Pregled WP Engine: WordPress hosting stručnjaci

Postoje mnogi pružatelji usluga web hostinga koji malim tvrtkama čine svoj osnovni cilj, ali još uvijek imaju cijene koje su dostupne pojedinim korisnicima. Onda postoje domaćini poput WPEngine koji su doista svi o posluživanju poduzeća, s cijenama koje to dokazuju.


Ovo je važno pitanje koje treba napomenuti od tada’dovoljno je teško da shvatite koji je web domaćin prikladan za vas. Ako ti’ponovo gradite blog za svoje svakodnevne misli ili web mjesto za koje se nadamo da će vam to biti posao puno radno vrijeme, tada domaćin koji je fokusiran na posao možda nije za vas. Ostale usluge koje imaju sve osnovne značajke koje su vam potrebne da biste započeli bez značajnih financijskih ulaganja idealniji su.

Ako se, međutim, ozbiljno bavite svojim WordPress web mjestom, usluga poput WPEngine može biti pravi izbor. No, ipak se želite uvjeriti da tvrtka isporučuje sve potrebne stvari po pravoj cijeni. Da’S onim što ovaj pregled želi učiniti za one vlasnike malih poduzeća koji razmišljaju o vožnji s WPEngineom.

Pros:

  • Automatizirane usluge za ažuriranje infrastrukture mjesta
  • Napredne značajke za profesionalne korisnike

Cons:

  • Skupi planovi za ulaznu razinu
  • Samo WordPress

Daljnje informacije:

Vrhunski davatelji web hostinga – naša komparativna recenzija HostGator, Bluehost i GoDaddy Hosting

WPEngine: Kratka povijest

Sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, WPEngine je započeo život 2010. godine kao ekskluzivna WordPress hosting platforma. Tvrtka trenutno ima više od 80.000 kupaca u 140 zemalja širom svijeta i pokreće 500.000 mjesta.

Pouzdanost & Izvođenje

Uptime je mjera koliko sati mjesečno ili godišnje mreža drži svoje poslužitelje na mreži i dostupne web lokacije. Ovo je ključna komponenta bilo kojeg web hostinga. Želite tvrtku koja osigurava skoro savršen produžetak, tako da vam ne’Ne gubite se na bilo kojem ključnom prometu ili prodaji. Realnost je, međutim, da će web stranice i web domaćini svakim danom propadati. Zapravo, WPEngine ima izvrstan post na blogu posvećen upravo ovom pitanju.

Tvrtka zahtijeva 99,99 posto produženog rada, što iznosi manje od jednog sata stanke godišnje. Naše istraživanje, međutim, sugerira WPEngine’vrijeme produženja je bliže 99,95 posto. To uspijeva do nešto više od četiri sata stanke svake godine. Da’s još uvijek nije puno kada uzmete u obzir da je u prosjeku 8.760 sati, ali je niži od ostalih davatelja usluga – Hostgator, Bluehost, SiteGround, i GoDaddy, nabrojati nekoliko.

Značajke WPEngine-a

WPEngine od tada ima apsolutnu tonu značajki’s pružanjem osnovnih usluga tvrtkama. Za potrebe ovog pregleda mi’Držaću se uglavnom onoga’nude se u WPEngineu’a Stavljanje u pogon zajednički paket hostinga.

Ovaj osnovni paket omogućuje vam pokretanje s jedne web lokacije, 10 GB prostora za pohranu, i omogućuje 25.000 posjeta mjesečno i 50 gigabajta propusnosti. Da’Nije puno mjesečnih posjetitelja ili propusnog opsega, ali hej ovo je paket za početnike za web stranice koje tek počinju.

WPEngine pruža podršku za mrežu za dostavu sadržaja (CDN), što je pomoćna usluga koja pomaže ubrzati isporuku vaše web stranice posjetiteljima širom svijeta.. Također nudi i SSL certifikat besplatno, što znači da se posjetitelji mogu povezati s vašom web lokacijom putem HTTPS-a.

Pored ovih osnova, WPEngine također svakodnevno automatizira sigurnosne kopije vaše web stranice, automatska ažuriranja jezgre WordPressa, postavljanja okruženja za testiranje promjena na web mjestu, dopuštenja po korisniku, isporuke sadržaja web mjesta na temelju posjetitelja’ lokacije (nisu uključene u pokretanje), otkrivanje i blokiranje prijetnji (zaštita od krađe) i integracija Amazon Web Services. Uopće nije loše.

Je li WPEngine jednostavan za korištenje?

Ako postoji’Ono što WPEngine može naučiti od domaćih konkurenata’kako raditi prijave. S WPEngine-a nema skrivenih troškova. Tvrtka kaže da košta osnovni paket 35 dolara mjesečno i to’s kolika je cijena bez obzira na dužinu vaše obveze – uštedite dvomjesečni popust oglašen tik uz cijenu.

WPEngine također ne’ne zabrljati se dodacima. Jednom kad ti’odabrali ste željeni paket, tvrtka navodi niz dodataka poput ciljanja sadržaja na temelju lokacije i analitičkih podataka. Nijedan od njih nije odabran prema zadanom, što znači da ste pobijedili’nemojte biti iznenađeni dodatnim troškovima pri odjavi. To je rijetka stvar koju možete pronaći i vrijedi aplaudirati jer mnogi domaći korisnici jednostavno ne’ne mogu to učiniti.

Poslije tebe’odabrali ste svoj plan i dodatke, dajete svoje podatke o plaćanju i druge podatke, kao što su ime računa i adresa e-pošte. Onda jednom to’Gotovo, ti’ponovno na utrke.

Korisnička podrška

WPEngine nudi tonu mogućnosti podrške. Prvo, tamo’s Resursni centar, koji je edukativni centar za pomoć radi na poboljšanju web mjesta. Nudi osnovne savjete poput umetanja sadržaja Google Maps na svoju web lokaciju, kao i ezoteričnije teme kao što su istraživački radovi o vrijednosti SEO-a.

Onda tamo’s WPEngine’s tradicionalnom odjeljkom za podršku koja nudi nekoliko članaka pomoći unaprijed organizirane od kategorija poput WordPressa, kako postaviti web mjesto, otklanjati probleme i brže djelovati na web mjestu. Tamo’s velikim poljem za pretraživanje na vrhu koji će vam pomoći pri detaljnoj temi.

WPEngine pregledBez obzira jeste li klijent ili samo želite naučiti više o tehničkoj strani povezivanja na mreži, WPEngineov resursni centar fantastičan je resurs

Napokon, WPEngine’s Centar za rješenja nudi mnoštvo korisnih članaka i savjeta o svakoj temi koja može zamisliti za rad na vašem web mjestu.

Ako ti resursi podrške nisu’dovoljno, WPEngine pruža live chat i 24/7 podršku za telefon i problematične karte za sve pakete, osim Startup paketa.

cijena & Vrijednost za novac

Kao što smo rekli na početku, WPEngine ne dolazi jeftino. svoj Stavljanje u pogon paket počinje od 35 USD mjesečno. Možete platiti mjesečno ako želite, ali ako plaćate unaprijed cijelu godinu, WPEngine vam daje dva mjeseca besplatno. Uz dvomjesečni popust, osnovni troškovi pokretanja razvijaju se do 350 dolara godišnje. Da’s načinom skupljim od plana koji vam planira ispod 100 dolara’Pronaći ću od glavnih računala. Da’Međutim, nije nužno poštena usporedba s WPEngine-om’Paketi počinju na naprednijoj razini od one koju imate’d dobiti od GoDaddy ili Bluehost.

Pregled cijene WPEngineaNapustite sve nade, vi koji ulazite ovdje

Osim Startup paketa, tu’s a Rast paket za 115 USD mjesečno koji znatno povećava broj mjesečnih posjeta i propusnost. Paket Scale započinje od 290 USD mjesečno, a WPEngine će kreirati prilagođene pakete za veća poduzeća kojima je potreban prilagođeni plan.

Svi planovi nude dva mjeseca besplatno ako plaćate unaprijed za godinu dana, a tvrtka nudi 60-dnevno jamstvo povrata novca.

Mjesto WPEngine u svemiru domaćin

Kao i mi’Već smo rekli, WPEngine je puno skuplji od onoga što vi’Pronaći ćemo s većim glavnim domaćinima. WPEngine nudi, međutim, sasvim drugačiju uslugu, sa značajkama koje su idealne za tvrtke s IT odjelima ili programere za osoblje.

Da’je vrlo različit od instalacije WordPressa jednim klikom na Bluehost koje nedostaju CDN-ove, razvojna okruženja i ciljanje sadržaja temeljenog na lokaciji.

Zaključak: Je li WPEngine hosting pravo za vas?

Ako ste vlasnik web mjesta WordPress s velikom publikom ili imate potrebe koje nije moguće riješiti s više glavnih računala, tada WPEngine može biti za vas. Tvrtka nudi dobru korisničku podršku i puno dodatnih mogućnosti za ljude dobro upoznate s izgradnjom i održavanjem web mjesta.

To’Međutim, nije za sve. Ako nisi’nisam siguran je li WPEngine za tebe, onda je više nego vjerojatno’s ne. Pripazite na jeftinije i uobičajenije hostove web stranica, a zatim, ako vam trebaju naprednije značajke WPEngine usmjerene na poslovanje, vratite se na drugi pogled.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me