Kuinka myydä ruokaa verkossa

Toimita ruokasi kaikkialla maailmassa 7-vaiheisen oppaan avulla, jolla myydään ruokia verkossa

Kuinka myydä ruokaa verkossa


Se’s 2020, ja globaalin elintarviketeollisuuden arvioidaan olevan arvokkaita 12,24 biljoonaa dollaria. Onko se’Liityt paikalliseen viiniklubiin kuukausittaisen erän ilmaisia ​​näytteitä varten tai hakee kaikki ainesosat täydelliselle vegaaniruoalle suoraan kotiovellesi, näyttää siltä, ​​että kaikki’s toimintaan. ISN’t siitä, kun sait palan piirakkaa?

No, nyt voit!

Kiitos maailmanlaajuisten markkinapaikkojen ja verkkokauppaalustojen’Ruokakaupan aloittaminen verkossa on nyt helpompaa kuin koskaan. Opas opastaa sinut läpi kaiken kansainvälisistä elintarvikelainsäädännöistä täydellisen alustasi valintaan ja tuotteidesi markkinointiin.

Loppuun mennessä voitit’Sinulla ei ole vain selkeää käsitystä siitä, kuinka myydä ruokaa verkossa – sinä’Voin laittaa mitä sinä’olet oppinut käytännössä ja luo oma verkkokauppa.

Joten nyt entrée on poissa tieltä, anna’s kaivaa pääruoan päälle ja selvittää kuinka unelmastasi tulee totta.

1

Tunne laki

Ensimmäinen asia, joka on tiedettävä ruokalaista, on, että säännökset vaihtelevat sen mukaan, missä olet’uudelleen alkaen. Yhdysvaltojen säännöt eroavat esimerkiksi EU: n säännöistä.

Jos asut Yhdysvalloissa, sinäkin’Minun on seurattava mitä’tunnetaan mökkiruokalakeina. Nämä voivat jälleen erota hiukan valtiosta toiseen, mutta me’aiot suorittaa läpi joitain olennaisia ​​teitä’Minun on oltava tietoinen missä tahansa’uudelleen alkaen.

Saadaksesi laillisen hyväksynnän sinä’Tarvitsen muutamia asioita:

 • Terveysosaston vuosittainen keittiötarkastus
 • Maatalouden tai terveydenhuollon laitoksen alueiden hyväksyntä / lupa
 • Voimassa oleva valtion yrityslisenssi
 • Todista, että myymäläsi täyttää hygieniavaatimukset kaikille kylmän ja kuivan ruoan säilytystiloille
 • Ei lemmikkejä keittiössä tai talossa, jos se’s kotikeittiö

Päätät tehdä ruokaa kotikeittiössäsi tai kaupallisessa keittiössä’Sinun on oltava perehtynyt paikallisiin määräyksiin’odotetaan seuraavan. Jos päätät myydä ruokaa verkossa toimittajan kautta (sen sijaan, että käsittelisit ruokaa itse), sinä’Sinun on tutkittava toimitusketjua varmistaaksesi, että ainesosasi ovat vakiona.

Suunnittelustasi riippumatta, tiedä, että liittovaltion, osavaltion ja paikallisviranomaiset ovat täällä auttamassa sinua! Se’heidän työnsä tuntea lait sisälle ja ulos, joten he’uudelleen suuri resurssi kuulla. Jennifer Irvine ateriatoimituspalvelusta Balance Box kertoo kuinka hänen liiketoimintansa on hyödyntänyt näitä resursseja eniten:

“Kun aloitin ensimmäisen, työskentelin kotikeittiöltäni. Mutta liiketoiminnan kasvaessa me’olen muuttanut kaupalliseen keittiöön. Oikeudellisen kysymyksen kannalta ensimmäinen asia, jonka teimme, oli soittaa ympäristöterveysvirastolle ja kutsua heitä tulemaan tapaamaan meitä ja neuvomaan meitä, mitä meidän piti tehdä – ja he olivat loistavia.”

tasapainorasian keittiöBalance Box käyttää ryhmää ravitsemusterapeutteja ja kokkeja valmistamaan räätälöityjä, terveellisiä ruokia tarjoavaa valikkoa.

Tietenkin vaatimukset meille’Tässä luetellut vähimmäisvaatimukset ovat tarpeen ruokayrityksen johtamiseen. Me’d olla täällä koko päivän, jos listaamme kaiken, mutta suosittelemme lukemaan asianmukaisesti Cottage Food Laws -sivuston saadaksesi lisätietoja ja löytääksesi tietoja omasta tilastosi.

Jos asut E.U: ssa, on olemassa erilliset säännöt ja määräykset, joita sinun on noudatettava. Lisätietoja niistä löytyy Euroopan komission elintarvikelainsäädännön yleisistä periaatteista.

2

Löydä nichesi

Jotkut teistä voivat jo myydä ruokaa henkilökohtaisesti. Toiset voivat vain asettaa tappajaidean. Mutta jos sinä’ole vielä naulaamalla oma markkinarako, anna meidän auttaa.

Hyvä lähtökohta on tutkimalla ruokatrendejä. Jätteiden vähentäminen on tällä hetkellä kuuma aihe, joten mainostaminen, että keität hedelmällisellä hedelmällä tai vihanneksella, voisi olla mukava kulma esimerkiksi.

Seuraavaksi sinun on tiedettävä missä istut tungosta markkinoilla. Oletko edullinen, jokapäiväinen tuotemerkki? Tai gourmet-luksusta? Onko keskittymäsi puhtaan syömisen terveys? Tai hemmottelevia herkkuja?

Kaikki tämä vaikuttaa siihen, miten merkit ja mainostat itseäsi. Kaikki yrityksen värivalikoiman valitsemisesta siihen, miten ymmärrät käytettävän teksti- ja logosuunnittelun, riippuu siitä, kuinka haluat tuotteidesi näkyvän.

Sen jälkeen sinun on asetettava budjetti ja joitain odotuksia. Kuinka paljon sinulla on varaa viettää kuukausittain? Aiotko myydä paikallisesti, kansallisesti tai maailmanlaajuisesti? Missä näet yrityksesi kolmesta viiteen vuoteen?

Näihin kysymyksiin annetut vastaukset auttavat sinua tietämään, kuinka paljon rahaa investoida verkkokauppaan, markkinointiin ja aineosiin, kuten lopulliseen tapaan määrätä asiakkaiden veloittamat hinnat..

Kysy lopuksi itseltäsi – mitä sinä nostat pöytään? Voit erottua sinusta’Tarvitsen USP: n (Unique Selling Point). Tässä’s esimerkki.

JK GourmetJK Gourmet on löytänyt markkinaraon, joka auttaa yli miljoonaa amerikkalaista.

JK Gourmet naulasi markkinaraonsa tuottamalla viljattomia tuotteita, jotka on suunnattu ihmisille, jotka tarvitsevat apua haavaisen paksusuolentulehduksen hoidossa – tila, joka vaikuttaa 1,6 miljoonaan amerikkalaiseen. Yritysjohtaja Jodi kertoi Shopifelle:

“Me’Olemme veistäneet markkinarakojamme viljattomilla tuotteilla, mikä takaa meille’myös gluteeniton. Käsittelemme myös kasvavan paleoyhteisön tarpeita, ja koska olemme aina poistaneet puhdistetun sokerin ja keinotekoisten makeutusaineiden käytön,’vetoaa laajempaan yleisöön kuin koskaan ennen.” 3

Lähde toimittajaasi

Keitätkö ruokaa itse tai ostatte valmiiksi myytäviä tuotteita, sinä’Täytyy löytää toimittaja. Hankala asia on tietää, mitkä ovat uskottavia.

Sivustojen, kuten Food Master, käyttäminen voi auttaa sinua hankkimaan toimittajia, jotka ovat erikoistuneet tarvitsemasi aineosiin. Kerran sinä’olet laatinut luettelon, sinä’Haluan tarkistaa sertifikaatit ja voi jopa pyytää viitteitä.

Tämä on kaikki hyvin yleistä, joten älä’Älä pelkää kysyä toimittajalta valtakirjojaan. Muista, että kaikki toimittama edustaa suoraan yritystäsi. Jos toimittaja väittää, että sen tuotteet ovat luomua, älä’ota sitä vain evankeliumina – tutkia sitä.

Suositus: Monet pienet yritykset perustavat yrityksen Costcon avulla. Se’S on luotettava, tunnettu tuotemerkki ja luotettava toimittaja.

4

Luo tuotemerkki, pakkaus ja merkinnät

Tässä vaiheessa sinulla pitäisi olla selkeä käsitys siitä, mitä ruokaa haluat myydä ja miten’aiomme tuottaa sen. Sinä’Olen myös pohtinut tuotemerkkiäsi. Nyt se’On aika toteuttaa päätöksesi käytännössä.

Yrityksen nimi

Yrityksen nimen tulisi olla kolme asiaa: mieleenpainuva, merkityksellinen, ja helppo kirjoittaa.

Varma, ‘Maria’s cupcakes’ on merkityksellinen ja helppo kirjoittaa, mutta pysyykö se ihmisissä’s mielessä?

Kokeile ja ole luova. Ajattele laatikon ulkopuolella ja kysy muilta mielipiteitä. Jos sinä’suunnittelet myymistä kansainvälisesti, sinä’Haluat myös varmistaa, että nimi ei ole’t väärin esitetty tai kadonnut käännös.

Tuotemerkin värit

Väri ei ole’t vain varjossa – se’s tunne. Valitsemasi värit saavat ihmiset tuntemaan tietyt tavat. Voit olla rohkea ja innostava, lämmitetty ja intohimoinen tai viileä ja innovatiivinen kaikilla valitsemillasi väreillä.

Kun kyse on psykologiasta, elintarvikealan yritykset pyrkivät yleensä kirkkaisiin väreihin. Ne’uudelleen jännittävä, selkeä ja voi kannustaa impulssiostoihin. Keltaiset, punaiset ja appelsiinit liittyvät kaikki hemmottelevaan ruokaan, kun taas vihreät ja bluesit tyypillisesti ilmaisevat terveyttä ja elinvoimaa.

Tuotekuvat

Tuotekuvasi ovat asiakas’ensimmäinen kosketuspisteesi ruokaan – ja ensivaikutelmat lasketaan!

Ellet pidä itsestäsi ammattitaitoista valokuvaajaa, me’d suosittelemme maksamaan ammattimaisista tuotekuvista. Tämä voi auttaa sinua saamaan ruuan hyppäämään verkkosivulta ja asiakkaasta’ostoskori.

Pakkaussäännöt

Tämä on tärkeä asia. Yhdysvaltain lain mukaan pakkauksessa on oltava seuraavat tiedot:

 • Täydellinen luettelo tuotteessa käytetyistä ainesosista
 • Määrä tai määrä pakkauksessa
 • Tuotteen paino
 • Yrityksesi nimi ja kaikki käyttämäsi toimittajat
 • ‘Käyttänyt’ / ‘parasta ennen’ päivät

Tämän ei pitäisi olla vain kaikissa pakkauksissa, vaan myös online-tuotekuvauksissa. Se’on myös hyvä sisällyttää myös ravitsemustietoja, joten ihmisillä on käsitys ruuan mukana olevista terveyshyödyistä / huolenaiheista.

5

Hinta tuotteistasi

Se’luomalla todella hienon brändin, jolla on upea USP, jonka takana maistuu herkullisia herkkuja – mutta kuten vanha sanonta kuuluu, ‘raha ratkaisee.’

Kuinka hyvät tuotteesi ovat, sinun on silti tiedettävä, kuinka niitä hinnoitella. Ruoan aliarviointi tai yliarviointi pitkällä aikavälillä voi nähdä yrityksesi tankki. Joten miten voit treenata oikean hinnan?

No, Shopifylla on loistava vaiheittainen opas, joka auttaa sinua selvittämään tämän asian, jonka mekin’Annan sinulle lyhyen yleiskuvan alla.

Laske muuttuvat kustannukset

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, kuinka paljon ruokasi maksaa tuottaa ja myydä. Ainesosien, pakkaamisen ja toimituskulut, kuten kaikki, on otettava huomioon.

Jos myyt esimerkiksi keittoja, lisää kaikki muuttuvat kustannukset ja selvitä, kuinka paljon sinä maksat’todella maksaa laatikkoa kohti.

Luo voittomarginaali

Seuraavaksi sinun on tiedettävä, kuinka paljon voittoa haluat saada. Mieti tätä voittoa, jonka haluat tuottaa (esimerkiksi 15% voittoa).

Kun olet mieltä prosenttimäärästä, sinun on muutettava se desimaaliksi. Tämä tehdään yksinkertaisesti jakamalla se 100: lla (esim. 15/100 = 0,15).

Nyt sinulla on luku muuttuvista kustannuksista ja desimaaliluku, joka edustaa voittomarginaalia. Laske tästä eteenpäin, kuinka paljon sinun tulisi ladata tuotetta kohti. Tämä voi saada vähän matematiikkaa, mutta älä’t hätää – seuraa vain Shopifea’Alla oleva yksinkertainen yhtälö:

Tavoitehinta = (muuttuva hinta tuotetta kohden) / (1 – haluttu voittomarginaali desimaalina)

Kiinteissä kustannuksissa

Muita huomioon otettavia kustannuksia ovat esimerkiksi ruokien valmistukseen vuokrattavat tilat, keittovälineet, varastonvuokraus, vakuutukset, lisenssimaksut ja työntekijöiden palkat. Kaikki nämä on otettava huomioon, jotta varmistat yrityksesi vähiten tauot.

Suositus: Shopify’Suoja-arvolaskuri voi auttaa sinua tässä.

Kokeile ja muuta tarvittaessa

Saatat huomata, että osut kynsien päähän ensimmäistä kertaa. Mahdollisuudet ovat kuitenkin sinä’Sinun on testattava tavoitehinnat ja tarkistettava ne joka kuukausi. Se voi viedä vähän aikaa oikeuteen saamiseen, mutta kun olet’olet löytänyt asemasi markkinoilla, sinä’Olen oikealla tiellä.

6

Luo verkkokauppa

Se’s tällä hetkellä sinä’olet odottanut… aika laittaa suunnitelmasi toimintaan!

Kodin ruoan myyntiin kuuluu kolme tehokasta suunnitelmaa. Voit hyödyntää online-markkinapaikat (ajattele Amazon tai Etsy), luo oma verkkokauppasivusto (käyttöympäristöjen kanssa, kuten Shopify tai BigCommerce) tai myydä kuratoituja tuotteita toimittajan kautta.

Alla me’Seuran läpi kolme vaihtoehtoa, punnitset kummankin edut ja haitat ja selität kuka he ovat’sopivat parhaiten.

Ruoan myynti verkossa kauppapaikkojen kautta

Hyvät ja huonot puolet

PlussatHaittoja
 • Myynti foorumin kautta, joka houkuttelee globaalia yleisöä
 • Ei vastuussa oman verkkosivustosi hallinnasta
 • Helppo asennusprosessi ja automaatio
 • Ei luovaa hallintaa tuotteiden näytölle
 • Vähemmän luotettavia kuin oman verkkosivustosi omistaminen
 • Amazon asettaa omat tuotteet etusijalle sinun tuotteitasi

Verkkomarkkinat, kuten Amazon ja Etsy, ovat vakiintuneita verkkokauppasivustoja, joilla voit luoda tilin ja listata myytäviä tuotteita. Verkkokaupat ovat paras niille, jotka haluavat alkaa myydä nopeasti, koska siellä’Sivustoa ei ole määritetty tai mukautettu. Ja koska voitit’Voit rakentaa verkkosivustoa tyhjästä, voitit’Ei tarvitse huolehtia liikenteen ohjaamisesta verkkomarkkinoille – yleisö on jo siellä.

Se sanoi, jos sinä’olet kiinnostunut myymään ruokia kotoa online-markkinoilla, sinä’Sinun on kilpailtava kaikkien muiden foorumin myyjien kanssa houkutellakseen ostajia’ huomio. Tätä on helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin kun jotkut markkinat mainostavat tiettyjä tuotteita muihin nähden. Sinä’Sinun on myös oltava halukas uhraamaan pieni persoonallisuus käyttäessäsi online-markkinoita. Jos brändäys ja hohto kiinnostavat sinua, voitit’ei halua kulkea tätä tietä.

Jos päätät mennä mukavasti verkkokauppaan, sinä’Myyn verkkosivustolla, joka’s ole oma – niin sinä’Minun on tutkittava kyseinen verkkosivusto’s määräykset. Tietenkin, nämä säädökset vaativat perustiedot’Sinun on joka tapauksessa katettava, kuten lailliset asiakirjat, lisenssit ja asianmukaiset pakkaukset.

Mutta jokaisella markkinapaikalla on myös omat erityisstandardinsa. Esimerkiksi Amazon vaatii myyjiltään seuraavia suorituskykytavoitteita:

 • Joiden tilausvirheaste on alle 1%
 • Jos ennakkotilauksen peruutusprosentti on alle 2,5%
 • Myöhäinen lähetysaste on alle 4%

Se’on parasta tutkia kutakin verkkokauppaa’vaatimukset ennen kuin valitset yrityksellesi sopivan alustan.

Ruoan myynti verkossa verkkokauppasivustojen rakentajan avulla

Hyvät ja huonot puolet

PlussatHaittoja
 • Sinä’uudelleen kokonaan hallita tapaa, jolla tuotteesi nähdään ja näytetään
 • siellä’Saatavilla oleva apu ja tuki sinua koskevissa asioissa’uudelleen ottaa
 • Näytät uskottavammalta, ja se’s on helpompaa mainostaa
 • Sinun on houkutettava ostajia sivustoosi
 • Sinä’Sinun on vietettävä vähän aikaa oman verkkokaupan suunnitteluun
 • Sinä’Olen vastuussa sivuston ylläpidosta / päivittämisestä’s asettelu

Verkkokauppasivustojen rakentajien, kuten Shopify ja BigCommerce, avulla voit luoda oman verkkokauppasi ilman teknisiä taitoja – voit vain valita verkkosivumallin, mukauttaa sitä ja aloittaa myynnin. Mikäli sinä’jälleenmyymällä kotona leipomotuotteita tai luomalla maailmaa’Paras keto-ateriasuunnitelma, siellä on tonnia malleja, jotka sopivat tyyliisi.

verkkokaupan malliSuositun verkkokaupan valmistajan Wixin avulla on helppo nähdä, miltä myymäläsi voisi näyttää kustakin mallista.

Nämä työkalut on suunniteltu päivittäisille myyjille’Minulla ei ole tonnia aikaa, rahaa tai digitaalista asiantuntemusta. Verkkokauppasivustojen rakentajat ovat paras niille, jotka haluavat antaa ostajille täyden kokemuksen, kauniisti merkkisivustosta yksilöityyn kassalle ja kuka don’t halua käsitellä kolmansien osapuolten määräyksiä.

Nämä alustat auttavat sinua luomaan räätälöityä tuotemerkkiä kodillesi. Verkkokauppasivustojen rakentajien haaste on ensisijaisesti houkutella ostajia sivustoosi – siksi me’olet kirjoittanut verkkosivuston mainosoppaan. Ja kun ostajat alkavat tulla, voitit’t on kilpailtava muiden myyjien kanssa samalla tavalla kuin online-markkinoilla.

Jos päätät käyttää verkkokauppasivustojen rakentajaa, sinä’Valittavissa olevista vaihtoehdoista ei ole pulaa. Lisätietoja saat tarkistamalla parhaiden verkkokauppapaikkojen luokituksesi – tai katsomalla tätä nopeaa yhteenvetoa kolmesta suurimmasta palveluntarjoajasta:

Maksujen ja lähetysten suhteen jokainen alusta käyttää erilaisia ​​maksuportteja. Heillä kaikilla on taipumus käyttää suuria, vaikka: ajattele PayPalia, Apple Paya, Stripeä ja Squareä. Shopifylla on jopa oma maksuyhdyskäytävä.

Kerran sinä’Kun olet valinnut hyväksyttävät maksutavat, voit puuttua lähetystoimintaan. Jälleen, nämä alustat ovat asettaneet kuriirit, joita voit käyttää: FedEx, DHL jne. Sinä’Minun on tutkittava, mitkä kuriirit voivat lähettää ruokaa ensin, koska FDA (Food and Drug Agency) on asettanut määräyksiä asioista, kuten nopeus ja lämpötila.

Ruoan myynti verkossa toimittajien kautta

Hyvät ja huonot puolet

PlussatHaittoja
 • Sinä voitit’t on itse hallittava suuri (mahdollisesti pilaantuvien) elintarvikkeiden varastot
 • Sinä voitit’pakkaamisen ja lähettämisen ei tarvitse tehdä itse
 • Asiakkaan valitukset on vielä omistettava, vaikka sinäkin’et ole fyysisesti vastuussa prosessista – niin sinäkin’Sinun on valittava toimittajat huolellisesti!
 • Koska tämä on kätevä tapa aloittaa myynti, siellä’siellä on paljon kilpailua

Ruoan myynti verkossa toimittajan kautta tarkoittaa, että sinä, vähittäiskauppias, et’t ei tarvitse varastoida tai käsitellä mitään todellisia elintarvikkeita. Sen sijaan sinä’Luo joko online-markkinapaikan tai verkkokauppasivustojen rakentajan avulla tilan, jossa sinä olet’Otan tilauksia ja kommunikoin asiakkaiden kanssa. Sitten sinä’Hälytystoimittajat ilmoitetaan jokaisesta uudesta tilauksesta, ja toimittajat lähettävät tuotteet jokaiselle asiakkaalle. Pohjimmiltaan sinä’uudelleen näytöllä, kädet likaantumatta. Toinen sana tässä mallissa on dropshipping.

Dropshipping -yrityksen perustaminen on paras niille, jotka haluavat vähäriskisen tavan yrittää myydä ruokaa verkossa. Dropshipping toimittajan kautta tarkoittaa, että voitit’t tarvitse huolehtia varastojen pitämisestä tuoreena, mikä on tärkeä huolenaihe kaikille, jotka myyvät tuotteita kotikeittiössä tai kaupallisessa keittiössä.

Tämän toimittajan mallin avulla voit viettää enemmän aikaa brändämiseen, räätälöintiin ja asiakaspalveluun. Se’On tärkeätä huomata, että asiakaspalvelu on erityisen tärkeätä tippalaivauksen yhteydessä – sinusta lähtien’uudelleen käyttäessäsi kolmansien osapuolien toimittajia välittäjänä sinulle ja asiakkaillesi’Haluan varmistaa sinun’uudelleen aina saatavana viestintä- ja selvennyskohtana.

7

Markkinoi tuotteitasi

Suhteen rakentaminen asiakkaidesi kanssa on verkkokaupan menestyksen pilareita. Markkinointi on loistava tapa paitsi saada tuotteesi julkiseen silmään, myös rakentaa yhteydenpito ostajien kanssa ja saada heidät tuntemaan’uudelleen osa yritystäsi’ näkemys.

On monia tapoja saada viestisi siellä – joka tapauksessa liikaa artikkelin yhdestä osasta – joten me’keskitymme joihinkin vaikuttavimpiin toimiin, joita voit tehdä.

SEO

SEO (hakukoneoptimointi) on prosessi, jolla sivustosi näkyy hakukoneissa, kuten Google ja Bing. Googlella on tällä hetkellä yli 200 tapaa päättää, kuinka korkealla verkkosivustolla on sijoitus hakutuloksissaan, mutta tässä on muutamia tärkeitä seikkoja, jotka sinun tulee tietää:

 • Avainsanat – Sinun on varmistettava, että tuotteidesi sisältö liittyy siihen, mitä sinä’jälleenmyynti. Jos sinä’uudelleen Manhattanilla toimiva bagel-yritys, sinä’haluamme haluta lauseita kuten ‘New Yorkin bagelit’ tuotekuvauksissa niin’Googlella on helppo kertoa verkkosivustosi.
 • metadata – Tämä on teksti, joka näkyy hakutuloksissa. Sen on oltava optimaalinen pituus, sisällytettävä avainsanat ja houkutettava lukija napsauttamaan linkkiäsi.
 • backlinking – Tapa näyttää Googlelle ruokasi on suosittu ja hyvin arvostettu. Muihin verkkosivustoihisi linkittäviin verkkosivustoihin katsotaan erittäin paljon, kuten suosituksia.
 • Mobiili reagoivuus – Yksi asia, jonka hakukoneet vihaavat, ovat sivustot, jotka eivät käy’t toimivat kunnolla mobiililaitteissa ja tablet-laitteissa. Onneksi kaikki yllä luetellut verkkokauppaympäristöt reagoivat automaattisesti täysin mobiililaitteisiin, joten se’Se ei ole asia, josta sinun on huolehdittava.

Sosiaalinen media

Vahva sosiaalinen seuranta vain lisää yritystäsi’s uskottavuus. Se’on myös tapa olla vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa ja antaa heille yhteyspiste. Jos lisäät verkkosivustollesi sosiaalisen jakamisen painikkeet (mitä voit tehdä minkä tahansa suositeltujen alustojemme kanssa), ostajat voivat myös jakaa ruokasi seuraajien kanssa – se’s kirjaimellisesti ilmainen mainonta!

Shopify ja BigCommerce vievät askeleen eteenpäin, antaen sinulle mahdollisuuden myydä suoraan sosiaalisessa mediassa ja markkinoilla. Onko se’s Facebookissa tai Instagramissa, Amazonissa tai Etsyssä, voit käyttää verkkosivustoasi keskittimenä samalla kun napsautat myös muita online-markkinoita.

Sähköpostimarkkinointi

Verkkokaupan verkkosivujen rakentajilla on oma sisäänrakennettu sähköpostimarkkinointi. Voit täyttää valmiiksi suunnitellut sähköpostiviestimallit viimeisillä tarjouksillasi ja tarjouksillasi, ennen kuin lähetät ne kaikille tilaajillesi.

Onko se’maukkaita, ilmaisia ​​mansikkanäytteitä tai ostaa yksi ilmaiseksi munkkeista, sähköpostimarkkinointi on varma tapa pistää asiakas’kiinnosta ja pidä heidät palaamassa kauppaan.

Myynti ruokamarkkinoilla / festivaaleilla

Kaikilla näillä hienoilla online-tapoilla markkinoida yritystäsi se’on helppo unohtaa hyvä vanhanaikainen suusanallisesti. Tule ulos ja mainosta ruokasi henkilökohtaisesti paikallisilla markkinoilla ja festivaaleilla. Loppujen lopuksi paras tapa mainostaa ruokaa on antaa muiden antaa sen maistaa, eikö niin?

Ruokamarkkinat ja festivaalit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden testata uusia tuotteita ja makuja. Jos sinä’mietin, kannattaako uusi tuoteidea käynnistää, siellä’ei ole parempi paikka kuin festivaali kerätä mahdollisimman monta puolueetonta mielipidettä. Voit tarjota ilmaisia ​​näytteitä viimeisimmästä luomuksestasi ja jopa pyytää kävijöitä arvioimaan, mitä he tekevät’olet yrittänyt asteikolla 1-5. Markkinatutkimus ei ole koskaan ollut herkullisempaa!

Kuinka myydä ruokaa verkossa: Yhteenveto

Elintarviketeollisuus kukoistaa kuin koskaan ennen. siellä’on aina syy lykätä verkkoon pääsyä, mutta jos ruoka on yrityksesi painopiste, niin siellä’s ei ole aikaa kuten nykyinen.

Seuraamalla kattava, seitsemän vaiheista opastamme myydä ruokia verkossa, sinä’Voin muuttaa unelmasi todellisuudeksi. Yhteenvetona, tässä on nämä seitsemän vaihetta uudelleen.

7 vaihetta ruuan myyntiin verkossa

 1. Tunne laki
 2. Löydä oma markkinarako
 3. Hanki toimittajasi
 4. Luo tuotemerkki, pakkaus ja merkinnät
 5. Hinta tuotteillesi
 6. Luo verkkokauppa
 7. Markkinoi tuotteitasi

Nämä vaiheet eivät ole vain ainesosia ruokayrityksen saamiseksi verkkoon, vaan myös menestysreseptisi.

Toisin kuin monet teistä, me voitimme’t sugarcoat it – joudut investoimaan aikaa online-liiketoiminnan vakiinnuttamiseen. Kuten piiskaamalla suflee, voit’t vain ajaa läpi sen läpi – todisteet ovat aina vanukas.

Seuraa vaiheitamme, noudata mitattua lähestymistapaa ja tarkkaile omaa online-ruokayritystäsi elämässäsi. Luottakaa meihin, muutamat asiat maistuvat makeammalta.

Ruoan myynti verkossa: UKK

Tarvitsenko luvan kotitekoisen ruoan myyntiin?

Ellet sinä’vain leipomalla kakkuja toimiston hyväntekeväisyysrahaston kerääjälle, vastaus on kyllä. Kaikkien kotitekoisten ruokien kaupallinen myynti vaatii voimassa olevan valtion liiketoimiluvan. Saadaksesi sellaisen, sinä’Sinun on läpäistävä terveystarkastus täyttämällä paikalliset terveyssäännöstön vaatimukset.

Kuinka paljon on yrityslisenssi?

Monet asiat vaikuttavat toimiluvan arvoon, esimerkiksi sijainti ja työntekijöiden lukumäärä vaikuttavat kokonaiskustannuksiin. Yleisesti ottaen tämä voi olla mikä tahansa 25–7000 dollaria. Useimmat ruoka-aloittajat tai pienyritykset maksavat kuitenkin 50–200 dollaria.

Mitä hyötyä on omasta ruoka-verkkosivustostasi?

Ensinnäkin sinä’uudelleen ruuan näytön ja mainonnan täydellinen hallinta. Verkkokaupan verkkosivujen rakentajien käyttämisestä voi olla myös suurta hyötyä, koska se antaa verkkosivustojen luomisen kenen tahansa saataville. Voit myydä jopa eri kanavilla, kuten markkinapaikoilla ja sosiaalisessa mediassa.

Kuinka paljon verkkokauppasivustojen rakentajat maksavat?

Kaikki verkkokauppasivustojen rakentajat tarjoavat erilaisia ​​hinnasuunnitelmia. Ne vaihtelevat täysin ilmaisista räätälöityihin tarjouksiin. Pienet ruokayritykset voivat odottaa maksavan kuukausimaksun noin 20–80 dollaria. Se kattaa verkkosivustosi suunnittelun, ylläpidon ja turvallisuuden, ja lisää kuormia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me