Tuotteen hinnoittelu: Voit hyötyä näistä 6 asiantuntijavinkistä

Joten sinä’kaikki asetettu ja valmis aloittamaan myynti, mutta sinä’uudelleen et ole varma kuinka hinnoitella tuotteitasi. Sinä’uudelleen ole yksin – se’s kompastuskivi monille ensimmäisen kerran myyjille ja pienille yrityksille. Ei kuitenkaan hätää, koska me’uudelleen täällä kävellä sinut läpi.


Tuotteiden oikea hinnoittelu on tärkeää. Kysy liikaa, ja asiakkaasi menevät suoraan kilpailijoidesi luo. Kysy liian vähän, ja kukaan ei ota sinua vakavasti. Sitten siellä’s voittojen, lisäysten ja katteiden kysymys – kuinka lasket tuotteen myyntihinnan kattamaan kaikki yleiskustannuksesi?

Yrittäjät kamppailevat usein näiden kysymysten kanssa, etenkin nyt, kun markkinat ovat kilpailukykyisemmät kuin koskaan. Yhdeksän kymmenestä kuluttajasta hinnoitella tuotteita Amazonissa, niin se’on helppo ymmärtää miksi siellä’s niin paljon paineita saada hinnoittelu oikein.

Me’uudelleen täällä auttaa. Tässä artikkelissa kerrotaan tärkeimmistä asioista, jotka sinun on harkittava, antaa sinulle muutamia hyödyllisiä kaavoja noudatettavaksi sekä paljastaa joitain hauskoja hinnoittelupsykologiavinkkejä antaa sinulle sisäpiirin’s pääkonttori kilpailun yli.

Antaa’Aloita, saako me?

Lisätietoa

 • Tarvitsetko verkkokaupan myydäksesi tuotteitasi? Löydä paras rakentaja sinulle Verkkokaupan rakentajan vertailukaavio
 • Kerran sinä’olet saanut tuotteesi hinnat ja valinnut ihanteellisen verkkokaupan rakentajan, sinun on rakennettava myymäläsi! Opas meidän Kuinka rakentaa verkkokauppa auttaa sinua aloittamaan 9 helppoa vaihetta.

1

Peitä selkäsi

Me’aloitan tästä, koska se’s on tärkein vinkki tuotteidesi hinnoitteluun. Varmista aina’asettamalla hinnat, jotka kattavat kustannuksesi, muuten sinä’Suoritan yrityksesi tappiolla, mikä ei ole hauskaa.

Tämä on kultainen sääntö, joka pitää mielessä, kun siirryt eteenpäin ja aloitat tuotteiden hinnoittelun.

Sinä’uudelleen luultavasti ajattelemme me’toteaa itsestään selvän, mutta se’S helppo päästä mukaan kilpailijoiden hintataisteluihin. siellä’Ei ole mitään syytä myydä tuotteitasi halvemmalla kuin kukaan muu markkinoilla, jos voit’t varaa pitää yrityksesi käynnissä.

Me’Näytän sinulle kuinka laskea kustannuksesi pian, mutta ensin’on aika jonkin kilpailijan tutkimukselle.

2

Ymmärrä markkinat

Mikäli sinä’jälleenmyymällä fyysisiä tuotteita, kuten meikki, tai digitaalisia tuotteita, kuten lataukset, sinä’Minun on pakko ymmärrä asiakkaitasi’ odotukset hintojen asettamiseksi. Viimeinen asia, jonka haluat, on itku “Kuinka paljon?!” kaikuu tuotesivuilta. Paras tapa saada tunne markkinoilta on laittaa etsivä hattu päälle ja snooping.

Katsokaa kilpailijoita’ hinnat ja tee muistiinpano löytämästäsi hintaluokasta. Mitkä ovat kalleimmat hinnat ja halvimmat tarjoukset ympäri? Se’epätodennäköistä sinulle’Haluat asettaa hinnat korkeimpaan kuin ylin hintamerkki, paitsi jos tuotteesi on riittävän ainutlaatuinen ollakseen selvästi rahan arvoinen.

Voit myös kutsua ystäviä, perheenjäseniä ja työtovereita tekemään tutkimuksia sinulle. Kuinka paljon he olisivat valmiita maksamaan omista tuotteistasi tai vastaavista? Minkä kilpailijan he todennäköisimmin valitseisivat hinnan perusteella? Tämän pitäisi antaa sinulle realistinen käsitys siitä, mitä ihmiset odottavat maksavan.

Suosituin vinkki! Me kaikki tiedämme, että ihmiset rakastavat kauppaa, mutta tiesitkö, että sinun ei pitäisi’t hinnoitko tuotteitasi liian alhaiseksi? Ihmiset haluavat tietää heidät’saada vastinetta rahoilleen – erittäin halvat hinnat voivat tehdä asiakkaista epäilyttäviä, jolloin he uskovat tuotteesi keskinkertaiseksi.kuinka hinnoitella tuote dollaripuu alhaisilla hinnoillaVaikka Dollar Puulla on alhaiset hinnat, sitä ei tunneta korkealaatuisten tuotteiden myynnistä. Asiakkaat ovat usein halukkaita maksamaan enemmän paremmasta arvosta!

Vaikka tämä on ensimmäinen askel, se’se ei ole kertaluonteinen asia. Sinun tulisi seurata markkinoita ja kilpailuasi melko jatkuvasti. Jos kilpailija toteuttaa valtavan myynnin, sinun on tiedettävä se. Jos uusi merkki aukeaa, sinun kannattaa tarkistaa niiden hinnat ja päättää, haluatko muuttaa omaa strategiaasi.

Ajattele itseäsi superperspektiivisenä – jatkuva valppaus on avainta!

3

Laske kustannuksesi

Nyt pääsemme hauskaan osaan.

Yksinkertaisin tapa määrittää tuotteen hinta on kustannukset plus hinnoittelu, jota kutsutaan myös merkintähinnoitteluksi. Tämä tarkoittaa, että selvitetään, kuinka paljon tuotteen valmistaminen maksaa yhteensä, ja lisää sitten merkintäprosentti.

Merkintäprosentti on periaatteessa kuinka paljon voittoa haluat tuotetta tuotetta varten – 20–50% on alan standardi.

Kaava näyttää tältä:

Tuotteen kokonaiskustannukset + merkinnät% = lopputuotteen hinta

Sinulla voi olla joitain kysymyksiä tällä hetkellä, mutta älä’hätää – me’aiomme hajottaa tämän yhtälön.

Hyvä tietää… Merkintähinnoittelu on suosittu hinnoittelustrategia, koska se’s niin yksinkertainen. Se’joita käytetään kaikenlaisissa yrityksissä, mukaan lukien jälleenmyyjät, tukkumyyjät ja valmistajat.

Kokonaiskustannukset

Tuotteesi’Kokonaiskustannukset koostuvat muutamasta eri tekijästä. Jos ostat jälleenmyytäviä tuotteita, ota huomioon, kuinka paljon maksat jokaisesta tuotteesta. Muuten sinun on lisättävä seuraava:

 • Materiaalien kustannukset – kuinka paljon materiaalit maksavat tuotteidesi valmistamiseen
 • Työkustannukset – maksatko muille ihmisille tuotteiden tekemisen? Rakennatko niitä itse? Varmista, että otat huomioon työvoimakustannukset!
 • kiinteät kustannukset – nämä koostuvat kahdesta asiasta: ensimmäinen on kiinteät kulut, mikä don’t muutokset, kuten vuokra, palkat, vakuutukset, oikeudenkäyntikulut jne. Toinen on muuttuvat kulut, jotka vaihtelevat kuukausittain, kuten puhelinlaskut, pakkaus, markkinointi jne.

Suosituin vinkki! Muuttuvien kulujen laskeminen voi olla hankalaa, koska ne muuttuvat joka kuukausi. Yritä estimoida vuotuinen kokonaismäärä ja käyttää keskimääräistä lukua tämän määrän perusteella.

Merkintäprosentti

Merkintä on erot tuotteen kustannusten ja tuotteen myyntihintojen välillä. Lyhyesti sanottuna merkintä on se, mikä luo voittoa.

Merkintä ilmoitetaan yleensä prosentteina. 50% on yleensä normaalimäärä, mutta se vaihtelee yrityksittäin yrityksesi toimialasta riippuen’uudelleen sisään.

Antaa’Käytä esimerkkiä. Jos huomaat, että tuotteesi kokonaiskustannukset ovat 15 dollaria ja haluat lisätä 50 prosentin merkinnän, sinun on tehtävä seuraava summa: 15 dollaria x 0,5 = 7,50 dollaria. Se tarkoittaa sinua’lisäämällä 7,50 dollarin lisäys tuotteesi kustannuksiin.

Joten, ottaen yllä esitetyn yhtälön, kokonaismyyntihintasi näyttää tältä:

Tuotteen kokonaiskustannukset + merkinnät% = lopputuotteen hinta
15 dollaria + 7,50 dollaria = 22,50 dollaria

Kustannus plus hinnoittelulla on paljon etuja – se’Yksinkertainen, on helppo perustella loppusumman selvästi ja on melko johdonmukainen. Se ei kuitenkaan’t ota huomioon kilpailu tai markkinasuuntaukset, mikä tarkoittaa, että voit päätyä hintoihin, jotka ovat hieman liian korkeat.

Että’missä tutkimuksesi tulee. Saatat joutua räätälöimään hinnat ottamaan kilpailevat tuotemerkit huomioon ja pitämään hinnat houkuttelevina asiakkaille.

Lisätietoa

 • Jos sinulla on oma verkkokauppa, muista ottaa verkkosivustosi kustannukset huomioon kuluissa. Lopullinen hinnoitteluoppaamme Kuinka paljon verkkosivusto maksaa sinulle? antaa sinulle selkeän kuvan siitä, kuinka paljon voit odottaa maksavan.

4

Tukku vs vähittäismyynti

Jos sinä’jälleenmyynti muille jakelijoille, voit käyttää cost plus -hinnoittelua tukkuhinnan selvittämiseen. Tämä on myyntihinta, jota käyttäisit’jälleenmyynti putiikkeihin, gallerioihin tai kauppoihin – kuka tahansa, joka sitten myy tuotteitasi asiakkailleen.

Kuitenkin, jos sinä’jälleenmyydä suoraan asiakkaille itse, kuten useimmat pienyritykset ja pienemyyjät sitten sinun on selvitettävä vähittäishinta.

Vähittäishinta on se, kuinka paljon asiakkaat maksavat tuotteestasi kaupoissa ja verkossa – sen’s lopullinen hinta, ja tulee olemaan korkeampi kuin tukkuhinta.

Jos et’t hieno hinta-plus hinnoittelu, täällä’s toinen yksinkertainen tapa selvittää tukku- ja vähittäishintasi:

(Työkustannukset + materiaalikustannukset) x 2 = tukkuhinta

Sitten yksinkertaisesti tuplaa tukkuhinta laskemaan vähittäishinta:

Tukkuhinta x 2 = vähittäismyyntihinta

Tämä on erittäin yksinkertainen tapa selvittää tukku- ja vähittäishintasi. siellä’Se on mielestäni hämmästyttävä joukko muita yhtälöitä, joista voit valita, joista jotkut ovat paljon monimutkaisempia kuin toiset. Kuten aina, se’kannattaa kokeilla muutama menetelmä ja löytää yksi, joka toimii yrityksesi kanssa – ja älä’Älä unohda pitää markkinahintojen ja kilpailun huomioonottamista tuloksissa.

5

Yhdistä asiakkaasi

Tuotteillesi sopivan hinnan löytäminen on tärkeää. Sinun on katettava kustannuksesi, ansaittava voitto ja pidettävä mukana kilpailijoitasi. Mutta siellä’viimeinen tärkeä tekijä: asiakkaasi!

Ensimmäinen sääntö ei ole sekoittaa, häiritä tai ylenkatsoa asiakkaitasi. Pidä hinnoittelu aina selkeänä, siistinä ja helppo käsitellä. Hämmentyneet ostajat eivät ole’aiomme käyttää paljon rahaa.

tuotteiden hinnoittelu superdry-myyntiSuperdryn kotisivu kiinnittää huomiosi myyntinauhalla ja tekee selväksi, kuinka paljon voit säästää.

Onneksi on olemassa muutamia temppuja kaupasta, ja joitakin näppärät psykologiset liikkeet voit käyttää. Katso alla olevat vinkit – saatat huomata, että se avaa silmäsi omiin tapoihisi seuraavan kerran käydessäsi ostoksilla!

Charm hinnoittelu

Oletko koskaan miettinyt, miksi useimmat hinnat on asetettu 0,99 senttiin sen sijaan, että pyöristäisit sitä ylöspäin? No, siellä’s syy – ihmiset kiinnittävät yleensä enemmän huomiota vasempaan numeroon pikemminkin kuin desimaalin jälkeen olevat numerot. Joten 9,99 dollaria näyttää äärettömän paremmalta kuin 10 dollaria!

Tätä kutsutaan viehätys hinnoittelu, ja se on kokeiltu menetelmä, jota useimmat myyjät käyttävät. Don’Älä missaa – käy läpi ja muuta pyöreitä hintoja niin, että ne maksavat sentin vähemmän.

viehätys hinnoittelu esimerkki

100 sääntö

Jos sinulla on sekoitus tuotteita, joiden hinta on yli ja alle 100 dollaria, tämä kätevä kärki saattaa olla hyödyllinen.

“100-sääntö” ehdottaa, että jos sinä’uudelleen myyntiin tuotteille, jotka maksavat alle 100 dollaria, sinun pitäisi näyttää se Prosentuaalinen alennus. Kun taas jos’uudelleen myyntiin tuotteille, jotka maksavat yli 100 dollaria, sinun pitäisi näytä säästöt dollareissa.

Tässä’s esimerkki:

 • ‘25% alennus’ tuotteelle, joka maksaa 80 dollaria.
 • ‘98,75 dollaria pois’ tuotteelle, joka maksaa 395 dollaria.

kuinka hinnoitella tuotetta 100 -sääntö

Sinä’et todellakaan ota ylimääräistä rahaa tuotteelta – asiakas säästää täsmälleen saman määrän rahaa’s esitetään numerona tai prosenttina. Mutta asiakas tuntuu heistä’säästät enemmän, mikä tekee heistä todennäköisemmäksi ostamaan. Sneaky, eikö??

Poista toimitus

Voi olla houkuttelevaa nostaa tuotteesi hintaa sisällyttämällä siihen toimituskulut – tällä tavalla voit tarjota “vapaa” toimitus asiakkaiden vetämiseksi sisään.

Tämä voi olla menestyvä taktiikka, mutta jos löydät sen’ei toimi, se saattaa olla harkittaessa “eriyttäminen” kustannukset. Toimituksen yhdistämisen sijasta, erota kustannukset, jotta tuotteen hinta näyttää alhaisemmalta.

Esimerkiksi: 12 dollaria + 2,99 dollaria lähetyskulut, eikä 14,99 dollaria + ilmainen toimitus.

Tämä voi olla erityisen hyödyllinen taktiikka, jos sinä’jälleenmyynti online-tarjouksilla eBay-kaltaisilla alustoilla.

kuinka hinnoitella tuote eriyttämään toimitus

Näytä kalleimmat tavarat

Mutta voitti’joka pelottaa asiakkaani?

Ei välttämättä! Itse asiassa sitä on ehdotettu yhdeksi tehokkaimmista psykologisista taktiikoista, joita voit käyttää. On olemassa muutamia tapoja, joilla tämä voidaan toteuttaa käytännössä.

Yksi vaihtoehto on laittaa kaksi samanlaista tuotetta vierekkäin, hyvin erilaisilla hinnoilla.

Saatat olla yllättynyt, kun huomaat, että ihmisiä houkutellaan kalliimpaan vaihtoehtoon, koska se korkeampi hinta lupaa korkeamman laadun.

Jos et’Luuletko, että asiakkaasi käyttäisivät tätä taktiikkaa’s toinen tapa antaa sinun kalliit tuotteesi toimimaan sinulle. Laita ne korkealle verkkosivustollesi tai näytä tuotteesi kalleimmasta halvimpaan.

Tällä tavalla asiakkaasi pitävät tämän korkean hintalaatun mielessä ja vertaavat kaikkia myöhemmin näkemiään hintoja tähän vertailuarvoon. Lopputulos? Muut tuotteesi vaikuttavat arvokkaalta!

Hyödynnä tarjouksia, alennuksia ja erikoistarjouksia

‘Kaksi yhden hinnalla’ on kauppojen kummisetä, mutta se’s vähän väsynyt nyt. Ole kekseliäs tarjousten kanssa – Tarjoa puolihintaisia ​​tuotteita, säästöjä asiakkaallesi seuraavan kerran ostaessaan tai jopa mahdollisuus avata eksklusiivisia tuotteita tai myyntiä.

Hyppää suuriin myyntitapahtumiin, kuten musta perjantai ja cyber maanantai, ja tarjota kohdennettua myyntiä noin aikoina kuten äiti’Päivä, isä’s päivä, joulu… saat idean. Voit jopa saada kekseliäitä tämän idean avulla – jos myyt lemmikkitarvikkeita, miksi et juhlisi myyntiä kansalliselle kultaisennoutajapäivää varten? (Se’s muuten joka 3. helmikuuta, vain niin tiedät.)

Jos vain voit’Minulla ei ole varaa harjoittaa myymälää laajuisesti, miksi ei tarjota alennuksia kohderyhmille tietyinä aikoina? Esimerkiksi tiistait voisivat olla opiskelija-alennuspäivä, torstain voisivat olla eläkeläisalennuksia, ja viikonloput voisivat tarjota perheen tarjouksia.

Löydä yrityksellesi sopiva markkinarako ja anna asiakkaillesi jotain houkuttelevaa.

Aina säästää säästöä

Tämä on vain hyvä käytäntö, mutta jos’uudelleen myynti, sinun pitäisi näytä aina alkuperäinen hinta uuden myyntihinnan vieressä. Jos sinä’Ve alennat tuotetta useita kertoja, näytä kaikki vanhat hinnat yliviivattuina, nykyinen hinta on selvästi näkyvissä.

alennus myyntihinnoista mango outlet-esimerkkiTässä Mango Outletin esimerkissä voit nähdä, että myyntihinta on alennettu useita kertoja. Kunkin vaiheen näyttäminen auttaa asiakasta tuntemaan säästävänsä enemmän!

Tämä varmistaa, että hinnoittelu on avointa, ja osoittaa asiakkaille, kuinka paljon hyvää he tekevät’uudelleen saaminen.

Se voi myös olla tehokas tee alkuperäisestä hinnasta suurempi kuin alennettu hinta. Visuaalisesti tämä johtaa asiakkaan uskomaan heihin’säästät enemmän ja tekee heistä todennäköisemmin napsauttamaan Osta-painiketta.

6

Don’t Pysäytä; Jatka testausta!

Kerran sinä’olet laskenut kustannuksesi ja kokeillut joitain meille omia psykologisia taktiikoita’Ve edellä, Don’t lopettaa. Voit muuttaa hintoja – he’uudelleen ei ole asetettu kiveen. Testaa niitä ja älä’Älä unohda kerätä asiakaspalautetta!

Yleisten tarkistusten ja testien lisäksi tässä on joitain esimerkkejä aikoista, jolloin kannattaa harkita hintojen muuttamista:

Kun esittelemme uusia tuotteita

Kun esität uusia tuotteita, Don’t pelkää tehdä niistä hieman kalliimpia kuin vanhemmat esineesi. Voit jopa alentaa olemassa olevien tuotteiden hintoja, jos sinulla on varaa siihen – tämä saattaa tehdä niistä houkuttelevammat asiakkaille ja lisätä samalla arvoa kiiltäviin uusiin lisäyksiisi!

Tuotekustannusten nousun seurauksena

Jos jostain syystä tuotantokustannuksesi kasvavat, varmista, että teet matematiikan varmistaaksesi, että myyntihinta kattaa edelleen kulut.

Olet ehkä jo antanut jonkin verran liikkumavaraa, mutta jos marginaalisi tai voittomarginaalisi ovat vähän tiukat, niin’s erityisen tärkeä pysyä päällä rahat menossa ja ulos. Muista, että tärkeintä on, että yrityksesi tuottaa voittoa!

Jos tuotteesi ovat jo melko kalliita, katso miten voisit leikata ja säästää kustannuksillasi.

Markkinoiden ulkoisten vaikutusten takia

Jos hinnat nousevat tai laskevat tai uudet kilpailijat hiipivät sisään, sinä’d Ole viisasta säätää hintoja varmistaaksesi, että hinnat pysyvät merkityksellinen ja kilpailukykyinen.

Voi olla vaikea löytää tasapaino houkuttelevien hintojen välillä, mutta ehdottaa silti arvoa asiakkaille, mutta se’Se on mahdotonta, jos et’t pitää silmällä markkinoita.

Tuotteen hinnoittelu: Viimeiset ajatukset

Tuotteiden hinnoittelu voi olla pelottavaa, varsinkin kun sinä’vasta aloittamassa. Mutta se ei’sen täytyy olla. Aloita kilpailijan tutkimuksella, tee laskelmat, tee sitten hinnoista houkuttelevia asiakkaille ja siellä’s mitään syytä myynnin ei pitäisi’t tulvat sisään.

Tässä’s yhteenveto kuudesta vaiheesta:

 1. Peitä selkäsi
 2. Ymmärrä markkinat
 3. Laske kustannuksesi
 4. Tukku vs vähittäismyynti
 5. Yhdistä asiakkaasi
 6. Don’t Pysäytä; Jatka testausta!

Kun yrityksesi kasvaa ja luottamuksesi tuotteiden hinnoitteluun kasvaa, sinäkin’Aloitan todennäköisesti löytää omia vinkkejä, temppuja ja sisäpiiritietoa lisätäksesi tähän luetteloon. Mutta toistaiseksi oppaamme on täällä auttamassa sinua aloittamisessa.

Ennen kuin lähdet, tässä on joitain viimeisiä viisauden sanoja, jotka kannattaa ottaa pois tästä artikkelista:

 • Sinun on aina varmistettava, että hinnat kattavat omat kustannuksesi. Bottom line, että’mistä tuotteidesi hinnoittelusta on kysymys.
 • Valitsemasi toimialan markkinat vaikuttavat hinnoitteluun, ja muut yritykset’jakaa tilan uudelleen. Pidä hinnat ajan tasalla ja kilpailukykyinen!
 • Hinnoittelu on erilainen kaikille. Tiedämme, että se kuulostaa poliisilta, mutta se’totta. Mikä toimii sinulle, voitti’t työskentele jonkun toisen puolesta, joten varmista, että hinnastostrategiasi sopii yrityksellesi.

Siellä se on se – me’olemme tutustuneet tärkeimpiin pisteisiin tuotteiden oikean hinnoittelun asettamisessa. Se’Se ei ole sattumanvarainen arvaus, ja se’s ei ole taikuutta – ja toivomme, että oppaamme, se’S ei ole niin vaikeaa kuin luulit.

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua selvittämään tämän myyntivaiheen vaiheen. Jos tarvitset apua muussa, tutustu muihin käteviin oppaisiimme:

 • Kuinka perustaa verkkokauppa vaatekaupasta – Noudata 10 yksinkertaista vaihetta oman verkkokaupan perustamiseksi.
 • Kuinka myydä koruja verkossa – mitä’s paras tapa myydä koruja verkossa? Ota selvää oppaastamme!
 • Kuinka ansaita rahaa Instagramissa – Onko sinulla verkkokauppaa vai ei, Instagram on loistava tapa myydä tuotteitasi… ja oppaamme näyttää kuinka.
 • Paras verkkokauppasivustojen rakentaja vuonna 2019 – käytä tutkimuspohjaista vertailuamme varmistaaksesi, että valitset korkealaatuisen rakennusyrityksen yrityksellesi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me