Kuinka myydä valokuvia verkossa

Kuinka myydä valokuvia esitellystä kuvastaKuinka myydä valokuvia verkossa ja ansaita rahaa: Yksityiskohtainen tilannekuva

siellä’ei ole parempi paikka valokuvauksen myymiseen kuin Internet – missä muualla sinulla voi olla yli 4,3 miljardia käyttäjää potentiaalisina katsojina?


Mutta jos haluat maksimoida kertouksesi ansaita rahaa myymällä valokuvia verkossa, sinäkin’Sinun on leikattava ääni läpi, jotta pääset mahdollisimman moniin ihmisiin. Tämä saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta se voidaan helposti tehdä vahvan alustan avulla.

Valokuvien online-myynnissä on kolme päätyyppiä, joista valita:

 • Verkkosivustojen rakentajat
 • Arkistovalokuvasivustot
 • Online-markkinapaikat

Ne’kaikki helppokäyttöiset vaihtoehdot, ja jokaisella on erilaiset vahvuudet. Tässä oppaassa me’Selitän kunkin vaihtoehdon edut ja haitat, jotta voit tehdä parhaan päätöksen. Me’Keskustelemme myös integroitumisesta verkkokaupan toiminnot ja onnistuneesti houkuttele yleisöjä, niin, että valokuvasi kukoistaa valitusta alustasta riippumatta.

Joten rentoudu ja lue, niin valokuvasi ovat verkossa a salama.

Verkkosivun rakentajan käyttäminen

Sivustojen rakentajat ovat suosituimpia työkaluja verkkoon pääsyyn – ja ne saattavat olla paras tapa myydä valokuvia myös verkossa. Ne’olet halvempaa kuin web-suunnittelijan vuokraus, ja silti yllättävän helppo navigoida.

Verkkosivuston rakentajat ovat vetämällä ja pudottamalla -ympäristöjä, joiden avulla voit suunnitella verkkosivuston nopeasti ilman koodausta. Tyypillisesti kaikki sinä’Sinun on tehtävä valita värimaailma ja malli ja vetää sitten erilaisia ​​sisältöelementtejä (kuten kuvia tai tekstikenttiä) mihin olet’haluaisin heidän esiintyvän.

Alla on esimerkki Wixistä’s vedä ja pudota -editori. Sininen ääriviiva näyttää kunkin sisältöelementin rajat, kun taas oikealla olevassa valikossa voit muuttaa, kopioida ja poistaa sisältöelementtejä haluamallasi tavalla:

wix-vedä ja pudota -ominaisuudet

Verkkosivun rakentajat ovat parasta niille, jotka haluavat olla mahdollisimman paljon hallussaan valokuvien myyntimenettelyä.

4 suosituinta verkkosivustojen rakentajaa, jotka myyvät valokuvia verkossa

 1. Squarespace
 2. Wix
 3. SmugMug
 4. Weebly

1. Ruututila

Paras: kaunis näköinen salkku

Squarespace tarjoaa 60 erilaista mallia – ei niin paljon kuin Wix tai Weebly, mutta paljon enemmän kuin SmugMug. Vaikka Squarespace on yleinen verkkosivustojen rakentaja eikä ole täysin omistautunut valokuvaussalkkuihin, sen mallit ovat edelleen markkinoiden parhaiten suunnitellut mallit. Ruututilan mallit tarjoavat lomakkeen ja toiminto – jokainen on upea ja mukana tulee kaikki ominaisuudet’Sinun on korostettava ja myytävä työsi, kuten skaalaamalla valokuvat automaattisesti, jotta ne näyttäisivät parhaiten missä tahansa laitteessa.

valokuvausmallisivu

Squarespace’Hinnasuunnitelmat tarjoavat myös hyvää vastinetta rahalle. Hinta 12 dollaria / kuukausi, sen halvin suunnitelma sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan, joten kaikissa uraauurtavissa valokuvissasi on tilaa loistaa!

Kuinka ansaita rahaa Squarespace-ohjelmalla

Suunnittelupohjaisen maineensa vuoksi Squarespace’Verkkokaupan taidot jätetään usein kohtuuttomasti huomiotta. Se ei ehkä ole puhdas verkkokaupan rakentaja, mutta siinä on hienoja työkaluja, jotka tarjoavat sinulle ja napsappasi.

Jotta voit myydä Squarespace-sivustossa, sinun on valittava Yrityksen hintaohjelma (18 dollaria / kuukausi), integroi sitten Squarespace Commerce. Tämän avulla voit ladata rajattomasti valokuvia, myydä digitaalisia ja tulostaa tuotteita, luoda kuponkeja ja hyväksyä useita maksutyyppejä.

Kokeile Squarespace tai löydä lisätietoja Squarespace Review -sivustoltamme

2. Wix

Paras: luova hallinta ja helppo käyttö

wix-mallien kuvakaappaus

Verkkosivustojen rakentajien suurin etu on hallinta, ja Wix tarjoaa sen paikoillaan. Sen vedä ja pudota -malleja on helppo mukauttaa, ja valittavissa on yli 500. Voit myös valita niin käytännöllisen kuin haluat olla suunnitteluprosessin aikana. Toisaalta Wix ADI (Artificial Design Intelligence) voi luoda alkuperäisen sivuston sinulle vastauksen perusteella muutamiin kysymyksiin; Toisaalta voit käyttää Wix-koodivaihtoehtoa muokataksesi henkilökohtaisesti HTML-mallia takana. Wix’Vedä ja pudota -editori on eräänlainen onnellinen väline näiden vaihtoehtojen välillä!

Kuinka ansaita rahaa Wixilla

Wix’Hinnasuunnitelmat vaihtelevat. Ensinnäkin voit tehdä salkun ilmaisella suunnitelmalla. Mutta jotta myydä valokuvasi, sinä’Sinun on kirjauduttava sisään Wix’s Verkkokaupan hinnasuunnitelma on 17 dollaria kuukaudessa. Kerran sinä’kun olet rekisteröitynyt verkkokauppasuunnitelmaan, myymäläsi on valmis.

Wix App Marketista löytyy myös joitain valinnaisia ​​lisäosia, jotka voit helposti integroida sivustoosi tehdäksesi siitä vieläkin houkuttelevamman. Parhaita ilmaisia ​​sovelluksia ovat:

 • Wix Pro Gallery – tarjoaa “ammattimaisimmasta galleriasta verkossa”
 • Wix-valokuva-albumit – välttämätön tapahtumakuvaajille
 • Instagram Pro – linkittää sosiaalisen median kuvat

Kokeile Wixiä tai löydä lisätietoja Wix-arvosteluistamme Muutamia alkuun liittyviä vinkkejä:

 • Kuinka luoda valokuvaussivusto
 • Ilmaiset valokuvaussivustomallit
 • Kuinka luoda yrityksen verkkosivusto

3. SmugMug

Paras: helposti ansaita salkkuasi

omahyväinen kotisivu

Toisin kuin muut luettelossa olevat verkkosivustojen rakentajat, SmugMug on omistettu vain online-salkkuihin, mikä tarkoittaa, että voit olla varma, että kukin malli lataa kuvat nopeasti ja tyylikkäästi. Siellä ei ole’t paljon malleja, joista valita – yhteensä 26, joista vain kuusi on saatavana halvimmalla suunnitelmalla – mutta me’d kutsua tätä tapaukseksi, jossa laatu ylittää määrän. Jokainen malli on moderni ja minimalistinen, rakennettu pitämään painopiste työssäsi.

SmugMug ei’t tarjoa ilmaista suunnitelmaa, joten kahden viikon ilmaisen kokeilujakson jälkeen sinä’Sinun on valittava maksettu suunnitelma, jos haluat jatkaa. SmugMug’Halvin suunnitelma on Perussuunnitelma on 48 dollaria vuodessa, maksetaan yhdellä kertaa. Voit myös valita perussuunnitelman osoitteesta 5,99 dollaria kuukaudessa, mikä on enemmän vuosittain, mutta siihen liittyy vähemmän aikaa.

Jos päätät, että maksettu suunnitelma on sinulle, sinä tahtoa saat paljon vastinetta rahalle. Jokaisen SmugMug-suunnitelman avulla voit lähettää rajoittamattoman määrän valokuvia ja videoita, ja voit myydä valokuvatulosteita, kirjoja ja lahjoja SmugMugin kautta’s tulostuskumppanit. Yksi SmugMugin haittapuoli on, että se vie 15%: n palkkion myynnistäsi, mikä on paljon korkeampi kuin useimmilla muilla verkkosivustojen rakentajilla..

Kuinka ansaita rahaa SmugMugilla

Kaksi muuta alustaa, joita me’ll kansi – arkistovalokuvasivustot ja online-markkinat – ovat melko itsestään selviä valokuvien kaupallistamisessa. Sivustojen rakentajat puolestaan ​​ovat hieman vähemmän intuitiivisia. Jokaisen rakentajan avulla voit myydä helposti, mutta on myös paljon lisäosia, joita voit käyttää etuna.

SmugMugissa on sisäänrakennetut verkkokaupan toiminnot, joten voit napsauttaa, lähettää ja myydä yhdellä liikkeellä. Voit laskuttaa asiakkaita latausta kohden, kun sivusto huolehtii laskutuksesta, toimituksesta ja käsittelystä.

Tämän lisäksi voit luoda mukautettuja hinnastoja ja myydä tulosteita helposti ilman muita integrointeja. Kaiken kaikkiaan se’parasta niille, joilla jo on salkku ja jotka ansaitsevat ansaita rahaa nopeasti.

Kokeile SmugMug tai löydä lisätietoja SmugMug Review -sivustoltamme

4. Weebly

Paras: verkkosivuston nopeasti perustamiseen

weebly-mallit kuvakaappaus

Weebly säästää paljon aikaa, jos sinä’Haluat saada verkkosivustosi nopeasti toimintaan. Lause “raahaa ja pudota” ei ole koskaan ollut niin kirjaimellinen, ja sinä’Minulla on ammattikoti valokuvasi perustamiseen nopeasti. Tämä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa myös kunnollisen ilmaisen suunnitelman, joka on hyvä testaamaan alustaa. Voit myydä jopa ilmaisella suunnitelmalla, vaikka Weebly ottaa palkkion. Voit vapauttaa verkkokauppaasi päivittämällä Pro Plan, joka on 12 dollaria / kk kun maksat yhden vuoden etukäteen, tai voit valita useammasta Weeblystä’s hinnoitteluvaihtoehdot.

Suosituin vinkki: Weebly optimoi kuvat automaattisesti lataamisen aikana, mikä tarkoittaa pikselien häviämistä ja valokuvien laatua. Pidä tämä silmällä, kun lataat valokuvia sivustoosi!

Kuinka ansaita rahaa Weeblyllä

Weebly on erityisen vahva vaihtoehto, kun kyse on valokuvien fyysisten tulosteiden myynnistä.

Weebly’s Photo Store -sovelluksen ominaisuudet a “Osta nyt” -painike, joka on integroitu CanvasPop-sovellukseen’painatuspalvelut. Tämä hoitaa kaikki tulostus-, toimitus- ja asiakaspalvelut, joten et halua’Ei tarvitse huolehtia teknisestä puolella.

Jotta voit tosiasiallisesti ansaita rahaa painotuotteisiisi, sinun on kirjauduttava CanvasPop-kehittäjätilille ja liitettävä käyttöavain sovellusasetuksiin. Harmittava alaviite, mutta ei’t kestää kauan.

Kokeile Weeblyä tai löydä lisätietoja Weebly-arvosteluistamme, jos sinä’etsimme tarkempia kaupallisia neuvoja, me’olet myös kirjoittanut oppaan verkkosivustosi ansaitsemiseen

Arkistovalokuvasivuston käyttäminen

Arkistovalokuvaussivustot ovat alustoja, jotka myyvät kuvia suunnittelutarkoituksiin. Kun olet lähettänyt kuvasi varastossa olevaan valokuvaussivustoon, sivusto myy niitä varten sinä. Tämä on ihanteellinen jokaiselle, joka aloittaa, joka ei tee’Meillä ei ole vielä suurta määrää yleisöä, koska suositut osakemarkkinasivustot saavat jo tuhansia kävijöitä päivässä. Mutta haittoja on huomattavia: Ensinnäkin useimmat valokuvavalokuvaussivustot vievät jopa 70% jokaisesta tekemästäsi myynnistä, jolloin sinulle jää suhteellisen pieni leikkaus.

Kolme suosituinta valokuvaussivustoa valokuvien myyntiin verkossa

 1. Shutterstock
 2. Alamy
 3. iStock

1. Ikkunaluukut

ikkunaluukun aloitussivu

Shutterstock on erittäin suosittu osakevalokuvauslähde, ja tällä hetkellä sen kirjasto on noin 200 miljoona Valokuvat. Shutterstock maksaa sinulle 20-30% jokaisesta alustalla tekemästäsi myynnistä riippuen “Elinikäiset ansiot.” Elinikäiset tulot ovat kuinka paljon sinä’olet ansainnut yhteensä Shutterstock-avustajana jakautuneena neljään tasoon: 0–500 dollaria, 500–3 000 dollaria, 3 000–10 000 dollaria ja 10 000 dollaria+.

2. Alamy

alamy-valokuvaesimerkkejä

Alamy on loistava varastossa kuvapaikka aloittelijoille, koska voit saada kuvat myyntiin alle 24 tunnissa. Rekisteröintiprosessi vie vain muutaman minuutin ja kerran Alamy’s Laadunvalvontaryhmä on tarkistanut kuvasi’Olen valmis menemään!

Alamy on ainutlaatuinen, koska se ei’t asettaa rajoituksia sisällölle – se vain vetoaa tekniseen laatuun. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää valokuvasi suureen, monipuoliseen kirjastoon ja olla varma, että potentiaalinen asiakas, joka haluaa käyttää työtäsi, on suuri kertoimet.

3. iStock

istock kotisivu

iStock on osakevalokuvajättikunnan Getty Images omistuksessa, mikä tarkoittaa, että työsi ovat asiakkaiden käytettävissä ympäri maailmaa. Tietysti kukaan ei voi ladata työtä alustalle, jolla on niin hyvä maine.

Jotta voit tulla iStock-avustajaksi, sinun on ladattava 3–6 näytettä työstäsi tarkistettavaksi. Kerran sinä’uudelleen hyväksytty, komissio sinä’Ansaitset vaihteluvälin 25-45%, mikä on kunnollinen leikkaus verrattuna useimpiin palveluihin.

Verkkokaupan käyttö

Verkkomarkkinat ovat verkkokauppasivustot, joissa tuotteet ovat myyty erilaisten kolmansien osapuolten toimesta, ja liiketoimet ovat jalostettu markkinoiden tarjoajan toimesta. Yleisin esimerkki verkkomarkkinoista on Amazon – sinä (kolmas osapuoli) voit myydä käytetyn kirjan muukalaiselle ja Amazon (markkinoiden tarjoaja) hoitaa maksuprosessin..

Online-markkinoilla, sinä’uudelleen myyvä. Tämä antaa sinulle enemmän hallintaa kuin varastossa oleva verkkosivusto, vaikka se silti voi’t verrata vapauteen, jonka saat verkkosivujen rakentajan kanssa.

Kuten varastossa valokuva-sivustoja, myös online-kauppapaikkoja on helpompi perustaa kuin verkkosivustojen rakentajia, koska jälkimmäiseen liittyy – arvasit – tosiasiallisesti rakennus ensin verkkosivusto. Vaikka sinulla on vähemmän sanottavaa online-markkinoiden asettelussa, se on varma tapa myydä nopeasti. Ja koska verkkokaupat myyvät paljon erilaisia ​​tuotteita (toisin kuin pelkästään valokuvia), ne houkuttelevat suuremman yleisön kuin useimmat varastossa olevat valokuvaussivustot.

3 suosituinta kauppapaikkaa valokuvien myyntiin verkossa

 1. Etsy
 2. Snapped4U
 3. 500px

1. Etsy

etsy kotisivu

Etsy on valtava markkinapaikka alkuperäisille ja käsintehtyille tuotteille. Yli 2 miljoonaa ihmistä myy kaikenlaisia ​​tavaroita alustalla, huulivoideista käsintehtyihin syntymäpäiväkortteihin. Etsy veloittaa 20 sentin listausmaksun työsi myyntiin plus 3,5% myyntihinnasta, mikä on hyvä hinta.

Hyvä uutinen valokuvaajille on, että myymäsi tuotteet Etsy donilla’t on oltava konkreettisia. Voit myydä valokuvauksen digitaalisia latauksia yhtä helposti kuin käsintehtyjä käsitöitä. Mutta koska sivustolla on niin suuri yleisö (lähes 40 miljoonaa ostajaa), voi olla vaikea saada työsi erottumaan joukosta. Etsy on kuitenkin lähettänyt myyjäkäsikirjan, joka on täynnä vinkkejä prosessin tekemiseksi mahdollisimman helpoksi.

Katso, kuinka Etsy vertaa Shopifea ja WordPressiä myymällä digitaalisia latauksia.

2. Snapped4U

snapped4u kotisivu

Snapped4U on kokonainen markkinointi, joka on omistettu tapahtumavalokuvien myyntiin. Se’Se on loistava tapa aloittelijoille hankkia seuraavat asiat, koska kerran sinä’Kun olet ottanut kuvia tapahtumassa, osallistujat voivat tarkistaa galleriasi Snapped4U: lla ja ostaa haluamansa valokuvat.

Tilin luominen maksaa 10 dollaria, mutta Snapped4U pitää yleensä vain 10–12% jokaisesta tekemästäsi myynnistä – ei niin alhainen kuin Etsy, mutta silti paljon alhaisempi kuin useimmat muut alustat.

3. 500 kuvapistettä

500px kotisivu

500px on eräänlainen hybridivarastossa oleva valokuva- / markkinointisivusto, jonka avulla voit seurata muita valokuvaajia ja saada palautetta työstäsi. Parempaa vielä, uusilla latauksilla on hyvät mahdollisuudet saada huomiota 500 pikselin takia’aikaherkkä arviointijärjestelmä, joka antaa jokaiselle valolle arvosanan 1 – 100 perustuen algoritmiin, joka vaikuttaa valokuvan tykkäämiseen ja kommentteihin. On jopa sivu, joka on tarkoitettu päivän esittelyyn’suosituimmat valokuvat, joten uudempi työ voitti’t eksy joukosta.

500px on hieno rakentamaan yhteisöä työsi ympärille, mutta sillä on kuitenkin suuri haittapuoli. Sivusto vie vähintään 40% jokaisesta tekemästäsi myynnistä, mikä on paljon enemmän kuin Etsy ja Snapped4U. Jos sinä’yrität ansaita rahaa mahdollisimman nopeasti, tämä ei ehkä ole sinun valintasi.

Kuinka olla menestyvä

Kun olet saanut valokuvasi ja alustasi, sinäkin’Minun on varmistettava’saavuttaa ja houkutella suuri yleisö. Loppujen lopuksi mitä hyötyä on valokuvien myymisestä, jos siellä on’Kukaan ei halua ostaa niitä?! Me’Olemme keränneet parhaat vinkit yleisön kiehtomiseen:

1. Hakukoneoptimointi

Jos sinä’re käyttämällä verkkosivustojen rakentajaa, sitten paras tapa tehdä maksimoida yleisösi on pieni hakukoneoptimointi (SEO).

Useimmat verkkosivustojen rakentajat antavat sinun lisätä alt tagit jokaiseen kuvaan. Nämä ovat yksinkertaisia ​​kuvatekstejä, kuten “jalkapallo” tai “suklaakakku,” joiden avulla Google voi indeksoida (löytää) merkityn kuvan ja tuoda maksavat silmät sivustoosi. Voit löytää avainsanoja myös Google Ads -työkalun avulla, jonka avulla voit nähdä, mitä ihmiset etsivät verkossa.

2. Sosiaalinen media

Kun on nimeä itsellesi, sosiaalinen media on ystäväsi. Näiden valmiiden verkostojen avulla, jotka jakavat työkaluja sisäänrakennetun yleisön kanssa, voit twiittiä verkkosivustollesi, jakaa sitä Facebookissa tai blogoida LinkedInissä – mutta mikä parasta, valokuvaajille voit linkittää sen Instagramiin.

Pelkästään valokuvien jakamiseen suunniteltu Instagram on täydellinen. Se’s myös ilmainen, joten sinä’d Ole viisas liittyä miljoonaan kuukausittaiseen käyttäjään.

Työn linkittäminen alustoihin, kuten Instagram ja Tumblr, lisää näkyvyyttä. Sinä’Pääset käyttämään paljon laajempaa yleisöä, kun taas Hashtagifyn kaltaiset työkalut rakentavat online-läsnäolosi antamalla sinulle seurata nykyisiä suuntauksia.

Lean lisää kuinka ansaita rahaa Instagramissa

3. Brändäys

Yksi varma tapa saada pitoa valokuvaajana on rakentaa vahva brändi työsi ympärille. Tällä tavalla potentiaaliset ostajat saavat hyvän kuvan siitä, kuka olet ja millaisia ​​valokuvia haluat ottaa.

Ensimmäinen askel loistavan brändin luomiseen on löydä oma markkinarako. Joten miten se toimii? Yksinkertaisesti sanottuna sinun on löydettävä kuvateoksesi ydinteema. Tämä voi tulla sinuun helposti ottaen huomioon intohimosi tai henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteesi, tai se voi viedä jonkin verran tutkimusta.

Esimerkiksi, jos vietät viikonloppuja kävelyllä metsien läpi, sinun tulisi miettiä villieläinten valokuvausta.

Toisaalta saatat rakastaa ihmissuhteita ja vuorovaikutusta, joten sinäkin’nauttivat todennäköisesti muotokuvien ottamisesta. Voit valita tonnia vaihtoehtoja täältä: haluatko kuvata häät tai ottaa yrityksen pääpiirteet? Se’s sinusta.

Kerran sinä’Koska olet päättänyt osaamisalueestasi, loistava tapa osoittaa se katsojillesi on aloittaa blogi. Tämä antaa sinulle muokattavan tilan, jossa potentiaaliset ostajat voivat tuntea sinut verkossa, ja voit esitellä työsi laatua niin paljon kuin haluat!

Jos sinä’Kun käytät verkkosivustojen rakentajaa valokuvien myyntiin, voit lisätä blogisivulle vain muutamalla napsautuksella. Vaikka sinäkin’jälleenmyymällä varastossa valokuvan tai markkinoilla, se’kannattaa ottaa aikaa perustaa blogi, johon voit linkittää.

Valmis sukeltamaan sisään? Katso oppaamme blogin perustaminen, logon tekeminen, ja brändin rakentaminen verkossa.

Kuinka myydä valokuvia verkossa: Yhteenveto

Välillä verkkosivustojen rakentajat, osakevalokuvasivustot ja online-markkinat, siellä’Sillä ei ole pulaa vaihtoehdoista jokaiselle, joka haluaa myydä valokuvia verkossa ja ansaita rahaa.

Jos sinä’uudelleen juuttunut mitä menetelmää käyttää, täällä’s nopea erittelymme:

 • Verkkosivun rakentajat ovat parasta: valokuvaajat, jotka haluavat luoda vahvan tuotemerkin ja joilla on paljon hallintaa prosessin suhteen
 • Varastovalokuvasivustot ovat parhaita: valokuvaajat, jotka haluavat kasvattaa yleisöään
 • Verkkomarkkinat ovat parhaat: valokuvaajat, jotka ovat valmiita skaalaamaan kaupallistamispyrkimyksiään

Voit myös käyttää useampaa kuin yhtä yllä olevaa alustaa määrittääksesi verkkosivustosi. Voit esimerkiksi käyttää kuvasivustosivustoa myymällä kuviasi ja verkkosivustojen rakentajaa esittelemään tuotemerkkiäsi.

Se’Tärkeää on verkkosivusto, jolla asiakkaat voivat tutustua sinuun ja työhösi. Tämä ei ole’t niin vaikealta kuin miltä se kuulostaa – sivustot, kuten SmugMug ja Squarespace, tarjoavat täysin muokattavan verkkokulman, jonka avulla voit esitellä itsesi. Sano juusto!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me