Pregled cijena HostGator-a 2020

Trebate li uskočiti HostGator’s Planovi?

hostgator sadržanu sliku maluHostGator je popularni pružatelj usluga hostinga koji ima za cilj učiniti hosting jednostavnim i pristupačnim za svoje korisnike.


Izložili smo ga kroz naš rigorozni istraživački postupak kako bismo vidjeli koliko je dobro živjelo do svoje reputacije i to’S sigurnošću možemo reći da nas je HostGator zapitao, ulazeći kao drugi najbolji hosting hosting u našoj ljestvici, odmah iza Bluehosta.

Ali, je li HostGator’cijene uspijevaju impresionirati i nas?

HostGator nudi šest različitih vrsta hostinga, a svaka vrsta hostinga nudi tri različita cjenovna plana. Da’s što birati – s toliko planova, cijena, popusta, mogućnosti i vrsta hostinga u ponudi, kako treba znati koji je od njih stvarno najbolji?

Cijene HostGator-a: Brzi pregled

HostGator planovi počinju od samo 2,75 dolara mjesečno za zajednički hosting – nudi i VPS, WordPress, cloud, reseller i namjenske hosting planove. Namjenski hosting najskuplji je, počevši od 118,99 USD mjesečno. Ovo su snižene cijene, stoga pazite na troškove obnove, plus sve dodatne troškove poput domena, sigurnosnih kopija CodeGuard-a i ostalih dodataka.

Mi’Ovdje smo za pomoć. Ovaj članak će oboriti svaki HostGator’s planovima i cijenama hostinga, dobro razmotrite sve dodatne troškove koje možete očekivati, a točno odredite kako mjeri uz konkurenciju.

Za početak, evo’s kratkim sažetkom pretraživanja HostGatora’s cjenovnim planovima:

 • Zajedničko gostovanje: 2,75 do 5,95 dolara mjesečno
 • Cloud hosting: 4,95 do 9,95 dolara mjesečno
 • WordPress hosting: 5,95 do 9,95 dolara mjesečno
 • Hosting prodavača: 19,95 $ do 24,95 USD mjesečno
 • VPS hosting: 29,95 USD do 49,95 USD mjesečno
 • Namjenski hosting: 118,99 USD do 148,98 USD mjesečno

Daljnje informacije

 • Pročitajte naše Pregled HostGator za cjelovit pogled na HostGator’performanse u našem istraživanju, od značajki do korisničke podrške
 • Usporedite najbolji pružatelji web hosting usluga u našem detaljnom pregledu
 • Usporedite preko 50 planova u našem detaljnom pregledu za Najjeftiniji davatelji web hostinga

1

Koliko koštaju HostGator planovi?

Hostgator’s planovi cijena započinju s zajedničkim hosting hosting planom, koji košta samo 2,75 USD mjesečno za vaš prvi mandat, a obnavlja se od 6,95 USD mjesečno nakon toga. Nakon toga, cijene se povećavaju dok prolazite kroz planove i različite vrste hostinga.

Provjerite tablicu u nastavku za potpuni pregled:

Basic Better Best Zajednički

Oblak

WordPress

Prodavač

VPS

Posvećen

$ 2,75 $; 3,95 $ 5,95
$ 4,95 $ 6.57 9,95 $
$ 5,95 $ 7,95 9,95 $
$ 19.95 $ Cijena: 24,95 $ Cijena: 24,95
$ Cijena: 29,95 $ 39.95 $ 49,95
$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98

Ovo je sažetak pregleda svakog hosting paketa kako biste dobili predodžbu o tome koliko košta svaki. Ove cijene odražavaju planove s popustom za nove korisnike – mi’Sve ću to detaljnije pokriti, a zatim uroniti u detalje HostGatora’s različitim vrstama hostinga i njihovim troškovima ispod.

Niste sigurni koji tip hostinga vam treba? Ovdje’s kratkom slomom koja će vam pomoći u odabiru:

 • Zajedničko gostovanje: najbolje za male, osnovne web stranice s malim prometom, poput blogova s ​​jednom stranicom.
 • Cloud hosting: najbolje za web lokacije koje doživljavaju povećanja i gužve u prometu, kao što su trgovine koje pokreću internetsku prodaju.
 • WordPress hosting: najbolje za WordPress web stranice svih veličina.
 • Hosting prodavača: najbolje za one koji započinju vlastiti hosting posao.
 • VPS hosting: najbolji izbor za većinu standardnih web stranica – to’s poticajnom nadogradnjom od zajedničkog hostinga.
 • Namjenski hosting: najbolje za vrlo velike web stranice i internetske trgovine kojima je potrebno napredno prilagođavanje i sigurnost.

2

Kako funkcioniraju cijene HostGator-a

Vas’Primijetio bih da je HostGator’cijene su prilično pristupačne. Wow! Možda biste razmišljali samo 2,95 dolara mjesečno za hosting, to bi moglo i pomisliti’je nevjerojatno! Što još moram znati kad’je tako jeftino?!

Pa, treba znati jedno važno – HostGator, kao i većina hosting pružatelja usluga, nudi nove popuste za nove korisnike. Ove popustne cijene su one prikazane na HostGatoru’s web stranice, jer to’s odličnim načinom započinjanja s vašim planom.

Ovaj popust traje tijekom prvog mandata. To znači da ako se prijavite na jednogodišnji plan, dobivate prvu godinu po sniženoj cijeni; ako se prijavite na dvogodišnji plan, prve dvije godine ostvarujete popust. To’Također vrijedi znati isplatiti ukupnu svotu unaprijed prilikom prvog prijavljivanja.

Što se događa nakon završetka vašeg prvog mandata? Dobro, vaš se plan obnavlja redovnom brzinom – ovo je koliko plan obično košta bez popusta. Na primjer, HostGator’s Hatchling plan košta 2,75 dolara za početak, ali se obnavlja u 6,95 dolara nakon što završi prvi mandat.

Planirajte najjeftiniju cijenu s popustom, najjeftinija cijena obnove% Ušteda mjesečno Zajednički

Oblak

WordPress

Prodavač

VPS

Posvećen

$ 2,75 $ 6,95 60%
$ 4,95 $ 8,95 45%
$ 5,95 9,95 $ 40%
$ 19.95 $ Cijena: 29,95 33%
$ Cijena: 29,95 $ 89,95 67%
$ 118,99 $ 189 37%

To je uobičajena praksa kod web domaćina i zaista može uspjeti u vašu korist dajući vam mnogo na vašem prvom hosting programu. Međutim, to znači da morate prvo otvoriti oči i uvijek provjeriti redovitu cijenu prije nego što skočite s nogu – ili bolje rečeno, kreditnom karticom – prvo u plan.

Tako ćete izbjeći previsoke cijene obnove koji se nalaze kasnije!

Još uvijek zbunjen? Don’ne brini – od sad pa mi’Raspravljam o diskontnim i redovnim cijenama, tako da točno znate što želite’ponovno se prijavljujete za!

Najviše koristi od HostGator’s popustima ako se prijavite za duži ciklus naplate. Međutim, ti’imam puno izbora – HostGator nudi različite duljine pretplate:

 • 1 mjesec
 • 3 mjeseca
 • 6 mjeseci
 • 12 mjeseci
 • 24 mjeseca
 • 36 mjeseci

Ako ti’ponovno sam sretan “zaključati u” duže vrijeme, a zatim uštedite najviše novca odabirom dužeg ciklusa naplate – mjesečni planovi mogu zvučati privlačno jer’manje su obveze, ali oni’također su dugoročno skuplje.

HostGator na svojim web stranicama prikazuje cijene za 36-mjesečni ciklus naplate. Dakle, za povratak na plan hatchlinga, ti’Dobit ćete najjeftiniju cijenu od 2,75 USD samo ako se prijavite za 36 mjeseci. Taj će isti plan koštati 10,95 dolara ako odaberete planove za jedan, tri ili šest mjeseci.

3

Dijeljeni troškovi hostinga za hostGator

Dijeljeni hosting je najosnovniji oblik hostinga – to’je vrlo ograničen, ali to ga također čini izuzetno pristupačnim. Glavna prednost zajedničkog hostinga je koliko je jeftin – vaša web lokacija dijeli poslužitelj s drugim web mjestima, što znači da su resursi raspoređeni između vas.

Ako druge web lokacije troše previše tih dijeljenih resursa, vaša web lokacija pati – na primjer, može se srušiti ako neka druga web lokacija dobije snažan promet. To čini zajednički hosting najbolji za vrlo male, jednostavne web stranice s niskim prometom.

Hostgator’s Zajednički planovi hostinga

HostGator ima tri zajednička plana za hosting, u rasponu od 2,75 do 5,95 dolara mjesečno (za 36-mjesečni ciklus naplate i s početnim popustom). Planovi počinju od:

 • Plan izljeva: 2,75 dolara, obnavlja se na 6,95 dolara mjesečno
 • Plan za bebe: 3,95 dolara, obnavlja se na 9,95 dolara mjesečno
 • Poslovni plan: 5,95 dolara, obnavlja se na 14,95 dolara mjesečno

hostgator dijeli cijene hostingaHostgator’Planovi zajedničkog hostinga kreću se u rasponu od 2,75 do 5,95 dolara mjesečno, što ga čini pristupačnom opcijom za početak rada na mreži.

Ovdje’Pobliže ćemo pogledati kako se njihove značajke slažu – mi’Idemo detaljnije ispod tablice:

Hatchling plan Baby plan poslovnog plana Početna cijena popusta

Standardna cijena

% ušteda popusta

Prostor na disku

Širina pojasa

Broj domena

Besplatni namjenski IP

Sigurnosna kopija funkcija

Besplatni SSL

$ 2,75 $; 3,95 $ 5,95
$ 6,95 9,95 $ $ 14,95
60% 60% 60%
Unmetered Unmetered Unmetered
Unmetered Unmetered Unmetered
1 Neograničen Neograničen
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;

Gledajući dostupne značajke, možda se pitate u čemu je razlika između njih nesmjeren i neograničen. pustiti’Krenite kratkim pogledom da uklonimo svaku zbrku.

Nemeran vam znači’Ne naplaćuje se iznos resursa koji koristite – ali još uvijek postoji ograničenje koliko možete koristiti. To’Međutim, vrlo je malo vjerojatno da će se vaša web lokacija približiti tim ograničenjima i HostGator će vam poslati e-poštu ako izgleda kao da biste mogli premašiti njihova ograničenja.

Neograničeno doista znači tamo’nema ograničenja – tako da možete koliko god domena želite!

Još jedna značajka’Vidjet ćemo puno toga SSL (Sloj sigurnih utičnica). Ovo šifrira podatke koji prolaze između vaših posjetitelja i vaše web stranice, štiteći podatke od hakera ili propuštanja. Google upozorava posjetitelje kada oni’ponovno ulazi u mjesto koje nije zaštićeno, pa je SSL zaista bitna značajka.

Mi samo preporučujemo plan hatchlinga za vrlo male web stranice – kao što ime sugerira, njegove su karakteristike najbolje za web stranice koje su tek započele s mrežom. Možete ugostiti samo jednu domenu, a možete’Ne nadogradite svoj SSL certifikat za dodatnu zaštitu.

Baby plan je dobar srednji faktor za 3,95 USD mjesečno – možete ugostiti neograničen broj domena, a ako želite nadograditi na privatni SSL onda to možete. To ga čini boljim izborom ako i vi’pokrećete više web stranica ili vam treba bolja sigurnost.

Poslovni plan ima najnaprednije značajke koje pružaju vašoj web lokaciji više prostora za rast. To’je i najbolji plan ako’pokrećete malu internetsku trgovinu. Dobijate besplatnu nadogradnju na Pozitivni SSL (koji nudi višu razinu sigurnosti od osnovne verzije) i SEO alate koji pomažu ljudima da pronađu vašu web stranicu na mreži.

Dakle, koji biste plan trebali odabrati? Ako trebate ugostiti više domena, plan za bebe je vaš najbolji izbor. Ako želite pokrenuti malu internetsku trgovinu, onda ste’Trebat će vam poslovni plan. Za jednostavno hosting jednog web mjesta koje’tek s početkom, plan hatchlinga postat će vam na noge.

Daljnje informacije

 • Tražite jeftini zajednički hosting? Vaša pretraga završava se ovdje detaljnim pregledom lista 6 najboljih pružatelja usluga jeftinog dijeljenog hostinga
 • Pročitajte našu recenziju 8 najboljih usluga zajedničkog hostinga pronaći najbolji kvalitet dijeljenog hostinga na tržištu

4

Trošak web hostinga HostGator Cloud

Cloud hosting je vaše web mjesto’s podaci se pohranjuju na više virtualnih poslužitelja, umjesto na fizičke poslužitelje poput uobičajenog zajedničkog hostinga. To znači da ako jedan poslužitelj ne uspije, vaša web lokacija će pobijediti’t idite dolje jer će drugi poslužitelj automatski preuzeti. Hosting u oblaku vrlo skalabilan, pouzdan i svestran.

Ako vam je potreban izuzetno fleksibilan hosting za rješavanje porasta prometa, tada je hosting u oblaku odličan izbor – to’Obično favoriziraju internetske trgovine koje imaju velike skokove prometa kao rezultat prodaje i sezonskih trendova.

Hostgator’s Planovi hostinga u oblaku

HostGator ima tri plana hostinga u oblaku koji se kreću u rasponu od 4,95 do 9,95 USD mjesečno:

 • Plan izljeva: 4,95 dolara, obnavlja se na 8,95 dolara mjesečno. Dobijate besplatno ime domene i SSL certifikat, nesmjerenu propusnost i možete ugostiti jednu web lokaciju.
 • Plan za bebe: 6,57 dolara, obnavlja se na 11,95 dolara mjesečno. Dobijate iste značajke kao i plan hatchlinga, ali možete ugostiti neograničene web stranice.
 • Poslovni plan: 9,95 dolara, obnavlja se na 17,95 dolara mjesečno. Dobijate iste značajke kao Baby plan, plus SEO alati i bolji SSL certifikat.

Najveće ograničenje na najjeftinijem planu hatchlinga je da možete ugostiti samo jednu web stranicu, a on ima mali dodatak za pamćenje. HostGator umjesto toga preporučuje plan za bebe u iznosu od 6,57 dolara mjesečno, što vam daje više prostora za rast uz održavanje cijene prilično razumne.

cloudgator hosting planovi za planoveHostgator’planovi za hosting hosting u oblaku počinju od 4,95 USD mjesečno i nude više resursa od uobičajenih planova za web hosting.

Hostgator’planovi za web hosting s oblakom obećavaju bolje brzine, pouzdanost i resurse od uobičajenog hostinga za zajedničko korištenje. Ali što zapravo dobivate za svoj novac? Donja tablica raščlanjuje svaki plan’s značajkama:

Hatchling plan Baby plan poslovnog plana Početna cijena popusta

Standardna cijena

% ušteda popusta

Prostor na disku

Širina pojasa

Broj domena

Besplatni namjenski IP

Sigurnosna kopija funkcija

Besplatni SSL

Memorija

Broj jezgara CPU-a

$ 4,95 $ 6.57 9,95 $
$ 8,95 $ 11,95 $ 17,95
45% 45% 45%
Unmetered Unmetered Unmetered
Unmetered Unmetered Unmetered
1 Neograničen Neograničen
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
2GB 4GB 6GB
2 4 6

Vas’Primijetit ćemo sličnost ovdje prikazanih značajki i onih pruženih na zajedničkom planu hostinga. Pa zašto poskupljenje? Pa, hosting u oblaku vam daje bolje performanse jer imate pristup na više poslužitelja.

To’Vrijedno je znati da se resursi i dalje dijele, a ne da se posvećuju vašem računu – ali ti’ponovno puno više kontrolirate svoje resurse i koliko vi’ponovno koristite, što olakšava upravljanje.

Glavna razlika ovdje je dodavanje jezgara memorije i CPU-a. Što više memorije imate, to će vaša web lokacija bolje funkcionirati u vrijeme velikog prometa – preporučujemo da Baby plan bude siguran, osim ako vaša web-lokacija zaista nije mala.

CPU označava središnju procesnu jedinicu, i to je dio računala koji obavlja većinu važnih radnji kako bi se stvari nesmetano odvijale.

Srećom, nemoj’Ne treba se previše brinuti što je jezgra CPU-a. Samo trebate znati da što više CPU jezgara imate, više podataka može obraditi vaš sustav i bolje performanse vaše web stranice će dobiti. Jednostavno: što više jezgara imate, to bolje!

Na većini web stranica između dva i četiri CPU jezgre trebale bi biti u redu – ti’Trebat će vam samo više od toga ako vi’putem svojih web stranica ponovno pokrećete složene programe (poput naprednih igara).

Sve u svemu, plan hatchlinga je u redu za početnike s niskim prometom, ali 6,57 dolara mjesečno Baby plan sigurno vrijedi platiti. Pruža alate za obradu više prometa, čime vašoj web lokaciji raste. Većina ljudi je pobijedila’ne trebaju vam dodaci koji dolaze s poslovnim planom, osim ako niste vi’pokrećete složene web stranice.

Daljnje informacije

 • Jeste li nakon najboljeg od najboljih? Pročitajte našu recenziju Najbolji pružatelji usluga hostinga u oblaku kako biste bili sigurni da ste dobili prvoklasnu uslugu

5

Trošak hostinga za WordPress HostGator

Postoje li obožavatelji WordPressa vani? Vjerojatno ste vi’koristili ste – ili bar čuli za – WordPress, videći kako to djeluje 34% interneta! I što trebaju sve one WordPress stranice? Shvatio si – treba im hosting.

WordPress hosting hosting zadovoljava specifične potrebe koje dolaze s pokretanjem WordPress web stranice. Na primjer, obično uključuje bolju sigurnost i zaštitu, usluge migracije i ažuriranja za sigurno i nesmetano funkcioniranje web mjesta WordPress.

Hostgator’s WordPress planovi hostinga

HostGator ima tri WordPress hosting plana – najjeftiniji počinje od 5,95 dolara mjesečno, dok najskuplji dolazi od 9,95 dolara mjesečno:

 • Početni plan: 5,95 dolara, obnavlja se na 9,95 dolara mjesečno. Hosting jedna web lokacija, s uključenim besplatnim SSL i nazivom domene. Podržava do 100.000 posjeta mjesečno.
 • Standardni plan: 7,95 dolara, obnavlja se na 15,95 dolara mjesečno. Host do dvije web stranice, s uključenim besplatnim SSL i nazivom domene. Podržava do 200k posjeta mjesečno.
 • Poslovni plan: 9,95 dolara, obnavlja se na 22,95 dolara mjesečno. Host do tri web stranice, s uključenim besplatnim SSL i nazivom domene. Podržava do 500k posjeta mjesečno.

Dobro je znati… na cijenu vašeg plana utjecat će broj web lokacija koje želite ugostiti. Na primjer, na Poslovnom planu možete ugostiti pet web lokacija, ali to povećava cijenu do 11,95 USD mjesečno umjesto gore prikazane cijene.cijene hosting hosting planovi za hostingHostGator ima planove za hosting posebno dizajnirane za WordPress stranice, počevši od samo 5,95 dolara mjesečno.

Plan koji odaberete u velikoj mjeri ovisi o broju web stranica koje imate – na primjer, ako imate više od jedne web stranice, onda i vi’Trebat će vam najmanje 7,95 USD mjesečno Standardni plan. Pogledajte tablicu u nastavku kako biste lakše odlučili:

Početni plan Standardni poslovni plan Početna cijena popusta

Standardna cijena

% ušteda popusta

Prostor na disku

Širina pojasa

Posjeta mjesečno

Broj mjesta

Besplatna domena

Besplatni SSL

Besplatne sigurnosne kopije

Spremnik sigurnosne kopije

Automatsko uklanjanje zlonamjernog softvera

Automatska ažuriranja za WordPress

$ 5,95 $ 7,95 9,95 $
9,95 $ $ 15,95 $ 22.95
40% 50% 57%
Unmetered Unmetered Unmetered
Unmetered Unmetered Unmetered
100.000 200000 500.000
1 2 3
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
1 GB 2GB 3GB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;

Svi planovi uključuju i besplatnu migracijsku uslugu za sve korisnike koji trebaju prenijeti postojeće WordPress web mjesto na HostGator’s poslužiteljima.

Ako imate samo jednu web stranicu WordPressa, tada Starter plan od 5,95 dolara mjesečno ima sve bitne karakteristike’Trebat ćete uspjeti. Besplatne sigurnosne kopije do 1 GB, besplatni naziv domene i automatska ažuriranja uključeni su kako bi vam život bio što lakši.

Ako vaša web lokacija u prosjeku mjesečno ima više od 100 000 posjeta ili imate više web lokacija koje ugošćujete, vi’Trebat će mi napredniji plan.

Glavne prednosti standardnog plana su da može podnijeti dvostruko veću količinu prometa od plana Starter, a također udvostručuje i rezervnu pohranu. To’s dobro zaobljenim planom koji najviše odgovara uobičajenim WordPress web lokacijama, bilo da ste vi’ponovno skaliranje ili samo neprestano otkucavanje. Na ovom planu možete ugostiti do dvije web stranice – dobar izbor ako’pokrećete više projekata!

Poslovni plan bilježi veliki skok u broju posjetitelja s kojima može rješavati mjesečno – do 500.000! Zbog toga je najbolje ako i vi’stvarno poticaj za rast velikog vremena i treba vam plan da podržite velike količine prometa.

HostGator uključuje sve najvažnije značajke u kojima će svi korisnici uživati, tako da se vaš izbor zaista svodi na dvije glavne stvari:

 • Broj web lokacija koje morate ugostiti
 • Koliki promet stvaraju te web stranice mjesečno

Svoju odluku temeljite na ovim čimbenicima i trebali biste završiti savršeni WordPress plan hostinga za vas!

Daljnje informacije

 • Pitate se možete li dobiti bolji dogovor negdje drugdje? Pogledajte našu recenziju Najbolji jeftini hosting WordPress saznati!
 • Pročitajte našu usporedbu 8 najboljih upravljanih pružatelja usluga WordPress hostinga ako ti’ponovno nakon stvarno profesionalne usluge

6

Trošak hostinga prodavača HostGator

Ako ti’tražite vaše poduzeće za hosting’Trebat će vam hosting prodavača. Tu plaćate hosting, a zatim ga preprodajete svojim klijentima kako bi zaradili novac. To’je sjajan način pokretanja poslovanja s hostingom, jer ne’neću morati platiti režijske troškove kao što je održavanje poslužitelja.

HostGator pruža vam snagu i tehnologiju, a svojim klijentima pružate hosting, usluge, podršku i još mnogo toga. To’s popularnom opcijom kod web dizajnera, freelancera i početnika web domaćina – hosting reseller je počeo s velikim brojem velikih imena u hosting industriji!

Hostgator’s Planovi hostinga prodavača

HostGator ima tri planova hostinga za preprodavače, u rasponu od 19,95 do 24,95 USD mjesečno:

 • Plan aluminija: 19,95 dolara, obnavlja se na 29,95 dolara mjesečno. Dobivate 60 GB prostora na disku i 600 GB propusnosti.
 • Plan bakra: 24,95 dolara, obnavlja se na 41,95 dolara mjesečno. Dobijate 90 GB prostora na disku i 900 GB propusnosti.
 • Srebrni plan: 24,95 dolara, obnavlja se na 59,95 dolara mjesečno. Dobivate 140 GB prostora na disku i 1400 GB propusnosti.

To su puno skuplje od planova koje imamo’Do sada smo gledali jer sadrže puno više značajki. Ovo je slučaj u kojem morate pažljivo razmotriti troškove obnove – diskontne cijene znače da možete dobiti Srebrni plan za istu cijenu kao i Bakrov plan, ali njihove cijene obnove odražavaju njihovu uobičajenu vrijednost.

hosting planovi hosting partneraHosting prodavača napravljeno je za one koji trebaju prodavati hosting klijentima, a cijene počinju od 19,95 USD mjesečno.

Hosting prodavača dolazi s prilično tehničkim značajkama – samo je jasno da ako trebate samo hosting za svoju osobnu web stranicu, onda ova vrsta hostinga nije’za tebe.

Plan aluminija Plan bakra Srebrni plan Početna cijena popusta

Standardna cijena

% ušteda popusta

Prostor na disku

Širina pojasa

Broj domena

Besplatni SSL

Besplatni softver WHMCS

Automatske sigurnosne kopije

Broj MySQL baza podataka

WHM upravljačka ploča

cPanel upravljačka ploča

$ 19.95 $ Cijena: 24,95 $ Cijena: 24,95
$ Cijena: 29,95 $ 41.95 $ 59,95
33% 41% 58%
60GB 90 HR 140GB
600GB 900GB 1.400 GB
Neograničen Neograničen Neograničen
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
Neograničen Neograničen Neograničen
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;

Glavna razlika između planova je količina prostora za pohranu i propusni opseg koji dobivate sa svakim od njih – to je najlakši način da odlučite koji vam je plan najbolji..

Dobro je znati… Uvijek odaberite plan koji zadovoljava vaše najveće potrebe. Na primjer, čak i ako vam treba propusni opseg od 900 GB, ali nemojte’ne treba vam 90GB prostora za pohranu, i dalje trebate ići s gornjom granicom i odabrati bakreni plan. Inače se ograničite od prvog dana!

Najjeftiniji plan aluminija najbolji je za one koji tek počinju ili pak freelancere koji prodaju malom broju klijenata. Također može biti dobro za one koji trebaju više poslužitelja, jer može proći jeftinije i upravljivije od kupnje nekoliko web hosting paketa.

Za standardne tvrtke koje se prodaju većem broju kupaca, bakreni bi plan trebao biti udoban. Ima više prostora za pohranu i propusnost, ostavljajući vam prostora za rast vašeg poslovanja.

Za još više resursa, Silver plan je očit izbor – međutim, on može postati prilično skup nakon što završi razdoblje popusta, pa se uvjerite da vašoj tvrtki stvarno trebaju dodatne mogućnosti prije nadogradnje..

U slučaju da’ponovno u mraku, o nekoliko tehničkih značajki, ovdje’brzi pregled:

 • WHMCS je softver za upravljanje klijentima koji vam pomaže u upravljanju procesom naplate
 • cPanel je popularna upravljačka ploča na kojoj upravljate postavkama vaše web lokacije i sustava – to će vaš klijent koristiti za pokretanje hostinga’prodao sam ih.
 • WHM Upravljačka ploča (Web Hosting Manager) omogućuje vam izradu cPanela za svakog vašeg klijenta. Ovo koristite za upravljanje svim svojim klijentima’ računi.
 • MySQL sustav za upravljanje bazama podataka koji vam olakšava dodavanje i upravljanje sadržajem

Plan aluminija je dobro mjesto za početak ako i vi’ponovno niste sigurni koliko vam resursa treba – iako možda ne želite zaključiti u dugoročni plan za početak. HostGator omogućuje nadogradnju besplatnom i jednostavnom, tako da možete započeti s najmanjom količinom prostora za pohranu i propusnim opsegom te rasti tamo.

Daljnje informacije

 • Provjerite jeste li odabrali najboljeg domaćina za posao pomoću našeg pregleda časopisa 5 najboljih hosting hosting usluga.

7

HostGator VPS Trošak hostinga

Obično jednom kad’Ako ste prerasli zajedničko gostovanje, sljedeći korak je VPS hosting. Ovo je vrsta hostinga na kojoj web stranice i dalje dijele poslužitelj, ali dijelite s manje mjesta tako da svaka ima svoj skup resursa. To’brži, sigurniji i pouzdaniji tip hostinga koji pruža bolje performanse od zajedničkog hostinga.

To je najbolje za redovite ili srednje web stranice koje trebaju konzistentnije hosting nego što to mogu dijeliti planovi. Ako ti’Na primjer, pokrenete web mjesto tvrtke, onda je VPS hosting pametan izbor.

Hostgator’s VPS Hosting Planovi

HostGator ima tri VPS hosting planova za izbor, u rasponu od 29,95 do 49,95 USD mjesečno:

 • Snappy 2000 plan: 29,95 dolara, obnavlja se na 89,95 dolara mjesečno. Dobijate 2 GB RAM-a, 120 GB prostora na disku i 1,5 TB propusnosti.
 • Snappy 4000 plan: 39,95 dolara, obnavlja se na 129,95 dolara mjesečno. Dobivate 4 GB RAM-a, 165 GB prostora na disku i 2TB propusnosti.
 • Snappy 8000 plan: 49,95 dolara, obnavlja se na 159,95 dolara mjesečno. Dobijate 8 GB RAM-a, 240 GB prostora na disku i 3TB propusnosti, te dodatne 2 CPU jezgre.

Mi’Nećete lagati – ove su cijene prilično skupe u usporedbi s drugim davateljima na tržištu!

hosting planovi vps hosting planoviHostgator’VPS planovi se isporučuju s mogućnostima što ga čini jakim izborom – jedini ulov su njegove visoke cijene.

Zašto HostGator toliko naplaćuje svoje VPS planove? pustiti’pogledajte značajke koje vidite ako ih vidite’vrijedi vašeg teško zarađenog novca:

Snappy 2000 Plan Snappy 4000 Plan Snappy 8000 Plan Početna cijena popusta

Standardna cijena

% ušteda popusta

Prostor na disku

Širina pojasa

Broj domena

Besplatni SSL

Besplatne sigurnosne kopije

Memorija (RAM)

Broj jezgara CPU-a

Korijenski pristup

Namjenske IP adrese

$ Cijena: 29,95 $ 39.95 $ 49,95
$ 89,95 $ 129,95 $ 159,95
67% 69% 69%
120 GB 165GB kapaciteta 240 GB
1.5TB 2TB 3TB
Neograničen Neograničen Neograničen
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
2GB 4GB 8GB
2 2 4
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
2 2 2

Tamo’s HostGatorom ništa nije u redu’S osobinama – daje vam sve što ste’trebam za uspješno pokretanje vaše web stranice. Jedino što ovdje pada ovdje je vrijednost za novac, zbog skupih cijena.

Srećom, najjeftiniji plan je sjajno polazište – dobivate ogromnu količinu propusnosti koja omogućuje stvaranje prometa, plus priličnu količinu memorije i prostora za pohranu da biste održali svoju web lokaciju’performanse glatka.

Glavni razlog za nadogradnju plana Snappy 4000 bila bi potreba više prostora za pohranu, kao i ostali ostaju gotovo isti. Širina pojasa potiče i do 2TB, ali vi’Korist od toga ćete osjetiti samo ako ste stvarno izbili propusni opseg na najjeftinijem planu.

Što se tiče plana Snappy 8000, to’s teško je preporučiti to znajući da košta 49,95 USD mjesečno s popustom. Ipak, ako i ti’uživa u pouzdanosti i moći koja dolazi sa HostGatorom’s karakteristikama i don’Ne smeta ti granatiranje, ti’Uživat ćete u velikom propusnom opsegu od 3 TB – koji bi trebao pokrenuti što više prometa na vašoj web lokaciji!

Svi planovi dolaze s potpunim pristupom korijenu, koji vam omogućava pristup vašoj web lokaciji’s poslužitelja. To znači da imate potpunu kontrolu nad svojom web stranicom’s postavke – možete prilagoditi svoj poslužitelj prema vašim specifičnim potrebama.

Daljnje informacije

 • Pročitajte našu recenziju Najbolji pružatelji usluga VPS hostinga da vidi hoće li HostGator napraviti popis
 • Hostgator’s VPS planovi nisu’t najjeftiniji – za pristupačnije cijene pročitajte našu recenziju Najbolji jeftini pružatelji VPS hostinga

8

Trošak hostinga posvećen HostGator-u

Namjenski hosting najnaprednija je vrsta hostinga – i najskuplji! Ovdje vaša web lokacija dobiva cijeli poslužitelj, koji vam pruža vrhunsku razinu performansi, brzine i sigurnosti.

Većina web lokacija ne’Ne treba vam ova ekstremna razina hostinga, ali to’definitivno je prikladno ako i ti’pokrećete ogromnu internetsku trgovinu, web mjesto s visokim prometom ili imate vrlo osjetljive sigurnosne zahtjeve.

Hostgator’s Namjenski planovi hostinga

HostGator je u našem istraživanju izašao kao najbolji ponuđač za namjenski hosting. Ima tri namjenska hosting plana, u rasponu od 118,99 USD do 148,98 USD mjesečno:

 • Vrijednost plana poslužitelja: 118,99 USD, obnavlja se na 189 USD mjesečno. Dobijate 4 CPU jezgre i 8 GB RAM-a.
 • Plan poslužitelja napajanja: 138,99 USD, obnavlja se na 249 USD mjesečno. Dobijate 8 CPU jezgara i 16 GB RAM-a.
 • Enterprise Enterprise plan: 148,98 dolara, obnavlja se na 289 dolara mjesečno. Dobijate 8 CPU jezgara i 30 GB RAM-a.

Kao što vidite, ovo je veliki hosting, dizajniran za velike web stranice s velikim proračunima!

cijene hosting hosting programa posvećene hosting planovimaNamjenski hosting je napredno rješenje, čija se cijena kreće od 118,99 USD mjesečno.

Ako ne’Ako nemate puno tehničkog znanja, mogli biste se potruditi da maksimalno iskoristite namjenski hosting – njegove su značajke napredne, a vi’Trebat će vam neko iskustvo da biste se suočili sa njima. Preporučujemo rješenje za upravljani hosting kao što život znatno olakšava!

Vrijednost plana poslužiteljskog plana napajanja Početna cijena popusta

Standardna cijena

% ušteda popusta

Prostor na disku

Širina pojasa

Besplatni SSL

Memorija (RAM)

Broj jezgara CPU-a

Korijenski pristup

Namjenske IP adrese

$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98
$ 189 $ 249 $ 289
37% 44% 48%
HDD od 1 TB 2 TB HDD
ili
SSD od 512 GB
SSD od 1 TB
Unmetered Unmetered Unmetered
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
8GB 16GB 30GB
4 8 8
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
3 4 5

Dobro je znati… ti ne’Ne možete dobiti sigurnosne kopije s bilo kojim od ovih planova – to’nude se kao dodatni izbor, tako da vi’To ćete vjerojatno željeti dodati prilikom prijave.

Plan vrijednosnog papira od 118,99 USD mjesečno odlično je početno mjesto – ne’Ne mogu vas prekrivati ​​značajkama, čineći ga dostupnim izborom. 8 GB RAM-a ima dovoljno memorije, a četiri CPU jezgre trebalo bi biti dovoljno za nesmetano funkcioniranje web mjesta.

Jedina mana najjeftinijeg plana je da on koristi HDD (tvrdi disk). Ovo nije’nije loše, ali pobijedio je’Ne smije biti brz kao noviji SSD (Solid State Drive) pohrana koji dolazi s naprednijim planovima.

HostGator preporučuje plan poslužitelja za napajanje i ako jeste’imam proračun da se proteže na 138,99 USD mjesečno’s solidan izbor. Možete birati između HDD-a i SSD-a za jednu stvar, što znači da možete odabrati i bržu opciju ako želite.

Većina korisnika je pobijedila’ne treba vam Enterprise Enterprise plan, a definitivno ne odmah – ovaj plan je nešto što treba raditi. Osam jezgara i 1TB SSD memorija bi se potrošili “normalan” web stranice – provjerite’dobivanjem vrijednosti za svoj novac odabirom plana koji’radit ću vam najteže!

Daljnje informacije

 • Pogledajte na Najbolji namjenski poslužnik hosting u našem detaljnom pregledu najboljih pružatelja usluga
 • Namjenski hosting najskuplji je tip, ali svejedno možete dobiti veliku vrijednost za novac – otkrivamo Najbolji jeftini hosting namjenski poslužitelj u našem detaljnom pregledu

9

HostGator Hosting planovi vs natjecatelji Hosting planovi

Mi’pogledao sam svakog HostGatora’s detaljno hosting planovima, tako da biste trebali imati prilično dobru ideju koje biste odabrali za svoju web lokaciju. Ali prije nego što to učinite, vjerojatno želite znati bi li se mogli bolje dogovoriti negdje drugdje, točno?

Hostgator’Cijene se uglavnom poklapaju s glavnim konkurentima InMotion i Bluehostom. To’nije najjeftiniji, ali u cjelini, na stol stavlja neke privlačne ponude. Kroz sve hosting planove, ovdje’Kako se ova tri najbolja konkurenta kreću u cijeni:

 • Hostgator’Cijene se kreću u rasponu od 2,75 do 289 USD mjesečno
 • Bluehost’Cijene se kreću u rasponu od 2,95 do 209,99 dolara mjesečno
 • U pokretu’Cijene se kreću u rasponu od 3,99 do 589,99 dolara mjesečno

HostGator nalazi se prilično blizu Bluehostu u svom ukupnom rasponu cijena, a jasno možete vidjeti da nudi mnogo jeftinije cijene od InMotion-a kada su u pitanju njihovi planovi s najvišim cijenama. Ali kako se uspoređuju prema planu po planu? pustiti’pogledajte (sve cijene prikazane u tablici samo su diskontne cijene):

InHotion BlueHost HostGator Zajednički

Oblak

WordPress

Prodavač

VPS

Posvećen

2,75 – 5,95 dolara 2,95 dolara – 13,95 dolara 3,99 dolara – 13,99 dolara
4,95 – 9,95 dolara N / A 21,04 USD – 69,34 USD
5,95 dolara – 9,95 dolara 2,95 dolara – 49,95 dolara 4,99 – 10,99 dolara
19,95 USD – 24,95 USD N / A 15,39 USD – 89,94 USD
29,95 dolara – 49,95 dolara 18,99 USD – 59,99 USD 29,19 dolara – 69,34 dolara
118,99 USD – 148,98 USD 79,99 USD – 119,99 USD 105,69 USD – 519,49 USD

Iako HostGator možda ne nudi najjeftinije cijene na tržištu, ipak ima povoljniju gornju granicu svojih cjenovnih planova.

HostGator nudi bolju vrijednost za novac od InMotion-a, a njegovi zajednički planovi daju vam bolju vrijednost od Bluehosta’a. Mi’već sam vidio da HostGator nije’t najbolji izbor za VPS hosting, ali osim toga njegovi se planovi prilično dobro poklapaju s konkurentima.

Daljnje informacije

 • Jesu li InMotion’cijena vam zapeti za oko? Ako je tako, pročitajte cijelu našu Pregled hostiranja InMotion da saznate više o ovom vrhunskom davatelju usluga
 • Bluehost je poznat po svom WordPress hostingu – saznajte zašto u našem Pregled Bluehosta
 • Bluehost nudi prilično konkurentne cijene – pogledajte naše planove u našim Pregled cijena Bluehosta
 • HostGator i Bluehost su top suparnici – pogledajte tko pobjeđuje u našoj Usporedba Bluehosta i HostGatora

10

Ostali troškovi na koje treba razmišljati

Kad se prijavite za hosting, vi’Pronaći ću tamo’s čitavim nizom drugih stvari koje biste trebali, trebali ili definitivno dobiti. Neki se dodaci čak automatski odabiru kada dođete do odjave – neka’pogledajte kakve druge troškove možete očekivati ​​od HostGatora ako se prijavite.

Cijene hostgatora odjava dodatni troškoviVas’Pronaći ćete dodatne usluge dostupne na stranici za odlazak kada se prijavite za hosting. Neki se automatski biraju, zato uvijek pažljivo provjerite svoj plan!

1. Imena domena

Neki od HostGatora’s planovi – na primjer, WordPress hosting – uključuju besplatno naziv domene. Ovo je sjajan bonus, ali svi planovi ne uključuju domenu besplatno. Srećom, ime domene možete kupiti izravno od HostGator – ali koliko to košta?

Hostgator’Cijene domena funkcioniraju na sličan način kao i troškovi hostinga – u ovom slučaju prva godina je snižena, a nakon toga plaćate redovnu cijenu. Ovdje’pogledajte neke od njegovih cijena:

 • .com: 12,95 dolara godišnje, obnavlja se na 17,99 dolara
 • .org: 12,95 dolara godišnje, obnavlja se na 17,99 dolara
 • .web stranica: 9,95 dolara godišnje, obnavlja na 15 dolara
 • .neto: 12,95 dolara godišnje, obnavlja se na 17,99 dolara
 • .mi: 15 dolara godišnje, obnavlja se na 19,95 dolara

To su prilično visoke cijene obnove, ali to zaista dolazi s koristi što imate hosting i naziv domene na jednom mjestu!

2. SSL certifikati

HostGator uključuje besplatni Let’s Šifrirajte SSL certifikat na svim svojim planovima za hosting. To vam pruža osnovnu zaštitu, ali ako želite napredniju razinu sigurnosti, vrhunske SSL certifikate možete kupiti putem HostGator-a.

Postoje tri SSL-a za odabir:

 • Pozitivni SSL: 19,99 USD godišnje (obnavlja se kod 39,99 USD godišnje)
 • SSL s više domena: 79,99 USD godišnje
 • Proširena SSL provjera: 269,99 USD godišnje

Ne znaš’moram kupiti jedno od ovih – to’s većinom za web-lokacije kojima treba dodatna razina povjerenja i sigurnosti, kao što su internetske trgovine.

Dobro je znati… Pozitivni SSL možete kupiti na odjavi kada se prijavite za hosting, ali tada ne’ne ostvarite popust na startove.

3. CodeGuard

CodeGuard je sigurnosni i sigurnosni softver koji vam pruža zaštitu od toga da stvari ne idu po zlu. Svakodnevno se pokreće, automatski izrađuje sigurnosne kopije za vaše web mjesto, omogućuje vam da znate o neovlaštenim izmjenama i omogućuje vam da vratite web mjesto u prethodnu verziju ako ništa ne ide u plan.

Cijene počinju od 2 USD mjesečno za vaš prvi mandat, a zatim se obnavljaju s 23,95 USD godišnje. To možete dodati kao dodatak na odjavi kada se prijavite za hosting plan. Glave gore – često dolazi već odabrano, pa ako ne’ne bih htio da to obilježje imaš’Bolje provjerite je li ovo polje’t kvačica.

4. SiteLock nadzor

Ovo je korisna značajka koja svakodnevno nadgleda vašu web stranicu i upozorava vas ako se vaša web lokacija hakuje ili ubrizga zlonamjerni kod. Prilično zastrašujuće stvari, zar ne? Da’s zašto ga HostGator navodi kao a “Preporučuje se” dodatak na odjavi.

SiteLock nadzor košta 24,99 dolara godišnje – ovo se dodaje u vaš hosting plan i dolazi unaprijed odabran od strane HostGator. Dvaput provjerite je li’s oznakom ili ne kako bi se izbjegla iznenađenja prilikom plaćanja.

5. Ostali dodaci

Ostali dodaci koji bi se mogli naći na odjavi uključuju profesionalnu adresu e-pošte, što košta 6 dolara mjesečno, i HostGator SEO Alati, koji koštaju 35,40 dolara godišnje. Ovi don’Obično se automatski ne odabiru, pa ako ih želite kao dodatke, jednostavno označite one koje želite!

Dobro je znati… Hostgator’45-dnevno jamstvo povrata novca odnosi se na njegov hosting plan i privatnost domene. Ne radi’ne može se proširiti na bilo koja imena domena koje ste možda kupili sami. Ako vaš plan uključuje besplatnu domenu, HostGator oduzima naknadu od 15 dolara, tako da možete zadržati svoju domenu.

Cijene HostGator: Sažetak

Mi’pokrili smo ulaznice i izlaske HostGatora’s cjenovnim planovima, od najjeftinijih do najskupljih paketa, kako se uspoređuje s najboljim konkurentima i označio dodatne troškove na koje biste trebali paziti.

Do sad biste trebali znati je li HostGator’Planovi hostinga su pravi za vas – i koga želite detaljnije pogledati. Mi’Razgovarao sam o puno različitih planova, premda, neka’imamo kratak sažetak HostGatora’s planovima…

Sažetak cijena HostGator-a

 • Zajedničko gostovanje: 2,75 USD – 5,95 USD mjesečno.
 • Cloud hosting: 4,95 USD – 9,95 USD mjesečno.
 • WordPress hosting: 5,95 dolara – 9,95 dolara mjesečno.
 • Hosting prodavača: 19,95 USD – 24,95 USD mjesečno.
 • VPS hosting: 29,95 USD – 49,95 USD mjesečno.
 • Namjenski hosting: 118,99 – 148,98 USD mjesečno.

Dijeljeni, WordPress i VPS hosting su najčešće birane vrste hostinga, ali to stvarno ovisi o vašim individualnim potrebama – i vašem proračunu!

Sjetite se da je pobijedio početni popust’ne bi trajalo zauvijek, tako uvijek provjerite cijene obnove prije prijave. Pazite i na dodatne troškove pri odjavi – Hostgator nudi mnoštvo dodatnih opcija koje možete odabrati i odabrati, poput imena domena, sigurnosnih kopija i SEO alata – zato budite pažljivi kako biste pregledali svoj plan prije dovršetka kupnje..

Naša konačna presuda HostGator-u’cijene su pozitivne. To’Izuzetno je jak hosting pružatelj usluga, pa iako njegovi planovi nisu’znaš da je uvijek najjeftinije’dobivate izvrsnu uslugu za svoj novac. Dijeljeni hosting posebno nudi veliku vrijednost za novac.

Pitanja i odgovori

Da li HostGator nudi besplatna ispitivanja?

Nažalost, ne – hosting hosting don’Ne pružaju besplatne probe za svoje hosting planove. No oni nude garanciju povrata novca tako da možete isprobati njihove hosting planove u potpunosti bez rizika. HostGator ima 45-dnevno jamstvo povrata novca, što je prilično velikodušno!

Možete li u bilo kojem trenutku otkazati svoj HostGator račun?

Da! Ako se otkažete u HostGatoru’s garancija povrata novca od 45 dana, vi’Dobit ćemo povrat sredstava za vaš hosting plan. Ako otkažete nakon tog razdoblja, vaš će plan biti otkazan sljedećeg datuma obnove, osim ako izričito ne zatražite račun prije nego što ga zatvorite. To’vrijedi to reći otkazivanje vašeg plana ne’t automatski otkazati naziv vaše domene.

Dobivate li besplatnu domenu sa HostGator-om?

Da, ali samo na određenim paketima – zato budite oprezni i provjerite prije prijave. Sve ovisi o vrsti hostinga koju odaberete. Na primjer, WordPress i zajednički hosting programi nude besplatnu domenu, ali VPS planovi ne’t.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me