Kuinka myydä meikkiä verkossa

Se’Se on helpompaa kuin koskaan myydä meikkejä kotoa

Amerikan kauneus- ja kosmetiikkamarkkinat eivät ole menossa missä vain. Sen arvo oli 60 miljardia dollaria vuonna 2016, ja luvun odotetaan nousevan 90 miljardiin dollariin tänä vuonna. Että’on paljon voittoa kiertää, joten miksi et pääse siihen?


Me’Ve on laatinut tämän oppaan, jotta meikkien myyminen kotona olisi mahdollisimman helppoa. Joten tutustu vaiheittaiseen erittelyyn ilman lisäohjeita:

Myy meikkiä verkossa

 1. Löydä oma markkinarako
 2. Lähde valmistajalta
 3. Merkitse ja pakata meikki
 4. Valitse alusta
 5. Mainosta meikkiäsi

Anna nyt’Katso tarkemmin kutakin näistä vaiheista.

1

Löydä nichesi

Kauneudenhoito on jo valtava, ja Yhdysvaltojen markkinoiden odotetaan kasvavan edelleen 3,5% vuodessa. Vaikka se tarkoittaa sinua’sinulla on valtava potentiaalinen yleisö, se tarkoittaa myös sinua’Minun on löydettävä tapa erottua muiden ihmisten joukosta, jotka myyvät kauneustuotteita verkossa.

Erottaa itsesi, Don’t yritä vedota jokaiselle kuluttajalle – Jos heität liian leveää verkkoa, niin tuotteesi voittivat’t lyödä henkilökohtaista sointaa kukaan. Sen sijaan kysy itseltäsi kaksi kohtaa, jotta voit rajata kohderyhmäsi:

 1. Mitä tekee tuotteestasi ainutlaatuisen?
 2. WHO houkutteleeko tämä ainutlaatuinen myyntipiste (USP)?

USP-laitteesi voi olla yhtä yksinkertainen kuin alhaiset hinnat tai epätavalliset värit tai yhtä monimutkainen kuin auringonpolttamista peruuttava kosteusvoide (ja jos onnistuit keksimään sitä, ota meihin yhteyttä). Kaikki, mitä sinun tuotteesi erottaa selvästi ja rohkeasti kilpailusta, on se, mihin sinun tulee pyrkiä.

kirjoittanut Sarah ihonhoitoyhtiöKauneusbrändi By Sarah on nimennyt itselleen keskittymällä yksinomaan orgaanisiin, kemikaaliton ihonhoito. Hiomalla brändisi’s määrittelevät ominaisuudet (tässä tapauksessa luonnolliset ainesosat), sinä’pystyt luomaan erillisen identiteetin.

Jos sinä’kun sinulla on vaikeuksia löytää alkuperäinen idea, yritä ajatella USP: tä, joka vakuuttaisi sinä ostaa. Loppujen lopuksi siellä’Sillä ei ole väestörakennetta, jota tiedät paremmin kuin oma! Suorita mielenterveys läpi päivittäisen kauneusrutiinisi ja katso, onko aukkoja, jotka uusi tuote voisi täyttää. Kieltäytyykö ripsiväri aina pestävästä? Ehkä voit myydä markkinoiden vahvimman silmämeikin poistoaineen. Onko kauneusrutiini tylsää? Ehkä hauska kasvonaamio on lippu menestykseen.

2

Lähde valmistaja

Jos sinä’Kun et tee kauneustuotteita tyhjästä, niin kysymys on: millaisen valmistajan kanssa haluat työskennellä?

Valmistajalle on kaksi päävaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto on yhteistyössä valmistajan kanssa oman ainutlaatuisen tuotteen valmistamiseksi. Tämä tarkoittaa kosmetiikan valmistajien tutkimusta – joko paikallisesti tai ulkomailla – jotka tekevät yhteistyötä kanssasi luodaksesi alkuperäisen tuotesarjan. Tämä on loistava vaihtoehto, koska saat silti tuotemerkin edun, kun merkitset tuotteitasi nimellä “alkuperäinen.” Saatat jopa löytää sopivan valmistajan omalta alueeltasi, mikä helpottaisi luomisprosessin valvomista. Tarkista tämä luettelo kosmetiikan valmistajista Yhdysvalloissa selvittääksesi, onko siellä’s hyvä toimittaja, että’s myös paikallisia sinulle.

Toinen vaihtoehto on valkoinen merkintä tai käyttämällä geneeristä tuotetta, jonka valmistaja antaa sinun vaihtaa tuotemerkki uudelleen omalla etiketilläsi. Kosmetiikan osalta tämä tarkoittaa yleensä värin / tuoksun tai muun muutosta hieman. kauneustuotteesta, ja sitten myydä se omalla tuotemerkilläsi. Valkoinen merkintä on kätevää, koska sinä’saat valmis tuotteen yhdellä napin painalluksella, jonka voit myydä oman tuotemerkin kautta. Valkoisen merkinnän haittana on tietysti se’S uskottavuuden luominen on vaikeaa, koska voit’t väittävät, että tuotteesi ovat ainutlaatuisia.

Jos päätät mennä tämän mallin kanssa, sinä’Sinun on tehtävä perusteellinen tutkimus tavarantoimittajaasi. Tässä on muutama mielessä pidettävä kysymys, kun harkitset mahdollisia valkoisen etiketin valmistajia:

 • Onko mitään ainesosia, joita et halua’t halua tuotteisiisi? Jos sinä’Jos haluat myydä esimerkiksi orgaanisia tai vegaanisia meikkejä, varmista, että toimittajasi vastaa näihin vaatimuksiin. Samoin sinä’Haluan selvittää, millaisia ​​säilöntäaineita toimittaja käyttää tuotteiden pitämiseen tuoreina.
 • Onko toimittaja hyväksytty maassasi? Yhdysvaltalaisille yrityksille sinulle’Haluan varmistaa, että toimittajasi noudattaa sekä liittovaltion elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkalakia (FD&C-laki) ja reilusta pakkaamisesta ja merkinnöistä annettu laki (FPLA). Toisin kuin huumeet, kosmetiikka ei tarvitse FDA: n hyväksyntää ennen kuin ne tulevat myyntiin, mutta FDA suorittaa silti tarkastuksia ja antaa säännöksiä sen varmistamiseksi “väärennettyjä ja vääriä merkkejä” tuotteet poistetaan markkinoilta.
 • Onko tilausminimiä?? Varmista, että et’t lopulta toimittajalta, joka vaatii enemmän tilavuutta kuin sinä’uudelleen valmis sitoutumaan alussa. Kun yrityksesi vakiintuu ja saa lisää asiakkaita, varastotilauksesi kasvavat. Mutta kun aloitat meikin myymisen verkossa, se’on parasta säästää rahaa ja resursseja missä voit – mukaan lukien varastot!
 • Tarjoaako toimittaja tuotteen pakkauksia? Jos toimittaja doesnt’T toimita tuotteen fyysinen pakkaus sinulle’Minun on selvitettävä missä olet’aiomme saada sen. Voit pakata tuotteesi kotona, sillä etuna on laatu itse – mutta emme halua’t suosittele tätä, ellei sinulla ole suunnittelukokemusta! Voit sen sijaan hankkia erillisen toimittajan kautta. Valittavana on runsaasti erikoistuneita kosmetiikkapakkausten toimittajia, joista useimpien avulla voit mukauttaa pakkauksia tuotemerkkiisi sopimiseksi.

Riippumatta siitä, päätätkö tehdä oman kosmetiikan, työskennellä valmistajan kanssa tai white label -tuotteita, se auttaa katsomaan FDA: ta’s Hyvän tuotantotavan (GMP) ohjeet kosmetiikkaan. Nämä ovat vain ohjeita (toisin kuin kovat ja nopeat säädökset), ja ne ovat’se on loistava viitekohta varmistaa, että valmistusprosessisi asettaa sinut menestykseen.

3

Tuotemerkki ja pakata meikki

“branding” kattaa kaikki näennäisesti pienet elementit, jotka lisäävät miten ihmiset havaitsevat tuotteesi. Tämä sisältää kuviasi, äänenvoimakkuuden ja logot. Vaikuttaa vaikeaa työskennellä niin monien liikkuvien osien kanssa, mutta temppu on valita yksi elementti, mukauttaa se todella hyvin ja sitten sovittaa muut elementit samaan sävyyn. Tämä säästää aikaa ja varmistaa, että tuotemerkkisi on yhtenäistä. Ja koheesio on tärkeä: 70% yhden tutkimuksen osallistujista kertoi, että johdonmukainen brändäys on ratkaisevan tärkeää kommunikoidessaan asiakkaiden kanssa.

Suosittelemme aloittamista tuotemerkilläsi’kuviasi – erityisesti tuotemerkkiäsi’s värit! Tämä antaa tietoa logoista, pakkaamisesta ja sävystä tulevista päätöksistä. Värimaailmat eivät’t tapahtuu satunnaisesti – itse asiassa melkein jokaisella kadulla siirrettävälläsi brändilogolla on ollut takana tunteja ajatuksia.

Täältä on hyödyllistä tunnistaa oma markkinarako. Voit käyttää väripsykologiaa yhdenmukaistaaksesi tuotemerkkisi väreihisi kuuluvien ihmisten etujen kanssa. Esimerkiksi purppura kutsuu mieleen aiheita, kuten vaurautta ja ylellisyyttä useimmille ihmisille. Joten jos sinä’saat markkinoille hienostuneen, hyväpalkkaisen tuotteen, niin tämä on ihanteellinen väri käytettäväksi. Samaan aikaan sininen herättää luottamuksen ja turvallisuuden tunteen, minkä vuoksi sinä’Näen paljon pankkeja käyttävän sitä tuotemerkkinsä kehittämiseen (ajattele Chase ja American Express). Jos sinä’etsimme enemmän värikohtaisia ​​vinkkejä’olet kirjoittanut tämän erittelyn siitä, kuinka valita verkkosivun värimaailma, ja samoja periaatteita sovelletaan tuotemerkin värimaailman valintaan.

Kerran sinä’Kun olet valinnut värivalintasi, voit käyttää sitä kaiken muun ilmoittamiseen. On selvää, että jos valitset sinisen värimaailman, sinäkin’Haluan heijastaa sen logossa ja tuotekuvissa. Mutta voit käyttää sitä myös brändisi selvittämiseen’ääniääni – a “sininen” brändin tulisi käyttää sitä viestiä’esimerkiksi luotettava ja rauhoittava.

Haluat tarkempia vinkkejä tuotemerkkeihin? Meidän Kuinka rakentaa tuotemerkki opas kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää

Kun tiedät, miltä tuotemerkkisi näyttää, voit alkaa miettiä pakkaamista. Se’totta, että pakkaus on luotu pitämään tuotteet turvallisina kuljetuksen aikana, mutta sinä’Rajoitan yritystäsi, jos niin’kaikki mitä käytät sitä!

Merkkituotteiden pakkaus luo täydellisemmän kokemuksen asiakkaalle, ja se’s erityisen tärkeä online-liiketoiminnalle. Ilman tiili- ja laastimyymälää luoda kokemusta ostajille, sinun on luotettava omaasi “unboxing-kokemus” poimia osa löysästä. Tyylikäs, hauska ja kokemuksellinen pakkaus on myös vaivaton markkinointitaktiikka Instagram- ja YouTube-aikakaudella.

youtube-markkinointiesimerkki

Vaikka jotkut yritykset maksavat sosiaalisen median vaikuttajalle tuotteiden levittämisestä verkossa, monet ihmiset luovat silti orgaanisia videoita ja viestejä, jotka voivat myös saada paljon pitoa. Jopa ilman verkkoon sitoutumista, erinomaisella pakkaamisella menee edelleen pitkälle: verkkoyritykset, jotka kiinnittävät erityistä huomiota pakkauksiin, ilmoittavat kuluttajien kiinnostuksen keskimäärin 30%. Että’on loistava tapa säilyttää uskolliset asiakkaat!

Meikkisi merkitseminen

Kun sinä’myyt meikkiä verkossa, sinä’Sinun on kiinnitettävä huomiota maa-, osavaltio- ja aluekohtaisiin vaatimuksiin kauneustuotteiden pakkausten merkinnöissä. Nämä vaatimukset koskevat sellaisia ​​elementtejä kuin ainesosaluettelot, turvallisuus- ja allergiavaroitukset sekä kaikki pakkauksessa olevat viestit / väitteet. FDA’s Kosmetiikan etiketöintiopas on resurssi, jonka avulla voit varmistaa, että meikkisi on merkitty oikein, ennen kuin lähetät sen.

4

Valitse alusta

Nyt kun sinä’Olet luonut tuotteen, josta ihmiset ovat innostuneita, seuraava kysymys on: minne myydä kauneustuotteita verkossa? Kolme tehokkainta alustaa ovat verkkokauppasivustojen rakentajat, online-markkinapaikat, ja dropshipping. Paras tapa myydä meikkiä verkossa lopulta osoittaa, mikä toimii parhaiten sinulle, mutta me’Selitän näiden kolmen parhaan menetelmän yksityiskohdat, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

Verkkokauppasivustojen rakentajat

Verkkokauppasivustojen rakentajien tarkoituksena on tehdä oman verkkosivustosi luominen mahdollisimman helpoksi ja stressitöntä. Asennusprosessiin sisältyy yleensä mallin valitseminen ja sitten ohjatun vedä ja pudota -editorin käyttö sivuston mukauttamiseen’s asettelu. Tämän jälkeen voit helposti lisätä verkkokaupan toimintoja sovellusten ja widgetien kautta, jotka usein asennetaan jopa esiasennettuna.

Verkkokauppasivustojen rakentajat yhdellä silmäyksellä

Kustannus20-30 dollaria / kuukausi, plus transaktiomaksut
PlussatSisäänrakennetut asiakastukipalvelut, helppokäyttöinen, mutta silti erittäin muokattavissa
HaittojaSinun on mainostettava ja ohjattava liikennettä sivustoon itse
ParasNe, jotka haluavat luoda henkilökohtaisen ostoskokemuksen
Parhaat tarjoajatShopify, BigCommerce

Shopify ja BigCommerce ovat markkinoiden parhaita verkkokauppasivustojen rakentajia ja me’aiomme käyttää Shopifea tapaustutkimuksemme, koska se’on parhaiten suoriutuva rakentaja talotutkimuksessamme.

Verkkokaupan verkkosivustojen rakentajat, kuten Shopify, ovat hienoja verkkosivustosi ja myöhemmin asiakkaidesi mukauttamiseen’ ostoskokemus. Jos sinä’Kun olet tosissasi vahvan tuotemerkin luomisessa tuotteillesi, verkkokaupan rakentajat ovat tie. Katso alla oleva Shopify-editori – se on todella helppoa kuin napsauttaminen “lisää tuote” tai “räätälöi teema” saadaksesi sivustosi toimintaan!

shopify editor -näyttö

Koska sinä’Luomme oman sivustosi, etkä myy tuotteita osana suurempaa markkinapaikkaa, haittapuoli on se, että voitit’Minulla ei ole sisäänrakennettua yleisöä työskentelemään. Sen sijaan voit käyttää taktiikoita, kuten hakukoneoptimointia (SEO), sivustosi nostamiseen’sijoituksia hakukoneiden, kuten Googlen, tulossivuilla. Don’Älä anna lyhenteen pelotella sinua – SEO voi todella olla todella yksinkertainen, ja me’olet kirjoittanut kattavan Shopify SEO -katsauksen, joka todella auttaa sinua matkallasi.

Hinnoitteluyhteenveto

Shopify’Halvin täysimittainen verkkokauppasuunnitelma on Perussuunnitelma, joka maksaa 29 dollaria / kk. Tämä hinta kattaa useita verkkokauppasovelluksia ja -ominaisuuksia, ja sisältää kaiken paitsi 2,9%: n transaktiomaksun, josta tulee 0%, jos päätät käyttää Shopify-maksuja. Voit kokeilla Shopifia riskittömästi 14 päivän ilmaisen kokeilun kautta.

Ei innoissaan Shopifesta?

Lue sijoitusta 7 parasta verkkokauppaympäristöä löytää lisää vaihtoehtoja

Online-markkinapaikat

Voit ajatella verkkokauppoja nimellä “yhteisöllinen” verkkotilat, joissa monet eri myyjät myyvät tuotteita samalla verkkosivustolla. Ilmeisin esimerkki online-markkinoista on Amazon. Asiakkaat käyttävät online-kauppapaikkoja lajikkeelle, jota he käyttävät’pystyt tarjoamaan.

Verkkokaupat yhdellä silmäyksellä

Kustannus20¢ listausmaksu plus 3,5% myyntihinnasta
PlussatSisäänrakennettu yleisö, nopea asennusprosessi
HaittojaKilpailu ostajille’ huomio, ei niin muokattavissa kuin verkkosivustojen rakentajat
ParasNe, jotka haluavat myydä nopeasti
Parhaat tarjoajatEtsy, Glambot.com

Etsy ja Glambot.com ovat kaksi hienoa verkkokauppaa, joissa myydään meikkejä. Glambot on keskittynyt erityisesti kauneustuotteisiin, mutta me’keskitytään Etsyyn, koska se houkuttelee suurta yleisöä – ja sitä’s on verkkomarkkinoiden tärkein vetovoima.

etsy meikkitulossivu

Vuodesta 2018 lähtien yli 39 miljoonaa käyttäjää osti Etsyllä. Tämä tarkoittaa, että jos myyt kauneustuotteita verkossa Etsyn kautta, yli 39 miljoonalla hakijalla on pääsy tuotteisiisi – joten toisin kuin verkkokauppasivustojen rakentaja, voitit’t ei tarvitse huolehtia paljon liikenteen ohjaamisesta yritystietoihisi. Tästä huolimatta sinä tahtoa täytyy kilpailla huomiosta miljoonien muiden aktiivisten myyjien kanssa Etsyllä, mikä voi olla vaivaa.

Toinen merkittävä ero online-kauppapaikkojen ja verkkokauppasivustojen rakentajien välillä on, että voit aloittaa nopeammin online-kauppapaikoilla. Esimerkiksi, koska itse Etsy-alusta on jo asennettu, sinun tarvitsee vain lisätä tuotetiedot olemassa olevaan sivustoon – kun taas Shopifessa sinun on ensin otettava aikaa luoda Nettisivu. Kompromissi on kuitenkin se, että verkkomarkkinat voivat’t tarjota henkilökohtaista, selkeää ostoskokemusta tavalla, jota verkkokauppasivustojen rakentajat voivat.

Hinnoitteluyhteenveto

Etsy veloittaa 20¢ listausmaksu plus 3,5% myynnistä. Mitä sinä’todella maksaa täällä on Etsy’nykyisen yleisön ja tämän alustan tarjoaman helpon asennuksen.

dropshipping

Dropshipping on yllättävän yksinkertainen malli, jossa sinä, jälleenmyyjä, don’t tosiasiassa on käsiteltävä kaikkia tuotteita tai toimitettava varastot. Sen sijaan asiakkaat tilaavat tuotteita verkkokaupastasi ja ilmoitat toimittajallesi. Tämän jälkeen toimittaja toimittaa tuotteen asiakkaalle. Yksi tippalaivauksen vetoomus on, että se’helppo budjetoida – koska et’t itse varastossa tarvikkeita itse, et’Ei tarvitse huolehtia siitä, ettei tasaista!

Dropshipping yhdellä silmäyksellä

KustannusVerkkokaupan valmistajan kustannukset tai online-markkinoilla, plus noin 30,00 dollaria / kuukausi tippatavaran toimittajalle / sovellukselle
PlussatTekee budjetoinnin helpoksi, ilman huolta tuotteiden uudelleensijoittamisesta
HaittojaHenkilökohtainen kokemus sekä ostajalle että myyjälle, kalliimpi kolmannen osapuolen myynnin vuoksi
ParasNojatuoliyrittäjä
Parhaat tarjoajatOberlo-sovellus (Shopifyn kautta)

Voit käyttää jompikumpi verkkokauppasivustojen rakentaja tai verkkomarkkinat aloittaaksesi tilauksen. Yllä olevat osiot antavat sinulle tarpeeksi tietoa punnitaksesi etuja ja haittoja sekä tehdäksesi oman päätöksen, mutta jos kysyt meiltä, ​​verkkokauppasivustojen rakentajat ovat parempi työkalu myytäessä meikkiä verkossa. Ne tarjoavat enemmän yksilöllistämistä tinkimättä käytön helppoudesta, ja Shopify tarjoaa jopa Oberlo-nimisen tiputussovelluksen.

Oberlo-sovellus

Oberlo on suunniteltu integroitavaksi Shopify-kauppoihin ja antaa sinun tuoda tuotteita nopeasti ja automatisoida tehtäviä. Tietysti Oberlo on vain yksi monista hyödyllisistä sovelluksista tippalaivuttamiseen, mutta se’On harvinaista löytää verkkokauppiasyrittäjä ja tippatavarasovellusyhdistelmä, joka sopii yhteen saumattomasti kuin Shopify ja Oberlo.

Hinnoitteluyhteenveto

Dropshipping sisältää verkkokauppasivustojen valmistajan kustannukset tai valitsemasi verkkomarkkinat, plus tiputussovelluksen / toimittajan hinta, joka on noin 30,00 dollaria / kk.

kiinnostunut? Lue koko oppaamme Dropshipping-liiketoiminnan perustaminen lisätietoja 5

Mainosta meikkiäsi

Joten, sinulla on online-läsnäolo. Nyt se’Aika levittää sanaa! Helpoin tapa mainostaa tuotteitasi on käyttää – arvasit sen – sosiaalista mediaa.

Se’Ei ole mikään salaisuus, että sosiaalinen media on helpoin tapa parantaa mainetta suusanallisesti, ja useimmat tuotemerkit hyödyntävät sitä aktiivisesti: Nykyisessä muodossaan vähintään 96 prosentilla kauneusbrändeistä on sosiaalisen median tili. Sosiaalisen median läsnäolon päätarkoitus on mahdollisuus, jonka se tarjoaa sitoutua yleisösi kanssa.

Voit aloittaa seuraamalla suosittuja ihmisiä ja sivuja valitsemallasi niche-alueella ja tekemällä vuorovaikutusta heidän kanssaan saadaksesi seuraavan. Voit myös piipittää, kiinnittää, lähettää ja jakaa asiaankuuluvaa alkuperäistä sisältöä saadaksesi ihmiset puhumaan tuotemerkkiäsi. Oikeiden ihmisten sosiaalinen todiste on paras mainostyyppi, jonka voit tehdä, koska 92% kuluttajista uskoo tuntemattomien ihmisten ehdotuksiin persoonattomien mainosten ehdotuksista. Ajattele sitä: sinä’d luultavasti luottaa ystävän tai työtoverin ravintolasuositukseen häpeämättömän mainostaulun puolesta mainostaululle. Kun joku’s Facebook-ystävä jakaa yrityksesi’viesti, se tarkoittaa paljon enemmän kuin jos olisit mainostanut sitä itse.

Haluat tarkempia vinkkejä mainostamiseen? Meidän Kuinka markkinoida tuotetta opas kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää

Kuinka myydä meikkiä verkossa: Korjaa

Tässä vaiheessa tiedät kaikki perusasiat, joita tarvitaan meikin onnistuneeseen myyntiin kotoa. Kaikki alkaa oikean laillisen perustan saamisesta ja sieltä pääset hauskoihin juttuihin, kuten tuotteen mukauttamiseen ja sen mainostamiseen verkossa.

Kutsumme tässä kaikki viisi vaihetta:

Parhaat vinkit meikin myyntiin verkossa

 1. Löydä oma markkinarako
 2. Lähde valmistajalta
 3. Merkitse ja pakata meikki
 4. Valitse alusta
 5. Mainosta meikkiäsi

Kun kyse on alustan valinnasta, se’Se on melko paljon päätös verkkokauppasivustojen rakentajien ja online-markkinoiden välillä. Suosittelemme Shopifea ja Etsyä valitsemastasi menetelmästä riippuen. Ja sinä voit’mennä pieleen Shopifyn kanssa’s Oberlo-sovellus, jos päätät lähteä tilaamaan.

Riippumatta valitsemastasi alustasta’on loistava kokemus myydä jotain sinulle’uudelleen intohimoisesti – ja kauneusmarkkinat eivät voineet’t ole parempi paikka aloittaa. Onnea ja pidä meidät lähetettyinä kommentteihin!

Kuinka myydä meikkiä verkossa: UKK

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me