DreamHost cijene 2020

Koji je DreamHost plan pravi za vas?

Bilo da ti’Ako tražite svog prvog davatelja web hostinga ili želite prijeći na novog, postupak donošenja odluka može biti neodoljiv. Odabirom svih planova i cijena tamo počinje se osjećati kao da zurite u izbornik s previše mogućnosti – na kraju, jednostavno želite odustati i vikati “iznenadi me!” kod konobara.


Najbolji način da se izbjegne takav impulzivan, iako metaforički ispad je čitanje o svakoj mogućnosti hostinga. Na taj se način možete opustiti znajući da vi’donosite informiranu odluku.

Jedna od vaših mogućnosti je DreamHost, koji mi’već smo pregledali u cijelosti. Ovaj će se članak naći u pojedinostima tvrtke DreamHost’s različitim mogućnostima cijene. Prvo mi’Razgovarat ćemo o općim troškovima, a onda ćemo’uzeti ću ga po planu. Ako ti’Razmišljate o tome da odaberete DreamHost kao svog davatelja web hostinga, ovaj će vam članak pomoći da odlučite koji plan cijena najbolje odgovara.

Možete pročitati naš vodič o web hostingu i uskladiti svoje znanje. 1

Koliko koštaju DreamHost planovi?

Plan smještaja Osnovna / mjesečno Bolja / mjesečno Najbolja / mjesečno Konačan / mjesečno
Zajednički Mjesečno $ 4,95 $ 10,95 N / A N / A
Godišnje $; 3,95 $ 6,95 * N / A N / A
3 godine $ 2.59 $ 5,95 * N / A N / A
DreamPress Mjesečno $ 19.95 $ Cijena: 29,95 $ 79,95 N / A
Godišnje $ 16,95 $ Cijena: 24,95 $ 71.95 N / A
VPS Mjesečno $ 15.00 $ 30.00 $ 60.00 $ 120.00
Godišnje $ 13.75 $ 27.50 $ 55.00 $ 110.00
3 godine $ 10.00 $ 20.00 $ 40.00 $ 80.00
Posvećen Mjesečno $ 169-249 $ 299-399 N / A N / A
Godišnje $ 149-229 $ 279-379 N / A N / A

*Ova se cijena obnavlja na 7,95 USD mjesečno nakon prve godine

*Ova se cijena obnavlja na 9,95 USD mjesečno nakon prve godine

Kao što možete vidjeti, DreamHost nudi širok raspon cjenovnih planova koji potpadaju pod različite vrste web hostinga. Ispod smo’Objasnit ću što je svaka vrsta hostinga je, te detaljno objasniti razlike između svake vrste’s različitim cjenovnim planovima. Mi’Objasnit ću i zašto DreamHost’s Posvećeni planovi malo se razlikuju od ostalih.

2

Kako rade DreamHost cijene

DreamHost vam omogućava biranje između mjesečnih i godišnjih opcija plaćanja za svaki od njegovih hosting planova. Shared i VPS hosting planovi također dolaze s trogodišnjom opcijom plaćanja. Za sve DreamHost hosting planove, ako se obvezate na godišnju ili trogodišnju mogućnost plaćanja, vi’Uštedjet ćete bilo gdje od 8% do 48% u odnosu na odgovarajuću mjesečnu opciju.

Na primjer, možete dobiti plan Shared Starter za 4,95 USD mjesečno, 3,95 USD mjesečno unaprijed plaćeno ili 2,59 USD mjesečno unaprijed tri godine. U ovom slučaju uštedite 20% prelaskom s mjesečne na godišnju cijenu, a 48% prelaskom s mjesečne na trogodišnju cijenu.

Sad kad i mi’imam kratki pregled s kojim radim, neka’Pogledajte detaljnije svaki plan cijena DreamHosta.

3

Trošak zajedničkog hostinga za DreamHost

Dijeljeni hosting znači da jedan web poslužitelj ugošćuje više web stranica. Kada se prijavite za zajednički plan hostinga, dijelite poslužitelj’s resursima s drugim web lokacijama. Jednostavno rečeno’poput da imate svoju zajedničku sobu (čitajte: web stranicu) u zajedničkoj kući – možda ćete morati uzeti nekoliko hladnih tuševa, ali također morate pustiti stanodavca da se bavi bilo kakvim problemima u održavanju (čitaj: složene tehničke stvari).

Budući da su zajednički hosting planovi općenito najjeftinija opcija hostinga i zato što se dobavljač brine za sva tehnička održavanja, zajednički hosting obično je najbolja opcija za one koji tek počinju na mreži. To’Izvrsno je i za novije web stranice i tvrtke s manjim proračunom.

Znajte svoje mogućnosti! Pročitajte naš pregled najboljih web hosting pružatelja usluga.

Ako ti’S potragom ste uštedjeti najviše novca, provjerite najbolje pružatelje usluga jeftinog dijeljenja.

Brzina učitavanja web mjesta je sporija nego na drugim vrstama poslužitelja, pogotovo kada se promet vaše web lokacije počne povećavati. No unatoč tome, količina skladištenja i resursa u zajedničkom planu vjerojatno će biti dovoljna kada vi’Počinjete od početka – i uvijek možete nadograditi svoj plan ako / kad ga nadražete.

DreamHost nudi dva različita zajednička hosting plana:

 • Dijeljeni početnik (2,59-4,95 USD mjesečno)
 • Dijeljeno neograničeno (5,95-10,95 USD mjesečno)

Kao što smo ranije istaknuli, cijena se toliko kreće jer se svaki plan može plaćati na mjesečnoj, godišnjoj ili trogodišnjoj osnovi. Značajke variraju između Starter i Unlimited planova kao i mi’ispod je naznačeno:

svojstvoMjesečni zajednički početnik (4,95 USD)Dijeljeno neograničeno mjesečno (10,95 USD)Registracija domenaweb straniceE-mail SSD pohranaSSL certifikati
Dodatni troškovi 8,99 USDDodatni troškovi 8,99 USD
1Neograničen
Dodatni troškovi 1,67 USD mjesečnouključen
uključenuključen
uključenuključen

Mi’Već smo razgovarali o registraciji domene, SSL potvrdama i e-pošti. No, možda se pitate što je SSD (SSD). To’u osnovi je samo modernija vrsta pohrane u odnosu na pogon tvrdog diska i on osigurava pobjedu podataka’ne može se izgubiti ako je računalo isključeno. “web stranice” ovdje samo znači broj različitih web stranica koje možete imati odjednom na vašem DreamHost planu.

U ovoj se tablici prikazuju značajke koje su uključene kada plaćate po mjesecu. Ako se odlučite platiti u trogodišnjem ili trogodišnjem iznosu, ukupni trošak će se smanjiti, i da će ime domene 8,99 USD biti uključeno besplatno – ali samo prve godine, nakon čega vi’Morat ćete platiti da ga obnovim.

Da’s jedina velika razlika između mjesečnih i godišnjih planova, ali ovdje’s potpunim otkazivanjem trogodišnje opcije plaćanja za zajedničke hosting planove:

dreamhost je dijelio trogodišnje planove

Ukratko, DreamHost Shared hosting plan je najbolji za vas ako je vaša web stranica nova ili ako jeste’pokrećete manju operaciju i pokušavate stvari održati ekonomičnim. Što se tiče izbora između Startera i Unlimiteda, najveća prednost Unlimiteda je neograničena e-pošta @ vaša domena. Ako ti’Ako želite posuditi legitimitet vašem web mjestu, tada Unlimited vrijedi nekoliko dodatnih dolara.

4

Trošak hostinga za DreamHost

DreamPress hosting je DreamHost’s upravljanom WordPress hosting opcijom. To znači da kada odaberete ovaj plan, DreamHost će optimizirati vaše web mjesto posebno za WordPress i voditi brigu o svim resursima poslužitelja specifičnim za vašu WordPress instalaciju, kao što su ažuriranje platforme i pokretanje sigurnosnih kopija..

DreamPress planovi imaju puno veću skalabilnost od dijeljenih planova za hosting, što znači da vaša web lokacija može podnijeti povećani promet. Međutim, jedan je DreamPress plan konfiguriran samo za jednu domenu. Ako želite više domena, morate aktivirati zasebni plan hostinga DreamPress za svaku od njih.

Dreampress je također posebno prilagođen stranicama WordPressa, što je izvrsno – ako imate (ili želite) jedan! WordPress je moćna i široko korištena platforma, ali to’vrijedi staviti u istraživanje prije nego što se odlučite za DreamPress kako biste bili sigurni da je’pravo za tebe.

Možete pročitati našu WordPress recenziju da biste vidjeli je li’s pravim graditeljem web stranica za vas.

…I ako to’ne, nema brige – mi’već smo istražili najbolje alternative za WordPress.

DreamHost nudi tri različita plana DreamPressa:

 • DreamPress Basic (16,95-19,95 USD mjesečno)
 • DreamPress Plus (24,95-29,95 USD mjesečno)
 • DreamPress Pro (71,95-79,95 USD mjesečno)

pustiti’Pogledajte značajke svakog od njih na temelju njihovog mjesečnog plana plaćanja:

svojstvoDreamPress Basic mjesečno (19,95 USD)DreamPress Plus mjesečno (29,95 USD)DreamPress Pro Mjesečno (79,95 USD)Mjesečni posjetiteljiSSD pohranaSSL certifikatiŠirina pojasa
~ 100k~ 300k~ 1m+
30GB60GB120 GB
Unaprijed instaliranUnaprijed instaliranUnaprijed instaliran
UnmeteredUnmeteredUnmetered

Širina pojasa se u osnovi odnosi na količinu prometa koju vaša web lokacija može podržati i “neizmjerena propusnost” znači da je DreamHost pobijedio’Ne naplaćujem nikakve prekomjerne naknade za prekoračenje određenog iznosa.

Sva tri DreamPress plana također dolaze s automatskim dnevnim sigurnosnim kopijama kako bi se osiguralo da je najnovija inačica vaše web stranice uvijek sigurna i da možete vratiti web mjesto u spremljenu datoteku sigurnosne kopije u bilo kojem trenutku jednim klikom. Možete i stvoriti “skele” web mjesto jednim klikom, što je u stvari neobjavljeni klon vaše web stranice uživo koji vam omogućuje da vidite kako sve izgleda prije objave. Na stranice DreamPressa dolaze i bogati mnogi moćni WordPress dodaci.

Ovdje’Pobliže pogledajte značajke svakog DreamPress plana u trogodišnjem rasporedu:

dreamhost dreampress trogodišnji planovi

Plan DreamPress-a namijenjen vam je ako vam je glavni prioritet rast, a znate da želite da vam WordPress web mjesto pomogne u postizanju. Ako ti’ne prodajete na WordPressu, tada će vam više odgovarati drugačija vrsta hosting plana.

Izbor između DreamPress Basic, Plus i Pro planova svodi se na onu izvedbu koja vam je potrebna na vašem web mjestu. Velika osobna web lokacija najbolje je s Basic-om, dok bi mala poduzeća i blogovi trebali objaviti Plus. Ako je vaša web lokacija više velika tvrtka, onda je DreamPress Pro vaš najbolji ulog.

5

Trošak hostinga VPS DreamPressa

VPS (Virtual Private Server) hosting je kada dijelite poslužitelj s drugim web mjestima, s nekim od poslužitelja’s izdvojenim resursima samo za vašu upotrebu. To se razlikuje od zajedničkog hostinga, iako iako VPS tehnički dijeli poslužitelj, vi ne’ne moram dijeliti resurse između ostalih web lokacija na poslužitelju. VPS stranice su skuplje i puno brže od zajedničkih web lokacija.

Pročitajte naš popis 8 najboljih pružatelja usluga VPS hostinga za više informacija. Ili…

Niste sigurni koji je tip hostinga prikladan za vašu web lokaciju?

Pogledajte našu usporedbu s vs VPS hosting hostingom.

DreamHost ima četiri različita VPS hosting planova:

 • VPS Basic (10-15 USD / mjesečno)
 • VPS Business (20-30 USD mjesečno)
 • VPS Professional (40-60 dolara mjesečno)
 • VPS Enterprise (80-120 USD mjesečno)

Ovdje’s raščlambom svakog plana’s mjesečnim mogućnostima plaćanja:

svojstvoVPS Basic mjesečno (15 USD mjesečno)VPS poslovni mjesečno (30 USD mjesečno)VPS Professional mjesečno ($ 60 / mj)VPS Enterprise mjesečno (120 USD mjesečno)SSD pohranaweb straniceSSL certifikatiE-mailPrometradna memorija
30GB60GB120 GBkapaciteta 240 GB
NeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
BesplatnoBesplatnoBesplatnoBesplatno
NeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
NeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
1 GB2GB4GB8GB

Neograničen promet znači da vaša web stranica može primati bilo koji broj posjetitelja (pogodno za velike ciljeve koji postavljaju ciljeve vani!), Dok je RAM memorija koja pohranjuje podatke potrebne za pokretanje vaše web stranice.

Ovdje’s DreamHost’slom značajke VPS plana na trogodišnjem rasporedu plaćanja:

dreamhost vps trogodišnji planovi

DreamHost’s VPS hosting najbolji je plan za one koji se žele povećati iz ograničenih resursa zajedničkog poslužitelja. To’je puno skuplje, ali ako ti’pokrećete, recimo, internetsku trgovinu s velikim zalihama i rastućom bazom korisnika, onda je VPS opcija za vas.

Kao što vam VPS pomaže u skaliranju, planira se i vrsta VPS-a’Trebat će vam jednostavno ovisi o veličini vaše web stranice i količini prometa koji dobivate (odnosno količini vašeg prometa’volim da dobijem). Opcije Business, Professional i Enterprise prilično pokrivaju spektar u smislu onoga što vi’trebat ću, od “mali posao” do “ogromna cjelina”.

6

DreamPress namjenski troškovi hostinga

Mi’Razgovarao sam o tome kako znači zajednički hosting “život” na poslužitelju zajedno s drugim web mjestima i dijeljenje poslužitelja’s resursima u skladu s tim. Namjenski hosting je upravo suprotno – vaša web stranica u potpunosti postoji na vlastitom poslužitelju, i to cijelom tom poslužitelju’s izvorima su vam na raspolaganju. To znači da vaša web stranica može pokrenuti brže i ugostiti puno više prometa.

Zato jer oni’poput nadogradnje od stana do ogromne kuće, namjenski hosting planovi mnogo su skuplji od zajedničkih ili VPS hosting planova. Namjenski planovi najbolje su prepustiti velikim tvrtkama koje imaju puno udjela u svojoj web stranici.

Pogledajte našu ljestvicu 8 najboljih pružatelja usluga hostinga.

Želite spremiti? Mi’Također sam svrstao 6 najjeftinijih planova za namjenski hosting.

DreamHost nudi dva različita namjenska hosting plana: Dedicated Standard i Dedicated Enhanced. Oba ova plana imaju različite opcije ovisno o tome koliko vam je prostora za pohranu i memorije’trebat ću.

Namjenski standard plan dolazi sa sljedećim opcijama:

RAM | skladištenjeMjesečna cijena plaća mjesečnoMjesečna cijena plaća po godini4GB | HDD od 1 TB8 GB | HDD od 1 TB16 GB | HDD od 1 TB
$ 169$ 149
$ 209$ 189
$ 249$ 229

Posvećeno poboljšano plan dolazi sa sljedećim opcijama:

RAM | skladištenjeMjesečna cijena plaća mjesečnoMjesečna cijena plaća po godini16 GB | 2 TB HDD32 | 2 TB HDD64 GB | 2 TB HDD16 GB | 240 GB SSD32 GB | 240 GB SSD64 GB | 240 GB SSD
$ 299$ 279
$ 349$ 329
$ 399$ 379
$ 299$ 279
$ 349$ 329
$ 399$ 379

DreamHost’Posvećeni planovi također dolaze sa svime što ste’Očekujem od vrhunske usluge, uključujući 24/7 tehničku podršku i nadzor poslužitelja. Ali opet, namjenski planovi vrijede samo ako imate ogromnu web stranicu koja služi velikom poslu.

7

Dodatni troškovi za razmišljanje

To’s kad počnete gledati DreamHost’s raznim dodacima kod kojih se pojedinosti o cijenama mogu malo zakomplicirati. Mi’Izvršili smo iskapanje i objedinili detalje gnojne mrlje ispod, ali prvo, mi’Objasnit ću točno što svaka značajka se.

 • Registracija domene postupak je rezerviranja imena koje će poslužiti kao vaša web stranica’s adresu – na primjer, websitebuilderexpert.com. Naziv domene obično možete kupiti jednu godinu, a zatim automatski obnoviti to ime.
 • SSL (Secure Sockets Layer) certifikati su sredstvo za osiguranje veze između web stranice i preglednika, a posjetiteljima pokazuju da su njihovi podaci sigurni. Ako web mjesto ima SSL certifikat, počet će se s njegovim URL-om https, i ti’Vidjet ćete simbol katanac u adresnoj traci prije URL-a.
 • Gostovanje e-pošte pruža vam mogućnost upravljanja poslužiteljem e-pošte ‘@ vaša domena’. Na primjer, vi’mogao bih postaviti e-adresu kao što je umjesto korištenja domene velikog davatelja usluga e-pošte. Imati vlastitu uslugu e-pošte može posuditi vašoj web stranici puno legitimiteta!

A sada o cijenama…

Registracija domene je…

 • Uključeno besplatno tijekom jedne godine kada se prijavite za bilo koji jednog ili trogodišnji zajednički plan (Starter ili Neograničeno)
 • Uključeno besplatno jednu godinu kada se prijavljujete na bilo koji jednogodišnji plan DreamPressa (običan, plus ili profesionalni) (napomena: ne postoji trogodišnji plan DreamPressa)
 • Nije uključeno u mjesečne zajedničke planove, ali može se dodati za 8,99 USD
 • Nije uključeno u mjesečne DreamPress planove
 • Uključeno u sve VPS planove (osnovni, poslovni, profesionalni i poduzetnički)

Registracija domena obično košta oko 10-12 USD samostalno.

SSL certifikati su…

 • Uključeno besplatno s svaki DreamHost plan za sve kategorije (Dijeljeno, DreamPress i VPS)
 • Unaprijed instalirani s bilo kojim DreamPress planom (regularni, plus ili pro)

Različiti pružatelji usluga hostinga nude SSL certifikate po različitim cijenama. GoDaddy naplaćuje 79,99 USD godišnje za zaštitu jedne web stranice s SSL-om, dok je HostGator’Najjeftiniji SSL plan dolazi za 39,99 USD godišnje.

Hosting e-pošte je…

 • Nije uključeno u Starter Shared plan, ali može se dodati za samo 1,67 USD mjesečno
 • Sadrži se u svim ostalim DreamHost planovima, od Starter Unlimited do svakog DreamPress i VPS plana

Većina osnovnih usluga hostinga putem e-pošte košta se između 2-10 USD mjesečno.

5 najboljih pružatelja usluga hostinga za SEO – pogledajte koji će vam pružatelji usluga pomoći da vaše web mjesto bude više

10 najboljih pružatelja usluga za hosting za studente – mi’pregledali smo najpovoljnije opcije za studente

8

DreamHost hosting planovi prema konkurentima planovi hostinga

DreamHost se našao u vrhu u našem istraživanju prostora na disku (tj. Pohrani), a također je dobio 5/5 za raspon hosting planova koji nudi i njegove mogućnosti hostinga.

Budući da je rečeno, dali smo DreamHostu 3/5 za vrijednost za novac. To’Odlična je platforma, ali neki se vršnjaci bolje cijene po cijeni. Sve u svemu, DreamHost hosting planovi kreću se od 4,95-120 USD mjesečno. Ovdje’s kako se to doseže u rasponu cijena svojih najboljih konkurenata:

 • Bluehost (2,95-119,99 USD mjesečno)
 • HostGator (2,75-289,00 USD mjesečno)
 • InMotion (6,39-603,49 USD mjesečno)
 • A2 hosting (2,96-142,95 USD / mjesec)

Tabela usporedbe troškova hostinga (po mjesecu) *

davateljDijeljeni hostingWordPress hostingVPS hostingNamjenski hostingDreamHostBluehostHostgatorU pokretuA2 hosting
$ 2,59 – 10,95$ 16,95-79,95$ 10-120$ 149-399
$ 2,95 – 13,95$ 2,95 – 49,95$ 18,99-59,99$ 79,99 do 119,99
$ 2,75 – 16,95$ 5,95 – 91,95$ 29,95 do 159,95$ 118,99 do 289,00
$ 6,39 – 18,99$ 6,99 – 19,99$ 29,19-95,24$ 105,69 do 603,49
$ 2,96-9,25$ 2,34-7,31$ 25-58,00$ 141,09 do 315,39

* Imajte na umu da gotovo svaki pružatelj usluga hostinga’s web stranica stavlja varljivi naglasak na promotivne cijene za prvu godinu. Cijene navedene u tablici vode u cijeloj skali, od cijena samo za prvu godinu, zajedničkog plana, pa sve do obnove cijena za namjenske planove.

Cijene variraju između pružatelja usluga, ali vi’Primjetit ću da se svaka vrsta hosting plana nalazi u istom paketu. Razlika u cijenama između pružatelja usluga’dijeljeni planovi i namjenski planovi ne’t nije stvarna gotovo koliko razlika u cijenama između pružatelja usluga’dijele planove. Kad se gleda cijena, to’Najbolje je obratiti pozornost na sitne detalje koji se razlikuju između sličnih planova – tamo’nema smisla štedjeti novac na jeftinijem planu, ako značajka vašeg prioriteta nema’ne ulazi uključen.

Gdje DreamHost stvarno izdvaja se od konkurencije po svojoj politici povrata novca. Većina pružatelja usluga hostinga, poput InMotion i A2 hostinga, nude uvjetna razdoblja povrata novca koja obično traju samo oko 30 dana. Međutim, ako kupite DreamHost plan dijeljenja hostinga s kreditnom karticom, onda ste vi’zajamčeno vam je pun povrat 97 dana! U sklopu ove politike pokriveni su samo zajednički planovi, ali od toga’s logičan plan za većinu početnika, to’vjerojatno će biti koristan za brojne korisnike.

U potrazi za uštedom dok ste na mreži? Mi’Našao sam najbolje planove jeftinih hostinga na tržištu. 9

Cijene za DreamHost: Sažetak

Ukratko, DreamHost nudi četiri različite vrste hosting planova:

 • Zajedničko gostovanje: 2,59 USD do 10,95 USD mjesečno
 • DreamPress hosting: 16,95 $ do 79,95 USD mjesečno
 • VPS hosting: 10 do 120 dolara mjesečno
 • Namjenski hosting: 149 do 399 dolara mjesečno

Svaki plan ima različite mogućnosti određivanja cijena, od kojih svaka ima različite značajke. DreamHost također nudi registraciju domene kao uslugu, tako da sve svoje web stranice možete zadržati u svojoj kući i prikladno.

Preporučujemo DreamHost za početnike i intermedijare koji traže kvalitetno gostovanje. Iako je’s ne najjeftiniji pružatelj usluga hostinga, prilično je jeftin zbog pružene usluge. Ako idete prema zajedničkom planu hostinga, onda DreamHost’garancija povrata novca od 97 dana znači vas’nemam što izgubiti. Pa zašto ne isprobati?

10

Pitanja i odgovori

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map