Kuinka hyväksyä maksuja verkossa: 7 rahankäyntimenetelmää

Vuoden 2020 loppuun mennessä se’S arvioidaan, että maailmanlaajuisia verkkokauppoja tulee olemaan noin 2,05 miljardia. Että’noin 25% maailmasta’väestöstä. Tällaiset luvut osoittavat, että me’siirryt yhä lähemmäksi käteisen rahatonta yhteiskuntaa, mutta onko yrityksesi valmis verkkokaupan lisääntymiseen?


Kun kyse on yrityksellesi ansaitsemisesta, tiedämme, että tutkimuksesi kannattaa. Että’siksi me’ve on laatinut luettelon parhaista tavoista suorittaa maksuja verkossa vuodelle 2020, ja se kattaa kaiken luottokorteista ja maksuyhdyskäytävistä eChekkeihin ja toistuviin laskutusohjelmiin.

Sinä’Opit myös niukasti rakeista maksuosista, kuten transaktiomaksuista, saat neuvoja parhaista ohjelmistoista ja nautit vinkkejä kunkin menetelmän toteuttamiseen verkkosivustollesi. Tutustu alla olevaan luetteloomme saadaksesi nopean yleiskuvan siitä, mitä sinä olet’Opiskelen.

Paras tapa suorittaa maksuja verkossa on:

 1. Hyväksy luotto- ja maksukortit
 2. Lisää maksuyhdyskäytävä
 3. Asenna suoraveloitus
 4. Käytä eChekkejä
 5. Integroi matkapuhelimen maksut
 6. Lähetä napsautettavissa olevat laskut
 7. Asenna toistuva laskutusohjelmisto

Joka tapauksessa, tarpeeksi puhetta. Antaa’s maksaa yrityksellesi…

1

Hyväksy luotto- ja maksukortit

Vuonna 2019 kaikkialla Pohjois-Amerikassa käytettiin noin 1,06 miljardia luottokorttia – tuskin yllättävää, kun otetaan huomioon, että amerikkalaisilla on keskimäärin neljä luottokorttia.

Jos sinä’Mietitkö miten maksut hyväksytään verkossa, sinun on ensin katsottava nöyrälle luotto- ja pankkikortille, riippumatta siitä, minkä tyyppisellä verkkokaupan yrityksellä sinulla on.

kuinka hyväksyt maksut online-luottokortillaLuottokorttimaksujen vastaanottaminen on helppoa ja välttämätöntä liiketoiminnan kasvattamiseksi

Ennen kuin aloitat luottokorttien hyväksymisen verkossa, sinä’Tarvitsen kauppiastilin.

Tunnetaan myös nimellä luottokorttien käsittely, kauppiastili on eräänlainen pankkitili jonka avulla myymäläsi voi hyväksyä online-maksuja.

(Psst! Jos olet jo hyväksynyt luotto- ja pankkikorttimaksuja tiili- ja laastikaupassa, niin sinäkin’Minulla on jo kauppiastili, joten voit Siirry seuraavaan osaan jos pidät.)

Kun asiakas on yrittänyt ostaa jotain verkkosivustoltasi, kauppiastili hallitsee varat väliaikaisesti tiettyjen rahatarkistusten aikana. Prosessi sujuu yleensä näin:

 1. Asiakas tekee ostoksen
 2. Kauppiastili tarkistaa, onko varoja käytettävissä
 3. Korttiyhdistyksen vahvistama tapahtuma (Visa tai Mastercard jne.)
 4. Raha tulee yrityksen pankkitilillesi

Yleensä rahaa pidetään kauppiastilillä muutaman työpäivän ajan, kun maksu tarkistetaan, valtuutetaan ja pidetään turvallisena.

Kuten totesimme, kauppiastili on eräänlainen pankkitili, joten yhdistäisit kauppiastilisi verkkosivustoosi samalla tavalla kuin minkä tahansa muun tyyppisen pankkitilin kanssa. Voit helposti avata kauppiastilin melkein missä tahansa pankissa ja sinäkin’Palvelusta peritään yleensä kiinteä maksu, joka on 10–30 dollaria kuukaudessa. Mitä luottokorttityyppeihin kannattaa hyväksyä, eniten käytettyjä ovat Visa, Mastercard, ja American Express.

2

Lisää maksuyhdyskäytävä verkkosivustoosi

Yksinkertaistettuna, maksuyhdyskäytävä yhdistää verkkosivustosi kassalle. Se linkittää verkkosivustosi Visa: n, Mastercardin ja American Expressin kaltaisiin tapauksiin joko upottamalla kassalle verkkosivustollesi tai ohjaamalla asiakkaasi takaisin maksuväylään.’oma verkkosivusto ostoksen loppuun saattamiseksi.

Maksuyhdyskäytävät on helppo asentaa, ja ne tarjoavat erilaisia ​​palveluita, jotka on räätälöity eri toimialoille. Alla on joitain suosikki vaihtoehtojamme, jotka ovat helppo käyttää, hyväksy kaikki tärkeimmät luottokortit ja tarjoa nolla perustamismaksua…

Raita

Paras tilausyrityksille

kuinka maksut hyväksytään verkossa

Raita on yksi niistä parhaiten muokattavissa Maksuportit siellä, jolloin voit täysin muokata ja upottaa tyylikäs kassalle verkkosivustoosi. Useimmat vaihtoehdot edellyttävät joko oman omien kassamallien käyttöä tai pakottavat asiakkaasi poistumaan sivustostasi ja käyttämään maksuväylää’verkkosivuilla kassalle.

Raita’Tärkein ominaisuus on Raitalaskutus, jonka avulla voit määrittää toistuvat laskut tai kertaluonteiset laskut nopeasti ja helposti.

Stripe-maksut:

 • Kuukausimaksu: $ 0
 • Asennusmaksu: $ 0
 • Verkkomaksumaksu: 2,9% plus 30 senttiä kauppaa kohden
 • Stripe-laskutuskustannukset: Ilmaiseksi ensimmäisen miljoonan dollarin tuloista, sen jälkeen 0,4%

PayPal

Paras lisätä kassalle ilmaiseksi

hyväksy maksut verkossa paypalilla

Kotitalouden nimellä PayPal’kassat tarjoavat luota signaaleihin asiakkaillesi, Kerro heille, että heidän rahansa ovat turvallisissa käsissä. Vaikka PayPal’kassat ovat melko yksinkertaisia, niitä voi helposti lisätä ilmaiseksi. PayPal’Tärkein ominaisuus on Pikavalintaruutu, luo tyylikäs kokemus asiakkaillesi.

PayPal-maksut:

 • Kuukausimaksu: $ 0
 • Asennusmaksu: $ 0
 • Verkkomaksumaksu: 2,9% plus 30 senttiä kauppaa kohden
 • Laskun maksut: 2,9% plus 30 senttiä kauppaa kohden

Neliö

Paras pienille yrityksille

ota maksut verkossa neliön avulla

Paras vaihtoehto, jos sinä’uudelleen alkaen ‘neliöinen’, tämä maksuväylä on yksinkertainen ja edullinen pienille yrityksille, jotka haluavat hyväksyä maksuja verkossa. Voit jopa rakentaa verkkosivuston ilmaiseksi käyttämällä Square-verkkokaupan rakentaja.

Neliömaksut:

 • Kuukausimaksu: $ 0
 • Asennusmaksu: $ 0
 • Verkkomaksumaksu: 2,9% plus 30 senttiä kauppaa kohden
 • Laskun maksut: 2,9% plus 30 senttiä kauppaa kohden

All-in-One-verkkokauppaympäristö

Vaikka me’Ve mainitsi vain kolme maksuyhdyskäytävää, niitä on satoja. Pelkkä valinta voi olla ylivoimainen, mitä kaikissa erilaisissa transaktiomaksuissa ja luottokorttien käsittelyominaisuuksissa tulee harkita.

Tätä silmällä pitäen kannattaa ehkä harkita verkkokauppasivustojen rakennusohjelman käyttöä. Ne tarjoavat ‘kaikki yhdessä’ ratkaisu, Yhdistämällä helppokäyttöiset verkkosivustojen rakennustyökalut maailman kanssa’Johtava maksuyhdyskäytävän integrointi.

Shopify on markkinoiden paras monipuolinen verkkokauppaalusta, yhdistämällä mahtavia myyntityökaluja intuitiiviseen toimintoon’Rakastan käyttöä. Samaan aikaan Wix-verkkokauppa on hyvä vaihtoehto, jos sinä’Haluat rakentaa kauniin verkkosivuston ja myydä muutamia tuotteita sivulta.

Shopify tarjoaa jopa oman maksuväylän, Shopify Paymentsin, joka tulee mukana nolla transaktiomaksu! Shopify integroituu kuitenkin myös yli 100 erilaiseen maksuyhdyskäytävään – mukaan lukien PayPal, Square ja Stripe – joten voit pitää vaihtoehdot avoinna.

ota maksut verkkokaupassaShopiffin oma maksuportti ei sisällä maksutapahtumia

Lisätietoa:

 • Shopify vs Wix -verkkokauppa: Kuka tulee parhaiden taisteluun kärjessä?
 • Shopify-hinnoittelukatsaus: Onko Shopify-kustannuksia piilotettu?
 • 9 parasta ilmaista verkkokauppaa vuonna 2020: Säästä, kun myyt parhaiden ilmaisten valintojen kanssa
 • 10 parasta pienyrityksille tarkoitettua verkkokauppasivustojen rakentajaa: Luo yrityksellesi paras verkkokauppa
 • Kuusi suosituinta kauppavaihtoehtoa: Ehkä sinun pitäisi tehdä ostoksia ‘kunnes putoat?

3

Asenna suoraveloitus

Ennen kuin aloitamme, sinun pitäisi tietää, että suoraveloituksen käyttö on ei sovellu verkkokauppamaksuihin. Se’s hidas prosessi. Suoraveloitus vaatii maksajaa valtuuttamaan yritystä nostamaan rahaa suoraan omalta tililtään, siksi verkkokauppojen omistajien tulisi pitää kiinni luottokorteista ja maksuväylistä.

Suorat veloitukset ovat hyödyllisiä verkkosivustoille, joiden on hyväksyttävä maksut hyvin harvoin, kuten paikallishallinnon verkkosivustot, jotka saavat rahaa sakkoista tai sakkoista, tai verkkosivustot, jotka käyttävät liittymiseen perustuvaa maksua.

Suorat veloitukset yrityksellesi voidaan määrittää helposti Automaattinen selvityskeskus (ACH), suoraveloituksista vastaava verkko Yhdysvalloissa. Vuonna 2015 ACH-verkossa tehtiin yli 25 miljardia transaktiota, joista suoraveloitusten osuus oli 62% näistä tapahtumista.

4

Käytä eChekkejä

Mietitkö kuinka hyväksyä maksut verkossa käsittelemättä kortteja tai käteistä? Tarkista sitten eChecks. Eräänlainen EFT (elektroninen varainsiirto), eChecks toimii aivan kuin paperitšekki, mutta verkossa!

Aivan kuten heidän paperikavereidensa, eChecks tallettaa rahaa asiakkaalta’pankkitili yrityksellesi’ pankkitili, ACH (Automated Clearing House) -ohjelmiston kautta. Asiakkaan tarvitsee vain lisätä joitain pankkitietoja online-maksulomakkeeseen, jonka ACH käsittelee. EChecksin avulla yrityksesi voi ansaita rahaa ja säästää puita – härä!

5

Integroi matkapuhelimen maksut

Vuoteen 2023 mennessä se’s ennusti, että yli 1,31 miljardia ihmistä maailmanlaajuisesti on käyttänyt mobiilimaksusovelluksia vähintään kuuden kuukauden kuluessa. Selvästi, jos sinä’kartoittaa uudelleen kuinka suorittaa maksut verkossa pitkän aikavälin strategiaasi varten, sinun on todennäköisesti aloitettava matkapuhelinmaksujen hyväksyminen.

Nämä sovellukset, jotka tunnetaan myös nimellä mobiili lompakot, tallentavat pankkikorttitietosi älypuhelimeesi, jonka avulla voit suorittaa nopeita maksuja verkossa (jos verkkokauppa hyväksyy mobiilisovellusten maksut, siis!)

Sinä’Tunnustan Amerikassa laajalti käytettyjen matkalaukkujen, kuten Apple Pay, Samsung Pay, ja Google Pay, mutta niitä on valtavasti suositut vaihtoehdot Kiinassa – mukaan lukien Alipay ja WeChat Pay – mitä sinun tulisi harkita jos’etsivät myydä Kiinan markkinoille.

kuinka maksut hyväksytään mobiililaukkuissaLiikkuvat lompakot ovat online-maksujen tulevaisuus

Suurin osa verkkokauppaalustoista – mukaan lukien Squarespace Ecommerce, BigCommerce – tarjoaa verkkosivustollesi mahdollisuuden hyväksyä digitaaliset lompakkomaksut perustasolla.

Lisätietoa:

 • BigCommerce-hinnoittelukatsaus
 • Ruututilan hinnoittelukatsaus

6

Lähetä napsautuksella maksettavia sähköpostilaskuja

Tämä’s melko itsestään selvä. Voit lähettää laskut asiakkaillesi sähköpostitse, joka voi sitten maksaa muutamalla napsautuksella. Se’S on yksi yrityksesi aika tehokkaimmista tavoista hyväksyä maksuja verkossa vähentäen samalla yritystäsi’paperin käyttö. jokainen’s voittaja!

Automaattisen laskutusohjelmiston avulla voit lähettää useita laskuja nopeasti ja ilman häiriöitä. Joitakin suosituimpia automaattisen laskun ohjelmistoja ovat:

 • Invoicera
 • Zoho-lasku
 • Varmenna ostaminen
 • TimeSolv
 • Ariba

Tämäntyyppiset ohjelmistot yhdistävät verkkosivustosi, laskun maksulomakkeen ja asiakastietokannan yhdessä paikassa, antaa sinun nähdä kuka’maksoi ja kuinka paljon sinä’olet ansainnut toistaiseksi laskuista.

7

Asenna toistuvat laskutusohjelmat

Saatat muistaa, että maksu yhdyskäytävä Raita antaa sinun lähettää toistuvia laskuja osana pakettiaan. Vaikka Stripe tarjoaa monia erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla voit suorittaa maksuja verkossa, voit valita sijoittaa ohjelmisto, joka on erikoistunut laskujen lähettämiseen asiakkaillesi automaattisesti.

Vaikka ne ovat hyvin samankaltaisia, laskut ja laskut ovat melko erilaisia. lasku sisältää luettelon tavaroista tai palveluista, jotka ovat vielä toimittamatta, ja ilmoituksen velkasummasta, kun taas a laskuttaa ilmaisee, että maksu on vastaanotettu jo käytetyistä tavaroista.

Ajattele sitä näin. Puusepänliiketoiminta lähettäisi laskun joka sisältää laitteet ja palvelut, jotka’Sinua vaaditaan työhön, kun taas online-suoratoistopalvelu lähettäisi kuukausittain laskun.

Toistuvat laskutusohjelmat – joita kutsutaan myös automatisoituiksi laskutusohjelmistoiksi – ovat ihanteellisia liittymäyrityksille, koska niiden avulla asiakkaat voivat maksaa automaattisesti aina, kun maksun erääntyy, mikä tekee asiakkaista’ elää helpommin – ja varmistaa, että maksat ajallaan! Ajattele vain, onnelliset asiakkaat tarkoittavat onnellisia voittoja.

Jos haluat rakentaa verkkokaupan, sinun pitäisi tietää, että verkkokauppasivustojen rakentajat, kuten Shopify, tukee kykyä lähettää toistuvia tilauksia, laskuja ja tilauksia kolmannen osapuolen sovellusten kautta.

Kuinka hyväksyä maksuja verkossa: Yhteenveto

Verkkokaupan menojen odotetaan nousevan seuraavien kuukausien aikana’On elintärkeää, että yrityksesi on valmis vastaamaan kysynnän nousuun. Toisin sanoen, yrityksesi on oltava valmis hyväksymään maksut verkossa monin tavoin, vähemmän asiakkaita ostoksia tiili- ja laastimyymälöissä.

Se’On myös syytä huomata, että kuinka hyväksyt maksut, riippuu mistä olet’jälleenmyydä tuotteitasi. Esimerkiksi, jos sinä’jälleenmyydä online-markkinoilla, sinä’Sinun on noudatettava maksuvaihtoehtoja, kun verkkokaupan perustaminen antaa sinulle maksuttoman hallinnan siitä, kuinka suoritat maksut verkossa. Mutta anna’s nopeasti kerätä mitä kattoi, lenkittää muistoja…

Paras tapa suorittaa maksuja verkossa on:

 1. Hyväksy luotto- ja maksukortit
 2. Lisää maksuyhdyskäytävä
 3. Asenna suoraveloitus
 4. Käytä eChekkejä
 5. Integroi matkapuhelimen maksut
 6. Lähetä napsautettavissa olevat laskut
 7. Asenna toistuva laskutusohjelmisto

Muista, että sinä hyväksyt luotto- ja pankkikorttimaksut’Sinun on luotava kauppiastili valitsemasi pankin kautta – mutta se’se on todella helppo tehdä. Itse asiassa kaikki edellä mainitut menetelmät ovat melko saumattomasti toteutettavissa. Kun olet lukenut tämän artikkelin, sen ei pitäisi enää olla kysymys Miten hyväksyä maksut verkossa, mutta kun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map