Esimerkkejä verkkokaupasta | 5 inspiroivaa tapaustutkimusta sinulle

Esimerkkejä verkkokaupastaKun aloitimme verkkosivustojen rakentamisen yrittääkseen ansaita lisäsivutuloja silloisilla yritystoiminnoillamme, piti sitä aina innostavana ja rohkaisevana lukemaan sähköisen kaupan esimerkkejä ja tapaustutkimuksia..


Yrityksen rakentaminen ei ole helppoa ja rehellisesti sanottuna suorastaan ​​masentavaa monta kertaa alkuaikoina.

Jos sinulla on kokopäiväinen työ, lapset, luokan ulkopuolinen toiminta tai muu “elämä” velvoitteet, yrittää puristaa muutama tunti päivässä tai viikossa yrityksen rakentamiseksi on aika vaikeaa.

Meille se, mikä todella auttoi valaisemaan joitain päiviä tai antoi meille hieman enemmän energiaa jatkaa, oli löytää menestystarinoita sähköisen kaupan esimerkeistä..

Se antoi meille toivoa, että ainakin jotkut ihmiset saavuttivat menestystä ja että me myös voisimme, jos pysymme siinä. Se osoitti meille, että ihmiset, jotka eivät ole niin paljon erilaisia ​​kuin me, voivat “tee se”.

Lisäksi nämä verkkokaupan esimerkit antoivat meille myös hyödyllisiä käsityksiä siitä, mitä strategioita, taktiikoita tai työkaluja he käyttivät rakentaakseen liiketoimintaansa. Löydämme nämä mielenkiintoiset ja kouluttavat jopa tähän päivään saakka.

Shark Tankin katselun lisäksi tässä on muutamia muita sähköisen kaupan esimerkkejä, jotka ovat inspiroivia myös sinulle.

Me’Jaa myös kanssasi yksi suosikkilähteistämme, jotka oppivat muilta menestyneiltä yrityksiltä (ja heidän epäonnistumisistaan) myöhemmin tässä postituksessa.

Verkkokaupan esimerkki # 1: MYY 170 000 dollaria kuumia kastikkeita 10 kuukauden aikana

Siellä se on. Sinä et’t on keksittävä toinen Facebook menestyäksesi!

Casey ja Morgan loivat oman kuuman kastikkeen raa’alla hunajalla ja chilihiutaleilla ja myivät siitä 170 000 dollaria vuoden sisällä.

Esimerkkejä verkkokaupasta - valmistettu sekoitettunaNapsauta tätä kuvaa nähdäksesi tapaustutkimuksen

Tämä tapaustutkimus käsittelee joitain oivallisia vinkkejä, oppitunteja ja työkaluja, joita he käyttävät verkkokaupan sähköisen toiminnan edistämiseen.

Verkkokaupan esimerkki 2: Kuinka nämä kokoaikaiset vanhemmat myyvät nukkevaatteita ja ansaitsevat 50 000 dollaria kuukaudessa myynneistä

Tämä tapaustutkimus on erityisen inspiroiva, koska pari, joka rakensi tämän liiketoiminnan, on kokopäiväiset vanhemmat.

Se osoittaa myös, kuinka voit luoda erittäin menestyvän yrityksen, jopa kapeilla kapeilla alueilla. Tässä tapauksessa he myyvät nukkevaatteiden malleja (todella !!)

Esimerkkejä verkkokaupasta - Pixie FaireNapsauta tätä kuvaa nähdäksesi tapaustutkimuksen

Jason ja Cinnamon löysivät ongelman, joka vaati ratkaisua, hyödynsi taitojaan ja myi digitaalisia tuotteita asiakkailleen.

Tämä on loistava esimerkki siitä, kuinka digitaaliset tuotteet toimivat, miten ne toimivat’uudelleen vipuvaikutteisempi kuin fyysiset tuotteet, ja mitä työkaluja he käyttivät myymään digitaalisia lataustuotteita.

Verkkokauppaesimerkki 3: MITEN TUOREEN MESUYHTIÖN MYY MYÖS 8000 dollarista kuukaudessa – 96 000 dollariin kuukaudessa

Se’Mitään tuotteen myyntiä ei ole helppoa, ja myynnin kasvun vauhtia on yhtä haastavaa.

Kaikkien pienten yritysten tavoin Raw Generation -yrityksen perustaja Jessica pääsi läpi vaiheen, jolla keksittiin, kuinka tuottaa myyntiä.

Esimerkkejä verkkokaupasta - raaka sukupolviNapsauta tätä kuvaa nähdäksesi tapaustutkimuksen

Hänen oli selvitettävä, miten hänen mehutuotteensa sijoitetaan ja mikä on tehokkain tapa saada lisää myyntiä. Hän kokeili kauppasivustoja (kuten Groupon jne.) Ja kasvatti liiketoimintaansa sieltä.

Tässä tapaustutkimuksessa Jessica kertoo myös viisi tärkeää oppia, jotka hän on oppinut omien kokemustensa kautta liiketoiminnan rakentamisessa.

Verkkokaupan esimerkki # 4: RIKOSLAMMATON RAKENTAMINEN VERKOSSA LIIKETOIMINTAAN, JOKA tuottaa 80 000 dollaria kuukaudessa myynteistä

Sitä ei todellakaan ole’Ei ole väliä mitä sinulle tapahtui aiemmin. Jos vietät kovaa työtä, sitkeyttä ja jatkuvasti opit, voit myös menestyä yrityksen rakentamisessa.

Robert Nava oli poissa korjausmahdollisuuksista 11 – 27-vuotiailta. Mutta niin ei’t estää häntä saavuttamasta menestystä ulkotarvikkeiden myynnissä.

Hän keskittyi rakentamaan tippatavaraliiketoimintaa kuten ei tehnyt’Minulla ei ole omaa tuotetta myytävänä, ja hän sai pitoa rakentamalla seuraavaa Facebookin kautta.

Esimerkkejä verkkokaupasta - kansallispuistojen varastotNapsauta tätä kuvaa nähdäksesi tapaustutkimuksen

Verkkokaupan rakentamisessa onnistuminen ei ole’t aina syrji menneisyyttäsi. Voit hallita omaa tulevaisuuttasi, jos annat itsellesi luvan siihen.

Verkkokaupan esimerkki # 5: Kuinka yritys rakentaa 7-kuvionaisen liiketoiminnan, joka ohjaa YouTubeen

Suurin osa ihmisistä uskoo, että ainoat keinot markkinoida potentiaalisille ostajille ovat perinteisten mainoskanavien, kuten sanoma- tai aikakauslehtimainosten kautta.

Mitä tämä aviomies- ja vaimojoukkue teki, käytettiin YouTubeen – joka on nopein ja suosituin kanava – myydä hiustenpidennystuotteita.

Esimerkkejä verkkokaupasta - Luxy HairNapsauta tätä kuvaa nähdäksesi tapaustutkimuksen

Tapa, jolla he tekivät, oli tarjota yleisölle upeaa, arvokasta sisältöä tarjoamalla heille ilmaisia ​​video-oppaita siitä, kuinka luoda itseäsi lumoava hiustyyli (kuuluisuuksien inspiroima).

Tämä “vapaa” tapa markkinoida on erittäin tehokas ja tehokas. Opetusohjelmat ovat erinomainen tapa rakentaa brändi, fani perusta ja lopulta markkinoida hyödyllisiä tuotteita yleisöllesi ostaakseen heille tavoitteiden saavuttamiseksi (tässä tapauksessa luoda kauniita kampauksia).

Yksi voimavara INSPIRATIONATION BUSINESS esimerkkejä & STORIES

Kun aloitimme liiketoiminnan rakentamisen, löysimme mahtava verkkosivuston, joka haastatteli menestyviä yrittäjiä. Arvostamme näissä haastatteluissa sitä, että ns “yön yli onnistumisia” tapahtui vuosien kamppailuista ja epäonnistumisista.

Sen lisäksi, että ymmärrettiin strategioita ja taktiikoita siitä, kuinka nämä suuret ja pienet yritykset käyttivät kasvattamaan yritystoimintaa, haastattelut menivät syvälle myös yrittäjien psykologiaan ja siihen, mihin he kamppailivat.

Ne’olemme vain ihmisiä loppujen lopuksi, ja suhtaisimme ehdottomasti heidän kokemuksiinsa ja huomasimme, että heidän tarinansa rohkaisivat meitä rohkeuteen ja voimaan ajaa läpi joitain kamppailevia aikojamme.

Sivusto on Mixergy.com ja minä’d rohkaisevat sinua tarkkaan katsomaan tai kuuntelemaan joitain haastatteluja’Löydät ne todennäköisesti myös erittäin hyödyllisiksi.

PÄÄTELMÄT – MITEN VERKKOPERKAISEN ESIMERKIT voivat auttaa sinua menestymisen löytämisessä

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map