Verkkokauppojen rakentaminen

Voisimme kaikki tehdä pienellä ylimääräisellä rahalla täällä ja siellä – ja verkkokaupan rakentaminen on täydellinen tapa tuoda lisää tuloja. Verkkokaupan odotetaan itse asiassa olevan 17,5% maailman vähittäismyynnistä vuoteen 2021 mennessä!


Tästä upeasta tilastoinnista huolimatta lähes puolet amerikkalaisista yrityksistä ei edelleenkään tuota’sinulla ei ole verkkosivustoa – mikä tarkoittaa, että nyt on täydellinen aika istua, kytkeä virta ja rakentaa.

Onko sinulla jo tiili- ja laastimyymälä ja sinä’haluatko laajentua verkossa tai sinä’Kun olet ottanut ensimmäiset askeleesi verkkokaupan maailmaan ensimmäisen myymäläsi kanssa, tämä opas opastaa sinua verkkokaupan rakentamisessa alusta loppuun.

Verkkokaupan rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa verkkokaupan rakentajien, kuten Shopify, ja WordPress-laajennusten, kuten WooCommerce kanssa. Webhostit, kuten Bluehost, tekevät myös rakentamisesta WordPressin avulla nopeampaa ja aloittelijaystävällisempää. Tämä opas auttaa sinua päättämään, mikä menetelmä on sinulle parhaiten, ja näyttää sinulle, miten voit luoda verkkokaupan jommallakummalla niistä.

Oletko valmis rakentamaan verkkokaupan? Jos sinä’Kun olet aloittelija, suosittelemme tutustumaan ensin verkkosivustojen rakennusoppaaseemme – ja jos sinäkin’uudelleen täydellisen hallinnan ja mukauttamisen jälkeen, siirry sitten WordPress-oppaaseen nähdäksesi onko se’s sinulle oikein!

Verkkosivustojen rakentaminen wordpress v verkkosivustojen rakentajat

Contents

Vaihtoehto 1: Käytä verkkokauppasivuston rakenninta

Kuinka rakentaa verkkokauppa verkkokauppasivustojen rakennustyökalun avulla

 1. Löydä täydellinen verkkokauppasivustosi rakentaja.
 2. Valitse paras suunnitelma sinulle.
 3. Hanki verkkotunnus myymälöllesi.
 4. Valitse verkkokauppamallisi.
 5. Muokkaa verkkokaupan mallia.
 6. Lisää tuotteesi.
 7. Määritä maksutavat.
 8. Lajittele toimitusasetukset.
 9. Esikatselu, testi… ja julkaise verkkokauppasi.

Vaihe 1: Löydä täydellinen verkkokauppasivustosi rakentaja

Verkkokaupan rakentaja on online-ohjelmisto, jonka avulla voit rakentaa oman verkkokauppasi tarvitsematta edistyneitä teknisiä taitoja, koodaustietoja tai tusinaa tietokoneen näyttöä. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja loistavan liikeidean!

Aloittaessaan verkkokaupan ensimmäinen askel on valita oikea verkkokaupan rakentaja.

Siellä on paljon verkkokauppojen rakentajia. Jotkut ovat halpoja, toiset ovat kalliita, toiset ovat luotettavia ja toiset… Aren’T.

Koska meillä oli niin monta vaihtoehtoa valita, ajattelimme’d) tee hieman helpompaa valita oikea sinulle. Me’Olemme luetellut alla kaksi suosittua verkkokauppaympäristöä. Suosittelemme Shopifea suurille verkkokaupoille ja Wixiä pienille:

Verkkokauppasivustojen rakentajia on uskomattoman helppo käyttää. Äskettäisessä tutkimuksessamme havaittiin, että alustavista epäilyistä huolimatta, 83% sinusta kykenee käyttämään verkkosivustojen rakentajaa.

Lisätietoja:

7 parasta verkkokauppaympäristöä – vertailu parhaista alustoista kaupan aloittamiseen (tai kasvamiseen).

Shopify-arvostelu – Tarkastelemme lähemmin verkkokauppaalustaa, joka toimii monissa kaupoissa, joita selaat päivittäin.

Wix-verkkokauppakatsaus – syvällinen katsaus tämän suositun verkkosivustojen rakentajan myyntitehoon.

Minkä verkkokauppasivuston rakentajan tulisi valita?

Tiedämme, että valinta voi tuntua ylivoimaiselta, mutta kaikki johtuu verkkokaupan tarkoituksesta ja koosta.

Tutkittuamme jokaista verkkokauppasivustojen rakentajaa perusteellisesti,’on loistava sijainti kertoa sinulle hieman enemmän siitä, mikä alusta vastaa tarpeitasi.

Suurille kaupoille

Jos sinä’aiomme luoda täysimittaisen verkkokaupan, myydä yli 10 tuotetta ja sen liikevaihto on yli 1000 dollaria,’d suosittelen Shopifea.

 • suunnitelmat: 29–299 dollaria / kuukausi
 • malleja: Yli 50 modernia teemaa
 • Ominaisuudet / Tools: Vahva varastonhallinta, sähköpostimarkkinointi ja myyntityökalut. Periaatteessa mitä tahansa’d täysin toimivan myymälän tarve.
 • Komissio: 2,9 – 2,6%, plus 30¢ transaktiomaksu (ellet sinä’uudelleen käyttää Shopify-maksuja)

Mitä’s Shopify tekee vastauksena Covid-19 -pandemiaan?

Se’Epävarma aika aloittaa tai kasvattaa yritystä, mutta älä’hätää – Shopify saa sen täysin. Itse asiassa se on ottanut käyttöön joukon mahtavia uusia toimenpiteitä pienyritysten tukemiseksi tulevina kuukausina. Nämä sisältävät:

 1. Fyysisten ja digitaalisten lahjakorttien tarjoaminen kaikissa suunnitelmissa. Tällä tavalla asiakkaasi voivat tukea sinua ostamatta fyysisiä tuotteita heti.
 2. 200 miljoonaa dollaria käytettävissä pienyritysten rahoituksella (vain Yhdysvalloissa). Osana hallituskumppanuutta Shopify Capital tarjoaa rahoitusta pienyritysten kehittämiseen ajankohtana, jolloin niillä saattaa olla vähän rahavaroja.
 3. Pidennetään ilmaista kokeiluversiota 90 päivään. Shopify on jatkanut ilmaista kokeiluversiota 14 päivästä 90: een, jolloin kauppiaat voivat vielä kauemmin kokeilla palvelua riskittömästi.
 4. Yhteisön tuki ja live-webinaarit. virtuaali- ‘Meetups’ jakaa Shopify -yhteisön kanssa viisautta ja tukea.

Suuret kaupat Shopifylle sen nopeasta vastauksesta ja sitoutumisesta tukea pienyrityksiä nyt ja aina.

Pienille myymälöille

Jos sinä’suunnittelemme myymään muutamia tuotteita puolella, suosittelemme Wixiä. Se’Se on erittäin helppo asentaa, ja mallit näyttävät hyvältä.

 • suunnitelmat: 23–49 dollaria / kuukausi
 • malleja: Yli 500 tyylikästä teemaa
 • Ominaisuudet / Tools: Vähemmän tehokas kuin Shopify’s, mutta enemmän kuin riittävä pienempään myymälään
 • Komissio: Ei mitään

Tutustu verkkokaupan vertailutaulukkoon vertailtuaksesi kaikkia parhaiten arvioituja verkkokauppaalustojamme.

Testaa verkkokauppasivustosi rakentajaa

Jos sinä’Kun olet tosissaan onnistuneen verkkokaupan rakentamisessa, sinun on testattava verkkokauppasivustosi rakentaja ennen yrityksen perustamista.

Paras tapa tehdä tämä on ilmainen kokeilu – tai muutama!

Don’t vain kokeilla yhtä – voit kokeilla ja verrata erilaisia ​​verkkokaupan rakentajia löytääksesi parhaiten sopivan sinulle ja yrityksellesi.

Seuraa alla olevia linkkejä kirjautuaksesi ilmaiseen kokeiluversioon:

 • Shopify – kokeile 14 päivän ilmaista kokeilua
 • Wix – kokeile ilmaista premium-suunnitelmaa 14 päivän ajan
 • BigCommerce – aloita 15 päivän ilmainen kokeilu

Kun pelaat verkkokauppasivustojen rakentajien kanssa, kysy itseltäsi:

 • Onko mallin / teeman valitseminen ja mukautettujen muutosten tekeminen helppoa??
 • Ovatko mallit sopivia yrityksellesi?
 • Onko tuotteiden lisääminen ja luokittelu helppoa??
 • Voitko muokata navigointia sisältämään alivalikoita ja uusia sivuja?

Haluat löytää foorumin, joka’S ei ole vain helppo käyttää, mutta tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Kerran sinä’Kun olet päättänyt tarvitsemasi, viettää jonkin aikaa etsimällä vertailutaulukoita löytääksesi rakentajan, joka merkitsee kaikki laatikot.

Sen jälkeen ota se kehrää! Tärkeintä on selvittää, mikä rakentaja on mielestäsi luonnollisin käytettävä ja mikä sopii parhaiten myymälätyypille, jonka haluat rakentaa. Ota muutamia koeajoon ja katso, mikä sopii sinulle parhaiten.

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Päätettiin parhaiten sopivasta verkkokauppasivustosuunnittelijasta – jokaisella on omat edut ja haitat
 • Testaa valitut verkkokauppasivustojen rakentajat tarkistaaksesi sen’sopii hyvin. Muista, että useimmat alustat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joten se’kannattaa testata useampaa kuin yksi

Haluat rakentaa verkkosivuston ilman verkkokauppaa?

Tämä opas keskittyy verkkokaupan luomiseen. Vaiheet koskevat verkkokauppaa. Voit saada yleiset vaiheet normaalin verkkosivuston luomiseksi täältä.

Lisälukema:

Voit lukea myös Shopify-, Wix- ja BigCommerce-arvostelujemme saadaksesi lisätietoja:

Shopify-arvostelu – selvittää miksi’s suosituin verkkokaupan rakentaja.

Wix eCommerce Review – mitä etuja ja miinuksia Wixin kanssa myydään?

BigCommerce-arvostelu – selvitä, onko BigCommerce-työkaluilla parannat myymälääsi’kasvua.

Vaihe 2: Valitse paras suunnitelma sinulle

Kerran sinä’Oletko testannut muutamaa rakentajaa ja olet tyytyväinen valintasi, sinun on kirjauduttava oikeaan suunnitelmaan, jotta voit rakentaa.

Eri tason suunnitelmilla on erilaisia ​​piirteitä. Kuten sinä’d odottaa, että mitä enemmän maksat, sitä enemmän saat. Mikä suunnitelma sopii sinulle parhaiten, riippuu yrityksesi koosta ja kasvutavoitteistasi.

Jos sinä’Jos haluat luoda verkkokaupan, tarvitset maksetun suunnitelman. Tuotteiden lähettäminen ja myynti vaatii monimutkaisempia ohjelmistoja kuin normaalin verkkosivuston rakentaminen.

Suunnitelmat alkavat vain 12 dollarilta kuukaudessa (Weebly’s Pro-suunnitelma). Että’s vähemmän kuin iso Domino-pizza’s!

Tässä’Nopea katsaus viiden parhaan verkkokaupan aloittajahintaan:

Verkkokaupan rakentajaWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceHinta / kuukausiSuunnitelma
$ 0$ 18$ 23$ 29$ 29.95
Vapaa

liiketoiminta

Business Basic

Perus Shopifystandardi

Nämä hinnat edustavat halvinta suunnitelmaa, jonka avulla voit myydä verkossa – Weebly antaa sinun myydä verkossa ilmaiseksi, mikä on aika harvinaista! Kuitenkin sinä’Sinun on päivitettävä 12 dollariin kuukaudessa Professional-suunnitelma mainosten poistamiseksi kaupasta.

Jos sinä’Ensimmäisen verkkokaupan, Basic Shopify, Wix eCommerce ja BigCommerce Standard, uudelleen lanseeraaminen antaa sinulle helposti tarpeeksi tulivoimaa.

Kun opit tekemään verkkokaupan tekoa, on nyrkkisääntö: mitä enemmän tuotteita ja tuottoja sinulla on, sitä parempi suunnitelma tarvitset.

Varoitus! Hanki jopa kolme kuukautta ilmaiseksi BigCommerce-palvelun avulla

Halusimme vain kertoa sinulle, että vain rajoitetun ajan BigCommerce tarjoaa jopa kolme kuukautta ilmaiseksi kun kirjaudut uuteen suunnitelmaan. Mene tarkistamaan se!

Kuinka monta tuotetta aiot myydä?

Jos sinä’Koska et aio myydä paljon tuotteita, yksinkertainen suunnitelma, jolla on alhaisemmat hinnat, saattaa olla sopiva. siellä’Sillä ei ole mitään tuoterajoituksia BigCommerce- tai Shopify-tuotteille’Pääsuunnitelmat.

Mitä enemmän tuotteita myyt, sitä enemmän päivitystä edistyneeseen suunnitelmaan on taloudellisesti järkevää.

Tämä johtuu transaktiomaksuista. Jos sinä’ansaitsemalla paljon dollareita tuloja, jopa pieni palkkioiden aleneminen voi parantaa tulosta.

Kuinka paljon haluat maksaa?

Voit perustaa verkkokaupan sinä’Tarvitsen verkkokauppasuunnitelman.

Shopify Basic ja Standard BigCommerce maksavat molemmat alle 30 dollaria kuukaudessa, kun taas Wix-verkkokauppa alkaa 23 dollarista. Jos tuotteet lentävät virtuaalihyllyiltäsi, nämä summat vaikuttavat erittäin triviaalisilta.

Don’t hätää jos’uudelleen et ole varma mihin hinnoittelusuunnitelmaan liittyä. Puhu myymäläsi rakennusalan neuvonantajalle ja heille’Voin auttaa.

Mitä ominaisuuksia tarvitset?

Muista, että eri kaupoilla on erilaiset tarpeet. Shopify ja BigCommerce voivat olla kalliimpia, mutta ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia. Wix-verkkokauppa on hyvä vain paljaalle välttämättömyydelle.

Mitä enemmän maksat, sitä enemmän saat, koska tämä Shopifen taulukko on’Ominaisuudet osoittavat:

PlanBasic ShopifyShopifyAdvanced ShopifyKuukausittainKuukausittainen hinta maksetaan vuosittainAvainominaisuudetParas
$ 29$ 79$ 299
$ 26,10$ 71.10$ 269,10

Verkkokauppa

Rajoittamaton määrä tuotteita

Rajoittamaton kaistanleveys

Monikanavainen integrointi

Hylätty ostoskorin palautus

Alennuskoodit

Henkilöstön tilit (enintään 2)

Tulosta lähetysetiketit

Shopify POS -sovellus

Pääsy Shopify-sovelluskeskukseen

Kaikki Shopify-suunnitelmasta

Henkilöstön tilit (enintään 5)

Lahjakortit

Ammatilliset raportit

Kaikki Advanced Shopify -suunnitelmasta

Henkilöstötilit (enintään 15)

Edistynyt raporttirakentaja

Kolmannen osapuolen laskemat lähetyshinnat

Käynnistetään täysimittainen verkkokauppaKasvata verkkokauppaaVakiintuneen yrityksen laajentaminen

Toinen esimerkki olisi suurempi asiakkaiden segmentointi BigCommercessa’s Plus suunnitelma. Voit pitää kanta-asiakkaat tulevana palaamalla perustamalla palkitsemisohjelman.

Voitko rakentaa verkkokaupan ilmaiseksi?

Joo! Olemme jo puhuneet Weeblystä, jonka avulla voit myydä verkossa maksamatta yhden sentin. Tämä on paras ilmaisen verkkokaupan rakentaja, mutta se’ei ole ainoa.

Iso kartelli’Ilmaisen suunnitelman avulla voit tällä hetkellä myydä verkossa joutumatta maksamaan kuukausimaksuja. Varo kuitenkin – sen vapaa suunnitelma on uskomattoman rajoitettu.

Kun testasimme Big Cartelia, sen pistemäärä oli erittäin heikko verrattuna muihin verkkokaupan rakentajiin, kuten Shopifea ja BigCommercea, ja ihmisten piti sitä vaikeimpana verkkokaupan valmistajana. Itse asiassa iso kartelli veti viimeksi tutkimuksemme alhaisella tasolla 2,9 tähteä viidestä!

Emme myöskään maksetulla suunnitelmalla’t suosittele Big Cartelia ellet sinä’jälleenmyymällä kertaluonteisia tavaroita, kuten taideteoksia. Tarvitset koodaustaitoja Big Cartelin käyttämiseen, ja siinä ei todellakaan ole vakavia piirteitä.

Ilmaisessa suunnitelmassa voit myydä vain viittä tuotetta, joista jokaisella on yksi kuva. Se’hieno, jos haluat todella yksinkertaisen online-läsnäolon myydä läpi, mutta jos sinulla on tavoitteita kasvaa, sinäkin’Haluan päivittää premium-suunnitelmaan.

Päivityksen yläosa

Totuus on, että saat mitä maksat. Perussuunnitelmat ovat hienoja aloittamiseen, mutta avaat edistyneempiä ominaisuuksia päivityksen yhteydessä. Tässä kaaviossa tarkastellaan kolmea tärkeintä verkkokaupan ominaisuutta: monikanavainen integrointi, hylätyn ostoskorin palautus ja SSL-varmenteet.

Builder-ominaisuutesi Advanced Advanced shopify logo pieni verkkosivustojen rakentaja Kokeile tänään Lue koko arvostelu Monikanavainen integrointi Ostoskorin palautus Ilmainen SSL-suojaus Kokeile tänään Lue koko arvostelu Kokeile tänään Lue koko arvostelu Monikanavainen integrointi Ostoskorin palautus Ilmainen SSL-suojaus Kokeile tänään Lue koko arvostelu isokaupan logo Kokeile tänään Lue koko arvostelu Monikanavainen integrointi Ostoskorin palautus Ilmainen SSL-suojaus Kokeile tänään Lue koko arvostelu

Kerran sinä’Kun olet valinnut verkkokauppasivuston rakentajan ja valinnut täydellisen premium-suunnitelmasi, seuraavat vaiheet ovat:

 • Valitse verkkokaupan malli
 • Mukauta myymälääsi’mallin suunnittelu
 • Lisää tuotteita myymälääsi
 • Määritä maksutavat
 • Lajittele toimitusasetukset
 • Esikatsele, testaa ja julkaise verkkokauppasi

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Verrattuna verkkokauppasivustomme valmistajan tarjoamiin ominaisuuksiin kaupan oikean vastaavuuden löytämiseksi. Jos olet epävarma, aloita halvemmalla suunnitelmalla ja päivitä myöhemmin

Vertaile huippua viisi verkkokaupan rakentajat’ suunnitelmia:

Shopify-hinnoittelu – täydellinen luettelo Shopifesta’suunnitelmat, mukaan lukien hinta ja ominaisuudet

Wix-hinnoittelu – jokainen Wixin tarjoama suunnitelma ja mitä saat

BigCommerce-hinnoittelu – lue lisää BigCommerce-palvelusta’s eri suunnitelmat

Ruututilan hinnoittelu – katsaus Ruututilaan’suunnitelmat ja kauniit mallit

Weebly-hinnoittelu – yksityiskohtaisesti mitä saat jokaisesta Weebly-suunnitelmasta

Vaihe 3: Hanki verkkotunnus myymälöllesi

Verkkotunnuksen nimi on URL-osoitteen bitti, joka tunnistaa myymälän’nimi.

Hyvä verkkotunnus on avain onnistuneen verkkokaupan käynnistämiseen. Se lisää luottamusta asiakkaiden kanssa ja auttaa luomaan brändisi.

Antaa’s sanot sinulle’re Nike (voimme kaikki haaveilla). Alla on Nike’s URL, verkkotunnuksen nimi lihavoituna:

https: // www.nike.com

Tämä on ensisijainen verkkotunnus. Se’mitä asiakkaat näkevät osoitepalkissa ja Google-hauissa. Ajattele verkkotunnuksesi nimeä, kuten merkki, joka roikkuu tosielämän pääkatukaupan yläpuolella.

Voit ostaa verkkotunnuksen Shopifyn, Wixin ja BigCommercein kautta noin 10–20 dollaria vuodessa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää verkkotunnuksen rekisteröintiä, kuten Domain.com, ostaa verkkotunnuksen ja linkittää sen verkkokaupan rakentajaan.

Meidän vinkki: Kerran sinä’olet rekisteröinyt verkkotunnuksesi vuodeksi, aseta kalenterimuistutus uusimaan se ennen viimeistä voimassaolopäivää.

Jo sinulla on verkkotunnus?

Jos sinulla on jo verkkotunnus, älä’t hätää. Voit siirtää nimen verkkokaupan rakentajalle ja peruuttaa alkuperäisen palveluntarjoajan kanssa tehdyn sopimuksen.

Tai jos haluat pysyä verkkotunnuksen tarjoajassasi, voit linkittää verkkotunnuksesi rakennussivullesi. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä nykyiseen verkkotunnuksen tarjoajaan.

Käytön helpottamiseksi me’d suosittele lajittelemaan verkkotunnus rakennusyrityksen kanssa. Se tekee verkkokaupan rakentamisen oppimisen tyhjästä entistä selkeämmäksi!

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Valitset ihanteellisen verkkotunnuksesi (muista valita oikea maatunnus, välttää muita tuotemerkkejä, olla ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ja lisätä avainsana)
 • Verkkotunnuksesi tarkistus on käytettävissä (ja budjetin puitteissa)
 • Olet ostanut verkkotunnuksesi
 • Aseta kalenterimuistutus uusimaan se ennen viimeistä voimassaolopäivää – muuten riski, että joku muu napsauttaa sen ja myy takaisin sinulle paisutetulla hinnalla.!

Valitse ja osta verkkotunnuksia nimeltä Shopify, Wix ja BigCommerce

Kuinka ostaa verkkotunnus Shopifesta

Kuinka ostaa verkkotunnusta Wixistä

Kuinka ostaa verkkotunnusta BigCommerce-sivustosta

Vaihe 4: Valitse verkkokauppamallisi

Malleilla (joita joskus kutsutaan teemoiksi) voit saada sivustosi näyttämään hyvältä olematta suunnittelun asiantuntija tai koskettamatta mitään koodia!

Teemojen valitseminen Shopififesta ja BigCommerceista on helppoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita malli rakentajalta’Markkinapaikka.

myymälä verkkokaupan mallejaShopify tarjoaa valikoiman ominaisuuksiltaan täydellisiä, upeita malleja verkkokaupan rakentamiseen’Suunnittelu

Wixin, Squarespace: n ja Weeblyn kanssa se’s hyvin samanlainen. Sinä’Aloitan valitsemalla malli, joka on jaettu eri luokkiin. Jokainen luokka edustaa erilaista alaa. Esimerkiksi sinä’Meillä on malleja blogeille, yrityspalveluille ja verkkokaupoille.

Squarespacella on markkinoiden parhaimmat laatumallit, joten jos sinun on todella tehtävä tuotteistasi erottua, se’s loistava paikka aloittaa etsiminen.

Kuinka valitset oikean mallin?

Kysy itseltäsi nämä kolme kysymystä saadaksesi selville, mikä malli sopii sinulle:

 1. Mitä ominaisuuksia haluat myymälänne olevan?
 2. Millaista kotisivua haluat??
 3. Kuinka haluat asiakkaiden liikkuvan kaupassasi?

Antaa’Katso näitä yksityiskohtaisemmin…

Mitä ominaisuuksia haluat kaupastasi?

Ominaisuudet ovat keskeinen osa verkkokaupan rakentamista. Kysy itseltäsi mitä’s verkkokaupallesi tärkeitä: tarvitsetko karttoja, gallerioita tai meistä -sivua? Entä videot kotisivullasi?

Joissakin malleissa on enemmän ominaisuuksia kuin toisissa. Mieti, mitä ominaisuuksia myymäläsi tarvitsee, ja tee sitten luettelo.

Kun etsit teemaa rakentajastasi’Markkinapaikka, suodata ominaisuuksien mukaan. Valintojen kaventaminen voi auttaa sinua löytämään teeman, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Millaista kotisivua haluat??

Kotisivusi on ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi näkevät. Se’kuten kauppaikkunasi.

Asiakkaiden pitäisi pystyä kertomaan yhdellä silmäyksellä, millainen yritys olet.

Kotisivusi voi olla yksinkertainen kuva, diaesitys tai video. Päätä, mitkä valitaan liiketoimintatavoitteidesi perusteella.

Esimerkiksi luksustuotteita myyvien kauppojen tulisi antaa tyylikkäiden kuvien puhua. Kaupat, jotka myyvät monimutkaisempia tuotteita, saattavat haluta yksinkertaisemman kuvan ja lisää tekstiä.

Kuinka haluat asiakkaidesi liikkuvan myymälässäsi?

Suurin osa ostajista jättää verkkosivuston 10-20 sekunnin kuluttua. Se’Tärkeää he löytävät mitä he’etsit uudelleen ilman vaivaa.

Sileä navigointipalkki on olennainen osa. Sen avulla asiakkaasi voivat liikkua sivustosi helposti ja palkitsevat sinua lisäämällä myyntiä.

Hankala navigointi on kuin tie, jolla on kuormia reikiä eikä katukylttejä. Asiakkaat turhautuvat, koska he voittivat’t voi löytää mitä he’etsitkö uudelleen.

Aseta sivut vasemmalta oikealle aloittaen tärkeimmältä sivulta. Don’Älä sisällytä sivuja, joita ei ole’t liiketoiminnallesi tärkeitä – sisällytä ne avattaviin valikkokohteisiin.

Navigointipalkin pitäisi myös olla helppo lukea. Internetin käyttäjät skannaavat sivun “F” muoto, joten kaupat, joissa on erottuva otsikko ja sivupalkki sivun vasemmalla puolella, toimivat parhaiten.

Kun kyse on väristä, haluat jotain’ei kielteistä ja sopii alallesi. Täältä löydät ohjeet täydellisen värin valitsemisesta.

rakentaa verkkokauppa shopify-palvelun kanssaVerkkokauppaalustan avulla voit suunnitella verkkokaupan, jolla on selkeästi asetettu navigointipalkki. Jälleenmyyjä SWL on tehnyt juuri tämän Shopifyn kanssa! Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Kysyit itseltäsi seuraavat kolme kysymystä, joiden avulla voit valita oikean mallisi sivustoosi: mitä ominaisuuksia haluat myymälölläsi olla, minkä tyylisiä kotisivuja haluat ja miten haluat asiakkaiden liikkuvan kaupassasi?
 • Löytyi ja testasi muutamia sopivia malleja valinnasta, jota verkkosivuston rakentaja tarjoaa, ennen kuin asettui suosikkiisi – jotkut rakentajat eivät’Älä anna sinun muuttaa mallia, kun sivustosi on tullut aktiiviseksi, joten varmista, että selvität, onko tämä sinun

Teemojen valitseminen Shopify-, Wix- ja BigCommerce-palveluissa:

Valitse Shopify-teemoista

Valitse Wix-teemoista

Valitse BigCommerce-teemoista

Vaihe 5: mukauta verkkokauppamallia

Kerran sinä’olet valinnut mallin / teeman, siirry myymälääsi’Järjestelmänvalvoja-työkalu mukauttamisen aloittamiseen.

Mukauttaminen on helppoa, ja voit muuttaa melkein mitä tahansa. Tämä sisältää:

 • Tekstin koko ja fontti
 • Väriskeema
 • kuvat
 • Tuotteiden sijoittaminen
 • ominaisuudet
 • Sosiaalisen median upottaminen

Lista jatkuu.

Useimmat verkkokaupan rakentajat sallivat myös sovellusten upottamisen. Niitä löytyy sovellusmarkkinoilta, ja niitä voidaan käyttää kattamaan kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, joita alustalla ei ehkä ole jo sisäänrakennettua.

Haluatko nähdä esimerkin hyvästä verkkokaupan teemasta toiminnassa?

Tämä verkkokauppa on rakennettu Wix ADI: n (Artificial Design Intelligence) avulla muutamassa minuutissa. Täällä voit nähdä, kuinka helppoa on muokata ja mukauttaa mallia – korvata vain kuvat, teksti, lisätä videoita tai muuttaa värimaailma omalle tuotemerkillesi ja suunnittelullesi sopivaksi:

muokata Wix-kauppaaParhaiden verkkokauppaalustojen saatavilla olevat erinomaiset mallit tekevät tyylikkään verkkokaupan luomisesta helppoa … ja hauskaa! Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Korvasi kaiken oletusmallin sisällön (teksti, kuvat jne.) Omallasi
 • Lisäsi lisätoimintoja kauppaan asentamalla sovelluksia valmistajalta’oma sovellusliike (muista kuitenkin, että voit lisätä tai poistaa näitä milloin tahansa, joten siellä)’Sillä ei ole painostusta tehdä kaikkea ennen kuin avaat sivustosi)

Yksityiskohtaiset ohjeet mallista:

Kolme yksinkertaista kriteeriä, joiden avulla voit valita verkkosivustomallisi

Ilmaiset verkkokauppasivustomallit – inspiraatio suurista malleista

Kuinka valita värimaailma verkkosivustollesi – valitse oikea värimaailma

Vaihe 6: Lisää tuotteesi

Nyt sinä’olet luonut tyylikkään verkkokaupan mallin avulla, sinun on lisättävä tuotteesi.

nollapainoinen tuotesivuZeroGravity.com on Shopifyn avulla rakennettu verkkokauppa, joka on suunnitellut tuotesivunsa vastaamaan ainutlaatuisia tuotteita

Verkkokaupan rakentajaa käyttämällä voit hallita tuotesivujasi suuresti. Yllä oleva kuva osoittaa, kuinka voit yhdistää tyylin minimalismiin ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi.

Tärkeimmät asiat, jotka sinun täytyy lisätä tuotteeseen, ovat:

 • Nimi
 • Hinta
 • Kategoria
 • Paino (fyysisille tuotteille)
 • Tiedosto (ladattaville tuotteille, kuten e-kirjoille).

Eri verkkokauppasivustojen rakentajilla on erilaiset rajoitukset:

 • Lähetettävien tuotteiden lukumäärä
 • Kunkin tuotteen vaihtoehtomäärä (sama tuote, mutta eri koko tai väri)
 • Tuotevaihtoehtojen määrä (kahden vaihtoehdon yhdistelmä: esimerkiksi sininen t-paita keskikokoisena)

Varmista, että tarkistat jokaisen rakentajan’Raja täyttää yrityksesi’s tarvitsee.

BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceTuoterajoitus halvimmalle
VerkkokauppasuunnitelmaHinta / kuukausi
RajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
$ 0

$ 18

$ 23

$ 29$ 29.95

Shopify ja BigCommerce antavat sinun myydä rajattomasti tuotteita halvimmalla hinnoittelusuunnitelmalla, mutta muut verkkokauppasivustojen rakentajat saattavat rajoittaa sinua alempitasoisiin suunnitelmiin..

Kolme avaintekijää loistavien tuotteiden lähettämisessä ovat:

 1. Tuotekuvaukset
 2. Tuotekuvat
 3. Tuoteryhmät

Me alla’Katsotaan kaikkia kolmea.

Tiedä mitä tuotteita sinä’aiomme myydä?

Hanki inspiraatiota oppaistamme myyntiin meikki, taide, ja jopa ruoka verkossa.

Kuinka kirjoitat voittavia tuotekuvauksia?

Tuotekuvauksiesi on oltava vakuuttavia, mutta tässä on kolme vältettävää asiaa:

 • Monimutkainen ammattikieli
 • kliseet
 • Pitkät lauseet

Tässä’s esimerkki hyvästä tuotekuvauksesta:

firewire lainelaudat tuotekuvausFirewire Surfboards -verkkokauppa rakennettiin BigCommerce-palveluun ja yhdistää yksityiskohtaisen tuotekuvauksen useisiin kuviin ja jopa tuotevideon asiakkaiden vetämiseen..

Yksityiskohtainen tuotekuvaus voi olla ero myynnin tekemisen ja myymättä jättämisen välillä.

Jälleenmyyjä esittelee työkalulaatikonsa tekniset ominaisuudet ja selittää sen hyödyt ostajalle.

Toinen asia, joka pitää mielessä kirjoitettaessa tuotekuvauksia, on SEO (Hakukoneoptimointi). Täällä voit sijoittua Googlessa, kun asiakkaat etsivät sinun kaltaisiasi tuotteita. Mitä korkeammalle sijoitat, sitä enemmän liikennettä saat.

Mitä enemmän liikennettä, sitä enemmän myyntiä tapahtuu. Sisällytä joitain tuotteeseesi liittyviä avainsanoja kirjoitettaessa kuvauksia. Sano sinä’jälleenmyydä vanhoja kouluttajia – mukaan lukien ‘vuosikerta’ ja ‘kouluttajat’ kuvauksessa.

Opi hyödyllisen oppaan avulla kuinka kirjoittaa tuotekuvauksia.

Kuinka otat parhaat tuotekuvat?

Kuvan, kuten kuvauksenkin, kuvasi tulee heijastaa tarkasti mitä sinä’jälleenmyynti.

Tässä on muutamia osoittimia, kun opit tekemään verkkokaupasta, joka näyttää hyvältä ja myy.

 • Käytä korkealaatuisia kuvia Älä koskaan valitse kuvia, jotka ovat epäselviä tai liian pieniä
 • Varmista, että jokainen kuva on samankokoinen Muuta kuvien koko samassa mitassa Photoshop-kaltaisella työkalulla
 • Ota omat valokuvasi – Käytä hyvää älypuhelinta (kuten iPhone X), jos haluat, omia valokuvia
 • Tarjoa 360 asteen vaihtoehto varmista, että asiakkaat voivat katsella tuotteitasi kaikista näkökulmista
 • Lisää tuotevariaatiokuvia varmista, että ostajat voivat tarkastella tuotetta kaikissa väreissä
 • Lisää zoomausvaihtoehto anna asiakkaillesi mahdollisuus nähdä tuotteesi’yksityiskohta (Tämä on ominaisuus sinulle’Haluan tarkistaa valitsemasi rakentajan tarjoamat)

Viimeiseksi – mutta ei vähäisimpänä – kysy: onko tuotekuvasi optimoitu?

Voit optimoida kuvia helposti ilmaisella online-pakkaustyökalulla. Tämä pienentää periaatteessa kuvan tiedostokoko vaikuttamatta liikaa laatuun, ja voi tehdä ihmeitä sivustosi nopeudelle!

Kuvat ovat loistava tapa esitellä tuotteitasi. Mutta mitä enemmän kuvia myymälässäsi on, sitä kauemmin sen lataaminen voi kestää, joten optimointi on erittäin tärkeää.

Oikean tasapainon löytäminen korkealaatuisten kuvien ja sivuston nopeuden välillä on ratkaisevan tärkeää.

Tuotteiden lisääminen Store Builder -sovellukseen:

Kuinka lisätä tuotteita Shopify-tuotteeseen

Kuinka lisätä tuotteitasi Wixiin

Kuinka lisätä tuotteita BigCommerce-palveluun

Haluatko lisätietoja kuvista?

Kuinka ottaa tuotekuvia – hyödyllisessä oppaassa on tietoa siitä, kuinka ottaa ammattimaisempia kuvia myynnin lisäämiseksi.

Kuinka itse muokata kuvia kuten ammattilainen – mietitkö kuinka lisätä nämä viimeistelytuotteet tuotevalokuviin? Paljastamme kaiken asiantuntijaoppaassamme!

Entä rakennustuoteryhmät?

Tuoteluokat ovat erilaisia ​​alueita, joissa tuotteissasi voi istua, jolloin asiakkaiden on helppo löytää mitä he löytävät’etsit jälleen kaupastasi. Esimerkkejä luokista ovat miehet’s, naiset’s, tarvikkeet, uudet ja myytävänä.

Helpoin tapa luoda kategoriaideoita on kysyä itseltäsi: mitä haluaisit, jos laskeudut sivustoosi?

Suosittelemme korkeintaan viittä luokkaa. Enää, ja olet vaarassa sekoittaa ostajat liian suureen valintaan.

Tässä on tärkeimmät huomioitavat asiat tuoteryhmäsivua rakennettaessa:

  • Hintaluokka – Hintaluokkien näyttäminen luokkasivulla lisää selkeyttä ja estää asiakkaita selaamasta tuotteitaan’t varaa
  • Esittelyssä olevat tuotteet – hyvä tapa johtaa asiakkaitasi halutulle ostosreitillesi
  • Suodatusvaihtoehdot – anna asiakkaidesi suodattaa koon, hinnan tai tuotenimen perusteella. Mitä enemmän vaihtoehtoja voit antaa heille, sitä onnellisemmat he ovat ja sitä enemmän rahaa he käyttävät
  • Anna lisätietoja tuotteesta – asiakas on navigoinut tiettyyn osaan myymälästäsi. Se’On kohtuullista olettaa, että he haluavat lisätietoja tuotteistaan’katsot uudelleen

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Noudata vinkkejämme kirjoittaa hienoja tuotekuvauksia ja ottaa hyödyllisiä tuotekuvia
 • Päätti parhaan tavan luokitella tuotteesi ja lisäsi asiaankuuluvat tuoteryhmät
 • Lähettänyt tuotteesi sivustoosi!

Lisätietoja tuoteoppaista on täällä artikkelissa:

Kuinka suunnitella asiakasvoittoinen tuotesivu verkkokauppaan

Opi hyödyllisten infografikoidemme tuotearvostelujen vahvuudesta: Kuinka käyttää online-arvosteluja markkinoidaksesi eri sukupolville

Vaihe 7: Aseta maksutavat

Seuraavaksi sinun on määritettävä maksutapa. Tämä on tärkeä osa selaimen muuntamisessa ostajaksi.

Verkkokauppasivustojen rakentajat tekevät tästä helpon. Ne optimoivat prosessin, joten voit saavuttaa parhaan (ja tehokkaimman) maksutavan avulla juoksemisen.

Verkkokauppasivustojen rakentajat auttavat yhdistämällä sinut suoraan useisiin erilaisiin maksuvaihtoehtoihin, kuten PayPal, Visa, Apple Pay ja Mastercard.

BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceKeskeiset maksutavat
PayPal

Raita

Neliö

PayPal

Raita

Apple Pay

PayPal

Raita

Neliö

10+ ylimääräistä maksutapaa

PayPal

Raita

Apple Pay

Amazon

Shopify-maksut

100+ ylimääräistä maksuvaihtoehtoa

PayPal

Raita

Neliö

Amazon

Apple Pay

Maailman palkka

Digitaaliset lompakkomaksut

Mitä maksuvaihtoehtoja voin lisätä?

Kolme suosituinta tapaa hyväksyä maksut verkkokaupassa ovat:

 1. Kauppiastili ja maksuyhdyskäytävä – Olet kumppani pankin kanssa, sitten he hyväksyvät maksut puolestasi ja kanavoivat rahat yrityksesi pankkitilillesi
 2. Maksuyhdyskäytäväpaketit – käytät all-in-one-ohjelmistoa, joka yhdistää myymälän’Ostoskori korttien käsittelyverkkoon
 3. Yksinkertaistettu luottokorttimaksujen käsittely – käytät kauppaa integroitua palvelua’kassalle, kuten Shopify’omien maksujen yhdyskäytävä. Asiakkaasi voittivat’sinun ei tarvitse poistua sivustoltasi suorittaaksesi oston

Kuinka valita paras maksutapa?

Selvitä, kuinka monta myyntiä odotat tekevän ja millainen henkilö ostaa tuotteita.

Selvitä, mistä asiakkaasi ovat. Jos sinulla on asiakkaita eri maista, varmista, että täytät jokaisen kansallisuuden’s tarvitsee. Esimerkiksi Kanadan ostajilla on erilaiset maksutapahtumat kuin Teksasin ostajilla.

Don’t valita maksutapa tekemättä kauppaa’s tarvitsee ensin.

Entä turvallisuus?

Suojaus on suuri huolenaihe verkkokaupoissa. Mutta voit viedä kaikki heidän huolensa, jos teet sivustosi suojattuksi. Ja se’s helpompaa kuin luulet!

Verkkokaupan rakentajat järjestävät tämän sinulle SSL-varmenteilla.

SSL on Secure Socket Layer. Se salaa käyttäjät’ tietoja, mikä tekee heidän verkkokaupoistaan ​​sinulle täysin turvallisen.

Useimmat verkkokauppaympäristöt sisällyttävät tämän suunnitelmiinsa, mutta jos ne eivät’t, heillä on se lisäosa.

Joten miltä tämä näyttää? Katso tämän kaupan kotisivut, jotka teimme Shopifyn avulla. Voit nähdä vihreän riippulukon ympyrän vasemmassa yläkulmassa:

Shopify turvallisuus vihreä riippulukko esimerkki-minVerkkokauppaympäristöt huolehtivat myymäläsi turvallisuudesta. Asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi käyttämään rahaa sivustollesi.

Tällä on kaksi tärkeää hyötyä yrityksellesi:

 1. Asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi ostoksesi kaupassa.
 2. Google palkitsee myymälänne korkeammalla sijoituksella.

Esimerkiksi Shopify sisältää sisäänrakennetun SSL-suojauksen ja antaa sinulle pääsyn yli 100 maksuportille. Näitä ovat Visa, PayPal, Amazon ja Apple Pay.

Kuinka paljon nämä maksutavat maksavat?

Eri maksutavoilla on erilaiset maksut.

Maksut rullataan usein yhteen, joten niiden irrottaminen vie aikaa. Varmista, että sinä’uudelleen selvästi, kuinka paljon olet’Maksan ja mitä sinä’Maksan.

Luottokorttimaksut ovat väistämättömiä. Ne’korttitoimittajan (esimerkiksi Amex) perimä ja rakentajien välittämä.

Maksuprosessorien käytön yleinen maksu vaihtelee, tyypillisesti noin 1% + 10p tapahtumaa kohti 3% + 30p tapahtumaa kohti.

Jos käytät Shopifea’Omalla prosessorilla, Shopify Payments, kaikista transaktiomaksuista luopuvat.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos hyväksyt 100 dollarin luottokorttimaksun, sinäkin’Maksan vain 2,2% + 20p korkoa kyseisestä maksusta suoraan yksittäiseltä maksun suorittimelta.

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Vetoamalla eri palkkiot ja logistiikka päätti, mikä kolmesta maksutavasta toimisi parhaiten myymälässäsi
 • Tarkistettiin, onko sivustosi jo suojattu SSL-varmenteella, ja osti sen erikseen, jos se on’s ei ole jo mukana

Lisätietoja maksutiedoista:

Kuinka suorittaa maksut Shopifessa

Kuinka suorittaa maksuja Wixissä

Kuinka suorittaa maksut BigCommerce-palvelussa

Vaihe 8: Lajittele lähetysasetuksesi

Sinä’Olemme lisänneet tuotteita ja maksutapoja asiakkaille ostaa niitä. Seuraava varmistaa, että pystyt toimittamaan nämä tuotteet.

Verkkokaupan rakentamisen ymmärtämiseksi sinun on ymmärrettävä, kuinka toimitusvaihtoehdot toimivat.

Eri verkkokauppasivustojen rakentajilla on erilaisia ​​lähetysvaihtoehtoja. Alla olevasta taulukosta saat lisätietoja siitä, mitä vaihtoehtoja kukin verkkokauppasivuston rakentaja tarjoaa:

BuilderShopifyWixBigCommerceSquarespaceWeeblydropshippingLähetyksen hallinnan työkalutTulostettavat lähetysetiketitEsiasennustoimittajat
&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10060;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;

Aloittaaksesi tuotteiden toimittamisen, sinä’Sinun on lisättävä alkuperäosoite ja pakettilajit. Alla peitämme ruudut, jotka sinun täytyy valita, kun asetat lähetystä kauppaan.

Mikä on toimitusosoitteesi?

Tämä on tärkeää, jos lähetät tuotteita jostakin osoitteesta’et ole toimistosi. Sinun tulee syöttää erillinen lähetyskohta varmistaaksesi, että lähetyshinnat ja verot ovat oikein.

Kerran sinä’Kun olet lisännyt osoitteesi, voit tulostaa lähetysetikettejä ja saada tarjouksia.

Mihin toimitusvyöhykkeisiin haluat lähettää?

Lähetyshinnat vaihtelevat lähettämien maiden ja alueiden (vyöhykkeiden) välillä. Verkkokaupan rakentajien avulla voit veloittaa asiakkaista erilaisia ​​hintoja riippuen siitä, minkä alueen he ovat’uudelleen sisään.

Jos sinä’Esimerkiksi Yhdysvalloissa sijaitsevassa kaupassa voit veloittaa halvemman kuljetuksen asiakkaille, jotka sijaitsevat lähempänä jakelukeskusta.

Kaupan rakennusohjelman järjestelmänvalvojasivulla näkyy, mihin vyöhykkeisiin lähetät, sekä kaikki henkilökohtaiset lähetyshinnat.

Mitkä ovat eri toimitusvaihtoehdot?

Kerran sinä’Kun olet perustanut mihin haluat lähettää tuotteita, voit päättää, kuinka toimitat ne.

Sen tarkoituksena on ymmärtää saatavana olevien lähetysten tyypit:

Kuljetuspalvelut

Verkkokaupan rakentajia käyttämällä voit tarjota asiakkaille erityyppisiä toimituskuluja.

Jos asiakas haluaa, hän voi maksaa enemmän saadakseen tilauksensa nopeammin.

Sinä’Sinun on valittava kuriiri toimittaaksesi tuotteesi turvallisesti asiakkaillesi. Suosittuihin kuriireihin kuuluvat:

 • USPS
 • Kanada Post
 • FedEx

Verkkokauppasivustojen rakentajilla, kuten Shopify ja BigCommerce, on kumppanuuksia suosittujen ja luotettavien kuriirien kanssa. Tämä tekee elämästäsi paljon helpompaa, koska antaa sinulle pääsyn lähetysalennuksiin ja reaaliaikaisiin lähetyshintoihin.

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Lisätty toimitusosoite
 • Ositettu yhdessä kuriirin kanssa (esimerkiksi Fedex)
 • Syötetyt pakettipainot
 • Valittu lähetysvaihtoehto (esimerkiksi ilmainen toimitus)

Vaihe 9: Esikatselu, testi… Ja julkaise verkkokauppa

Kunkin rakentajan toimitustiedot:

Kuinka asentaa lähetys Shopifyssa

Kuinka asentaa lähetys Wixiin

Kuinka asentaa lähetys BigCommerce-palveluun

Tai tutustu täydelliseen lähetystuotteiden vaihe vaiheelta -oppaaseemme, jossa on täydellinen erittely siitä, kuinka toimitus määritetään verkkokauppaan.

Sinun olisi nyt pitänyt lisätä tuotteitasi, räätälöidä myymäläsi’mallineesi, määrittää maksusi ja toimituskulut ja selvittää myymäläsi’s asetukset.

Sinä’uudelleen melkein siellä…

Mutta siellä’yksi tärkeä askel eteenpäin’olet lopettanut verkkokaupan luomisen: testaa sitä.

Verkkokauppasivustojen rakentajien avulla verkkokaupan testaaminen ja esikatselu on erittäin helppoa ennen julkaisemista.

Kaupan testaaminen on paras tapa varmistaa sinut’uudelleen tyydyttää asiakkaitasi’ tarpeisiin.

Kun esikatselet ja testaat myymälääsi, tästä’s tärkeimmät tarkastettavat asiat:

Lopuksi, järjestä kauppa’s Asetukset

Ennen kuin painat julkaisua, viimeinen tehtävä on tarkistaa myymäläsi’s asetukset! Ilman asianmukaisia ​​asetuksia myymäläsi voitti’t voida ajaa kunnolla.

Siirry käyttöjärjestelmän Store-asetuksiin ja täytä seuraavat asetukset:

 • Kieli: valitse kieli, jota asiakkaasi näkevät paikan päällä
 • valuutta: valitse haluamasi valuutta
 • Aikavyöhyke: oikean aikavyöhykkeen asettaminen auttaa seuraamaan tilauksiasi
 • Osoite: näytä yhteystietosi
 • myymälä Nimi: sellaisena kuin se’Ilmestyy kauppaan’sähköpostit, kotisivut ja online-haut
 • Yhteystiedot: julkinen puhelinnumero ja asiakaskohtainen sähköpostiosoite
 • Tilausasetukset: aseta lisätäänkö vero tuotteen hintaan vai ei
 • Tuoteasetukset: voit päättää, mitkä tiedot näytetään asiakkaille, kuten tuotteen paino tai luokitus

Jos sinä’Etkö ole varma, mitä nämä ja muut epäselvät asetukset tarkoittavat, kysy verkkokaupan valmistajalta’Tukitiimi.

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Testaa kassallesi (kaikilla maksuvaihtoehdoilla) ja tarkistamalla, että kaikki vero- ja toimitushinnat lasketaan oikein, oikeat tuotteet näkyvät ostoskorissasi oikeilla hinnoilla ja mahdollisia lisäalennuksia / tarjouksia voidaan soveltaa
 • Selattu sivustosi ympärillä huolellisesti virheiden tarkistamiseksi
 • Testattu kaikki yllä olevat erilaisilla laitteilla
 • Tarkistin sivustosi’s asetukset

Ja kerran sinä’olet onnellinen kaikesta, lyö ‘Julkaista’!

Kauppa-asetusten määrittäminen

Kuinka määrittää myymäläasetuksesi Shopifyssa

Kuinka määrittää Wix-myymäläasetuksesi

Kauppa-asetusten määrittäminen BigCommercessa

Verkkosivunrakentajan käyttäminen verkkokaupan luomiseen: UKK

Vaihtoehto 2: Käytä WordPressiä Bluehostin ja WooCommercein kanssa

Kuinka luoda verkkokauppa WordPressin avulla

 1. Päätä, onko WordPress sinulle oikea.
 2. Löydä luotettava web-hosting (suosittelemme Bluehostia).
 3. Valitse ja rekisteröi yksilöivä verkkotunnus.
 4. Asenna WordPress ja määritä WooCommerce.
 5. Lisää tuotteita.
 6. Valitse täydellinen suunnitteluteema.
 7. Mukauta myymälääsi.
 8. Valitse ja asenna hyödyllisiä laajennuksia.
 9. Suorita lopullinen tarkastus ja julkaise sitten.

Vaihe 1: Päätä, onko WordPress sinulle oikea

Verkkokaupan rakentaminen verkkokaupan valmistajan kanssa on erittäin helppoa – sinun tarvitsee vain valita, mikä käyttöjärjestelmä sopii sinulle parhaiten, ja sinä’uudelleen pois. Toisaalta WordPress vie hieman enemmän aikaa päästä alkuun.

Ihmiset rakastavat WordPressiä, koska se’Tällainen tehokas ja muokattava alusta – yli kolmasosa kaikista verkkosivustoista on rakennettu WordPressin avulla’on helppo nähdä miksi. Saat täyden hallinnan verkkosivustollesi’suunnittelusta, ominaisuuksista, turvallisuudesta ja muusta, mikä tekee siitä sekä muokattavan että skaalautuvan.

Ainoa kiinnitys on, että tämä tuo paljon vastuuta ja saa WordPressin enemmän vaivaa aloittaakseen. Vaikka monet aloittelijat käyttävät WordPressiä, sinäkin’Saat enemmän irti, jos sinä’uudelleen melko teknisesti varma.

Sinä’Sinun on otettava aikaa oppiminen ympäri ja varmistettava, että kaikki on asetettu oikein. Tämä voi olla erittäin tyydyttävää tai se voi olla hieman ylivoimainen.

Ennen kuin valitset WordPressin, mieti, mitä haluat sivustoltasi, miksi haluat käyttää WordPressiä ja miten tunnet verkkokauppasi kaikkia näkökohtia – tietoturvasta SEO: hen ja muuallakin.

Jos se kuulostaa kadullasi, jatka lukemista selvittääksesi kuinka perustaa verkkokauppa WordPressin avulla!

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Valmistettu WordPress-tutkimusta
 • Mieti, miksi WordPress voisi sopia myymälöisi’s tarvitsee
 • Päätettiin, onko WordPress sinulle oikea

Vaihe 2: Löydä luotettava web-hosting (suosittelemme Bluehostia)

Kaikkien hyvien WordPress-verkkosivustojen, joko blogin tai verkkokaupan, perusta on laadukas ja luotettava web-hosting. Web-hosting on kuin verkkosivustosi’kotona Internetissä – ilman sitä, mikään verkkosivusto ei voinut näkyä verkossa.

Jos valitset huonolaatuisen palveluntarjoajan, verkkokauppasi saattaa kaatua, saada hakkeroitua helpommin, ladata hitaammin tai joutua joukkoon ongelmia, jotka vaikuttavat myyntiin.

Sen sijaan sinun on valittava korkealaatuinen verkkoisäntä – ja valita on tonnia erilaisia ​​palveluntarjoajia, joilla kaikilla on vahvuudet ja heikkoudet.

Suosittelemme WordPressin käyttämistä Bluehostissa. Sillä on WordPress-suunnitelmia, jotka tekevät elämästäsi helppoa ja sivustosi onnistunut, ja WordPress on jopa suositellut sitä WordPress-käyttäjien ykkönen tarjoajana!

Ja emme tehneet’ota vain WordPress’ sana siitä (vaikka se’on vaikea kiistää virallisen suosituksen kanssa). Asetimme Bluehostin itse testata, onko se vastustaa perusteellista tutkimustamme. Jotta saat lyhyen ja suloisen version tuloksista – se varmasti teki!

Katso Bluehost’Tähtiarvostelut alla:

WordPress-ominaisuuksiensa, kuten automaattisten päivitysten ja WordPressin yhden napsautuksen asennuksen lisäksi, Bluehost teki meille vaikutuksen rahalle, apulle ja tuelle sekä runsaalla levytilalla. Voit lukea lisää sen eduista ja haitoista täydessä Bluehost Review -sivustossa.

Valitse suunnitelma

Kerran sinä’Koska olet valinnut sinulle parhaan tarjoajan, sinun on valittava sopiva hosting-suunnitelma. On erilaisia “tasot” isännöinti – halvin on jaettu isännöinti, joka näkee sivustosi jakavan palvelimen muiden kanssa, kun taas kallein on omistettu isännöinti, joka on paljon edistyneempi.

Tutustu erilaisiin isännöintityyppeihin napsauttamalla alla olevaa plus-kuvaketta tai lue lisää, mitä tyyppiä suosittelemme verkkokaupoille.

Saatat houkutella halpahinnat, jotka tulevat jaetun isäntän mukana, mutta verkkokauppaan suosittelemme sen sijaan VPS-isännöintia – se’S ovat turvallisempia ja vähemmän rajoittavia. Suurin osa uusista myymälöistä voitti’t tarvitse erillistä hosting-palvelua, mutta sinun kannattaa harkita pilvipalvelua, jos sinä’odotat paljon vaihtelevaa liikennettä sivustoosi – esimerkiksi jos myyt paljon myyntiä.

Jos sinä’Kun käytät WooCommerce-verkkoa verkkokaupan luomiseen, löydät erikoistuneen WooCommerce-isännöinnin, jota suosittelemme.

kuinka rakentaa verkkokaupan bluehost-verkkokauppaaBluehost tarjoaa kolmen tyyppisiä WordPress-hosting-palveluita, mukaan lukien erikoistuneet WooCommerce-suunnitelmat.

Bluehost tarjoaa WooCommerce-hosting-palvelua alkaen 6,95 dollarista kuukaudessa. WooCommerce asennetaan sinulle automaattisesti, ja jokaisessa suunnitelmassa on mittaamaton kaistaleveys ja ilmainen asennuspuhe, joka auttaa sinua aloittamisessa.

Tällaisen räätälöityn ylläpidon etuna on, että se käsittelee asioiden tekninen puoli sinulle, jotta voit aloittaa rakentamisen nopeammin.

Kerran sinä’olet löytänyt täydellisen palveluntarjoajasi ja allekirjoittanut oikean suunnitelman tarpeitasi varten, niin voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen!

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Valitsi luotettavan palveluntarjoajan (suosittelemme Bluehostia)
 • Tutki minkä tyyppisiä hosting-palveluita isäntäsi tarjoaa
 • Valitset tarpeitasi ja budjettiasi vastaavan hosting-suunnitelman
 • Liittynyt valitsemasi suunnitelmaan

Vaihe 3: Valitse ja rekisteröi yksilöivä verkkotunnus

Seuraava vaihe verkkokaupan tekemisessä on valita verkkotunnus. Tämä nimi muodostaa myymäläsi’Web-osoite – esimerkiksi verkkotunnuksemme on websitebuilderexpert.com.

Haluat verkkotunnuksesi olevan ainutlaatuinen, osuva, lyhyt ja kireä. Sen tulisi olla helppo muistaa, helposti kirjoittaa ja linkittää selkeästi sivustoosi – jos mahdollista, pyrkii omistamaan myymälääsi vastaava verkkotunnus’nimi.

Tässä on muutamia suosituksia verkkotunnuksesi valinnassa:

 • Vältä numeroiden ja tavuviivojen käyttöä mahdollisuuksien mukaan – nämä tekevät vaikeaksi sekä muistaa että jakaa suullisesti muille.
 • Tee siitä mahdollisimman ainutlaatuinen – Jos löydät haluamasi verkkotunnuksen jo otettu, älä’t kiinni numero kaksi päähän. Ajattele uutta verkkotunnusta, jota voit käyttää sen sijaan!
 • Pidä se ajan tasalla – se’on helppo päästä hiukan pois etsiessäsi ainutlaatuista verkkotunnusta. Muista pitää se yksinkertaisena ja asiaankuuluvana sen sijaan, että olisi outoa tai hassua!

Kerran sinä’kun olet ajatellut verkkotunnusta, jonka haluat valita, sinun on rekisteröitävä se, jotta siitä tulee oma. Jokainen verkkotunnus on erilainen, joten jos joku muu on rekisteröinyt verkkotunnuksen ennen sinua, niin voit’t käytä samaa.

Joten, jos sinulla on idea todella haluamastasi verkkotunnuksesta, niin se’on hyvä idea rekisteröidä se mahdollisimman pian – ennen kuin joku muu tekee!

Se’on helppo tarkistaa, onko verkkotunnuksesi edelleen käytettävissä, rekisteröi se. Useimmat palveluntarjoajat (mukaan lukien Bluehost) rekisteröivät verkkotunnuksen osan rekisteröintiprosessista, kun valitset hinnasuunnitelman.

Voit valita verkkotunnuksen suoraan Bluehostin kautta tai ostaa verkkotunnuksen kolmannen osapuolen sivustolta, kuten GoDaddy.

Verkkotunnusten hinta vaihtelee – se riippuu molemmista rekisteröijistä’ostamasi verkkotunnuksen tyyppi’ostaa uudelleen. Yleiset verkkotunnukset, kuten .com ja .store, ovat melko halpoja – keskimäärin noin 12 dollaria vuodessa – kun taas hienommat verkkotunnukset, kuten .global, maksavat noin 100 dollaria vuodessa.

Jotkut verkkoisäntäkoneet jopa heittävät verkkotunnuksen ilmaiseksi ensimmäisenä vuonna, mikä on syytä tarkistaa!

Kerran sinä’olet rekisteröinyt verkkotunnuksesi ja maksanut siitä, kukaan muu ei voi käyttää sitä – sitä’kaikki sinun. Sinä’Sinun on jatkettava verkkotunnuksesi uusimista pitääksesi se rekisteröitynä nimesi, joten joko ota automaattinen uusiminen käyttöön tai aseta itsellesi muistutus, jotta et menetä sitä vuoden tai kahden kuluttua..

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Pohdinta kaupan mahdollisista verkkotunnuksista
 • Tarkastettu onko verkkotunnuksesi edelleen käytettävissä
 • Rekisteröity verkkotunnuksesi (yleensä kirjautumisprosessin aikana)
 • Aseta muistutus tai ota automaattinen uusiminen käyttöön verkkotunnuksesi ylläpitämiseksi

Vaihe 4: Asenna WordPress ja määritä WooCommerce

Seuraavaksi se’Aika päästä käsiksi WordPressiin. Sinun on asennettava WordPress ennen verkkokaupan luomista, ja tämä on erittäin helppoa’olet valinnut hyvän WordPress-isännän, kuten Bluehost.

Itse asiassa et’t edes tarvitse tehdä mitään – Bluehost asentaa automaattisesti WordPressin uusimman version sinulle kirjautumisen yhteydessä!

Sama pätee WooCommerce-isännöintisuunnitelmiin – WooCommerce asennetaan automaattisesti myymäläteeman kanssa. Tämä on upea ominaisuus, koska se vie paljon kovaa teknistä työtä käsistäsi, säästää aikaa ja todennäköisesti myös muutamaa päänsärkyä.

Jos valitsit WooCommerce-suunnitelman, joka asentaa sen sinulle automaattisesti, voit rentoutua minuutin ajan rentoutua. Jos sinä’WordPress on asennettu, nyt on aika asentaa WooCommerce-laajennus, jotta voit aloittaa myymäläsi rakentamisen.

Kerran sinä’Kun WordPress ja WooCommerce ovat edessäsi, kirjaudu sisään ja aloita kojetaulun asettaminen. Sinä’Sinun on napsautettava “Tervetuloa WooCommerce-palveluun” ilmoitus kaupan perustamisen aloittamiseksi – se’Se on melko helppoa WooCommerce-palvelun avulla’ohjattu asennus.

Seuraa vain vaiheita, kun ne ilmestyvät – sinä’Sinun on annettava esimerkiksi myymäläsi tiedot’sijainti, mikä valuutta olet’jälleenmyydä, ja onko sinä’Toimitamme fyysisiä tavaroita ja perimme myyntiveron. Sinä’Voit myös valita maksutavan, kuten PayPal tai Stripe.

kuinka rakentaa verkkokaupan verkkokaupan perustamisyrityksen yksityiskohdatwoocommerce setup toimitus yksityiskohdat rakennus verkkokauppaverkkokaupan perustamismaksurakennus verkkokauppakuinka rakentaa verkkokaupan verkkokaupan lisätuotteita

Kun olet’olet valmis suorittamaan jokaisen asennustoiminnon vaiheen, sinä’uudelleen valmis todella jännittävään osaan… tuotteiden lisääminen verkkokauppaan!

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Asennetut WordPress ja WooCommerce (isäntäsi on ehkä tehnyt tämän sinulle automaattisesti)
 • Seurataan WooCommerce’ohjattu asennustoiminto aloittamiseen kaupassa

Vaihe 5: Lisää tuotteita myymälääsi

Verkkokauppa tarvitsee tuotteita, ja nyt on aika lisätä niitä – mene Tuotteet -välilehti WordPress-hallintapaneelissa ja napsauta sitten Lisää uusi.

1. Tuotteen nimi ja kuvaus

Sinä’Sinun on annettava tuotteelle nimi ja kirjoitettava yksityiskohtainen tuotekuvaus. Ota aikaa tähän – vakuuttava ja hyvin kirjoitettu tuotekuvaus on tärkeä asia rohkaistaksesi asiakkaitasi ostamaan tuotetta.

Lue lisää

Hanki lisää asiantuntijavihjeitä siitä, kuinka voittaa asiakkaita asiakkaidemme tuotesivuilta oppaamme Kuinka kirjoittaa tuotekuvauksia

2. Luo tuoteryhmät

Voit sitten luoda tuoteryhmiä oikealta. Tuoteryhmät auttavat verkkokaupan organisoinnissa ja helpottavat asiakkaiden löytämistä oikeille tuotteille. Napsauta vain + Lisää uusi tuoteryhmä luoda uusia luokkia ja lisätä niihin tuotteita.

3. Lisää tuotetiedot

Alemmalla sivulla, sinä’Löydät tuotetietokentän. Tähän kohtaan lisäät kaikki tuotteen olennaiset tiedot (hinnoittelusta toimitukseen), olipa kyse sitten tuotteesta’s virtuaalituote, kuinka paljon varastota sinulla on ja paljon muuta.

Lue lisää

Tarvitsetko apua tuotteidesi hinnoitteluun? Katso meidän Kuinka hinnoitella tuotetta opas joillekin asiantuntijaosoitteille.

4. Lisää lyhyt tuotekuvaus

Sinä’olet jo kirjoittanut täydellisen tuotekuvauksen, mutta sinulla on nyt mahdollisuus kirjoittaa yhteenveto-versio, joka näytetään, kun asiakkaat katsovat useita tuotteita – esimerkiksi tuoteryhmän tuotesivuilla.

5. Lataa tuotekuvat

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, sinun on ladattava tuotekuvia, jotta asiakkaasi näkevät heidän itsensä’Tulen ostamaan!

Sinä’Sinun on valittava päätuotekuva, ja sitten voit lisätä galleriavalokuvia, jotta asiakas voi selata läpi saadaksesi pyöristetyn kuvan tuotteesta. Se’on parasta käyttää selkeää, edestä päin olevaa valokuvaa pääkuvassa, sitten ottaa kuvia eri näkökulmista ja tilanteista muihin galleriakuviin.

Lue lisää

Haluatko oppia ottamaan mahtavia, myyntiä lisääviä tuotekuvia? Katso koko oppaamme Kuinka ottaa tuotekuvia lisää hyödyllisiä vinkkejä.

Kerran sinä’olet kirjoittanut kaikki tuotetiedot ja olet tyytyväinen valokuviin ja tuotekuvauksiin, napsauta Julkaista lanseeraamaan tuotteen verkkosivustollasi!

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Lisätty tuotteita kauppaan
 • Kirjalliset tuotenimet ja vakuuttavat kuvaukset
 • Syöttevät oikeat tuotetiedot
 • Ota ja lataa ammattimaisia ​​tuotekuvia

Vaihe 6: Valitse täydellinen suunnitteluteema

Jos päätät isännöidä WooCommerce-myymälääsi Bluehostin kanssa, niin sinä’Huomaat, että sinä’olet saanut myymäläteeman automaattisesti ladattua. Jos sinä’ota mielelläni kiinni tästä teemasta, siirry sitten vapaasti seuraavaan vaiheeseen: Mukauta myymälääsi.

Jos kuitenkin haluat muuttaa asioita, nyt on hyvä aika valita ja asentaa uusi teema verkkokaupan ulkoasun ja suunnittelun määrittämiseksi..

Voit selata WordPress-teemoja suoraan WordPress-teemakirjastossa tai ostaa teemakaupasta, kuten Themify tai ThemeForest..

Wordpress-teemakirjaston rakennuksen verkkokaupatWordPress-teemakirjastossa on tuhansia teemoja, joista voit valita. Suosituin vinkki!

Ole aina varovainen, kun valitset WordPress-teemoja – kuka tahansa voi luoda teemoja, mikä tarkoittaa, että jotkut ovat parempia kuin toiset. Joissain on jopa piilotettu koodi piilotettu, joten varmista, että ostat hyvämaineisten lähteiden kautta, ja tarkista aina arvostelut ennen sitoutumista.

Valittavana on tuhansia teemoja – tässä on hyödyllisiä vinkkejä sinulle sopivan valitsemiseksi.

1. Ole varovainen ilmaisten teemojen suhteen

On monia laadukkaita ilmaisia ​​teemoja, ja niitä’upea aloittamiseen – mutta ajattele aina ennen ilmaisen teeman asentamista. Onko sillä hyviä arvosteluja? Onko siinä ominaisuuksia, joita tarvitsen? Näiden kysymysten avulla voit estää huonosti suunnitellun teeman asentamisesta.

2. Varmista, että valitset verkkokaupan teema

Voit suodattaa teemoja WordPressissä niin, että näet vain verkkokaupan teemoja – muuten saatat päätyä blogin teemaan, joka’Sitä ei ole tarkoitettu tuotteiden myyntiin!

3. Valitse sisäänrakennetut ominaisuudet viisaasti

Kun suodatat teemoja WordPressissä, sinä’Näet myös, että voit valita ominaisuuksia, joihin haluat teemaasi sisältyvän. Tästä voi olla apua, jos et’t halua viettää aikaa lisäosien asentamiseen myöhemmin. Nämä monipuoliset kaupalliset teemat ovat kuitenkin kalliimpia ja usein hitaampia, joten älä’t päästä pois.

kuinka rakentaa verkkokaupan WordPress-teeman suodattimetVoit suodattaa teemahaut löytääksesi juuri sen, minkä olet’etsitkö uudelleen. Ole kuitenkin varovainen, että valitset liian monta ominaisuutta, koska se voi hidastaa sivustosi toimintaa.

Vaihtoehtoisesti voit siirtyä kojelautaan napsauttamalla Ulkomuoto, sitten Teemat, ja valitse yksi WordPress-kirjastosta tällä tavalla.

Kun olet löytänyt rakastamasi teeman, asenna se niin, että voit aloittaa mukauttamisen!

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Tarkasteltiin WordPress-teemakirjaston teemoja
 • Käytä suodattimia kaventamaan hakuasi
 • Valitsemasi teema näyttää luotettavalta
 • Asennettu teema

Vaihe 7: mukauta myymälääsi

Vaihda teema-asetukset siirtymällä kohtaan Ulkomuoto valitse kojetaulun valikossa Muokkaa. Tämän avulla voit säätää teemaasi’suunnittelusta, väreistä ja sivuasetteluista typografiaan ja sen ulkopuolelle.

Varmista verkkokauppaa rakentaessasi, että lisäät kaikki tarvittavat sivut. Perusmyymälä, sinä’Tarvitsen:

 • Kotisivu
 • Luokkasivut, kuten “naiset’s” tai “Ulkoiluvaatteet”
 • Kunkin tuotteen tuotesivut
 • Tietoja-sivu
 • Yhteystiedot
 • Sivu, joka selittää lähetys- ja palautuskäytännöt

Lisää uusia sivuja tarvittaessa ja varmista, että suunnitteluvaihtoehdot ovat johdonmukaisia ​​verkkokaupan kaikilla alueilla. Ajatella:

 • Värimaailmasi
 • kirjasimet
 • Sivun asettelu
 • painikkeet
 • Navigointivalikot
 • Otsikot ja alatunnisteet
 • Logosi

Mukauta teemaasi myymälän mukaan’tuotemerkin identiteettiä ja muista aina miettiä kohdeyleisöäsi – tämä auttaa sinua luomaan oikean tunnelman suunnitteluvalinnoillasi!

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Muokattu teema tekemällä siitä oman
 • Päätettiin värimaailmasta
 • Valitut fontit
 • Lisätty tarvittavat ylimääräiset sivut
 • Tarkistin, että suunnitteluvaihtoehdot ovat johdonmukaisia ​​kaupassa

Saat ohjeita verkkokaupan suunnitteluun

 • Opi oppaastamme paras tapa asettaa tuotesivut Kuinka suunnitella tuotesivu, malleille, vinkille ja tosielämän esimerkkeille, jotka inspiroivat sinua!
 • Tutustu asiantuntijavinkkeihimme Kuinka valita hyvä värimaailma hyödyllisessä oppaassamme.
 • Fontit ovat tärkeä, mutta usein sivuutettu osa web-suunnittelua. Oppia Kuinka valita täydellinen kirjasin asiantuntijaoppaamme.

Vaihe 8: Valitse ja asenna hyödyllisiä laajennuksia

Sinä’olet melkein valmis käynnistämään uuden verkkokaupan. Mutta ehkä sinusta tuntuu kuin siellä’s jotain… puuttuu? Ehkä suosittelut tai yhteyslomake, jotta ihmiset voivat allekirjoittaa uutiskirjeen? Jos nämä ominaisuudet eivät’t tule rakennettu teemaasi, Don’t fret!

Voit helposti lisätä näitä lisäominaisuuksia verkkokauppaan asentamalla laajennuksia. Laajennukset ovat kuin sovelluksia, jotka tarjoavat lisäominaisuuksia ja elementtejä, joita voit lisätä sivustoosi – ne’Täydellinen tapa mukauttaa myymälääsi entisestään tai täyttää mahdolliset puutteet toiminnallisuudessa.

WordPress-laajennushakemistossa on tuhansia laajennuksia, joten sinäkin’sinulla on tonnia valinnanvaraa. Aivan kuten teemojen kanssa, varmista myös huolellisesti, että kaikki asentamasi laajennukset ovat ajan tasalla ja luotettavia.

verkkokauppojen rakentaminen WordPress-laajennuksiaSe’on helppo löytää plugins WordPress-kauppaan – etsi vain tarvitsemasi WordPress-laajennushakemistosta!

Tässä on joitain toimintoja, jotka haluat ehkä lisätä kauppaan:

 1. Lisäturvallisuustoimenpiteet – suojaa myymäläsi pluginilla, kuten Sucuri tai WordFence.
 2. Suositukset – kerätä ja julkaista käyttäjän arvosteluja laajennuksen, kuten vahvojen suositusten, avulla.
 3. Tilauslomakkeet – luo uutiskirjeen rekisteröinti pluginilla, kuten MailPoet tai MailChimp.
 4. Myymäläpaikannin – Auta asiakkaita löytämään tiili- ja laastiliiketoimintasi käyttämällä laajennusta, kuten WP Store Locator.
 5. SEO – lisää myymälääsi’sijoituksia hakukoneiden tuloksissa pluginilla, kuten Yoast SEO.

Useimmissa laajennuksissa on ilmainen versio, mutta joistakin maksetaan, joten tarkista ennen sitoutumista.

Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, varmista, että sinulla on:

 • Mietitään, mitkä lisätoiminnot voivat parantaa myymälääsi
 • Haki WordPress-laajennushakemistoa laajennuksille
 • Jokainen tarkistettu plugin on ajan tasalla ja siitä on hyvät arvostelut
 • Asennetut uudet laajennukset

Vaihe 9: Suorita lopullinen tarkastus ja julkaise sitten

Antaa’s ota hetkeksi varastossa – sinä’olet edennyt pitkälle!

Alkaen isäntävalinnasta myymälän mukauttamiseen ja laajennusten asentamiseen, jo nyt olisi oltava täysin muodostunut verkkokauppa’on valmis palaa virtuaalinen pesä. Ennen kuin painat Julkaise, se’Parasta suorittaa nopeita tarkistuksia.

Sinä et’et halua myymälääsi hiipivää virheitä – parhaimmillaan se näyttää huonolta ja pahimmillaan’ll potentiaalisia asiakkaita. Tässä on muutama huomioitava asia, kun teet lopullisia tarkastuksia:

 • Väärä, rikki tai puuttuvia linkkejä. Varmista, että kaikki myymälän linkit toimivat ja että ne menevät minne pitäisi. Väärän linkin kopioiminen on helppo virhe, joten tarkista ja tarkista tämä vielä!
 • kirjoitusvirheet. Se tapahtuu meille parhaimmille, joten lue sisältösi huolellisesti, jos sinulla on väärin kirjoitettuja sanoja tai keskeneräisiä lauseita.
 • Rikki kuvia. Olipa he’kieltäytymällä lataamasta tai näyttämästä rakeista, kuvat ovat liian tärkeitä selaamaan myymälääsi. Varmista, että he’lataa kaikki uudelleen nopeasti ja laser-terävällä tarkennuksella!
 • Harhautunut käyttäjän matka. Pyydä joku teeskentelemään heitä’tarkista verkkokaupassa, että käyttäjän matka on mahdollisimman sujuvaa ja nautinnollista. Joku muu voi kertoa sinulle, onko heille löytänyt tiettyjä tuotteita vaikea löytää, vai onko kassalle siirtyminen liian pitkä – kuuntele heidän palautetta!

Kerran sinä’olet varma’Perustanut upean ja sujuvan verkkokaupan, se’on aika osua julkaisuun!

Istu alas ja nauti siitä, että myynti tulee liikkeelle – mutta älä’t Irrota jalka polkimelta. WordPress vaatii jatkuvaa ylläpidon virtaa päivitysten suorittamisesta hakukoneoptimoinnin hallintaan, joten pidä se aina tuoreena ja ajan tasalla nähdäksesi upeita tuloksia.

Lopuksi, varmista, että sinulla on:

 • Tarkista myymäläsi virheiden, rikkoutuneiden linkkien tai hitaasti ladattavien kuvien varalta
 • Sain jonkun muun tutkimaan myymälääsi ja antamaan palautetta
 • Tule julkaisemaan kerran’olet jälleen tyytyväinen myymälääsi!

Verkkokaupan rakentaminen WordPressillä: UKK

Pitäisikö Web-rakennuksen tai WordPressin avulla rakentaa verkkokauppaa?

Voi olla vaikea tietää, pitäisikö sinun käyttää WordPressiä tai verkkosivustojen rakentajaa verkkokaupan luomiseen. Tässä’s nopea yhteenveto auttaa sinua selvittämään, mikä sopii sinulle parhaiten.

Verkkosivustojen rakentajat tekevät rakentamisesta nopeaa ja helppoa – et’t tarvitsevat teknisiä taitoja, ja asennusprosessi on erittäin yksinkertainen, mikä tarkoittaa, että voit siirtyä suoraan verkkokauppaan. WordPressin aloittaminen vie kauemmin, koska sinun on löydettävä isäntä, asennettava ohjelmisto ja laajennukset ja opittava tien ympäri alustaa, ennen kuin voit siirtyä itse rakentamaan sivustoasi..

Verkkosivuston rakentajat tekevät paljon enemmän teknistä työtä puolestasi – tietoturva, isännöinti ja päivitykset hoidetaan puolestasi, jotta voit keskittyä verkkokaupan liiketoiminnan luomiseen ja ylläpitämiseen.

Toisaalta WordPress vaatii päivitysten suorittamista ja tietoturvatoimenpiteiden käyttöönottoa sekä luotettavan hosting-palvelun löytämistä (tai riskisi sabotatoida myymälääsi ennen sinua)’olen jopa alkanut rakentaa). Monet aloittelijat käyttävät WordPressiä – tarvitset vain vähän enemmän aikaa ja teknistä luottamusta, jotta saat kaiken irti.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme verkkokauppasivustojen rakentajia kaikille:

 • Onko tekninen aloittelija
 • Haluaa verkkokaupan nopeasti toimivan
 • Tarvitsee avustavan käden rakennusprosessin läpi
 • Haluaa helppoja ja visuaalisia mukautusvaihtoehtoja

Suosittelemme WordPressiä kaikille, jotka:

 • Haluaa täydellisen hallinnan verkkokaupan kaikissa puolissa
 • Hänellä on jonkin verran teknistä luottamusta
 • Haulla on aikaa omistautua heidän sivustonsa rakentamiseen ja ylläpitämiseen
 • Tarvitsee räätälöityä myymälää

Jos päätät käyttää verkkokaupan luomista verkkokaupan luomiseen, suosittelemme aloittamaan Shopifesta’ilmainen kokeilu. Jos päätät, että WordPress sopii sinulle paremmin, aloita tarkistamalla Bluehost, jos haluat’s oikea verkkoisäntä tarpeitasi varten.

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map