Kuinka myydä Facebook Buy -painikkeella

Kuinka myydä Facebook Osta -painikkeellaJos haluat kasvattaa verkkokaupan yritystäsi myymällä Facebookissa, sinun kannattaa todella harkita Facebook Buy -painikkeen käyttöä.


Etkö ole varma, mikä se on ja kuinka se voi lisätä online-myyntiäsi? minä’Näytän sinulle lisää siitä alla.

Tosiasia, että Facebookissa on yli 1,71 miljardia aktiivista käyttäjää kuukausittain.

Tämä tarkoittaa laajaa tilaisuutta löytää uusia näkymiä, jotka saattavat olla kiinnostuneita tuotteistasi, ja muuntaa ne uusiksi (ja toivottavasti toistuviksi) asiakkaille.

Myynti Facebookissa ei ole mitään uutta. Sinä (tai kilpailijasi) olet ehkä tehnyt sitä jo muutama vuosi.

Tyypillinen prosessi (tai myyntisuppilo) on, että kun saat jonkun’Huomiota Facebookissa (joko Facebook-mainosten kautta tai keskusteluihin jne.), sinä’Sinun on johdettava heidät Facebook-sivullesi, sitten verkkosivustoosi, ja toivottavasti he’Lopulta ostan jotain sinulta.

Kyllä se’s yksinkertaistaa prosessia, mutta yleisesti ottaen se’se tapa, jolla se toimii suurimman osan ajasta.

Jos sinä’Hieman taitavampi, saatat jo perustaa Facebook-kaupan yrityksesi Facebook-sivulle. Joten tämä lyhentää myyntiprosessia hiukan, jolloin ihmiset voivat ostaa Facebook-sivultasi käymättä verkkosivustollasi.

Kärsitkö vähäisestä myyntikonversiosta?

Yksi haasteista on, että myynnin onnistumisaste (muuntokurssi) voi olla melko alhainen. Kaikki, jotka napsauttavat Facebook-mainostasi tai löytävät Facebook-sivusi, eivät aio ostaa sinulta jotain. Olisi mahtavaa, jos he tekisivät, mutta tiedät kuinka todellisuus toimii!

Joten mitä voit tehdä myyntisi kasvattamiseksi ja myynnin muuntoprosentin parantamiseksi?

Useimmat verkkoyritykset keskittyvät voimakkaasti “optimointi” heidän myyntisuppilonsa. Voit testata erilaisia ​​mainoksia, tarjota arvokkaampaa sisältöä mahdollisillesi, testata erilaisia ​​verkkosivustojen malleja / asetteluja jne. Ja niin edelleen.

Vaikka niin’On todella tärkeää, että yksi yleisesti huomioimaton mahdollisuus on myydä ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita ostamisesta heti.

He haluavat sen juuri nyt.

Me’olen kaikki ollut siellä. Tiedätkö, ostaa impulsiivisesti jotain. Se, pidämmekö valitettavana ostoa myöhemmin, on toinen juttu!

Mistä tahansa syystä segmentti kuluttajia on aina valmis ostamaan jotain, ja he haluavat kävellä “vähiten vastustuskykyinen polku” saada herkkuja heidän käsiinsä. Ne’Olen tehnyt tutkimuksensa’olet tehnyt tarpeeksi napsauttamalla ympäriinsä, ja he haluavat vain ostaa – heti, nyt.

Tietenkin, taitava yrityksen omistajana, sinä’Haluan olla täällä tyydyttääksesi nämä ostokset!

Facebook Buy Button – polku vähiten vastustuskykyä

Tässä’on esimerkki siitä, kuinka Facebook Buy Buttons toimii.

Shelley on kiinnostunut ostamaan Dyson-käsipölynimurin. Hän’Hän on vähän pähkinäinen, impulsiivinen ostaja.

Hän’s nähnyt hänen ystävänsä käyttävän mahtavia pölynimureita, ja se todella toimii! Hän haluaa yhden ja tutkittiin Dyson-verkkosivustoa, luettiin muutama arvostelu, punnittiin etuja ja haittoja.

Se’Hänen mielensä reunalla, mutta yksi niistä yksiköistä on edelleen melko kallis. Joten hän epäröi muutama päivä, mutta hän’Olen edelleen kiinnostunut.

Kuinka myydä facebookissa osta-painikkeella - Dyson

Koska hän oli Dysonilla’Verkkosivustollaan Dyson (hiukan) tietää, että Shelley on kiinnostunut heidän tuotteistaan ​​tietyssä määrin. Hei uudelleenkohdistus!

Joten kun Shelley meni Facebookiin tarkistamaan ystävänsä’ kuvia, poseeraa mahtavien pölynimuriensa kanssa, hän näkee Dyson-ilmoituksen Facebook-uutissyötteessään….

Se ei’Älä pyydä häntä napsauttamaan 5 kertaa päästäkseen takaisin Dysoniin’verkkosivuilla. Voi ei, se ei käynyt’T.

Facebook-uutissyötemainoksessa on Osta-painike suoraan mainoksessa. Ja mainos näyttää Shelleyn’suosikki tyhjiökonemalli, koska hän vietti paljon aikaa tuijottaen tätä mallia Dysonissa’verkkosivuilla.

Kuinka myydä facebookissa osta-painikkeellaOkei, niin tämä ei ole’t tyhjiökone, mutta se näyttää sinulle, miten mainos toimii. Näetkö Facebook Buy -painikkeen?

Hiiren osoitin siirtyy Facebook Buy -painikkeeseen.

Klikkaus.

Ennen kuin tiedät sen, Shelley on nyt aivan uuden, tyylikkään puhdistuskoneen ylpeä omistaja.

Hei, mitä juuri tapahtui?

Hän ei tehnyt’t tarvitse napsauttaa muutamia kertoja palataksesi Dysoniin’verkkosivuilla. Hänelle annettiin mahdollisuus ostaa suoraan Facebook-uutissyötteensä kautta.

Kuinka myydä facebookissa osta-painikkeella 2Yksi nopeimmista tavoista myydä tuotteita on antaa ihmisille mahdollisuus ostaa suoraan Facebook-uutissyötteessä

Jos sinä’Kun olet taitava markkinoija, tiedät, että mitä enemmän asioita pyydät mahdollisuutesi suorittamaan, ennen kuin he antavat heidän ostaa, sitä suurempi on sinulle riski, että näkymät voivat muuttaa mieltään, epäröida tai häiritä YouTube-kissojen videoita..

Joten Facebook Buy -painike katkaisee kaikki mahdolliset häiriötekijät ja epäröinnit ja antaa mahdollisuudellesi mahdollisuuden ostaa sinulta suoraan heidän uutissyötteensä.

Shopify’s Facebook Osta -painike

Joten miten saat Facebook Buy -painikkeen, jonka avulla voit kasvattaa myyntiäsi?

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on perustaa verkkokauppa Storeifyn kanssa.

Kuinka myydä Facebook Buy Buttonilla - ShopifyNapsauta kuvaa nähdäksesi Shopify ja miten se voi auttaa verkkokauppaa

Shopify on yksi markkinoiden parhaimmista ja nopeimmin kasvavista verkkokauppasivustojen rakentajista, joka auttaa yli 500 000 kaupppaa myymään tuotteita verkossa.

Ne’Ve auttoi myös kauppiaita käsittelemään yli 40 miljardin dollarin myynnin, keskimäärin noin 85 000 dollaria kauppaa kohti.

Ne tarjoavat sinulle ammattimaisesti suunniteltuja myymäläteemoja, ympärivuorokautisen tuen ja yli 1 400 sovellusta verkkokaupan toimintojen laajentamiseksi.

Jos haluat rakentaa menestyvän verkkokaupan tietämättä kuinka koodata, Shopify on yksi parhaista käytettävissä olevista työkaluista tänään..

Kerran sinä’Kun olet liittänyt Facebook-tilisi Shopify-tiliisi, voit aloittaa tuotteiden lähettämisen ostamispainikkeilla, ja Shopifellä on työkaluja, joiden avulla voit hallita kaikkia Facebookista tulevia myyntiä ja tilauksia.

Facebook-painike - Shopify-hallintapaneeli

Voit nyt hallita kaikkea Facebook-myyntiäsi suoraan Shopify-tilin hallintapaneelissa. He keskittävät tämän prosessin ja tekevät elämästä hieman helpompaa.

Facebook Buy -painike on erittäin tehokas työkalu sisällyttääksesi markkinointistrategiaasi. Se auttaa sinua sieppaamaan asiakkaita, jotka ovat valmiita ostamaan, ja tekee heille helpon ostaa sinulta.

Sen lisäksi, että antaa sinulle työkaluja, joiden avulla ihmiset voivat ostaa tuotteita sinulta suoraan Facebook-uutissyötteestä, Shopify auttaa myös sinua nopeasti ja helposti perustamaan myymälän Facebook-sivullesi ja integroimaan kaiken myynnin Shopify-verkkokauppaan..

Joten Shopify on todella joustava verkkokauppasivustojen rakentaja, joka ei vain auta verkkokaupan perustamisessa, vaan tarjoaa myös edistyneitä työkaluja, joiden avulla voit myydä Facebookissa.

Johtopäätös – Lisää myyntiä käyttämällä Facebook-osta-painiketta

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map