Voluusiarvio | Tärkeimmät asiat, jotka sinun pitäisi tietää


Paras

Upeita Analytics-ominaisuuksia


Yleisarvosana

4/5 tähteä

Mitkä ovat Volusionin edut ja haitat??

Plussat

  • Paljon maksutapoja
  • Upeita analytiikkatyökaluja
  • Mobiilisovellus

Haittoja

  • Ei voi myydä digitaalisia tuotteita
  • Ei blogitoimintoa
  • SSL-sertifikaatit maksavat ylimääräisiä

Yleiskatsaus Volusioniin

Volusion on yksi vanhimmista verkkokauppasivustojen rakentajista. Vuonna 1999 luodun palvelun avulla voit maksaa laskut ilman luovia korotuksia. Mitä me tarkoitamme tällä? No, yhteenvetona, siinä on hienoja myyntityökaluja, mutta hankalia suunnitteluominaisuuksia.

Joten kuinka moni ihminen käyttää sitä? Numerot ovat melko kunnioitettavia: se’s on valittu alusta noin 30 000 verkkokauppaan, ja se on käynyt läpi 185 miljoonaa tilausta sen ensimmäisen julkaisun jälkeen.

Mutta pitäisikö kunnioittaa vanhimpia maailmassa tai verkkokaupassa? Toisin sanoen mitä’s niin hyvä Volusionista?

Volusion-päivitykset

Viimeksi Volusion on päivittänyt versioon ‘V2’, uusi käyttöjärjestelmä, joka tuo mukanaan joitain UX (User Experience) -parannuksia. Ensinnäkin sillä on paljon selkeämpi varastojärjestelmä, joten se’on todella helppo hallita varastosi.

Mutta mikä tärkeintä, se tarjoaa paljon hyödyllisiä tietoja, analytiikkatyökaluja ja maksuvaihtoehtoja. Joten voit nähdä missä sen vahvuudet ovat jo.

Yrittäessään pysyä mukana verkkokaupan johtajien, kuten Shopify, kanssa, Volusion on keskittynyt liiketoimintaominaisuuksien ja sivustonluontityökalujen yhdistämiseen aloittamalla käyttäjän matka myymälätoimittajassa.

Vaikka liiketoiminnan työkalut ovat ok, ne’uudelleen mitään liian jännittävää. siellä’S ei ole kapealla tarjonnalla, se ei’t antaa sinun blogoida, ja sinun on vaihdettava jatkuvasti käyttöliittymän ja takaosan välillä rakentaaksesi sivustosi. Kaiken kaikkiaan se’s tiedon, ei suunnittelun ystäville.

Kuinka päädyimme tähän johtopäätökseen? Website Builder Expert -yrityksessä yhdistimme joitain omaa asiantuntija-analyysiämme perusteellisiin käyttäjätestauksiin, joista voit lukea tässä.

Kaiken kaikkiaan annoimme Volusionin 3,9 tähteä. Lue edelleen saadaksesi selville miksi…

Kuinka helppoa on Volusion käyttää?

Lyhyesti sanottuna, Volusion on melko helppo käyttää – jos et ole kiinnostunut suunnittelemaan verkkosivustoa’ulkonäkö.

Mutta – ja se’se on iso, mutta – jos haluat suunnitella ensin varsinaisen verkkosivuston, se’s erittäin haastava. Useimpien kokeiltujen käyttäjien mielestä on yksinkertaisesti liian vaikeaa navigoida käyttöliittymässä.

Ja se’Emme ole vain me, jotka ajattelemme sitä. Tässä’mitä yhden käyttäjän oli sanottava Volusionista’helppokäyttöisyys:

Asioiden teko on vain täysin epäselvää. Se oli aivan liian monimutkaista.

Esimerkiksi tekstikenttien muokkaamiseksi sinun on löydettävä omituisesti salaava sininen painike oikealta. Ja yksinkertaisten tehtävien hoitaminen ei ole niin helppoa.

Suosittelemme todella katselemaan heidän laivallaan olevaa videota selvyyden lisäämiseksi.

Tuntuuko innostuksesta? Lue artikkeli ‘kuinka rakentaa verkkokauppa‘.

Tai opi kuinka myydä verkossa täällä.

Tai etsi täydellinen verkkokauppaympäristösi tänään.

Volusion-verkkokaupan asiakastyytyväisyys

Suuri kysymys on, mitä ihmiset todella ajattelevat Volusiosta? Onko se paras verkkokauppasivustojen rakentaja siellä?

Vastaus ei ole aivan. Kuten me’Ve sanoi, se’Se sopii erinomaisesti datavetoisille käyttäjille, mutta puuttuu verkkosivustojen todellisista rakennuspiirteistä. Ja testaamamme ihmiset olivat yhtä mieltä siitä, että yksi henkilö sanoi:

Käytä Volusion-palvelua niiden tarjoamiin inventaario- ja analytiikkaominaisuuksiin, älä räätälöintiä tai web-luomista.

Toinen yleinen virhe, joka ilmeni, oli Volusion’identiteettikriisi. Se yrittää vakuuttaa, että se voi rakentaa verkkosivustoja (aloittamalla ilmainen kokeilu myymälässä), mutta se’Selvä Volusion’Vahvuudet ovat takana.

Yksi käyttäjä teki tiivistelmän tästä asiasta ehdotuksella:

Volusionin pitäisi vain ohjata sinut kojelautaan, josta kaikki havaitsemani ongelmat voidaan poistaa. Don’t laittaa joku myymälään, jos et pysty luomaan Wixin kaltaista sivustoa’s.

Kuten voimme nähdä, luovuuden suhteen Volusion ei ole’t verkkosivustojen rakennusalan johtaviin standardeihin saakka. Mutta se tekee verkkokaupan tavaraa melko hyvin. Ja suurin osa käyttäjistämme tunsi samalla tavalla.

Täältä voit nähdä kuinka Volusion vertaa Shopify-kauppaan.

Kuinka hyviä ovat Volusionin myyntityökalut ja ominaisuudet?

Me’Vain perustettu Volusion on parasta puhtaasti myydä tuotteita. Joten verkkokaupan työkalut ovat luonnollisesti erittäin hyviä. Antaa’Siirry suosikkiominaisuuksiemme yli:

inventaario

Ensinnäkin, rakastamme tuotevideoita. Se’Se on todella kätevä ominaisuus, jota mikään muu verkkokaupan valmistaja ei tarjoa. Mutta kenen pitäisi käyttää sitä? No, mikä tahansa yritys, jolla on upea visuaalisuus – kuten vaatteiden jälleenmyyjät – olisi hyötyä.

Volusion tarjoaa myös ‘ehdotetut tuotteet’ ominaisuus. Tämä on tärkeä voitto kilpailijaa Shopifya vastaan, joka luottaa kolmansien osapuolien integrointeihin samaan toimintoon.

Volusionilla ei kuitenkaan voida myydä digitaalisia tuotteita. Tämä todella kaventaa yritystyyppejä, joiden pitäisi esimerkiksi käyttää sitä’kun haluat myydä e-kirjoja, musiikkia tai digitaalista taidetta, sinun tulisi ehdottomasti etsiä muualta.

Mobiilisovellus

Haluatko myydä tien päällä? Volusion antaa sinun hallita verkkokauppaa puhelimestasi erinomaisen mobiilisovelluksen avulla. Joten voit tarkistaa varaston, päivittää hintoja tai napsauttaa tuotekuvia suoraan puhelimestasi!

Kolmannen osapuolen sovellukset

Mikä parasta, Volusion kuitenkin haluaa sinun räätälöi myymälääsi niin paljon kuin mahdollista. Kuinka se tekee tämän? Tukemalla yli 1 000 sovellusta kautta Zapier, joka kattaa kaiken kirjanpidosta asiakashallintoon.

Maksu, toimitusmaksut ja toimitus

Volusion tukee monenlaisia ​​maksuyhdyskäytäviä, kuten PayPal ja Stripe. Se palvelee myös tekniikan taitavia asiakkaita digitaalisilla lompakkovaihtoehdoilla, kuten Amazon ja Apple Pay.

Jotkut vaihtoehdot, kuten Square, on kuitenkin integroitava Zapier-ohjelmaan. Mutta se’Nopea ja helppo tehdä.

maksutavan yhdyskäytävän vaihtoehdotMaksutavan lisääminen voidaan tehdä muutamalla napsautuksella

Kaikissa Volusionissa’s hinnasuunnitelmat, ei ole transaktiomaksuja. Tavallisia luottokorttimaksuja sovelletaan kuitenkin maksua kohti.

Ja anna’Älä unohda toimituskuluja. Volusionilla voit mukauttaa laskut ja pakkausluettelot omalla logollasi ja tekstilläsi. Asiakkaasi arvostavat ehdottomasti persoonallisuutta!

blogi

Yksi Volusionin ongelma on, että se ei’t tarjota blogging-alustaa, joka on yleensä vakiona verkkokaupan rakentajien kanssa nykyään. Miksi tämä on ongelma? On olemassa muutamia syitä. Blogien avulla voit mainostaa tuotteita ja palveluita, mutta ne todella auttavat sinua sijoittumaan paremmin hakukoneissa.

Vaikka voit linkittää blogin alaverkkotunnuksen kautta, se’s aikaa vievää. Tarvitsetko yrityksen omistajana lisättyä stressiä? Epäilemme sitä.

Etsitkö lisää vaihtoehtoja? Katso Shopify-arvostelu.

Tai miksi et lue täällä BigCommerce-artikkeliamme.

Kuinka hyvät ovat Volusionin mallit?

Volusion tarjoaa 11 ilmaista teemaa sekä 34 maksettua teemaa, jotka maksavat 180 dollaria. Kuinka tämä verrattuna kilpailijoihinsa? siellä’Eikä liikaa eroa: BigCommerce ja Shopify tarjoavat molemmat yli 50 premium-mallia, jotka maksavat vastaavasti 145–235 dollaria ja 140–180 dollaria..

Mutta mitä Volusion’s teemat todella näyttävät? Ensinnäkin he’olet hiljattain hiottu. Ne näyttävät paljon paremmalta kuin ennen V2-päivitystä, mutta eivät’t aivan yhtä tyylikäs kuin tarjoamat Squarespace.

Lisäksi mallit ovat hyvin ominaisuuskohtaisia. Joten, ellet löydä teemaasi, joka sopii yrityksellesi, sinäkin’Sinun on valittava muu kuin teollisuudelle suunnattu muotoilu. Se’se ei ole valtava ongelma, mutta se’s kaukana ihanteellisesta.

voluusimallejaVolusion on hiljattain parantanut mallejaan, tehden niistä tyylikkäimpiä ja kiillotettuja

Toinen voitto Shopifesta – Volusionin avulla voit muuttaa malleja milloin haluat. Tämä tarkoittaa, että voit sekoittaa verkkokaupan’ulkonäkö huolehtimatta sisällön uudelleen asuttamisesta. He tekevät kaiken puolestasi!

Kuinka hyödyllistä on Volusionin ohje ja tuki?

Kuten kaikessa tekniikassa, sinäkin’uudelleen pakko kokea joitain pieniä asioita. Ja kaikille Volusion-ratkaisuillesi voit ajoittaa puhelun heidän tuellaan tai soittaa heille vain klo 7–22 CST.

Todellisessa Volusion-tyylissä he haluavat kokemuksen olevan henkilökohtaista. Jokainen hinnasuunnittelu paitsi henkilökohtainen suunnitelma (me’Pääset hintoihin myöhemmin) mukana tulee 24/7 henkilökohtainen puhelintuki. He eivät’Älä myöskään lähetä sähköpostia, koska he haluavat auttaa sinua suoran yhteydenpidon kautta.

Kuitenkin, jos sinä’henkilökohtaisessa suunnitelmassa, voit saada apua vain verkossa. Tämä ei’Sisällytä myöskään sosiaalinen media, joten älä’t vaivaa tweeting!

Voluusiohinta – onko se vastinetta rahalle?

Volusionilla on 14 päivän ilmainen kokeiluversio ja viisi hinnasuunnitelmaa:

  • Henkilökohtainen (29 dollaria p / m)
  • Professional (79 dollaria p / m)
  • Liiketoiminta (299 dollaria p / m)
  • Prime (mukautettu)

Kaikilla hinnasuunnitelmilla, sinun on ostettava SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaatti, joka maksaa 89,99 dollaria. Tämä suojaa sivustoasi petoksilta, mutta se on vakiona muilla alustoilla. Se’s ylimääräinen röyhkeä kustannus ajatella.

Verkkokauppasivustomme rakennustestauksessa Volusion’Hinnasuunnitelmat ovat keskimäärin kalleimpia. Mukauttaminen, hallinta ja liiketoiminnan skaalautuvuus olivat kuitenkin vaikuttavia kaikissa. Vaikka he’Suhteellisen kalliita, ne kaikki tarjoavat upeita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, ja voit heittää hyödyllisiä sovelluksia.

Katso Volusion’Hintahinnat täällä.

Tarvitsetko neuvoja? Tässä’s artikkeli ‘kuinka paljon verkkosivuston pitäisi maksaa?’.

Volusion Review: Tuomio

Kaikilla verkkosivustojen rakentajilla on laajin luettelo Volusion hyvin ja keskittyy todella tietoihin. Vaikka erinomaisten analytiikkatyökalujen avulla voit hallita ja skaalata yritystäsi helposti, se’s ei missään tapauksessa paras verkkokauppavaihtoehto. Shopify on monipuolinen mestari.

Toisin sanoen, se istuu pakkauksen keskellä kaikilla alueilla, myyntiä lukuun ottamatta. Sen erottuvuustekijöitä ovat tuotevideot, maksuväylävaihtoehtojen määrä ja ehdotetut tuotteet -ominaisuus.

Kuitenkin me’olet myöntänyt Volusion 3,9-tähtiä vain syystä. Se ei’Älä anna sinun blogissa, myymälä on hämmentävä, ja sinun on ostettava SSL erikseen. Se ei’Minulla ei ole myöskään yleistä markkinarakoa.

Pähkinänkuoressa? Se’se ei ole yksi parhaista vaihtoehdoista, mutta se myy myyntitavaraa hyvin. Joten jos haluat hyvin järjestetyn myymälän, jossa on hienoja sisäänrakennettuja ominaisuuksia, mutta älä’Ei ole aikaa luovuuteen, anna Volusionille mennä.

hänen alustoilleen. Se’s ylimääräinen röyhkeä kustannus ajatella.

Verkkokauppasivustomme rakennustestauksessa Volusion’Hinnasuunnitelmat ovat keskimäärin kalleimpia. Mukauttaminen, hallinta ja liiketoiminnan skaalautuvuus olivat kuitenkin vaikuttavia kaikissa. Vaikka he’Suhteellisen kalliita, ne kaikki tarjoavat upeita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, ja voit heittää hyödyllisiä sovelluksia.

Volusion-UKK

Kenen tulisi käyttää Volusionia?

Jos sinä’Tietoihin perustuva yrityksen omistaja, joka etsii verkkokauppasivustojen rakentajaa hienoilla analytiikkatyökaluilla, Volusion on sinulle. Kaiken muun suhteen, kuten myymälän suunnitteleminen tai blogien kirjoittaminen, sinun pitäisi etsiä muualta.

Onko Volusion kallis?

Verrattuna muihin verkkokauppasivustojen rakentajiin, Volusion on melko kallis, hinnasuunnitelmat jopa 299 dollaria kuukaudessa. Lisäksi sinun on ostettava 89–99 dollarin SSL-varmenne. Sillä on kuitenkin 13,50 dollaria kuukaudessa, jos kirjaudut koko vuodeksi.

Mitä voin myydä Volusionilla?

Inventory on helposti Volusion’vahvin ominaisuus. Voit myydä rajoittamattomia tuotteita erinomaisten työkalujen, kuten tuotesuositusten ja tuotevideoiden avulla (molemmat sinäkin)’Sinun on ladattava erikseen Shopifesta). Et voi kuitenkaan myydä digitaalisia tuotteita Volusionilla.

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me