Tuotteiden lähetys: Vaihe vaiheelta

Oman verkkokauppayrityksen perustaminen on aika jännittävää. Tuotteiden hankkimisesta tai edes tekemisestä kaupan suunnitteluun ja helpon mainostamiseen siellä’s koko luettelo hauskoista tehtävistä, jotka voit tarkistaa kun määrität tuotemerkin.


Merenkulku voidaan usein jättää jonkin verran vastahakoisena ajatteluna – sen perustaminen voi olla monimutkaista, työlästä ja suorastaan ​​turhauttavaa, mikä tekee siitä yhden niistä tehtävistä, jotka tehdään myöhemmin. Kuitenkin’Se on myös kaikkien verkkokauppojen tärkeimpiä osia – tai jokaisen menestyvää!

79% yhdysvaltalaisista kuluttajista ostaisi todennäköisemmin verkossa ilmaisen toimituksen takia – mutta tarkoittaako tämä, että sinun pitäisi tarjota ilmainen toimitus kaikille tuotteillesi? Ja miten jatkat tuotteiden pakkaamista, kuljetusyhtiöiden löytämistä ja – shokki kauhua – lähetyshintojen laskemista?

Me’Täällä voit käydä läpi lähetysprosessin. Siinä on hyödyllisiä vinkkejä sinulle sopivan lähetysmenetelmän valitsemisesta ja vaiheittaiset ohjeet siitä, kuinka saada toimitus ensimmäistä kertaa..

Lähetystuotteet: 9 vaihetta menestykseen

 1. Valitse lähetystapa.
 2. Laske toimituskulut.
 3. Valitse pakkaus.
 4. Valitse operaattori.
 5. Pelaa turvallisesti vakuutuksella ja seurannalla.
 6. Toimitus ulkomaille? Valitse laillisuus.
 7. Merkitse lähetystuotteesi.
 8. Kommunikoi, kommunikoi, kommunikoi.
 9. Tarjoa selkeä palautuskäytäntö.

Me’Opastamme sinut läpi nämä vaiheet ja selität myös toimitusprosessin’olet saanut online-tilauksen. Oletko valmis toimittamaan seuraavan tason toimitukset asiakkaillesi? Anna sitten’mennään!

Lue lisää

 • Aloitatko juuri? Oppia Kuinka rakentaa verkkokauppa hyödyllisessä oppaassamme.
 • Löydä Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat vuodesta 2020, jotta yrityksellesi olisi paras alku.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin aloitat askel-askeleelta lähetysoppaan, on joitain asioita, jotka sinun pitäisi tietää tai ainakin alkaa miettiä:

 • Tuotteet – ovatko kaikki tuotteesi kooltaan ja painolta samanlaisia ​​vai eroavatko ne dramaattisesti? Tämä vaikuttaa valitsemasi lähetystapaan. Esimerkiksi kuljetuskorut eroavat aivan sellaisten raskaiden kalusteiden kuin kalusteiden lähettämisestä!
 • matkakohteet – mihin olet valmis lähettämään? Ole realistinen siitä, onko sinä’oletko valmis lähettämään ulkomaille vai ei. Suosittelemme aloittamista pienestä ja laajentamista ulospäin, kun kasvaa itseluottamus.
 • talousarvio – kuinka paljon rahaa olet varattu lähetyskustannusten kattamiseen? Se’Eikä hyvä tarjoa ilmaista kuljetusta kaikille asiakkaillesi, jos se’Tuhoat pankkitilisi, joten budjettisi arviointi auttaa sinua tekemään tärkeitä päätöksiä siitä, mitä lähetystapaa tarjota asiakkaille.

Käynnistääkseni meidät täältä’s alustava yhteenveto toimitusprosessista heti’kaikki asetettu:

 1. Saa online-tilauksen
 2. Hanki lähetystä tarvitsevat tuotteet – tarkista niiden koko ja paino
 3. Tarkista vielä kerran ja vahvista lähetysosoite
 4. Päätä kuljettaja’lähetät uudelleen
 5. Laske toimituskulut
 6. Pakkaa tuote
 7. Merkitse tuote
 8. Lähetä tuote

Päästäksesi vaiheeseen, jossa voit aloittaa tuotteiden lähettämisen, sinun on ensin määritettävä lähetysprosessi – ja se’missä me tulemme sisään. Me’Autamme sinut läpi kuljetussuunnitteluvaiheesi yrityksellesi aina kustannusten laskemisesta aina sinulle sopivan operaattorin valitsemiseen – aloittamalla kuljetustavasta!

# 1. Päätä kuljetustavasta

Voit tarjota asiakkaillesi erilaisia ​​lähetystapoja, kuten ilmainen toimitus tai kiinteähintainen lähetys. Tässä’s tärkeimpien menetelmien valinta…

Ilmainen toimitus

Se’s kaikki’suosikki, ei’t se? Ilmainen lähetys voi tehdä ihmeitä saada asiakkaat kassalle läpi luopumatta tilauksestaan. Odottamattomat kustannukset ovat tärkein syy ostoskorin hylkäämiseen, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava varovainen lähetyskuluissa.

Yksi helpoimmista tavoista poistaa ylimääräiset toimituskulut, jotka mahdollisesti lykkäävät ostajia, on poistaa ne kokonaan!

toimituskulut superdry ilmainen lähetys tuotesivuJos sinä’tarjoamalla ilmaisia ​​toimituksia, muista huutaa sitä tuotesivuillasi, kuten tämä esimerkki SuperDryltä!

Ilmainen lähetys on suosittu ja onnistunut lähetystapa – kuitenkin’S ei ole mahdollista kaikille. Tässä on joitain tapoja tarjota ilmainen lähetys rikkomatta pankkia:

 1. Sisällytä toimituskulut tuotteesi hintaan – sinun on oltava varovainen’t työnnä tuotteen hintaa katon läpi, mutta se’s hyvä tapa varmistaa, että maksat silti kustannuksesi. Voit kattaa kokonaiskustannukset tai vain osan niistä alentaaksesi lähetyskuluja.
 2. Tarjoa ilmainen toimitus, kun asiakas on käyttänyt vähimmäismäärän – esimerkiksi, “ilmainen toimitus yli 50 dollarin tilauksille!” Tämä voi jopa lisätä myyntiä, koska ihmiset lisäävät lisävarusteita koriinsa ilmaiseksi toimituksen saamiseksi.
 3. Palkitse asiakkaat ilmaisella toimituksella – tällä tavalla sinun on tarjottava vain ilmainen lähetys aina silloin tällöin. Voit käyttää ilmaista kuljetusta ensimmäisen kerran kannustimena uusille ostajille tai palkkiona entisten asiakkaiden sitouttamiseen.

Suosituin vinkki! Voit tarjota ilmaisia ​​ja maksullisia toimituskuluja, mutta tee ilmaisesta toimituksesta hitaampi toimituspalvelu. Tämä voi rohkaista ihmisiä maksamaan nopeammasta toimitusvaihtoehdosta tuntematta kuin olisit’Ve on aiheuttanut heille mahdolliset lisäkustannukset’s silti heidän valintansa. Tai seuraa ASOS-ohjeita’ alla oleva esimerkki ja käytä nopeaa ilmaista postitusta suuriin tilauksiin!asos ilmainen toimitus esimerkki tuotteiden lähettämisestäASOS käyttää ilmaista kuljetusta rohkaistakseen suurempia asiakastilauksia tarjoamalla seuraavan päivän toimitukset asiakkaille, jotka käyttävät yli 150 dollaria.

Kiinteä toimitus

Kiinteä toimitus on täydellinen, jos sinä’jälleenmyydä melko yhdenmukaisia ​​tuotteita, jotka eivät’t vaihtelevat liikaa koosta ja painosta. Täältä veloitat saman määrän tilausta kohden, riippumatta siitä, kuinka ankarat tuotteesi ovat.

Sinun on oltava varovainen, ettet maksa yli tai liian vähän asiakkaita, joten se’Parasta välttää kiinteän veron lähetys, jos myyt suurta valikoimaa erikokoisia tuotteita.

toimituskulut onnellinen sukat kiinteä hintaHappy Socks myy vain yhden tyyppisiä tuotteita – me’Annan arvata, mikä se on – mikä tekee siitä täydellisen kiinteäkuljetuksissa. Kaikki Yhdysvaltojen toimituskulut ovat 4 dollaria. Yksinkertainen!

Yksi kiinteähintaisen kuljetuksen tärkeimmistä eduista on, että se yksinkertaistaa toimitusprosessia asiakkaalle, joten asiakkaan on helppo valmistautua lähetyskustannuksiin. Tämän puolestaan ​​pitäisi saada heidät todennäköisemmin luopumaan tilauksestaan.

Esimerkki kiinteähintaisesta kuljetuksesta olisi, kun kaikki lähetyskustannukset ovat 5 dollaria, tilauksen arvosta riippumatta.

Reaaliaikainen lähetys

Reaaliaikaisten operaattorihintojen lataaminen tarjoaa asiakkaille tarkan toimitushinnan. Helpoin tapa tarjota reaaliaikaisia ​​toimituksia on integroida myymäläsi kuljetusyhtiöön. Voit luoda tilin tietyllä operaattorilla ja neuvotella hinnoista ja näyttää ne sitten kaupassasi.

Tämä on helppo tehdä verkkokaupan rakentajalla, kuten BigCommerce, joka tarjoaa paljon toimitusominaisuuksia ja integrointeja.

Mikä lähetystapa tulisi valita?

Hyvä uutinen on, et’Ei tarvitse valita vain yhtä ja pitää siitä kiinni ajan loppuun saakka. Sen sijaan voit valita päämenetelmän, kuten kiinteän verokuljetuksen, ja tarjota sitten ilmaisen postituksen kalliimpien tilauksien yhteydessä tai osana myynninedistämistä..

Ole varovainen, ettet sekoita asiakkaitasi sekoittamalla lähetysmenetelmiä – tee viestit mahdollisimman selkeäksi ja älä tee sitä’t hukuttaa asiakkaita liian monilla vaihtoehdoilla.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Päätti, mikä lähetystapa on yrityksellesi paras
 • Pohdittiin tapoja saada asiakkaita mukaan eri lähetysmenetelmiin

Lue lisää

 • Tarvitsetko käden selvittääksesi tuotteiden hinnat lähetyskustannusten lisäksi? Katso oppaamme Kuinka hinnoitella tuotetta joillekin käteville vinkille.
 • Muista ottaa huomioon budjettia ottamalla huomioon verkkosivustosi kustannukset. Hinnoitteluoppaamme Kuinka paljon verkkosivusto maksaa sinulle? auttaa varmistamaan sinut’uudelleen, ettet maksa liikaa verkkosivustollasi.

# 2. Laske toimituskulut

Tämä on usein se osa, joka vie ihmiset pois. Lähetyskustannusten laskeminen saattaa tuoda mieleen tonnia yhtälöitä ja monimutkaista matematiikkaa, mutta todellisuudessa se’tuskin rakettitiede.

Tuotteen lähettämisen maksaminen selvittää muutamia perusasioita:

 • Tuotteen paino
 • Tuotteen koko
 • Missä sinä’jälleenlähettäminen
 • Missä sinä’lähetät takaisin

Lisäkustannuksia, joita saatat kohdata, ovat verot, tullimaksut ja vakuutus- tai seurantakulut. Mutta kaiken kaikkiaan, neljä yllä mainittua tekijää ovat pääasiallisia asioita, jotka määräävät paketin lähetyskustannukset.

Se’On vaikea tehdä konkreettisia ennusteita lähetyskustannuksista, koska kukin myymälä ja kuljetusyritys vaihtelevat. Yleinen sääntö on kuitenkin, että suuret, raskaammat tuotteet maksavat enemmän lähettämistä, ja ulkomaille lähettäminen on kalliimpaa kuin paikallisesti toimittaminen.

Toimituskulut voivat kasvaa nopeasti, joten se’on tärkeää laittaa tutkimukseen parhaan tarjouksen löytämiseksi. Voit tehdä tämän käyttämällä operaattoria’lähetyslaskurit – se’oikein, et’kaiken tämän matematiikan on tehtävä yksin!

Kirjoita tuotetiedot (kuten paino ja mitat) mihin tahansa’lähettäessäsi sinne ja takaisin, sekä lähetyspäiväsi, ja operaattori tuottaa toimituskulut ja -vaihtoehdot.

Tämän FedEx-lähetyslaskurin avulla on helppo selvittää, kuinka paljon tuotteen toimituskulut maksavat sen painosta ja lähetyskohteesta riippuen.Tämän FedEx-lähetyslaskurin avulla on helppo selvittää, kuinka paljon tuotteen lähetys maksaa sen painosta ja lähetyskohteesta riippuen.

Sen sijaan, että joudut työskentelemään kaiken itse, voit verrata erilaisia ​​operaattoreita’ hinnat käyttämällä lähetyslaskimia kuten yllä. Jokainen niistä on hiukan erilainen, mutta suurin osa tarjoustiedot sisältävistä avaintiedoista on sama – ja se’Nopea, helppo ja ilmainen täyttää.

Tässä on suosittuja operaattoreita aloittamiseen:

 • UPS
 • FedEx
 • DHL
 • USPS
 • Kanada Post

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Kerätty tiedot, joita tarvitset laskeakseen toimituskulut
 • Luodaan tarjouksia eri operaattoreilta
 • Verrataan erilaisia ​​tarjouksia löytääksesi parhaimman hinnan yrityksellesi

# 3. Valitse pakkaus

Pakkaus palvelee kahta toimintoa. Ensimmäinen on saada tuotteesi turvallisesti asiakkaidesi käsiin. Toinen on markkinoida tuotteitasi ja pyrkiä parantamaan imagoasi.

Me’ll kansi pakkaus’Ensimmäinen työ alkaa. Valitsemasi pakkaus riippuu suurelta osin tuotetyypistä’uudelleen lähetys. Herkut esineet tarvitsevat lisäsuojausta, kun taas raskaat esineet tarvitsevat tukevat pakkaukset, jotka voittivat’t hajota.

Yleensä pakkaamisen tulisi kuitenkin olla:

 • Tukeva – hakattu, rikki laatikko ei ole’t tekevät loistavasta ensivaikutelmasta.
 • Hyvin suljettu – et’t haluaa paketin tulevan avoimeksi.
 • Sopiva koko – mitä pienempi se on, sitä helpompaa on lähettää!
 • Helppo käsitellä – sekä kuriirille että asiakkaalle.
 • Mahdollisimman kevyt – tämä auttaa vähentämään kustannuksiasi.

Suosituin vinkki!

Pahvilaatikot ovat klassinen suosikki kaikenlaisten ja kokoisten tuotteiden lähettämiseen, mutta jos sinäkin’Kun asetat ne yhteen itse, varmista, että vahvistat kaikki saumat voimakkaalla teipillä, jotta ne eivät rikkoudu kuljetuksen aikana. Kokeile pudottaa se metristä ennen tuotteiden pakkaamista ja katso säilyykö se selviytymisessä – jos on, laatikkosi on hyvä mennä!

Kerran sinä’Kun käytännöllinen puoli on katettu, voit miettiä, kuinka pakkauksistasi voi tulla osa tuotemerkkiäsi. Pakkauksesi on ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi näkevät tilauksensa saapuessa, joten se’s mahdollisuus tehdä loistava ensivaikutelma.

Ajattele miten’esittelemällä tuotteitasi uudelleen pakkauksessa, samoin kuin kuinka itse pakkaus näyttää.

kuinka lähettää tuotteita amazon laatikot pakkausPahvilaatikot ovat luotettava tapa lähettää tuotteita – kysy vain Amazonilta! Mutta se ei’t tarkoita että pystyt’t merkitä laatikoitasi tai laita tärkeitä viestejä, kuten “Hauras”. Eikä silti kiinnostavimmat pakkaukset ympärillä. kuinka lähettää tuotteita kauneus piirakka pakkausTilausyritys Beauty Pie menee askeleen eteenpäin pakkauksissaan – vaaleanpunaiset laatikot ja rohkea brändäys tekevät niistä välittömästi tunnistettavissa!

Onko se’Yksinkertaisesti varmistamalla, että pakkauksesi on merkkituotteita sen viestien, fontin ja värin käytön avulla tai sisällyttämällä henkilökohtainen kiitosviesti, pienten kosketusten lisääminen voi todella auttaa yritystäsi erottumaan.

Jos yrityksesi kyse on ympäristöystävällisistä tuotteista, yritä hankkia kierrätyspakkauksia. Jos tuotemerkilläsi on karu tai teollinen tunnelma, pakkauksillasi on varaa olla hieman karkeampi reunojen ympärillä kuin jos myyisit esimerkiksi fancy tech.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Tuotteiden turvallinen ja sopiva pakkaus
 • Ajatteltiin kuinka lisätä merkkituotteita kosmetiikkaan pakkaukseesi
 • Keksiä ideoita, kuinka esitellä tuotteesi pakkauksissaan

Lue lisää

 • Pakkaukset ovat tärkeä osa tuotemerkkiäsi. Lue oppaamme Kuinka rakentaa brändi verkossa saadaksesi lisätietoja yrityksesi brändäyksestä.
 • Markkinointi on välttämätöntä, jotta saat tuotteesi useamman ihmisen eteen. Kävelemme sinut läpi Kuinka markkinoida tuotetta verkossa asiantuntijaoppaamme.

# 4. Valitse operaattori

Sinä’olet jo askeleen lähempänä oikean operaattorin valitsemista yrityksellesi tutkittuasi ja vertaamalla lähetyskustannuksia. Mutta on myös muutama asia, joiden avulla voit valita.

1. Mitkä ovat heidän tuotepolitiikansa?

Myymäsi tuotetyypistä riippuen saattaa olla lähetysrajoituksia tai lisämaksuja – esimerkiksi erittäin raskaille tai hauraille tuotteille. Ruoan myynnissä verkossa on usein pitkä luettelo säännöistä, joten tee tutkimuksesi välttääksesi yllätyksiä.

2. Minne lähetät?

Kaikki liikenteenharjoittajat eivät tarjoa kansainvälistä merenkulkua, tai ne saattavat periä paljon korkeampia maksuja. Jos sinä’Suunnittelet paljon ulkomaille toimittamista, varmista, että kuljetusyhtiösi on täysin valmis vastaamaan tarpeitasi.

3. Kuinka luotettavia he ovat?

Luotettavuus on valtava tekijä valittaessa täydellistä kantoainetta. Itse asiassa se’s todennäköisesti tärkein hinnan vieressä – sinun on voitava luottaa siihen, että operaattorisi aikoo toimittaa tuotteesi turvallisesti asiakkaillesi!

Lue arvosteluja ja jopa suorita muutama harjoitustilaus varmistaaksesi kuljettajan luotettavuus ja ammattitaito ennen kuin luotat heihin arvokkaisiin asiakastilauksiin.

4. Kuinka nopeasti ne ovat?

Tämä kulkee käsi kädessä luotettavuuden kanssa, mutta on tarpeeksi tärkeätä taata oma askel täällä! Nopeus on todella oleellinen lähetysten aikana – kukaan ei halua odottaa kuutta viikkoa tuotteensa saapumista. Itse asiassa 54% alle 25-vuotiaista yhdysvaltalaisista kuluttajista sanoi, että saman päivän toimitus on heidän tärkein ostajansa!

Vaikka et välttämättä pysty tarjoamaan saman päivän kuljetuksia, se osoittaa nopeiden tulosten merkityksen. Jos sinä’toimita uudelleen paikallisesti, käytä sitten paikallista toimittajaa ja priorisoi nopeat lähetystakuut – vaikka tämä tarkoittaisi maksaa vähän ylimääräistä.

5. Tulevatko he luoksesi?

Jos sinä’Olet koskaan joutunut jonottamaan postitoimistoon lounasaikaasi, sinä’Tiedän, että se voi olla aikaa vievää. Tämä on vähemmän kuin ihanteellinen, varsinkin jos yrityksesi riippuu siitä, että toimitukset lähetetään nopeasti ja vaivattomasti.

Jos sinä’kun olet kiireinen toisen työn tekemiseen tai joudut keskittämään energianne liiketoimintasi ajamiseen, voit löytää kuljettajan, joka tulee ja kerää paketteja suoraan sinulta!

Tämä tarkoittaa, että et’Ei tarvitse mennä ulos, noin pakkaamalla paketteja mukanasi – sen sijaan kuljetusliike poimii paketit talostasi, toimistolta tai varastolta, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Suosituin vinkki!
Kerran sinä’olet valinnut operaattorin, se’on hyvä idea luoda yritystili, koska se voi avata alennuksia tai lisäpalveluita, joista voi olla hyötyä, kun aloitat säännöllisen toimituksen..

Operaattorisi huolellisuus, nopeus ja vaivaa tuotteiden lähettämiseen vaikuttaa suoraan yritykseesi ja tapaan, jolla asiakkaasi näkevät tuotemerkkisi. Joten varmista, että valitset aikaa oikean kantoaallon valitsemiseksi, ei yksinkertaisesti halvimman sijaan.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Tutki erilaisia ​​kantoaaltoja
 • Verrattiin kutakin operaattoria käyttämällä yllä olevia kriteerejä
 • Valitsi sinulle sopivan kantoaallon

# 5. Pelaa turvallisesti vakuutuksella ja seurannalla

Myytkö arvokkaita tuotteita? Jos näin on, vakuutuksen lisääminen voi tarjota kaivattua mielenrauhaa. Useimmat liikenteenharjoittajat tarjoavat vakuutuksia, ja sen ei pitäisi’t maksaa sinulle myöskään maailmalle. Joillakin on se lisävarusteena, kun taas toiset sisällyttävät sen automaattisesti lähetyshintaan, joten ne’s tarkistamisen arvoinen.

Seuranta on ominaisuus, joka voi tarjota mielenrauhan sekä sinulle että asiakkaallesi. Voit nähdä, milloin lähetyksesi on toimitettu turvallisesti, kun asiakas saa päivityksiä paketistaan’edistyminen – se’s voittava!

lähetystuotteiden tilausseurantaesimerkkiAnna asiakkaillesi siru tietäessään paketin tulevan heidän tielleen antamalla heille päivityksiä ja seurantatunnuksen.

Seuranta sisältyy joskus vakuutukseen, joten tarkista aina uudelleen ennen lähettämistä.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Päätettiin, haluatko vakuutuksen ja / tai seurannan paketeillesi
 • Tutki, tarjoaako operaattorisi näitä palveluja

# 6. Toimitus ulkomailla? Valitse Ei laillisuudet

Tuotteesi ovat uskomattomia, rakastat niitä ja tiedät, että koko maailma rakastaa heitäkin. Haluat levittää iloa – mutta nyt globaalin merenkulun monimutkaisuus on omalla tielläsi. Don’hätää: me’Täällä voit auttaa sinua korjaamaan laillisuudet, jotta tuotteesi voivat ylittää rajat turvallisesti.

Tärkein asia, joka sinun on otettava huomioon ulkomaille lähetettäessä, on tulli. Kaikkien kansainvälisesti kuljetettavien pakettien on täytettävä tulli-ilmoituslomakkeet. Ole täysin avoin mistä’s pakkauksen sisällä, missä se on’ovat lähtöisin mistä se on’menossa, sen arvo ja se, että se’s tavaroita (esimerkiksi lahjan sijaan).

Sinä’Sinun on tarkistettava tarvitsemasi lomakkeet paikalliselta postipalvelulta. Voit sitten saada lomakkeet paikalliselta postitoimistolta tai jopa verkosta verkkokaupan rakentajien, kuten Shopify, kautta.

Suosituin vinkki!

Myydään kansainvälisesti? 75% ihmisistä ostaisi mieluummin tuotteita omalla kielellään, kun taas 92% osti mieluummin ostoksia sivustoilla, jotka ilmoittavat hinnat paikallisessa valuutassa. Pitää ruokaa kaikille ostajille mukauttamalla myymälänne monien kansallisuuksien mukaan ja luomalla monikielinen verkkosivusto.

Se’s on myös hyvä idea tarkistaa, tuleeko maksettavaksi ylimääräisiä veroja, tariffeja tai tulleja. Tämä vaihtelee sen mukaan, missä olet’perustuu, joten se’on parasta selvittää nämä yksityiskohdat tarkalle yrityksellesi.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Päätti jos’jälleenmyynti ulkomaille
 • Tutki mitä tulliasiakirjoja tarvitset
 • Kerätty sopivat lomakkeet
 • Löysin, onko maksettavaksi ylimääräisiä kuluja tai palkkioita

# 7. Merkitse tuotteesi

Tuotteiden merkitseminen on viimeinen tehtävä välilläsi ja lopullinen tavoite lähettää tuotteesi tosiasiallisesti.

Tämä ei ole’t niin hankala kuin luuletkaan – itse asiassa voit aloittaa kirjoittamalla tarrat vain käsin. Ammattimaisemmille, luotettaville ja vähemmän aikaa vieville tarroille se kuitenkin on’kannattaa tulostaa ne virallisesti.

Tässä’s Pikakatsaus perustoimintoihin, jotka on sisällytettävä lähetysetiketteihisi:

 • Lähtö- tai palautusosoite
 • Määränpään osoite
 • Paino
 • Lähetysluokka (kuten First Class)
 • Seuranumero ja viivakoodi

Se’Lähetystarjousten luominen on paljon helpompaa, kun käytetään verkkokauppaa, kuten Shopify tai BigCommerce. Esimerkiksi Shopify Shipping -palvelun avulla voit valita kaikki tilaamasi tilaukset’olet valmis lähettämään, esikatselemaan ja muokkaamaan tarroja ja tulostamaan ne sitten omalle tulostimellesi!

Tässä on joitain hyödyllisiä palveluita, joiden avulla voit luoda lähetysmerkintöjä:

 • USPS Click-N-Ship
 • UPS Luo lähetys
 • FedEx Ship Manager Lite

Muita ratkaisuja ovat sovellukset ja palvelut, kuten ShipStation ja ShipperHQ.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Keräsi kaikki tarvitsemansa tiedot lähetysetikettiin
 • Päätti, miten haluat tulostaa tarrat
 • Luotut, painetut ja liitetyt tulostustarrat pakkaukseen

# 8. Viesti, kommunikoi, kommunikoi

Onnittelut! Sinun pitäisi nyt pystyä lähettämään tuotteesi. Mutta sen varmistamiseksi, että päädyt tyytyväisiin asiakkaisiin, sinäkin’Sinun on laitettava vain vähän enemmän työtä. Sinun täytyy kommunikoida, ja sinun täytyy viedä tämä seuraavalle tasolle (se’s miksi laitoimme sen kolme kertaa, katso?)

Kun sinä’olet tehnyt ahkeraa työtä saadaksesi tuotteesi valmiiksi lähetykseksi, asiakkaasi ei ole’t ole nähnyt mitään verestä, hikeestä ja huolellisesta kuljetusetiketistä prep. He tekevät tilauksen ja sitten… ei mitään. Kolme tai viisi työpäivää myöhemmin paketti saapuu, ja he’uudelleen helpompaa kuin innoissaan. Lopuksi he mutikoivat avaamallaan sitä’edes varma, että tämä osoittautuisi.

Don’t anna tämän olla kuva, joka odottaa tuotteitasi. Lähetä sen sijaan ihana vahvistusviesti heti, kun asiakas tekee tilauksen – jos pystyt’Älä anna kuljetustietoja heti, kerro heille’Otamme pian yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Suosituin vinkki!

Varmista, että sisällytät asiakkaillesi helpon tavan ottaa sinuun yhteyttä, jos heillä on kysymyksiä tai ongelmia.

Yritä antaa arvioitu lähetysikkuna – voit esimerkiksi sanoa, että tavarat lähetetään yleensä 72 tunnin sisällä.

Lähetä sähköpostia asiakkaalle, kun tuote on lähetetty, anna heille arvioitu toimituspäivä ja lähetä heille myös seurantanumero, jos se on’s vaihtoehto. Kerran he’Jos olet saanut paketin, voit aina lähettää toisen “Kiitos” sähköpostitse, jossa pyydetään palautetta tai tarjotaan alennus houkutella heidät takaisin kauppaan.

kuinka lähettää tuotteita iso villi ajatellut sähköpostitilauksen vahvistusBig Wild Thought saa vahvistusviestinsä paikalla, lupaaen lisätietoja lähetyksestä ja painikkeen, jotta voit seurata tilaustasi’S edistyminen.

Asiakkaat arvostavat vaivaa – 83% yhdysvaltalaisista ostajista odottaa säännöllistä viestintää ostoksistaan.

Voit tehdä elämästäsi helpompaa automatisoimalla joitain tai kaikkia sähköpostejasi – useimmissa verkkokauppaympäristöissä on sovelluksia, jotka voivat tehdä tämän puolestasi.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Luotu sähköpostisuunnitelma lähetettäväksi asiakkaillesi heti’olen tehnyt tilauksen
 • Luonut sähköpostisi
 • Etsi automatisoida sähköpostit säästääksesi aikaa

# 9. Tarjoa selkeä palautuskäytäntö

Tiesitkö, että 63% yhdysvaltalaisista verkkokaupoista sanoi, että he eivät haluaisi’t tehdä ostoa, jos he eivät voineet’t löytää palautuskäytäntö?

Varmista, että sinulla on palautuskäytäntö, ja varmista se’Se on erittäin helppo löytää verkkosivustoltasi – yritä laittaa tuotetiedot tuotesivuille täydellisen avoimuuden saavuttamiseksi. Palautuksen tekeminen helpoksi – ja jos mahdollista, ilmaiseksi – lisää luottamus ostajiin ja antaa heille ylimääräisen syyn napsauttaa “Ostaa” jos he’olet epävarma sen sijaan, että pelaat sitä turvallisesti.

Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on:

 • Päätettiin palautuskäytännöstä
 • Palautuskäytäntösi teki selväksi kauppakeskuksessasi

Toimitustuotteet: Yhteenveto

Merenkulku on valtava osa liiketoimintaa’ menestys. Sinulla voi olla maailman parhaita tuotteita, mutta jos lähetyskulusi on pettävää, voit jättää hyvästit onnellisille asiakkaille tai toistaa myynnin.

Sijoittamalla aikaa ja vaivaa säätämään kuljetus oikein, sinäkin’asettamalla jälleenmyyjäsi menestykseen. Sinä et’t tarvitse loputonta budjettia tai jotakin salaa yrityskastiketa saadaksesi sen oikein – voit lähettää kotona ja tehdä mahtavaa työtä. Seuraa vain vaiheitamme!

Toimitustuotteet: 9-vaiheinen kerta

 1. Valitse lähetystapa.
 2. Laske toimituskulut.
 3. Valitse pakkaus.
 4. Valitse operaattori.
 5. Pelaa turvallisesti vakuutuksella ja seurannalla.
 6. Toimitus ulkomaille? Valitse laillisuus.
 7. Merkitse lähetystuotteesi.
 8. Kommunikoi, kommunikoi, kommunikoi.
 9. Tarjoa selkeä palautuskäytäntö.

Ensimmäiset askeleesi on tuntea tuotteesi sisälle ja ulos. Sinä’Tarvitset mittanauhan ja joitain vaakoja, jotta voit merkitä jokaisen tuotteen muistiin’paino ja mitat. Sinä’Sinulla on myös oltava käsitys budjetistasi ja siitä, haluatko aloittaa lähettämisen paikallisesti vai siirtyä globaaliksi ensimmäisestä päivästä.

Sen jälkeen aloita vaiheessa Ensimmäinen tutkimalla, mikä lähetysmenetelmä sopii sinulle. Tiedämme, että se näyttää olevan paljon työtä, mutta se’S ei ole niin pelottavaa kuin miltä näyttää. Hyvän verkkokaupan valmistajan, kuten Shopify tai BigCommerce, valitseminen helpottaa myös toimitusprosessia – he tietävät mitä’tekevät, ja he’suunniteltu auttamaan sinua ulos.

Muista, et’sen ei tarvitse saada sitä heti ensimmäisestä päivästä lähtien – oppia menemällä, ja oppaamme on täällä auttamassa matkan varrella!

Lue lisää

Sinä’Olemme kuulleet meidän mainitsevan Shopify ja BigCommerce kahden parhaimpana verkkokaupan alustana lähetystoiminnalle. Lisätietoja heistä asiantuntija-arvosteluissamme:

 • Meidän Shopify-arvostelu paljastaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä tästä suositusta verkkokaupan rakentajasta, mukaan lukien kuinka löysimme sen testauksessa.
 • Meidän BigCommerce-arvostelu sukeltaa tämän tehokkaan rakentajan yksityiskohtiin selvittääkseen, mikä tekee siitä niin hyvän kasvaville yrityksille.
 • Revitty näiden kahden välillä? Pään yli BigCommerce vs Shopify vertailu vierekkäin.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map