Kuinka myydä T-paitoja verkossa

Suunnittele ja myy T-paitoja verkossa – 9 pakollista vinkkiä

kuinka myydä t-paitoja verkossaPelkästään t-paitojen ja sinkkujen tuotot olivat Yhdysvalloissa hiukan yli 22 miljoonaa dollaria vuonna 2019, ja markkinoiden odotetaan kasvavan jatkuvasti vuosittain. Jos sinä’olet ajatellut t-paitojen myyntiä verkossa, nyt on aika tehdä unelmasi totta.


Sinä et’t tarvitse teknisiä taitoja tai tonnia rahaa t-paitojen myyntiin verkossa, ja tämä opas näyttää sinulle kuinka. Tiedämme, että aloittaminen minkä tahansa projektin kanssa voi olla pelottavaa, joten me’Opastamme sinut läpi jokaisen vaiheen, kohderyhmäsi löytämisestä nerojen t-paitakuvioiden tekijänoikeuksien suojaamiseen.

Kuinka myydä T-paitoja verkossa – 9 yksinkertaista vaihetta

 1. Tee tutkimuksesi
 2. Löydä nichesi
 3. Aloita suunnittelu
 4. Päätä miten myydä verkossa
 5. Tee t-paitoistasi todellisia
 6. Asenna myymälä
 7. Ota omaksi verkkomarkkinointi
 8. Suojaa mallisi
 9. Don’t luopua!

Me’Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin jokaisessa vaiheessa, antamalla sinulle hyödyllisiä neuvoja, vinkkejä ja dos and don’ts auttaa sinua perustamaan t-paitayrityksesi menestykseen.

Lue lisää

 • Haluatko perustaa verkkosivuston ennen aloittamista? Katso meidän Verkkokaupan vertailutaulukko löytää täydellinen rakentajasi

1

Tee tutkimuksesi

Tiedämme, tämä on tylsä ​​osa. Mutta se’S on myös elintärkeä tekijä onnistuneen online-liiketoiminnan luomisessa – ilman tutkimusta’Taistelen löytääksesi oikean yleisön tuotteillesi ja ehkä kopioida joku muu’ideoita toteuttamatta sitä!

On olemassa kolme pääaluetta, joilla sinun on suoritettava tutkimus – niin tartu kuppi kahvia, lajittele itsellesi välipala ja mukava.

1. Tunnista kohdeyleisösi

Ensinnäkin sinun on selvitettävä kuka olet’jälleenmyydä. Kuka sinä kuvasi ostaa, käyttää ja rakastaa paitojasi? (Vihje: vastauksen ei pitäisi’t olla “jokainen.”)

Kohderyhmän tai ihanteellisen yleisön kaventaminen auttaa sinua jokaisessa vaiheessa suunnittelemaan ja myymään t-paitoja verkossa. Joten miten huomaat kohderyhmäsi? Tässä on vinkkejä:

 • Ajattele intohimoitasi ja kiinnostuksen kohteitasi ja sitä, kuka niitä jakaa
 • Löydä tuotemerkkejä, jotka tekevät jotain ideasi kaltaista, ja käytä heidän verkkosivustojaan, sosiaalista mediaa ja arvosteluja -sivuja nähdäksesi, kuka muodostaa heidän pääasiakkaansa
 • Löydä mitä ihmiset haluavat – voit suorittaa kyselyjä tai haastatteluja saadaksesi lisätietoja kuka olet’uudelleen kohdistaminen

Näiden kysymysten tutkinnan pitäisi auttaa sinua löytämään nopeasti kenelle haluat myydä – tai ainakin kenelle voitit’t olla kohdistaminen, mikä on yhtä hyödyllistä.

x tiedostot t paidat redbubblesiellä’s koko joukko t-paitoja, jotka on suunnattu The X-Files-TV-sarjan faneille – kukaan muu ei osta tällaisia ​​kapeita tuotteita, mutta nämä myyjät tuntevat yleisönsä!

Kohdeyleisösi ymmärtäminen auttaa sinua:

 • Valitse parhaat myyntikohteet verkossa (esimerkiksi kuinka paljon luottaa sosiaaliseen mediaan)
 • Valitse oikea kieli, ääni, värit ja brändäys asiakkaiden vetämiseksi
 • Luo tuotteita, jotka myyvät keskittymällä ja räätälöimällä malliasi yleisöllesi

2. Kilpailijoiden analyysi

Tämä saattaa kuulostaa kuivalta, mutta ajattele sitä enemmän kuin jotain James Bondista. Pääset “vakooja” Suorita kilpailijoihisi heidän vahvuutensa ja puutteensa ja tee sitten nämä tiedot tehdäksesi omasta tuotteestasi ja myyntistrategiastasi entistä vahvemman.

Ota vain Google ja aloita etsiminen merkkejä, jotka luulet kohdistavan samanlaiseen yleisöön, myyvät sinulle samanlaisia ​​tuotteita tai hallitsevat t-paitamarkkinoita. Kysy itseltäsi:

 • Mitä he tekevät oikein? Voinko toistaa tämän?
 • Mitä heillä ei mennä hyvin? Kuinka voin tehdä paremmin?
 • Voinko realistisesti kilpailla tämän merkin kanssa? Jos ei, kuinka voin olla erilainen?

Tämä alkaa keskittyä ideoihisi ja auttaa sinua varmistamaan’veistämällä itsellesi ainutlaatuisen tilan t-paitateollisuudessa.

3. Inspiraatio

Hauska osa! Koko ajan sinä’uppoaa kilpailijoiden läpi’ sivustoja ja selaamalla t-paitamalleja, sinun tulee pitää silmäsi auki kaikille inspiraatiota varten. Onko se’s itse t-paitoja tai jopa tuotemerkkejä, logoja tai värejä, voit saada ideoita omaan yritykseesi tutkimuksen aikana.

Varoa:

 • Suunnitteluideat
 • Hyvä värin käyttö
 • Esimerkkejä huumorista
 • Mukautusvaihtoehdot
 • Myydyimmät mallit

Voit sitten käyttää näitä ideoita vaikuttaaksesi omiin mallisiisi, kun kyse on t-paitojen luomisesta ja myynnistä verkossa.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Tunnistettu kohdeyleisösi
 • Suoritettiin joitain kilpailijoiden tutkimuksia
 • Pyysin inspiraatiota tai uusia ideoita

2

Löydä nichesi

Sinä’olen todennäköisesti jo tajunnut, että t-paitoja on kaikkialla. Verkkokauppapaikoista kaupungin kadunkulmiin näyttää siltä, ​​että kaikki haluavat myydä sinulle kuvioitaan – ja jos et’Minulla ei ole ainutlaatuista myyntipistettä, tuotteesi peseytyvät t-paidan vuorovedessä.

Että’siksi tarvitset kapealla.

Ensimmäisestä päivästä lähtien sinun pitäisi miettiä mikä erottaa sinut kaikista muista t-paitojen myyjistä ja miksi ihmiset haluavat ostaa t-paitojasi kilpailijoiden sijaan’ Tuotteet. Don’t paniikkia – me’etkö puhu jetpakkien kiinnittämisestä teuisiin tai täysin uudenlaiseen muokkaamiseen. Se voi olla paljon yksinkertaisempi!

Hyvä lähtökohta on miettiä miksi sinä’luomalla t-paitoja. Sen lisäksi, että ansaitset rahaa, mikä sai sinut googleesta myymään t-paitoja verkossa? Jotkut ihmiset tekevät sen kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen, lisätäkseen tietoisuutta mielenterveyskysymyksistä tai ilmaistakseen rakkautensa televisio-ohjelmasta, kirjasta tai elokuvasta.

myynti t-paitoja mielenterveyttä koskevassa online-kampanjassaYritykset, kuuluisuudet ja yksityishenkilöt käyttävät usein t-paitoja viestien levittämiseen. Tämä t-paita on peräisin kuuluisuuskampanjasta, ajaa kerätä rahaa mielenterveyttä tukeville hyväntekeväisyysjärjestöille. Hyvä tietää… 75% kuluttajista mieluummin tuotemerkkejä muokata viestejään, tarjouksiaan ja kokemuksiaan. Harkitse mukautettavan suunnittelun tarjoamista asiakkaiden kiinnostamiseksi ja myynnin lisäämiseksi.

Tässä on joitain muita ajateltavia asioita:

 • Kipukohdat, joihin kohderyhmäsi kohtaa – miten voisit vastata heidän tarpeisiinsa?
 • Hyppäätkö nopeaan trendiin tai suunnitteletko pitkällä aikavälillä?
 • Onko sinulla ainutlaatuinen kulma? Esimerkiksi t-paitojesi ympäristövaikutukset tai mallisi tarina kertoo?

Se’on melko selvää, että oma markkinarako on sidoksissa tiiviisti kohdeyleisöösi, joten yritä laittaa ne tuotemerkin ytimeen.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Ajattelin mitä erotat kilpailijoistasi
 • Kapea markkinarako
 • Harkittu kohdeyleisöäsi ja miten olla yhteydessä heihin

3

Aloita suunnittelu

Nyt’s on aika aloittaa tuotteiden suunnittelu. Ehkä aloitit tällä ja sinulla on jo tonnia ideoita, tai ehkä tämä on ensimmäinen kerta’istuin ajattelemaan, mitä todella haluat luoda.

Joko niin’Aika tulla luovaksi ja muuttaa nämä doodles dollaria tekeviksi malleiksi!

1. Ole luova

Se näyttää tarpeeksi yksinkertaiselta kärjeltä, mutta älä’Älä pelkää omaksua sisäistä suunnittelijaasi ja poimia kynä (tai kaksi tai kolme). Vaikka sinulla onkin’ole tehnyt taidetta keskiasteen jälkeen, siirrä ajatuksesi ja ideasi paperille ja tule luovaksi väreillä, kuvioilla, tekstuurilla ja muulla. Sekoita asiat!

2. Ole alkuperäinen

Tämä voi olla vaikein osa luotaessa jotain uutta – varmistaa, että se todella on uusi!

siellä’Ei ole vikaa muiden merkkien käyttämisessä inspiraatiota varten, koska tämä voi auttaa sinua pysymään trendissä ja auttamaan sinua ulos jos juuttuu..

On kuitenkin syytä laittaa oma leima t-paitakuvioisi ja tavoitteena ainutlaatuisempi tuote. Tämä auttaa erottamaan sinut kilpailijoista ja rakentamaan entistä innostuneemman seurannan sen sijaan, että rajoittaisi sinua kertaluonteisiin tilauksiin.

3. Koe

Erityisesti alkuaikoina, Don’t pelkää kokeilla. Kyllä, saatat saada sen väärin. Kyllä, ihmiset saattavat vihata mallejasi. Että’Okei. Sinä’Opit jokaiselta lähettämältäsi, ja kasvatat luottamustasi ja ymmärrystäsi siitä, mitä tekee ja mitä ei’t työtä.

4. Löydä tyylisi

Ehkä sinä’olet luonnollisesti luova, ehkä sinäkin’uudelleen ei – sinun on silti löydettävä tyylisi. Don’t paniikkia, vaikka – tämä ei’t tarkoittaa sitä, että sinun on vietettävä vuosia huolellisesti muotoilemalla ainutlaatuinen piirtotekniikka.

Sen sijaan, miettiä, mikä sitoo t-paitosi yhteen. Esimerkiksi, ovatko ne enimmäkseen valkoisia, joissa on musta kirjoitus? Jos on, mitä kirjasinta käytät? Miksi? Ehkä t-paitoissasi on sarjakuvia tai valokuvia tai abstrakteja kuvioita – silti pitäisi olla tietty asia, joka tekee niistä sinun.

Suosituin vinkki… Jos sinä’Kun luot laajan valikoiman malleja ja tyylejä, kokeile laittaa ne erillisiin kokoelmiin. Tämä tekee asiakkaista’ elää helpommin, kun selaat tuotteitasi!yizzam tshirts kokoelmatTämä verkkokauppa Yizzam jakaa tuotteitaan kokoelmiin helpottaaksesi selaamista asiakkailleen.

Tässä on käteviä työkaluja, jotka kannattaa kannattaa tutustua t-paitoja suunnitellessasi:

 • Kangas – yksinkertainen, ilmainen työkalu’Se on loistava tapa aloittelijoille aloittaa mallien laatiminen.
 • Adobe Illustrator – Suunnittelijoiden yleisesti käyttämässä työkalussa on oppimiskäyrä ja mukana hintalappu, mutta antaa sinulle suuren vapauden ja ammattitaitoisia tuloksia.
 • Inkscape – kuten tavallisempi versio Adobe Illustratorista, Inkscape on ilmainen vektorigrafiikan muokkaustyökalu, joka’Se on melko joustava, vaikkakaan ei helpointa käyttää aloittelijoille.
 • Google-fontit – sillä on valtava kirjasto, jossa on yli 800 ilmaista ja ladattavaa kirjasinta, joita voit selata ja käyttää haluamallasi tavalla.
 • Coolors – jos sinä’Taisteletko mallien oikeiden värien valitsemisesta, tämä värikaaviogeneraattorityökalu voi auttaa. Se’ilmainen, hauska ja erittäin helppo käyttää!

Jos et’t tuntuu siltä kuin ottaisit tuotannon’s okei myös. Jos sinulla on idea, voit antaa jonkun muun neuvoa luomaan mallisi. Sivustot, kuten Fiverr ja 99designs, ovat hyviä resursseja löytää helposti graafisen suunnittelun tuki kohtuulliseen hintaan.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Aloitti t-paitojesi suunnittelu
 • Kokeiltu eri tyyleillä ja malleilla
 • Kokeillut muutamia erilaisia ​​työkaluja auttaaksesi sinua

4

Päätä miten myydä verkossa

T-paitoja voi myydä verkossa lukuisilla tavoilla, joten sinun on löydettävä sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

1. Tulosta tilauksesta -sivustot

Esimerkkejä sivustoista: Redbubble, TeePublic, Spreadshirt

Paras: harrastajat ja aloittelijat kokeilevat ensimmäisiä tuotteitaan

Hyvä sinulle, jos: sinä’uudelleen vain pitää hauskaa ja ansaita vähän rahaa samaan aikaan

Tilattavissa olevissa sivustoissa voit luoda tilin ja ladata malleja, jotka ne sitten tuottavat, myyvät ja lähettävät sinulle. Tämä tekee niistä erittäin suosittuja osa-aikaisten myyjien keskuudessa kuka don’T haluaa investoida paljon vaivaa ja energiaa t-paitapuoleiseen hälinään.

Haittapuoli on, että siellä voitot ovat melko alhaiset’Se on tonnia kilpailua, ja brändilläsi tai tuotteellasi on vähän tai ei ollenkaan hallintaa.

t-paita, joka myy redbubble-painotuotteita tilauksestaRedbubble on suosittu tilauksesta tulostettava sivusto, jonka avulla aloittelijoille ja itsenäisille taiteilijoille on helppo myydä tuotteitaan verkossa.

2. Verkkomarkkinat

Esimerkkejä sivustoista: Amazon, Etsy, eBay

Paras: osa-aikaiset myyjät, joilla on aikaa ja rahaa, ja vakiintunut asiakaskunta

Hyvä sinulle, jos: sinä’olet varma tuotteistasi’ kyky myydä, mutta ei’t että varma markkinoinnin kanssa

Verkkokauppapaikat tuovat hyötyä valtavasta liikennemäärästä, tarkoittaa, että useammat ihmiset näkevät tuotteesi ja toivottavasti ostavat niitä. Ne’ovat suosittuja ja luottavat kuluttajiin, ja antavat sinulle enemmän hallintaa tuotteidesi suhteen.

Yksi tärkeimmistä kiinnittimistä on, että sinulla on edelleen hyvin vähän hallintaa todellisen tuotemerkin tai yritysidentiteetin luomisesta online-markkinoilla – ja myös suhteiden luominen asiakkaisiin voi olla vaikeaa..

Voit kohdata myös listalleotto- ja myyntimaksut, ja ne ovat edelleen valitun markkinapaikan mielialojen alaisia ​​- jos he esimerkiksi muuttavat algoritmiaan, myyntisi saattaa kärsiä.

t-paita myy Amazonin online-markkinoita Amazon on valtava online-markkinapaikka’miljoonat ostajat käyvät joka päivä.

3. Verkkokaupan rakentaja

Esimerkkejä sivustoista: Shopify, Wix, BigCommerce

Paras: aloittelijat ja ammattilaiset, jotka haluavat rakentaa liiketoimintaansa

Hyvä sinulle, jos: haluat hallita tuotteitasi ja räätälöityä tuotemerkkiä

Verkkokaupan rakentajien, kuten Shopify, avulla voit luoda oman verkkokaupan ilman, että tarvitset teknisiä taitoja tai tonnia aikaa ja rahaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla kaikki tuotteesi yhdessä paikassa, saada täysi mielipide brändäyksestäsi ja markkinoinnistasi ja luoda pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaiden kanssa.

Vaikka se tarkoittaa enemmän työtä – sinä’hallitsee kaikkea toimituksesta asiakaspalveluun – voit automatisoida paljon tehtäviä säästääksesi aikaa ja vaivaa.

Se’On myös syytä huomata, että verkkokaupan valmistajan kanssa voit integroida myynnin muiden käyttöympäristöjen (kuten Amazon, eBay ja Etsy) välille ja käyttää tilauksenvälityspalveluita tuotteiden varastointiin ja lähettämiseen liittyvien ongelmien poistamiseen..

t-paita myynti shopify verkkokaupan rakentajaShopifylla on erityisiä myyntityökaluja, joiden avulla t-paitojen myynti verkossa on mahdollisimman helppoa ja menestyvää.

Mikä menetelmä sopii sinulle?

Mikä myyntivaihtoehto valitset, riippuu omista tarpeistasi ja tavoitteistasi. Kaiken kaikkiaan suosittelemme verkkokaupan rakentamista t-paitojen myymiseksi verkossa. Se’sopii sekä aloittelijoille että laajemmille hankkeille, antaa sinulle enemmän kasvumahdollisuuksia ja on ammattimaisempaa kuin muut menetelmät.

Suosituimmat verkkokaupan rakentajat ovat:

 • Shopify
 • Wix
 • BigCommerce

Se on kuitenkin todella sinun asiasi! Pyydettäessä -sivuston käyttäminen voi olla hyvä taktiikka aloittamiseen, jota seuraa oman verkkokaupan rakentaminen. Verkkokaupan käytöllä on etuja, mutta se voi joskus olla enemmän vaivaa’arvoinen.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Etsittiin verkossa saatavana olevia erilaisia ​​myyntimahdollisuuksia
 • Valitsi sinulle parhaiten sopivan online-myyntitavan

Lue lisää

 • Etkö ole varma, mikä verkkokaupan rakentaja on sinulle paras? Katso nämä arvostelut auttaaksesi sinua päättämään:
  • Shopify-arvostelu – selvitä, miksi Shopify on parhaiten arvioitu verkkokaupan rakentaja
  • Wix-verkkokauppakatsaus – selvitä miksi Wix on upea aloittelijoille ja mitä muuta se on’on hyvä
  • BigCommerce-arvostelu – hanki BigCommerce ja sen tehokkaat myyntityökalut

5

Tee t-paitoistasi todellisia

Kerran sinä’olet päättänyt kuinka voit’Myyn t-paitojasi verkossa, sinä’d parempi varmistaa’olen saanut joitain tosielämän tuotteita huutaa!

Tämä vaihe vaihtelee valitsemasi myyntivaihtoehdon mukaan. Jos sinä’Kun käytät esimerkiksi tilauksen mukaista tulostuspalvelua, sinun tarvitsee vain ladata mallit ja ne’Tulen huolehtimaan muusta.

Kuitenkin, jos sinä’olet itse vastuussa omien tuotteidesi hallinnasta’Minun on ajateltava muutamaa näistä asioista…

1. T-paitojesi hankinta

Haluatko tarjota korkealaatuisia, kestäviä t-paitoja? Ehkä asut kuumassa paikassa, jossa asiakkaat tarvitsevat kevyttä, ilmavaa kangasta? Mainostatko ympäristöystävällistä tuotetta?

Hankinta t-paitoja vastaa tuotemerkkiäsi’arvot auttaa rakentamaan positiivista mainetta ja erottamaan sinut heikommasta laadusta.

hankinta t-paidat rapanui esimerkkiTämä Rapanuin verkkokaupan tavallinen orgaaninen t-paita sisältää jäljitettävän tarinan siitä, miten ja missä se on valmistettu, korostaen tuotteen orgaanista luonnetta.

2. T-paitojen tulostaminen

T-paitojen tulostamiseen on useita eri tapoja, mukaan lukien:

 • Direct-to-vaate – halpa mutta hidas muste levitetään suoraan kankaalle mustesuihkutulostimen kautta, mikä antaa ammattimaisen ja yksityiskohtaisen tuloksen; paras pienille tilauksille
 • Silkkipainanta – käyttää muste- ja saumattomia kerroksia, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon yksinkertaisissa malleissa, joissa on vain muutama väri; se’s myös erittäin pitkäikäinen
 • Lämmönsiirto – nopea, helppo ja kustannustehokas tapa tulostaa värikuvia lämmönsiirtopaperilla. Tämä vaihtoehto on erinomainen monimutkaisille kuvioille, mutta halkeilee tai haalistuu ajan myötä

Valintasi tulisi riippua tilaustesi koosta, suunnittelun monimutkaisuudesta ja nopeudesta ja kustannuksista, joita tarvitset t-paitojen tuottamiseen.

3. Varastointi ja lähetys

Jos et’t ei ole paljon tallennustilaa, tai älä’Haluat käsitellä kuriirien ja kulkuneuvojen hyviä puolia, voit käyttää täyttöpalvelua tai valita tippojen toimituspalvelun. Ne toimivat melko samalla tavalla, siinä et’Tuotteita ei tarvitse varastoida tai lähettää itse.

Jos haluat myydä esimerkiksi Amazonin kautta, voit maksaa käyttääksesi Amazon Fulfillment -palvelua, joka huolehtii varastoinnista, toimituksesta, asiakaspalvelusta ja palauttaa käsittelyn. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on lähettää Amazon tuotteitasi.

Vaihtoehtoisesti voit valita tiputtamisen, missä eteenpäin (tai “pudota”) asiakkaasi tiedot’tilauksenne tilaustyön toimittajalle, joka toimittaa tuotteen sitten suoraan asiakkaalle.

Molemmat menetelmät poistavat tarpeen varastoida ja lähettää tuotteita itse – Pikakauppaan liittyy vähemmän riskejä ja investointeja, kun taas toteuttaminen voi palvella laajempaa asiakaskuntaa ja sillä on parempia toimituspalveluita.

tiputusmallin malliTämä tilausmyyjältä Oberloltä tuleva graafinen esitys osoittaa, miten tippaa toimitus toimii, poistamalla vaivaton tuotteiden varastointi ja lähettäminen itse. Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Ajattelin mitä’on tärkeä sinulle ostaessasi t-paitoja
 • Päätettiin paras tapa tulostaa t-paitosi
 • Katsoi kuinka haluat tallentaa ja lähettää t-paitojasi

6

Asenna myymälä

Nyt’s aika saada tuotteesi siellä! Tämäkin vaihtelee jälleenmyyntitavasta riippuen’olet valinnut. Me’Tutkimme lyhyesti kutakin ennen kuin siirryt edistämään tuotteitasi verkossa.

Mutta ensin, nopea katsaus perusvaiheisiin, jotka sinun on tehtävä aloittamiseksi:

 • Ota tuotevalokuvia – Ole perusteellinen, käytä hyvää valaistusta, valitse vain selkeät kuvat ja älä tee’t unohtaa taustakuva!
 • Kirjoita tuotekuvaukset – oltava tarkka, tiivis, kuvaava ja vakuuttava, ja siihen on sisällytettävä kaikki olennaiset tuotetiedot, kuten materiaali, koko, hoitotiedot ja niin edelleen.
 • Aseta hinnat – älä’t ali myydä tuotteitasi, mutta älä’Ei myöskään pelota ihmisiä taivaallisilla hinnoilla. Ole johdonmukainen hinnoittelussa ja muista ottaa rahaa kotiin!

Lue lisää

 • Dicover Kuinka ottaa tuotekuvia jotka vaikuttavat kävijöihin ja lisäävät myyntiä hyödyllisessä oppaassamme
 • Se’s ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää… lue oppaamme Kuinka kirjoittaa tuotekuvauksia joitain asiantuntijavinkkejä
 • Etkö ole varma siitä, kuinka paljon veloitat t-paitoistasi? Me’olet saanut takaisin – voitto meidän Kuinka hinnoitella tuotetta opas

1. Asenna tilauksen mukaan tulostava sivusto

Luo vain tili, lähetä tuotteesi ja rentoudu sitten!

2. Asenna verkkokauppasi

Luo myyjätili, lisää tuotteesi, valitse tuoteryhmäsi ja älä’Älä unohda optimoida tuotetietoja avainsanoilla sijoittuaksesi paremmin hakutuloksissa.

3. Asenna verkkokauppa

Perusta tili, valitse malli ja muokkaa sitä, kunnes sinä’olet tyytyväinen myymälän ulkoasuun. Lisää sitten tuotteita ja käsittele asetuksiasi, kuten lähetysvaihtoehtoja ja varastotietoja koskevia hälytyksiä, kunnes kaikki on juuri sitä, mitä haluat. Napsauta julkaista, ja myymäläsi on suorana Internetissä!

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Otetaan tuotekuvat verkkosivustollesi
 • Kirjalliset vakuuttavat tuotekuvaukset kertoa ihmisille t-paitoistasi
 • Aseta realistiset hinnat jokaiselle tuotteelle
 • Aseta myymäläsi

Lue lisää

 • Tarvitsetko apua oman verkkokaupan perustamisessa? Siirry perusteellisen oppaamme Kuinka rakentaa verkkokauppa Seuraava!

7

Ota omaksi verkkomarkkinointi

Joten, t-paidat ovat nyt Internetissä, odottavat vain jonkun onnen asiakkaan tulemista mukaan ja ostamaan niitä. Tuotteesi odottavat… ja he odottavat… ja he odottavat… ja valitettavasti niin’kaikki he’Teen, ellet omaksua vähän verkkomarkkinointia.

Se’On totta, että tilauksille painettavilla sivustoilla ja online-markkinoilla on oma liikenne, toisin kuin kiiltävillä uusilla verkkokaupoilla, mutta myyntiin kannustamiseksi on silti joitain asioita.

1. SEO

Hakukoneoptimointi (SEO) on taite, jonka avulla verkkosivustosi sijoittuu korkealle Googlelle’hakutulokset. Jos sinä’rakentaessasi uutta verkkokauppaa, SEO on paras ystäväsi – haluat olla läsnä tulossivun ensimmäisellä sivulla auttaaksesi ihmisiä löytämään sivustosi.

Tässä on muutama aloitusvinkki:

 • Käytä avainsanoja otsikoissa, kopioi ja kuvatiedostojen nimiä
 • Kirjoita kuvaava alt-teksti kuville
 • Linkki muille verkkosivustosi sivuille
 • Aloita blogi
 • Käytä SSL-suojausta (tämä tulee yleensä sisäänrakentajallesi joka tapauksessa)

Lista jatkuu ja jatkuu!

Verkkomarkkinapaikoilla on myös oma tyyppinen SEO, jossa kaikki yrittävät nousta Amazonin korkeudelle’s tulokset (esimerkiksi). Ongelmana on, että Amazon myy myös itse tuotteita, ja sijoittaa ne yleensä kaikkien muiden edelle’s!

2. Sosiaalinen media

Mene sosiaalisiin kanaviin ja huuta mahtavia t-paitojasi – valitse kanavasi kuitenkin viisaasti. Ajattele kohderyhmäsi ja missä he ovat’olet todennäköisesti selaamassa. Ole sitten varovainen ja tahdikkaasti huutamallasi…

Ihmiset kääntyvät sosiaalisen median puoleen rentoutuakseen ja pakenemaan jokapäiväisen elämän stressistä, joten älä’t stressata seuraajiasi työntämällä tuotteita jatkuvasti heidän kasvonsa, huutamalla “Osta ostaa ostaa!” Sen sijaan, Lähetä merkityksellistä, säännöllistä, mielenkiintoista sisältöä tuotemerkin rakentamiseksi.

sosiaalisen median markkinointi paidat langaton InstagramThreadless on suosittu t-paitamarkkina, ja sen Instagramissa yhdistyvät mallit hauskoilla ja osuvilla viesteillä pitämään seuraajat kiinnostuneina.

Upea tapa saada ihmiset kiinni on käyttäjän luoma sisältö – varsinkin jos kohdeyleisösi on sukupolvea, joka rakastaa kuvien jakamista ja tykkäämistä! Pyydä vain asiakkaita lähettämään valokuvia itsestään, jotka käyttävät tuotteitasi, ja tarjoamaan palkintoja – vaikka se olisi’Lähetin vain “voittoisa” valokuva sosiaalisen median kanavillasi.

Tämä on täydellinen tapa tuottaa hauskaa sisältöä ja vahvistaa samalla sosiaalista todistustasi – osoittamalla, että ihmiset ostavat, nauttivat ja mainostavat tuotteitasi, saa muut todennäköisemmin ostamaan!

käyttäjän luoma sisältö iso villi ajatus t-paidatBig Wild Thought on t-paita- ja vaatemerkki, joka käyttää paljon käyttäjien luomaa sisältöä Instagramissa mainostaakseen tuotteitaan ja kiinnostaakseen asiakkaitaan. Suosituin vinkki… Sen pitäisi olla itsestään selvää, mutta sinun on luotava erillinen tili yrityksellesi sen sijaan, että teet mitään henkilökohtaisessa profiilissa!

3. Tuotearvostelut

Tuotearvostelut ovat erittäin tärkeitä verkkokauppaa ajatellen. Se’Yksi syy siihen, miksi Amazon on niin suosittu – se asettaa asiakaspalautteen markkinoiden eturintamaan. Ongelmana on, että tämä vaikeuttaa sinua’aloitat ensin.

Ihmiset haluavat nähdä tuotearvostelut ennen kuin he napsauttavat ostamista, mutta kukaan ei ole vielä ostanut mitään tarkistettavaksi, mikä tarkoittaa, että kukaan ei osta, koska arvosteluja ei ole… tämä noidankehä voi jatkua ja jatkaa.

Voit kiertää tämän yrittämällä antaa ilmaisia ​​maksuja ja hakea asiakaspalautetta, tai tekemällä yhteistyötä tunnetuimman tuotemerkin kanssa, joka voi tukea tuotteitasi. Tarjoa pieniä palkintoja asiakkaille, jotka arvioivat ja tarkistavat ostoksia, ja yrittävät kerätä suosituslainauksia missä voit.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Optimoinut tuotteesi asiakkaiden löytämiseksi
 • Perustanut ammatillisen sosiaalisen median tilin ja aloittanut sisällön jakamisen
 • Suunnittele suunnitelma asiakkaiden arvostelujen ja palautteen keräämiseksi

8

Suojaa mallisi

Yleinen kysymys, joka kysytään aloittaessasi kaikenlaista yritystä, on “Mitä tapahtuu, jos joku varastaa ideani?”

Me’Esittelen joitain nopeita yleisiä neuvoja, mutta nyt’s hyvä aika vastuuvapauslausekkeelle, että emme ole lakimiehiä – joten jos tarvitset todellista juridista neuvoa, palkkaa ammattilainen!

Ensinnäkin, se voi yllättää sinut tietäessäsi, että heti kun luot uuden mallin ja laitat sen paperille (tai t-paitaan), se’s oikeasti tekijänoikeuksin suojattu immateriaalioikeuksina. Jopa rekisteröimättä, sinulla on lailliset oikeudet luomaisuuteesi niin kauan kuin se’Alkuperäinen ja “kiinteässä muodossa.”

Kuitenkin voi olla syytä rekisteröidä mallisi mielenrauhaa varten, koska se antaa sinulle julkinen omistusrekisteri – ja on välttämätöntä, jos haluat joutua toimimaan jonkun muun kanssa, joka plagioi työtäsi.

Jos sinä’kun myyt t-paitoja verkossa harrastuksena tai pienenä sivumyrskynä, niin se’S luultavasti ei ole vaivan arvoista tekijänoikeuksien rekisteröinnistä. Kuitenkin, jos sinä’perustaessasi yrityksen, sitten se’s todennäköisesti parempi olla turvassa kuin pahoillani.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Päätettiin, onko sinun rekisteröitävä tekijänoikeudet virallisesti
 • Varmista, että mallisi ovat tekijänoikeuksien alaisia
 • Sovelletaan rekisteröimään malleja tarvittaessa

9

Don’t luopua!

Uuden yrityksen perustaminen on aina vähän pelottavaa. Se’On tärkeää muistaa, että se ei välttämättä suju niin suunnitellusti ensimmäisestä päivästä lähtien – ja että nämä vaiheet ovat kaikille erilaisia.

T-paitamarkkinat ovat melko täynnä, mutta se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kaikki odottavat laajasilmäisesti seuraavaa suurta asiaa – joten mitä tapahtuu, don’t luopua!

Heti alussa puhuimme inspiraation etsimisestä, kokeilusta, luovuudesta ja silmän pitämisestä sekä kohdeyleisöllesi että kilpailijoillesi. Don’Älä lopeta tätä. Laita malleja, jotka eivät ole’t tällä hetkellä laatikossa myöhemmin, kysy palautetta ja seuraa suuntauksia.

Pysy siinä ja jatka myyntiä!

Kuinka myydä T-paitoja verkossa: Yhteenveto

Me’Ve tarkasteli vaiheita kuinka myydä t-paitoja verkossa, tutkimisesta ja kuvittelusta alkaen ensimmäisistä vaiheista aina jännitykseen nähdä ensimmäiset tilauksesi liikkuvan.

Ymmärrämme, että tämä on melko iso opas, joten älä’hätää – et’Täytyy ratkaista tämä kaikki yhdessä päivässä. Tallenna tämä sivu ja palaa takaisin siihen aina, kun haluat siirtyä eteenpäin t-paitaliiketoimintasi kanssa ja nauttia jokaisesta vaiheesta!

Kuinka suunnitella ja myydä T-paitoja verkossa: 9 yksinkertaista vaihetta

 1. Tee tutkimuksesi
 2. Löydä nichesi
 3. Aloita suunnittelu
 4. Päätä miten myydä verkossa
 5. Tee t-paitoistasi todellisia
 6. Asenna myymälä
 7. Ota omaksi verkkomarkkinointi
 8. Suojaa mallisi
 9. Don’t luopua!

T-paitojen myynnissä verkossa on niin monia eri tapoja. Suosikkimenetelmämme on rakentaa oma verkkokauppasi verkkokaupan rakentajan avulla – me’olemme tutkineet tätä laajasti, ja tärkeimmät suosituksemme rakentajille ovat:

 • Shopify
 • Wix
 • BigCommerce

Aloita tänään tekemällä tutkimusta ja päättämällä tavoitteistasi – tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan tavan myydä verkossa myöhemmin. Toivomme, että tämä opas on saanut sinut innostumaan t-paitojen myynnistä verkossa, ja että sinäkin’Palaan takaisin ja kerro meille miten pääset eteenpäin!

FAQ

Oman verkkokaupan perustaminen on kallista?

Ei välttämättä! Useimmat omistautuneet verkkokaupan rakentajat (kuten Shopify ja BigCommerce) maksavat noin 29 dollaria kuukaudessa, mutta löydät laadukkaita rakentajia kuten Weebly vain 9 dollaria kuukaudessa. Se’kannattaa vertailla erilaisia ​​rakentajia ja tehdä ostoksia löytääksesi paras sinulle!

Entä sivustot, kuten TeeSpring tai TeeChip, jotka myyvät t-paitojani verkossa?

Näitä kutsutaan joskus kampanjasivustoiksi, ja ne toimivat hyvin samalla tavalla kuin on-demand-tulostus. Ero on siinä, että he yleensä tulostavat t-paitosi vasta tietyn määrän tilauksia tekemisen jälkeen ja tarjoavat tuotteitasi vain rajoitetun ajan. Ne’Erityisen hyvä, jos sinulla on jo asiakaskunta!

Voinko todella ansaita rahaa myymällä t-paitoja verkossa?

Joo! Se’Se on hauska ja helppo tapa ansaita rahaa verkossa joutumatta palkkaamaan ihmisryhmää tai hankkimaan teknisiä välineitä tai koodia. Ainoa ongelma t-paitojen myynnissä on se’s erittäin suosittu markkinat, tarkoittaen sinua’vastustaa kohtuullista määrää kilpailua. Että’siksi se’kannattaa asettaa vähän ylimääräistä aikaa ja huoletta tehdäksesi ainutlaatuisempi tuote’uudelleen intohimoisesti!

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me