

Želite više informacija o različitim vrstama hostinga?

 • Usporedba VPS vs Shared Hosting
 • Usporedba VPS vs namjenskog hostinga
 • Usporedba usluge Cloud u odnosu na WordPress

A2 značajke hostinga

Svaki A2 hosting plan dolazi s besplatnom upravljačkom pločom cPanel i SSL certifikatom. Vas’Uvijek ćete imati mogućnost besplatne migracije web mjesta, što je prilično velikodušno s obzirom na to da neki pružatelji usluge naplaćuju preko 100 USD! A2 hosting također nudi ekološki prihvatljiv način “zeleno hosting” rješenja i posebni popusti za neprofitna poduzeća.

Kao i kod svih davatelja usluga, i druge značajke variraju ovisno o vrsti hostinga i planu cijena. A2 hosting dobiva ocjenu 4,3 / 5 u našem istraživanju za značajke, što ga stavlja u sredinu paketa – vi’Svakako ćete imati ono što vam treba, ali možda ćete trebati platiti malo više kako biste web mjesto prebacili na sljedeću razinu.

Sve A2 hosting’s shared i WordPress planovi uključuju neograničeno skladištenje i prijenos SSD-a, kao i upravljačku ploču cPanel. To su prilično standardna uključenja u industriji. Kako pomičete višu razinu cijena dijeljenih i WordPress planova, eto vam’Također ćete dobiti neograničene račune e-pošte i automatske sigurnosne kopije web mjesta.

A2 hosting’tri VPS plana i četiri posvećena plana nude kombinaciju korijenskog pristupa, cPanel upravljačku ploču i potpuno upravljanje HostGuard-om..

cijena

Kad se prijavite za plan s A2 hostingom, vi’Imat ću mogućnost:

 • Plaćajte po mjesecu
 • Plaćate godinu dana unaprijed
 • Plaćajte dvije godine unaprijed
 • Plaćajte tri godine unaprijed

Tri godine se čini kao velika obveza – pa što’je li žalba? Što se više obvezujete, dobivate niže cijene. Na primjer, Lite Shared plan počinje od 1,98 USD / mjesec kada unaprijed plaćate tri godine, u usporedbi s 3,30 USD / mjesečno kada plaćate po mjesecu. Još uvijek mislimo da je dvije ili tri godine vrlo dugo vrijeme za obvezati unaprijed, ali proljeće za godišnje naplaćeni plan vjerojatno je najpametnije za vaš novčanik.

To’Također je važno napomenuti da hosting pružatelji često imaju konfuzne promotivne cijene, a A2 hosting nije iznimka. Promotivne cijene su cijene za prvu godinu koje se obnavljaju po znatno višim stopama. Na primjer, taj 3,30 USD mjesečno koji smo spomenuli postaje 9,99 USD mjesečno nakon prve godine. To može biti frustrirajuće, ali jednom kad’svjestan si toga, ti’Morat ćete biti bolje odabrani najopćenitiji plan za svoj proračun.

Raspon promotivnih cijena hostinga obnavlja se u Zajednički WordPress VPS Oblak Posvećen Prodavač
1,98-6,27 $ / mjesečno 5,99 – 18,99 $ / mjesečno
1,98-6,27 $ / mjesečno 5,99 – 18,99 $ / mjesečno
5-25 $ / mjesečno 5-99,99 $ / mjesečno
5-15 $ / mjesečno
99,59 – 141,09 $ / mjesečno 119,99-192,99 $ / mjesečno
9,80 – 30,38 $ / mjesečno 19,99 – 61,99 $ / mjesečno

Ako ti’tražite najjeftiniji način pristupa internetu, pogledajte:

 • Najbolji jeftini pružatelji usluga hostinga
 • Najbolji jeftini hosting WordPress
 • Najbolji jeftini VPS hosting
 • Najbolji jeftini namjenski hosting

A2 hosting’cijene su prilično standardni za ovu industriju, i zauzima četvrto mjesto od 12 u svijetu “Vrijednost za novac” kategoriju našeg istraživanja (dali smo 3,9 / 5). Za referencu, vrhunski konkurenti poput Bluehosta i HostGatora rasponi cijena su 2,95-119,99 mjesečno i 2,75-148,98 mjesečno..

Ostali davatelji usluga, poput 1&1 IONOS, jeftiniji su od A2 Hostinga, ali dobivate ono što plaćate. U ovom slučaju, uložiti malo više novca u A2 hosting znači bolju uslugu kupcima i širi izbor vrsta hostinga za odabir.

Najbolji dio A2 hostinga’cijene su njegove bilo koje jamstvo povrata novca. Ostali pružatelji usluga hostinga nude samo povrat novca u trajanju do mjesec dana, tako da A2 hosting znatno premašuje konkurenciju ovim pravilima. Ipak, garancija povrata novca dolazi s uobičajenim finim tiskom: pobijedio je’Neću vam biti čast ako prekršite tvrtku’uvjetima usluge, a to ne’Ne obuhvaća registraciju domene, naknade za postavljanje i naknade za migraciju. Prvih 30 dana dobivate puni povrat, a nadoknađeni povrat u bilo kojem trenutku nakon toga.

sigurnosti

Osim besplatnog SSL certifikata koji je uključen u svaki plan, A2 Hosting je stvorio vlastitu inicijativu za trajnu sigurnost koja prijelazi i dalje kako bi web mjesto bilo sigurno. Kao dio inicijative, vaš račun dolazi s besplatnom HackScan zaštitom, koja radi 24 sata dnevno kako bi spriječila napade na vašu web lokaciju. A2 hosting stalna sigurnost uključuje cjelinu domaćin (shvaćate?) drugih mjera, od virusa koji vas skenira’očekujem još izuzetne stvari, poput:

 • Dvostruki hosting zaštitni zid: vaš račun A2 hosting osim općeg mrežnog vatrozida uključuje i dodatni vatrozid poslužitelja za blokiranje neovlaštenih korisnika.
 • Ograničeni pristup poslužitelju: umjesto lozinki, A2 hosting’Članovi osoblja koriste ključeve za pristup poslužiteljima. Ključevi su sigurniji od lozinki, jer djeluju poput razgovora između računala i poslužitelja, a ne kao jednostavan kod (lozinka) za koji bi potencijalno mogao pretpostaviti.
 • Otvrdnjavanje poslužitelja: to znači jačanje mrežnih postavki i pooštravanje kontrole pristupa radi povećanja poslužitelja’sigurnost.
 • Pojačana DDoS zaštita: Napadi distribuiranog uskraćivanja usluge (ili DDoS) nastaju kada se veliki broj lažnog prometa pošalje na web poslužitelj, nadolazeći na poslužitelj’s resursima tako da zakonitom prometu ne može pristupiti.

Što je s fizičkom sigurnošću? Vas’Vjerojatno sam već malo razmišljao o tome digitalni mjere sigurnosti vašeg potencijalnog pružatelja usluga hostinga. Ali to’Također je važno uzeti u obzir fizička sigurnost vaše web stranice’s poslužitelja. Posjetitelji A2 hostinga’Za podatkovni centar potrebne su dvije različite sigurnosne kartice za ulazak u prostorije koje su poboljšane video nadzorom. Pored toga, svaki je poslužitelj u potpunosti zatvoren kavezima, gdje su ključevi potrebni za pristup poslužitelju.

Uz sve ove mjere, A2 hosting’S poslužitelji su dobro zaštićeni i izvan i izvan mreže.

podrška

A2 Hosting nije’nije pobijedio naše “Najbolje za korisničku uslugu” naslov bez razloga! Pružatelj dobiva savršenih 5/5 u našem istraživanju za korisničku podršku. Posada Gurua – kao A2’s pomoćnici jednog na jedan vole biti pozvani – dostupni su 24 sata dnevno i 7 sati kako bi osigurali nesmetano funkcioniranje web lokacije. Dobivate i niz mogućnosti podrške – A2 Hosting pruža internetske ulaznice, bazu znanja koja se može pretraživati, globalne telefonske linije i live chat funkciju, gdje možete čuti izravno iz Guru Crew.

a2 hosting baza znanja

Iz recenzija koje smo’Pročitajte, korisnici su s A2 kolektivno zadovoljni’s kupcima posebno. Jedan kupac po imenu Shizane objasnio je:

“ja’pitao sam sve, od osnovnih pitanja do naprednijih, i odgovorili smo odmah ili za par sati.”

Korisnik po imenu Antonia imao je slično iskustvo:

“Podrška im je brza i vrlo su korisna za nas koji radimo u brzom okruženju.”

Međutim, mislimo da je John to najbolje sažeo:

“A2 ima najbolju korisničku uslugu koju sam doživio u usluzi web hostinga. Znaju i brzo rješavaju probleme. ja’drago mi je što sam prešao na njih za sve moje web stranice.”

Dok A2 hosting sjaji u korisničkoj usluzi, on lagano zaostaje u lakoći uporabe. Jednom kada odaberete plan hostinga’želite se prijaviti, A2 hosting traži da registrirate domenu, koristite postojeću domenu, prebacite svoju domenu od drugog registrara ili upotrebite poddomene A2 hostinga. Ovaj odjeljak ne’Spomenite cijenu koju će naplatiti za novu domenu – to je manje nego idealno, jer ćete možda duboko ući u postupak prijave prije nego što shvatite da ste’ponovno plaćanje za domenu.

a2 hosting domena za provjeru

Tijekom postupka prijave’Suočit ću se sa svim vrstama dodataka (pod nazivom) “Opcije koje se mogu konfigurirati”) izabrati od. Za razliku od većine popularnih web hosting tvrtki, A2 hosting ne’t automatski odaberite plaćene opcije koje morate ručno poništiti, što je povoljno. Ali to također znači i da su dobre stvari osvojile’Ni za vas se ne provjerava. Na primjer, zapamtite da biste odabrali slobodni sloj A2’vlastiti graditelj web stranica ako je to’usluga sam ti’ponovno vas zanima.

Druga pogodna opcija koja se može konfigurirati je automatska instalacija za programe poput WordPressa ili Drupal. Pripremanje istih u postupku prijave prije nego što uopće dođete na upravljačku ploču odlična je opcija koja uklanja dodatni korak – izvrsna pomoć novim korisnicima.

Pročitajte cijelu našu WordPress pregled da saznate više o platformi

Saznajte od čega se može očekivati troškovi imena domene

Pogledajte kako A2 hosting cijene u našoj ljestvici Najbolji davatelji PHP-a

Završne misli

Možeš’Zaista ne valja s A2 hostingom, ali to ne’to znači’s najboljim pružateljem usluga za sve. Sveukupno, A2 hosting’Ocjena 4,3 od 5 na našoj ljestvici je zaslužena i ima vrlo specifične prednosti.

A2 Hosting je za vas ako…

 • Korisnička podrška za vas je vrlo važna
 • Sigurnost vam je jako bitna
 • Vas’zanima vas oblak ili hosting prodavača

A2 Hosting br’t za tebe ako…

 • Uptime je vaš prioritet # 1 – za ovo ćete možda htjeti provjeriti HostGator

Ako ti’stvarno niste sigurni kako se osjećate s A2 hostingom, njegova garancija povrata novca svaki put ga čini velikim pružateljem niskog rizika isprobati iz prve ruke.

Ako ti čini Imate snažna mišljenja o hostingu, ostavite komentar i javite nam što najviše cijenite davatelja usluga!

Pitanja i odgovori

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map