InMotion hosting hosting: bogat značajkama i poslovno fokusiran

InMotion je jedan od najboljih pružatelja usluga web hostinga u okolini. Poznat po svojim bezgraničnim značajkama i izvrsnoj podršci, InMotion je odličan izbor za bilo koje početnike.


Iako nije sasvim na istoj razini kao Bluehost, U pokretu još uvijek ima puno toga za ponuditi. I, ovisno o vašim potrebama, InMotion je možda najbolji izbor za vas.

Problem s web hosting uslugama je što ih ima toliko. To’s teško je znati koja pruža prave usluge za vaše potrebe po najboljoj mogućoj cijeni.

Da’s kamo ulazimo.

Mi’poduzeli smo komparativna istraživanja vrhunskih web hosting pružatelja usluga, odvagajući sve, od produženog vremena do vrijednosti za novac.

U ovom pregledu smo’Pogledati ćemo ključne značajke InMotion-a i ponuditi neke usporedbe s drugim web hosting uslugama. Pogledajte kako se InMotion razlikuje od konkurencije i jesu li usluge koje nudi odgovaraju vašim potrebama.

InMotion ProsInMotion Cons
 • Visoko obučeno pomoćno osoblje – InMotion osoblje prolazi više od 160 sati specijalističke obuke. Ovo ih stavlja u bez premca, nudeći vam stručne upute i savjete.
 • Neograničen prostor na disku i besplatni SSL na osnovnom planu – To’gotovo je nečuveno da hosting usluga nudi neograničen prostor na disku na njegovom najosnovnijem planu, ali to’točno ono što dobivate s InMotion-om.
 • Nema ne-promotivne cijene ispod 5 USD – Možete se prijaviti na InMotion plan dijeljenja hostinga za manje od 5 USD mjesečno (cijene počinju od 3,99 USD / mjesec), ali to je samo na godišnjoj pretplati. Najjeftinija cijena obnove nakon toga iznosi 7,99 USD mjesečno.
 • Nema Windows poslužitelja – Vas’Naći ću da većina pružatelja usluga posluje putem Linux poslužitelja. Neki nude i Windows hosting, ali InMotion nije’t jedan od njih.

InMotion Ukratko

InMotion je započeo život 2001. godine i od tada je prerastao u tvrtku sa 300 zaposlenika i tri ureda diljem Sjedinjenih Država. Također ima dva data centra u Los Angelesu i Ashburnu u Virginiji u kojima su dom “tisuće i tisuće” poslužitelja.

Tvrtka kaže da ima “stotine tisuća” kupaca, što je daleko od milijuna koje imaju veće tvrtke. Umjesto toga, InMotion se fokusira na pružanje što viših nivoa usluge koja može natjerati da se natječu s većim tvrtkama.

Na primjer, njegovo osoblje za podršku prolazi 160 sati obuke kako bi se upoznalo sa svim tehničkim aspektima web hostinga, kao što su LAMP stack, klijenti e-pošte i operativni sustavi Linux.. Niste sigurni što je LAMP stack? Don’ne brinite, neće’ne očekujem od tebe!

Pouzdanost & Izvođenje

Ako ti’Pročitajte naše recenzije, tada znate jednu od prvih stvari koju trebate utvrditi je vrsta produženog vremena koji pružatelj nudi. Ovo je ključno jer želite da vaša web stranica ide što manje izvan mreže.

Uptime se odnosi na količinu vremena za pokretanje vaše web stranice na mreži kako bi korisnici mogli pregledavati. Većina hosting pružatelja usluga obično ima produženje između 98% i 99,99%.

100% produženje rada, zar ne’t moguće – čak i veća mjesta povremeno padaju. U tom smislu, cilj bi trebao biti skoro 100-postotni nastavak radne stope.

U pokretu’Prema našem istraživanju, rejting produktivnosti trenutno je 99,97%. Da’s velikom količinom produženog rada, jednakom manje od tri sata stanke godišnje. Uopće nije loše.

Još jedno područje kojem se InMotion ponosi je brzina poslužitelja. InMotion ima dva data centra sa sjedištem u SAD-u, smještena na obje obale, a u njima se nalazi tisuće poslužitelja.

Iako InMotion’brzine poslužitelja su globalno prilično velike, očito imaju brže vrijeme odgovora ako’sa sjedištem u SAD-u.

Jedina područja u kojima je InMotion’brzine poslužitelja padaju ispod Googlea’Mjerila su u Aziji i Australiji. Ako to’gdje si ti’Od, možda želite pogledati druge davatelje usluga.

Koje su značajke InMotion-a?

Prvo što treba objasniti je to InMotion ima pet različitih vrsta hosting usluga:

 • Osnovni zajednički poslovni hosting
 • WordPress hosting
 • Virtualni privatni poslužitelj (VPS) hosting
 • Namjenski poslužitelji
 • Hosting prodavača

Sve ove imaju različite značajke, jer su dizajnirane za različite potrebe. Većina web lokacija za osobna i mala poduzeća bit će u redu s zajedničkim hostingom – to’s najjeftinijim načinom za ugostiti svoju web stranicu, a ima mogućnost upravljanja redovitim valovima prometa.

U pokretu’zove se najosnovniji račun Zajedničko poslovno hosting. Ovaj plan uključuje neograničen prostor na disku i propusnost, što je posebno dobro. Neograničena propusnost prilično je česta, ali neograničen prostor na disku za vašu web lokaciju nije, barem na osnovnoj razini.

Prostor na disku u osnovi je količina prostora za vašu web lokaciju. Potreban vam je prostor na disku da biste smjestili sve na svojoj web stranici – što više stranica, sadržaja i medija imate, više prostora na disku imate’trebat ću.

Širina propusnosti je količina podataka koja se može prenijeti odjednom. Zamislite širinu pojasa kao most: samo određena količina automobila može prijeći u bilo kojem trenutku. Ako most ne’nemate ograničenje za automobile, može dopustiti što više prelazaka odjednom.

InMotion vam daje i besplatni SSL certifikat, koji zauzvrat daje vašoj web stranici HTTPS. To je još jedna rijetkost na ovoj razini cijena, ali to’s ključna je značajka za tvrtke jer Google favorizira web lokacije osigurane HTTPS-om preko redovitih, nesigurnih HTTP stranica.

Ovaj osnovni plan također obuhvaća dvije web stranice, dok većina glavnih domaćina dopušta samo jedno web mjesto u svom osnovnom planu. Kao i druge usluge, i vi’Dobit ću i besplatnu domenu.

Tamo’Također besplatna zaštita od haka, besplatne sigurnosne kopije i DDoS zaštita. Besplatne sigurnosne kopije su stvarno lijepe jer ih svi domaćini ne nude besplatno. Zanimljiva je i DDoS zaštita, iako su mnogi veći web-domaćini stvoreni da izdrže veće napade napada usluga.

Kao i druge usluge, InMotion također ima vlastiti program za izradu i povlačenje web stranica za one koji nisu’Ne spuštate se WordPress rutom.

Svojim hostingom moći ćete upravljati putem usluge InMotion’s cPanel. Ovo je široko korištena, intuitivna nadzorna ploča koja’s njima se lako shvatiti.

U pokretu’s Napredne značajke

Ako se vaši zahtjevi protežu malo dalje od zajedničkog hostinga, evo ih’s puno drugih mogućnosti. U pokretu’Na primjer, dolazi s upravljanim VPS hostingom upravljanje poslužiteljem i automatizirana sigurnosna ažuriranja.

Namjenski hosting je još jedna ruta za silazak, ali to je obično rezervirano za velike web stranice ili tvrtke na razini poduzeća. U pokretu’a namjenski hosting dolazi s višeslojnom zaštitom, 20 puta bržim učitavanjem s besplatnim SSD-om i vlastitim pomoćnikom za pokretanje da se stvari sruše sa zemlje.

Korisnička podrška

InMotion ima forum centra za podršku koji pokriva osnove, a rješenja na često postavljana pitanja nalaze se na vrhu. Sve su to članci koje je tvrtka napisala za razliku od popularnih rješenja o mnoštvu koja su napisali članovi foruma.

InMotion podrškaNeki pružatelji usluga web hostinga ostavljaju podršku svojoj zajednici. InMotion sami izrađuju opsežnu dokumentaciju

Međutim, postoji redovni forum na kojem možete zatražiti pomoć drugim korisnicima InMotion-a ili pronaći rješenja od drugih koji’imala sam isti problem.

Iznad osnovne razine podrške za samostalni rad, InMotion nudi ulaznice za chat, telefon, e-poštu i podršku putem nadzorne ploče vašeg korisničkog računa. InMotion također čini Skype chatove, ako i vi’bih radije koristio tu uslugu umjesto telefona.

U pokretu’a osoblje provodi više od 160 sati obuke podrške prije nego što bude raspoređeno u pomoć vas. Nijedan drugi pružatelj usluga hostinga ne može se pohvaliti tako temeljitim usavršavanjem svojih zaposlenika, a kvaliteta zaista sjaji.

Kao što je spomenuto u InMotion-u’S naprednim značajkama, pruža cjelovitu podršku svojim klijentima posvećenim hostingom. Osoblje će vam pomoći da web mjesto postanete internetski i na raspolaganju će vam odgovoriti na sva vaša pitanja.

cijena & Vrijednost za novac

U pokretu’s hosting je podijeljen u tri plana: lansiranje, Vlast i profesionalac.

Cijene dijeljenog hostinga za inMotionInMotion ima fantastične promotivne cijene zajedničkog hostinga i nekoliko nevjerojatnih značajki.

Pokretanje i snaga pokreću od 3,99 USD mjesečno, iako je ova ponuda dostupna samo onima koji se obvezuju na dvogodišnji plan. Normalne cijene su 7,99 USD, odnosno 9,99 USD – smatrajte to popustom lojalnosti.

Snaga prodaje na malo od 13,99 USD mjesečno za dvanaestomjesečne prijave i 15,99 USD nakon toga. Ovaj plan predstavlja najbolju vrijednost za novac, omogućavajući vam da ugostite neograničenu količinu web stranica sa 4x bržim performansama.

Ako ti’ponovno niste sigurni, zašto ga jednostavno ne biste pogledali i uvjerili se sami? InMotion ima 90-dnevnu garanciju povrata novca. Pa ako i ti’Ako niste zadovoljni uslugom koju primate, možete u cijelosti dobiti povrat prije tromjesečne oznake.

WordPress hosting – koji, začudo, nudi bolje performanse za WordPress web stranice – ima šest slojeva po cijenama između 4,99 USD mjesečno i 114,99 USD mjesečno. Prve tri razine zahtijevaju dvogodišnju obvezu da dobiju nižu cijenu, dok skuplji planovi zahtijevaju samo jednu godinu.

VPS hosting počinje od 19,99 USD mjesečno s upravljanim i samoupravnim uslugama. Upravljane verzije počinju od 27,99 USD mjesečno, dok neupravljene počinju od 19,99 USD mjesečno.

InMotion VPS hosting cijeneUpravljani VPS hosting namijenjen je svakodnevnom druženju, dok VPS oblak više služi za web programere.

Samostalno vođenje hostinga zahtijeva dvogodišnju obvezu da bi se postigle bolje cijene, dok upravljani hosting zahtijeva jednu godinu. Svaka vrsta VPS hostinga ima tri sloja cijene, u rasponu od 27,99 do 64,99 dolara za upravljani i 19,99 do 64,99 dolara za samoupravljani.

Namjenski hosting kreće se od 105 USD mjesečno do 519,49 USD mjesečno preko šest planova. Tri plana s nižim cijenama promoviraju udvostručenje RAM-a (Random Access Memory), dok svi osim najnižeg mogu vam odabrati koji od InMotion-a’s podatkovnim centrima na kojima se nalazi vaš poslužitelj.

Ako je cijena za vas velika točka, jeftinije ponude možete dobiti negdje drugdje. Hostgator, na primjer, započinje svoje zajedničke planove hostinga od 2,75 USD / mjesečno i nudi izvrsnu uslugu.

Mjesto InMotion-a u svemiru hosting

InMotion nudi veliku vrijednost za svoje cijene i ima izvrsne ponude kada je u pitanju njegov zajednički hosting plan.

InMotion je dizajniran za tvrtke koje žele rasti i za osobna web mjesta koja trebaju izvrsne značajke i podršku.

InMotion je trgovina namijenjena samo Linuxu, što znači da ne nudi Windows-poslužitelje. Ako ti’nakon Windows poslužitelja, InMotion nema ono što vam treba.

Zaključak: Je li InMotion prikladan za vas?

InMotion je zanimljiva usluga koja nudi više besplatnih na osnovnim razinama od vas’Pronaći ću u većim hosting tvrtkama. Ali ne postoji ultra-jeftin nivo za početnike.

Ako ti’spremni ste platiti još malo, tada stvarno dobivate ono za što plaćate. U pokretu’Visoko obučeno osoblje za pomoć može vam olakšati razum i vi’Dočekat ćete vas na platformi s više značajki od koje možete razbiti štap.

Mi’bih preporučio InMotion bilo kojoj maloj tvrtki koja traži hosting pružatelja usluga. Njegova cPanel pruža jednostavno sučelje, a neograničen prostor na disku i širina pojasa zasigurno ne bi trebali biti’ne smije se podsmijevati.

Sve u svemu, InMotion je vrlo uspješna, pouzdana opcija i jedna od najboljih u hosting sferi. Ako možete pogledati cijene, to’I u nosaču s HostGator i Bluehost kao najboljim dobavljačima na tržištu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map