Mitä myydä verkossa – tämä sovellus tekee siitä sinulle helpon

Mitä myydä verkossaJos haluat rakentaa verkkokauppasivuston, miettiä, mitä myydä verkossa on aina haaste.


Toki, on olemassa joukko todella hyviä verkkokauppojen rakentajia, jotka auttavat sinua rakentamaan verkkosivustosi nykyään, ja et’t edes tarvitse osata koodata.

Mutta vaikka saat verkkokaupan perustamaan, mitä maailmassa aiot myydä?

Jos sinulla on jo idea myymästäsi, tiedätkö miten ostaa tuotteita halvalla ja luotettavalta lähteeltä?

Luotettavan toimittajan löytäminen ostamaan tuotteitasi korkeampien hintojen jälleenmyymiseksi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta luultavasti tiedät sen’Se ei ole aina niin yksinkertaista.

Ennen kuin tutustumme artikkeliin, tutustu nopeasti suosituimpiin verkkokauppasivustojen rakentajiimme, jotka voivat auttaa sinua menestyksekkäästi online-myynnissä:

Luotettavan tuotteen toimittajan löytäminen voi olla pelottavaa

Se’Paljon työtä yrityksen rakentamisessa ja kasvattamisessa.

Sinun ei tarvitse huolehtia pelkästään siitä, mitä myydä verkossa, kuinka markkinoida tuotteitasi, perustaa verkkokauppasivustosi, johtaa tiimiä (kun alkaa kasvaa), käsitellä liiketaloudellisia tavaroita, vaan sinun on myös huolehdittava toimittajista tuotteistasi.

Ovatko ne riittävän luotettavia lähettämään sinulle laadukkaita tuotteita? Lähetetäänkö toimitus oikeaan aikaan? Ottavatko he rahasi ja jättävät sinut huomiotta?

Nämä ovat kaikki oikeutettuja huolenaiheita, ja voivat olla valtava este aloittamiselle, varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta, kun yrität rakentaa yritystä.

Sinä’Olemme todennäköisesti kuulleet joidenkin ihmisten menevän vain Alibaba.com-sivustolle löytääkseen halvan toimittajan. “Se’Se on niin helppoa.”

Huonot uutiset – se’s ei ole niin helppoa.

ALIBABA.COMissa on hyviä, keskiarvoisia ja helppoja toimittajia

Se’tiedetään hyvin, että Alibaba on maailma’Suurin markkinapaikka yritysten omistajille tuotteiden hankkimiseksi.

Heillä on tuhansia ja tuhansia tukkumyyjiä, jotka ovat valmiita myymään tuotteita itsesi kaltaisille yritysomistajille alhaisilla tukkuhintoilla.

Nämä tukkukauppiaat tai valmistajat voivat myydä tuotteita sinulle paljon halvemmalla, koska he voivat tuottaa tuotteita irtotavarana (muun muassa muutamien muiden syiden takia).

Monet heistä ovat myös erittäin kokenut myyessään itsesi kaltaisille merentakaisille ostajille.

Mitä myydä verkossa - Alibaba

Ansaitaksesi voittoa yrityksellesi on voitava ostaa tuotteitasi alhaisin kustannuksin, myydä niitä sitten korkeammissa hintapisteissä, jotta voit ansaita voittomarginaalin. Don’t unohda, sinulla on vielä myyntiä & markkinointi, toimintakulut ja maksettavat verot. Sitten sinun pitää mitä’s vasemmalle.

Huono uutinen on, etteivät kaikki Alibaban toimittajat ole hyviä. Kuten kaikilla markkinapaikoilla, jotkut toimittajat ovat väistämättä hyviä, toiset kunnossa ja toiset huonoja.

Tässä on muutamia asioita (monien joukossa), jotka saattavat mennä pieleen, jos valitset väärän toimittajan:

  • Tuotteet eivät saavu ajoissa
  • Tuotteiden laatu ei ole parin tasolla
  • Kaikkia maksamiasi tuotteita ei toimitettu
  • Tuotteet toimitetaan väärään osoitteeseen
  • Toimittaja on keskiverto henkilö eikä varsinainen tukkumyyjä. Joten he ovat “täyte” hinnat ja voivat jopa antaa lupauksensa, että he voivat’t pitää
  • Loppujen lopuksi siirrät kaikki rahat huijareille, jotka ovat perustaneet tilit Alibabassa puhtaasti huijausyrityksille

Tässä on hyvä keskustelu tuotteista ulkomaille hankkimisen eduista ja haitoista.

Kun sinä’yrittäessäsi käynnistää verkkokauppaa, nämä ovat joitain päänsärkyjä, joita et todellakaan kannata’t tarvitse.

Joten mitä voit tehdä?

BIGCOMMERCE APP, JOKA AVAA HYVÄT TARJOAJAT

Yksi tehokas työkalu, jonka avulla voit supistua tuhansista Alibaban toimittajista ryhmään “Verified” toimittajien on käytettävä BigCommercea’s Alibaba.com tukku-sovellus.

BigCommerce on tehnyt yhteistyötä Alibaban kanssa helpottaaksesi tuotteiden hankintaa sinulle.

Jos käytät sovellusta (napsauta tätä nähdäksesi todellisen sovelluksen), se näyttää pienemmän ryhmän todennettuja toimittajia, jotka ovat osoittaneet vahvan tuloksen liiketoiminnastaan ​​loppukäyttäjien kanssa luotettavalla ja eettisellä tavalla.

(Napsauta nähdäksesi katsausvideon kuinka BigCommerce’s App voi auttaa sinua löytämään luotettavia tukkumyyjiä Alibaba.com: n kautta)

Sen lisäksi, että tämä vähentää merkittävästi tuotteiden hankintaprosessisi riskejä, tämä sovellus voi myös säästää paljon aikaa (joutumatta selaamaan tuhansia toimittajia) ja voi auttaa vähentämään stressitasoa. Tämä sovellus on integroitu suoraan BigCommerce-kauppaan ja voit ottaa yhteyttä vahvistettuihin toimittajiin muutamalla napsautuksella.

Toinen etu on, että jos hankit tuotteitasi Alibaba.com Wholesale App -sovelluksen kautta, kaikki tehdyt tilaukset tukee Alibaba’s Suojatut maksupalvelut. Joten maksuja toimittajille ei vapauteta, ennen kuin olet tyytyväinen.

Tämä auttaa ehdottomasti poistamaan taloudelliset riskit yrityksestäsi.

PÄÄTELMÄT – MITEN MITTÄÄ MITÄ MYYTÄVÄN VERKKOA

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me