Kuinka myydä Pinterestissä: 3 tehokasta tapaa ansaita rahaa

Monet ihmiset käyvät Pinterestissä saadakseen inspiraatiota kodinsisustukseen, muotiin, resepteihin ja niin edelleen ja niin edelleen.


Mutta mitä useimmat ihmiset eivät’Huomaa, että Pinterest on massiivinen myyntikanava yrityksille.

Jos haluat kasvattaa online-myyntiäsi nopeasti ja helposti, sinun täytyy tarkistaa kuinka myydä Pinterestissä.

Miksi? Koska Pinterest-käyttäjät maksavat enemmän tilausta kohti kuin monet muut sosiaalisen median verkot – kuten Facebook ja Twitter – Instagram on ainoa pääalusta, joka nousee korkeammalle.

Kuinka myydä PinterestissäKeskimääräinen tilauksen arvo sosiaalisessa mediassaPinterest-käyttäjien keskimääräinen tilausarvo on 58,95 dollaria

Opi ansaitsemaan rahaa Instagramsta täältä.

Vuodesta 2018 lähtien Pinterestillä on arvioitu olevan yli 175 miljoonaa kuukausittain aktiivista käyttäjää, joista 75 miljoonaa on kotoisin pelkästään Yhdysvalloista!

Joten toisin sanoen, se’s kultakaivos verkkokaupoissa, eikä sinulla ole varaa sivuuttaa tätä tosiasiaa, jos aiot kasvattaa yritystäsi.

Don’Onko sinulla vielä verkkokauppaa? Ei ongelmaa.

Ellet sinä’jonkinlaista tekniikan huijausta varten, helpoin tapa luoda verkkokauppa on verkkosivustojen rakentajan, kuten Shopify tai BigCommerce, avulla..

Yksinkertaistetusti, verkkosivustojen rakentaja, joka tunnetaan myös nimellä verkkokauppa tai verkkokauppa, on online-alusta, jonka avulla voit luoda verkkosivuston, jolla on vähän tai ei mitään teknistä tietotaitoa!

Lue hyödyllinen opas verkkokaupan luomiseen täältä.

Jos sinulla on jo verkkokauppa, upea! Tämä artikkeli on tarkoitettu sinulle. Lue jatkossa keskustellessamme:

 • Kuinka myynti Pinterestissä voi toimia sinulle.
 • Ero välillä ‘rikas’ nastat ja ‘MUISTIT’ tapit myyessäsi Pinterestissä.
 • Kuinka voit ansaita rahaa Pinterestissä myös sisaryhtiömarkkinoinnin kautta.

1

Kuinka myydä Pinterestissä?

Mitä voit myydä Pinterestissä’s kutsuttiin ‘Rikkaat nastat’ joiden avulla voit ostaa tuotteita, joita näet Pinterestissä.

Rich Pins yhdistää verkkosivustosi Pinterest-tiliisi, ja se muuttaa myös tuotteen automaattisesti’tiedot Pinterestissä, kun päivität sitä.

Asiat, kuten hinnoittelu, saatavuus ja myymälätiedot, ovat kaikki synkronoituja kahden välillä, mikä säästää tuntisi kirjautumalla Pinterestiin ja päivittämällä kaikki tuotteesi vastaamaan sivustosi tarkkaan..

Rikkaat nastat PinterestissäRich Pins -sovelluksen avulla voit näyttää käyttäjille tuotteesi’tietoja suoraan Pinterestistä

BigCommerce on työkalu, joka on täysin integroitu Pinterestiin, joten kun (tai joku muu) kiinnitä tuote Pinterest-taululle, tappi näyttää hinnan ja varaston määrän.

Tällä tavalla miljoonat Pinterestin käyttäjät voivat nähdä, että se on ostettavissa, ja napsauttaa verkkokauppasivustollesi..

Rikkaat nastat tekevät siitä niin helpon ihmisille, jotka etsivät tuotteita ostamaan sinulta.

Psssssst!

Vain ilmoittaaksesi, että BigCommerce tarjoaa vain rajoitetun ajan tarjouksen. Voit antaa jopa 3 kuukautta ilmaiseksi, kun kirjaudut maksulliseen ohjelmaan! Täydellinen tapa saada Pinterest -yritys valmiiksi loma kiireeseen. Tutustu 15 päivän ilmaiseen kokeiluversioon’s sinulle oikein.

2

Mitä’s ero rikkaiden pintojen ja ostettavien pinien välillä?

Aiemmin miljoonat Pinterest-käyttäjät eivät voineet’t ostaa tuotteita suoraan Pinterestistä.

Heidän pitäisi löytää heitä kiinnostava tuote, napsauttaa sitä siirtyäksesi verkkokauppaan, josta se tuli, ja ostaa sitten tuote sieltä.

Entä jos voisit ohittaa tämän vaiheen ja saada asiakkaasi ostamaan suoraan Pinterestistä? Puhu mukavuudesta!

No, vuonna 2016 Pinterest esitteli ‘Ostettavat nastat’ jossa käyttäjät voivat ostaa tuotteita ilman, että heidät ohjataan pois Pinterestistä.

Shopify on yksi parhaista saatavilla olevista verkkokauppasivustojen rakentajista, ja he’Ve on yhteistyössä Pinterestin kanssa, jotta kävijät voivat ostaa tuotteitasi poistumatta koskaan Pinterestistä.

Katso seuraava lyhyt graafinen leike nähdäksesi miten se toimii:

Kuinka myydä Pinterestissä - ostettava tappi

Kuten huomaat, miljoonilla päivittäisillä Pinterest-käyttäjillä on nyt mahdollisuus ostaa tuotteitasi suoraan Pinterestistä. Tämä tekee siitä heille paljon mukavamman ja avaa mahtavia mahdollisuuksia myydä enemmän tuotteita.

Ostettavat nastat ovat tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa, ja ne ovat yksinoikeudella Shopifyn ja BigCommerce: n palveluita. Voit napsauttaa tätä katsoaksesi kuinka Shopify toimii’s Ostettava pin toimii.

3

Kuinka Affiliate-markkinointi toimii Pinterestissä?

Niille, jotka eivät tunne tytäryhtiömarkkinointia, anna’Aloita selittämällä tarkalleen mitä tämä on.

Affiliate-markkinoinnissa saat yrityksen maksaman tuotteen markkinoinnista.

Yritykset voivat seurata myyntinsä myyntiä käyttämällä erityistä linkkiä, joka tunnetaan nimellä tytäryhtiö-linkki. Jos joku heidän asiakkaistaan ​​ostaa tuotteen mainoskampanjasi kautta, saat palkkion. Yksinkertainen.

Ajattele Pinterestiä enemmän hakukoneena kuin sosiaalisen median alustana; ihmiset tulevat etsimään asioita ja yleensä ostamaan.

Jos saat itsesi tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, sinun tarvitsee vain aloittaa mainostettujen yritysten maine’ tuotteita ja lisää samalla oma tytäryhtiö-linkkisi.

Ostaminen ja kiinnittäminen Pinterestissä

Vaikka omalla verkkosivustollasi ei ole’t aina välttämätöntä’On syytä huomata, että monet tytäryhtiöohjelmat vaativat, että sinulla on sellainen. Joten, jos tytäryhtiömarkkinointi on jotain mitä sinä’kiinnostunut uudelleen, tutustu vertailutaulukoihimme parhaita verkkosivustojen rakentajia varten.

Yksi parhaimmista asioista Pinterestissä on kuinka käyttäjät suhtautuvat repinsisi. 80% kaikista nastaista on repins, ja kestää yleensä nasta 3 ja puoli kuukautta saadaksesi 50% kiinnityksestä. Tämä tarkoittaa, että nasta elää keskimäärin seitsemän kuukautta – verrattuna vain seitsemään minuuttiin Twitterissä!

Vielä parempi, et’t edes tarvitse suurta seurantaa, jotta repins näkyisi. Koska käyttäjät etsivät tuotteita koko Pinterestistä, sinun on vain varmistettava, että repiiniesi kuvauksissa on kaikki asiaan liittyvät avainsanat.

Se’on parasta katsoa ympärilleen ensin ja nähdä, kuinka muut kuvaavat samanlaisia ​​tuotteita saadakseen todellisen kuvan siitä, mitä ihmiset kirjoittavat etsiessään sellaista tuotetta. Varmista vain, että annat täydellisen ilmoituksen siitä, että repin on tarkoitettu tytäryhtiötarkoituksiin.

Loppujen lopuksi, mitä tarkempia avainsanasi ovat, sitä enemmän ihmiset näkevät hartsisi ja mitä enemmän ihmiset näkevät hartsisi, sitä enemmän rahaa ansaitset..

4

Johtopäätös: Kuinka myydä Pinterestissä

Pinterest on yksi maailman suurimmista sosiaalisen median kanavista.

Vaikka Facebookilla on enemmän käyttäjiä, Pinterest on parempi kanava tuotteiden myyntiin yritysomistajille, ja keskimääräinen dollari-tapahtumaa kohden on paljon korkeampi kuin useimmat muut sosiaalisen median verkot..

Muista, että monet Pinterest-kävijät ovat jo kiinnostuneita oppimaan lisää tuotteista. He eivät ole siellä nähdäkseen kavereiden päivityksiä, he vierailevat Pinterestissä etsimään tuotteita, hankkimaan inspiraatiota ja ostamaan.

Joten, jos et vielä näytä tuotteitasi Pinterestissä, kannattaa ehdottomasti harkita niin tekemistä.

Shopify- tai BigCommerce-sovellusten avulla voit hakea tuotetietojasi, jotta käyttäjät näkevät ne suoraan Pinterestissä Rich Pins -sovelluksen avulla.

Voit myös antaa heidän ostaa tuotteitasi poistumatta Pinterestistä, mikä tekee ostotapahtumista paljon helpompaa.

Jos olet jo kiinnittänyt tuotteitasi Pinterestissä, sinun kannattaa harkita Shopifyn käyttöä’s ostettavat nastat, jotta käyttäjien olisi erityisen helppoa ostaa suoraan sinulta.

Omien tuotteiden myymisen lisäksi, Pinterest tarjoaa myös hienon tavan ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnin kautta.

Helpoin tapa hyppää rahaa pyörittävään kelkkaan on tutustua Pinterestin kymmenen parhaan tytäryhtiömarkkinointiohjelman oppaaseen ja löytää se, joka toimii sinulle!

Parhaan mahdollisuuden menestymiseen kuitenkin sinä’Tarvitsen verkkosivuston.

Shopify on yksi maailman’Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat tarjoavat sinulle ammattimaisesti suunniteltuja myymäläteemoja ja yli 1 000 sovellusta lisätäksesi työkaluja myymälääsi.

BigCommerce on toinen loistava vaihtoehto, ja se on integroitu täysin Pinterestiin.

Joten, jos harkitset myyntiä Pinterestissä, tutustu ehdottomasti Shopifea tai BigCommercea. Ne ovat välttämättömiä myyntiin Pinterestissä.

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map