Kuinka ottaa tuotekuvia

Kaikki tuotevalokuvaus antaa sinulle vinkkejä’Pitää tehdä vaikutuksena kävijöihin ja lisätä myyntiä

Sinä’uudelleen yrityksen omistaja. Verkkokauppias. Voidaan jopa soittaa sinulle verkkokaupan yrittäjä.


Sinä’uudelleen valitsemasi toimialan asiantuntija, ja tunnet tuotteesi sisälle ja ulos. Mutta mitä saatat ei tiedän niin hyvin, miten edistää nuo tuotteet – varsinkin kun prosessi sisältää tuotevalokuvaus. Lause herättää kuvia häikäisevästä valaistuksesta, häiritsevistä studioista ja huipputeknologiakameroista, joiden nimet ovat ääniä, joita ei voida ääntää, – pohjimmiltaan ei sitä, mitä olet kirjautunut.

Meillä on kuitenkin hyviä uutisia: tuotekuvien ottaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin miltä näyttää. Voit luoda korkealaatuisia, ammattimaisia ​​kuvia palkkamatta valokuvaajaa – mikä on Todella hyviä uutisia, koska 75% verkko-ostajista luottaa tuotekuviin päättääkseen mahdollisesta ostosta.

Tutustu vinkkeihin, jotka auttavat sinua varmasti varmistamaan nämä innokkaat ostajat!

Kuva’s arvoinen tuhat sanaa, mutta sanat ovat myös melko tärkeitä. Katso vinkkimme Verkkokirjoittaminen ja jopa Kielenvälinen kauppa aloittaaksesi ostajien ostamisen häikäisevällä proosallasi. 1

Tarvitsemasi laitteet

Ennen kuin laitat tuotevalokuvausvinkimme toimintaan, sinä’Tarvitsen joitain (hyvin perus) laitteita. Yksi matka kauppaan on kaikki sinun oma DIY-studion perustaminen, joka sisältää:

 1. Kamera
 2. Valaistus
 3. Valkoinen “lakaista” tausta
 4. Pomppakortit
 5. kolmijalka

Kamera

Don’hätää – kun sanomme kamera, tarkoitamme juuri sitä. Todennäköisesti minkä tahansa kotona jo olevan point-and-shoot-kameran pitäisi tehdä, joten siellä’Sitä ei tarvitse roiskua SuperShot 5000: een tai vastaavaan…

…Oliko rohkeata olettaa, että sinulla on kamera kotona? Että’se on kunnossa myös. iPhonissa ja Samsung-älypuhelimissa on kaikki ominaisuudet, jotka sinulla on’Minun on otettava ammattimaisia ​​kuvia!

iphone valokuvaus esimerkkiSinun ei tarvitse rikkoa kalliiden laitteiden pankkia – iPhone-kamerasi tekee niin!

Valaistus

Ensimmäinen valinta, joka sinun on tehtävä, on luonnonvalon ja keinotekoisen valon välillä. Mutta odota, saatat ajatella – luonnollinen valo ei ole’t teknisesti “laitteet?” No sehän’s kohdan kohdalla.

Keinotekoiseen valoon viitataan myös “kova valo,” koska se tulee lähteestä (kuten lamppu), joka paistaa suoraan kohteeseen. Luonnollinen valo sitä vastoin on pehmeämpää ja vähemmän keskittynyttä. Useimmissa verkkokaupan tuotekuvissa suosittelemme ensisijaiseksi lähteeksi keinotekoisen valon käyttöä, koska se tuottaa terävämmän kuvan.

Periaatteessa kaikki lamput tai pöytälamput tekevät tämän!

valkoinen tausta

Se’on parasta ampua tuotteitasi valkoisella pohjalla, koska se’s sävy, joka korostaa jatkuvasti mitä tahansa värituotetta.

Voit myös hankkia valssirullan ja leikata sen minkä tahansa pinnan yläosaan “lakaista.” Sen sijaan, että sinulla olisi 90 asteen kulma missä seinä kohtaa maan, sinäkin’Saat lempeän kaarevan taustan, kuten alla:

valkoinen pyyhkäisyesimerkki

Pyyhkäisevä tausta on ihanteellinen tuotevalokuville, koska koska taustalla ei ole kulmia, tuote on määritelty selkeästi ja se on kuvan pääpaino.

Pomppakortit

Seuraava laitteemme, myös valaistukseen, on pomppikortti. Palautuskortti voi olla mikä tahansa heijastava pinta, jonka voit sijoittaa vastapäätä päävalonlähdettä, kuten pala valkoista pahvia tai vaahtolevyä. Mitä tämä tarkoittaa, heijastaa (tai “pomppia”) taustavalo päälähteestä, joka muuten aiheuttaisi kovan varjon.

kolmijalka

Jos sinä’Olen jo saanut kameran / älypuhelimen, niin tämä on ainoa luettelossamme oleva tuote, joka maksaa yli muutama dollari.

Jalustat ovat hyödyllisiä tuotevalokuvauksessa, koska niiden ansiosta kuvat näyttävät tarkennetummilta kuin jos kameraa pidettäisiin vain kädessäsi. Tuotekuvista, sinä’Haluan pöytäjalustan (toisin kuin silmien läheisyyden koko). Hyvä vaihtoehtojen välillä 30-60 dollaria, he’se on pieni hinta ammattimaisuuden maksamisesta, ja monet pystyvät myös pitämään älypuhelimia (ja jos ei, voit myös sijoittaa älypuhelimen kahvajalusta-adapteriin – jotkut maksavat vain 10 dollaria).

2

Tuotevalokuvausvihjeitä

Kerran sinä’olet koonnut valokuvausstudion rikkomatta pankkia’On aika ottaa nämä 5 tuotevalokuvausvihjettä käytännössä:

 1. paikannus
 2. Pidä se lähellä
 3. Käytä paljon valoa
 4. Valkoinen tausta tarkoittaa valkoinen tausta
 5. Muokkaa – mutta kevyellä kosketuksella

1. Paikannus

Se’s ei riitä vain omistaa tuotevalokuvat verkkosivustollasi – niiden on myös oltava lopullisia. Tämä saattaa kuulostaa tervettä järkeä, mutta jos sinä’Olet koskaan turhautunut verkkokaupasta, jolla on vain muutama litteä valokuva jokaisesta tuotteesta, niin sinäkin’Tiedän paikannuksen merkityksen. Itse asiassa 93% verkko-ostajista pitää visuaalista sisältöä ratkaisevana tekijänä ostopäätöksessä.

Haluat valokuvasi esitellä tuotteitasi kaikista eri näkökulmista, jotta ostajat tuntevat heidät’saamme niin paljon tietoa kuin mahdollista ennen ostamista. Kokeile vaatteita varten yksi laukaus ripustimelle ja yksi mallinuken tai mallin päälle. Ripusta korvakorut ja kaulakorut jollain selkeällä narulla (tai jopa siimalla), joka on helppo muokata. Don’t pelkää olla luova!

2. Pidä se lähellä

Vaikka kokeilet erilaisia ​​kulmia, se’On tärkeää muistaa, että asiakkaat haluavat nähdä jokaisen tuotteen läheltä ja henkilökohtaisena. Yhdessä äskettäisessä tutkimuksessa todettiin jopa, että suuremman tuotevalokuvakoko kasvoi myyntiä 9,46%.

Kyky nähdä pieniä yksityiskohtia esineestä saa meidät tuntemaan itsemme’tutkitaan sitä uudelleen henkilökohtaisesti. Katso alla oleva kuva:

lähentynyt valokuvauksessa

Katso nyt tätä:

pienennetty esimerkki

Ne’uudelleen molemmat “hyvä” valokuvia, mutta valinnan mukaan, minkä laturin ostaisit? Rahamme’ensimmäisessä, koska voit todella tutkia kaikki tuotteen yksityiskohdat ennen napsauttamista “ostaa.”

Suosituin vinkki: jos sinä’Kun kuvaat uudelleen iPhonella, paras tapa saada lähikuva on tuomalla kamera manuaalisesti lähemmäksi tuotetta ja osoittamalla sormella, mihin kehykseen haluat objektiivin tarkentavan. Vaikka iPhone-kameran laatu on korkea, “Zoomaus” toiminto ei ole’t melko par, joten se’on parasta tehdä tämä itse!

3. Käytä paljon valoa

Kun haastattelimme vanhaa videoeditoria Alex Greeneä hänen parhaimmista tuotevalokuvausvihjeistään, hän ei voinut’t korosta riittävää valoa.

“Ihannetapauksessa haluat PALJON valoa, jotta syväterävyys olisi riittävän syvä (joten tuotteen etu- tai takakulmat eivät ole’t epätarkka). Haluat koko tuotteen keskittymisalueelle, paitsi sinä’jatkaa tyylillisesti jotain muuta.”

Tämä tekniikka auttaa myös määrittämään tuotteesi pienemmät ominaisuudet, kuten puhuimme “Pidä se lähellä” jakso.

“Hyvä nyrkkisääntö on: saat valot mahdollisimman lähelle tuotetta, niin valo kiertää tuotteen ympärille niin paljon kuin mahdollista ja pitää varjot minimissä.”

4. Valkoisella taustalla tarkoitetaan white tausta

Pelkkä valkoinen tausta antaa sinun tuotteellesi varastaa näyttelyn. Eikä mikä tahansa tausta tee:

“Kaikenlainen valkoinen tausta, jonka haluat olla täysin valkoinen. Muuten värillisesti se’s teknisesti harmaasävy, jos se’s hieman luonnonvalkoinen.”

Tämä on tärkeää: todellinen valkoinen tausta varmistaa, että mikään ei häiritse tuotetta ja että valokuva näyttää puhtaalta ja ammattimaiselta.

Se’on syytä jatkaa ylimääräinen maili täällä, koska 50% verkko-ostajista katsoo, että tuotekuvat ovat tärkeämpiä kuin tuotetiedot, arvostelut ja arviot.

5. Muokkaa – mutta kevyellä kosketuksella

Jos sinä’huolestunut siitä, että voitit’t kykene saavuttamaan a täydellinen valkoinen tausta, don’Älä hikoile sitä – voit tehdä pieniä muokkauksia sen jälkeen, kun lisäät yllättävän paljon kiillotusta. Valkoiset taustat on myös helppo poistaa muokkausprosessissa, mikä on yksinkertainen tapa saada todella puhdas lopputuote.

kuvien muokkaaminen esimerkki

Jos sinä’et ole kovin tekninen, Don’t olla hermostunut valokuvien muokkausprosessista. Erityisesti tuotevalokuvissa vähemmän on aina niin paljon enemmän. Kaikki te’Tarvitsen todellakin valaistuksen ja varjojen säätämisen, jonka voit tehdä ilmaiseksi useilla erilaisilla kuvankäsittelysivustoilla Fotorista Pixlriin.

3

Vältettävät asiat valokuvien ottamisessa

Tuotteen valokuvaamisen yhteydessä Don’ts voi olla yhtä tärkeä kuin dos. Se’On tärkeää muistaa tämä, kun haluat välttää “huono” valokuvia, jotka eivät’t imartele tuotetta, sinä myös haluat välttää “huono” valokuvia siitä tehdä imartele tuotetta. Nämä valokuvat saattavat lisätä myyntiä, mutta ne viime kädessä nostavat tuottoprosenttia!

Me’Ve on koonnut kolme parasta yleistä virhettä, jonka verkkokaupat voivat tehdä:

 1. Don’t käytä salamaa
 2. Don’t esittävät mittakaavan väärin
 3. Don’t käytä suodattimia

1. Don’t käytä salamaa

Se näyttää vastaintuitiiviselta, mutta haluat välttää salaman käytön – etenkin älypuhelimissa – hinnalla millä hyvänsä, koska se johtaa usein ei-toivottuihin häikäisyihin ja värien epätasapainoon. Sinä’olet viettänyt aikaa ja vaivaa oikeiden valaistusten, pomppikorttien ja taustamateriaalien asentamiseen, ja kaikki tämä työ voidaan kumota… vilkku (anteeksi, en voinut’t vastustaa).

Hyvä uutinen on, että jos noudatat tässä artikkelissa kuvattuja valaistusohjeita, voitit’t silti ole mitään todellista tarvetta käyttää salamaa.

2. Don’t esittävät mittakaavan väärin

Tämä on helppo tehdä tahattomasti, joten se’on parasta pitää silmällä! Vain koska sinä tietää, kuinka suuri tai pieni tuote on, ei tiedä’t tarkoita asiakkaasi tahtoa. Jotkut tuotteet, kuten koripallo tai lenkkarit, ovat melko turvallisia alueita. Mutta tietyille esineille, kuten koruille tai seinäjulisteille, sinä’Haluan varmistaa, että kuvasi eivät käy’t harhaan.

Voit tehdä tämän sisällyttämällä mitat tuotekuvaukseen tai jopa sisällyttämällä kaksi eri tuotetta yhteen valokuvan vertailupisteeksi, kuten alla:

Näytä tuotteet mittakaavassa

Jälkimmäinen vaihtoehto voi olla luova ja edistää sitoutumista, mutta jos tuloksena olevat valokuvat saattavat jopa häiritä sitä, se’on parasta yksinkertaisesti selventää koko tuotekuvauksessa!

3. Don’t käytä suodattimia

Jos sinä’olet koskaan kääntänyt silmäsi ylenmääräiseen Instagram-kuvaan, juuri kuvitella miltä näyttää yliarvioitu verkkokaupan kuvaus. Joo – yikes!

Jälleen, kun kyse on tuotekuvien muokkaamisesta, vähemmän on ehdottomasti enemmän. Sinulla on varaa saada kevyt kosketus muokkausprosessin aikana – silloin valaistus, taustat ja linssit ovat tehneet suurimman osan työstä sinulle.

Niin kauan kuin vastustat kehotusta ottamaan käyttöön seepiatehoste tai muu vastaava, sinun pitäisi olla kunnossa!

4

Lopulliset ajatukset

Me voimme’t liioittele hienojen valokuvien merkitystä, mutta voimme myös’t yliarvioida kuinka helppoa on ottaa heidät! siellä’s ei tarvitse mitään hienoja laitteita, ja voit aloittaa milloin tahansa.

Kertoakseni sinä’Tarvitsen:

 1. Kamera
 2. Valaistus
 3. Valkoinen tausta (kulma /“lakaista”)
 4. (Vaahtolevy) Palautuskortit
 5. kolmijalka

Ja tärkeimmät vinkkimme ovat:

 1. paikannus
 2. Pidä se lähellä
 3. Käytä paljon valoa
 4. Valkoinen tausta tarkoittaa valkoinen tausta
 5. Muokkaa – mutta kevyellä kosketuksella

Ja nyt tiedät, miten valokuvia tuotteista!

Kerran sinä’olet hienostanut tavaroiden ottamista valokuvista, tutustu muihin tapoihin parantaa verkkokauppaasi:

 • Kuinka rakentaa verkkokauppa
 • Kuinka kirjoittaa tuotekuvauksia
 • Kuinka kirjoittaa meistä -sivu

Jos sinulla on’t perustaa verkkokauppaa vielä, siellä’Sitä ei tarvitse paniikkia – tutustu parhaiden verkkokauppasivustojen rakentajien luetteloomme, jotta voit valita parhaan vaihtoehdon get-go-palvelusta (spoilerihälytys: Shopify vie ykköspaikan). Hyvää napsahtaa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map